2009

 

Mi van gróf úr? De bánatosan bámul a kamerába! Vegye le a szemüvegét! Mit látsz a szememben? És itt?
Mit rejt e tekintet? Majd ennek is eljön az ideje... Hű de guszta ez a rozskenyér! Itt már az illatát is érezni! edesz szavanú hál
És milyen finom! Hát még a babsaláta lóbabból házi magos zsömlével! Sápadtnak néz ki pedig megsült. Ez is jól sikerült, finom puha, zamatos... Ez meg dióskenyér.
Ugyanaz másik oldalról... Na tessék! Az előbb haldokolt, most meg vigyorog! Thai garnélarákos csemege limemal. Mit ókumlál itt kérem? The yellow man.
The smiling yellow man. A kisebbik kalács. Olyan lett, mint egy kis süni a két szemével... Ez a nagyobbik kalács. Jó termetes! Így kell szépen egy 3 kg-os tarját bepácolni.
Sütésre kész, irány  a sütő! Bazsalikomos, mentás, szerecsendiós répafőzelékecske. Finomocska volt ám! Hú ez a kenyér de guszta! Avi tud az tud! Ja, bocsánat, aki tud, az tud! Zöldséges tészta ricotta sajttal.
Élmény  a szemnek. Majorannás, babérleveles krumplifőzelék. Zöldséges zabpehely fasírttal. Csorog a nyálam! Anita csettintett és azt mondta, hú de fincsi!
Valaki le akart beszélni a mellénykémről, hogy egy komoly írónak nem illik ilyenben lenni. Hát az a helyzet, hogy én nem vagyok komoly író, és a mellényke marad. He he he! Gang bao, ahogy Lien Hszing tartományban készítik Szecsuánban. Ezt a hasbaakasztó dumát gyerekek! Halas tészta paradicsommal... Meg reszelt olasz keménysajttal... Iszonyú finom lett, azonnal vérré vált bennem....
Nézd a kis ártatlant! Sült tarja bénán vágva... krumplifőzelékkel... (kicsit megszaladt a pirospaprika...) De aranyosan mosolyog ez az Avi! Mint egy jóllakott napközis! Na gyerekek, ez ám a királyság! Thermophülei saláta görög dióskenyérrel.
Tarka salátabab, olajbogyó, újhagyma, lilahagyma, paradicsom, kígyóubi, só, cukor, citrom, oregánó, majoranna, tárkony, tarkabors, szardínia, és olívaolaj rá... Ki a hasát szereti, rossz ember nem lehet!  Sziaaa!!! Citromos mézes limonádé. Eszméletlen finom! Toscanai olajbogyós kenyér
Prosit! Dél Tiroli  adagio Találd ki mi készült a sütőben reggel nyolctól délután ötig! Sólet minden finommal, ami kell! Diétás! Nézd, milyen guszta!
Csirke brassói Saját találmányom, mivel nem volt sertéshús hozzá. Édes-savanyú haltej ahogy a Sárga folyó Kantoni duzzasztógátjánál készítik Vajban sült amúrfilé honfoglaló módra. Rizibizivel. Mert én megérdemlem! Ugyanis elkészítettem magamnak.
Paprikás csirek, fincsi! Kehudakustányi besenyő asszonyok gyüjtése nyomán Házi tökmagos kenyér. Belűlről is jól néz ki. Nagypéntekre
Kukoricamálé olajbogyó, hagyma, sajt. Rebarbara, a piacon vettem. Kész a csülök, mire lecsücsülök. Gyönyörű példány. Innen is jól néz ki.
Megáll az eszem, csak eszem, csak eszem... De nem ám a csülköt, hanem a fincsi rebarbara kompótot! Ebből valami készül... Egészségetekre! Egy kis Bak sör. Sütésre kész!
A finom püspökkenyér! Nyam, nyam... Hát még reggelire milyen finom! Citromos-borsos-fahéjas, szójaszószos, újhagymás csirek Illatos, puha jázminrizzsel...
Sült kacsacomb, pezsgős-diós párolt káposztával... Ez a rösti, vagy röszti. Ez pedig egy csodás sóskamártás, ami harmonizál vele. Tavaszi babsaláta. Ez pedig a moussaka, hogy görög véremről se feledkezzünk meg.
Sertéspöri tarhonyával ecetes ugorkával. Fini! Huhu! Szia! Álomszép csontozott csülök! Ez pedig tarja, a testvére már bent a sütőben! Sült tarja dinsztelt káposztával...
Spenótos rizottó primőr spenóttal és parmezán sajttal. Drága nagymamám készítette nekem ha megkértem rá. Gombás besamell... Nem olyan jó, mint nagymamámé volt, de gyakorlat teszi a mestert... Ilyen degeszre ettem magam!
Fincsi tökmagos kenyér Tavaszi paradicsomsaláta újhagymával. Panírtészta titkos recept alepján a lepényhalhoz. Hű de finom lett krumplipürével! Ekkorka keserűcsokit kapok be  a délutáni kávéhoz.
Finom spenót a tegnapi panírtésztából sütött pufanccsal. Bocs, de másképp nem tudom lefotózni magam reggeli püspökkenyérevés közben. Ereimben szétárad a coffein, szememen halványan pislákolni kezd az értelem lángja... Na mi készül ebből?
Főzött vaj, vagy ahogy Indiában mondják, ghi. Olasz trikolór tészta pestoval, paradicsommal, sajttal... Mézben pirított szezámmaglapocska a délutáni kávéhoz nélkülözhetetlen. Kis májusi eprecske tejszínhabbal. A fiaimtól kaptam, ennek is el kell fogyni egyszer.
Titkos fűszerkeverék a következő kajához, garam masala, tandori masala, ázsiai citromfű, sáfrány, és kurkuma meg kókuszreszelék van benne. Ételkompozíció a Gangesz szent tűze címmel. Na ezt ki ismeri? Fűzfagomba a kisebbik fiam hozta. Így néz ki főzésre előkészítve, a készételt sajnos elfelejtettük lefotózni, de jó lett. Felső szomszédasszony meglátogatott egy kis kóstolóval. A Jóisten áldja meg és tartsa meg a jó szokását!
Sós mogyoró. Délután egy korty borral tisztítja a tudatot és oszlatja a félénkséget. Szabdzsi, indiai zöldségpörkölt. Csokipudling, alul finom meggybefőtt, a kisebbik fiam kapta és hozta. Finom primőr cserkó! A piacon jártam! Ez az utolsó szem, még megkóstolhatod, utána csak a tányér marad!
Álom eper! Igaz méregdrága volt fél kg 800 Ft. A nevezetes Hamvas esszé szerint tejfölösen kútba engedve... Zamatos zöldpaprika 60 Ft/db, nem olcsó, de megkívántam! Ilyen az új fokhagyma. Újhagyma, ezt ajándékba kaptam a kofa nénitől.
Guszta főzőhagymák! Idei vetésű fokhagyma. Sonka újhagyma, vétek lett volna otthagyni. Már csak ennyi maradt a csodás újkrumpliból, el is hoztam ebédre! Jó kis petrezselyem hozzá!
Buja kapor, jó lesz holnapra. Sóban eltett édes chilipaprika megbízható ürgétől a piacról 300 Ft/db. Íme a mennyei petrezselymes újkrumpli! És egy kis saláta is hozzá, mert úgy dukál. Őrölt koriander, őrölt gyömbér, római kömény, őrölt édeskömény, őrölt szegfűszeg, szerecsendió, kakukkfű, levendula, tarkabors, chili, és kapor.
Gyönyörű buja kapor. Baalbek-i délután árnyékban. A tetején pirított fenyőmag. Na ki ismer rá? Kacsa far-hát. 255 Ft egy jó kilónyi. Még a felső szomszádasszonynak is jutott, aki szereti a csontosat, a kacsazsírból a fiam vitt egy kis befőttesüveggel. Csodás hamvas sertésköröm készül, hogy betöltse rendeltetését!
Őrölt babérlevél, őrölt zsurló, őrölt lestyángyökér, őrölt kömény, pirospaprika, a sárga az vegeta, és tettem bele majorannát is, de azt már fotózás után. Paradicsom passata és hagyma bőséggel. Vörösbort is adtam neki, szinte sírt, hogy öntsek bele! Itt a drága! Finom, zamatos, szaftos, cuppanós, ragadós, laktató, egy csoda! Fincsi friss paradicsom, a petrezselymes krumpli kívánta.
Spenótos rizottó most mirelitből. Rántott sajt (Lidl) rizibizivel, csillagánizzsal, chilivel, és pirított fenyőmaggal. Lencseleves fűszerkeverék. Őrölt pirospaprika, Őrölt kömény,oregánó, kakukkfű, tárkony, őrölt babér, fehérbors, és középen szerecsendió. Lencseleves füstölt angolszalonnával. idei répával, és kagylótésztával. Spagetti genovai pestoval.
Mediterrán pacsni. Mediterrán lazacos farfalle. Csodás ropogós cserkó, persze ára is volt 280 Ft/kg. Kőkemény, zamatos zöldpaprika a piacról szintén. Dús, érzéki kapor 100 Ft volt.
Guszta főzőhagyma 180 Ft/csomag. Házi tejföl és házi túró. Álom újkrumpli 180 Ft/kg. hagyma, fokhagyma, só, bors, pirospaprika, kömény, és kapor bőséggel Most jön rá a házi tejföl és a házi túró.
Jól összekeverjük, és kész a kőrözött. Egy nap állás után mennyei. Rántott pulykamell (Lidl mélyhűtött) Vegyes salátával. Joghurtos saláta. 3 újhagyma zöldjével együtt, 2 paradicsom, fél rúd kígyóuborka, 1 zöldpaprika, 1 nagy joghurt, só, bors, és kapor bőviben. Gombás besamel, kicsit levesesebb most, Anitával készítettük.
Gyönyörű megg a felső szomszédasszonytól. Álomszép szőlőlevél szintén tőle, a nővére biokertjéből. Lapockadarabok sóban, őrölt rozmaringban, őrölt oregánóban, és iráni tárkonyban. Kis tejet öntöttem rá. Befedve levelekkel, és citromot neki. Mehet a sütőbe.
Kész lett a csoda, így néz ki! Alul jó kis szósz gyűlt össze, mennyei szaft, azzal kell a húst a tányéron egy kicsit meglocsolni. A Bilagit gyártójának ajánlásával. Eszméletlen mit műveltek a fűszerek, meg a tej és a citrom a szőlőlevél alatt a husival. A kaliforniai paprkát, hagymát, uborkát oliván megkapattam tárkonnyal, kapott pirított fenyőmagot is, és úgy hozzá a rizs. Kegyetlen finom lett gyerekek! És persze még repetáztam egy kicsit! Nyáereleji fűszeres krumplileves tejföllel, házikolbásszal Argentin nyúlcomb, akció volt Lidl-éknél. Hála a Jóistennek!
Kis saláta hozzá. Huhu szia! Adj egy csókot! De csak ha lány vagy! Vagy asszony! hahahahhaha
Huszárpecsenye, magyarul zsíroskenyér. Paradicsommal, paprikával! Fincsi savanya ribizli! Vettem málnát is, de azt útközben megettem:))) Tömör gyönyör! Csodás levendula, ez is kajába kerül majd!
A fincsi savankás rebarbara, most már olcsóbb is. Lila újhagyma Gyöngyhagyma 200 helyett 100 Ft-ért odaadta a kofanéni mert régi vásárlója vagyok. Ebből tökfőzelék lesz, akárki meglátja! Török cipó. Feketehagymamaggal és szömörcével.
Eszméletlen pikáns íze van! Hűsítő rebarbara kompót. Dalmária Citromot és fokhagymát neki! Kapuzárás pánik nélkül.
Bálabontás következik. Íme a csoda! A fokhagyma és a mazsola társítása gourmandoknak ajánlott! Így is megállja a helyét. Szecsuáni, de bevallom Knorr újhagymával és szezámmaggal feljavítva. Ez bizony sütésre előkészített kicsontozott csülök. Só, őrölt kömény, őrölt csípőspaprika, őrölt oregánó, őrölt rozmaring, őrölt babér, majoránna és leheletnyi kakukkfű.
Greifenwalder bácsi. Róla neveztem el a csülökpecsenyémet, mert őt áldoztam fel a csülöksütés oltárán. Jól kisütöttem a dolgot. Petrezselymes újkrumplival. Saláta modenai balzsamecettel. A kicsi 150, a nagy 400 de szimpatikus öreg bácsitól vettem. Beküldtem mindkettőt a szervezetbe!
Fincsi meggyleves szegfűszeggel és fahéjjal. Ma kapor nap van. Kapros saláta, és kapros újkrumpli. Makaróni trombitagombás szósszal, fenyőmaggal. Zabos lettem volna, ha nem viszem haza ezt a zabon levelt libát, 4 kilós, 6990-ről volt 3990-re leárazva Lidl bácsinál. Lett belőlelibaaprólék leves, ludaskása, és finom libazsír májával lesütve.
Na ez tényleg gurulós málna volt, a baloldali szomszédasszony gurított meg vele. Olaszos ez meg az. Fülkagylótészta, pesto, bors, szerecsendió, paradicsom, uborka parmezánsajt. Görög kenyér buzuki hangjával, dióval és bazsalikommal. Eliniki!  Bürgezi Topkapi török kreáció. Fincsi őszibarackocska!
Fekete egres (jofeta) Fekete zöldbab, na ilyet se láttam még. Álom libazsíros kenyér. És az elmaradhatatlan paradicsom és paprika. A lila egresből készült finom gyümölcsleves.
Petrezselyemcsokor Frtiss bazsalikom, gyökérrel, 15 Ft volt egy szár, üvegben vízben eltartható egy darabig. Csülökpörkölt, ahogy annak ki kell nézni a nagykönyv szerint. Örökös törökös most hallal. Huhu szia!
Rakott csirek. Fincsi! Miilyen görnyedt az öregfiú... Szegfűgomba a piacról 400-ért. Mezei champion, álomszép, friss. Kukurúzá, 60 Ft/db.
A gomba lecsósan, csülökpörkölttel gazdagítva. Ezért megérte megszületni! Aranyszinű kacsazsír farhátból még langyosan. Trapézhal foltosan Sovánka szegény, biztos diétázott Édes kínai fűszerkeverék (Ázsia bolt Vámház téri csarnok) papageno fűszerkeverék (Ázsia bolt Vámház téri csarnok), őrölt szerecsendió, őrölt tarkabors, só
Szalonna, fokhagyma, olívaolaj. Mi lesz ebből gyerekek! Egészségünkre! Szíjazzátok be magatokat! Irány a Cora, trapézhalat venni!
Kajszimennyország Ajándékba kaptam a kisebbik fiamtól! Ezt egy szomszédasszony hozta! Finom, be is küldtem rögtön a szervezetbe! Rántott cukkini petrezselymes burgonyával.
Vegáknak príma csemege! Német szárazkenyér, német lapkasajt, német sör, magyar paradicsom és paprika. Ez valami katyvasz gezemice, de meg tudtam enni:))) Rántott halcsíkok ubisalival!
Tészta, tejszín, fokhagyma, márványsajt, zsálya, parmezánsajt. Ugye milyen gyönyrű? Ahoi poplacsek! Nyári ebéd Finom!
Görög saláta görög olivával görög kenyérrel és ouzoval. Bazsalikom, már csak 10 Ft volt egy szál. Álomfinom, mézédes fügebarack, 350 Ft/kg.
Csoda paprikák 180 Ft/kg. Sima őszibarack 180 Ft/kg, ez is finom. Zsenge sóska 250-ről 200-ra lealkudtam. Vízbefőtt krumpli sóskamártással, tükörtojással. Gyönyörű 3 kilós tök, és aromás zeller.
Darálthús, fűszerek, zellerszár. A hajó. Indián kenu, vagy viking csónak? A  legénység beszállásra kész! A hajó megtelt!
Vitorlák fel, irány a tenger! Megérkezett a kikötőbe. Tömör gyönyör! A felaprított zellerlevél. Adagonként lecsomagolom,
és irány a mélyhűtőbe. Az új konyhaabroszom. Gyermeki, mint a lelkem. Nyári ebéd. Ajándékba kaptam. Be is építettem rögtön egy örökös törökösbe.
Nyári ebéd Szerzetesek eledele - Monk's food Nyári saláa Nyári alma egy ismerős kertjéből. Citromfű, ez is nála termett.
Noblissima jégkrém vasárnap akciós volt a Lidlben. Konyakkal meglocsolva isteni  finom. Ebből valami finom lesz Már alakul. Hűha!
Juj de guszta! Hibátlan! Füge a piacról 25 Ft/db. Fehérhúsú, lédús. Majd szétrobbannak!
Fincsi sárgadinnye 129 Ft/kg. Ez is egy csoda, erdei szamóca a piacról. Csokdese gülegüle, azaz rózsás utakon járjál! No komment... No comment...
Príma újhagyma szép zölddel. Shitake és fafülegomba. Álom dagadó. Ez lesz a töltelék. Kisteleki!
Irány a serpenyő, vagy a sütő! Szerelem első látásra, 7,125 kg volt 399 Ft. A Mennyei Város dicsérete. Csodák! Sziasztok!
Könnyű kis olasz estebéd. Akciós volt, de nem tudtam megenni, olyan büdös, mint a dögvész! Megduzzadt az orrom, tán a sok piától? Á csak vicceltem, egy méretes padlizsán a piacról. Házi csokipuding
Csodás szeder 200 Ft volt 20 dkg. Nyári ebéd A krumplihámozók Rollyce Rollyce-a Juhtúróval töltött sertésszelet (dagadó) kapros burgonyával, uborkasalátával, édes szőlőszemekkel
Török kenyér feketehagymamaggal Reggeli müzli szöllőcskével, kávicskával Alig látok ki a fejemből, még nagyon reggel van. Zöldhusú sárgadinnye. Moussaka I.
Moussaka II. Moussaka III. Moussaka IV. Moussaka V. Moussaka VI.
Moussaka VII. Moussaka VIII. Új póló szülinapra kaptam a fiaimtól. Ezt ittuk Moussaka bácsihoz. Én ouzot is.
Tejszínes tárkonyos fejtetbableves Menő vagyok az új pólókkal! Mozzarellás paradicsomsali Magyarosch Kagyló Lidlből
Kagyló provancei módra Behúzott hassal egész karcsú vagyok:) Nyári ebéd Csodás gyümölcsök Rácponty I.
Rácponty II. Rácponty III. Rácponty IV. Rácponty V. Rácponty VI.
Rácponty VII. Rácponty VIII. Rácponty IX. Rácponty X. Rácponty XI.
Rácponty XII. Levelestészta Paprikás csirek Bogácsa mascarpone sajttal és sumac fűszerrel. Répás bizi.
Sült oldalassal. Fokhagymás ubisali. Ázsia és Európa házassága I. Ázsia és Európa házassága II. Toscana paradicsomos kenyérke.
Kovásszal készült, fincsi, de aranyárban adják a piacon. Csodás zöldpaprikák. Fehérhúsú. Mézédes! Szeretem, ha rozsdás...
Rozmaring 300 Ft-ért. Csodás illata van. Pompás pecsenye I. Pompás pecsenye II. Pompás pecsenye III.
Pompás pecsenye IV. Beiruti kaszkadőr kedvence I. Beiruti kaszkadőr kedvence II. Minden nap egy alma, az egészség védelme. Saját Toscanai cipó I.
Saját Toscanai cipó II. Saját Toscanai cipó III. Pompás pecsenye. Nekem csak Újzélandi bárány steak jutott. Ubi sali
Pompás társaság Pompás hangulat! ALmás-gyömbéres sütemény. Fincsi lett, csak kevés dió volt itthon. Lecsó oldalassal
Szilvás pudding fenyőmaggal. Közkívánatra pár nap múltán megismételve. Csülökpörkölt I. Csülökpörkölt II. Csülökpörkölt III.
Csülökpörkölt IV. Csülökpörkölt V. Ilyen űr maradna utánam.... Toscanai cipók házi kovásszal. Csillagtök pongyolában kurkumás rizzsel
Gigászok és lilliput... Tömör gyönyör... Alexander Őszi őszi. Mézédes!
Szeretem a rozsdásat. Vaddisznóragut főztünk a nagyobbik fiamnál. Csodás ropogós krumplisfánk. A szőlő is feldobja. Anita fedezte fel az Auchanben.
Kész csoda, öröm a szemnek. Ezeket is belekomponáltam. Korbácska sajt, akciós a Lidlben. Ez az álom, csoda saláta lett belőle! Hozzá török kenyér.
Ma ez volt a non plus ultra! Beiruti kaszkadőr kedvence Körtés-gyömbéres puding. Az utolsó idei... Baloldali szomszédasszony sonkás sajtos muffinja.
Kovásszal kelesztett magvas kenyér. Kecskecsöcs szőlő. Mézédes 400 Ft/kg. de megérte. Ebéd szőlő, füge, házikenyér. Hatalmas lilahagyma. Déltiroli adagio.
Csülökpörkölt tarhonyával és fehérbor jószomszédasszony módra. Nagyobbik fiam kínainak állt neki. Argentin nyúlcomb ráadásul féláron a Lidlből. Adjunk a szervezetnek! 3 órával később.
Paradicsomsaláta újhagymazölddel. Akitának készítettem fokhagymagerezdek zöldfűszerekkel és tarkaborssal  olívaolajban és borecetben. Uborkasaláta datolyával bolondítva. Rozmaringos kacsacomb baconbe göngyölve. Egy kis kínai.
Szilvás puding Tea masalával és pirított fenyőmaggal. Babsaláta füstölt heringgel és tequilás paradicsomlével. Csirke felsőcombok baconben rozmaringos borssal. Jól kisütöttem! Reggeli gabonapehyel tejjel, kecskecsecsszőlővel és kávicskával.
Vaddisznóragu héjában fűtt burgonyával. Apróka leves Szilvalekváros derelye Hirteln ötlet volt, kolbászt dugtam a kenyér közepébe sütés előtt. kicsit sok lett a töltelék
Kínai kajcsi osztrigaszósszal trombita paprika Minden különlegsséget megveszek Toszkán cipó Joghurtos uborkasaláta
Zöldséges zabpehelyfasírt Vaddisznóragu krumplisfánkkal Chutney I. Chutney II. Chutney III.
Chutney IV. Chutney V. Chutney VI. Párolt hal chutneyval Avi püspök kenyere
Avi püspök kenyere Avi püspök kenyere Török kenyérlepény Avi püspök kenyere Avi püspök kenyere
Madárbegysaláta Madárbegysaláta Sült karaj, saláta, bor. hatalmas fürt ajándékba kaptam
hatalmas buja fokhagymák fokhagyma nélkül nem élet az élet batáta édesburgonya 1380 Ft/kg! roston sütve salátával
sült padlizsán diós-joghurtos uborkával Toszkán cipó, camambert és must! olasz csoda krumplileves toszkán cipóval
kicsit szappanos lett őszi gyümölcssaláta Rák a négyzeten
jól mutat a wokban de a tányéron is Újzélandi báránysült diós saláta
jól harmonizál rozmaringos sültkrumpli izraeli gyümölcsféle
fűszerkeverék chutneyhoz chutney chutney chutney Sülthal, rizs, chutney
saláta lazac tejszínben lazcos makaróni mesés
füge a piacról óriás fokhagyma szegfűgomba őzláb tömör gyönyör és elegancia
rebarbara újhagyma szöllőcske hagymák lestyán az ismerős kofanénitől
olaszos nyúlpecsenye bő fokhagymával fish and chips és chutney püspökkenyér gombás ragu krumplisfánkkal
brokkoli zsemlemorzsába forgatva olasz cipók saláta rántott hal amarántmagba panírozva
olaszos valami roston sült répa sült hal hagymacsira édeskömény
saláta zsömi könnyű ebéd törökös húsgombócok Beiruti kreáció
gyönyörű édesköménygumó ez a sali is jól sikerült Keleti kreáció készül a chutney fűszerek, ecet, cukor
már kész is gomba parádé otelló friss kelkáposzta spenót
füge, áfonya, mogyoró must sonkahagyma közel keleti kreáció rizottó rizs
spenótos rizottó sült oldalas kelkáposztafőzelékkel paradicsomos hering, saláta, házi cipó
fő a jó kedv! Fish and chips & chutney Fish and chips & chutney tápláló ebéd köleskása répával
saláta, házikenyér, bor egzotikus citrusgyümölcs túró, tejföl, dió, méz idared lefejezzük és kibelezzük szegényt
bele a tölteléket vissza a sapkát és be a sütőbe juj de fincsi! hot pot kóstolót kaptam
marha lábszár csicseri borsó zöldségek + sör fűszererdő
felöntjük és be a sütőbe finom lett Avi tallérok ezeket vittem a hatodikra a lányoknak
gombás velőkrém a hatodkról kaptam házi kenyérrel, paricsommal, vörösborral... bulocski réti csodagomba
fenyő tinóru réti champion hagymát dinsztelünk gombaragu
tésztával finom marha-sertés vegyes fenyőmag, arab fűszerkeverék, és pisztácia ebből lesz a török nyárs
joghurtos salátával hot pot előkészületek I. hot pot előkészületek II.
hot pot előkészületek III. hot pot előkészületek IV. hot pot előkészületek V. hot pot előkészületek VI. már csak enni kell!
finom! kacsaszárnytő bepácolva joghurtos saláta
jó párosítás körte, kékpenészsajt, bors, tejföl  üreget készítünk  a vajon párolt körtedarabok
rá a sajtdarabok a bors  végül a tejföl  kalapot neki és sütőbe  nagy élmény! 
babsaláta vérré válik gyümölcs koktél gyönyörű édesköménygumók Articsóka. Drága, de finom!
articsókás rizottó kinai rák-zöldség leves A Ha Long öböl
A fűszerek Az aprított édeskömény ananász lila hagyma, lime húscsíkok
mogyoróolaj, és pirított szezámmagolaj És kész a Ha Long öböl álma akciós pecsenyekacsa a Lidlből Mézzel és szójaszósszal bekenve sült
desszeret a szembszomszédéktól posztácás börhönye posztácás börhönye Hugim rajzolta. Oroszlánt az Oroszlánnak. kókusztej és halszósz Feröer szigeti salátához
 Feröer szigeti saláta Halas rakottas I. Halas rakottas II. Halas rakottas III. Halas rakottas IV.
Halas rakottas V. Halas rakottas VI. Halas rakottas VII. hahéjas párolt gyümölcs mosoly
faltól falig mosoly csóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóók! Cikória saláta kínai valami jól sikerült
Kisebbik fiam tud baklavát készíteni saláta Ajándékba kaptam a hatodikról barackos kínai argentin marhasült

 

VISSZA TOVÁBB