TEST ÉS LÉLEK

 

Egy üzleti partnerből baráttá lett ismerősöm, aki szintén vezető pozíciót tölt be  kereskedelmi  területen, egy nagyon jó masszőrt, helyesebben masszőrnőt ajánlott. Egy uszodában működik a szalonja, s bár nem olcsó, megéri. Ezekkel a szavakkal a fülemben, kissé zavarodottan érkeztem az első kezelésre. Szerettem volna jobban érezni magam, sorstársam hasonló problémái nagymértékben javultak, de valahogy tartottam tőle, hogy ellenkező nemű személy a testemhez nyúljon. Féltem, hogy szexuális energiáim felparázslanak, és így kellemetlen helyzetbe kerülök a masszázs kapcsán.

Ugyanakkor úgy okoskodtam, hogy a jobb közérzet lelkileg is jobban hat rám és lelkiállapotom javulásától a bokám állapota is javul. Ugyanis már lassan két éve küszködöm a bokámmal és nemhogy javulna, egyre rosszabb az állapotom. Kínzóan éget, zsibbad és fáj a bokám, s mivel két éve bal bokakímélő testtartásban járok, gerincem, hátam is kezd itt-ott fájni, néha keresztcsontom is benyilall, bal lábszáram az izmok használatának hiánya miatt elvékonyodott és a helytelen testtartástól csak további deformációkat és fájdalmat várhatok, mint feleségem is előre jelezte.

Egy energikus, kedves fiatalasszony fogadott, akinek tekintete biztatást, együttérzést sugárzott - hisz ezzel foglalkozik már évek óta - és gátlásaim egy másodperc alatt eloszlottak. A magnóból lágy ezoterikus relaxáló zene szólt és háton fekve talptól combig, hason fekve egész testemet majd hátra visszafordulva még arcomat is megmasszírozta. Csodálatosan ellazultam, és amikor a fényterápia[1]  után “megenergiázott”, tíz évvel fiatalabbnak éreztem magam. Mint elmondta, minden csakrába sugároz energiát egy úgynevezett univerzális energia módszerrel, melyet egy Franciaországban élő kivándorolt magyar hölgytől tanult. “Öregem, ez még annál is jobb”, jutott eszembe barátom majdnem félreérthető ajánlása, de igazat adtam neki. Jobban rá tudtam lépni a lábamra, egyenesebben tartottam magam, a néha szinte kígyózó mozgásig fajuló groteszk bicegésemből pedig egész elfogadható járás lett.

Klárival hamar szót értettünk és test mellett valóban a lelket is gyógyította. Ö is őszinte érdeklődéssel hallgatta végig történetem, és ő is ajánlott egy jó asztrológust, így két asztrológushoz jelentkeztem be egyszerre, mert kerül, amibe kerül, végire járok a dolgoknak. Minden lehetőséget meg kell ragadni, mindent ki kell próbálni, hiszen nem tudhatom, melyik fog épp a gyógyuláshoz vezetni.

Így kerültem el Klári ajánlásával Ica nénihez is, aki egy öreg belvárosi ház első emeletén kártyavetésből egészíti ki nyugdíját. Bizalmatlanul fogadott, de mikor tisztáztuk, hogy kinek ajánlásával jöttem, kezdett feloldódni. Ügyfeleinek 95%-a nő, 2-300-as köréből a harmadik férfi vagyok.

Minden jóslata beválik, bizonygatta, és ez egybevágott Klári előrejelzésével is.

- Csak négyszáz forintot kérek, mert nem fizetek adót, magyarázta meg az árkalkulációt. Kevernem kellett, majd bal kézzel, egymás után háromszor hat lapot emelni.  Szüleim egészségi állapotával baj lesz, de rendbejön és valami építkezésbe fognak. A feleségem nem illik hozzám. Állást fogok változtatni.  Egy barna hajú, barna szemű leány, vagy fiatalasszony van vagy lesz az életemben.  Cikáztak a gondolataim, miközben a százasokat gyűrögettem, vajon blöff, vagy igazság, amit mondott nekem. Ártó szándék, nem érződött rajta, kapzsiság, mohóság sem, a legvalószínűbb, hogy hobbyból csinálja.

Hogy jóslatai sikeresek, mellyel traktált, valahol az önmegvalósító hiedelmeket juttatták eszembe, melyet az agykontroll tanfolyamon hallottam. Igen valószínű, de legalábbis szerintem elképzelhető, hogy ha valaki jóslata alapján azzal a gondolattal töltekezik be, hogy hozzá be fognak törni nyaralása alatt, akkor az a gondolat oda is vonzza a betörőt. Így lesz a gondolat teremtő erő.

Ezért a barna hajú, barna szemű leányka gondolatával sem töltekezem be, hanem azzal nyugtatom magam, hogy megint eggyel kevesebb a kipróbálatlan lehetőség.

Ha kislányom és saját költségeimet a természetgyógyászat területén összegzem, már háromszázezer forint körül járok. Szép tanulópénzt fizetünk és eszembe jutott, házasság előtt, a nagy szerelem mellett az is megfordult érvként a fejemben, hogy jó az orvos a háznál. Bizony a sors néha különös fintort vág. Orvosnő férjeként egy vagyont kell elköltenem az egészségemért.


 

[1] színes celofánok voltak spotlámpákra ragasztva

 

VISSZA TOVÁBB