ÁLMAIM ÉS JELENTÉSÜK

ÚJJÁSZÜLETÉS ÁLMOK

 

2004.06.13

Álmomban volt egy férfi (aki akár én is lehettem, de kívülről láttam). Volt egy kis mechanikus színpad, amin különböző figurák, élethelyzetek jöhettek véletlenszerűen működésbe, ha az ember bekapcsolta a színpadot, és ezek egyfajta előrejelzések voltak arra, hogy mi vár az emberre. A férfi beindította a színpadot, és a legrettegettebb funkció indult be a lélekharang, ami a halált jelentette, de szerencsére három ütés után megállt a színpadszerkezet. Erre a férfi megigazgatta a szerkezetet, mindent visszarakott a helyére és abban a reményben, hogy most más fog beindulni a színpadon, működésbe helyezte ismét a színpadot. Azonban most is a lélekharang lépett működésbe, síri csendben hetet ütött, még most is a fülemben hallom, és ekkor felébredtem...

Magyarázat: A lélek halála egyben újjászületése is, hiszen a lélek halhatatlan.

 

 

2006. március 8

Csecsemőket ölelgettem, dajkálgattam, majd egy idő után azt mondtam, eleget dajkáltam már, legyen másnak is öröme benne, és odaadtam másnak is a kis csecsemőt.

Magyarázat:  A csecsemő az újjászületés szimbóluma, aki ilyen nagyszerű élményben részesül, nem tarthatja meg kizárólag magának, meg kell osztania másokkal is.

 

 

2006. június 13

Álmomban egy csecsemőt dédelgettem.

Magyarázat:  Öröm az újjászületés fölött

.

 

2017. március 14

Álmomban egy csecsemőt láttam a szoba közepén, amint kihányta, amit megevett. 

Magyarázat: Újjászületésem megakadt.

 

 

2019. július 25

Álmomban egy újszülött csecsemőt láttam.

Magyarázat: Újjászülettem.

 

 

2022. október 12

Álmomban egy tündéri, aranyos, icipici csecsemőt kaptam valahonnan. Hazavittem, feleségem csak nézte, ahogy öltöztettem szép fehérbe és közben németül beszéltem hozzá.

Magyarázat: A szellemvilág segítségével zajlik újjászületésem.

 

Ha tanácstalan vagy álmod jelentésében, írj!


 

VISSZA

TOVÁBB