ÁLMAIM ÉS JELENTÉSÜK

ÚNIÓ MYSTICA ÁLMOK

 

2013. november 25.

Álmomban az esküvőmre mentem villamossal. Leszálltam a villamos végállomásánál, hogy gyalog, vagy más közlekedési eszközzel folytassam utamat, de észrevettem, hogy ruhám beszennyeződött. Hosszú, hófehér, tógaszerű ruha volt rajtam, és hajvágáskor keletkező hajhulladék volt rajta, amit alaposan letisztogattam róla, hogy tisztán menjek az esküvőre.

Magyarázat: Tisztulok az únió mystica, az Istennel, istenivel való egyesülés előtt.

 

 

2013. december 10.

Álmomban egy régi ismerősömhöz mentem, aki régen egy lépcsőházban lakott velem és most új lépcsőházba költözött. Menyasszonyi ruhában volt, mondták, hogy az új házában a nyolcadikon lakik én pedig esküvői fekete frakkban mentem utána. Csodálkoztam, hogy milyen szép világos ez a ház, pontosabban a ház lépcsőháza, micsoda fényesség van itt, míg az a ház, ahol én lakom, gyengén megvilágított, szűkös, sötétes inkább. A nyolcadikon nagy örömmel utolértem az ismerőst, akivel mindketten menyegzőre készültünk..

Magyarázat: Más is készül  az únió mystica, az Istennel, istenivel való egyesülés  megélésére.

 

 

2014. június  25.

Esküvőn vettem részt, mindenki boldogan táncolt ölelkezett, puszizkodott, még az idős, tekintélyes násznaggyal is ölelkeztem, puszizkodtam.

Magyarázat: Únió mystica.

 

 

2015. december 7.

Álmomban egy közepes méretű, 40-50 fős céghez neveztek ki ügyvezetőnek. A dolgozók el voltak kanászodva, a cég veszteséges volt, de azért benne voltak a jó lehetőségek, csak rendbe kellett szedni. Nyugodtan, nem kapkodva, következetesen, és nagyon határozottan láttam neki a munkának. A titkárnőmnek pl. kifejtettem, hogy a cégnél az egyik legfontosabb pozíció az övé, mert ha a főnök nem jól dolgozik, az erős helyettesei vállán még elmegy a cég, de a jó titkárnőt senki sem tudja helyettesíteni. Bekértem a cég mérlegét, a költségvetést, a számlákat, hogy megállapítsam, hol szivárog, folyik el a pénz, hogy a lyukakat könyörtelenül betömjem. Ott aludtam bent a cégnél, annyi volt a munka, de reggel felháborodtam, amikor egy dolgozó kopogás nélkül benyitott a szobámba és egy koszos tányéron égy poros sajtdarabot adott át reggeli gyanánt. A sajt is, de mi az, hogy nem tanították meg kopogni, mielőtt a szobámba belép? Feltűnt, hogy a cég képviselői céges pénzen kaptak hétköznapi és ünnepi öltönyt. Amikor átadták a hivatalos meghívót a cégtulajdonos ünnepségére, rajta az állt, hogy fekete öltöny, fehér ing, ezért még saját szürke öltönyömet is félre kellett tennem és a cégtől kapott ünnepi öltönyt vettem fel.

Magyarázat:  Megnövekedett szellemi energiáimat, erőimet igyekszem irányításom alatt tartani. A szellemi ébredésem nem zökkenőmentes, de lelkem ünneplőbe öltözik az únió mystica alkalmából.

 

 

2016. május 12

Álmomban egy hatalmas menyegzőre voltam hivatalos, rengetegen voltunk. 

Magyarázat: Únió mystica.

 

 

2017. március 28

Álmomban csodálatos esküvőt tartottunk a feleségemmel. Grandiózus, méltóságteljes, fennkölt esemény volt, nyugodt, mély boldogság hatotta át. Rengeteg nászajándékot kaptunk a sok száz meghívottól, feleségem gyűjtötte a tárgyi ajándékokat és pedig a pénzes borítékokat. Feledhetetlen élmény volt. 

Magyarázat: Unió mystica.

 

 

2018. november  8

Álmomban egy elefánt hátán mentem egyenes úton egy nagy fényesség felé. Amikor odaértem, leszálltam az elefántról, már csak egy lépést kellett megtennem, hogy belépjek a a fényességbe. 

Magyarázat: Közel az únió mistyca.

 

 

2021. július 24

Álmomban  kint voltam Amerikában, esküvőre készültem. A helyiekkel konzultálva szereztem be a jeggyűrűt és a jegyajándékokat.

Magyarázat: Únió mystica megvalósulára készülök.

 

 

2023. január 29

Álmomban egy teremben egy hatalmas U alakban kialakított lakodalmas asztalnál álltam és azt ellenőriztem, hogy minden rendben van-e, igazgattam az evőeszközöket, szalvétákat. Egyedül voltam, még nem volt ott sem a menyasszony, sem a násznép.

Magyarázat: A mennyei menyegző, az Istennel való egyesülés, únió mystica eseményét készítem elő.

 

 

 

Ha tanácstalan vagy álmod jelentésében, írj!


 

VISSZA

TOVÁBB