ÁLMAIM ÉS JELENTÉSÜK

2003

 

2003. október 24.

Valamilyen teljesen lehetetlen, értelmetlen tippet tettem meg, csak úgy megérzésre, és nyertem. Még az Orbán Viktor is kérte álmomban hadd nézze meg. Én meg nevettem magamon, fuldokoltam a nevetéstől, hogy a Milyen pénznemben fizették ki az Angliában játszott Anglia-Venezuela focimeccs jutalmát? kérdésre azt a választ tippeltem, hogy német márka, és én lettem a nyertes!

Magyarázat: Még ha értelmetlennek, logikátlannak tűnik is, érdemes a megérzésekre hallgatnunk.

 

 

2003. november 2.

A bal tenyeremben kis szőrszálak nőttek, olyan sörteszerűek. Nem álltak ki nagyon a tenyeremből, de vastagok voltak. Nekiálltam kitépkedni őket, és tépkedés közben derült ki, hogy egyrészt jó mélyre nőttek, hosszúak, és sokkal több van belőlük, mint ahány kilógott, és a végén iszonyúan fájt a tenyerem, és szinte rojtosra sebeztem a sok tépkedéssel, és teljesen használhatatlan lett.

Magyarázat: Álmomban esztétikai szempontból akartam a szőröket eltávolítani, hogy azok nem odavalók, azok ott nem jól veszik ki magukat. Bal kéz, tehát érzelmi oldal, megragadás, megközelítés, mert kéz. A szőrszálak általam nemkívánatosnak tartott érzelmi megközelítéseket szimbolizálnak. Ezeket, ha kigyomlálom, csak magamnak okozok fájdalmat. És mélyre nyúló gyökerei voltak a szőröknek, ebből jöttem rá, hogy egyrészt a család, társkapcsolat utáni vággyal kapcsolatos, azt nekem nem lehet kigyomlálni magamból, még ha szenvedtet is, meg kell hagynom, mert csak fájdalmasabb lesz, ha ki akarom húzni.  

 

 

Ha tanácstalan vagy álmod jelentésében, írj!


VISSZA TOVÁBB