ÁLMAIM ÉS JELENTÉSÜK

2012


 

2012. április 17.

Ma éjszaka két jelentős álmom volt. Az elsőben azt álmodtam, hogy a cégnél (amit régi munkahelyem, az építőipari vállalat és annak vezérigazgatója jelenített meg) nyugdíjba ment az idős tekintélyes vezérigazgató, és engem jelölt utódjául. Éreztem magamban az erőt ugyanakkor mégis csodálkoztam, hogy ilyen fiatalon és ekkora karrierugrással a csúcsra kerültem, osztályvezetőből vezérigazgató lettem. Némi belső bizonytalanság után megnyugodtam, hogy menni fog a feladat.

Magyarázat: Isten emberének, földi képviselőjének érzem magam (noha ennek nem sok alapja van,  a feladathoz „pénz, paripa” is jár, a velem szembeni érdektelenség nem arra utal, hogy Isten kijelölt képviselője lennék).

 

2012. április 17.

A második álmomban egy nagy templomban voltam, ahol éppen mise következett volna, de nem volt pap, így aztán úgy adódott, hogy beugrottam, úgy emlékszem, valaki felkérésére. Örültem neki, mert tudtam, hogy jó, eredeti misét fogok mondani, ismertem a szertartás részleteit, tudtam a latin nyelvű miseszöveget, tudtam, hogy fel fogom kavarni a híveket. Kimentem a sekrestyébe, hogy előkészüljek, még a misebor kiválasztására is gondot fordítottam, kerestem a kellékeket, a kelyhet az ostyát úrfelmutatáshoz, a miseruhát, de amikor bementem a templomba, egy öreg kampós orrú pap elfoglalta az oltárt és mondja a misét és ezen eléggé elkeseredtem.

Magyarázat: Az intézményes egyházak szellemi embereit konkurenciának érzem.

 

2012. május 31.

Álmomban tengerész voltam, és a hajónk New Yorkba ért. Kabintársammal a hajó mélyén lévő kabinunkban számvetést készítettünk, hogy itt érdemes a legjobban elkölteni megtakarított pénzünket, mert itt tudunk olyan dolgokat jó áron vásárolni, amelyek otthon majd értékesek lesznek. Pár blokkot is találtunk, amelyen előző matrózok vásárlásai szerepeltek, ők is itt vásároltak be nagy értékben. Készültem , hogy a kabinból menjek a városba vásárolni.

Magyarázat: Életem új, nagy lehetőségekkel, szellemi gazdagodással kecsegtető korszakához érkezett, igyekszem minél több szellemi kincset gyűjteni.

 

2012. november 5.

Álmomban Észak Koreában jártam egyéni turistaként. Voltak előzetes ismereteim az országról, mégis meglepetésként ért, hogy lecsúszott, lumpen elemek kötözködtek velem, mert látszott, hogy nem odavalósi, idegen vagyok. Csodálkoztam, mert előzetesen azt hittem, szilárd rend és fegyelem van ebben az országban és ebbe nem illett bele ez a viselkedés, ami nem jelenttett nagy problémát, mert mindegyik kötözködőt elhárítottam.

Igyekeztem a belváros felé, ahol egy forgalmas utcában működött egy bizományi-zálogház-óra-ékszer felvásárlóhely. Vittem magammal ezüst evőeszközöket, ezüst cigarettatárcát, és pár apróságot, és a helyiekkel keveredve, akik szintén leadták értékeiket a felvásárlóknak, sorban álltam.

Tartottam, hogy miképp fogom áthidalni a nyelvi nehézségeket, de sikerült egy ott élő magyar származású felvásárlót találnom, aki átvette az ezüstjeimet, de elég keveset ajánlott értük, úgy éreztem, többet érnek, mint amennyit ad érte, de azzal vigasztaltam magam, a fűszerek olcsók, és ot meg megtérül az itt elszenvedett veszteség, és viszek majd egy csomó fűszert haza.

Magyarázat: Idegennek érzem magam a Földön, úgy érzem, hogy a szellemvilágból hozott kincseim nem értékelik kellően.

 

2012. november 7.

Álmomban egy sivatagban voltam egyedül, a földön ültem, és szemlélődtem. A látóhatáron feltűnt egy hatalmas 20 tonnás Kraz billenős teherautó. Egykedvűen néztem, gondoltam mit kereshet itt, de ahogy lassan közeledett, észrevettem, hogy felém tart, és mind közelebb jött, mind inkább azt hittem, hogy el akar gázolni. A végén már elképzeltem, hogyan fogja a csontjaimat szétroppantani a hatalmas kereke, behunytam a szemem, de nem történt semmi. Kinyitottam a szemem, és láttam, hogy a teherautó a lábamtól 1 cm-re ringatózva, rugózva megállt.

Magyarázat: Nagy veszély közeledett felém, amit először nem ismertem fel, majd amikor felismertem, nem menekültem előle, és váratlanul megúsztam.

 

2012. november 20.

Álmomban betértem egy zöldségesboltba és ott egy vadonatúj zöldséglevelet fedeztem fel. Egzotikus zöldséglevél volt, tudtam, hogy egészséges, és tápláló, rögtön vettem is belőle. Másnap a zöldségesben előttem állt a sorban egy nő és azt mondta, úgy látom, ennek a bolthálózatnak nagyon fontos, hogy ezt a növényt fogyasszuk, mert ma már ingyen adják bárkinek. A levelei kissé fonnyadtabbak voltak már, mint tegnap, de vettem én is egyet az ingyen levélből. Közben odajött egy tekintély magas beosztású férfi, tán államfő volt az álomban, és érdeklődött, mire elmondtam, hogy ismerem ezt a levelet, már tegnap is vettem, amikor pénzért adták, ma még inkább veszek belőle, amikor ingyen van.

Magyarázat: Az  a szellemi táplálék, ami korábban kevesek számára elérhető „egzotikum” volt ma a Vízöntő világkorszakban bárki számára elérhető.

 

2012. november 25.

Álmomban a Dunán hajóztam lefelé egy nyitott motoros bárkán/hajón, amin még többen tartózkodtak. Észrevettem, hogy a motor leállt, és láttam, hogy a környezetben az összes többi hajón, csónakban ugyanaz a helyzet, ezért a maradék lendületet kihasználva gyorsan part felé kormányoztam a hajót, majd amikor a lendület elfogyott, csípőmozgással himbáltam úgy a a hajót, hogy a part felé sodródjon. Még csodálkoztam is, hogy mennyi erő van a derekamban, hogy egy ekkora hajót csupán a testem ringatásával part felé tudok vinni.

Kicsit izgultam, hogy sikerül-e partot érni, de végre megnyugtató súrlódás hallatszott, a hajó feneke a parti homokot súrolta, biztonságba értünk.

Magyarázat: Felismertem a szellemi út buktatóit és másokon is igyekszem segíteni.

 

2012. december 18.

Álmomban egy úthálózatot jártam be, és félkész útellenőrző műszerállomások telepítését igyekeztem befejezni, mert elhanyagoltnak tűntek, és csak megkezdve voltak, sokszor az is rosszul. Sok helyütt nem volt meg az összes alkatrész, vagy szét volt szóródva, és az útban a megfelelő lyuk sem volt kifúrva, így aztán nem volt könnyű ezekből a helyekből valamit kihozni. 

Volt olyan hely, ahol minden leendő tartozék is oda volt készítve, még az őrkutyák is, azonban az őrkutyák még kutyakölykök voltak, akik majd felnőve őrzik a műszerállomásokat, és gyárilag le voltak zsugorfóliázva úgy, hogy csak az orruk hegye látszott ki. Láttam, hogy ez így nem jó, a fólia alatt beizzadtak szegények, majd megfulladtak, ezért leszedtem róluk a zsugorfóliát, a kis kutyakölykök meg hálásan ugrándoztak a fejemen és nyalogattak.

Egyszer csak az egyik állomásnál odajött a hivatalos telepítő cég két munkása és az egyik elkezdett hepciáskodni velem, hogy mit avatkozok én a dolgukba, hogy mertem hozzányúlni a hivatalos eszközökhöz, mire elmagyaráztam, hogy csak a kutyakölyköket szabadítottam ki, akik majd meghaltak, és igyekeztem a telepítést pár helyen befejezni önszorgalomból, mire az illető megnyugodott.

Magyarázat: Segítőkész önszorgalmam galibákat okoz.

 

2012. december 22.

Andris álma. Álmomban Viktorkuval betörtük a tévé képernyőjét, belementünk, és ott szerepeltünk.

Magyarázat: Andris szeret a társaságomban szerepelni.

 

 

Ha tanácstalan vagy álmod jelentésében, írj!


 

VISSZA

TOVÁBB

freeaudit.hu