ÁLMAIM ÉS JELENTÉSÜK

2014


 

2014. január  12.

Álmomban kaptam egy szuperkönnyű helikoptert. Kipróbáltam, repkedtem vele, de nem ismerkedtem meg a szerkezetével alaposan, féloldalasan ültem rajta, kicsit kényelmetlen volt, és féltem, hogy kifogy az üzemanyag belőle és menetközben lezuhanok, ezért inkább nem szálltam fel vele. Beszéltem valakivel, aki szintén kapott ilyen helikoptert, ő megmutatta, hogyan kell elhelyezkedni kényelmesen az ülésen, megmutatta a tartozékokat, amelyek közül néhányat feleslegesnek ítéltem és leszereltem, hogy nagyobb üzemanyagtartályt tehessek rá, amivel nagyobb távokra is biztonságosan repülhetek.

Magyarázat: A szárnyaláshoz, szellemi emelkedéshez kapott eszköz használatával még nem vagyok tisztában.

 

 

2014. január  13.

Álmomban szemtanúja voltam egy bandán belüli leszámolásnak. Volt a bandának egy feje, aki ráküldött egy bérgyilkost egy nőre, aki tudott róla egy két dolgot. A bérgyilkos megölte a nőt, majd a banda feje egy másik bérgyilkost küldött az a nőt megölő bérgyilkos megölésére. ekkor rájöttem a szisztéma működésére és elgondolkodtam rajta, hogy vétkesek közt cinkos, aki néma, valamit tennem kell, nem nézhetem ezt tétlenül.

Magyarázat: Az egó küzd leleplezése ellen.

2014. január  16.

Álmomban leutaztam Balatonra a volt nejemhez, akitől már (az álomban is) elváltam. Megengedte, hogy (az életben már rég elhunyt) kislányomat elvigyem kettesben sétálni. Nagyon szerettem és sajnáltam, hogy beteg (az álomban leukémiás volt), látszott is, hogy valamiféle turbánt visel, mert kihullott a haja. Sétáltunk, sétáltunk és egyszer csak azt vettem észre, hogy nem a kislányom kezét fogom, hanem egy 80 körüli ősz öreg néniét. Kétségbeesetten kezdtem keresni a kislányom és nehezteltem rá, hogy óvatosan kihúzta a kezét a kezemből, átcsúsztatta az öreg néniébe és szépen megszökött. Mindenfelé kerestem, vonatoztam, gyalogoltam, de nem találtam. Megjelent volt nejem elég jellegtelen ruhában és keservesen sírva mondtam el neki kislányom elvesztését.

Magyarázat: A földi énnel, az egóval való kapcsolatnak kellemesnek tetsző gyümölcsei is voltak,  melyeket már nem találok (annak). Ahogy az egó beteg, úgy a vele való kapcsolatból is csak beteg gyümölcs születhet.

 

 

2014. január  19.

Álmomban szemtanúja voltam egy bandán belüli leszámolásnak. Volt a bandának egy feje, aki ráküldött egy bérgyilkost egy nőre, aki tudott róla egy két dolgot. A bérgyilkos megölte a nőt, majd a banda feje egy másik bérgyilkost küldött az a nőt megölő bérgyilkos megölésére. ekkor rájöttem a szisztéma működésére és elgondolkodtam rajta, hogy vétkesek közt cinkos, aki néma, valamit tennem kell, nem nézhetem ezt tétlenül.

Magyarázat: Az egó küzd leleplezése ellen.

 

2014. január  19.

Álmomban egy nagy szellős, szabadtéri táborban voltunk sokan munkahelyen és készültünk a tábort hosszabb időre, vagy végleg elhagyni. Szokás volt, hogy egy borosüvegre ráírjuk a tábor elhagyásának dátumát és ezt átengedték nekem. Javasoltam, hogy a vidám hangulat jeleként írjuk rá azt is, hogy "csíz" a mosoly szinonimájaként. Nekiálltam ráírni, hogy "cheese" mire az egyik kollegám, aki féltékeny volt rám, kigúnyolt, hogy az azt jelenti sajt, és azt nem úgy kell írni. Megőriztem higgadtságom, és visszakérdeztem, hogy hogyan kell írni helyesen. Azt mondta, nem tudja, mire azt mondtam, szégyellje magát, ha ő sem tudja, milyen alapon gúnyol ki engem?
Letettem a borosüveget és elindultam megnézni a földbe süllyesztett betontrezoromat, hogy minden rendben van-e, amit magam után hagyok. A többiek pedig a kapun kimentek és a drótkerítés túlsó oldalán gyülekeztek a buszra várva, ami elszállít minket. Felnyitottam a trezorom tetejét és láttam, hogy a teljes pénzkészletem ellepte a zavaros talajvíz. Tudtam, hogy egy hatalmas 2m x 2m-es kazetta van rengeteg fém és papírpénzzel a víz alatt, ezért a betontrezor szélére ültem, a vízbe lógattam a lábam, és társak figyelő tekintete és elismerő tapsa mellett hatalmas erőfeszítéssel kiemeltem a zavaros vízből, s így megmentettem a pénzkészletet. Kihúztam a kazettát a szárazra és azon tépelődtem, vajon mit tegyek, itt hagyhatom-e így őrizetlenül a munkahelyem...

Magyarázat: Földi küldetésem befejezésére készülök, de még bizonytalan vagyok döntésemben.

 

 

2014. január  20.

Álmomban egy élelmiszerbolt előtt voltam, szállítás volt és egy dolgozó megkért, hogy segítsek, vigyázzak egy fél sertésre... A sertés nem hosszában felvágott félsertés volt, hanem keresztben kettétépett, vagy szakadt és még élt, az elülső két lában imbolygott... Megdöbbentett ez a mérhetetlen szenvedés, főleg, amikor a szemébe néztem. Később átmentem egy másik bolthoz, ott is hasonló, még élő, iszonyúan szenvedő sertés láttam nyitott gerinccel... Megdöbbentő volt látni az iszonyatos szenvedéseket, még mindig a hatása alatt vagyok...

Magyarázat: Az Egységből, Isten Országából kiszakadtság, a polaritás, a kettészakadtság, az ellentétek világa mérhetetlen szenvedést okoz.

 

 

2014. január  30.

Álmomban valamilyen ezoterikus kongresszuson voltam és sok nőnek "bejöttem" szimpatikus voltam. Egyikük odajött hozzám, és azt mondta: szeretlek, szeretlek... Épp meg akartam kérdezni, felebarátként, vagy férfiként, de felébredtem...

Magyarázat: A szeretet jelentése nem mindenkinek egyértelmű.

 

 

2014. február  10.

Álmomban a börtönbe indultam, mert tudtam, hogy egy kisebb súlyú cselekményem miatt egy-két hónapra börtönbe kell vonulnom. Tudtam, hogy rossz lesz, volt egy kis félsz bennem, de tudtam, hogy ki fogom bírni, és magam indultam a börtön felé, el akartam kerülni, hogy a rendőrség jöjjön értem, méltóságon alulinak tartottam, hogy erőszakkal vezessenek elő a börtönhöz.
Elutaztam Budapestre, de nem találtam a börtönt, és gondoltam felhívom a rendőrséget, vagy a börtönt, hogy odataláljak, de nem volt telefonom, ezért vettem egyet. Nézegettem, hogy nem a legújabb modell, hanem egy modellel régibb, mutattam Adinak is. Utána még nézegettem a telefont és közben elejtettem, és egy férfi felvette és elszaladt vele (ellopta) Futottam utána, de nem tudtam elkapni, ezért úgy döntöttem, hogy bár sokba kerül, de szükséges, ezért veszek még egyet. Nagy nehezen sikerült vennem, beüzemeltem, és végül kikötöttem a börtönben. Ott kerestem, hol lehet jelentkezni, és egy teremben néhány felhúzott kapucnis férfit láttam magába mélyedve. Az egyik azt mondta suttogva, csak meg ne szólalj... Én pedig kerestem a börtönparancsnokságot, hogy megkezdhessem a büntetést és mihamarabb túllehessek rajta.

Magyarázat: Tetteimért vállalom a következményeket, hogy hamarabb túl legyek rajta.

 

 

 

2014. február  10.

Álmomban egy ló hátán ültem, lovagoltam és csodálatos élmény volt. A lassú és gyors lovaglás mozdulatait próbálgattam, élveztem, ahogy visz ez a hatalmas kecses állat a hátán, a vágtában hozzásimultam, simogattam, puszilgattam, tökéletes volt az összhang kettőnk között. Egy házhoz érve egy középkorú nő odajött és a családjával együtt ráakaszkodott a ló nyakára, mondván hogy ők is arra tartanak, ahová én, és vigye el őket is a ló. Kelletlenül belementem, mert a ló nyaka kérdéses volt, hogy kibírja-e a terhelést... Amikor megérkeztünk az orvosi rendelőhöz, közölték, hogy a nyaka alatt a lapockájánál sérülése van a lónak, és nem szabadna terhelni. Óvatosan kijöttünk a lóval a rendelőből, mert a szűk helyen nem érezte jól magát, én pedig bizakodtam, hogy meg fog gyógyulni szeretett kedves lovam.

Magyarázat: Lelkemmel harmonikus a kapcsolatom, de a túlterhelés megviseli.

 

 

2014. február  15.

Álmomban kinéztem a házam ablakán és láttam a nagy tekintélyes vállalkozó autóját a sofőrjével, de csak a sofőr ült benne. Azon gondolkoztam, behívjam-e, de végül azt mondtam magamban, ha ő nem kíváncsi rám, akkor minek hívnám, majd eljön magától, ha akar. Később eljött a munkahelyemre magától, mert kíváncsi volt, hol dolgozom. Egy üzemben volt az emeleten az irodám, illetve több irodát is használtam. Behívtam megmutatni az irodám, de először nem a fő irodába vittem tévedésből, majd amikor rájöttem, átvittem a legtöbbet használt irodámba. Itt rendetlenséget tapasztaltam, távollétemben valaki használta az irodámat, és az íróasztalom gyalázatos állapotba került, a fiókokban zsírpapírok, ételmaradékok, olajos-ecetes lé úszkált... Elkeseredtem, és eldöntöttem, itt azonnal nagytakarítást rendezek, kihúztam az összes fiókot és felfedeztem titkos rekeszeket is az íróasztalban, amiknek megörültem, mert még jól jöhetnek valamire.

Magyarázat: Szégyenkezem Isten előtt és ez tisztulási folyamatot indít meg bennem.

 

 

2014. február  20.

Álmomban felmentem egy toronyház legfelső szintjén lévő elegáns panorámás étterembe. Számos különlegesség volt a svédasztalon, húsok, zöldségek, halak, még homár és más rákok is, de még különlegesebbet egy banánlevélbe tekert, főtt krokodilfejet választottam. Ahogy a számhoz emeltem, belegondoltam, hogy évmilliók óta élő, kicsiszolódott technikájú ragadozó állkapcsa, amelyik sok más állat vesztét okozta. Ahogy beleharaptam, puha, omlós volt a húsa és a legnagyobb meglepetésemre finom sárgadinnyeízű. Sétáltam az étteremben, jóízűen törtem, szakítottam magamnak a húsból és másoknak is kínálgattam belőle.

Magyarázat: Nem riadok vissza a magas szintű, szokatlan szellemi tápláléktól és ezt másoknak is ajánlom.

 

 

2014. február  22.

Álmomban egy nagy laktanyaszerű telepen voltam sokadmagammal. Volt hierarchia, "szolgáltunk" de inkább lazán, önként, és nem vasfegyelem volt, hanem inkább tekintély. Egy csoport hölgyet bíztak rám, hogy foglalkozzak velük, és amikor már egy ideje foglalkoztam velük és újabbnál újabb terápiás fejlesztő játékokat találtam ki, akkor belépett Gyárfás Tamás (életben a Magyar Úszószövetség elnöke és médiamogul) és hozzám lépett. Csodálkoztam, hogy egy ilyen "rangos" ember miért "ereszkedik le" hozzám. A fülembe súgva kérését egy cédulát adott át, de közben a rám bízott hölgyeket kiküldte a helyiségből. Az volt a kérése, hogy egyénileg foglalkozzak a fiával, akinek házassági problémái vannak. A cédulán adatai, előélete, a probléma rövid vázlata és elérhetőségei voltak feltüntetve.
Nekiálltam felkészülni, és elővettem a telefonom, hogy felhívjam a fiát.

Magyarázat: A nők szellemi fejlődésének segítése a feladatom, de egyedi kérést is kapok a világ fiait segítendő.

 

 

2014. március  2.

Álmomban egy hatalmas bazár forgatagában voltam. Egy idő után fárasztott a gyaloglás, akkor nekiálltam repülni. Egyszercsak összefutottam egy csomó régi ismerőssel és megmutattam nekik, hogy repülni, lebegni és a levegőben forogni is tudok. Mindegyik nagyon örült neki, majd elbúcsúztam tőlük, és az azon gondolkodtam, haza kéne repülni, talán 5-10 perc alatt is hazaérek.

Magyarázat: Szellemi hazámba vágyódom.

 

 

2014. március  7.

Álmomban a metrón ültem egyedül, egy üres, sötét szerelvényben . Megállt a szerelvény valahol üzemzavar miatt, de nem ott ahová igyekeztem. Próbálgatták az ajtókat kinyitni, becsukni, hosszasan vártunk, míg végül becsukódtak az ajtók és végre elindult a szerelvény. Elaludtam, és amikor felébredtem a végállomáson voltunk. Gyorsan kiszálltam és amikor már elhúzott a szerelvény, akkor vettem észre, hogy a kabátom, és Adi kabátja is a metrón maradt. (Adi gondolom korábban leszállt, de nem volt mellettem) Oda settenkedtem a forgalmi irodához, hogy a talált tárgyak közül megszerezzem a ballonom, és Adi kabátját. A kabátom elég gyűrött volt, először egy hasonlóhoz nyúltam, de az túl nehéz volt az enyémhez képest és visszatettem. Adi kabátját is felmarkoltam, és szaladtam a felszínre, hogy hazaigyekezzek.
Útközben a főutcán vettem észre, hogy meztelen vagyok. Igyekeztem a kabátokkal takarni magam, illetve Adi kabátjával felmarkoltam egy hosszú asztalterítőt és azt a derekamra tekertem, hogy eltakarjam meztelenségem... alig vártam, hogy hazaérjek végre és megpihenhessek...

Magyarázat: Fárasztanak a földi élet viszontagságai, szellemi hazámba vágyom.

 

 

2014. március  11.

Álmomban a számítógépembe új alaplapot és processzort kaptam. Természetesen jobbat, nagyobb teljesítményűt, mint ami benne volt

Magyarázat: Fejlődöm.

 

2014. május  3.

Álmomban oroszlánhúst ettem. Egy tekintélyes férfi birtokos utasította egy vadászát, hogy ejtsen el egy oroszlánt. A húsát megfőzte, egy részt a combjára helyezett, és onnan kellett levágnom kóstolót a húsból a kardommal úgy, hogy bele ne vágjak a combjába.

Magyarázat: Úgy kell befogadnom és megélnem az Oroszlán princípiumot, hogy eközben másoknak ne okozzak sérülést.

 

 

2014. május  7.

Álmomban egy kereskedelmi cégnél dolgoztam. Hármunkat behívattak, hogy jutalomként új autót kapunk. Állt a teremben egy óarany metálbarna VW Golf, gondoltam ez egy utazóé, területi képviselőé lesz, és volt még két kocsi, az egyik egy sötétkék metál Skoda Superb egyedi hűtőráccsal, azt hittem, azt kapom, de végül a még elegánsabb gyöngyfekete metál csilivili krómozott hatalmas Volvó lett az enyém, még külön memóriakártya is volt hozzá, hitech kocsi

Magyarázat: Munkámat egyedi elismeréssel jutalmazza a szellemvilág, gyors, kényelmes szellemi előrejutást segítő eszközt kaptam.

 

 

2014. május  8.

Álmomban katonai behívót kaptam tartalékos szolgálatra (ezt a normál katonaidőt letöltöttek kapják idősebb korban). Bevonultam a laktanyába, jelentkeztem a katonakönyvemmel és már éreztem magamon az egyenruha érintését, és előjöttek a régi emlékeim. A felvételt egy fiatal sorkatona intézte, épp 18 éves, ha volt. Előadtam, hogy megjelentem a behívónak megfelelően, de egyrészt beteg vagyok, másrészt pedig sorkatonai szolgálatom idején tévedésből a normál 2 év helyett 7 évet szolgáltam le 1994 és 2001 között, mivel elfelejtettek időben leszerelni és erre valamint a betegségemre, testi állapotomra való tekintettel nem szeretnék most bevonulni. A fiatal sorkatona sebtében válaszolt valamit, majd elhívták, én pedig hazamentem, mint aki jól végezte dolgát.
Otthon azonban megszólalt bennem a lelkiismeret, hogy nincs ez egészen rendjén, nem bizonyosodtam meg róla, hogy elengedtek, s tán még úgy fognak erőszakkal bevinni, ezért visszamentem a laktanyába, de nem a fiatal sorkatonát kerestem a földszinti folyosón, hanem felmentem az emeletre és a régi ismerős tisztek (Bodócsi százados, Síry alezredes) közül akartam beszélni valakivel, aki tudta, hogy becsülettel leszolgáltam már többszörösen a katonaidőmet.

Magyarázat: A szellemvilág további "szolgálatomra", munkámra tart igényt, mely alól kibújni igyekszem.

 

 

 

2014. május  10.

Álmomban egy nagy betonszállodában voltunk külföldön egy hétre a feleségemmel. Csodáltam a kitartását, de csodálkoztam is, hogy minden pénzét arra költötte, hogy tengerkék, meg fűzöld tapétát vásároljon, amiket a szálloda falára ragasztott, hogy egy tengerparti táj illúzióját varázsolja a betonszálloda szobájába, ahol csak egy hétig vagyunk. Gondolkodtam is, hogy minek ekkora felhajtás azért, ami épp, hogy kész van, másnap utazunk haza és mások fogják majd utánunk nézegetni.
Lementem én is a barkácsáruházba, ahol feleségem vásárolt, hogy valami apróságot vegyek, de inkább csak szuvenírnek, mert tudtam, otthon, mindenem megvan.

Magyarázat: Az egó mulandó értékeket gyűjt.

 

 

2014. május  15.

Álmomban a laktanya kapuügyeletes tiszt szobájában voltam, ahol felügyelik a ki-bejárást. A tiszt mellett voltam megilletődötten és tisztelettudóan kérdezgettem a folyamatokról.

Magyarázat: Egy szellemi kapu felügyeletét ellátó magasabb entitás mellett gyűjtöttem tapasztalatot.

 

 

2014. május  15.

Álmomban a Dunán hajóztunk lefelé Duna-tengerjáró hajónkkal a tengerhez. Mögöttünk egy Dunai hajó jött, de elakadtak valamilyen zátonyban. Kötelet dobtunk nekik és vontára vettük őket, hogy lehúzzuk a zátonyról, de valamit elügyetlenkedtek és a vontatókötél is egy víz alatti szikladarab alá szorult. Láttam, hogy nem jutunk se előre, se hátra, ezért kiugrottam a hajóról és odamentem a víz alatti sziklához és kiszabadítottam a vontatókötelet..

Magyarázat: Segítőkész vagyok.

 

 

2014. május  19.

Álmomban Adi 90 éves nagypapájával és pár másik emberrel űrutazáson vettünk részt. Bent voltunk a rakétában, amit a föld alatt vontattak a metró alagútban és még izgultam is, nehogy összeütközzünk, mert közel jött hozzánk egy ütött kopott metró szerelvény és tudtam, hogy a legkisebb sérülés a rakétán meghiúsítja a fellövést. Izgatott voltam, vártam az élményt és elmentem a kilövőállványon lévő, vagy még csak éppen gyorsulni kezdő rakétában pössenteni, mert nem tudtam, hogyan oldódik meg a súlytalanság állapotában, inkább túl voltam rajta.

Magyarázat: Izgatottan várom a szellemvilág megtapasztalását, igyekszem lelkileg méregteleníteni magam.

 

 

2014. május  19.

Álmomban a kutyánk nagyon beindult egy lejtőn, szaladt egy másik ismerős kisebb kutya felé, de összeütköztek és/vagy kiharapott egy darabot a kisebbik kutyából, ezért azt mondtam, valamit kéne vele kezdeni, mert ez így nincs rendjén.

Magyarázat:Egyik alszemélyiségem harapós lett, kezelnem kell.

 

 

2014. május  30.

Álmomban a fővárosban, Budapesten laktam és lejártam vidékre dolgozni (a régi munkahelyem az Alba Regia Állami Építőipari Vállalat központjába) Tekintélyes munkaköröm volt, valamilyen középvezetői státusz, komoly céges autóval. A központ mellett volt egy étterem, ahová beültem vasárnap kora este és mivel arra járt egy szintén a központban dolgozó fiatalabb, alacsonyabb beosztású hölgy, meghívtam vacsorára. Elbeszélgettünk a céges dolgokról, aztán hirtelen belém hasított a felismerés, hogy ma vasárnap van, ráadásul ma már kétszer is lejöttem dolgozni, mert először délelőtt jöttem le Fehérvárra, dolgoztam délig, majd ebéd után még eszembe jutott valami tennivaló, dolgoztam hatig és már háromnegyed nyolc van, ideje hazaindulnom Budapestre, hogy a holnapi (normál hétköznapi) munkához ki tudjam pihenni magam, mert bizony elég kimerült vagyok.

Magyarázat:Elég kimerült vagyok.

 

 

2014. június  6.

Álmomban egy csomó prospektust és tájékoztató anyagot kaptam, amivel népszerűsítő előadást kellett tartanom. Míg a felkészülésem tartott a szomszéd fürdő/wc-ben dolgozó szerelővel megbeszéltem, hogy főzünk egy jó kávét.

Magyarázat: Új szellemi ismeretekhez jutok, igyekszem felélénkülni.

 

 

 

2014. június  10.

Álmomban levesben főtt lóagyvelőből és lószemből készült gombócot ettem. Finom, ízletes volt.

Magyarázat: Lelki tudat és látáserősítő táplálékot vettem magamhoz .

 

 

2014. június  11.

Álmomban a hosszas tevékenység magyarázataként megjelent egy tábla a német nyelvű UMBAU (átépítés) felirattal.

Magyarázat: Szellemem átalakul .

 

 

2014. június  12.

Álmomban Magyarországon éltem, de egy másik országból származtam. Tanúja voltam egy balesetnek, ami egy turistacsapattal történt és jelentettem a rendőrségnek. Miközben segédkeztem a balesetnél, kiderült, hogy a csoporttal jött egy férfi és nő idegenvezető, akik valójában hírszerzők és abból az országból jöttek, ahonnan származom, és a baleset miatt veszélybe kerülhetnek, lebukhatnak. Tanácsot adtam nekik, hogyan tudják gyorsan elhagyni az országot, és amikor megjelent a kémelhárítók, akkor igyekeztem félrevezető válaszokat adni kihallgatásomkor, hogy legyen idejük menekülni. Emiatt magam is kellemetlen helyzetbe keveredtem, de végig drukkoltam hírszerző honfitársaimnak, hogy sikerrel tudjanak menekülni.

Magyarázat: Betartom evilág szabályait, de szellemi hazámhoz vagyok lojális.

 

 

 

2014. június  13.

Álmomban vécéznem kellett, nem bírtam már visszatartani, de a munkahelyen csak a főnök vécéjén volt lehetőség. Amikor rá akartam ülni, a többiek figyelmeztettek, hogy ebből baj lehet, hogy gondolom én, hogy a főnök vécéjét használom. Mégis ráültem, de sokáig tartott, a többiek sürgettek, hogy mindjárt jön a főnök, még törölgettem a hátsóm, amikor szóltak, hogy megjött, akkor gyorsan befejeztem.
A többiek arra számítottak, hogy bajom lesz belőle, de az idős, tekintélyes, szakállas főnök joviálisan mosolygott rám.

Magyarázat: Isten előtt vállalom hibáimat, árnyoldalammal együtt.

 

 

 

2014. június  13.

Álmomban a számítógépen fájlokat másolgattam, szerkesztgettem, alkalmazásokat indítgattam, de nem sikerült. Mégis újra meg újra nekifutottam, próbáltam, kísérletezgettem, és végül eredménnyel járt munkálkodásom, megnyugodva dőlhettem hátra.

Magyarázat: Korábbi beidegződéseimet sikeresen alakítom át.

 

 

2014. június  12.

Álmomban Magyarországon éltem, de egy másik országból származtam. Tanúja voltam egy balesetnek, ami egy turistacsapattal történt és jelentettem a rendőrségnek. Miközben segédkeztem a balesetnél, kiderült, hogy a csoporttal jött egy férfi és nő idegenvezető, akik valójában hírszerzők és abból az országból jöttek, ahonnan származom, és a baleset miatt veszélybe kerülhetnek, lebukhatnak. Tanácsot adtam nekik, hogyan tudják gyorsan elhagyni az országot, és amikor megjelent a kémelhárítók, akkor igyekeztem félrevezető válaszokat adni kihallgatásomkor, hogy legyen idejük menekülni. Emiatt magam is kellemetlen helyzetbe keveredtem, de végig drukkoltam hírszerző honfitársaimnak, hogy sikerrel tudjanak menekülni.

Magyarázat: Nem í

 

 

 

2014. június  17.

Álmomban egy magas toronyház legfelső emeletén laktam. Látogatók jöttek és az egyiknek nagyon tetszett a tekintélyes, finom kidolgozású, elegáns céges autóm, ami bár kombi volt, szerelős-pakolós, mégis tekintélyt sugárzott. Megmutattam, hol találja lent a sok parkoló kocsi között, hogy megnézhesse, kipróbálhassa. Aztán elmentünk ehhez az illetőhöz, s ott egy barátja eldicsekedett, hogy „all inclusive” vállalkozásuk van szállodára és ellátásra, az illető édesapja bio zöldségeivel és bio húsaival főznek, s a vendégeknek annyira ízlik, hogy beesznek belőle és az ügyeletre kell menniük első nap.
Megkínáltak engem is egy nagy darab hússal, beleharaptam, és kiköptem, olyan savanyú íze volt, és morzsálódott a számban, talán ecetben pácolt nyers hús lehetett, és azt mondtam, ettől ügyeletre? Hát ez ehetetlen!

Magyarázat: Nem ízlik a szellemi táplálék, amit magamhoz kell vennem.

 

 

 

2014. június  25.

Esküvőn vettem részt, mindenki boldogan táncolt ölelkezett, puszizkodott, még az idős, tekintélyes násznaggyal is ölelkeztem, puszizkodtam.

Magyarázat: Únió mystica.

 

 

 

2014. június  25.

Fociztunk. Sok zavar, szabálytalanság, zűr és hiányosság volt. A végén egy nagy tábla volt látható az üzenettel: FŐ HOGY FOCIZTUNK!

Magyarázat: Zűrösnek tűnik az élet, a lényeg, hogy megéljük.

 

 

 

2014. július  2.

Álmomban elővettem a gyógyszeres üvegcsémet (elég erős ízű, csípős gyógyszer volt benne) hogy bevegyek egyet és elég elcsodálkoztam, hogy már alig volt az alján egy vagy két szem, nemrég még majd tele volt, elég hamar elfogyott.

Magyarázat: Nincs sok hátra a gyógyító szenvedés keserű labdacsából.

 

 

2014. július  3.

Álmomban egy idős, tekintélyes személlyel álltam szemben, egyre közeledtünk egymáshoz, míg az arcunk majdnem összeért...

Magyarázat: Magasabb énem, isteni szikrám közelségét tapasztaltam meg.

 

 

 

2014. július 5.

Álmomban Indiában jártam. Egy gyógytermékes boltban egy 55-60 eves jólszituált hölgy szolgált ki és ajánlatot állított össze a termékeikből. Beszéd közben kiderült, hogy a hölgy osztrák, Graz-i így jól elbeszélgettünk. Ezután a fia hozott egy pohár áttetsző pezsgő folyadékot, amit átadott nekem, beleittam, bár hangyákat es apró kavicsokat láttam benne. Gondoltam, biztos ilyennek kell lenni, es ha gyógyital, hát megiszom. Biztonság kedvéért megkérdeztem a hölgyet, aki elnézést kért, ejnye fiam, mondta a fiának, és elvette a poharamat, hogy másikra cserélje.

Magyarázat: Nem feltétlen szükséges a szenvedés a gyógyulásomhoz.

 

 

 

2014. július 5.

Egy régies, 1910-1920 körüli dobozformájú, aranyozott vagy arany kocsi előtt álltam krémszínű öltönyben, vajszínű cilinderben kamáslival, fehér glasszé kesztyűvel, elefántcsont sétapálcával.

Magyarázat: Klasszikus eszközökkel haladok szellemi fejlődésemben, az ólomból arannyá válásban.

 

 

 

2014. július 9.

Álmomban volt vagy 20 egészben sült kacsám, és 20-30 bőr diplomatatáskám, amiket kölcsönkértek egy forgatáshoz. Egy idő múlva nem adták vissza, és láttam, hogy az elit éttermükben az én kacsámmal fényezték magukat, hogy különleges luxus-kacsasült, nagy pénzekért árulták, a boltjukban pedig a bőr diplomatatáskáimat árulták és sehol senki nem akart elszámolni vele. Egy hasonló cipőben járó srácnak mondtam, hogy vagy tették volna közzé, hogy az én ajándékom, vagy fizetnék ki az értékét, de ez így nem korrekt, és azt mondtam az étterem vezetőjének, hogy majd én ezt megírom a Magyar Rádió és Televízió vezérigazgatójának el fogom mondani.

Magyarázat: Nehezen viselem szellemi értékeim jogtalannak érzett eltulajdonítását.

 

 

 

2014. július 20.

Valaki mellett voltam, láttam, hogy felháborodik embereken hogy lopnak, tolvajt kiált két emberre, akik füstölt oldalast és csülköt loptak, de az ő tarisznyájában is volt egy nagy füstölt oldalas és füstölt csülök. Nem értettem, hogy kiabálhat tolvajt, ha maga is az...

Magyarázat: Nem értem a kettős mércét.

 

 

 

2014. július 20.

Álmomban kidobott hulladékokat gyűjtöttem, és kiválogattam az összeillő darabokat és különválasztottam a hasznosíthatókat és így használati tárgyakat állítottam össze

Magyarázat: Szellemi értékek újrahasznosítása.

 

 

 

2014. július 27.

Álmomban aludtam és felébredtem. Amikor felébredtem észrevettem, hogy az ágyban, ahol a nyakam volt körben agyonnyomott szúnyogok fekszenek. Ebből rájöttem, hogy amíg aludtam, ezek a nyakamnál szívták a véremet és álmomban agyonnyomtam őket.

Magyarázat: Torok csakrámon, kommunikációmon lefokozott tudatállapotomban élősködtek.

 

 

 

2014. július 31.

Álmomban volt egy nagy, külföldi tulajdonú elit cég idős tekintélyes vezetővel, ahová nagyon nehéz volt bekerülni. Ritkán vettek fel új embert és nagyon megválogatták, akit felvettek, nagyon megdolgoztatták előtte. Sikerült bekerülnöm kb. a „ha kidobnak az ajtón, bemászok az ablakon” módszerével, azaz nagy kitartással, igyekezettel, talpraesettséggel, és segítettem egy másik személynek is bejutni, aki szintén oda szeretett volna bekerülni…

Magyarázat: Törekvő vagyok és segítem a törekvőket. (V.ö. Mt.11.12. A mennyek országát az erőszakosok szerzik meg)

 

2014. augusztus 3.

Álmomban a Balatonon fürödtem, úszkáltam. Volt egy kb. gyúródeszka méretű tutajszerűségem, amit gondolatátvitellel tudtam hajtani, és azzal közlekedtem nagyobb távokon. Bejutottam a Balaton közepére, egy olyan helyre, ahol senki sem jár, vagy nagyon kevesen és csodálatos látványban volt részem. Egy jól körülhatárolható hatalmas helyen egy hófehéren világító párafelhőben fehér delfinek táncoltak. Kiemelkedtek a vízből, csak a farkuk vége volt vízben és kecses, gyönyörű táncot lejtettek.
Megdöbbentem a rendkívüli látványtól, élveztem egy darabig, aztán igyekeztem ki a partra, hogy a többieknek elmeséljem, miben volt részem, mi van a tó közepén.

Magyarázat: Az Egységet jelképező Balaton közepén nyert szellemi tapasztalatot átadom másoknak.

 

 

 

2014. augusztus 6.

Álmomban katonai behívót kaptam. Bementem a laktanyába, még nem bevonulni, csak érdeklődni, hogy miért kell bevonulnom, hiszen öreg vagyok, beteg vagyok, lejárt már a katonaidőm. Találtam egy női polgári alkalmazottat, aki hajlandó volt meghallgatni, még emlékezett is rám régről, érveltem, hogy nem veszik semmi hasznom, nehezen mozgok, sőt eszembe jutott, hogy kaptam hivatalos katonai elbocsátó levelet 1994-ben, hogy a honvédség már nem tart igényt rám, de a hölgy azt válaszolta, hogy reaktiváltak. Nagyon elkeseredtem, a környéken kószáltam, és gyűjtöttem az erőt, hogy rászánjam magam a bevonulásra, noha minden porcikám tiltakozott ellene.

Magyarázat: Fáradtnak érzem magam a szolgálathoz.

 

 

 

2014. augusztus 7.

Álmomban a kisebbik fiammal egy közös munka kapcsán összefutottunk. Hófehér öltönyben volt fiatalosan, elegánsan. Azt mondta: - sokkal nagyobb vagy és erősebb, és nagyon nehéz elérni (gondolom telefonon)

Magyarázat: Teher alatt nő(tt) a pálma.

 

 

 

2014. augusztus 8.

Álmomban Adival és Andrissal voltunk Balatonon egy apartmanban. Kényelmes szép apartman volt, de voltak zavaró körülmények. Amikor tusolni akartam, csak használt törülközőt találtam, amikor ki akartam dobni a szemetet, a szemetes nagy kiterjedésű, sok helyet foglaló műanyag csomagolással volt tele.
Elindultunk Adival és Andrissal programokra. Először a légpuskámmal tanítottam Andrist célba lőni, de kevés volt a lőszer. Utána fürödni mentünk a Balatonra, de észrevettem, hogy sok krokodil van a vízben és az emberek felelőtlenül a krokodilok közelében fürödtek, amelyek bármikor elkaphatták volna őket. Adit és Andrist figyelmeztettem a veszélyre, majd megmutattam nekik, hogy lehet észrevenni a vízben, a fenékhez lapuló, környezethez erősen hasonlító krokodilokat. 

Magyarázat: Vigyázom szeretteimet.

 

 

 

2014. augusztus 11.

Álmomban jelentkeztem az orosz katonasághoz, ahol köztudottan  kegyetlen, nehéz, embertelen a kiképzés és a szolgálat, de a világ legellenállóbb, strapabíróbb, terhelhetőbb katonái is ők egyben. Épp a padlót dörgöltem kőolajos kenderkóccal takarításként, amikor két tiszt nevetett rajtam, mondván, még egészségeseknek is megterhelő ez a kiképzés, meddig fogom bírni betegen? . 

Magyarázat: Valamit valamiért.

 

 

 

2014. augusztus 15.

Álmomban emberhúst ettem. Kaptam egy hullát, hogy egyem meg. aminek nem örültem, mert volt elég táplálékom, és csak gond lesz az ehetetlen csontok eltüntetésével, így aztán kényszeredetten kezdtem apró darabokat levagdicsálni belőle… 

Magyarázat: Nincs kedvem szellemi halált képviselő emberi behatásokat, élményeket magamba fogadni.

 

 

 

2014. augusztus 16.

Hosszú nap végén az elvégzett munka jóleső fáradságával indultam haza a laktanyából, ahol hivatásosként szolgáltam. Nem a főépület főkapuján léptem ki az épületből, hanem egy hátsó, nem használt kijáraton, ahol félre volt húzva a drótkerítés, mert le akartam rövidíteni az utat a laktanya kapujához. Kicsit méltatlan is volt ez a hátsó kijárat, ráadásul észrevettem, hogy csak papucsban vagyok és civilben, de gondoltam nem baj, van arcképes igazolványom, azzal majd holnap beengednek a kapun. A kapuhoz közeledve azonban észrevettem, hogy az sincs nálam, ezért visszamentem az irodámba, hogy magamhoz vegyem az összes igazolványom, kulcsom és pénzem, hogy másnap ezek birtokában problémamentesen jöhessek vissza a laktanyába.

Magyarázat: Elő kell készíteni az utat a másnapi munkához (újabb leszületéshez).

 

 

 

2014. augusztus 16.

Egy autó elején ültem, mögöttem Adi és Andris. Az autónak elől nem volt karosszériája, fújt a szél, ekkor ébredtem rá, hogy hol is vagyok. Hátraszóltam Adinak, hogy hol a kormány, hiszen ha elől ülök, akkor itt kéne lenni a kormánynak. Vagy talán hátrafelé megyünk és Adi vezet? Aztán az előre vetődő árnyékból rájöttem, hogy előremegyünk, és van kormány, csak mögöttem, felettem van.

Magyarázat: A szellemi úton történő előrehaladásunkat felülről kormányozzák láthatatlan kezek.

 

 

 

2014. augusztus 19.

Álmomban folyami hajóra szálltam be matróznak. Kicsit visszalépés volt, hiszen fiatalon már tengeri hajón is voltam matróz, de belevágtam a munkába. Amikor beöltöztem, csodálkoztam, mi mindennel „kényeztetik” a matrózokat, papírtörölközővel tekerték körbe a derekukat, tomporukat, hogy kényelmes legyen, ha leülnek a fedélzeten egy vas bakra, rengeteg törülköző, kényelmi, szépészeti holmi, ami fiatal koromban még nem is létezett a hajózásnál. Felmentem a hajó tetejére és mivel a vízállás magas volt, majdnem elsodort egy híd, de bravúrosan megoldottam a dolgot. 

Magyarázat: Navigare necesse est! (Hajózni szükséges! latinul) .

 

 

 

2014. augusztus 23.

Álmomban egy CBA-szerű önkiszolgáló élelmiszerboltban voltam és egy idős paraszt bácsika házi hizlalt kacsát kínált eladásra. Gondosan be volt bugyolálva több kendőbe, ezért kibontogattam a bolt közepén, bár kicsit kellemetlen volt, hiszen nemigen veszik jónéven a boltok, ha valaki az üzletüket rontja, hiszen a bolt hűtőpultjában is volt sápadt fagyasztott kacsa. A bácsi kacsájának le volt vágva a nyaka, a lábai, csak a legtáplálóbb részek voltak benne az árban, ami kissé magasabb volt, mint a bolti kacsáé, de a minőség miatt szívesen megfizettem érte. Visszabugyoláltam a kendőkbe a kacsát, miközben megérkezett a fiatal boltvezető, aki felelősségre vonta volna a bácsit, de elintéztem a boltvezetővel, hogy hagyja nyugton, én pedig fogok még épp eleget vásárolni nála, illetve vásároltam is már jó sokat, ne izguljon a profitjáért.  

Magyarázat: A világ féltékeny a belső én bölcsességére, de le lehet csillapítani.

 

 

 

2014. augusztus 23.

Álmomban katona voltam, és hatalmas, bonyolult és terjedelmes szétszedett katonai szerkezetet kellett segítők társaságában összeraknom, ami nagyon nehéz, embert próbáló feladat volt. Ráadásul sürgetett az idő, hogy elszállítják a szerkezetet, ezért aztán a nagyobb alkatrészeket igyekeztem összerakni és úgy terveztem, hogy az aprólékokat majd egyben elvisszük és később összerakom.

Magyarázat: Amit a jelenben nem tudunk megoldani életfeladatunkból, az későbbre marad.

 

 

2014. augusztus 30.

Álmomban egy koncentrációs táborban voltam. Ebéd után kimenő volt, kimentem a táborból, megszökhettem volna, de a kíváncsiság és a megtapasztalás vágya visszavitt. Az SS tisztek egy filmet néztek az ebédlőben, lábujjhegyen lopakodtam a nézőtérre, nehogy magamra haragítsam valamelyiket, de aztán amikor már ott voltam, erősebb volt bennem a távozási vágy, mint a kíváncsiság a további programokra, ezért felkeltem a székről és elhagytam a mozitermet és a tábort.

Magyarázat: Az élet nem habos torta.

 

 

 

2014. augusztus 30.

Egy gépkocsioszlop élén haladtam a forgalomban. Amikor piros lámpához értünk, kiugrottam az autóból elvégezni a dolgomat. Ez többször megismétlődött. Valaki a mögöttem lévő konvojból előszaladt és leplezetlen haraggal, ellenszenvvel azt mondta, az igazgató úr még megjárja, teszek róla, hogy ez a pökhendi, nyikhaj alak megüsse a bokáját. Csodálkozva meredtem rá, mivel váltottam ki benne ekkora ellenszenvet. Amikor a következő pirosnál ismét elmentem vécézni, nagyon kellett igyekeznem, hogy visszaérjek a lámpa zöldre váltása előtt, akkor tűnt fel, hogy jómagam is kék lámpás rendőrségi autóban utaztam, tehát mindnyájan rendőrök voltunk.
Aztán megérkeztünk a célállomásra, kiszálltunk az autóból, ott meg egy magas, baltával faragott arcú, bajuszos férfi jött oda hozzám szemében haraggal. Kinyújtottam a karom, ökölbe szorítottam a kezem, és azt mondtam, törje szét a földön fekvő két vastag forgácslapot rajta. Összefogta a két forgácslapot, magasra emelte, majd teljes erejével lesújtott az öklömre. A lapok nem törtek el, de az öklöm nem rezdült, álltam a csapást.
 .

Magyarázat: Nehéz úgy élni, hogy ne váltson ki valakiből ellenszenvet az ember.

 

 

2014. szeptember 21.

Egy menekülttábor főépületében voltam, de az nem volt egyértelmű, hogy menekült vagyok, vagy őr. A hangszóróban bemondták, hogy mindenki jelentse, aki szökésben lévő menekültet lát. Tudtam, hogy nagyon jól szervezett a rendszer és majdnem lehetetlen kijátszani, de megérlelődött bennem, hogy mégis megpróbálom. Ügyesen, okosan, jól előkészítve, hidegvérrel sikerülhet, mert nagyon elszánt vagyok. 

Magyarázat: Anyagba zárva rab mindenki, akár őr, akár őrzött.  A menekülés útja nem az anyagvilág elhagyása, hanem a megvilágosodás.

 

 

 

2014. szeptember 21.

Volt egy idős, tekintélyes fodrász, aki csak kiválóságokat fogadott. Jól megkérte az árát, bár nem volt szüksége pénzre, örömből dolgozott, méghozzá igen sokat. Rang volt hozzá járni, nagyon jól is dolgozott, látszott az emberen ha nála járt, ezért keresték sokan. Nagy háza volt és abban volt egy apartman részem, ott laktam nála. Késő este volt, még várt valakit hajvágásra, fazonigazításra, amikor kedvesen megölelt és azt mondta, veletek (velem és egy másik hölggyel) majd éjfél után foglalkozom, mert most sürgősen jön valaki. Sajnáltam, hogy ennyit kell dolgoznia, és nem akartam, hogy még későn velem is foglalkozzon, ezért azt mondtam, én úgyis itt vagyok a közelben, ráér az én hajvágásom, majd valami nyugodtabb időszakban, pihenjen inkább le a következő hajvágás után. Csöngettek és Latabár Kálmán jött hozzá…
Átmentem a lakrészembe, ahol barátaimat fogadtam, de közben azon gondolkodtam, az ő házában fogadhatok-e vendéget, mindenesetre megkértem a barátaimat, hogy maradjunk szépen csendben, nehogy zavarjunk valakit.

Magyarázat: Rám férne már egy fazonigazítás.

 

 

2014. szeptember 27.

Álmomban egy hatalmas, tűzpiros Ferrarim volt többszáz lóerővel, 60 cm széles kerekekkel, csodálatos tapadással a fékezéshez és a gyorsuláshoz. A bivalyerős motor halkan dohogott, de érezhető volt, hogy elég egy apró érintés a gázpedálon és a monstrum száguldani kezd. .

Magyarázat: Megvan a lehetőségem a gyors szellemi fejlődésre, előrejutásra.

 

 

2014. szeptember 30.

Álmomban egy nagy sötét erdő közepén voltam. Gyér holdvilágnál vezettem kézen fogva vakon (vagy alvajáró, vagy szemeit csukva tartó) botorkáló feleségem az erdei kunyhóhoz. Kezét el nem engedve rőzsét gyűjtöttem és közben elmagyaráztam, hogy kell a tűz, hogy meleg és világosság legyen, de gondosan kell megrakni, nehogy a ház vagy az egész erdő lángba boruljon.

Magyarázat: Meg kell találni az arany középutat.

 

 

 

2014. október 2.

Álmomban egy nagy raktárnál voltam, ahol épp beszállítás folyt. Be akartam segíteni a rakodásnál a raktáriaknak, akik egy jó nagy adag árút nekem adtak. Elindultam a pakkal, de belegondoltam, mindenem megvan, inkább beviszem a raktárba. 

Magyarázat: Akinek mindene megvan, semmi sem hiányzik neki, az a leggazdagabb.

 

 

 

2014. október 4.

Álmomban az ENSZ-nél dolgoztam, magasabb rangú ügyvivőkkel egy irodában, de elkülönítve volt az íróasztalom az ügyvivőktől, mert én alacsonyabb beosztásban voltam. Előléptettek, új, szép íróasztalt kaptam irodaszerekkel, számítógéppel az ügyvivők között, és egy gyönyörű világos galambszürke öltönyt kék nyakkendővel, elegáns fekete cipővel. Az egyik néger ügyvivő, aki korábban az alacsonyabb beosztásomnak megfelelően kezelt, most észrevette magát, hogy az új íróasztalomra pakolt, és hamar levette a cuccait onnan.  

Magyarázat: Előreléptem a szellemi úton.

 

 

 

 

2014. október 5.

Álmomban sötét este bementem egy vásárcsarnokba, ahol már csak egyetlen árusnál égett a fény. A pultján egy nagy színes halom volt látható, angliai ikrás borhab zselé volt, különösen világított a fényben, zöldessárga borszíne volt, és dekorációként szőlőszemek voltak benne. Nagyon sokba került, de a különlegessége miatt sem vette senki, az árus azonban nagyon megörült nekem, mert engem meg mindig vonzottak a különlegességek és szerettem minden ismeretlen ennivalót kipróbálni. Bíztatott, hogy nyugodtan törjek jó nagy darabokat kóstolónak és lakmározzak be belőle. Átadtam magam az evés örömének és azt gondoltam, ritka kincsre találtam.   

Magyarázat: Különleges szellemi élményben lesz részem.

 

 

 

 

2014. október 6.

Álmomban a rendőrség központjában voltam, ahol egy nagy halom dokumentumot mutattak, melyek között megakadt a szemem az egyiken, amelyben az állt, Viktor hogy vagy? Egyből eszembe jutott, hogy egy rendőr ismerősöm megkért, hogy állítsak össze egy kérdéssort, amivel egy ember idegen nyelv tudását lehet tesztelni. Kiderült, hogy az illető beadta a kérdéssort a rendőrséghez és a rendőrség most ezt használja szabványos tesztnek.    

Magyarázat: Egy munkám, vagy ötletem hasznosult

 

 

 

 

2014. október 6.

Álmomban egy nagy halom finom vargányagombát rántottam ki és jó étvággyal ízletesen elkészítve megettem.   

Magyarázat: Különleges, ízletes, de nehezen emészthető szellemi élményben lesz részem.

 

 

 

 

2014. október 6.

Hámrom férfi lefogott és meg akart erőszakolni, de erősen védekeztem és megakadályoztam az erőszakot.   

Magyarázat: A törvénytelen és terméketlen szellemi gondolatokat, kísértéseket  elhárítom.

 

 

2014. október 10.

Álmomban egy ismerős kollegám váratlanul átölelt és csókolgatni kezdett, mire ellöktem magamtól és amikor újból próbálkozott, erősen megharaptam. 
Magyarázat: A törvénytelen és terméketlen szellemi gondolatokat, kísértéseket  elhárítom.

 

2014. október 14.

Álmomban egy ismerős kollegám váratlanul átölelt és csókolgatni kezdett, mire ellöktem magamtól és amikor újból próbálkozott, erősen megharaptam. 
Magyarázat: A törvénytelen és terméketlen szellemi gondolatokat, kísértéseket  elhárítom.

 

 

 

2014. október 16.

Álmomban volt nejemhez ugrottam fel, mert szükségem volt valamire tőle. Amikor meglátott, átkarolta a nyakam, és azt kérdezte a fülembe súgva: - Mit hoztál nekem? Parfümöt? Ékszert? Édességet? Ránéztem, és arcát egyre csúnyábbnak láttam

Magyarázat: Az egó még ragaszkodna hozzám, szeretné a régi kényeztetést, de nekem egyre kevésbé szimpatikus.

 

 

2014. október 19.

Álmomban vendégségben voltam egy baráti társaságnál. Az asztalra ki voltak készítve az ennivalók, többek között egy nagy darab nyers hús, amiből később sült készül. Fogtam és a szájamba vettem a nagy darab húst és órákig ott tartogattam, hogy nyálammal pácolódjon.

Magyarázat: Az erőt adó szellemi táplálékot a saját szám íze szerint előkészítve "előemésztve" adom tovább.


 

2014. október 20.

Álmomban amatőr buszvezető voltam. „Elkötöttem” egy buszt és beálltam vele egy buszmegállóba, na gyertek emberek! El is vittem az utasokat, minden rendben volt, de legközelebb egy másik buszra szálltam be vezetni, és nem tudtam elindítani. Az utasok kíváncsian vártak, és azt mondtam, nem tudom elindítani. Erre az utasok közül egy hivatásos buszvezető kétkedve megkérdezte, hát nem ismeri az Iveco buszt? Ennek itt és itt van az indító gombja. Megmutatta, így elindítottam, az automata váltó is élvezetes volt, de a busz méretéhez képest icipici volt a kormánya ezért a kanyarokban nagyon izgultam, míg végül ezzel is sikerrel vettem az utat. 

Magyarázat: Amatőr szellemi vezetőként ténykedem több-kevesebb sikerrel.

 

 

 

2014. október 23.

Egy tehetségkutató egyszemélyes zsűrije, Lázár János előtt mutattam be a gangnem style táncos produkciómat. Még egy leszerelt konyhaszekrényajtót is vittem magammal, azt pörgettem tánc közben, de egy idő után lesett a földre, miközben úgy tettem, mintha az is a műsor része volna… Szerintem egész jól sikerült hozzám képest a az előadás, de a zsűri másképp gondolta. Noha végigaludta, vagy szenderegte Lázár János az előadást, amikor felébredt rám rivallt, mit képzel, hogy ilyen produkcióval elfoglalja a helyet és időt mások elől, ezt nem engedhetem tovább!
Határozottan, a végén kiabálva visszaszóltam, mit képzel, hogy maga még nem hallott az optimizmusról és a bátor kiállásról?

Magyarázat: A pökhendi egó itélkezik, noha nem tud semmit.

 

 

2014. október 26.

Álmomban egy barátom/ismerősöm megígérte, hogy intéz nekem egy buszsofőrt magántaxira. Úgy képzeltem, hogy a buszvezető üres idejében értem jön a buszával, elvisz az úti célomhoz, tisztességesen megfizetem, nem sajnálom rá, van pénzem bőven, és még talán jól el is beszélgetünk közben.
A dolgok azonban másképp alakultak. A busz megérkezett, de menetrendszerinti járat volt, teli utasokkal, a buszsofőr barátságtalan volt és mogorva, elvette a menetjegy árát, és kérdésemre csak annyit vágott oda, szálljak le ahol akarok és menjek onnan gyalog a célomhoz. Csalódott voltam.

Magyarázat: Szellemi előrehaladásom nem az elvárásaim szerint alakul.

 

 

 

2014. október 29.

Álmomban egy hegyoldalban egy barlangban laktam egyedül, békében és nyugalomban. Ahogy kitekintettem onnan, láttam a másik, kissé lejjebb lévő barlangot, ahol (első) feleségem lakott. Jól megvoltunk így külön-külön. Egyszer meglátogatott a régi barna plüss cipzáros köntösében és mély békével és nyugalommal közeledett hozzám. Még bennem voltak a korábbi küzdelmek emlékei, de nyugodt viselkedése belőlem is nyugalmat váltott ki. .

Magyarázat: Egómmal békességben élek.

 

 

 

 

2014. október 29.

Álmomban külföldön dolgoztam jó sokáig, estébe nyúlóan. Mivel valamilyen fontos munkakörben voltam, egyszemélyes repülőgépet bocsátottak rendelkezésemre, hogy azzal hazarepüljek. Sokat gyakoroltam már a repülőgép vezetést, kicsit aggódtam a városi fel és leszállás miatt, mert tartottam az alacsony vezetékektől, de eszembe jutott, hogy van a gépen magasságjelző, az útvonalat jól ismerem, kiismerem magam a terepen, így nem érhet baj a repülés során. Így is lett, sikeresen leszálltam a palotavárosi lakótelepen Székesfehérváron, és elindultam alvóhelyemre apámhoz, aki (közben Ukrajnába kerültünk) Porosenko államelnök volt.
Megtaláltam a házát, nem is kerestem kaputelefont, vagy csengőt, hanem elindultam gyalog a lépcsőkön felfelé. Úgy a negyedik-ötödik emelet felé igen elfáradtam és azt gondoltam talán jobb lett volna lifttel felmenni, mert közben eszembe jutott, hogy ő a 10-ik emelet 12-ben lakik. Gondolkodtam, mit fogok mondani neki, hisz miért is pihenek meg nála, de hát ha egyszer fiává fogadott, akkor elfogadom a meghívását. Ahogy egyre feljebb kerültem, egyre szűkebb lett a lépcsőház, egyre több virág volt az ablakokban, de már alig volt lépcső, nem is volt ajánlatos lefelé nézni, így jutottam el a kilencedik emeletre, de még mindig nem láttam a Porosenko névtáblát, pedig minden névtáblát megnéztem. Na, gondoltam, most már közel lehetek, mert már csak egy emelet van hátra, a következőn ott lesz és ekkor felébredtem.
.

Magyarázat: Minél magasabb szintre hág az ember, annál nagyobb erőkifejtést igényel a szellemi előrehaladás.

 

 

 

 

2014. október 30.

Álmomban felvettek mentősnek. Egy idő múlva elégedetlen voltam a helyzettel, mert este csak megállt a mentőautó a ház előtt, mire kiértem, már az előző mentős elment, nem volt kivel megbeszélni a dolgokat, én meg ültem a mentőautóban és nem történt semmi. Gondolkodtam, hogy kéne keresni valami felszerelést, el kéne sajátítani a kezelését, hogy bevetés esetén ne legyek ügyetlen. Egy idő múlva társaim is lettek a mentőautóban egy nő és egy férfi, de nem sokat változott a helyzet, a nő főzött-sütött a mentőautóban, én meg a mentőautó előtti ténfergés után bementem hozzá, szenvedélyesen megcsókoltam, tán férjes asszony is volt, és rossz érzésem támadt, hogy nem végezzük a munkánkat, előkerestem az adóvevőt, hogy azt üzemeljük be, vegyük fel a kapcsolatot a központtal gyakoroljuk magunkat, és kérjünk feladatot, mert baj lesz abból, hogy mi itt nem dolgozunk semmit.

Egy idő után átkerültem egy nagy vásárcsarnokba, ahol rengeteg holmi volt kitéve és láttam, hogy egyesek szinte harácsolnak, elraknak a zsebükbe mindent fizetés nélkül. Rájuk szóltam, hogy ez a mentősök vására, mi mentősök magunknak is megszabjuk az árat, semmit nem viszünk el ingyen, az illető többek között egy használt borotvapengét emelt el, azt mondtam, ha csak 20 forintot, de azért is kell fizetni. Aztán kicsit odébb láttam egy idős, szemüveges bácsit egy pult mögött, aki ócska nippeket árult szép pénzért, kedves volt, mosolygós, és rábeszélte ügyesen az embereket, hogy vegyék meg a dolgait. Láttam, hogy még cikkszám is van mindegyiken, meg árcédula, és rájöttem, lehet, hogy van egy központi nyilvántartás az árúknak, én meg csak hasamra ütve akartam megállapítani az árakat és lehet, hogy az öreg bácsi a központ által egyedüli kinevezett hivatalos eladó…

Ezután átkerültem egy nagy uszodai medencébe, ahol hasmenésem lett és az egészet beleeresztettem a vízbe. Szerencsére nem szennyezte be az egész medencét, tudtam, hogy van egy szűrője a medencének és a csík afelé folyt, ezért nyugodt voltam, de odajött egy férfi és iszonyúan elkezdett ordibálni velem, hogy mit képzelek, megfertőzök sokakat, én pedig azzal védekeztem, hogy csak egy kísérletben vettem részt és többet ilyet nem teszek.
.

Magyarázat: Elégedetlen vagyok magammal, méregtelenítésem botránykeltő.

 

 

 

2014. október 31.

Álmomban egy török kikötőbe futott be a hajónk. Kint sétáltam a városban, amikor egy jószándékú idegen megszólított, és felajánlotta, hogy elvisz egy üzletbe, ahol nagyon olcsón vehetek két rend ruhát magamnak, két szép inget, két szép vasalt nadrágot, és két kézzel varrott, fényes, sevróbőr cipőt. Először elutasítottam, mondván, időm túlnyomó részét munkával munkaruhában töltöm, minek nekem annyi szép ruha, de azzal érvelt, hogy alkalmi vásár mindösszesen 4000 Ft-ért és a bolt közel van a kikötőhöz, egészen közel a mólóhoz, ahol hajónk kikötött. Ezért elfogadtam ajánlatát, majd taxiba ültünk. Ütött köpött „régi nagy csoda” volt, egy Mitsubishi Galant, rozsdás volt jócskán, de kényelme volt belülről. Amikor kiadta az útvonalat a taxisnak, megjegyezte nekem, hogy náluk nem szokás a taxissal tegeződni..
.

Magyarázat: Megújulásom várható.

 

 

 

 

2014. november 1.

Álmomban feleségemmel (aki első és második feleségemből volt összegyúrva) egy nagy rendezvényen voltunk, ahol észrevettem, hogy Orbán Viktor és pár fullajtárja mellettünk ül. Orbán pálinkát locsolt a tenyerébe, majd bedörzsölte vele az arcát, aztán az én arcomat is, miközben így Viktorkám, úgy Viktorkám… kedveskedett. Elég hadarva és érthetetlenül azt mondta: - Adok neked tízezer és tízszer százezer forintot kölcsön. Aztán elkezdte az orromat nyalogatni, átölelt és a nyakamba borult. Kérdően néztem feleségemre én pedig azon gondolkoztam, mit kezd az ember egy egymilliós kölcsönnel, házat nem vehet belőle, apróságokra meg minek hitel.
Elmentünk a feleségemmel Felcsútra házat venni. Elég nagy házat vettünk, de nem volt túl modern, nem volt túl jó a beosztása, bár két wc is volt benne. Ahogy elkezdtem pisilni előkeveredett a ház régi tulaja, eladója, aki épp akkor ébredt fel és barátságosan köszöntött. Kérdeztem, mit kezdenek azzal a 8 millióval, amiért megvettük a házat? – Pomácsára kell menni Pomácsára! – mondta. Kérdeztem, hol van az a Pomácsa? Hát Székesfehérvárhoz közelebbi falu, válaszolta.
.
.

Magyarázat: A mammon élvezkedik és hízeleg, de csak kölcsönt ad, amit vissza is kér.

 

 

 

2014. november 1.

Adi szólt, hogy felhívta telefonon egy új keresztény gyülekezet vezető lelkészét, aki a Szentkirályi utcai szomszédunk, a Török Laci bácsi. Rajongva mesélt róla, így kíváncsi lettem én is. Adi szorgalmazta, hogy menjünk el a gyülekezetbe. Egyfajta személyi kultusza volt a vezető lelkésznek. Kíváncsi voltam, hogyan lett Törökék kicsiny lakásából ilyen hatalmas gyülekezeti csarnok, Laci bácsi hithű zsidó volt, szerény körülmények között élt, csodáltam volna, ha áttér a keresztény hitre, ráadásul kb. 110 évesnek kellene lennie, hiszen utoljára a nyolcvanas években láttam és akkor ő már 86 éves volt.
Sokan jártak-keltek a gyülekezetben, élénk üzleti élet folyt, volt büfé, adakozóhely, nagy tömeg volt és nagy hangzavar. Addig-addig kérdezősködtem-szorgoskodtam, míg megpillantottam a gyülekezet vezetőjét, ahogy alárendeltjei, testőrei kiséretében kilépett egy ajtón. Csillogó világoskék öltönyben volt fekete napszemüveggel, lakkcipőben, mint az amerikai új gyülekezeteknél, tévéprédikátoroknál szokás. Megszólítottam, hogy Te nem lehetsz a Török Laci bácsi, legfeljebb velem vagy egy idős, ő hithű zsidó volt, nem tért volna át keresztény hitre, ismerem a lakást, tudom hol aludt Rózsi néni, Magdi néni, melyik szoba volt kiadva az IBUSZ-nak, számtalanszor voltam bevásárolni Törökéknek, legfeljebb, ha egyáltalán lett volna Török Laci bácsinak fia és az kivándorolt volna Amerikába, az lehetnél Te, de Te nem vagy a Török Laci bácsi és tudomásom szerint nem is volt fia, csak lánya, aki Hamburgba vándorolt ki.
Elsodródtam onnan ezért elővettem a mobiltelefonom, hogy Adihoz hasonlóan én is kapcsolatba lépjek vele telefonon, de búgó hang jelezte, hogy elutasították a beszélgetést, mert akárki csak úgy nem hívhatja fel a gyülekezet vezetőjét. Ezt nem értettem, hisz Adi csak úgy felhívhatta, inkább arról lehetett szó, hogy míg ő egyből rajongott, én meg (kellemetlen) kérdéseket tettem fel.
.
Magyarázat: Leleplezem az egót.

 

 

 

2014. november 2.

Álmomban megszereztem a buszvezetői jogosítványt. Buszvezető ismerőseimmel, barátaimmal találkoztam útközben és újságoltam nekik, hozzátéve, hogy izgulok, mert az orvosi vizsgálatot elblicceltem és nem tudom, hogyan fogom belátni az utat teljes terjedelmében, mi lesz a szűk kanyarokban, kereszteződéseknél. Kissé félve és bizonytalanul indultam a buszpályaudvar felé, hogy fuvart kérjek. Útközben megálltam, megnéztem a pénzes táskám, ahol a visszajáró aprópénzek elő voltak készítve és a jegyeknek is volt egy bőrtárca. Már reggel 7-kor kérhetem volna fuvart, de 9-ig húztam az időt, mire beértem a buszpályaudvarra és munkára jelentkeztem. Rögtön kaptam is egy romániai különjáratot, de most meg azon ógtam-mógtam, hogy mi lesz a román rendőrökkel, akik nem szeretik a magyarokat és majd belekötnek a magyar sofőrbe. Majdnem visszamondtam ezt is, de elszégyelltem magam és nekikészültem a fuvarnak..
.

Magyarázat: Aggódom és bizonytalankodom előrelépésemmel, új feladatommal  kapcsolatban.

 

 

2014. november 3.

Álmomban egy gépteremben egy hatalmas tengelyt zsíroztam, kenegettem, de a csecsemősírás mindig elszólított, félbehagytam a zsírzást, szaladtam csecsemőt etetni, nyugtatni, majd szaladtam vissza tengelyt zsírozni és így tovább.

Magyarázat: Megosztom energiáimat a gyereknevelés és a spiritualitás között .

 

2014. november 5.

Álmomban a közeljövőben olasz társasutazásra voltam befizetve és elhatároztam, disszidálok..

Magyarázat: Vidám, tartalmas, kellemes életszakasz várható életemben.

 

 

2014. november 9.

Álmomban a főiskola tanulmányi osztályára mentem be érdeklődni az osztályvezetőnőhöz. Tudtam, hogy egy ideje nem látogatom az előadásokat és le vagyok maradva. Két 50 oldalas beadandó aktuális a héten, mondta, mire azt válaszoltam, kisbabánk született, azon kívül is sokat kell segíteni a feleségemnek, kizárt, hogy a beadandót el tudom készíteni, lehet, hogy a főiskolát is félbekell hagynom így.

Magyarázat: A napi élet  feladatai mellett kevesebbet tudok foglalkozni a spiritualitással.

 

 

2014. november 15.

Álmomban azon kaptam magam, hogy egy vakondot eszem. Előtte vagy elbambultam, vagy tán aludtam, de amikor észrevettem, hogy vakondot eszem, már a felét megettem, a teste még meleg volt a bal kezemben, és émelygés vett erőt rajtam, rossz volt az íze. Ledobtam a maradékot a földön futkározó többi vakond közé, hogy majd megeszik, de ügyet sem vetettek rá.

Magyarázat: A legmélyebb anyagba zártság szellemi táplálékát vettem magamhoz, de émelygek tőle.

 

 

2014. november 17.

Álmomban a feleségemmel, (aki első és második feleségemből volt összegyúrva) a városban voltunk bevásárolni, majd vásárlás után felmentünk az Orvostudományi Egyetem 20 emeletes épületébe egy szintre és ott egy szobában nekikészülődtünk, hogy az ágyban egyesüljünk. Már javában benne voltunk az előkészületek etyepetyéjében, amikor a helységbe benyitott egy (férfi) takarító. Feleségem a takaró alá akart bújni, míg befejezi a takarítást a takarító, hátha nem vesz észre minket, én a férfiúi együttérzésére számítottam, meg akartam mondani, hogy mire készülök a feleségemmel és egy kisebb összeggel honoráltam volna, ha más helyiségben dolgozik inkább. 

Magyarázat: Az egó és a magasabb Én egyesüléséből létrejött énnel való végső egyesülés a szükséges tisztulás miatt még várat magára.

 

 

 

2014. november 18.

Álmomban Bécsben voltam egy szállodában egy magyar cég export osztályvezetőjeként. Többször aludtam már ebben a szállodában, jól ismertem. Amikor felébredtem, azon gondolkodtam öltözködés közben, hogy miként fogom tudni eladni a magyar cég durva kidolgozású, töredezett élű, pontatlan, málladozó, alig felismerhető betonelemeit, amikor kint a finom megmunkálású, pontos, masszív darabok jelentik a szabványt. Még meztelen voltam, amikor bekopogott a szálloda vezetője, németül, helyi tájszólásban válaszoltam, hogy egy kis türelmet, míg magamra kapok valamit. Valamit kerestek, de mondtam, hogy a szoba teljesen üres, csak az előző lakó hagyta itt a kopott, piszkos bocskorszerű cipőjét.
Észrevettem, hogy elfelejtettem felvenni a vékony jégeralsóm, de azzal már nem vacakoltam, bedobtam a kofferembe, és a teljesen üres szobából kiindultam.

Magyarázat: Tartok földi teljesítményem szellemvilágbeli értékelésétől.

 

 

 

2014. november 21.

Álmomban egy nagyjából velem egykorú kisportolt, fürdőnadrágos férfivel beszélgettem. Használati tárgyaiból és megnyilvánulásaiból levezettem neki, hogy annyira rugalmas, hogy a merevségnek az árnyéka sem lelhető fel benne.

Magyarázat: Benső énem rugalmas.

 

 

 

2014. november 25.

Álmomban nyomozó voltam és egy autóvédelmi riasztó ügyében nyomoztam. Két részes volt a rendszer, volt az autókban egy adó és a határon voltak telepítve a fogadókban, szállodákban érzékelők, amelyek bejeleztek már akkor, ha valaki a határszélre vitte az autót, nehogy külföldre lopják. Sok autó tűnt el, ezek ügyében nyomoztam. Egy határszéli panzióban vizsgáltam egy telepített érzékelőt, amelyik nem jelzett be, amikor a kontroll autó odaért, noha Budapesten a központban egy másik érzékelő hibátlanul bejelzett. Rájöttem, hogy manipulálják a jeladót és/vagy az érzékelőt, leragasztják cellux szalaggal, hogy ne működjön és szerintem ebben a gyártó is benne van.

Magyarázat: Szellemi törvényekkel kapcsolatos visszaélést fedeztem fel.

 

 

 

2014. november 25.

A régi Szentkirályi utcai körfolyosós házunkban voltam Budapesten, ahol több lakáshoz is volt kulcsom, ahol nem voltak otthon a lakók. Az első emeleten voltam, a Mórék lakásában, ahol Mór Marianna színésznő is élt, valamit tevékenykedtem ott, aztán elindultam kifelé, lekapcsoltam az elektromos berendezéseket, amikor megszólalt a mobilom. Nagyobbik fiam hívott, kiléptem az ajtón, felnéztem a második emeletre, ahol laktam gyermek és fiatal koromban, és megpillantottam, hogy rám mosolygott. Annyit mondtam, máris megyek és elindultam hozzá.
 

Magyarázat: Nagyobbik fiammal is különösen jó a kapcsolatom

 

 

 

2014. november 25.

Fogorvos barátomnál voltam előre megbeszélt időpontra jelentkeztem be húzásra. A váróban elaludtam s amikor felébredtem, láttam, hogy egy ismerősöm közben megelőzött és beült a fogorvosi székbe. Sajnáltam szegény barátom, hogy ilyen későn kell velem foglalkoznia, hisz már az asszisztense is hazament és egyedül kell a fogam kihúznia.

Magyarázat: van, akinek sürgősebb bajait kezeltetni

 

 

 

 

2014. november 25.

Fogadott fiam a kertben földet evett.

Magyarázat: Földies, anyagias szellemi táplálékot vesz magához

 

 

 

 

2014. november 27.

Álmomban egy arab országban voltam egy kisebb teremben, vagy nagyobb szobában. Berontott egy burnuszos fegyveres régi típusú dobtáras géppisztollyal és rám szegezte. Félretoltam a géppisztoly csövét és arra gondoltam, hát itt élek közöttetek, mert szeretlek titeket, én nem vagyok ellenség… De csak addig jutottam, hogy kimondjam, áná lee (én nem) azt már nem tudtam folytatni, hogy nem vagyok ellenség, mert a fegyveres szíven lőtt és meghaltam….

Magyarázat: van, aki ok nélkül ellenségnek tart

 

 

2014. december 9.

Álmomban a régi Nagy-Magyarország területén voltunk valahol Erdélyben egy orosz barátommal. Román feliratok voltak mindenfelé, de tudtam, hogy sokan beszélnek magyarul is. Orosz cimborám bement egy bankba valutát váltani, nagyobb összeget váltott, tán összes pénzét, s amikor kijött bosszankodva mutatta nekem, hogy hamis, rossz pénzt kapott, tele volt a táskája erősen korrodált rézpénzekkel, amelyeken a mostani címer volt látható, de a „magyar királyi” felirat is, amiből nyilvánvaló lett számomra, hogy becsapták. Na ezt nem hagyom annyiban, gondoltam, én itt inkább otthon kell érezzem magam, mint ő, bekísértem a bankba reklamálni. Egy nagy pult választotta el az ügyfélteret a banki alkalmazottaktól. A pult túlsó felén rengeteg nő ült és íróasztaloknál dolgoztak.
Odamentünk egy pulthoz a táskával és a váltási bizonylattal, de nem akart sem észrevenni, sem odajönni senki. Hosszas várakozás és integetés után odajött egy hölgy, de fejét rázta és elment. Később jött egy hölgy, átvette a bizonylatot és a korrodált öreg érméket, elvitte egy távolabbi asztalhoz, azt hittük végre lesz megoldás, de a hölgy eltűnt végleg.
Hosszú idő után újabb hölgyet sikerült a pulthoz integetni, ő elment ahhoz az asztalhoz, ahová az előző nő az érméket vitte, onnan egy adag pénzzel elindult felénk, de egy közeli asztalhoz leült, úgy tett mintha dolgozna és elfeledkezett volna rólunk. Megint csak csalódtunk. Végül végre valahára odajött magától egy nő a pulthoz, de ahelyett, hogy az ügyünket intézte volna, még ő kért tőlünk szívességet, hogy mondjuk meg neki egy bizonyos szálloda telefonszámát. Mi sem egyszerűbb, mondtam, írja be a google keresőbe, biztos fent van a neten, de a hölgy mosolyogva mondta, nekik ilyesmi nincs, itt telefon is csak épp hogy van, nem hogy internet csatlakozásuk lenne.
Ekkor esett le a tantusz, hogy itt szervezett lenyúlás folyik, nem hogy nem tudják, nem is akarják a pénzt visszaadni.

Magyarázat: No woman, no cry

 

 

 

2014. december 19.

Álmomban bementünk egy kórházba a feleségemmel és a kislányommal, de a feleségem sem a régi, sem a jelenlegi volt, hanem valahogy a kettőből összegyúrva, vagy legalábbis nem egyértelmű, hogy melyik, a kislány sem az első házasságomból született, sem a most született, hanem a kettőből összegyúrva, vagy legalábbis nem egyértelmű, hogy melyik …
A feleségem a kórházban volt valami kezelésen én meg a kórház udvarában a kislányomat tanítottam járni, fogtam a kezét és egyszerre lépkedtünk, amikor egy meztelen lábat fedeztem fel a földön. Először csodálkoztam, hogy a kislányom mezítláb van, és ilyen nagy a lába, de kissé távolabb lépve felfedeztem, hogy egy hulla van a földön a sitt között.
Szaladtam a portához, hogy kérjem, hívják fel az igazgatót, mert nem a portásnak akartam jelenti az esetet a dolgok jelentőségére való tekintettel, hanem az igazgatónak közvetlenül. A bejáratnál nem volt porta, így aztán bementem a kórház épületébe az igazgatót keresni.

Magyarázat: Magasabb énemmel földi testetöltés keretében fejlődünk, ahol a szellemi halál nyomait fedezem fel, miközben az anyag átszellemesítésén munkálkodom. Istennel közvetlen kapcsolatra tartok igényt.

 

 

 

2014. december 28.

Álmomban két férfi meg akart erőszakolni, nagyot üvöltöttem, hogy elriasszam őket.

Magyarázat: A törvénytelen és terméketlen szellemi gondolatokat, kísértéseket  elhárítom.

 

 

 

2014. december 28.

Álmomban egy társaságban valaki szóbahozta, hogy az 55 éves ismerősét behívták katonának. Értetlenkedtem, hogy lehet ez, azt válaszolta, most ilyen idők járnak. Azt mondtam, én nem vonulok be, inkább a halál, vagy bevonulok, és passzív rezisztenciával ott halok meg szolgálat közben..

Magyarázat: Nincs kedvem a szolgálathoz.

 

 

 

2014. december 30.

Álmomban Adit vittem a nagy, tekintélyes Daewo Espero autómmal az autópályán Székesfehérvárról Budapestre. Velencénél azt mondta, kanyarodjunk le egy kicsit körülnézni. Velencén bóklásztunk a házak, nyaralók között, leálltunk valahol és elmentünk sétálni, de amikor mentünk volna vissza az autóhoz, nem találtuk. Azt mondtam, sebaj, van nekem egy kisebb autóm is itt a közelben, egy fehér Fiat 850-es, Adi ajánlkozott, hogy elmegy érte és idehozza.
Adit láttam, hogy egy utcával odébb nagy robogva elhaladt, de nem jött vissza hozzám. Ott álltam egyedül, egyik autóm sem volt meg, elindultam hát gyalog és egy idő után megérkeztem a Velencei vasútállomás várótermébe. Leültem, de hamarosan egy nő közelített hozzám sóvárogva. Értetlenül eltoltam magamtól, hisz nekem Adi a párom, neki meg ott volt mögötte a férje. Amikor ezt mondtam neki, csak nevetett ő is, meg a férje is.
Egyszer csak jött valaki, hogy menjek gyorsan a rendőrőrsre, ott van Adi. Épp nyomozók hallgatták ki, kiderült, hogy mindkét autómat eladta. Bementem hozzá a cellájába és megkérdeztem, legalább jó áron adtad el, vagy elkótyavetyélted? Csak megszeppenve nézett rám, ebből tudtam, hogy elkótyavetyélte.
Bejöttek a nyomozók és a rendőrparancsnok, hogy börtönbe vessék, de kérlelni kezdtem a rendőrparancsnokot, ne vessék börtönbe, nem tudja, mit cselekszik, ha bezárják, meghal és ha ő meghal, én is meghalok.

Magyarázat: Közös szellemi fejlődésünk megakadt, kérlelem a szellemi rend (karma) őrzőit a kellemetlen következményektől való mentességre.

 

 

 

Ha tanácstalan vagy álmod jelentésében, írj!


 

VISSZA

TOVÁBB

freeaudit.hu