JELENTÉSÜK

2017

 

 

2017. január 2

Álmomban kint a hidegben, hóban dolgoztam, tán afféle hegyi mentős voltam. Egyszer csak magamra pillantottam és észrevettem, hogy csak egy atlétában vagyok. Örültem, hogy ilyen jó a kondim, hogy bírom a hideget, de az volt az előérzetem, hogy az idős tekintélyes főnök behívat a menedékházba, vagy hogy pihenjek, vagy hogy öltözzek fel jobban.

Magyarázat: Pihenésre vagy szellemi védőrétegem erősítésére van szükségem.

 

 

2017. január 4

Álmomban forró ultrás vízzel nagytakarítást tartottam lakásomban.

Magyarázat: Tisztulok.

 

 

2017. január 5

Álmomban éjszaka egy hatalmas, tekintélyes, fekete, nagyteljesítményű motorral felszerelt, halkan suhanó autóval a Dohány utcában a Dohány utca és a Nagykörút kereszteződéséhez értem. Érintőképernyős zsilipkapun kellett keresztülmenni. Megnyomtam az érintőképernyőt. Megjelent egy előre és egy hátrafelé mutató nyíl, mindkettő alatt a TOVÁBB felirat. Elindultam lassan előre, de vak sötét volt és a kereszteződésben nem látszott semmi, közlekedési lámpa sem. Óvatosan eljutottam a kereszteződés közepéig, akkor rendőrök jöttek szembe a járőrkocsijukkal. Átvillant rajtam, hogy nem vagyok becsatolva, de természetesen viselkedtem és nem vettek észre semmit. Amint elhaladtam mellettük, gyorsan becsatoltam magam és egy kanyargós terelőmezőkkel ellátott helyre értem egy nagy parkba, ami színház, vagy múzeum lehetett. Áthajtottam a bejáraton, lavíroztam a terelőmezők között, de egy biztonsági őr odajött hozzám, és egy pénztárablakhoz irányított. A pénztárosnő félhalkan dohogott az amatőr turista autósokra, akik ügyetlenkednek.

Magyarázat: A nehéz helyzetekből kievickélek.

 

 

2017. január 6

Álmomban Torgyán József üzent, hogy van egy szép eladó lakása számomra. Elküldte Adinak a kulcsot, beetetésnek felajánlotta, hogy lakhatunk benne egy hétig is, hogy kedvet kapjunk hozzá. Budapesten egy lakóparkban volt a lakás, 120-140 m2 lehetett és egyetlen hatalmas szobából és egy picinyke kamrából állt. Gyönyörű parketta volt benne, köröskörül tükör volt a falon, amit még külön nagyobbította a térhatást. Adinak nagyon tetszett még azon sem izgult, hogy Andrisnak Bp-re kell költöznie, anyósom felajánlotta 200.000 Ft megtakarítását, de osztottam szoroztam, ha nem is mondott Torgyán árat, legalább 40-60 millió egy ilyen lakás, a meglévő házunkat nem tudjuk eladni, meglenni megvagyunk abban is, így aztán még ott aludni sem akartam, elvetettem a lehetőséget.

Magyarázat: Nagy árat kell fizetni, hogy a világ szemében nagy legyen az ember. Jézus mondta: Nem veszek dicsőséget emberektől. Jn.5.18.

 

 

2017. január 8

Álmomban elaludtam a reggelt és késve indultam munkába úgy 11 körül, mert nagyon fáradt voltam. Gyalog bandukoltam, kóvályogtam és nagyon nyomasztott, hogy nem vagyok még a munkahelyen. Egy kirakati tükörben megláttam magam, az ingem átizzadt, foltos, lábamon elrongyolódott cipő, nadrágom gyűrött, úgy nézek ki, mint egy alkoholista hajléktalan. Így nem mehetek be dolgozni, mit mondanak a kollegák, a közvetlen főnököm, eldöntöttem, hogy veszek legalább egy új inget. Közben már 12 óra is elmúlt. A ruhaboltot nehezen találtam meg, építési területen keresztül vezetett az út a hátsó udvarba, ahol a dolgozók beszélgettek és gúnyolódtak rajtam. Elmondtam, hogy nem vagyok munkakerülő, évtizedeken át reggel 3/4 6-kor keltem és késő este estem be az ágyba. Az egyik eladó együttérzett velem, és elővett egy nagyon jó anyagból készült inget, ami ellenben tarka mintákkal, gallér nélkül nem nagyon tetszett, de végül felvettem, legalább új ing, ha nyakkendőm nincs is hozzá. Ezzel is elment egy csomó idő, és még mindig nem vagyok a munkahelyen. Egy utcában találkoztam egy ismerős doktornővel, aki ott rendelt. Megkértem, adjon be nekem kombinált erősítő injekciót, bár nincs TB kártyám, és ampullám sincs, bár otthon nagy készletem van belőle. Beadta, bár hozzátette, nem adna csak úgy mindenkinek. Megköszöntem és igyekeztem tovább a munkahelyre, noha felvetette, elmehetnék betegállományba is, míg kipihenem magam,de engem hajtott a munka láza.

Magyarázat: Sok nehéz, munkás életen vagyok túl de a túlvilági pihenés helyett beleugrottam egy újabb életbe ahova energiáimnak csak kis %-t hoztam el (toprongyos, ápolatlan öltözet). Késett szellemi ébredésem, életem első fele szellemi munka szempontjából terméketlen volt, tisztulásom/megújulásom is csak részleges volt a munka megkezdésekor...

 

 

2017. január 12

Álmomban külföldre utaztunk a feleségemmel és a gyerekünkkel. Az útlevélvizsgálatnál noszogatott, hogy menjek előre soron kívül, hiszen katona vagyok, jogom van rá. Magamra pillantottam és akkor vettem észre ruházatomon, hogy katona vagyok, de nem mentem előre, nem akartam soron kívül menni. Amikor az ablakhoz értem, elvették az útlevelem, de mivel lejárt, egy újat kaptam helyette. Sötétkék, átlagos széles, arany nyomású, de legalább egy méter hosszúkülönleges útlevél volt, benne sok életnagyságú fekete-fehér fotóval, közöttük egy nem is engem ábrázolt.

Magyarázat: Előjogommal nem élek, sok arcot mutatok, némelyik nem is az enyém.

 

 

2017. január 17

Álmomban megkentem finom Nutellával egy kiflit és épp készültem beleharapni.

Magyarázat: Kellemes szellemi táplálék vár rám.

 

 

2017. január 17

Álmomban egy építőipari cégnél dolgoztam adminisztratív munkakörben. Mellette MLM-ben különböző cikkeket árultam. Az egyik építkezésen láttam egy fogasra akasztott fürdőköpenyt és megnéztem az árcéduláját, mert azt hittem MLM-es cikk és jó áron eladható. Kézbe véve láttam, hogy ócska, durva anyagból van, halványan látszik a munkaköpeny mivolta, így visszatettem a fogasra. Ezt látva egy munkás durván és közönségesen rámförmedt. Az volt az érzésem, zavarja, hogy értelmiségi vagyok, nem fizikai munkás.

Magyarázat: A másság zavaró és indulatokat szül.

 

 

2017. január 20

Álmomban Svédországban voltam és egy ingyenes uszodába igyekeztem tisztálkodni, tusolni. Szokatlan volt a környezet, kevés zuhany volt és a zuhanyrózsák mind pirosak voltak. Ezen dohogtam, de rájöttem, ide úszni jönnek főként és csak a végén tusolnak le, azért van csak 5 tusoló. kerestem öltözőszekrényt, ahová a ruháimat lerakhatnám, de nem volt üres, mind foglalt volt.  

Magyarázat: Nem volt sikeres szellemvilágbeli tisztulási szándékom.

 

 

2017. január 21

Álmomban két fehér madarat láttam násztáncot járni, majd mozdulataikat utánozva én is násztáncot lejtettem.  

Magyarázat: Tanulom az Egység elérését.

 

 

2017. január 22

Álmomban helikoptervezetést tanultam.   A cégtulajdonos főnököm elvitt párszor és utána engedte, hogy én is próbálkozzam egyedül. Elég jól ment, csak féltem az elektromos távvezetékektől, hogy beleakadok, nem tudtam pontosan felmérni azt a magasságot, amikor már jóval a vezetékek felett vagyok, kicsit bizonytalankodtam. Helikoptervezetés közben igyekeztem megjegyezni az egyes műszerek helyét és funkcióját.  Amikor a gyakorlások után leszálltam, anyósom, feleségem és fogadott fiam toporogtak, hogy ők is jöhessenek velem egy repülésre, sőt, fogadott fiam egyből már vezette is volna. Figyelembe kellett vennem a súlyt is, nem lehet mindenki egyszerre felvinni, ráadásul észrevettem, hogy az üzemanyag is fogytán van a minimum szint alatt, sürgősen tankolni kell.

Magyarázat: Próbálkozom szellemi emelkedéssel.

 

 

2017. január 22

Álmomban az építőiparban dolgoztam egy építkezésen, de ebédidőben a közelben lévő átalakítás alatt lévő lakásomban is dolgozgattam.   Átgondolatlanul belefűrészeltem a távfűtés csövébe ezért rohantam az egyik kollegámhoz az építkezésre, hogy forrasztópákával foltozza be a lyukat, amin szivárgott a fűtővíz. Nem volt könnyű rábeszélni, de ígértem neki magam sütötte házikenyeret és pénzt is a munkáért, így elhárult a baj a fejem felől.

Magyarázat: Igyekszem személyiségem tatarozni.

 

 

2017. január 22

Álmomban a török udvarban Szulejmán idejében  az volt az előkelő hölgyek között a szokás, hogy arcképükkel díszített bögréből ittak.   Hürrem és egy másik szultána között fellángolt a rivalizálás, először aranydíszitést tett egyikük a bögrére, aztán a másik is, végül már színarany bögrén domborműként volt megörökítve az arcképük

Magyarázat: Az egók vetélkednek.

 

 

2017. január 22

Álmomban katona voltam társaimmal egy  picinyke szigeten.   Hirtelen észrevettük, hogy egy regiment ellenséges katona szállta meg a piciny szigetet és így részükről végzetes túlerő alakult ki

Magyarázat: .Széles a kapu, amin sokan bemennek...

 

 

2017. január 27

Álmomban tudatosult, hogy minél többet, minél türelmesebben visel el az ember, annál forróbb a szeretet benne…

Magyarázat: Türelem = Szeretet

 

 

2017. január 31

Álmomban repülővel hazautaztam külföldről és rengeteg ajándékot, édességet vittem haza szeretteimnek. 

Magyarázat: Érdemes a földi élet folyamán mennyei kincseket gyűjteni.

 

 

2017. február 2

Álmomban két férfi beszélgetésének voltam tanúja. Az egyik, aki tapasztalt gazdag vállalkozó volt, szóba hozta, hogy Afrikában van egy kis állam, ahol előnyös vállalkozás benzinkutat nyitni. A másik, aki haszonleső kalandor típus volt,  elkezdte kérdezgetni: - felvesz? - felvesz? A gazdag vállalkozó ismét csak ecsetelte a vállalkozás előnyeit, de nem nyilatkozott arról, hogy felvenné a kalandort. Elmagyaráztam a kérdezgetőnek, hogy elutasítja a költséget és kockázatot és a biztos nyereséget magának akarja. Ő azt szeretné, ha a másik invesztálna, és neki lenne biztos fizetése külföldön, de a vállalkozó épp azért gazdag, mert tapasztalatban gazdag, őt már nem lehet egyoldalú üzletbe belehúzni. Úgy becsültem egy ilyen vállalkozás alsó hangon 300 millió forintot igényel, tehát csak annak érdemes gondolkodni rajta, aki ennyivel rendelkezik.  

Magyarázat: Kockázat nélkül nincs nyereség.

 

 

2017. február 3

Álmomban már magasan járt a nap, a szobában járkáltam, halkan fütyörésztem, de feleségem és gyermekem  még mélyen aludtak.

Magyarázat: Az ébredés még várat magára.

 

 

2017. február 3

Álmomban felrobbant egy vágóhíd és a környezetben húspéppel, véres húscafatokkal, csontszilánkokkal terítette be az épületeket, utcákat. Egy takarítóbrigád tagjaként forró vizes, ultrás vödörrel és rongyokkal a kezemben jártam a környéket, hogy letakarítsam az épületeket.

Magyarázat: Tisztuláson dolgozom.

 

 

2017. február 4

Álmomban erős, ügyes felszolgáló voltam. Rengeteg tányért, poharat tudtam több tálcát egymásra pakolva egyensúlyozni és rugalmasan közlekedni vele. Egy női hang így szólt hozzám: - Nem lennél inkább Henry? (az ügyefogyott inas a Csöngetett Mylord c. filmből, aki sok szidást és taslit kapott)

Magyarázat: "Hanem ti, kik erősek és gyorsak vagytok, ne bicegjetek a sánták előtt, kíméletességnek vélvén ezt" Kahlil Gibran

 

 

2017. február 6

Álmomban tudtam repülni. Ügyesen felemelkedtem, csak egy kicsit értem hozzá egy elektromos vezetékhez, épp csak súroltam, nem lett belőle baj. Bátran a magasba emelkedtem, de olyan magasra kerültem a felhők fölé, hogy az alattam lévő felhő miatt nem láttam, merre van a földi uticélom.

Magyarázat: Nem lehet a földi szenvedést, gondokat elspórolni, mert ha az ember felülemelkedik rajta, nem éli meg a szenvedését, elveszíti szem elől, miért is van itt a Földön.

 

 

2017. február 8

Álmomban magas hegy tetején voltam, ügyesen közlekedtem a sziklákon, mint egy tibeti hegyi kecske, a mély szakadékokat könnyedén ugrottam át.

Magyarázat: Nem félek a szélsőségektől.

 

 

2017. február 14

Álmomban kislányomat a nyakamba vettem, ő pedig a könyvespolcról levette Hamvas Béla köteteit és belelapozott.

Magyarázat: Magas szintű szelleme és szellemi érdeklődése.

 

 

2017. február 19

Álmomban egy kádban lefürödtem, lemosakodtam.  A fél térdig érő koszhabos vízben álltam és kiszállni készülődtem, amikor odajött egy igen sovány, szőke, fiatal nő és gondolatátvitellel kérte, hogy ő is beállhasson a kádba, majd beszállt és áhítattal rám nézett.

Magyarázat: Mások tisztulásából is tanulhatunk, tisztulhatunk.

 

 

2017. február 20

Álmomban egy Észak-koreaihoz hasonló kövér  diktátornő országába keveredtem. Eleinte nyájas volt, de egy idő után egy nyitott teherautó platóján találtam magam és vittek az ország belseje felé. Hamar átláttam a helyzetet, a személyi kultuszt, a véleménydiktatúrát, de tudtam, hogy sem megtörni, sem betörni nem fognak, nem állok be az elvtelen talpnyalók közé és ép lélekkel fogok távozni innen.

Magyarázat: Az anyagba, a  polaritásba és az egóba való lemerülést problémamentesen vészelem át.

 

 

2017. február 20

Álmomban egy nagy teherautóval szállítottam sódert egy építkezésre. Kérdeztem az építésvezetőt, hogy az utolsó fuvar-e, de azt mondta még van egy fuvar hátra..

Magyarázat: Még egy testetöltésem hátra van.

 

 

2017. február 25

Álmomban a munkahelyemen a bal kezemre pillantottam és gyűrűsujjam tövén három gusztustalan, csúnya szemölcsöt pillantottam meg, mire azt mondtam, ezeket az előző munkahelyemen szedtem össze.

Magyarázat: Szembesülök korábbi tetteim következményeivel.

 

2017. február 27

Álmomban kis Polski Fiat autómmal igyekeztem a kikötőbe, hogy beszálljak a DTET nevű hajóra, ahová beosztottak. Amikor a mólóhoz értem, láttam, hogy a hajó éppen kifutott és tudomásul vettem, hogy lemaradtam róla, de érdeklődtem a környéken és kiderült, hogy csak a kikötőn belüli manőverről van szó, így nem maradtam le. Ekkor azon gondolkodtam, mi lesz a kis Polskival, míg a hajón vagyok, ha a mólónál hagyom, könnyen beemelhetik daruval egy hajóra, valahol másutt kell biztonságba helyeznem.

Magyarázat: Tavasz, nyár, ősz, tél, edd meg, amit főztél.

 

 

2017. március 2

Álmomban feleségem nagy hassal várandósan láttam.

Magyarázat: Újjászületése közeleg.

 

 

2017. március 3

Álmomban vidéken voltam tanfolyamon, továbbképzésen. Jól szerepeltem, de egy idő után lerontotta a közérzetem és teljesítményem, hogy a wc használhatatlan volt, le volt szerelve a wc kagyló és bokáig állt a szennyvíz a wc-ben.

Magyarázat: Szellemi méreg és salakanyagaimat nem tudom kiadni magamból.

 

2017. március 3

Álmomban valahol a Kaukázuson túl hegyes vidéken voltam és pár hasonló szakállas középkorú férfi kiséretében azt énekeltük: Kha rima surumi. Ruházatunk a mai Pakisztán vidéki férfiöltözetéhez hasonlított.

Magyarázat: Reinkarnációs emlék.

 

2017. március 8

Álmomban találtam egy teknősbékát és megettem a húsát. Finom ízletes volt.

Magyarázat: Bölcsesség és kitartás princípiumait szívtam magamba.

 

2017. március 8

Álmomban a nadrágom hátul beszennyeződött, igyekeztem gyorsan kézzel kimosni.

Magyarázat: Testi-lelki salakanyagaimat igyekszem nem kimutatni.

 

 

2017. március 12

Álmomban feleségemmel kempingeztünk. Egy kempingezőtől kisebb szívességet kértünk, ő pedig a végén egy puszit kasszírozott feleségemtől. Nem csináltam ügyet belőle, úgy tettem, mintha észre sem venném. Kicsivel később egy kövér amerikai túrista is odajött és csorgatta a nyálát, hogy puszit adhasson a feleségemnek. Feleségem persze nagyon élvezte, hogy az érdeklődés középpontjában van, és kéjesen odatartotta az arcát a férfinek, mire nagyon dühös lettem, otthagytam őket és amikor utánam futott, azt mondtam, találkozunk a válóperes tárgyaláson. 

Magyarázat: A csapodár egótól elkülönülök.

 

 

2017. március 14

Álmomban feleségemtől megszöktem, mert elegem volt belőle. Kisétáltam a ház hátsó ajtaján és a kerten keresztül megszöktem. Babetta mopeddel mentem hegyen völgyön át, volt ahol alig bírta az emelkedőt és a város másik végében egy lakótelepen lyukadtam ki. Rosszarcú társaság pécézett ki, meg akartak verni, de elmenekültem. Másnap reggel egy ház pincéjében ébredtem, egy ott lakó durva kinézetű fiatal srác akart megverni, de végül megúsztam.  

Magyarázat: Az egótól elválásnak ára van.

 

 

2017. március 14

Álmomban egy csecsemőt láttam a szoba közepén, amint kihányta, amit megevett. 

Magyarázat: Újjászületésem megakadt.

 

 

2017. március 16

Álmomban buszra szálltam, és a busz hangszórójából azt hallottam: A célállomás közel van!  

Magyarázat: Célomhoz közel járok.

 

2017. március 16

Álmomban egy elhagyatott raktárszerű épületben volt az irodám nehezen megközelíthető helyen. A falból kiálltak a téglák és azok repedéseibe kapaszkodva, vagy majomként lelógó vas sodronyba kapaszkodva tudtam csak feljutni  az irodámhoz, ahol még egy hölgynek is volt egy szintén elhagyatott magányos irodája, aki hozzám volt beosztva, de egyenrangú partnerként tekintettem rá. Ezen a nehezen megközelíthető helyen tudtam csak félig-meddig zavartalanul vécézni, de nagy ára volt, mert úgy fel, mint le nehéz volt a mászás a meredek falon.

Magyarázat: Nehezen, de sikerül kiadni szellemi méreg és salakanyagaimat.

 

2017. március 17

Álmomban Malajziában voltam cukorka készítő és cukorka árus. Róttam az utcákat a kis kerekes kocsimmal, szerettek a gyerekek, a felnőttek, nyugodt békés életem volt.

Magyarázat: Pihenő inkarnáció.

 

2017. március 17

Álmomban elnyomott, kizsákmányolt konyhacseléd voltam. Méltatlan körülmények között éltem, de békével tűrtem a sorsom.  Amikor egy cselédtárstól tudomást szereztem róla, hogy újabb megalázó és igazságtalan megszorítást akartak bevezetni, megmakacsoltam magam, és azt mondtam, ez már vérlázító, nem tűrök tovább. Végül erőt vettem magamon és mégis csak tovább tűrtem.

Magyarázat: Béketűrésemnek határa van.

 

2017. március 21

Álmomban egy osztrák utazási iroda tengerparti marketingese voltam. Táblákat raktunk ki, hirdettünk mindenfelé, volt egy saját tengerparti szakaszunk és 11 lefoglalt apartmanunk. Napijegyet még vettek hellyel-közzel a tengerparti szakaszunkra, de húsvétra a 11 apartmanból csak 3-4 kelt el. Elégedetlen voltam teljesítményünkkel, de a tulajdonos szerint nem számít hogy csak 3-4 apartman kelt el, nem is kalkulált többel.

Magyarázat: Sokan vannak a meghívottak, de kevesen a választottak.

 

2017. március 22

Álmomban egy étterem konyháján, vagy egy élelmiszeripari üzemben voltam. Amikor egy étel készült, megdöbbenve láttam, hogy a szószt egy férfi hulla torzójáról kaparták, mosták le. Kaptam ajándékba egy üveg kovászos uborkát, amit betettem a hűtőbe, mert nem volt kedvem abban a környezetben elfogyasztani, de észrevettem, hogy a hűtőben emberi testrészek vannak befőttes üvegekben, így aztán teljesen elment az étvágyam.

Magyarázat: Szellemi halott környezetben nem könnyű jó szellemi táplálékot magunkhoz venni.

 

2017. március 23

Álmomban kiléptem egy ajtón, talán valamilyen tárgyalásról jöttem ki  és egy tükörbe néztem. Magas, jó svádájú, sötétkék öltönyös, fehéringes, nyakkendős, őszülő halántékú, top manager külsejű férfit láttam, amolyan Clint Eastwood, vagy Richard Geer szerű arccal. Akárhogy próbáltam, nem ismertem fel magamat a képben.

Magyarázat: Nem fogadom el azt a képet, ideált, amit a külvilág tükröz felém.

 

2017. március 23

Álmomban feleségemmel és fiával aludtunk egy piciny szobában. Pirkadatkor felébredtem, de mivel ők még mélyen aludtak, csendben kimentem a szobából a folyósóra és elindultam az épületből kifelé. 

Magyarázat: A mélyen alvók ébresztgetése nem szerencsés, meg kell várni, míg felébrednek.

 

2017. március 23

Álmomban fogadott fiamat vittem osztálybulira az egyik szülő lakására. Elég rakoncátlan volt, és amikor a buli végetért, nem akart hazajönni, pláne nem iskolába menni és tanulni. Volt egy pont, hogy egyáltalán nem találtuk, akkor fel akartam hívni a feleségem, hogy elveszett, de egy szülő végül meghallotta a hangját és így előkerült.

Magyarázat: Minden jó, ha a vége jó.

 

2017. március 26

Álmomban röpdolgozatot írtunk az iskolában. 10 mondatot kellett leírni és minden mondatban egy szót bizonyos logika mentén be kellett karikázni. Nem voltam túlzottan formában, ügyetlenkedtem, nem karikáztam be  szavakat, hanem megvastagítottam, és gondoltam, lesz még időm, majd bekarikázom. Odaálltam a vizsgáztató mellé, amikor javította a röpdolgozatokat, de ő hamar rávágta az egyikre:- Mit akar maga ezzel? áthúzta a dolgozatot, csak úgy sercegett a papír. Mondtam, hogy az nem az enyém, nem az én írásom, végül felfedeztem az alján Berki Krisztián aláírását. Végül megkerült az én röpdolim, de áthúzta, egyes lett.

Magyarázat: Szellemi bakit vétettem.

 

2017. március 28

Álmomban csodálatos esküvőt tartottunk a feleségemmel. Grandiózus, méltóságteljes, fennkölt esemény volt, nyugodt, mély boldogság hatotta át. Rengeteg nászajándékot kaptunk a sok száz meghívottól, feleségem gyűjtötte a tárgyi ajándékokat és pedig a pénzes borítékokat. Feledhetetlen élmény volt. 

Magyarázat: Unió mystica.

 

2017. március 28

Álmomban váratlanul Kresz vizsgát kellett tennem. 30 éve vizsgáztam, azóta sokat változott a Kresz. ráadásul kifejezetten rafinált, beugrató kérdések voltak. Pl. ki volt téve egy gyerekülés, és az volt a kérdés, megfelel-e az érvényes hatósági előírásoknak. Nem sok kilátással kecsegtetett volna a vizsga, de több felügyelő tanár is odajött hozzám segíteni, láthatóan a szívükön viselték a vizsgám sorsát.

Magyarázat: Ez a szellemi vizsga talán jobban sikerült.

 

2017. március 28

Álmomban Németországban voltam turistaként és egy orosz turistával beszélgettem, aki arról tudósított (oroszul) hogy a Németországban élő Törökországbeliek között belháború van, egy Törökországban és Oroszországban is élő, oroszokhoz közelebb álló, ott szabadabban élő  nemzeti kisebbség és a törökök között van feszültség, mert Törökországban elnyomják őket és ez kihat a Németországi állapotokra is. Csodálkoztam, hogy egy orosz turista milyen tájékozott a német belpolitika kérdéseiben.  

Magyarázat: Vannak átlagon felül tájékozott emberek.

 

2017. április 4

Álmomban filmeket készítettem és töltöttem fel egy videómegosztóra. A feltöltéskor írásban deklarálni kellett percre, másodpercre a film tartalmát és célját.   Ahány percre azt deklaráltam, hogy "saint letters"  (szent levelek) annyiszor ezer forintot kaptam. 

Magyarázat: Youtube-os filmjeimmel szellemi tőkére teszek szert.

 

2017. április 6

Álmomban Bécsben jártam és megtudtam, hogy egy ügyvéd egy öreg házban egy pici lakásban élelmiszer kereskedelemmel akar foglalkozni, olyasmikkel, amikkel korábban osztrák cég ügyvezetőjeként foglalkoztam és Magyarországra is akar eladni.  Másnap kimentem, hogy tárgyaljak az osztrákkal, fel akartam ajánlani tapasztalataimat és tanácsaimat, de az ajtaja előtt összefutottam valakivel, aki szintén tárgyalni akart vele valamilyen ügyben és ráadásul kiderült, hogy vasárnap van.  Vasárnap az Úr napja, mondtam, akkor nem foglalkozom üzleti dolgokkal és hazaindultam Magyarországra.

Magyarázat: Az utolsó pillanatban sikerült elkerülni, hogy ebben az életemben beszippantson az anyagvilág.

 

2017. április 7

Álmomban egy kőművesbrigád munkavezetője és kisbusz vezetője voltam. Én szereztem és terveztem meg a munkát, az útvonalat, a napi munkát, de magam is kivettem a részem a kőművesmunkából Nem volt problémamentes, akadtak nehézségek, de végül mindent megoldottam sikeresen.

Magyarázat: Részt veszek a spirituális építőmunkában.

 

 

2017. április 8

Álmomban tudtam repülni. Ügyesen repültem és élveztem, hogy milyen más a perspektíva, mennyire gyorsan tudok elintézni dolgokat. Kicsit kellemetlen volt, hogy az emberek csak néznek, csodálkoznak, de kezdtem megszokni és ez különben is csak alacsonyan, földközelben való repüléskor fordult elő, ha magasan repültem, akkor nem. Késő délután eszembe jutott, hogy hazarepülök, fel is emelkedtem nagyon magasra, de egy nagy hegyen kellett keresztülrepülnöm és a fák havas csúcsai még elértek és közben gyorsan besötétedett, a sötétben nem tudtam tájékozódni, így az eredeti tervet elvetettem, és leszálltam, hogy a földön biztonságban folytassam utamat. 

Magyarázat: A Földön kell elérnem célomat, Isten országát.

 

 

2017. április 8

Álmomban egy napra kiugrottam Bécsbe valamit elintézni. Vettem valami apróságot egy Aldiban, hogy elverjem vele az éhségemet, majd elintéztem a dolgaim. Hazaindulás előtt is betértem egy Aldi üzletbe, vettem pár apróságot, de amikor a pénztárnál a soromra vártam, kinyitottam az aktatáskám és vettem egy szemet a délelőtt megvett cukorkából. A pénztárnál őgyelgett egy tanonc fiú, aki jelentette a pénztárosnak, hogy szerinte gyanúsan viselkedem, biztos loptam valamit a boltból. Hátravitt a raktárba ott vártam egy jó darabig. Pattanásig feszültek az idegeim, mire végre valaki jött, meghallgatott, de nem szólt semmit, és elment. Hosszú idő után jött egy idősebb, komolyabb férfi. Elmondtam, hogy a felbontatlan kakaós nápolyit még  feleségem vette otthon az ottani Aldi boltban, a cukorkát délelőtt vettem egy másik Aldi boltban Bécsben, egyébként a Maresi cég egykori magyarországi ügyvezetője vagyok, ismerem a kereskedelmi gyakorlatot így eszembe sem jutna egy boltból lopni. Nem is szorulok rá, és magam is a kereskedelemben dolgoztam. Az idős férfi bólintott, és elengedtek.

Magyarázat: Elszámoltatásom szellemi téren jól végződött.

 

2017. április 12

Álmomban részegen, óvszer nélkül közösültem egy prostituálttal. Utána nagyon megbántam.

Magyarázat: Szellembukásom szimbolikus ábrázolása.

 

2017. április 15

Álmomban egy ismerősömet láttam egy sűrű, fekete vizű tó alján kuporogni. Egy hosszú szalmaszál volt a kezében, azon keresztül tudott levegőt szívni és életben maradni. Elkeserítő helyzetben volt.

Magyarázat: Akinek a legcsekélyebb kapcsolata is megmarad a Felsőbb Világgal, az Éggel, az nem veszett el teljesen.

 

2017. április 18

Álmomban felhívtam rendszergazda ismerősömet, hogy állítson össze számomra 500.000 Ft-ból egy szuper számítógépet, a legnagyobb teljesítménnyel, a legfejlettebb alkatrészekkel, a meglévőt pedig nézze át, javítsa meg, azt pedig vagy eladom 100.000-ért, vagy elajándékozom.

Magyarázat: Szellemi teljesítőképességem új fokozatba kapcsol.

 

2017. április 19

Álmomban nagyon jól ismertem a vasúthálózatot a legapróbb részleteivel együtt. Tudtam hol lehet potyautasként felkapaszkodni a vonatra és hol gyorsítanak szándékosan a mozdonyvezetők ennek megakadályozására. egy ismerősömmel bandukoltunk a sötét éjszakában halvány fényeknél a  sínek mellett, neki magyaráztam  a dolgokat. Megpillantottunk egy vasvázat, tudtam, hogy az lesz a jövő mágnesmezős vasútjának egyik kocsija.

Magyarázat: Tisztában vagyok a nagy szellemi utak, vallások részleteivel.

 

2017. április 19

Álmomban egy bögrében magvak, rügyek finom tápláló keverékét találtam,  amit jóízűen elfogyasztottam.

Magyarázat: Magvas szellemi táplálékot vettem magamhoz.

 

 

2017. április 24

Álmomban egy parfüm nagykereskedelmi cég ügyvezetőjévé neveztek ki. Az első munkanap végén a kereskedelmi igazgatóval és a raktárvezetővel együtt zártuk a céget.  A ker.igazgató az kijáratnál egy asztalra tett 6-8 parfümöt és rám nézett. Már majdnem bólintottam, mert azt hittem, másnap hivatalos ügyben, tárgyalásra viszi, amikor megkérdezte, hogy akarom-e az egyiket, például a Bvlgari omnia scence értékes ritkaság, jelenleg beszerezhetetlen. Ekkor jöttem rá, hogy lopnak a cégtől ezért a fejem ráztam és azt mondtam, ez így nem megy, vigyék vissza az árút a raktárba. ismerem jól az összes márkaképviseletet, ha szükségem lenne egy parfümre a feleségem számára, bármikor kaphatok tőlük, csak egy telefonomba kerül, a  beosztottjaim korrumpálni akartak engem. El is döntöttem, hogy másnap leltárt tartok a raktárban, a nekünk kiszámlázott darabszámokból levonom az eladott darabszámokat, az lesz a könyv szerinti készlet, és annak kell egyezni a tényleges készlettel. Ha hiány van, akkor jegyzőkönyvezzük, mert most vettem át a céget, az elődöm hiányáért nem felelek.

Magyarázat: Nem vagyok megvesztegethető.

 

 

2017. április 25

Álmomban egy idétlen (oldalt körben kopaszra nyírt) frizurás nő úgy viselkedett, mintha epekednék utána, és ő csak fontolgatná, hogy elfogadja közeledésem, közben épp a fordítottja volt a helyzet, csak nekem eszembe sem jutott vele kapcsolatot létesíteni. Átláttam rajta, szánalmas volt az erőlködése, próbálkozása.

Magyarázat: Az egó ravasz, nem adja fel.

 

2017. április 26

Álmomban egy nagy erdőben voltam és arra készültem, hogy az éjszakát az erdőben, hálózsákomban töltöm. Kissé félelmetes volt, hogy a hálózsákom körül már délután tekeregni kezdett egy nagy kígyó, de tudtam, hogy túl fogom élni az éjszakát és el fogom kerülni a sérülést is. Így is lett.

Magyarázat: Megmenekülök a kísértésektől.

 

 

2017. április 27

Álmomban egy hölgy házában voltunk. Mindketten nagyon kívántuk egymást, de nem tudtunk egybeforrni, mert ki-be járkáltak a szobába és többen is voltak a házban. Meztelenül voltunk az ágyban a paplan alatt, ő még tán hajlandó is lett volna úgy, hogy más is ott van a szobában, de engem zavartak a gátlásaim.

Magyarázat: A megvilágosodást hátráltatják  körülmények.

 

2017. április 28

Álmomban egy logisztikai cég dolgozója voltam egy nagy láncolat egy tagjaként, amelyik külföldre szállított és terített élelmiszert.

Magyarázat: Szellemi táplálékot továbbítok.

 

2017. április 29

Álmomban deltás izomember voltam. Még a szépen kidolgozott izomzathoz képest is nagy súlyzóval edzettem bicepszre, alig tudtam a hatalmas súlyzót felemelni, billegett a kezemben, de erőlködtem és felemeltem.

Magyarázat: Megküzdök életem terheivel.

 

 

2017. május 1

Álmomban egy nagyon magas polcon volt egy nagy tál forró töltött káposzta. Nagy nehezen leemeltem egy jóval lejjebb lévő polcra, de közben többször zökkent, kifröccsent a szélére, így nem volt túl épületes látvány. Fogtam egy szép tiszta tányért és kiszedtem a káposztából feleségemnek, hogy szép gusztusos ebédje legyen.

Magyarázat: A Földön minden csak csekély mása az Égi valóságnak.

 

 

2017. május 2

Álmomban körülöttem viharosan zajlottak az események, de belül mély nyugalom, béke és csend honolt bennem.

Magyarázat: Fordítva baj lenne.

 

 

2017. május 2

Álmomban katona voltam és a laktanyában a legénységi épületben egy emelettel feljebb kerültem, itt azonban nem találtam a wc-t. Jó darabig keresgéltem, aztán azt gondoltam, visszamegyek a megszokott, eggyel lejjebb lévő szintre, de ott sem jártam sikerrel, vagy foglalt volt a wc, vagy épp akkor jöttek ki belőle és szagokat hagytak maguk után stb.

Magyarázat: Magasabb szintre kerülve nem tudom kiadni magamból szellemi mérgeimet, salakanyagaimat, ezért az alsóbb szinten próbálom (sikertelenül) megoldani.

 

 

2017. május 3

Álmomban péntek délután 2 millió forintot kaptam kis címletekben munkabérnek/prémiumnak. Mivel a bankok már zártak, nem tudtam a bankszámlámra befizetni, de kaptam egy tippet és elmentem a Nagyvásárcsarnokba, hogy ott egy húsüzletben nagy címletű dollárra váltsam, amit könnyebb magamnál tartani. Gondoltam így hétfőig megoldom a biztonságos tárolást és hétfőn majd visszaváltom és beteszem a bankba. Hétfőn délelőtt visszamentem a húsüzlethez és az eladó azt mondta, egy pillanat csak telefonálok. Fél füllel hallottam, hogy valami hamis pénzről beszél, de eszembe sem jutott, hogy ez rám vonatkozhat. Csak akkor esett le a tantusz, amikor kijött egy nyomozó, hogy megvádoltak hamis pénz beváltásának kísérletével. Megdöbbentem ekkora hidegvérű aljasság láttán, és rájöttem, hogy szándékosan adtak hamis pénzt, hogy az én jó pénzemhez jussanak még olyan áron is, hogy én börtönbe kerülök. A nyomozó egy nagyítóval mutatta meg, hogy az egyik számjegy végén kis szőrök vannak a pontatlan nyomtatás következtében, innen lehet felismerni, hogy hamis a pénz. Mellettem várt egy férfi hozzám hasonlóan pénzbeváltásra, csak kisebb összeggel, 400.000 Ft-tal, neki azt tanácsoltam, jobban jár, ha önként feladja magát, mert ha a pénzt el is bukja, nem kap büntetést, mert önmagát adta fel.  A rendőrnyomozótól azt kérdeztem, miért nem gyártják a pénzt olyan biztonsági jelöléssel, ami könnyen felismerhető egy laikusnak.  Tudtam, hogy hamis pénz birtoklásért börtön jár, ezért belenyugodtam a büntetésbe, a pénzt azonban nem sajnáltam, mert volt még 8 millióm a bankban, ami bőven meghaladta a szükségleteimet. A nyomozónak őszintén elmondtam, hogy itt a húsüzletben kaptam a hamis pénzt, amivel visszaváltáskor feljelentettek.

Magyarázat: "Bizony, a világ fiai a maguk módján okosabbak a világosság fiainál.”   Lukács Evangéliuma 16, 1-8  .

 

2017. május 6

Álmomban buszos utazáson vettem részt idegenvezetőként. Az volt a szokás, hogy a kis létszámú fakultatív kirándulásokra kisbusszal megyünk és mivel volt rá jogosítványom, a busz idős, jószívű, tiszteletreméltó  tulajdonosa megengedte, hogy én vezessem.  Mentem a kisbusszal először egy próbakört, olajozottan, könnyedén vezettem. Ekkor beszálltak a fakultatív kirándulás résztvevői, de túl sokan voltunk, hangoskodtak, nevetgéltek és egyszerre csak egy nagy zökkenés és csörrenés hallatszott és berepedt a kisbusz szélvédője. Egy tűzoltó autó ment el előlünk, azt hittem először, hogy az tolatott ránk, de a mellettem álló részeg, duhaj férfi beismerte, hogy ő taposott a gázpedálra, ezért ugrott meg a kisbusz. Nagyon sajnáltam, hogy a vadonatúj kisbusz megsérült, leszálltam a buszról, hogy megkeressem az idős tulajdonost és jelentsem neki a történteket. Bár más volt a közvetlen okozó, én voltam a busz megbízott vezetője, ezért vállalnom kellett a felelősséget.

Magyarázat: Vállalom a felelősséget.

 

2017. május 10

Álmomban végigröntgeneztem, végigmonitoroztam magam, majd egy telepítő cd-ről új programot installáltam.

Magyarázat: Megújulok.

 

2017. május 11

Álmomban Indiában vittem egy nagyobb csoport 10-12 évi körüli gyereket osztálykirándulásra. A kirándulás egy részén kisvasútra ültünk, úgy mentünk egy rendezvény, ünnepség, vagy bál színhelyére. Leghátul volt a mozdony, a gyerekek a kocsikon én pedig a legelső vasúti kocsi elején, kívül az ütközőn kapaszkodtam és kémleltem a vágányt előttünk. Nem haladt túl gyorsan a vonat, talán egy futó ember sebességével csak, de előttünk hirtelen játszó gyerekeket pillantottam meg, akik a síneken feküdtek. Rájuk kiabáltam, menjetek  onnan, de volt, aki leugrott a sínről, volt, aki nem, mintha nem is hallotta volna. Amikor a vonat odaért, már csak annyi időm maradt, hogy előrehajoltam és a lábammal letaszítottam az egyik fiút a sínről, a másikat csak megpróbáltam, de őt már nem sikerült megmentenem. A mozdonyvezető észrevette a balesetet és hátratolatott, bennem pedig a szánalom és a fájdalom keveredett az önváddal, hogy miért nem tudtam megmenteni a kisfiú életét, sőt, akit le tudtam taszítani, annak is azért még valami baja, sérülése lett. Mindenki előreszaladt a vonatról, már egész másfelé mutogattak, mint ahol a baleset történt, korrigálnom kellett, hisz én szemtanú voltam.  A csoport végül elindult gyalog a bálterembe, ahová igyekeztünk én pedig azon gondolkodtam, hogyan lehetne megelőzni az ilyen baleseteket például úgy, hogy legelöl egy vészfékkel meg tudja állítani a vonatot, aki ott van. Mivel a síneken játszó gyerekek is meg voltak hívva a rendezvényre, ezért azt terveztem, megkeresem őket a tömegben, meghallgatom a szempontjukat és  megkérdezem, miért nem hallgattak a szavamra és miért nem szaladtak le a sínekről, mikor a vonat közeledett.

Magyarázat: Kétszeresen fájó, ha nem hallgatnak a figyelmeztetésre és baleset is következik be, ami megelőzhető lett volna.

 

 

2017. május 16

Álmomban egy használtcikk kereskedés vezetője voltam. Komoly áruházunk volt, sok, jó állapotban lévő áruval és sok alkalmazottal. Hirtelen az alkalmazottak, megbolondultak, vagy fellázadtak, mindenesetre egy csomó árúval akartak mind hazamenni. A rendetlenség láttán intézkedtem, a mennyezetbe lőttem a pisztolyommal és azt kiabáltam, hívom a tulajdonosokat és a rendőrséget, mire a fosztogatás abbamaradt.

Magyarázat: Megakadályozom kissé elhasználódott, de jó karban lévő erőim, energiáim széthullását.

 

 

2017. május 17

Álmomban bemutatót tartottam feleségemnek. Egy ember volt előttünk, de leeresztett és akkor már csak egy üres buroknak látszott. Majd felfújtam és ismét embernek látszott.

Magyarázat: A lélek az, ami éltet, a test nem használ semmit. Jn.6.63.

 

 

2017. május 22

Álmomban egy ruházati cég marketingese voltam. A marketing bizottsági ülésen egy új termékünk, egy kockás ing bevezetését vitattuk meg. 80 millió forintos tv kampányt javasoltam, amiből 100-120 alkalommal jelenhet meg a reklámfilm, de hozzátettem, lehet, hogy az első évi eladások bevételei épp hogy elérik a kampány költségkeretét.

Magyarázat: A szellemi munka nagy ráfordítást igényel.

 

 

2017. május 24

Álmomban a nagy gazdasági világválság idejébe csöppentem vissza. Láttam az emberek lelkét, éreztem az érzéseiket, a kilátástalanságot, szomorúságot, nyomorúságot, de a lélek gyöngyszemeit is, mert sokakban mély együttérzés, segítőkészség, szeretet alakult ki a  válság alatt.

Magyarázat: A nagy bajok kiváltják az együttérzést.

 

 

2017. május 27

Álmomban egy szálloda számítógépes helyfoglalási rendszerét tanulmányoztam.

Magyarázat: A leszületések, testetöltések törvényszerűségeivel ismerkedem.

 

2017. május 28

Álmomban fogadott fiamnak mutattam, hogy ha sáros lett, hogyan kell magát lemosni.

Magyarázat: Az anyagias gondolkodástól való tisztulást mutatom.

 

 

2017. május 29

Álmomban hulladékhasznosítást, talajgazdálkodást, rekultivációt tanultam. Amint leadott egy anyagrészt az oktató, rögtön vizsga következett, majd újabb anyagrész.

Magyarázat: A szellemvilágban semmi sem vész kárba, minden hasznosul.

 

 

2017. május 30

Álmomban egy kegyetlen diktátor országában jártam, aki az elképzelhető legkisebb vétségért is halálbüntetést alkalmazott. Egy alkalommal kettesben volt valakivel, aki egy aprót vétett, s már dörzsölte a kezét, hogy újabb kivégzés következik, én is megrettentem, megborzadtam, hogy mi lesz a büntetése, de a diktátor elmulasztotta magával hozni a kivégzőosztagot, az illető pedig a vasalt orrú munkásbakancsával egy nagy rúgással lerúgta  a diktátor fejét, ami elgurult.

Magyarázat: Szellemi halál helyett szabadulás.

 

 

2017. június 5

Álmomban tízedik emeleti lakásom teraszáról egy nagy zsák sittet, téglatörmeléket, port,  üvegdarabokat dobtam ki.

Magyarázat: Szellemi hulladékaimtól megszabadulok.

 

 

2017. június 10

Álmomban német tudós, kutató barátaimmal halat grilleztünk és készültünk Amerikába a pumák életét tanulmányozni.

Magyarázat: Szellemi utazásra készülök.

 

 

2017. június 10

Álmomban feleségemnek autót akartam venni. 100.000 Ft volt a keretem, egy megkímélt Trabanton gondolkodtam, de valaki bedobta, hogy egy román az Dacia-t vesz, ezért elkezdtem Dacia-t keresni, az mégiscsak négyütemű, korszerűbb.

Magyarázat: Feleségem szellemi segédeszközeiről is igyekszem gondoskodni.

 

 

2017. június 15

Álmomban beültem egy étterembe. Mokány, jópofa kis étterem volt, egy különleges húsételt ettem, ami 6.000 Ft-ba került. Kicsit drágának tartottam, még a különlegessége mellett is, de azt mondtam, időnként megengedhet az ember magának ilyesmit. Egy másik alkalommal szintén beültem egy étterembe, és a tulajdonossal együtt ebédeltem. Itt is volt az a különleges étel az étlapon, itt is azt rendeltem. Az ebéd végén beszélgetés közben elejtettem a tulajdonosnak, hogy finom volt az ebéd, megérte a 6.000 Ft-ot, mire ő mosolyogva közölte, hogy 10.000 Ft, náluk áremelés volt. Na erre már szívtam a fogam magamban, de nem mutattam, azt gondoltam egy úr a pokolban is úr és fizettem, mint egy katonatiszt.

Magyarázat: Különleges szellemi táplálékomért nagy árat fizetek.

 

2017. június 21

Ma hajnalban álomban azt mondta egy hang Let's run the paddle oil amit úgy fordítottam szabadon, hogy "Húzz bele" olaj.

Magyarázat: Feltöltöttek valami roboráló energiával, hogy gyorsabban haladjak előre.

 

2017. június 23

Álmomban főiskolás voltam és egy évfolyamtársammal arról beszélgettünk, melyik tanár hogyan osztályoz, milyen szigorú.

Magyarázat: Szellemi iskolákban sem egyformák a tanítók.

 

2017. június 24

Álmomban aboriginiként vándoroltam Ausztrália sivatagos részein, élelmet gyűjtögettem.

Magyarázat: Nehéz szellemi körülmények között is feltalálom magam.

 

2017. június 25

Álmomban egy hatalmas üzemi konyhán voltam, ahol rengeteg többszáz literes üstben főztek tömegeknek. Egyszer csak bemondták a hangszóróba, hogy Ibn Aev menjen az irodába. Együttérzéssel gondoltam rá, mert azt hittem, fejmosást fog kapni valamilyen hibáért. Ahol ilyen nagy tömegeknek főznek a legkisebb tisztátalanság, vagy hiba, járványt vagy egyéb problémát okozhat.

Magyarázat: Fontos a szellemi táplálékok tisztasága

 

 

2017. július 4

Álmomban egy ápolatlan, közönséges nő huppant mellém meztelenül az ágyra és lágyékomhoz dörgölőzött, de én odéb hengeredtem az ágyon, mert eszem ágában sem volt egyesülni vele.

Magyarázat: A közönségesség és ápolatlanság princípiumát elutasítom, ez még hiányzik belőlem az Egységhez..

 

 

2017. július 6

Álmomban sűrű sötét dzsungelben haladtam előre. Olyan sűrű volt a növényzet, hogy nappal is éjszakai sötétség volt. Csak bozótvágó késsel tudtam sok munkával üggyel-bajjal előrehaladni.

Magyarázat: Nehéz körülmények között zajlik szellemi előrehaladásom.

 

 

2017. július 9

Álmomban a Külkereskedelmi Főiskola (amit álmomban nem fejeztem be) dolgozóival találkoztam. Érdeklődtem a Főiskoláról, kiderült, hogy már a harmadik helyre költözött. Ezzel vigasztalgattam magam, mert nagyon fájt, hogy (álmomban) a harmadik közben kimaradoztam és később nem fejeztem be a főiskolát.

Magyarázat: Neheztelek magamra szellemi tanulmányaim megszakítása miatt.

 

 

2017. július 16

Álmomban ezt a mondatot hallottam:INNER PEACE GIVEN

Magyarázat: Belső békét kaptam

 

2017. július 17

Álmomban egy 50-55 év körüli tekintélyes, tiszteletet parancsoló külsejű nőt láttam. Egy hang azt mondta valakinek: Ez a nő Arany Viktor leszármazottja.

Magyarázat: Belső békét kaptam

 

Ha tanácstalan vagy álmod jelentésében, írj!


 

VISSZA

TOVÁBB

freeaudit.hu