ÁLMAIM ÉS JELENTÉSÜK

2018

 

 

2018. január 1

Álmomban egy erőszakos zsarnoki férfi elnyomása alatt éltem (egy rokonom személyesítette meg), akiből elegem lett, közöltem vele, hogy elválnak útjaink. Fenyegetően azt sziszegte, százszor gondold meg, mielőtt elmész. Válaszként a kezemben lévő tányér levest vágtam hozzá, és elmentem.

Magyarázat: Nem kedvelem az erőszakot.

 

2018. január 3

Álmomban nem volt erőm boltba menni, ezért egy szerény, láthatatlan segítőm házhoz hozta az élelmiszer és háztartási cikk szükségletemet.

Magyarázat: Segítséget kapok a szellemvilágból.

 

2018. január 4

Álmomban filmforgatás szemlélője voltam.

Magyarázat: Életemet kívülről szemlélem.

 

2018. január 7

Álmomban találkoztam egy 60 körüli ezoterikus hölggyel, aki elmondta, hogy 5-én, 5 nap múlva lesz világ vége, egy médiumnál volt, és azóta állandóan ez cseng a fülében.

Magyarázat:Lezárul egy szakasz életemben.

 

2018. január 9

Álmomban egy ismerősömnél voltam  és meglepetten tapasztaltam, hogy hatalmas hulla darabokat tárol a lakásában, maga mutatta meg pl. egy nagy dobozban, hogy ott az agyvelő. Azt válaszoltam, hogy ha egy nagy házam lenne nagy kerttel, akkor legfeljebb a kertben el tudnám képzelni, hogy ott egy sír legyen, de egy lakásban semmiképp nem lennék hullával.

Magyarázat:Távol tartom magam a szellemileg halott tartalmaktól.

 

2018. január 10

Álmomban egy jó környéken lévő barátságos panelházban laktam. A felettem lévő lakást meg akarta venni valaki, ezért bekopogott hozzám, hogy érdeklődjön a lakás méretei felől, mert fent nem voltak otthon. Behívtam a lakásba, megmutattam a lakás adottságait, sőt, még a környékbeli boltokba is elvittem, így nagyon örült a választásának.

Magyarázat:Hasonló a hasonlót dicséri.

 

2018. január 10

Álmomban egy ismerősömmel és fiával új helyre költöztünk. Az új hely rossz környéken volt, kb. a Budapest Hős utcai nyomortelep színvonala, sötétség, közvilágítás nélkül. Hogy el ne essek a sötétben, háton csúszva közlekedtem anyaszült meztelenül, csak a felsőtestemen volt egy zakó. A ház mellett halomban állt a szemét, azon kellett átmásznom, mindenféle hegyes, szúrós, dörzsölő, gusztustalan tárggyal kellett érintkeznem, két alkalommal még döglött kutyafej is került a kezembe. Amikor a lépcsőházhoz érkeztem a gyér fényben keresni kezdtem a csomagjaimat, kezembe került kettő a valódi bőr, kézzel varrott Párizsi utcában vett, elegáns Vass cipőimből, de még az sem volt párban, felemás kettős volt. Kibuggyant a könnyem a szürreális helyzet tragikomikumától. Ismerősöm fia meglátott és közölte, anyukája üzeni, még nincs elővéve az összes csomag, megtalálhatom még a cipőim párját. Mivel a földön csúszástól csupa kosz lettem, alig vártam, hogy lefürödhessek.

Magyarázat:Tisztulásra vágyom.

 

2018. január 10

Álmomban feleségemmel új lakásba költöztünk. Csak kicsit volt messzebb a belvárostól, ahol már korábban laktam, de elég lepattant környék volt. Az ablakon nem volt függöny, tán ablaküveg sem volt, mindenesetre tárva-nyitva, a ház előtt pedig rossz arcú, kreol bőrű, tetkós fiatalok csoportosultak, akikből sugárzott a kötekedés és az agresszió. Az egyik, akinek ábrázata kicsit indiános volt, be is jött a szobába, ezért odaléptem hozzá és azt mondtam: - Indián! Ő az én feleségem, hagyd őt békén!

Magyarázat:Szellemi környezetem kellemetlen.

 

2018. január 12

Álmomban két résztvevős ügyességi versenyen indultam. Elektromos mopeddel kellett 30 km-t megtenni egy másik községig és közben különböző ügyességi feladatokat megoldani. A verseny előtt egyszer járhattuk be csak az útvonalat. A rajt napján önbizalommal, de egészséges izgalommal indultam a startvonalhoz, közben azon gondolkodtam, hogy a bejárás után nem töltöttem fel a mopedet, vajon lesz-e benne elég szufla a 30 km-hez.

Magyarázat:Szellemi előrehaladásban versengek.

 

2018. január 15

Álmomban valamilyen rendezvényen egy rokonom szorosan állt előttem, mondhatni hozzám dörgölőzött.

Magyarázat:Keresi jóindulatomat, szimpátiámat.

 

2018. január 15

Álmomban egy pufók arcú, göndör hajú római császár (valószinűleg Néró) testvére voltam. Annyira zsarnok volt, hogy még nekem, testvérének is térdre kellett borulnom előtte egy odakészített vörös bársonyból készült, arany sujtásos kispárnára és még ránézni sem volt szabad, csak ha lehajolt hozzám és felemelt, ezzel mintegy megengedve, hogy ránézzek. Beléptem hozzá, az előírt szertartás után leereszkedően, de kedvesen üdvözölt.

Magyarázat:Korábbi életekbeli élmény, feltehetőleg Néró mostohatestvére, Britannicus voltam.

 

2018. január 15

Álmomban kivételes repülésen vehettem részt. Egy átalakított vadászrepülővel mentünk, amelyik két utast is magával tudott vinni. A pilóta rendkívüli manőverekbe kezdett, már a felszállás úgy történt, hogy háttal lefelé emelkedtünk, utána ijesztő zuhanórepülésbe kezdtünk, majd alacsony magasságban folytattuk a repülést, ahonnan jól meg lehetett figyelni az épületeket, tereptárgyakat. Egy idő múlva a repülőn kívül, a földön, egy épületben találtam magam, és elindultam megkeresni a repülőt, hogy visszavigyen a felszállásunk helyére. Összetalálkoztam egy idős fogatlan, rossz anyagi körülmények között élő, de vidám házaspárral és megkérdeztem őket, kapnak-e még ingyen paradicsomlevest az üzemi konyhán, mert tudtam, hogy oda szoktak járni.

Magyarázat:Keresem eredetem.

 

2018. január 20

Álmomban egy földbirtokostól egy parcellát kaptam haszonbérletbe. Szépen gondoztam, műveltem, már-már aratásra kész volt a kukorica, szép magasra nőtt rendezett sorokban. Mivel szabaddá vált a szomszédos parcella, megkaptam azt is bővítésnek, meg is kezdtem az előkészítést.

Magyarázat:Jól gazdálkodom a lehetőségekkel.

 

2018. január 23

Álmomban egy többszemélyes kisrepülőgépet vezettem. Sokat utaztam már ilyennel, tanultam, figyeltem a mindenkori pilótát, de életben vezetni azért más. Ráadásul nehéz körülmények között kellett felszállnom, egy lejtős városban volt a hangár, szűk helyen, rövid távon kellett begyorsulni és olyan keskeny helyen lehetett felszállni, mint egy levélbedobó nyílás. Sikeresen elvezettem a gépet Nagykanizsáig, ott ismét nehéz körülmények között kellett le és felszállnom, majd onnan Zalaegerszegre repültünk, de Nagykanizsa után egy kis kormány elromlott, ami a hátsó vezérlősíkot mozgatta jobbra-balra, a motor is leállt, és kényszerleszállással kellett földre vinnem a gépet. Hál'Istennek ez is sikerült, de nyomasztó volt ennyi nehézséggel megküzdeni.

Magyarázat:Tanulom a szárnyalást.

 

2018. február  1

Álmomban egy hegy gyomrába, kőbe vájt, hatalmas filmszínházat mutattak meg. Lenyűgözött a hatalmas méret, a rengeteg munka, amivel kialakították és az, hogy most még bővítés is volt folyamatban. 

Magyarázat:Az anyagba, a mélybe süllyedve értékes tapasztalatokat szerezhetünk.

 

2018. február  5

Álmomban egy bolt raktárában voltam. A nyitott raktárajtón keresztül láttam, hogy egy ravasz, sunyi, kéjsóvár férfi bemegy a pult mögé és nekiáll vetkőzni, hogy ismerősömet, aki eladó volt, megerőszakolja.  Próbáltam felugrani, de megbénultam, ráüvöltöttem ijesztésként a támadóra, de csak artikulátlan hangok jöttek elő a torkomból.

Magyarázat: A világ, a mammon magáévá tesz ismerősömet.

 

2018. február  7

Álmomban Budapesten laktam és fürdőbe készültem. Azon tanakodtam, melyikbe menjek.

Magyarázat:  Tisztulni készülök.

 

2018. február  11

Álmomban egy réten álltam zuhogó esőben. Annyira esett, hogy a föld nem tudta beszívni és egybefüggő víztenger lett a rétből.

Magyarázat: Tisztulok.

 

2018. február  11

Álmomban egy dzsungelben voltam kislányommal. Egy tisztáson voltunk, ahol egy afrikai tehén legelészett. Hirtelen kitört egy leopárd a bozótosból és elkezdett körözni körülöttem és a kislányom körül. Magam mögé szorítottam, hogy testemmel védjem, kiabáltam neki, hogy szorítson erősen, vigyázzon és abban reménykedtem, mégiscsak a tehénre támad a leopárd.

Magyarázat: Védem kislányom a veszélyektől.

 

2018. február  12

Álmomban egy hang azt mondta: - De mondhatod azt is, hogy én egy Oroszlán vagyok és nem hagyom magam kinyírni.

Magyarázat: Egy opciót ismertettek velem.

 

2018. február  13

Álmomban egy szamarat láttam egy karámban és ismertettem a jellemzőit: - Ha rácsapnak idétlen bőgést ad ki...

Magyarázat: Én vagyok én, te vagy te, ki a szamár, én vagy te?

 

2018. február  22

Álmomban 5000 Ft-ért vettem lottót, bíztam a nyereségben.

Magyarázat: A nyereség esélyéért áldozni is kell.

 

2018. február  23

Álmomban egy autószerelő műhelyben voltam. Több autó maradékaiból szereltünk össze egyet. Egyikből a karosszériát, másikból a motort, harmadikból a kerekeket, stb. Voltak régi nagy "csodák" amerikai hathengeres cirkálók, kisautók, pickupok, stb.

Magyarázat: Szellemi előrehaladásomhoz a múltból merítek erőt.

 

2018. február  23

Álmomban egy kovácsműhelyben egy  emberalakot kovácsoltam izzó vasból. 

Magyarázat: Dolgozom magamon.

 

2018. február  28

Álmomban egy toronydarut szereltem össze. 

Magyarázat: Nagy munkához nagy eszköz kell.

 

2018. március  1

Álmomban ausztriai wellness utazásra készültem, de váratlanul megajándékoztak egy másik, svájci wellness úttal is, ráadásul úgy, hogy egyik este hazajövök Svájcból, másik reggel megint útra kelhetek Ausztriába. 

Magyarázat: Munka mellett jól jön a pihenés.

 

2018. március  2

Álmomban egy baráti társasággal Amerikában voltam New Yorkban.  Egy ottani házigazda lakásában buliztunk, aki vett a társaságnak egy szandált, hátha kell valakinek. Egy fél párat felpróbáltam belőle és észrevettem, mennyire kényelmes, jól illik lábamhoz, nem feltűnő, nem divatos, de értékes, jó darab. Megkérdeztem, hol van a bolt, ahol ilyet kapni lehet, otthagytam a bulit és elmentem a boltba. Idős, bölcs, de szerény bácsi fogadott a fiával a boltban. Különleges bolt volt, nem széles választékból állt, hanem inkább kis szériás, vagy maradék termékekből. Láttam 47-es fehér edzőcipőt himbálózni egy fogason, a bácsi keresett szandált az én méretemben, és láttam vagy húsz lila selyeminget. Szép, spirituális szín ez a lila, mondtam, és bár egyszerű varrása volt az ingnek, éreztem, hogy az nekem való, kiválasztottam egyet a szandállal és fizetni indultam. A bácsi azt mondta, hogy odaadja egy szendvicsért mind a kettőt. (Elalvás előtt feleségem meleg szendvicset készített, ínycsiklandozó illat töltötte be a lakást, de erőt vettem magamon és azt mondtam, igazából nem is vagyok éhes, csak élvezkednék vele, és lemondtam a meleg szendvicsről. A szendvics, amit a boltos bácsi említett, pont úgy nézett ki, mint a meleg szendvics, amiről lemondtam.)

Magyarázat: A lemondásnak van értelme.

 

2018. március  5

Ma éjjel egy különleges imát mondtam álmomban, olyasmi volt, mint amikor Dávid király a zsoltárait írta/mondta Istenhez, csak egy sor maradt meg bennem "érted veszem el" azaz hogy érted fogok elveszni, előtte is valami "érted" volt, tehát arról szólhatott, hogy az imádkozó mindent Istenért tesz... . 

Magyarázat: Munka mellett jól jön a pihenés.

 

2018. március  19

Álmomban valakivel a bevándorlókról beszéltem, példaként azt hoztam fel, hogy Németországban nem lakást adnak a bevándorlóknak, hanem leteszik őket egy erdő mellett, kapnak kiváló szerszámokat és nekik maguknak kell a házukat felépíteni.  Ott van az erdő nyersanyagnak, ahol a fát kivágták, ott a telek, a jó szerszámokkal pedig megépíthető a ház.

Magyarázat: Mindenki maga építi szellemi hajlékát a szférákban.

 

2018. március  23

Ma éjjel olaszul álmodtam, azt maradt meg bennem, hogy mattina rosso.

Magyarázat: Az olasz parasztok mondása, hogy ha vörös a reggel, azaz az ég, akkor rossz idő közeledik.

 

2018. március  25

Álmomban rengeteget repültem. gyorsan, jól és pontosan, mondhatni elég kifinomultan tudtam repülni, de ez azokban, akik erre nem voltak képesek, ellenszenvet és agressziót ébresztett. Természetes ritmusom volt, hogy hol felszálltam, repültem, hol leszálltam, tehát a levegőben és a földön is otthon voltam, de ez irritálta azokat, akik nem tudtak repülni. Egy idő után már vadásztak rám, el akartak kapni, de nem sikerült nekik. Épp egy ház felső emeletén voltam egy lakásban és egy kedves ismerősömmel beszéltem, amikor vicsorogva betörtek a lakásba, hogy elkapjanak. Kiugrottam az ablakon, ami azért nem volt könnyű, félelmetes volt, ott volt bennem, hogy mi van, ha lezuhanok, mi van ha nem sikerül repülni, de sikerült és átrepültem egy másik ház tetejére. Onnan aztán megint tovább, volt, hogy annyira üldöztek, hogy két másodperc alatt egészen Oroszországig repítettem magam.

Magyarázat: Könnyedén ki tudok lépni az anyagvilágból az anyagias gondolkodásból, ami a röghözkötött gondolkodású embereket irritálja.

 

2018. április  1

Álmomban véget ért a megszorítások időszaka és épp egy nagy lakomához készültem, odaültem a szép, hófehér damaszt terítővel díszített, finom, tápláló ételekkel megrakott asztalhoz.

Magyarázat: Bő szellemi táplálékot veszek magamhoz.

 

2018. április  5

Álmomban egy színielőadás szereposztását és költségvetését tanulmányoztam.

Magyarázat: Az élet egy nagy színház.

 

2018. április  5

Álmomban egy élelmiszer forgalmazó cég marketinges voltam. Jelentést tettem a cégvezetésnek, hogy különleges termékünk - az olívaolajjal kevert vörösbor - forgalma beindult.

Magyarázat: Szellemi munkám lassan eredményes kezd lenni.

 

2018. április  5

Álmomban a taxivállalat tulajdonos-vezetője nyilatkozott, hogy amíg egyetlen taxira váró ember lesz az utcán, taxijaik készenlétben fognak állni.

Magyarázat: Amíg egyetlen ember is segítségre vár szellemi előrehaladásához, lesz neki segítség.

 

2018. április  7

Álmomban ismerősöm egy marék pirospaprikát dobott felém.

Magyarázat: Paprikás hangulat várható.

 

2018. április  11

Álmomban egy üzletben epres piskótát választottam, mire az eladónő azt ,mondta, ez fogyasztó sütemény.

Magyarázat: Ízletes ételekkel, kellemesen fogok fogyni.

 

2018. április  16

Álmomban különleges, magam készítette ételt fogyasztottam. Valaki megkérdezte, mit eszem, azt válaszoltam, krumplit, tokát, lekvárt. Krumplipüréhez, tokahúst adtam, baracklekvárt paccsantottam mellé, és jól megszórtam borssal. 

Magyarázat: Ízletes ételekkel, kellemesen fogok fogyni.

 

2018. április  16

Álmomban tátogó, fogukat csattogtató krokodilok vettek körül.

Magyarázat: Kísértéseknek vagyok kitéve.

 

2018. április  16

Álmomban nagyobbik fiamat láttam, ahogy kék szemével átható, szuggesztív tekintettel nézett rám.

Magyarázat: Fiam belelát a lelkembe.

 

2018. április  18

Álmomban egy találkozóra készültem, ezért elindultam a szálloda felé, hogy magamhoz vegyem a telefonom, amiben minden adat, információ benne volt. A hallba lépve a lifthez közeledtem, amikor meghallottam egy idős, nyájas szobaasszony kenetteljes hangját. A hangja csengéséről, rezgéséről egyből tudtam, hogy nem szobaasszony ő, hanem Repülős Gizihez hasonló karakterű megátalkodott besurranó tolvaj.

Magyarázat:Az egót felismerem.

 

2018. április  19

Álmomban egy vadonatúj kocka Ladában ültem és parkoltam vidéken, amikor két biztonsági őrnek öltözött fegyveres rabló megtámadott. Az autó ajtaját nem tudták felfeszegetni, mérgükben a szélvédőre lőttek többször is, de még csak meg sem karcolódott, mert páncélüveg volt.

Magyarázat: Az egó támadásait elhárítom.

 

2018. április  27

Álmomban egy udvarban voltam kislányommal és fogadott fiammal. Egyszer csak megpillantottam (már elhunyt) édesapám  fejét 6-8 m magasan lebegni. Rájöttem, egész testben lebeg ő ott, csak a fején kívüli rész ki van takarva. Gondoltam megmutatom, hogy én is tudok lebegni, ezért előtte odaszóltam a gyerekeknek, hogy ne ijedjetek meg!

Magyarázat: Környezetemet megnyugtatom szellemi emelkedésemmel kapcsolatban.

 

2018. május  8

Álmomban mostani családommal elindultunk egy kellemes dunai evezőstúrára. Útközben beültünk egy belvárosi kávéházba pihenni. Az idő hirtelen váltott a nyáriasról és meglepetten láttam, hogy kint szállingózik a hó. Úgy gondoltam, le kéne fújni a kirándulást, mert én magam még eveznék havazásban, de főleg a gyerekeket nem lehet ilyenkor vízre vinni.

Magyarázat: Változó körülmények megváltoztatják terveimet.

 

 

2018. május  10

Álmomban az égből lelógott egy hosszú kötél, amire egy rúd volt kötve pont a rúd közepén, mint egyfajta libikóka. Azon gondolkodtam, hogyha belecsimpaszkodom, akkor a következő fel-le váltásnál olyan magasra emelkedhetek, hogy onnan pont elérem a közeli magas épület tetejét.

Magyarázat: Fejlődésemhez kihasználom a polaritás adottságait.

 

 

2018. május  22

Álmomban az 1848-as szabadságharc indulásánál az egyik tábornok voltam. kicsit szedett-vedett volt a kialakuló maroknyi sereg, de nagy volt a lelkesedés és az elszántság.  Azt hiszem a tízedik tábornok voltam, utánam egy közlegényt vettek fel, akinek lelkesítésként elmondtam, hogy vitézséggel és kitartással bárkiből lehet tábornok, belőle is.

Magyarázat: Függetlenségemért küzdök.

 

 

2018. május  23

Álmomban cégvezető voltam és rövidebb távollét után visszatértem a céghez. Úgy találtam, elkezdtek lazítani, ezért első sorban a helyettesemet vettem elő és számoltattam el.

Magyarázat: Erőimet, energiáimat ráncba szedem.

 

 

2018. május  23

Álmomban egy idős mester hölgy irányítása mellett egy szép szőttest készítettem, különleges varrógéppel vittem bele a díszítéseket.

Magyarázat: Életem szőttesén dolgozom.

 

2018. május  24

Álmomban az ágyban feküdtem, ragacsos volt a takaró, beleragadt a hajamba. Feleségem és kislányom is ezzel küszködött, ezért másik szobába mentek. Ezután én is felkeltem és akkor láttam, hogy egy csomó egér, vagy patkány futkározott az ágyban.

Magyarázat: Életerőm gyengíti az anyagi testben lakozás. Személyiségemben kártevőket észlelek.

 

2018. május  25

Álmomban egy Angliában élő fiatal magyar természetgyógyászhoz mentem szellemi-energiagyógyításra. Bementem, társalogtunk, még nem került sor semmire, de már gondoltam, hogy miközben ő kezel, majd én is fogom kezelni őt. Elmentem valamit elintézni, s mire visszamentem, már sok angol volt benn a váróban. Nem sürgettem a dolgot, az ellenben feltűnt, hogy az ápolónők, ahogy elmentek mellettem, rápaskoltak a fenekemre, megmarkolászták a combom, a fenekem, sőt az egyik többször a xxxxxx is. Rá is szóltam, hogy itt van a feleségem és megláthatja, hogy mit csinál.

Magyarázat: Gyógyulásom nem sürgetem, az anyagvilággal való kokettálásom titkolnám magasabb énem elől.

 

2018. május  28

Álmomban egy rendezvényen voltunk a feleségemmel, ahol egy fiatal arab sejk folyamatosan felénk nézett. Volt egy bizonytalan sejtésem, hogy talán valami hátsó szándéka van, talán homoszexuális, mégis meghívásának eleget téve elkísértük a lakására, rezidenciájára. Rengeteg arany, ébenfa, elefántcsont volt látható, de a belső szobából láttuk komor, gonosz tekintetű apját, aki a mammon ábrázolásokhoz hasonlított. Majdnem mindenki arabul beszélt, egyre kényelmetlenebbül éreztem magam, úgy tűnt, idecsaltak, de innen nem lehet csak úgy elmenni. Végre valakivel tudtunk magyarul beszélni, lassan kisomfordáltam a belső szobából, aztán az előszobában megcsapott a közeli szabadság érzése, és kiléptem, amikor eszembe jutott, hogy a táskám ott maradt, de egy hölgy kedvesen utánam nyújtotta. Aggódtam feleségemért, aki szintén elindult velem kifelé, de csak az előszobáig jutott, az ajtó előtt állva hívogattam, szólítottam, hogy jöjjön ő is ki.

Magyarázat: Szabadulok a mammontól és feleségemet is igyekszem magammal hozni.

 

 

2018. május  30

Álmomban megbízást  kaptam, hogy az Elektromos művek számlázásából a szekvenciális tételeket vizsgáljam meg.

Magyarázat: A körülvevő történések időrendjéből eredő összefüggéseivel kell foglalkoznom.

 

2018. június  20

Álmomban egyszemélyes köztisztasági vállalkozásom volt. Egy utcaseprő autóval jártam az utcákat és megtisztítottam a szeméttől

Magyarázat: A körülvevő történések időrendjéből eredő összefüggéseivel kell foglalkoznom.

 

2018. június  20

Álmomban egy magas panelház egyik felső emeletén lévő lakásomat eladtam és megbántam az eladást, úgy gondoltam, jobban megérné venni egy másik lakást és kiadni bérbe, így bevételem is van és az értékét is jobban megőrzi a pénz.

Magyarázat: A körülvevő történések időrendjéből eredő összefüggéseivel kell foglalkoznom.

 

2018. június  20

Álmomban egy bűnözőkből álló baseball ütős társaság megtámadott és megfenyegetett, hogy a családomat is elrabolják és csak magas váltságdíj ellenében engedik szabadon. Kicsavartam a baseball ütőt az egyik támadó keséből és hatástalanítottam a támadókat, de később egy újabb zsaroló érkezett, őt is elzavartam, majd nekiálltam aprólékos, minden részletre kiterjedő feljelentést írni egy volt főnököm és egy másik tiszteletreméltó szemtanú bevonásával.

Magyarázat: A szellemi támadásokat elhárítom.

 

2018. július  15

Álmomban behívtak tartalékos katonának. Leszolgáltam az időmet becsülettel, letettem a szükséges vizsgákat és még katonaruhában, de már obsitosként ballagtam hazafelé. Tudtam, hogy majd otthon kapom meg az értesítést, milyen rendfokozattal szereltek le, nyugodt, békés hangulatban voltam.

Magyarázat: Földi küldetésem végetér.

 

2018. július  15

Álmomban wc-t kerestem, de vagy foglalt volt, vagy trükkösen foglaltnak állították be, vagy le volt törve a kagyló, nem lehetett rá ülni sajnos. 

Magyarázat: Méreg és salakanyagaimat nem tudom kiadni magamból.

 

2018. július  21

Álmomban Bécs főpályaudvarán éltem hajléktalanként. Egy szimpatikus, tekintélyes hölggyel megismerkedtem és hosszú séták után bátortalanul megfogtam a kezét. Felemelő érzés volt.

Magyarázat: Magasabb énemmel közeledünk egymáshoz.

 

2018. július  21

Álmomban volt egy kedves, végtelenül hűséges és ragaszkodó kutyám, körülöttem ugrált, a farkát csóválta és nyalogatta kezem, arcom.

Magyarázat: Alszemélyiségemmel jól elvagyok.

 

2018. július  27

Álmomban egy idős, tekintélyes gazda földjén voltunk többen, hogy magokat vessünk a földbe. Többen a a gazda felügyelete mellett vetették szépen sorban a magokat én meg  vagy nem értettem, hogy mikor mit kell tenni, vagy külön felszólításra vártam, de a végén egy csomó vetőmag maradt a zsebemben. Valamennyit vetettem, és sajnáltam,  mint elveszett lehetőséget, de azt gondoltam, majd jövőre elvetem a magokat.

Magyarázat: Munkámat nem kielégítően végzem, vannak tartalékaim.

 

2018. július  31

Álmomban eszembe jutott, hogy van több kihasználatlan lakásom. Számba vettem őket, összeírtam adataikat, hogy tudjam  a későbbiekben hasznosítani.

Magyarázat: Tudatosodott bennem, hogy több személyiség lenyomata van bennem, melyeket nem használok ki.

 

 

2018. augusztus  16

Álmomban egy idős, tekintélyes tulajdonosnak nagyon értékes gyógyító berendezései voltak. Feleségem, aki első és második feleségemből volt összegyúrva, orvosnő volt. Az orvosi munka hatékonyságának növelése érdekében kitaláltam egy csoportos lizing konstrukciót, melynek keretében minden orvos csak addig fizet a használat után, amíg a készülék nála van, utána továbbadja a másik orvosnak, így megoszlanak a költségek és egy orvosra kis költség esik.

Magyarázat: Újító gondolataim vannak.

 

2018. augusztus  23

Álmomban egy hang így szólt: - Gyanúsítás törölve, az eljárást beszüntették!

Magyarázat: Valami kellemetlent megúsztam, vagy lejárt egy karmikus időszak.

 

2018. augusztus  31

Álmomban egy közfürdőbe mentem tisztálkodni. A tusolóknál várnom kellett, mert foglaltak voltak, kevés volt a hely. Elég fura figurák voltak benn, előttem például egy sovány, szőrös férfi tusolt, lábfeje helyén csak gumóféle volt és női cipőt viselt a lábán. Amikor sorra kerültem, gyorsan elkezdtem tusolni és kettőt leköptem, gondoltam a lefolyó víz úgyis magával viszi, de a fürdőmester rámszólt, hogy hajoljak le és kézzel tisztítsam mega tusoló alját. Egy odavalósival beszélgetett és méregetett méla undorral, mint nemkívánatos idegent, majd igen hamar azt mondta, a tusolás végetért önnek, tessék befejezni. Épp, hogy vizes lettem, már be is kellett fejeznem, csodálkoztam, de szót fogadtam és befejeztem a tusolást.

Magyarázat: Nem sikerült megtisztulnom.

 

2018. szeptember  8

Álmomban az angol királyi palotában voltam valamilyen szolgáltatást elvégezni. Munkám végeztével megláttam a királynőt, ahogy arra jött és zavarba jöttem, mert kinyílott az aktatáskám és vicik vacak dolgok gurultak szét belőle. Elnézést királyí felség mondtam, miután összeszedtem, majd tudtam, hogy valami apró szívességet kérhetek a munkámért. Kérdezzem, hogy megpuszilhatom-e, futott át rajtam ösztönösen, az túl bizalmas, vetettem el, így azt kérdeztem kezet foghatok-e vele. A főkomornyikja szólt, hogy azt nem kéne, inkább legyen egy közös fotó. Mellém állt a királynő, kezem a válla fölött a kandallópárkányára tettem és nagy meglepetésemre gyöngéden hozzám bújt és a vállamra hajtotta a fejét.

Magyarázat: Szellemi hatalmasságoknak is végzek munkát.

 

2018. szeptember  9

Álmomban egy lakossági gyűlésen vettem részt az önkormányzati palotaszerű épület nagytermében. A nagyterem közepére akartak egy dísz szökőkutat létesíteni és ahhoz várták a lakosság hozzájárulását különadó formájában. Kiléptem a tömegből, előre mentem és láttam, hogy a terem egy részében ott ülnek a hivatalnokok és maguknak már rendeltek egy ízléstelen díszszökőkutat, ami rosszul volt megtervezve, a medencéjén túl spriccelt a víz, és eláztatta a finom tölgyparkettát. Felháborodva szóltam hozzájuk, inkább ezt állították volna középre, nem maguknak és remélem a tönkretett parkettáért felelősségrevonás lesz!

Magyarázat: Kiállok a köz érdekeiért.

 

2018. szeptember  14

Álmomban egy végeláthatatlan hosszú menetben meneteltünk, vándoroltunk egy ismerősömmel. Vettem neki egy szép, nagyméretű esernyőt, nyújtottam felé, hogy neki adom, de vagy nem látta, vagy nem akarta elfogadni, mindenesetre amikor egy idő múlva ránéztem, nem volt nála, talán valaki más kezébe került. Érdeklődésem félreértve ingerülten dünnyögte: Mit vizslat ez már megint engem?

Magyarázat: Nem fogadja el a segitséget, védelmet, félreérti szándékaim.

 

2018. szeptember  16

Álmomban elfáradtam és leültem egy padra. Egy pár ült le mellém, és egyszer csak azt vettem észre, hogy a páros női tagja próbálja kihúzni a kezemből az autós táskám, amiben a pénzem és irataim voltak. Próbáltam szorítani a kezemmel a táskát, de nem volt erő bennem, így segítségért kiabáltam. Először az sem ment, nem jött ki hang a torkomon, de többszöri próbálkozás után sikerült hangosan kiáltanom, hogy Segitsééééééééééég!

Magyarázat: Eszközeim és önazonosságom el akarták tulajdonítani.

 

 

2018. szeptember  17

Álmomban egy hídon keltem át, amit úgy hívtak maraszt híd. Marasztaló volt, mert nagyon szűk volt, szoros és nagyon nehezen lehetett rajta átkelni.

Magyarázat: Nehéz időszakon megyek át.

 

 

2018. szeptember  30

Álmomban egy egy vasúti átjárón mentünk át egy 4-5 fős társasággal. Egy sráccal ketten lemaradtunk és hirtelen észrevettem, hogy száguld felénk a vonat, ezért az ismerősöm egy hirtelen mozdulattal lelöktem a sínekről és megmarkoltam a ruháját, hogy a lökéstől nehogy az előttünk lévő országútra essen. Viccesen mondtam, hogy megnyugtassam, hogy milyen kellemes konyak, vagy rumillat árad belőle. Ő mosolygott, értette a célzást, mert rendszeresen fogyasztott alkoholt.

Magyarázat: Megmentettem ismerősömet.

 

2018. október  06

Álmomban örömmel újságoltam minden ismerősömnek, barátomnak, hogy a regényemet megfilmesítették és másnap du fél 2-kor lesz a bemutató.

Magyarázat: Életem filmjében én vagyok a főszereplő.

 

2018. október  07

Álmomban hazafelé tartottam az autómmal. Az utolsó szakaszon meg meg kellett állnom, és várnom, míg az út elkészül (új út épült, vagy tatarozták)  de friss, gőzölgő aszfalton autózhattam és nem is kellett olyan sokat várni.

Magyarázat: Életem következő szakaszában új utakat járok.

 

2018. október  11

Álmomban a szüleim házában laktam. Mivel másnap a húgommal közös külföldi utazást terveztem, biciklivel elindultam Budapest túlsó felén lévő lakásukhoz, hogy ott aludjak és reggel korán induljunk a nagy útra. Párszáz méter után észrevettem, hogy  a bicikli gumija leeresztett, ezért kerestem egy műhelyt, ahol hajnalig kínlódtam a bicikli szétszerelésével, pumpakereséssel. Mire észrevettem, hogy hajnalodik, már csak azt regisztráltam, hogy ebből már alvás és pihenés nem lesz.

Magyarázat: Pihenés nélkül kezdek életem új szakaszába.

 

2018. október  19

Álmomban egyfajta flúgos futamban vettem részt. Egy ismerősöm vezette quadon voltam az ismerősöm mögött, buckákkal, kátyúkkal, kidőlt fákkal nehezített szűk kanyargós utakon száguldottunk. Hiába figyelmeztettem ismerősömet a közeledő veszélyekre, kidőlt fa, útkanyarulat,  ő mégis kiszámíthatatlanul, veszélyesen  száguldott és amikor előre nyúltam, hogy korrigáljam a kormányzását, még erősebben szorította a kormányt. Volt, hogy már rákiabáltam, meghalunk! Olyan sebességgel közeledtünk egy kidőlt fához, ő mégis teljes sebességgel hajtott és az utolsó pillanatban rántotta félre a kormányt. Így félő volt, hogy felborulunk, de mégis sikerült valahogy egy keskeny részen átjutnunk. Túléltem komolyabb baleset nélkül, de az izgalmak miatt nagyon megviselt ez a flúgos futam.

Magyarázat: Életem megvisel.

 

2018. október  23

Álmomban lebuktam, mint illegális hobbibuszvezető. Egy csuklós busszal mentem át egy egyenrangú útkereszteződésen, bizonytalanul vezettem, ez feltűnt az út szélén álló rendőrautónak és a hangszóróba bemondták, hogy a busz álljon félre. Félreálltam, leparkoltam a busszal, ott hagytam, és elindultam a rendőrkapitányságra, hogy ott feladjam magam. Meg is tettem, de még az igazolványaim, pénztárcám és a vadonatúj cipőim is ellopták a ruhatárból. Kerestem egy szimpatikus rendőrnőt és és megkérdeztem, értékeli az őszinteséget? Elmondtam, 12 éve vezetek buszokat jogosítvány nélkül, még Bécsből is vezettem buszt egészen hazáig. 3 napja kezdtem el félni a lebukástól, és lám, le is buktam, és szinte meg is könnyebbültem, mert jobb lebukni, mint félve buszt vezetni.

Magyarázat: Életem megvisel.

 

Ha tanácstalan vagy álmod jelentésében, írj!


 

VISSZA

TOVÁBB