ÁLMAIM ÉS JELENTÉSÜK

2019

 

2019. január 7

Álmomban egy járdaszigeten voltam egy villamosmegállóban. Az út túlsó feléről rosszarcú férfiak kővel dobálták a mellettem lévő kislányt. Megfenyegettem őket, hogy hagyják abba, mert szólok a rendőrségnek. Mellettük, kicsit odébb tőlük észrevettem két kistermetű egyforma ruhába öltözött férfit, akikről úgy gondoltam, civilruhás rendőrök lehetnek. Magamhoz intettem őket, hogy beszámoljak a rosszarcúak támadásáról, de amikor mellém értek, az egyik az oldalamba és a hátamba döfött valami szúrós szerszámmal, mert csak civilruhás rendőrnek álcázott bűnözők voltak. Nagy erőfeszítéssel ellöktem magamtól a támadót.

Magyarázat: Mások védelme közben szellemi támadást szenvedtem el.

 

 

2019. január 9

Álmomban egy teremben láttam kisebbik fiamat dolgozatírás közben. Nyugodtan, egyenletesen, magabiztosan rótta a sorokat, precízen, erőlködés nélkül oldotta meg a feladatokat.

Magyarázat: Nem kell aggódnom érte.

 

2019. január 9

Ebéd utáni álmom volt és ez ritka, hogy meg is maradjon bennem. Álmomban egy sajkát bízott rám az idős, tekintélyes tulajdonos, a "FŐNÖK". A kikötőben manővereztem vele ide-oda, hogy alkalmas kikötőhelyet találjak neki. El akartam menni a kikötő más részeire is gyalog, ezért nagy erőfeszítéssel felhúzódzkodtam a magas mólóra és elmentem másutt helyet nézni a bárkának. Mire visszaértem, nem találtam a sajkát, megijedtem, hogy elvitték, pedig azzal nekem kell elszámolnom, ezért kétségbeesetten keresni kezdtem, elszántam magam, ha kell  a vízbe ugrok és úszva megyek utána, de visszaszerzem a rám bízott bárkát.

Magyarázat:

A kapott feladatot, küldetést bármi áron igyekszem teljesíteni.

 

 

2019. január 13

Álmomban az Izraeli nagykövetségre mentem vízumért, mert Jeruzsálembe készültem utazni. Megfigyeltem a követség különös erődszerű felépítését, tornyait, majd a követségen belül elkezdtem keresni a vízumi osztályt, de először eltévedtem. Végül odataláltam a vízumi osztályhoz, és arra készültem, hogy amikor sorra kerülök a kissé fásult, egykedvű ügyintézőt shalom köszöntéssel fogom felvidítani.

Magyarázat: Uticélom (a mennyei) Jeruzsálem.

 

2019. január 18

Álmomban kígyókat kaptam el, egyre nagyobbakat. A végén egy kb. 4 méteres nagy kígyót vettem észre, amelyik megbújt egy sziklahasadékban. Alig látszott ki belőle valami, a színe beleolvadt a környezetbe de észrevettem, kihúztam és levágtam a fejét, majd megnyúztam és feldaraboltam, hogy főzés, vagy sütés után ehető legyen.

Magyarázat: Hatástalanítom a kísértéseket, és szellemi táplálékká alakítom át az Istentől távolító gondolatcsomagokat.

 

 

2019. január 22

Álmomban szabadtéri termál medencében voltam. Külön élveztem, hogy kint hideg van, a medencében pedig gőzölög a kénes gyógyvíz.

Magyarázat: Lelkem gyógyul, fertőtlenítődik, kellemes időszakom következik.

 

2019. január 24

Álmomban autóval közlekedtem a városban. Láttam rendőrautókat, ezért tudatosodott bennem, hogy általános ellenőrzés van. Bekanyarodtam egy mellékutcába, hogy elkerüljem az ellenőrzést, de pont ott állt egy rendőrautó és minden autót megállított. Tudtam, hogy mindenkinél találnak valami büntetnivalót, ezért megfordultam és kihajtottam az utcából, de csak idő kérdése volt és a fogdán végeztem sokakkal együtt. A fogdán többen ügyvédet hívtak, aki írt egy szabadlábra helyezési kérelmet, elvitte a bíróságra és pár órán belül rácson kívül voltak, de a többségnek nem volt pénze és ők ott maradtak a fogdában. Ezen elkeseredve, elérzékenyülve, könnyes szemmel kérdeztem az egyik ügyvédet, akinek pénze van, kiszabadulhat, hol van a törvény előtti jogegyenlőség? Könnyedén kijuthattam volna a fogdáról, de elhatároztam, maradok a pénztelenekkel és felderítem a dolgok hátterét.

Magyarázat: A karmával, a törvénnyel való találkozást lehetetlen elkerülni. Noha a szeretet, a Neptunusz elv, az együttérzés sír, hogy nem szabadulhat mindenki, a felkészültebb, erősebb szellemek könnyebben megbirkóznak tettük hatásaival, hamarabb felismerik azok működési mechanizmusát így hamarabb szabadulnak azok kellemetlen következményei alól, mert az álomban fogdaként ábrázolt körülmény nem büntetés, hanem szükséges tanulnivaló, amit a felkészültebb, jobb tanulók hamarabb elsajátítanak. Ahogy az Angyal válaszol c. könyv írja: Az erősnek a bűn tanulság, a gyengének kárhozat.

 

2019. február 10

Álmomban néhány napra szállodába mentünk a feleségemmel, kislányommal és fogadott fiammal. Utolsó nap elmentem egyedül a városba, de eltévedtem és még a ruhám is elveszett. Úgy tűnt, nem érek vissza időben a kiköltözés határidejéig, nem lesz lehetőségem nyugodtan összepakolni, vécére menni, lefürödni, tisztálkodni, hanem a szálloda halljában a csomagokkal rám váró családommal távozhatok a szoba kényelmének utolsó igénybevétele nélkül. Ráadásul külön gond, hogy anyaszült meztelenül hogyan jutok be az elegáns szállodába. Találtam egy fehér gyolcs anyagot, amit derekamra tekertem, hogy a legszükségesebbeket eltakarjam és visszaindultam a szállodába.

Magyarázat: Lelkem gyógyul, fertőtlenítődik, kellemes időszakom következik.

 

2019. február 13

Álmomban egy törékeny csontú idős néni egymáshoz rögzített tolókocsikban tolt az utcán 6-8 rokkantat. Áradt belőle a szeretet, a vidámság, ahogy megláttam, nagyon megörültem neki, megölelgettem, megpuszilgattam , elmondtam, hogy milyen klassz, amit csinál és hogy még a túlvilágon is szeretném majd tartani vele a kapcsolatot.

Magyarázat: Öröm a szeretettel találkozni...

 

 

2019. február 14

Álmomban rengeteget repültem. Egy magas ház tetőteraszára másztam ki többször egy szűk nehéz kürtőn keresztül. Egyszer csak segítséggel tudtam feljutni, mert a tetőkijárat fedele le volt rögzítve. A tetőteraszon sokan mulatoztak társalogtak, mint egy partin, én pedig felemelkedtem és repültem repültem... Egyszer örömmel újságoltam egy ismerősnek, képzeld átszálltam egy ereszkedő ejtőernyős felett, ő meg csak nézett felfelé, hogy tudok én ejtőernyő és szárnyak nélkül pusztán két széttárt karommal repülni. Már nehezebb gyakorlatokba is belevágtam, zuhanórepülés, újra emelkedés, fenyveserdőben fák között repülés, nagyszerű álom volt...

Magyarázat: Egyre szabadabban szárnyalok...

 

 

2019. február 16

Álmomban Bécsben sétáltam a Ring és a Gürtel között tán a Mariahilferen közel a Gürtelhez. Egyszercsak szembe jött velem első feleségem, hozzám hajolt és gyöngéden arcon csókolt. Átfutott rajtam, hogy második feleségem, vajon látja-e. Elbúcsúztunk és tovább haladtam az utcán. Egy kócos, szőke, sovány, de széparcú 3-4 év körüli kislány jött velem szemben mezitláb, lábai feketék voltak, "elveszett gyermek" így felkaptam, karomra vettem és elindultam, hogy biztonságba vigyem. Benéztem egy ivóba/étterembe, mondták, hogy a közelben van egy rendőrörs. Elindultam a rendőrörsre, de odaért mellém egy civilruhás fiatal rendőr. Átadtam neki a kislányt és hozzátettem, fogadja örökbe, nekem már négy gyermekem van. Kellemes érzés volt...

Magyarázat: A lélekmentés örömmel jár...

 

2019. február 17

Álmomban aludtam és az éjszaka közepén (az álmon belül) felébredtem. Indultam a wc felé, hogy könnyítsek magamon, de közben meghallottam, hogy valaki halkan sustorog és valaki válaszol rá, hogy "Rendőrség".Hangosan odaszóltam abba az irányba, hogy "halló, ide jöjjenek".

Magyarázat: Szellemi ébredésem idején örömmel fogadom a szellemi törvényszerűségek beköszöntét életembe.

 

2019. február 18

Álmomban nagyobbik fiam felesége ült velem szemben. Nem beszéltünk, nem mozogtunk, még csak nem is gondolkodtunk, de valami láthatatlan áramlott finoman köztünk és tudtuk, hogy ez több bármilyen beszédnél és mozgásnál.

Magyarázat: Kapcsolatunk kivételes.

 

2019. február 20

Álmomban autót vezettem. Jól ismertem az utat. A mellettem ülőnek megmutattam, hogy mennyi autós vezet a megengedett sebességnél gyorsabban, pedig a közelben egy jól elrejtett traffipax méri az autók sebességét.

Magyarázat: Jól ismerem az életút járása közben leselkedő veszélyeket és mások figyelmét is felhívom erre.

 

 

 

2019. február 26

Álmomban Székesfehérváron a Palotavárosban bolyongtam. Kerestem azt a kis boltocskát, amit egyszer már későn, bevásárlás után vettem észre, pedig ott voltak a legjobb árak és áruk, csak megbújt a többi nagyobb bolt között. .

Magyarázat: Szellemi szükségleteimet céltudatosan, racionálisan szerzem be.

 

2019. február 27

Álmomban a jövőbeli eseményeimet, jövőmet alakítottam, töltöttem fel napi adagolásban kb. 4 hónapra előre 06.10-ig. Ha túl soknak találtam valamit az adott napra, levettem belőle és egy másik naphoz hozzátettem, volt, hogy két napra teljes sötétség lett a terv, ahogy az a leginkább a javamra vált, aszerint terveztem meg a jövőm.

Magyarázat: Jövőmet magam alakítom.

 

2019. március 5

Álmomban New Yorkban voltam. Sok felhőkarcoló tetején volt olyan repülőtér kialakítva, ahonnan egy-kétszemélyes gyorsrajtolású gépek fel tudtak szállni. Fillérekért lehetett repülőt bérelni, ezért sok ilyen kis repülőteret kipróbáltam és repkedtem New York felett, míg úgy döntöttem, egy kicsivel nagyobb repülőteret keresek, ahonnan kétszemélyes géppel lehet startolni és a feleségem is elviszem egy repülésre.

Magyarázat: Szárnyalásomba feleségem is bevonom.

 

2019. március 13

Álmomban a kertben voltam, de elfáradtam, ezért leheveredtem a ház mellé a földre. Sajnos a föld tele volt csípős hangyákkal, nem találtam olyan helyet, ahol ne lettek volna. Ahol leheveredtem, ott is   hamar megjelentek a hangyák, én pedig erőtlenül egy kis földet söpörtem feléjük, hogy távol tartsam őket.

Magyarázat: Személyiségem erős nyitottsága sebezhetővé tesz.

 

2019. március 16

Álmomban a meteorológus, tv időjós szakma fortélyait tanítottam fogadott fiamnak.

Magyarázat: Fogadott fiamnak tanítom az összefüggéseket az élet eseményei között és az előrelátást.

 

2019. március 16

Álmomban rengeteget repültem, egyre ügyesebben, magasabbra, hosszabb  távokra, még súlyt is tudtam magammal vinni. Elterveztem, hogy egy speciális öltözetben elrepülök az Antarktiszra ahol lefilmezem a jegesmedvék életét. Mire indultam volna, felébredtem.

Magyarázat: Szárnyalok.

 

2019. március 20-21

Mind a két nap ugyanazt álmodtam Álmomban fájlokat nyitottam meg a számítógépen, majd változtatás nélkül elmentettem. Ez a számítógépen nem lehetséges, mert legalább egy pont vagy egy betű változás szükséges a mentéshez, különben csak bezáródik mentés nélkül a fájl, ha nem változtattak rajta.

Magyarázat: A tudás alapjait változatlannak hagyom, nem változtatok rajta.

 

2019. március 22

Álmomban az animációs filmkészítés legalapvetőbb alapjaival ismerkedtem. Tanulmányoztam a hatalmas archivumot, megértettem pár összefüggést, de a túl sok kép látványa már fárasztott.

Magyarázat: A világ sokszínűségének tarkaságának képei fárasztanak.

 

2019. március 23

Álmomban a két kezem került a látókörömbe, és megállapítottam, koszos, retkes mindkettő, vastag koszcsík van a körmeim alatt, ideje alapos kézmosást tartani.

Magyarázat: A dolgok megragadása, távolabbról a látásmódom alapos tisztítást igényel.

 

2019. március 27

Álmomban idős, tekintélyes édesapámmal sétáltunk a belvárosban. Észrevettem, hogy a közben rendőrök vannak és felkészülve arra, hogy esetleg nem ismernek fel minket civilben, azt gondoltam, majd azt mondom nekik, járőrözünk és biccentek a fejemmel.

Magyarázat: A szellemi rend őreit ismerem, felismerem.

 

2019. március 30

Álmomban egy hentesüzletnél voltam, ahová épp friss különleges (talán zebu) húst szállítottak. Szép, sötétvörös színe volt, olyan friss és puha, hogy még a gyerekek is képesek akár nyersen is elrágni. Arra járt Lázár János miniszter, aki meglátta az árcédulát (1250 Ft/kg) és azt mondta, itt csalás van, itt suskus van, ilyen egészséges kiváló minőségű húsért 2500 Ft-ot kell kérni és kiadta az utasítást.

Magyarázat: Evilág, a mammon nem az emberek javát keresi.

 

2019. április 17

Álmomban a Dalai Láma kísérője voltam külföldön.  A hazautazás előtt a vendéglátók valamilyen plusz programot akartak még beiktatni, a Dalai láma hajlott is volna rá, hogy elfogadja, ezért rossz kiejtéssel, ahogy egy nem angol anyanyelvű beszél, azt mondtam neki : - it would be difficult to catch the train (akkor nehéz lenne elérni a vonatot). Ezután vacsoráztunk valamilyen tészta volt, é amikor megettem, észrevettem az üres tányéron, hogy egy csomó cérnavékony, apró kukac volt benne, azok tekeregtek a tányéron. Azok is benne voltak az ételben, csak evés közben nem vettem észre.

Magyarázat: Hazakészülődöm. Nem veszem észre, hogy szellemi táplálékom nem tiszta.

 

2019. április 21

Álmomban egyszerre két cégnek voltam az ügyvezetője.  A meglévő állásom mellé visszahívtak, hogy rázzam gatyába a Maresi céget, amit elvállaltam. Napközben nyolctól négyig a meglévő céget vittem, négytől késő esti a Maresit, még ágyat is vitettem az irodámba, hogy este ott aludjak időtakarékosság céljából.

Magyarázat: Anyagi-testi és lelki-szellemi energiáimat is ellenőrzésem alá vonom.

 

2019. április 22

Különös álmom volt. Külföldön, Ukrajnában, vagy Belorussziában voltam. Az utolsó 5.000 Ft-omat arra költöttem, hogy bementem egy természetgyógyász szalonba, hogy egy távkezelést rendeljek (20 éve) elhunyt kislányomnak. Gondoltam jól jön neki, talán vissza is hívja a Földre és akkor miatta maradnék még egy kicsit. Ukrajnában, vagy Belorussziában voltam, volt belorusz, ukrán természetgyógyász is, de egy másik szalonba mentem, ahol legalább tudtak magyarul. Azt mondták Baba 23 szállal kötődött a Földhöz annak idején, most hány szálat kérek a kezelésen? Mondtam csak kettőt, de az erős legyen. Kíváncsi voltam, hogy mit érzek a kezelés alatt, jó felhasználásnak gondoltam az 5000 Ft-ra. A kezelés után az utcán találkoztam Andrissal, kiderült őt kérték meg, hogy hókuszpókuszoljon a függöny mögött, tudtam, hogy akkor kidobott pénz volt az 5000 Ft, mert Andris nem tud energiákkal bánni. Azt gondoltam, majd máskor az beloruszhoz megyek.

Magyarázat: Keresem a fogódzókat életem meghosszabbításához.

 

2019. április 26

Álmomban egy 30 körüli pincérnőnek udvaroltam. Erős pofacsontjai voltak, alkata mokány, arca narancsbőrös, apró rücskökkel teli, nem volt az a hagyományos női szépség, de a szeméből olyan mély Isten és emberszeretet, szelídség, béke, harmónia, bölcsesség áradt, hogy külső megjelenése számomra szinte lényegtelen volt. Vettem egy üzemképes Audi A6-ost 500.000-ért, gondoltam egy darabig el tudok furikázni vele, és odavezettem a munkahelyére és kértem, hogy együtt próbáljuk ki. Egy nagyon rövid körre beült az autóba, azt mondta, most dolgozni kell neki, de a munkaidő lejártával jön majd velem. Boldog voltam és türelmesen vártam.

Magyarázat: Fontosabb számomra a lelki szépség, mint a testi megjelenés..

 

2019. április 29

Álmomban Orbán Viktor meghívott lakására, a kormányfői rezidenciára. Hazakísértem, és míg ő feleségét üdvözölte, leültem egy székbe és az orromat piszkáltam.

Magyarázat: Evilág urai jelenlétében is természetesen viselkedem, nem esem hasra előttük.

 

 

2019. május 12

Álmomban volt egy nagyon részletes, mindenre kiterjedő diagnosztikai sémám és azzal diagnosztizáltam a kislányomat. Az eredménymindenben tökéletes volt, a nyelve vizsgálata után ébredtem fel jó hangulatban.

Magyarázat: Kislányom makk egészséges, aggodalomra semmi ok.

 

 

2019. május 13

Álmomban  egy majális szerű helyen voltam, és láttam, hogy egy férfi egy hatalmas steaket eszik. Megkívántam én is és odamentem a pulthoz, és kértem egy szeletet, de tanácstalan volt a kiszolgáló hölgy. Rájöttem ez nem rendes bolt, csak kóstolót adnak ennek-annak és a hölgy nem tudja mit csináljon, adjon-e, kérjen-e pénzt, ha igen mennyit. Nagyon szép báránycomb volt, mondtam abból kérek egy szép szeletet és szerint 3800 Ft/kg lenne egy szolid, méltányos ár, szívesen kifizetem.

Magyarázat: A jó szellemi tápláléknak szívesen megadom az árát.

 

 

2019. május 13

Álmomban  Svédországban voltam egy felújitás alatt levő uszodában. A munkásokon kívül csak én voltam bent, tusoltam, wc-re mentem és élveztem a rendet tisztaságot. A wc-ből kijövet találkoztam egy svéd karbantartó munkással, vagy uszodai alkalmazottal, és még magam is meglepődtem, hogy tudtam svédül köszönni neki. Szorgos munka folyt, épp csak wczés idejére szakították meg a munkát és siettek vissza némán dolgozni.  A teljes belső burkolatot felújtották úgy, hogy gyaluszerű szerszámmal a megkopott, avitt vékony fedőréteget eltávolították és így teljesen új lett az uszoda.

Magyarázat: Tisztulok.

 

 

2019. május 27

Több álmomban  egész éjszaka betonoztam. Volt egy kis betonkeverőm, kézzel hajtottam és egy simítólapáttal simítottam el az elkészült betonadagot. Aprólékos munka volt, de szórakoztatott

Magyarázat: Szellemi építőanyagot gyártok, építek..

 

 

2019. június 2

Álmomban  Székesfehérváron egy parkban ástam a Csapó utca mellett. Észrevettem valami nagyméretűt a földben, azt hittem először, hogy teknősbéka, de ahogy kihúztam, láttam, hogy egy hatalmas bogár. Szines tarka és szőrös volt a háta és láttam, hogy épp egy vakondot készült megenni. Közben kisebb tömeg gyűlt körém a látványosságra, én pedig azon gondolkoztam, hogy meg kéne nézni a neten, hogy micsoda ez, megtartsam, elengedjem, mit tegyek vele. Ott termett a feleségem öccse, megnézte a telefonján, felírta egy kis papírra, amit írtak róla és elment.

Magyarázat: Valami mélyre elásottat felfedezek magamban...

 

2019. június 6

Csodálatos boldogító álmom volt. Budapesten dolgoztam, és hazamentem  munka után Székesfehérvárra , de tudtam, hogy még aznap vissza kell mennem Budapestre valamit elintézni. Megállapodtam egy taxissal, hogy felvisz és elindultam a volt feleségemhez, volt közös lakásunkhoz. Közben összetalálkoztam más taxisokkal, akik megsértődtek, hogy nem velük megyek, mert mindig jól kerestek rajtam. Volt feleségem nem volt könnyű megközelíteni, mert fel volt túrva a házunk körül a talaj, mély árkok voltak, biztos a csővezetékeket cserélték. Még be is szakadt alattam valami furnérlap, amire ráléptem, mire Edit észrevett és megmutatta a sárgaréz csúszdát, amin kalandosan eljutottunk a ház bejáratához. Felmentünk a lakásba, megfogtuk egymás kezét, néztük a tájat és valamilyen áram, vagy áramlás kötött össze minket. Nem nagyfeszültségű, villámszerű, hanem finom, puha, lágy melegség és egyfajta boldogságfeletti állapotban voltunk együtt.  Mondtam is Editnek, hogy milyen jó, hogy nem kivert kutyaként térek vissza hozzá, kényszerből, érdekből, hanem erős emberként, jól kereső cégvezetőként. Ősbizalom, ősszeretet volt köztünk, nem kellett ki sem mondani, mindketten éreztük a levegőben...

Magyarázat: Egómmal megbékélek.

 

 

2019. június 12

Álmomban Székesfehérváron voltam egy a lakásunkhoz közeli parkban. Örömmel konstatáltam, hogy Törőcsik Mari is oda jár pihenni. Megszólítottam és hamar közös rezgésen és kölcsönös tiszteleten alapuló társalgás alakult ki közöttünk. Végül elbúcsúztam tőle, hazaindultam, de félúton eszembe jutott, hogy még valamit el akarok mondani neki, ezért visszamentem hozzá a parkba.

Magyarázat: Még van mondanivalóm a világnak.

 

2019. június 12

Álmomban megtapasztaltam a sors működését. Tudtam, hogy a 222-es repülőjárat le fog zuhanni és egy fiatal pár mindkét tagjának rajta kell lenni. A pár férfitagja le akarta mondani az utat, mert összeveszett a barátnőjével, de a sorsesemények gondoskodtak róla, hogy ott legyen a gépen.  Hasonlított az álom mondanivalója a Final station, Végső állomás c. amerikai filmhez.

Magyarázat: A sors elkerülhetetlen.

 

2019. június 12

Álmomban disszidáltam Ausztriába. Ismertem a módját, tudtam az útvonalat és azt is, hogy jobb, ha senkinek sem szólok róla. A családomnál egy könyv belső lapjára írtam üzenetet, amit később majd megtalálhatnak. Felszálltam a vonatra, de óvatos voltam, tudtam, hogy ellenőrzik a disszidensek miatt, s ha elkapnak, nehéz dolgom lesz. Szerencsére elkerült az ellenőrzés, kijutottam Bécsbe, de már sötétedett, amikor kérdezősködni kezdtem, hol van a láger. Volt 300 $ a zsebemben apróbb kiadásokra, azonkívül csak a rajtam lévő ruha volt velem. Elszánt voltam, végletekig elegem volt az addigi életemből, változtatni akartam. Voltak félelmeim, de elhatározásom mélyről jött, megfontolt volt és megmásithatatlan. Volt valami felemelő abban, hogy kockázatos volta ellenére belevágtam a kalandba. Volt szomszédom már 5 éve vígan Kanadában él a családjával, de hallottam olyat is, hogy valaki sokáig volt a lágerben nem túl kellemes körülmények között. Végre találkoztam két fiatal magyar sráccal, akik már ismerősek voltak a lágerben. Elmondták, hogy milyen kellékek kellenek az első napi ottalváshoz, 4 ceruzaelem, papírzsebkendő és még valami, ezért elindultam a városba azt beszerezni. Közben elterveztem, azt fogom szép kiejtéssel mondani: - Ich möchte die österreischische Staat um politisches Asyl ersuchen (poltikai menedékért fordulok az osztrák államhoz). Még azt is vállaltam, hogy elveszítem a nyugdíjam, dolgoznom kell, de a szabadság többet ért. Gondoltam elmondom, milyen német és osztrák cégeknél dolgoztam, és felajánlom nyelvtudásom és tapasztalataimat.

Magyarázat: Életemben gyökeres változás várható.

 

2019. június 30

Álmomban  szimbólumok formájában láttam a verseimet. Némelyik tenyérben elférő kő volt, de volt pár, amelyiket 4-5 m magas emberalak szimbolizált.

Magyarázat: Verseim között van pár kimagasló is

 

2019. június 30

Álmomban meghívtam egy családot vendégségbe. A családfő, amikor jöttek már távolról dühösen futott felém, felingerelte magét valamilyen megnyilatkozásomon, de mosolyogva néztem rá és az utolsó pillanatban félreugrottam előle, majd a feleségével meg a kislányával beszélgettem, miközben készítettem az ebédjüket. 

Magyarázat: A szellemi táplálék nyújtása kockázatokkal jár.

 

2019. július 02

Álmomban elmentem egy fodrászatba hajat vágatni. Több fodrásznő is volt ott, de idős nagymamámra vártam, azt szerettem volna, ha ő vágja le a hajam. Amikor végzett az utolsó vendégével, indultam volna hozzá, de aznapra befejezte a munkát és távozott. Szomorkodtam.

Magyarázat: Elmaradt találkozás

 

2019. július 02

Álmomban egy hiú, despota volt a főnököm, aki valamilyen apróság miatt kirúgott. Gondolkoztam, hogy valamilyen elvtelen megalázkodással megpróbálhatnám megtartani a munkahelyem, de inkább elkezdtem összepakolni a cuccaimat.

Magyarázat: Egómtól elválunk.

 

2019. július 02

Álmomban mintha megkötött betonban lett volna bokáig a lábam, teljes erőfeszítéssel próbáltam kihúzni, hogy léphessek, de lehetetlen volt.

Magyarázat: Nehezen megy a továbblépés, a változás.

 

2019. július 02

Álmomban három fiatal szimpatikus milliárdos megbízott egy utazási iroda alapításával és vezetésével. Gyönyörűszép kávébarna gyöngymetál BMW 720 i-t kaptam céges autónak, a munka a kisujjamban volt, jelentettem a tulajdonosoknak, hogy nekiállok elkészíteni a költségvetést.

Magyarázat: Munkámhoz segítséget kapok.

 

2019. július 02

Álmomban kamionsofőr voltam, de nem volt jogosultságom nemzetközi viszonylatra. Vagy megkérek valakit, hogy vigye át a határon a szállítmányomat, vagy leteszem a nemzetközi vizsgát.

Magyarázat: A szellemvilággal való kapcsolattartásom még fejlesztendő.

 

2019. július 02

Álmomban örökbe fogadtunk egy néger kisfút. Én találtam rá, elhagyott kis bébi volt, de úgy nézett rám, olyan aranyos volt, hogy nem volt szívem másra, csak örökbe fogadni.

Magyarázat: Az elfogadással jól állunk.

 

2019. július 17

Álmomban a koromfekete sötét éjszakában vándoroltam, mögöttem pedig egy fénycsóva pásztázott, bevilágitotta az utat.

Magyarázat: Aki sötétben is tud tájékozódni, annak nem kell fény.

 

2019. július 17

Második álmomban lovakat gondoltam, ápoltam nagy enthuziazmussal, a lovak nagyon hálásak voltak, nyalogatták a kezem, az arcom...

Magyarázat: A lélek hálás.

 

2019. július 20

Álmomban egy szimpatikus fiatal nő rávette, hogy egy IFA teherautó szállítmányt vezessek le vidékre. Azt hittem velem jön, de kiszállt a vezető fülkéből és egyedül maradtam. Izgultam, mert bár tudtam vezetni, de Budapest közepén voltam és nem volt csak személyautó jogosítványom, nem tudtam, hol szabad a teherautóval közlekedni, milyen okmányokat kérhet a rendőr. Bementem érdeklődni egy BKV jegypénztár szerű helyre, ott a nőtől kapott papírokra azt mondták, rendben vannak, így aztán csak rajtam múlt el merek-e indulni vállalva a lebukás veszélyét. Nem voltam biztos, féltem a lebukástól, nem akarózott a fuvart végrehajtani.

Magyarázat: Ódzkodom a feladattól, amire felkértek.

 

2019. július 21

Álmomban a régi, első önálló lakásom kerestem, amelyikben az első feleségemmel családot alapitottunk. Nem volt lakásom, tudtam, hogy az a régi lakás az enyém, de nem volt könnyű megtalálni, mert a környék közben megváltozott.

Magyarázat: Régi személyiségemet keresem.

 

2019. július 25

Álmomban egy újszülött csecsemőt láttam.

Magyarázat: Újjászülettem.

 

2019. július 25

Álmomban egy medencében voltam, ahol a fürdőző, felügyelet nélküli gyerekekre vigyáztam. Egy kisfiú elmerült a vízben, kihúztam, nehogy megfulladjon, anyukája hálásan köszönte.

Magyarázat: Igyekszem a kallódókat a szellemi haláltól megmenteni.

 

2019. július 26

Álmomban behavazott tájon voltam egy ismerősömmel. Méter magasan állt a hó, kilátástalan volt a helyzet, csak egy vékony fémszalagot találtam vasúti sínek helyett, úgy nézett ki, lehetetlen innen hazajutnunk, mégis megmagyarázhatatlan erős optimizmus volt bennem.

Magyarázat: Bár kilátástalannak tűnik helyzetem, optimista vagyok.

 

2019. július 31

Álmomban nevelt fiam, Andris hangját hallottam a bejárat felől, valakinek azt válaszolta: - Tehát trombózis...

Magyarázat: Valaki trombózist fog kapni.

 

2019. augusztus 1

Álmomban új szuperszámítógépet kaptam a munkahelyemen. Elképzelhetetlenül nagy teljesítményű és gyors volt.

Magyarázat: Új eszközt kaptam.

 

2019. augusztus 18

Álmomban új boltot nyitottam külföldi főnökeimnek. Az utcáról lefotóztam a ház homlokzatát és a boltot, hogy kiküldjem a külföldi főnökségnek.

Magyarázat: Munkálkodom.

 

2019. augusztus 19

Álmomban az USA-ba utaztam. Néhány nap után azt fontolgattam, hogy beadom a letelepedési kérelmem. Tudtam, hogy nagyon pontosan kell minden rovatát kitölteni, a legapróbb pontatlanság is akadályt jelent.

Magyarázat: Munkálkodom.

 

 

2019. augusztus 21

Álmomban 4-5 éves gyerekek álltak körülöttem, én pedig mind az öt ujjamat a számba tettem és azt ismételgettem, abrakadabra, abrakadabra... A gyerekek nem értették, és egy idő után egy tükröt hoztak, én pedig nevetve kérdeztem, hát azt hiszitek azzal jobban megértitek?

Magyarázat: Érthetőbben kéne kommunikálnom.

 

2019. augusztus 21

Álmomban a balatonakarattyai hajókikötőben a vízben úszkálva vártam a bátyámra. Leereszkedtem a magas partról, úgy mentem be a vízbe, mert így beszéltük meg a bátyámmal. Nagy tömeg várta a parton a hajó érkezését, de a hajó nem jött, ellenben annyi hal volt a vízben, hogy kézzel is lehetett kifogni. Megérkezett a bátyám, örültünk egymásnak...

Magyarázat: Bátyámmal a Halak princípiumban találkozunk.

 

2019. augusztus 22

Álmomban főiskolás voltam, pénteki előadásokra készültem, de meg kellett keresnem az órarendem, mert nem tudtam milyen nyelvi óránk lesz, francia, vagy orosz, és úgy általában elégedetlen voltam a felkészültségemmel és a tudásommal.

Magyarázat: Nem vagyok elégedett szellemi fejlődésemmel.

 

2019. augusztus 22

Álmomban a sivatagban voltam. Nem volt semmi, csak a homok, a kék ég, a tűző nap, és a forróság.

Magyarázat: A beavató megpróbáltatás kemény.

 

2019. augusztus 27

Álmomban munkahelyi gyakorlat keretében víz alá merültem. Csodálkoztam, milyen sokáig bírom levegő nélkül.

Magyarázat: Mozgástér, "levegő" nélkül is bírom.

 

2019. augusztus 28

Álmomban egy laktanyában voltam a legénységi épületben. Benyitottam egy századhoz és jóleső érzéssel állapítottam meg, otthonos rend van itt.

Magyarázat: Meglátom a szépséget a szolgálatban.

 

2019. augusztus 28

Álmomban felébredtem és elkezdtem tevékenykedni.

Magyarázat: A szellemi ébredés szellemi aktivitást von maga után.

 

2019. augusztus 30

Álmomban egy nagy autódaruval készültem egy nagy terhet felemelni. Oldalra ki voltak tolva a nagy stabilizáló talpak, be volt akasztva a kampó, már csak emelni kellett.

Magyarázat: Nagy "dobásra" készülök.

 

2019. augusztus 31

Álmomban első feleségem háza előtt sétáltam. Épp kilépett a ház kapuján, meglátott és nagy örömében összevissza puszilgatott, ölelgetett, szájon csókolt, közben azt mondta, lám, visszaszereztem a szerelmemet! Belegondoltam, hogy milyen közel laktam hozzá sokáig, csak 2 házzal odébb, és feltámadtak bennem a régi érzések és a szívem melegség öntötte el. Eldöntöttem, hogy visszaköltözöm hozzá és sajnáltam, hogy nem találkoztam vele hamarabb.

Magyarázat: Az egótól elváltam a megvilágosodásért, de végül a kettő egyesül bennem.                                                                                                                                                       "Aki hajlandó szembenézni az út veszedelmeivel, az hűsítő szellőt érezhet az önzés kardok tüskézte hegyei között és a gyűlölet és harag tüzében, míg végül felismeri, hogy az önzés és a világi vágyak, amelyek ellen oly keservesen küzdött és amelyek miatt oly sokat szenvedett, valójában nem egyebek, mint maga a Megvilágosodás. Ha ragaszkodunk ahhoz, hogy minden dolog üres és mulandó, az éppolyan hiba, mint ha úgy gondoljuk, hogy minden dolog valódi és változatlan. Ha ragaszkodunk az «én»-hez, az hiba, mert az «én» nem tud megmenteni bennünket a kielégületlenségtől és a szenvedéstől. Ha úgy gondoljuk, hogy nincs "én", az szintén hiba, mert akkor hiába próbáljuk követni az Igaz Utat. Ha úgy hisszük, hogy minden szenvedés, az is hiba, ha az a meggyőződésünk, hogy minden boldogság, az ismét csak hiba. A Buddha tanította Középső Út felülemelkedik mindezeken az előítéleteken, oda, ahol a kettősség eggyé olvad."

 

2019. augusztus 31

Álmomban egy ismerősöm fiával úszkáltam egy medencében. Veszélyesnek tartottam "mutatványait" ezért megmutattam, mit csinál, de közben majdnem megfulladtam, levegő után kapkodva jöttem fel a víz tetejére.

Magyarázat: A hibák utánzása veszéllyel járhat.

 

2019. szeptember 5

Álmomban vécéztem. Épp hogy cseresznyényi volt, de amikor lehúztam a wc-t, eldugult, és a víz  már térdig állt a wc-ben s ide oda hullámzott.

Magyarázat: Szellemi salaktalanításom hullámokat kavart.

 

2019. szeptember 5

Álmomban a főiskolán vécét kerestem, de mind foglalt volt, vagy női wc volt. Végigkerestem az egész főiskola épületét, de nem volt szabad wc, így aztán elindultam hazafelé, de csak az épület külső homlokzatán lévő vékony munkalépcsőn tudtam leereszkedni, az is megszűnt félúton, én meg ott álltam, most mit tegyek?.

Magyarázat: Szellemi  salaktalanításom, méregtelenítésem sikertelen.

 

2019. szeptember 13

Álmomban egy cég külföldi tulajdonosai felkértek, hogy legyek a cég ügyvezetője. Egyik leendő beosztottam jött értem egy nagy fehér Citroen C5-tel, ami kissé viharvert volt és zajos volt a kipufogója. Megérkeztünk a hegy lábához, bementünk egy házba, felmentünk lifttel a legfelső emeletre, ott kisétáltunk egy útra, onnan tovább vittek fel a hegyre, ahol egy ház legfelső emeletén volt a cég, amit átvettem. Nagy volt a rendetlenség, szervezetlenség, fegyelmezetlenség, a titkárnőm egy kádban fürdött, az összes dolgozó cseverészett és cigarettázott, kicsit elkeseredtem az állapotokon, hogy ebből kell nekem rendet, fegyelmet, jól működő céget varázsolni.

Magyarázat: Erőim, energiám ráncbaszedése nehéz feladatnak tűnik.

 

2019. szeptember 14

Egy ebédlőben, vagy kerthelységben voltam, ahová vendégeket vártam. Megterítettem szépen az asztalt, de amikor a székeket akartam a helyükre tenni, észrevettem, hogy moind eltűnt, valószínűleg egy konkurens társaság dugta el őket.

Magyarázat: Kihúzták alólam a szé2et.

 

.

2019. szeptember 18

Álmomban egy gyógyfürdőben voltam. Körbejártam minden részét, és kellemetlen meglepetésként konstatáltam, hogy a szaunáért külön kell fizetni..

Magyarázat: Tisztulok, gyógyulok.

 

 

2019. szeptember 22

Álmomban a munkahelyem egy többszobás lakást bérelt irodának és időnként ott is aludtam, ha elhúzódott a munka. Most is épp lefeküdni készültem, egy rokonomnak is mondtam, hogy nyugodtan aludjon ott, amikor valaki belépett az ajtón és otthonosan mozgott. Kértem, hogy mutassa meg a szerződést, hogy az ő cége birtokolja a lakást, mire megmutatta. Elolvastam, és beismertem, én vagyok birtokháborító, mert már nem is az a tulajdonos, akitől a cégem bérelte, és nem az én cégem bérli, hanem a hölgy cége. Finoman céloztam, hogy elférünk a lakásban mindnyájan, de éreztem, mennem kell a vendégül látott rokonommal együtt.

Magyarázat: Tisztulok, gyógyulok.

 

2019. szeptember 24

Álmomban megjelent Jézus, egészen közelről láttam  keresztre feszítve, töviskoszorúval, előrebicsakló fejjel, fájdalmas tekintettel. Nagyon mélyen megérintett.

Magyarázat: Jézus közel áll hozzám.

 

2019. október 1

Álmomban egy nagy katonai menetoszlopban hatalmas Kraz teherautókkal vonultunk fel a hegyre, hogy letaszítsuk a hatalmaskodókat.

Magyarázat: Az alázat és a szeretet erői letaszítják a gőg és önzés hatalmasságait.

 

 

2019. október 1

Álmomban egy törékeny idős nénit egy csapat munkás állt körül, az egyikük egy marék bankjeggyel a kezében, melyet át akart adni a néninek, a néni pedig szégyenkezett és szabadkozott. Szívet melengető látvány volt.

Magyarázat: A szeretet, az együttérzés, a segítőkészség látványa jó érzést vált ki z emberből.

 

2019. október 31

Álmomban az ágyon feküdtünk a feleségemmel, amikor három rabló betört a szobába. Feleségem teljesen ledermedt a félelemtől, én próbáltam ellenállni, de két rabló lefogott a harmadik fegyvert szegezett rám és elkezdte átkutatni a zsebeimet.

Magyarázat: Szellemi támadás ért.

 

2019. november 1

Álmomban megtudtam, hogy Andy Vajna felhagy a filmkészítéssel és eladni készül a cégét. Időpontot kértem a titkárnőjétől és a tervemet készültem előadni, miszerint életfilmet készítenénk róla és rólam, hiszen egy csillagjegyben születtünk és a film nyereségéből fizetném ki a cég árát. Még forgatókönyvem sem volt, csak egy vázlat, de azt is otthon felejtettem, ezért amikor megjött Andy Wajna, pár szóban előadtam a tervem, ő utasította a munkatársait, hogy gondolják át a lehetőségeket, addig kimentem az irodából, és azt gondoltam, amíg a munkatársak a főnökkel tanácskoznak, addig hamar hazarepüök az irásos tervemért. Repültem, repültem, otthon megkerestem a tervet, de (első) feleségem felébredt, kérdezősködött és el akart jönni velem a tárgyalásra. Kértem, hogy repüljön velem, de neki nem sikerült, lepottyant a földre a nekirugaszkodás után, így abban maradtunk, hogy ő a kocsijával jön, én meg repülök. Egy nő mellettem repült és kiabált a többieknek, hogy milyen gyorsan repülök. Útközben leszálltam és egy macska meg akart harapni, vagy tán meg is harapott, ezért megszorítottam a fülét. A macska ettől elájult, és a gazdája nagyon mérges lett rám, le akart lökni a hatodik emeletről. Hiába tudtam repülni, olyan magasról nem mertem elrugaszkodni, lemenekültem a földszintre és onnan folytattam a repülést visszafelé.

Magyarázat: Bátor, nagy terv megvalósítása előtt állok.

 

2019. november 11

Álmomban a katonaságnál közepes, vagy alacsonyabb szintű parancsnok voltam. A legénységgel egy jutalomprogramra mentünk. Javasolta valaki, hogy bár nem lennének jogosultak rá, a családtagjaimat is hozzácsaphatom feltűnés nélkül a legénység pár tagja helyett, nem buknék le vele, de elutasítottam ezt a javaslatot.

Magyarázat: Szellemi élmények várnak.

 

2019. november 17

Álmomban egy garden partyn vettem részt. Nagyon sok ismerősöm volt ott. Megakadt a szemem a bátyám első feleségén, aki a földön feküdt és láttam, hogy az én első feleségem is melléfekszik, biztos beszélgetni fognak. Azt gondoltam, na ők most jól ki fognak tárgyalni minket a bátyámmal... Aztán az asztalokhoz mentem, ettem ezt azt, de a savanyú uborka plöttyedt volt, alig bírtam megenni. Utána segítettem leszedni az asztalokat, láttam, hogy mindenki meghagyta az uborkát, amit megettem, hogy ne érezze magát rosszul második feleségem édesapja, aki készítette. Láttam, hogy rosszkedvűen tekint a tányérokon maradt uborkákra. Dolgom végeztével azt mondtam, nekem ebből a partyból elég, és elmegyek haza.

Magyarázat: Elegem van evilági élményeimből.

 

 

2019. november 22

Álmomban barkácsoltam egy ügyes kis repülő szerkezetet. Egy fadarabból kifaragtam egy egy kb 25 cm átmérőjű propellert, és egy másik fából egy tengelyt. A két tenyerem között pörgettem és így tudtam repülni vele. Nem volt könnyű, sokat kisérleteztem, próbálkoztam, de ment sőt még másokat is tudtam vinni vele. Aztán eltűnt a propellerem, akkor meg egy gyerekszoknya derekánál levő végét összekötöttem, így egy ejtőernyő szerűséget készítettem, és a meleg levegő felhajtóerejével repültem. Most sem ment könnyen, de kitartóan próbálkoztam. Szárnyalásom, szárnypróbálgatásom volt kiből csodálatot, volt kiből irigységet és ellenszenvet váltott ki.  A legnehezebb feladatom az volt, hogy a lovamon ülve, a lóval együtt felemelkedjek, de hála a Jóistennek ez is megoldódott.   Kellemes, felejthetetlen álom volt...

Magyarázat: Szárnyalásom, szárnypróbálgatásom volt kiből csodálatot, volt kiből irigységet és ellenszenvet vált ki.

 

2019. november 24

Álmomban beszálltam egy hajóra. Gyakorlott tengerész voltam, sok hajón szolgáltam már. A hajókonyhára osztottak be, figyelmesen hallgattam a hajó parancsnoka és a főszakács megbeszélést a beszerzésekről. Otthonos biztonságérzetem volt, jó volt hajóra szállni.

Magyarázat: Szellemi táplálék készítésével foglalkozom

 

2019. december 13

Álmomban nagyot beszélgettem egy fiatal, de erősen őszülő nővel. Nem volt se csúnya, de szép sem, arca inkább jelentéktelen volt. Azt mondtam neki, sok nő felkavart már érzékiség szempontjából, de ilyen jót még életemben nem beszélgettem. El is gondolkodtam a párválasztási prioritásaimon

Magyarázat: Külcsin helyett belbecs.

 

 

2019. december 22

Álmomban kislányommal, Zinával elmentünk egy művelődési házba. Ő bement egy gyerekműsorra, én pedig kóvályogtam az üres termekben. Az egyikben találtam egy motoros padlótisztító gépet, amire ráültem, meglovagoltam,  és először játékosan próbálgattam, majd egyre szisztematikusabban elkezdtem vele feltakarítani a művelődési ház termeit. A művelődési ház igazgatója fel is hívta a figyelmem néhány helyre, ahol olaj ömlött ki, vagy egyéb makacs szennyeződés volt, én pedig aszerint folytattam a munkát. Azt gondoltam, ő hivatásos takarítónak nézett, pedig én csak egy betévedt látogató és önkéntes takarító vagyok. Amikor végeztem a kultúrház takarításával, megkerestem a kislányom. Kicsit kalandos volt, de kaptam segítséget, útbaigazítást és megtaláltuk egymást, majd kézenfogva elindultunk hazafelé.

Magyarázat: Kislányommal újra egymásra találtunk

 

 

2019. december 23

Álmomban hosszú vonatutazáson vettem részt. Elég szedett-vedett vonat volt nagy tömeggel, sok cókmókkal, zötykölődéssel. Az egyik állomáson sokan leszálltak, a sínek mellett tömörültek, és a mellettünk lévő vágányon haladó vonat néhány embert elsodort, balesetet okozott. A végállomáson el akartam menni wc-re még a vonaton. Aggódtam, hogy a hosszú út végén lesz-e még víz a tartályban az öblitéshez és a kézmosáshoz, illetve lesz-e még wc papír, de nem tudtam sorra kerülni, mert egyrészt voltak is előttem, másrészt fegyelmezetlen gyerekek állandóan elém tolakodtak és gyorsan besurrantak a wc-be.

Magyarázat: Lelki salakanyagaimtól nem tudok megszabadulni.

 

 

2019. december 26

Álmomban hosszú buszutazáson vettem részt, amelyen a feleségem végig szidta a buszvezetőt.

Magyarázat: Egóm elégedetlen az irányítással

 

2019. december 26

Álmomban fáradtan meneteltem, vonszoltam magam a homoksivatagban. Erőlködtem, kitartottam, de elhagyott az erőm, végül az egyre mélyebb homok taposásába végleg belefáradtam és összeroskadtam.

Magyarázat:  Elhagyott az erőm

 

 

 

Ha tanácstalan vagy álmod jelentésében, írj!


 

VISSZA

TOVÁBB