ÁLMAIM ÉS JELENTÉSÜK

2020

 

 

2020. január 7

Álmomban egy benzinkútnál álltam és javítottam az autósok autóit, mert a legtöbben eltömődött a cső és nem tudtak tankolni. Közben észrevettem, hogy a shopba egy csomó csibész gyerek rohant be hogy lopjanak, romboljanak, ezért átmentem a shopba és mentettem, ami menthető.

Magyarázat: Segédkezem a szellemi "üzemanyag" tankolásában.

 

 

2020. január 15

Álmomban egy felhőkarcoló szerű irodaházban dolgoztam. Szombat dél volt, a hatnapos munkahét utolsó napjának munkaidő vége. Gondolkoztam, hogy hazamenjek-e rögtön, vagy ebédeljek valamelyik céges étteremben. A földszinten és a legfelső szinten volt étterem, a felsőbe mentem. Nem voltam arra a napra befizetve, gondoltam eszek valamit étlapról, de a konyhásnő nagyon kedvesen ingyen adott egy hatalmas libacombot, amire azt mondta, kicsit szárazra sült, libazsírral meg kell locsolni. Kaptam még ajándékba egy trombitát/kürtöt is. Hónom alá csaptam mindkettőt és elindultam hazafelé. Leszálltam a buszról és átvágtam a lakótelepen, már egész közel voltam otthonomhoz.

Magyarázat: Munkaidőm befejeződött, hamarosan hazaérek.

 

 

2020. január 22

Álmomban bementem a munkahelyemre és különös állapotokat találtam. A főnököt jó ideje nem látta senki, az emberek egy része kötelességtudatból, vagy halvány vak reményből dolgozott, a többség vagy az iróasztalánál ült tétlenül, vagy kávézott, csevegett, uzsonnázgatott a kantinban, mert kimondva, kimondatlanul ott volt a levegőben, hogy a cég megszűnik. A fizetést még átutalták mindenkinek, én is folytattam a munkám, de nyomasztó hangulat, a vég, a megszűnés előérzete  lengte be a munkahelyet.

Magyarázat: Apokaliptikus hangulat van a világban.

 

2020. január 23

Álmomban nagy tömött vonaton utaztam. Amikor jött a kalauz hölgy és kérte a jegyeket, kotorásztam a zsebemben és 2-3 nyertes lottószelvényt találtam több tíz, illetve százmilliós nyereménnyel. Annyira megörültem a nyereményeknek, hogy a kalauznőt jobbról balról megpusziltam és mondtam, hogy írja fel a címét, mert neki is küldök majd a pénzből, amikor kiváltom.

Magyarázat: Kellemes meglepetés vár a csoportos szellemi előrehaladással kapcsolatban, önmagamban fogok felfedezni valami értékes képességet, erőt.

 

 

2020. január 25

Álmomban  egy boncasztal félén feküdtem az oldalamra fordulva. Velem szemben állt egy hölgyismerősöm, és egyik kezével lefogta a fejem, másik kezével, illetve a hosszú körmös ujjával, vagy egy dróttal belenyúlt a végbélnyílásomba, ami éles, kínzó  fájdalmat okozott, én pedig teli tüdőből kiáltottam SEGÍTSÉÉÉÉG!

Magyarázat: Nehezen viselem a fájdalmat.

 

 

2020. január 28

Álmomban Olaszországban egy kis faluban voltunk, készítettem gnocchit, de a kislányom csak játszadozott vele, összetúrta, feleségem csak nézte, de én rászóltam, az étel! Aztán reggel korán ébredtem, feleségem és kislányom még aludtak és pizsamában elindultam a városba. A házinéni mondta, hogy ne dobjam a szemétbe a gnocchit, mert azon a helyiek megbotránkoznak. Először sötétben mentem busszal, néztem a kiszáradt kikötő falán a régi freskókat, behúnytam a szemem és éreztem Olaszország illatát, rezgéseit, eksztatikus élmény volt, majd HÉV-vel mentem tovább,ahol kivilágosodott és elég feltűnő volt a pizsamám.

Magyarázat: Nehezen viselem ha a szellemi táplálékot nem veszik komolyan.

 

 

2020. február 07

Álmomban  kirándulni voltunk a feleségemmel és a kislányunkkal. Útközben eszembe jutott, hogy hanyagolom az autóvezetői tanfolyamra járást és a zsebemben megtaláltam egy értesítőt, miszerint az autóvezetői vizsgám időpontja is lejárt már, újra kell járnom a tanfolyamot és elvégezni a vizsgát. Aztán dimbes dombos, vagy inkább reges rögös területre értünk, ahol nehezen lehetett a földön közlekedni a rögök, lyukak, göröngyök és a sok szemét miatt. A területe tel volt fekete tehenekkel, és amikor úgy döntöttem, hogy inkább lebegve közlekedem, akkor egy fekete tehén elkezdett a szarvával bökdösni, ráadásul nem tudtam olyan magasra emelkedni, lebegni, hogy ne érjen el.

Magyarázat: Mulasztásaim vannak. Nem tudok a nehézségeken felülemelkedni.

 

 

2020. február 14

Álmomban késő este volt, Budapesten voltam, és már nem volt időm hazamenni, ezért azt gondoltam, lepihenek a szüleimnél. Bementem a házba, felkapcsoltam a villanyt a nagyszobában, ragyogó fényesség lett, de láttam, hogy mindketten alszanak, ezért igyekeztem volna lekapcsolni a villanyt, nehogy édesapám szóvá tegye, hogy zavarom alvásukat. Akárhogy próbáltam nem sikerült a villanyt lekapcsolni. édesanyám félálomban odaszólt, hogy mi van velem, de megnyugtattam, hogy nem kell velem törődni, majd lefekszem valahol, aludjon csak tovább.

Magyarázat: Aki álmos és mélyen alszik, azt a fény, a világosság sem ébreszti fel.

 

2020. február 15

Álmomban fürdőben voltam. Sokszor jártam már ott, ismertem minden zegét-zugát. Izmos, kigyúrt volt a testem, mint Schwarzeneggernek, megnéztek az emberek, ahogy könnyed léptekkel, szinte szökelésekkel haladtam közöttük.

Magyarázat: Szellemi előrehaladásom könnyed, zavartalan.

 

2020. február 20

Álmomban egy ismerősömmel találkoztam egy teremben voltunk. Egy jó csípősnek kinéző, verésre alkalmas bőrszíj volt a kezében. Azt mondta, ki kéne próbálni, hogy tényleg annyira tudom-e állni a verést, és apukáját kérte fel, hogy 20 ütést kapjak meztelen fenekemre. Újra átéltem gyerekkorom verés előtti félelmét, a szíj suhogását.

Magyarázat: A fizikai fájdalomtól való félelemtől teljesen nem lehet megszabadulni.

 

2020. február 25

Álmomban egy vasútállomáson egy külső vágányon láttam, hogy két férfi nagynyomású vízpisztollyal és tisztítószerekkel takarít egy vasúti személykocsikból álló szerelvényt. Megdöbbentő volt az átalakulás, hogy mennyivel szebb lett a vonatszerelvény a tisztítás után. Figyeltem a munkájukat, érdeklődtem, milyen szereket használnak, igyekeztem ellesni mindent, mert tudtam, hogy a takarítás jól fizet és még a takarítószerek költségeivel is jól lehet vele keresni és terveztem, hogy én is belevágok a vállalkozásba.

Magyarázat: A vasúti személykocsi a tömeges szellemi előrehaladás eszközének analógiája, ami megfelel vallásnak, szellemi irányzatnak.

 

2020. február 20

Álmomban  összebarátkoztam egy fiatal sráccal. Felfedeztem, hogy milyen jó hangja van, és hogy a vele lévő kislány is tehetséges, ezért javasoltam, hogy használja ki talentumait és felajánlottam, hogy menedzsere leszek, de nem a szokásos gyakorlat szerint, ahol a menedzserek kvázi kihasználják, kizsigerelik az énekeseket, hanem minimális költséggel, mert maga az énekhang a tehetség fogott meg és belső késztetésem volt, hogy segítsem a tehetség kibontakozását.

Magyarázat: Felajánlom a segítségem.

 

2020. február 20

Álmomban egy ismerősömmel utaztam egy autóban. Olyan szerencsétlenül kerültem be az autóba, hogy menetiránnyal szemben, arccal az ölében volt a fejem, a két lábfejem a szélvédőt takarta részben, ezért izgultam egy kicsit, meg ne büntessen minket a rendőr és egyébként is nem láttam az utat és a vezető elég rapszodikusan, a kormányt ide oda rángatva nagy sebességgel vezetett.

Magyarázat: Szellemi előrehaladásom kissé kiszámíthatatlan.

 

2020. február 21

Álmomban különböző színű és textúrájú aranylemezekkel borítva láttam magam. Volt világosabb, sötétebb, óarany, volt sima, recés és bársonyos felületű. Ezek a lemezek pénzben is kifejezhető értéket képviseltek, de több volt rajtam, mint a valódi értékem.

Magyarázat: Nem a ruha teszi az embert.

 

2020. március 3

Álmomban közös meditáción, vagy előadáson ültem valaki mellett egy teremben törökülésben. Tudtam, hogy különlegességek birtokosának érzi magát. Köpenyem alatt azonban egy fekete lakkozott fatál lapult, ami korábbi életemből származott, amit zen buddhista szerzetesként töltöttem. A tálat a fogak között volt szokás tartani egy gyakorlat részeként, azonban nem akartam feltűnést kelteni, sem a mellettem ülővel rivalizálni, így a tál maradt a köpenyem alatt.

Magyarázat: Kerülöm a feltünést.

 

2020. március 10

Álmomban egy kedves kisvárosban éltem és éppen fodrászhoz mentem. Nem az ismerősős fodrásznő volt, hanem egy másik hölgy egy férfii kollegájával, de nagyon kedves volt. Nagy rendetlenség és kosz volt az előző vendég utána, de vidáman, gyorsan letisztította a széket, majd mosás és igazítás következett.

Magyarázat: Erőim megtisztulnak, kimértebbek, pontosabbak lesznek.

 

2020. március 18

Álmomban meghívtam a feleségem egy étterembe. Régebben jártam már ott, ismertem, tudtam, hogy jó a konyha és a kiszolgálás. Főételnek egybesült halat ettünk, tényleg különleges volt. Épp azon gondolkodtam, hogy desszertet és kávét kéne kérni, amikor megpillantottam a pincér kis számolócéduláját, amin 96.400 Ft állt. Alig tértem magamhoz, csak hüledeztem, hogy ilyen sokat kell fizetni, de ez van, gondoltam, adok 100.000-et, nem lesz tíz százalék a borravaló, és nem lesz desszert, meg kávé, mert bár van ennyi pénzem, ekkora kiadásra nem számítottam, legrosszabb esetben 20-25.000 Ft-ra. Fel is keltünk az asztaltól és beszélgetés közben kisétáltunk az étteremből. Már otthon voltunk, amikor eszembe jutott, hogy hohó, én még nem fizettem. Feleségem felhívta az éttermet és azt mondta a telefonba, hogy kimentünk lekaparni a jeget az autóról. Gyorsan visszaindultam és közel az étteremhez megpillantottam egy ismerős pincért az étteremből. Átfutott a fejemen, hogy odaadom neki a pénzt, hogy intézze el, mert kellemetlen volt az étterembe visszamenni, de elhessegettem a könnyű megoldást, és mentem tovább az étteremhez.

Magyarázat: A minőségi szellemi tápláléknak meg kell fizetni az árát, nem szabad adósnak maradni.

 

2020. március 19

Álmomban befutott szakács voltam és egy magas társadalmi státuszú embernek főztem vörösboros marhapörköltet.

Magyarázat: Szellemi táplálékot készítek.

 

2020. március 20

Álmomban a Külker Főiskolára jártam és évzáró ünnepségre mentem be a Főiskolába. Kicsit hamarabb érkeztem a biztonság kedvért. A környéken őgyelegve összefutottam egy évfolyamtársammal, akivel jóban voltunk. Elkezdtünk beszélgetni és szépen elkeveredtünk a városban. Párszor lebegtem és repültem, és váratlanul megpillantottam egy harminc negyven közötti nőt, aki szintén tudott lebegni.  Nagyon megörültem neki, kérdezgettem tőle a tapasztalatairól, bár egy idő után úgy tűnt, hogy ő akar inkább tanulni tőlem a repülésről. Elkísértem a lakására is, majd elbúcsúztunk, mondván 13.00-kor kezdődik az évzáró, kis késéssel még odaérünk. A barátommal találtunk egy gazdátlan Trabantot, egy darabig azzal furikáztunk, de elaludtunk benne és mire felébredtünk, már üzemképtelen volt. Már du. 14 óra volt, még mindig a városban keveregtünk, amikor újból összefutottunk a repülni tudó hölggyel. beszélgettem vele megint, jó volt az együttrezgés, de a lelkiismeretem nyugtalan volt, hogy már rég az évzárón kéne lennem a főiskolán.

Magyarázat: Kötelességeim elhanyagolom.

 

2020. március 21

Álmomban  egy nagy emberi testben voltam (talán a sajátomban?) a hasban, a gépházban dolgoztam, ahol a táplálék feldolgozása történt. Kijöttem egy picit a gépházból, váratlan volt a csend a nagy zakatolás után és megpillantottam egy szőrős majomembert. Világosbarna szőrzete volt, azért néztem majomembernek, soványka volt, szemében megtört fény árulkodott szomorúságról. Megsajnáltam szegényt, ezért lassan, tagoltan megkérdeztem tőle: - adjak neked enni? Bólintott, megetettem, de ahogy közelebb kerültem hozzá, láttam a testén néhány helyen lekopott szőrzetből, hogy szokott ruhát is viselni. Miután megetettem, eltűnt és röviddel később megborotválkozva, ápoltan, elegánsan, fehér nadrágban, sötétkék mentében, tiszti egyenruhában, karddal és feleséggel az oldalán hercegként lépett elő.

Magyarázat: A Földön mindenki álruhában van.

 

2020. március 22

Álmomban  meghívást kaptam egy étterembe. Az étterem bejáratánál Németh Sándor a Hit Gyülekezete és az étterem vezetője fogadott. Felajánlotta, hogy három különterem közül választhatok, hogy melyikben költjük el vendéglátómmal kettesben az ebédet. Egy különterem  volt a felső szinten és két különterem a földszinten. Felmentem a fentibe, ahogy nagyon szépen meg volt terítve, de sajnos ügyetlenül felborítottam egy pálinkás üveget, kifolyt egy kis pálinka a földre, az üvegből egy pici letörött, de sikerült a letört résszel felfelé fektetve az asztalra tennem, hogy mérsékeljem a kárt, amit okoztam. Jobbnak láttam a lenti termek egyikébe lemenni. Elővettem a különleges kazettás magnóm (az életben sokat hallgattam karizmatikus dalokat rajta) hogy az ebédhez legyen jó zenénk is.

Magyarázat: Különös környezetben veszek magamhoz szellemi táplálékot.

 

2020. március 29

Álmomban  forradalmi, polgárháborús állapotok voltak Magyarországon. Épp egy plázában voltam, amikor kaptam a hírt, amilyen gyorsan csak tudok, meneküljek Bécsbe. Mindez nem volt egyszerű. A plázában emeletenként őrök álltak és egyszerre csak 100 embert indítottak. Így is nagy futás lökdösődés volt. Sikerült elsőként indulnom egy 100-as csoportból, hatalmasat ugrottam a kofferemmel együtt, meg is rándult a bal csípőm, ahogy földet értem, de sántikálva futottam tovább. Kijutottam az áruházból, fogtam egy taxit, amiben többen is ültünk,  de a Rákóczi úton is ellenőrzőpontok voltak felállítva és onnan nem engedtek tovább, csak gyalog. minden áron el akartam jutni a pályaudvarra, hogy feljussak a Bécsbe induló vonatra.

Magyarázat: Menekülnék az anyagvilágból a szellemvilágba a várható nehézségek miatt.

 

2020. március 31

Álmomban vizsgázni készültem. Bent voltam a vizsgáztató szobában és az asztalt takarítottam le az otthagyott morzsáktól. Belépett az ismerős, ősz hajú professzor, akivel jó viszonyt ápoltunk, kedvesen üdvözöltük egymást és arra számítottam, talán még csak kérdést sem tesz fel, hanem beszélgetünk egy témáról.

Magyarázat: Vizsgázni készülök jó elvárásokkal.

 

2020. április 1

Álmomban megvettem a korábbi munkahelyem által irodának bérelt lakást a Rózsadomb tetején lévő tízemeletes ház tízedik emeletén. Jó áron vettem meg, plusz hozzá tartozott egy hatalmas terasz rész is, amit jó áron bérbe lehetett adni. Meghatottan léptem be a falak közé, melyek évekig a  munkahelyemül szolgáltak, s immár otthonommá lettek.

Magyarázat: Szellemi otthonom változik.

 

2020. április 8

Álmomban  wc-t kerestem, de majdnem mind foglalt volt. Végül nagy nehezen elintézhettem a dolgom, de nehezített körülmények között, egy bárszék magasságú oszlop tetején egy nagy üveg fagylaltos kehelyre kellett rákuporodnom.

Magyarázat: Szellemi salakanyagimtól ha nehezen is, de szabadulok.

 

2020. április 8

Álmomban egy macskát láttam, amelyik sokat kölykedzett.

Magyarázat: A macska princípium önzés, öntörvényűség, hűtlenség, hálátlanság.

 

2020. április 8

Álmomban egy elegáns, ovális fürdőmedencében voltam intim körülmények között meztelenül egy hölggyel. Amikor majdnem egyesültünk, a hölgy finoman távoltartott és azt mondta, majd két nap múlva.

Magyarázat: Szellemi esemény, ellentétek egyesülése várható a tudatomban.

 

2020. április 11

Álmomban ezoterikus tanfolyamot tartottam. A résztvevők egy részének még a vége előtt el kellett menni, és egyébként sem jutott már idő, hogy mindent elmondjak, például a homeopátiát sem tudtam elmagyarázni, amiért sajnálatom fejeztem ki és befejeztem a tanfolyamot.

Magyarázat: Nem jut mindenre idő, befejezem a szellemi ismeretek átadását.

 

2020. április 14

Álmomban 1956 október végén voltam Magyarországon és disszidálni készültem. Tudtam, hogy hol vannak "felszabadult" területek és felkészültem rá, hogy elhagyom a forrongó zűrös országot és kimegyek Nyugatra. Bejártam a kiválasztott átkelési pontot, biztosra mentem, nem bíztam semmit a véletlenre.

Magyarázat: Menekülnék az apokalipszisben vergődő anyagvilágból.

 

2020. április 16

Álmomban egy hang ezt mondta: "Ez az én testem, mely értetek adatik".

Magyarázat: Emlékeztető az önfeláldozásra.

 

2020. április 24

Álmomban behajóztam egy hatnapos útra. Jelentkeztem szolgálatra, de este rossz előérzetem támadt a hajón, megijedtem, összepakoltam és kiszálltam a partra. Amikor a hajó elindult mégis rosszul éreztem magam, megbántam a döntésem, tudtam, hogy a hajón lenne a helyem, reménykedtem, hogy reggel talán visszajönnek és beszállhatok mégis.

Magyarázat: Megbánnám, ha kilépnék a szolgálatból, az életből, ráadásul nincs is sok hátra.

 

2020. április 27

Álmomban egy hatalmas elegáns, modern vasbeton-üveg szállodában dolgoztam. Egyik délelőtt hatalmas reccsenéssel összeomlott az egyik szint ezzel mintegy előrejelezve az egész szálloda összeomlását. Haladéktalanul elkezdődött a mentés, mindenki menekült a szállodából.

Magyarázat: Apokaliptikus időket éltünk a világ eresztékei recsegnek ropognak...

 

2020. május 5

Álmomban egy kisebb hajóra szálltam be öreg matrózként. A kapitány és egyben a hajó tulajdonosa egy fiatal nő volt. A hídra csak ő mehetett fel, az élelmiszerraktár hűtőkamrájában jégkrém és fagylalthegyek tornyosultak. . Egzotikus kikötőkbe jártunk. Egy alkalommal a híd környékén álltam, s  láttam, hogy egy nagy hajó keresztezi utunkat. A kapitánynő a félelemtől megdermedve állt egy helyben,  ezért hamar felszaladtam a hídra és egy gyors, határozott kormánymozdulattal megmentettem a hajót az ütközéstől. A kapitánynő megörült és azt mondta, ezentúl én leszek a kormányos.

Magyarázat: Hajózom.

 

2020. május 15

Álmomban tartalékosként bevonultam a katonasághoz szakaszparancsnoknak. A szakasz eléggé el volt kanászodva, hogy gatyába rázzam őket, aktív, kemény reggeli tornát tartottam nekik, közben felemelkedtem és repültem, majd közöltem velük, ne csodálkozzanak, erre mindenki képes.

Magyarázat: Erőimet, energiáimat ráncba szedem.

 

2020. május 25

Álmomban egy raktáráruházban voltam, ahol megjelent egy megvadult, örjöngő viziló. Felugrottam, felmásztam egy gondola tetejére, onnan néztem a gondolák közt rohangáló vad vizilovat, így megúsztam a veszélyt.

Magyarázat: Szellemi emelkedésem közismert súlyos veszélytől óvott meg..

 

2020. május 26

Álmomban a mai Bulgária területén keménykötésű, mokány trák harcos voltam, talán egy fejedelem fia. Izmos karomon aranykarikák, dús göndör hajamat pánt fogta össze, szemem szikrázott, erőt, energiát, autoritást árasztottam magamból.

Magyarázat: Korábbi inkarnáció..

 

2020. június 11

Álmomban az ágyban feküdtem a feleségem mellett, felébredtem, hogy wc-re kell mennem, és épp ki akartam kászálódni az ágyból, amikor erős szúró, szorító fájdalmat éreztem a szívemben, amitől visszahanyatlottam az ágyra. Tudtam, hogy meg fogok halni, ezért azt mondtam, bánom minden bűnömet, Atyám kezedbe ajánlom lelkemet...Feleségem mellettem aludt, mit sem vett észre az egészből, én pedig felébredtem az álomból

Magyarázat: Felkészültem..

 

2020. június 12

Álmomban bementem a munkahelyemre dolgozni, ahol fizikai munkás voltam. Az öltözőben a szekrényem előtt egy hatalmas Marlboros doboz (amibe 10.000 szál cigit tesznek) volt leragasztózva vastag celluxszal. Tudtam, hogy egy hatalmas lottónyeremény van benne, teli van tömve húszezresekkel. Mivel úgy gondoltam be sem fér az öltözőszekrényembe, meg ott nem is biztonságos, levittem a portára, hogy őrizzék meg a műszak végéig, munka után jövök érte. Munkám végeztével lementem a portára, de a portás azt mondta, eltűnt a csomagom. Hitetlenkedtem, nézegettem a csomagokat, gyanúsítgattam a portást, vagy benne van, vagy nem vigyázott rá és ellopták, de hiába. Bementem a városba, elmeséltem még Meggyesi Péter volt miniszterelnöknek, és Demszky volt polgármesternek is, hátha valami jó ötletük van, de a keserűségemmel magamra maradtam...

Magyarázat: Az élet kihasználatlan lehetőségei elvesznek, késő bánat eb gondolat...

 

2020. június 22

Álmomban egy folyó partján mentem, hirtelen homokvihar kerekedett és szembe fújt, mintha milliónyi apró tüske szúrt volna belém

Magyarázat: Az élet olykor kellemetlenebb oldalát mutatja...

 

2020. június 24

Álmomban volt egy féltékeny, birtokló, zsarnoki feleségem, és volt egy kedves szerény, odaadó titkárnőm, aki elhalmozott szeretete és szerelme apró megnyilvánulásaival. nyugtalan voltam, nem tudtam a titkárnőmmel zavartalan szerelmi kapcsolatot kiépíteni, mert féltem, hogy előbb-utóbb lebukás és zűr lenne a vége.

Magyarázat: Az egó féltékeny a magasabb Énre...

 

2020. június 26

Álmomban rengeteg kenyeret ettem. Hatalmas szeletek, egészen kevés valamivel megkenve, csak faltam faltam.

Magyarázat: Nagy mennyiségű alapvető szellemi táplálékot veszek magamhoz. (v.ö. Jézus az élet kenyere)

 

2020. július 2

Álmomban Hegyeshalomban jártam. Kelet és Nyugat határán már magyar részen nagy infrastruktúra épült ki, osztrák boltok, osztrák árúval álltak azok rendelkezésére, akik csak a határig jöttek el, nem utaztak át tovább Nyugatra. Mint régi és gyakorta utazó  környéken jól kiismertem magam, családomat is kalauzoltam ide-oda, de még Palkovics fejlesztési miniszternek és egy másik államtitkárnak is mutattam látnivalókat.

Magyarázat: A szellemvilág és az anyagvilág határán a szellemvilág nagy mennyiségű szellemi táplálékot kínál, melyet igyekszem megmutatni úgy családomnak, mint "világi" embereknek.

 

2020. július 4

Álmomban  látogatóba utaztam első feleségemhez. A buszpályaudvaron várt, nem szólt sokat hozzám, de különös, emelkedett,  idilli hangulatban voltunk, még a fenekét is megpaskolgattam. Új lakásba költözött nem messze a régitől, de a lépcsőházban már egy csomó embert láttam, ebből rájöttem, hogy valamilyen orvosi előadást tart. Hamar behussant a bejáraton, de nekem nehezebben ment, szorongatott a tömeg, magas volt a küszöb, végül négykézláb tudtam csak bejutni. Tudtam, hogy az előadása nem az én világom, mert materialista megközelítése a dolgoknak, de kedvesen, érdeklődve figyeltem az első sorból. Zavarba jöttem, mert a számban egy nagy fehér hab keletkezett, azt kiköptem, és mivel a zsebkendőmbe nem fért bele, igyekeztem hátrafelé messze eldobni, hogy nem okozzak kellemetlenséget.

Magyarázat: Egómmal egyre jobb a kapcsolatom.

 

2020. július 6

Álmomban  üzemorvosi vizsgálatra készültem. A tenyeremben egy csonthéjas gyümölcs volt, széthajtogattam a héját és több magot (mogyorót vagy mandulát) találtam benne. Bekaptam a magokat, és tudtam, hogy bár azok nélkül is, de azok elfogyasztásával biztosan jól fog sikerülni a vizsgálatom.

Magyarázat: Magvas szellemi táplálékkal készülök a megmérettetésre.

 

2020. augusztus 4

Álmomban a romos Margit hídon mentem keresztül az erősen alacsony vízállású Duna felett. A Margit szigeten betértem egy kerthelységbe, kértem egy sört, de a sörtől étvágyam támadt, és egy tálban találtam valami fehér húsokat, amiket megettem. Nyersen ettem, így is ehető volt, rákhús, vagy valami nagyobb hal agyveleje lehetett. Amikor már a Pesti oldalon sétáltam, eszembe jutott, hogy nem fizettem, ezért elindultam visszafelé, hogy rendezzem a számlát. Volt a pénztárcámban egy ezres, gondoltam elég lesz a korsó sörre, a hús meg ott volt, talán az csak ingyen kóstoló lehetett? Rájöttem ez kísértés, el kell mondanom, hogy húst is ettem, sőt, lehet hogy az valami drága ínyencség volt, amit rántva készítenek el egyébként, ki tudja milyen sokba kerül, vállalnom kell a fogyasztást, legfeljebb részletfizetést kérek az étterem vezetőjétől.

Magyarázat: A tartozást rendezni kell.

 

2020. augusztus 5

Álmomban abbahagytam a négyéves Külkereskedelmi Főiskolai tanulmányaimat két év után. Mivel jól ismertem a járást, bejárogattam a Főiskolára, sőt a kollégiumban a régi szobámban le is tusoltam, rendbe tettem magam. Sajnáltam, hogy félbehagytam a Főiskolát, de nem éreztem magamban elég erőt az újrakezdéshez és folytatáshoz.

Magyarázat: A szellemi fejlődést lehet szüneteltetni, de végleg félbehagyni nem.

 

2020. augusztus 15

Álmomban Máltán voltam egy katonatiszt továbbképző nemzetközi táborban.

Magyarázat: A szellemi fejlődés része a továbbképzés.

 

2020. augusztus 17

Álmomban a Bartók  Béla út felől közelítettem a Gellért szálló felé. A szálló halljában önkiszolgáló étterem működött persze a szállóhoz illően magas színvonalon. Betértem, végignéztem a választékot, magamba szívtam az illatokat, mérlegeltem, melyiket válasszam a sok finomság közül.

Magyarázat: Különös szellemi táplálékot veszek magamhoz.

 

 

2020. augusztus 25

Álmomban a Székesfehérvár külső terültén lévő épitőipari telepről gördültem ki éjszaka egy mikrobusszal. Olyan svunggal kanyarodtam ki, hogy el is feledkeztem a feleségemről, aki a kapunál várt, hogy csatlakozzon hozzám. Lassítottam, megálltam, és bevártam őt. Gázt adtam, egyre nagyobb sebességekbe kapcsoltam, meresztgettem a szemem, de nem láttam semmit a koromsötétben. Leesett a tantusz, hogy nem kapcsoltam be a fényszórót, de az sem segített. Vagy elromlott a fényszóró, vagy olyan nagy volt a sötétség, hogy azzal sem lehetett látni, így gyorsan fékeztem, nehogy lehajtsak az útról, óvatosan megfordultam és visszaoldalaztam a telepre.

Magyarázat: Szellemi előrehaladásunk nem lehetséges.

 

2020. augusztus 30

Álmomban volt pár törzsrészvényem egy telekommunikációs cégtől. Megtudtam, hogy a koronavírus járvány kapcsán az árfolyama 67.500 Ft-ról100.000 Ft-ra ugrott. Gondolkoztam, nem kéne-e az összes megtakarított pénzemen ilyen részvényt vásárolni.

Magyarázat: A szellemi kommunikációban való részvétel felértékelődik.

 

2020. szeptember 02

Álmomban egy elektromos rokkantkocsiban ültem egy enyhén lankás hegyoldalban. Egyszer csak megszólalt egy női hang. Először nem tudtam, honnan, aztán felfedeztem egy vonalas telefon kagylót magam mellett. A nő  hangja elsőre mézes-mázos volt, majd hamar átváltott rosszindulatúba, ezért "letettem a kagylót" és megszakítottam a beszélgetést. Nem értettem, hogy egy idegen nő, honnan tudta meg a telefonszámom, ráadásul még jobban csodálkoztam azon, hogy a "vonalas" telefon vezetéke nem volt sehová bedugva. Talán a mobilom rezgéseit vette át, és úgy működhetett? Morfondíroztam, majd megindultam az elektromos rokkantkocsival, de az előttem levő út hirtelen megváltozott, csak egy 80-90 cm rész maradt meg, amin épp hogy el tudott menni a rokkantkocsi, kétoldalt leszakadt az út, és csak a mély szakadék volt. Volt olyan rész, ahol csak az egyik oldalon tudtak támaszt találni a kerekek, ott testsúlyom áthelyezésével egyensúlyoztam, és végül sikeresen átjutottam ezen az igen keskeny úton, ami örömmel, boldogsággal töltött el.

Magyarázat: Sikerült egy személlyel kapcsolatban a keskeny úton járva reagálnom.

 

2020. szeptember 08

Álmomban egy hölgyismerősöm negatív megjegyzést tett a hitemre, viselkedésemre, hogy Jézus mit szólna hozzá. Mivel láttam, hogy Jézus a szomszéd szobában van, mondtam, hogy itt van Jézus, kérdezzük meg, de erre az ismerős elhallgatott, nem vállalkozott rá, hogy megkérdezze.

Magyarázat: Vállalom a megméretést.

 

 

2020. szeptember 12

Álmomban egy lepattant csónakházban béreltünk pár napra egy szobát a családommal. Koszosan szakadtak voltak a pokrócok, nyekergett az ágy, rozsdásak voltak a falak, a padló korhadt volt, de hozzászoktunk, fel sem tűnt. Találtam egy hatalmas,szürkésfehér bőrű varangyosbékát, amit igyekeztem megmenteni. Már alig pihegett, hangyák mászkáltak rajta, félő volt, hogy elpusztul, ezért gondoltam lelocsolom, nehogy kiszáradjon. Ahogy locsoltam, a falból egy rozsdás lyukból előjött egy sündisznó is. Hazafelé készülődtünk, amikor a házigazda kihívott egy szállás szakértőt, aki nagyon lehúzta a szállást, bolhatanyának, rozsdatemetőnek nevezte, és ekkor tűnt fel igazán, milyen "lepra" hely, vakarózni is kezdtem a bolhákra gondolva, és azt mondtam, minél hamarabb menjünk innen, mert a végén még bolhákat viszünk magunkkal...

Magyarázat: Körülményeimből menekülnék.

 

 

2020. szeptember 30

Álmomban tisztában voltam az egyházi liturgiával, még miséztem is papi miseruhában, noha nem voltam egyházi személy. Be akartam mutatni képességeimet, de az idős pocakos püspök aludt. A társaságomban lévő személy figyelmeztetett, hogy a püspök felébred, ha elkezdem hangosan mondani a miseszöveget, de azt mondtam, nem baj.

Magyarázat: Ráfér az ébredés a klérusra.

 

2020. október 2

Álmomban egy csecsemőotthonban voltam, ahol beálltam a segítők közé. A csecsemőket vagy kosárban, vagy vállra akasztható pólyában vitték, én az utóbbit választottam, felkaptam egy csecsemőt, vállamra akasztottam és indultam vele haza. Otthon nem tudtam  bemenni a szobámba, mert ropogósra vasalt ruhás ápolónők sürögtek forogtak a szobámban és húzták fel a friss tiszta ágyneműt, így vártam a folyosón a csecsemővel, míg hamarosan kész lesznek.

Magyarázat: Közel az újjászületés.

 

2020. október 4

Álmomban  ismertem egy módszert, amivel kukoricacsuhéból, és kukoricaszemekből forró vízzel aranyat lehetett készíteni és az így készült aranyat elosztogattam másoknak. A módszert még nem tudtam tökéletesen használni, volt, hogy nem a teljes mennyiség változott arannyá, vagy csak ezüstté, illetve titániummá változott.

Magyarázat: Az anyag átszellemesitése.

 

2020. október 6

Álmomban Kínában voltam és bárány, vagy birkasültet ettem. Nagyon finom zamatos volt, hentesbárddal apró falatokra volt szabdalva, élmény volt így enni, a csontról leszopogatni a húsdarabokat.

Magyarázat: Jól előkészített, könnyen magunkba fogadható szellemi táplálék.

 

2020. október 19

Álmomban egy olyan túlérett banánt tartottam a kezemben, hogy amikor markomban összeszorítottam, kispriccelt a leve. Tudtam, hogy egészséges immunerősítő.

Magyarázat: A kicsordulóan érett szellemi táplálék erősíti a szellemi védekezőképességet.

 

2020. október 20

Álmomban pilóta tanonc voltam és egy tanonctársammal elkötöttünk egy egymotoros Cessna repülőgépet. Elvileg használhattuk volna, de erősen felhős volt az ég és ilyenkor viharveszély miatt nem volt szabad repülnünk. Én vezettem a gépet, meredeken emelkedtünk, féltem az áteséstől, ezért toltam a magassági kormányt, ekkor zuhanásba kezdtünk, szóval bukdácsolással indultunk. A távvezetékek között ügyesen keresztülmanővereztem, repültünk egy jót, majd leszálltunk. Az ég egy darabon már tisztulni kezdett, azt mondtam a társamnak, majd azt mondjuk, ez már jó időnek számított nekünk.

Magyarázat: Ha viharos időket élünk, veszélyes a szellemi szárnyalás.

 

2020. október 25

Álmomban az Alba Regia Állami Építőipari vállalatnál dolgoztam az ipartelepen(korábbi munkahelyemen). Bementem a központba, ahol egy hölgy a bérosztályról azt mondta, jár nekem még egy kis bérkiegészítés, elküldi postással, de köszönettel elhárítottam, hogy már megkaptam, nincs szükségem semmire, egyébként is tudtam, hogy a cég napokon belül beszünteti működését és megszűnik.

Magyarázat: A világtól megkaptam, amire szükségem volt, végidőket élünk.

 

2020. október 31

Álmomban egy városrészbe értem, ahol rengeteg patkánnyal találkoztam. Volt belőlük, pici, közepes és hatalmasak is, de annyi volt, hogy nem tudtam úgy lépni, hogy időnként egyikre - másikra rá ne tapossak. Nekiiramodtam a futásnak, mihamarabb el akartam kerülni onnan, de  a patkányok is fürgék voltak.

Magyarázat: Nagyszámú szellemi kártevővel találkoztam.

 

2020. október 31

Álmomban egy tökéletesen áttetsző üvegpohárban kristálytiszta vizet láttam, amin látszott, hogy tápláló, erőt, életet adó, ezért jóízűen beleittam, kiürítettem az egész poharat.

Magyarázat: Az Élet vize Jézus tanítása.

 

2020. november 11

Álmomban egy teljesen plasztikus, sokdimenziós, az életben látottnál sokkal nagyobb élményt nyújtó szülés tanúja voltam. 

Magyarázat: Lelki-szellemi újjászületés.

 

2020. november 18

Álmomban Amerikában voltam, láttam, hogy boldogok és megelégedettek az emberek, mindenki munkájának megvan az eredménye, jókedvvel dolgoznak az emberek, a fizikai munkát sem becsülik le. Keresztülmentem egy nyomdán is, ahol vidáman dolgoztak az ott élő magyarok, gondolkoztam, hogy rájuk köszönök, de végül nem fedtem fel magam, mert nagyon kedvem lett volna ott maradni és nem akartam a szívem fájdítani..... 

Magyarázat: Vágyódom a szellemvilágba.

 

2020. november 21

Álmomban igazoltatott egy rendőr. Elővettem a régi jogosítványom, megmutattam, hogy azért nem vezettem, mert már nem érvényes a betegségem miatt, mire ő együttérzéssel, szeretettel és egyfajta elismeréssel  nézett rám.

Magyarázat: A szellemi renddel nem ütköztem.

 

2020. november 23

Álmomban estefelé hazamentem és elővettem a noteszem, hogy jegyzeteimből felolvassam a feleségemnek a velem történteket. Egy barátom egy gonosz személy áldozatául esett, én pedig hogy feleségemet ne kavarja fel a hír, nevét megváltoztatva olvastam fel neki. Bizalmatlanság, féltékenység vett erőt rajta, ezért kitépte a kezemből a noteszt és elkezdte olvasni feljegyzésemet, de ezzel megidézte a gonosz személyt, aki már ott is állt a háta mögött, és nyakához kést szorított. Őt túszként foglyul ejtette, engem pedig sakkban tartott. Szemrehányó kifejezést kiabáltam feleségemre.

Magyarázat: A szellemi renddel nem ütköztem.

 

2020. november 25

Álmomban Budapesten laktunk a feleségemmel és elkeveredtem, mert rossz villamosra szálltam. Jegyem sem volt, igyekeztem hamar leszállni, de a villamos kivitt Kőbányára. Ott bekeveredtem egy szállodába. Összefutottam három aranyos gyerekkel, foglalkoztam, játszottam velük, ölelgettek, puszilgattam a buksijukat. Fiatal szüleik voltak, velük is összebarátkoztam. Aztán indultam volna hazafelé, el is búcsúztam tőlük, de nem találtam a zakóm. Egy darabig segítettek keresni, de őket is elvesztettem, egyre jobban eltévedtem a szállodában. Egy olyan részre értem, ahol bokáig ért a víz, a vízben álltak az ágyak, a nadrágom is csurom vizes lett, elkeseredtem, hogy ilyen körülmények között is élnek ott. Végül egy szomszédos száraz helységben találtam egy ágyat, azon volt a zakóm, oda volt készítve egy száraz nadrág is, egy levél az elérhetőségükkel és ezer forint, hogy haza tudjak menni. Nagyon meghatódtam ezen a gesztuson, hisz tudtam, nem veti fel őket a pénz, elindultam a villamost keresni és eldöntöttem, ezt a családot az egyik hétvégén meghívom ebédre és valami finomat főzök majd nekik.

Magyarázat: A szellemi rokonság sokszor erősebb a vérrokonságnál.

 

2020. november 26

Álmomban első feleségemmel összefutottunk. Éreztem rokonszenvét, sőt talán enyhe szerelmét. Bennem is előjöttek a régi emlékek, s mivel egyedülálló voltam, játszadoztam a gondolattal, hogy a lakásán szervezőben lévő randi után ott maradok éjszakára, sőt esetleg tartósan hozzáköltözöm. Éreztem, hogy ez nem lenne ellenére, hiszen kézenfogva, boldogan sétált velem abban a tudatban, hogy visszahódít.

Magyarázat: Egómmal javul a kapcsolatom.

 

2020. december 24

Álmomban megint wc-t kerestem. Egy kórházban, vagy rendelőintézetben bolyongtam keresés közben. Találtam egy wc kagylót, rá is ültem, de olyan mulatozó-táncoló tömeg vett körül, hogy majdnem a lábamra tapostak, így nem tudtam ellazulni, nem ment  a dolog, noha már belülről kényszerített volna. Bementem egy WC feliratú helységbe, annak is a legmélyére, ott is megpróbáltam, de a padlócsempe üvegből volt, és ott is kukucskált valaki. Végül egy törülközőt terítettem le, úgy sikerült félig-meddig valamennyit könnyítenem magamon. Úgy gondoltam, még le is tusolok, mielőtt hazamegyek.

Magyarázat: Salakanyagaimtól nehézkesen tudok csak megszabadulni. A világból való távozásom előtt meg akarok tisztulni.

 

Ha tanácstalan vagy álmod jelentésében, írj!


 

VISSZA

TOVÁBB