ÁLMAIM ÉS JELENTÉSÜK

2021

 

 

2021. január 8

Álmomban a Keleti pályaudvaron kóvályogtam és különböző nehézségekbe keveredtem. Végül elindultam hazafelé, de megállított egy csillogó szemű öreg koldus, akin szegényes, kopott, de tiszta ruha volt és azt kérdezte: - Nem akar a fizetési listámra felkerülni? Úgy gondoltam, ilyen humorosan akar pénzt kérni, hát adtam neki egy ezrest és jó étvágyat kívántam neki.

Magyarázat: Mt.25.40

 

2021. január 14

Álmomban egy fagylaltos kocsit láttam.  Új korában szép lehetett, fehér volt eredetileg, de a festék részben lepattogzott, részben felhólyagosodott, az eresztékekből rozsda folyt a fehér felületre, ami mindennek volt mondható, csak vonzónak nem . Körbejártam a fagylaltoskocsit és azt mondtam, milyen marketing ez? Ki vesz ilyen kocsiból fagylaltot? Alapos tatarozás kéne ide.

Magyarázat: Hiába az finom és ízletes szellemi táplálék, a kereszténység fagylaltos kocsija alapos tatarozásra szorul.

 

2021. január 15

Álmomban  Vlagyimir Putyinnal találkoztam. Egyszerű szürke nadrágban és fekete pólóban volt, magyarul jól beszélt és kellemesen társalogtunk. Elmondtam, hogy régebben láttam messzebbről, de nagyon örülök, hogy találkoztam vele, szimpatikus a határozottsága, keménysége, nyugalma, ami erőt sugároz. Elkísértem egészen a nagykövetségig, jó barátságában vettünk búcsút egymástól.

Magyarázat: A határozottság, keménység princípiumához jóval közelebb kerültem.

 

2021. január 26

Álmomban  Afrika legelmaradottabb országában a Közép Afrikai Köztársaságban voltam. Az emberek jókedvűek, bőbeszédűek voltak, nem volt veszélyérzetem. Egy nagy táborban, vagy közösségi helyen találkoztam több emberrel, és a tömegben hirtelen magyar szót hallottam. Volt egy Magyarországon tanult néger srác és volt egy kitelepült magyar is, akinek a bőrszíne nem volt olyan sötét, mint a négereké, de a magyarhoz képest eléggé. Miközben beszélgettem velük, hirtelen két oroszlán rám ugrott. Karomat ösztönösen védekezésre emeltem, de az oroszlánok szeretettel nyalogatták az arcomat, mintha kölyökkoruk óta az idomítójuk lennék, így aztán én is ölelgettem őket. Átmentem egy másik terembe, ahol étel volt kikészítve, nagy, hosszú tálban fűszeres raguféle. Eleinte jóízűen ettem, örültem, hogy milyen nagy cubák húsok  vannak benne, de hamar észrevettem, hogy a nagy fehér húsok használt gyerekpelenkák benne, ezért figyelmeztettem a feleségem is.

Magyarázat: A földi élet elmaradott szellemi hazámhoz képest, noha elvétve találkozom szellemi honfitársaimmal. Az Oroszlán princípiummal tökéletes összhangban vagyok. A szellemi táplálék fogyasztásával  vigyázni kell.

 

2021. január 26

Álmomban  találtam egy hatalmas aranytelért egy sziklában, amit csákánnyal, fáradságosan kezdtem kibányászni.

Magyarázat: Nagy munka, de nagy kincs, testhezálló Arany Viktornak.

 

2021. február 2

Álmomban  hajlott hátammal sántikáltam egy tusoló-illemhely felé, mert pössentenem kellett, és mivel a fejem nem tudom felemelni, nem láttam a feliratot és véletlenül a női részlegbe nyitottam be. Ott egy hatvan körüli molett hölgy tusolt, aki rögtön elkezdett kiabálni, hogy micsoda disznóság, pedig azonnal elnézést kértem és kihátráltam a tusolóból. De a hölgy csak jött utánam, kiabált, vádaskodott, noha kétszer is bocsánatot kértem. Végül azt mondtam, a betegségem miatt nem láttam a feliratot, nem szándékosan nyitottam be oda, ha Ön mégis mást feltételez, tegyen büntetőfeljelentést.

Magyarázat: Problémás ügyeimben a szellemi rend képviselőire, az égiekre bízom az ítéletet.

 

2021. február 18

Álmomban  közvetlen a fejem mellett azt hallottam:-  Ez itt egy kutya.

Magyarázat: A kutya a szolgálat analógiája, önzetlen, alkalmazkodó, hűséges, hálás.

 

 

2021. február 23

Álmomban  egy úton jártam, és egy szakaszon halottak voltak az úton elhelyezve, az útba beépítve egy szintben, és csak úgy tudtam továbbhaladni, hogy rájuk kellett lépnem. Mellettem volt egy kísérő, ő fogta a kezem és segített, de egy is viszolyogva tettem meg a lépéseket, főként, amikor valakinek a testével közvetlenül érintkezett a cipőtalpam, mert nem fedte még 5 cm föld sem.

Magyarázat: A szellemi halottakkal való közvetlen találkozás  törvényszerű, életutam része, segítséggel abszolválom.

 

 

2021. február 27

Álmomban  a feleségemet láttam egy teljesen új autóban. Az eddigi cammogós szürke egyterű helyett egy citromsága, jobbkormányos BMW-ben ült, amin elcsodálkoztam. Kérdeztem is, hogy a Nissan hová lett?

Magyarázat: Feleségem szellemi fejlődésének meggyorsításához merőben új fajta eszközre váltott.

 

2021. február 27

Külföldön voltam Lengyelországban, hazautazásra készülődtem a  varsói reptéren. Maradt egy csomó pénzem, de nem tudtam elkölteni, mert hiábavalóságokra nem  akartam, és nem találtam semmit, amit hazavittem volna.

Magyarázat: Készülődöm szellemi hazámba.

 

2021. március  10

Álmomban ismerősöknél aludtam kint Bécsben. Még valaki aludt ott, akiről tudtam, hogy másnap disszidálni akar, kint akar maradni. Tudtam, hogy merre  van a menekültek befogadó állomása, reggel már 3 órakor felébredtem, és elindultam. A befogadó állomás főnöke mutatta, hogy egy egész teherautó laktató táplálék, kolbász, szalonna, húskonzerv érkezett. Még nem volt hat óra, amikor regisztrálni kezdik a menedékkérőket, de be lehetett állni a sorba az ételosztáshoz. Elég lepattant társaság várt ott, valaki rámszólt, hogy rossz helyen álltam be a sorba, menjek hátrébb, szó nélkül hátramentem. Tudtam, hogy kétesélyes, hogyan fog elsülni a disszidálásom, de elszánt voltam, lesz, mi lesz, kint maradok.

Magyarázat: Erősen vonz a szellemvilág.

 

 

2021. március  28

Álmomban disszidáltam Bécsbe. Vonattal mentem ki, még korán reggel volt, nem is volt még nyitva a befogadóközpont, csak a menekülteket kihasználó zugközvetítők, feketén szobakiadók voltak aktívak, meg pár büfé, utcai étkezde. Tanácstalan voltam, nem is tudtam, hol van pontosan a befogadóállomás ahol menedékjogot kell kérni, nem is voltam biztos benne, hogy megkapom a menedékjogot, hisz Magyarországon normalizálódott a helyzet. Egy kint élő idősebb magyar hölgyet kérdeztem, meg, hogy engem, mint volt ügyvezetőt alkalmazna-e. Végignéztem magamon, elegáns öltönyben, nyakkendősen voltam, de a lábamon se cipő, se zokni. A hölgy sajnálattal, de nem tudott felvenni. Eltévedtem, elkeveredtem, fáradt voltam, és azt gondoltam, megkeresem a vasútállomást és visszamegyek mégis.

Magyarázat: Távoznék a szellemvilágba, de elszántságom nem elegendő.

 

2021. április  2

Álmomban beléptem egy hodályszerű helyiségbe. Egyből rámtámadt egy piszkos vaj színű rágcsáló és meg akart harapni, mert így védekezett. Jó reflexem volt, könnyedén lepofoztam, még mielőtt rám ugrott volna. Aztán amikor sokadjára támadt ok nélkül, elkaptam a fejét és leszorítottam a földre, alig kapott levegőt, ettől lecsillapodott. Voltak még kisebb egerek, denevérek, de ezeket ártalmatlannak tartottam, a nagy harapós rágcsálót meg hatástalanítottam.

Magyarázat: Szellemi kártevőimmel megbirkózom.

 

2021. április  5

Álmomban hosszú utazás után hazaérkeztem egy tömött vonatszerelvényen Budapestre. A vonat lassan begördült a Keletibe én pedig úgy gondoltam, még gyorsan letusolok  a vonaton, hogy teljesen tisztán menjek haza. A hosszú úton wc-n is voltam, meg is izzadtam, jól esett volna teljesen tisztán hazamenni, de egyrészt hatalmas tülekedés volt, másrészt mindegyik tusoló foglalt volt, az egyikben gyerekek viháncoltak, lubickoltak, így aztán úgy döntöttem, hogy letusolok otthon.

Magyarázat: A beérkezettség kellemes érzését akartam tökéletessé tenni a teljes tisztulással, ami még várat magára.

 

Ha tanácstalan vagy álmod jelentésében, írj!


 

VISSZA

TOVÁBB