ÁLMAIM ÉS JELENTÉSÜK

2021

 

 

2021. január 8

Álmomban a Keleti pályaudvaron kóvályogtam és különböző nehézségekbe keveredtem. Végül elindultam hazafelé, de megállított egy csillogó szemű öreg koldus, akin szegényes, kopott, de tiszta ruha volt és azt kérdezte: - Nem akar a fizetési listámra felkerülni? Úgy gondoltam, ilyen humorosan akar pénzt kérni, hát adtam neki egy ezrest és jó étvágyat kívántam neki.

Magyarázat: Mt.25.40

 

2021. január 14

Álmomban egy fagylaltos kocsit láttam.  Új korában szép lehetett, fehér volt eredetileg, de a festék részben lepattogzott, részben felhólyagosodott, az eresztékekből rozsda folyt a fehér felületre, ami mindennek volt mondható, csak vonzónak nem . Körbejártam a fagylaltoskocsit és azt mondtam, milyen marketing ez? Ki vesz ilyen kocsiból fagylaltot? Alapos tatarozás kéne ide.

Magyarázat: Hiába az finom és ízletes szellemi táplálék, a kereszténység fagylaltos kocsija alapos tatarozásra szorul.

 

2021. január 15

Álmomban  Vlagyimir Putyinnal találkoztam. Egyszerű szürke nadrágban és fekete pólóban volt, magyarul jól beszélt és kellemesen társalogtunk. Elmondtam, hogy régebben láttam messzebbről, de nagyon örülök, hogy találkoztam vele, szimpatikus a határozottsága, keménysége, nyugalma, ami erőt sugároz. Elkísértem egészen a nagykövetségig, jó barátságában vettünk búcsút egymástól.

Magyarázat: A határozottság, keménység princípiumához jóval közelebb kerültem.

 

2021. január 26

Álmomban  Afrika legelmaradottabb országában a Közép Afrikai Köztársaságban voltam. Az emberek jókedvűek, bőbeszédűek voltak, nem volt veszélyérzetem. Egy nagy táborban, vagy közösségi helyen találkoztam több emberrel, és a tömegben hirtelen magyar szót hallottam. Volt egy Magyarországon tanult néger srác és volt egy kitelepült magyar is, akinek a bőrszíne nem volt olyan sötét, mint a négereké, de a magyarhoz képest eléggé. Miközben beszélgettem velük, hirtelen két oroszlán rám ugrott. Karomat ösztönösen védekezésre emeltem, de az oroszlánok szeretettel nyalogatták az arcomat, mintha kölyökkoruk óta az idomítójuk lennék, így aztán én is ölelgettem őket. Átmentem egy másik terembe, ahol étel volt kikészítve, nagy, hosszú tálban fűszeres raguféle. Eleinte jóízűen ettem, örültem, hogy milyen nagy cubák húsok  vannak benne, de hamar észrevettem, hogy a nagy fehér húsok használt gyerekpelenkák benne, ezért figyelmeztettem a feleségem is.

Magyarázat: A földi élet elmaradott szellemi hazámhoz képest, noha elvétve találkozom szellemi honfitársaimmal. Az Oroszlán princípiummal tökéletes összhangban vagyok. A szellemi táplálék fogyasztásával  vigyázni kell.

 

2021. január 26

Álmomban  találtam egy hatalmas aranytelért egy sziklában, amit csákánnyal, fáradságosan kezdtem kibányászni.

Magyarázat: Nagy munka, de nagy kincs, testhezálló Arany Viktornak.

 

2021. február 2

Álmomban  hajlott hátammal sántikáltam egy tusoló-illemhely felé, mert pössentenem kellett, és mivel a fejem nem tudom felemelni, nem láttam a feliratot és véletlenül a női részlegbe nyitottam be. Ott egy hatvan körüli molett hölgy tusolt, aki rögtön elkezdett kiabálni, hogy micsoda disznóság, pedig azonnal elnézést kértem és kihátráltam a tusolóból. De a hölgy csak jött utánam, kiabált, vádaskodott, noha kétszer is bocsánatot kértem. Végül azt mondtam, a betegségem miatt nem láttam a feliratot, nem szándékosan nyitottam be oda, ha Ön mégis mást feltételez, tegyen büntetőfeljelentést.

Magyarázat: Problémás ügyeimben a szellemi rend képviselőire, az égiekre bízom az ítéletet.

 

2021. február 18

Álmomban  közvetlen a fejem mellett azt hallottam:-  Ez itt egy kutya.

Magyarázat: A kutya a szolgálat analógiája, önzetlen, alkalmazkodó, hűséges, hálás.

 

 

2021. február 23

Álmomban  egy úton jártam, és egy szakaszon halottak voltak az úton elhelyezve, az útba beépítve egy szintben, és csak úgy tudtam továbbhaladni, hogy rájuk kellett lépnem. Mellettem volt egy kísérő, ő fogta a kezem és segített, de egy is viszolyogva tettem meg a lépéseket, főként, amikor valakinek a testével közvetlenül érintkezett a cipőtalpam, mert nem fedte még 5 cm föld sem.

Magyarázat: A szellemi halottakkal való közvetlen találkozás  törvényszerű, életutam része, segítséggel abszolválom.

 

 

2021. február 27

Álmomban  a feleségemet láttam egy teljesen új autóban. Az eddigi cammogós szürke egyterű helyett egy citromsága, jobbkormányos BMW-ben ült, amin elcsodálkoztam. Kérdeztem is, hogy a Nissan hová lett?

Magyarázat: Feleségem szellemi fejlődésének meggyorsításához merőben új fajta eszközre váltott.

 

2021. február 27

Külföldön voltam Lengyelországban, hazautazásra készülődtem a  varsói reptéren. Maradt egy csomó pénzem, de nem tudtam elkölteni, mert hiábavalóságokra nem  akartam, és nem találtam semmit, amit hazavittem volna.

Magyarázat: Készülődöm szellemi hazámba.

 

2021. március  10

Álmomban ismerősöknél aludtam kint Bécsben. Még valaki aludt ott, akiről tudtam, hogy másnap disszidálni akar, kint akar maradni. Tudtam, hogy merre  van a menekültek befogadó állomása, reggel már 3 órakor felébredtem, és elindultam. A befogadó állomás főnöke mutatta, hogy egy egész teherautó laktató táplálék, kolbász, szalonna, húskonzerv érkezett. Még nem volt hat óra, amikor regisztrálni kezdik a menedékkérőket, de be lehetett állni a sorba az ételosztáshoz. Elég lepattant társaság várt ott, valaki rámszólt, hogy rossz helyen álltam be a sorba, menjek hátrébb, szó nélkül hátramentem. Tudtam, hogy kétesélyes, hogyan fog elsülni a disszidálásom, de elszánt voltam, lesz, mi lesz, kint maradok.

Magyarázat: Erősen vonz a szellemvilág.

 

 

2021. március  28

Álmomban disszidáltam Bécsbe. Vonattal mentem ki, még korán reggel volt, nem is volt még nyitva a befogadóközpont, csak a menekülteket kihasználó zugközvetítők, feketén szobakiadók voltak aktívak, meg pár büfé, utcai étkezde. Tanácstalan voltam, nem is tudtam, hol van pontosan a befogadóállomás ahol menedékjogot kell kérni, nem is voltam biztos benne, hogy megkapom a menedékjogot, hisz Magyarországon normalizálódott a helyzet. Egy kint élő idősebb magyar hölgyet kérdeztem, meg, hogy engem, mint volt ügyvezetőt alkalmazna-e. Végignéztem magamon, elegáns öltönyben, nyakkendősen voltam, de a lábamon se cipő, se zokni. A hölgy sajnálattal, de nem tudott felvenni. Eltévedtem, elkeveredtem, fáradt voltam, és azt gondoltam, megkeresem a vasútállomást és visszamegyek mégis.

Magyarázat: Távoznék a szellemvilágba, de elszántságom nem elegendő.

 

2021. április  2

Álmomban beléptem egy hodályszerű helyiségbe. Egyből rámtámadt egy piszkos vaj színű rágcsáló és meg akart harapni, mert így védekezett. Jó reflexem volt, könnyedén lepofoztam, még mielőtt rám ugrott volna. Aztán amikor sokadjára támadt ok nélkül, elkaptam a fejét és leszorítottam a földre, alig kapott levegőt, ettől lecsillapodott. Voltak még kisebb egerek, denevérek, de ezeket ártalmatlannak tartottam, a nagy harapós rágcsálót meg hatástalanítottam.

Magyarázat: Szellemi kártevőimmel megbirkózom.

 

2021. április  5

Álmomban hosszú utazás után hazaérkeztem egy tömött vonatszerelvényen Budapestre. A vonat lassan begördült a Keletibe én pedig úgy gondoltam, még gyorsan letusolok  a vonaton, hogy teljesen tisztán menjek haza. A hosszú úton wc-n is voltam, meg is izzadtam, jól esett volna teljesen tisztán hazamenni, de egyrészt hatalmas tülekedés volt, másrészt mindegyik tusoló foglalt volt, az egyikben gyerekek viháncoltak, lubickoltak, így aztán úgy döntöttem, hogy letusolok otthon.

Magyarázat: A beérkezettség kellemes érzését akartam tökéletessé tenni a teljes tisztulással, ami még várat magára.

 

 

2021. április  10

Álmomban egy nagy vásárcsarnokban voltam és egy 5-6 kg méretű busát, vagy nyurgapontyot vettem. 

Magyarázat: A Halak princípiumot nagy mennyiségben veszem magamhoz.

 

2021. április  13

Álmomban egy lakótelepre futottam be mokány, négykerék meghajtású kis terepjárómmal. Találtam ott egy csomó autót, gondoltam kipróbálom azokat is, volt köztük Fiat 850-es is, fiatal korom egyik kedvence. Végigpróbáltam őket, de a végén odajöttek a tulajdonosok és nagyon haragudtak rám, én meg azt mondtam, ott az én autóm is, azt is ki lehet próbálni, nem vagyok tolvaj. Gondoltam jobb lesz hazamenni innen, de addigra már drótkeritésből kordont vontak a lakótelep köré és csak egy keskeny kijáraton tudtam távozni, utómat pedig ellopták. Mérlegeltem, tegyek-e feljelentést, mert az azzal járó adminisztrációhoz, tulajdonjogom igazolásához, feljelentés írásához nem volt túl sok kedvem.

Magyarázat: Aki mások szellemi  eszközeit próbálgatja, elveszítheti a sajátját....

 

2021. április  19

Álmomban egy ügyfélszolgálati ablaknál ültem egy kollegával közösen. Nézegettem az eszközeit, laptopját, pcjét, mobiltelefonját. Elment ebédelni és észrevettem, hogy eltűnt a mobilom, ezért utánamentem az ebédlőbe. Nem találtam, ezért leültem egy székre, hogy megvárjam, de alulról egy férfikéz hirtelen előnyúlt és markolászni kezdte nemiszervemet. Kezemmel csapkodtam a kezére és igyekeztem a lábammal is a szék alá rugdosni, így sikerült megszabadulnom tőle.

Magyarázat: A terméketlen és törvénytelen szellemi hatásokat elhárítottam.

 

2021. április  20

Álmomban kiképző tisztes voltam a katonaságnál. Jöttek az újoncok, közben bejártam és leellenőriztem a körleteket. Az újoncok tanácstalanul lődörögtek, még civilben, amikor egyik rokonomat felfedeztem közöttük.  Odasúgtam neki, hogy most még tegezhet, de a kiképzés alatt feszesebb kapcsolat lesz közöttünk, mindamellett figyelni fogok rá és segítem, ha gondja akad.

Magyarázat: A szellemi szolgálatban szerzett tapasztalataimat átadom.

 

2021. április  26

Álmomban életmentő tanfolyamon és vizsgán vettem részt.

Magyarázat: Az Emberfia azért jött, hogy megmentse, ami elveszett. Mt.18.11.

 

2021. április  28

Álmomban erőnléti és ügyességi vizsgán vettem részt.

Magyarázat: A tanulási időszakot vizsga zárja.

 

2021. április  29

Álmomban erőnléti és ügyességi vizsgán vettem részt.

Magyarázat: A tanulási időszakot vizsga zárja.

 

2021. április  30

Álmomban erőnléti és ügyességi vizsgán vettem részt.

Magyarázat: A tanulási időszakot vizsga zárja.

 

2021. május  1

Álmomban erőnléti és ügyességi vizsgán vettem részt.

Magyarázat: A tanulási időszakot vizsga zárja.

 

2021. május  3

Álmomban erőnléti és ügyességi vizsgán vettem részt.

Magyarázat: A tanulási időszakot vizsga zárja.

 

2021. május  7

Álmomban egy emberekkel teli, nagy étteremben egy nem szomszédos, de közeli asztalnál a pincér épp bort szolgált fel. Feltűnt, hogy a bort kihúzott és visszadugott dugóval hozta ki és tette az asztalra, noha a dugót az asztalnál kell eltávoítani és a pincér dolga az ital kitöltése.

Magyarázat: A szellemi táplálékok nagy kínálatában észreveszem a szabálytalanságokat.

 

2021. május  10

Álmomban egy fedett hullámfürdőben voltam. Találkoztam kedves nagynénémmel is, akinek lelkesen elmagyaráztam, hogyan működik a hullámfürdő. Egy tányéron még teasüteményt is vittem magammal a medencébe. Vigyáztam nehogy morzsázzak, de olyan érzésem volt, hogy talán nem szabad a medencébe ételt hozni.

Magyarázat: Kellemes szellemi élményben részesültem.

 

2021. május  14

Álmomban  a búzával kapcsolatos ismereteket sajátítottam el, különös tekintettel a számtalan búza alfajra, és a gyors és megbízható minőségellenőrzésre.

Magyarázat: A szellemi ismeretek alapjaiban merültem el. Jézus mondja, Én vagyok az Élet kenyere.....

 

2021. május  15

Álmomban  hírszerző voltam a titkosszolgálatnál. Egy szállodában volt a fedett "laktanyánk" ahol a kiképzések folytak és ahol tartózkodtunk. Bementem a kellékraktárba, ahol a munkánkhoz szükséges speciális eszközök  voltak, és megpillantottam néhány evőpálcikát. A pálcikák vékonyabbik fele fából volt, a vastagodó fele zsírkrétaszerű anyagból készült. Szórakozottan a számba vettem egy pálcikát és a zsírkrétaszerű részből leharaptam egy darabot és elkezdtem rágcsálni. Még nem nyeltem le belőle, amikor eszembe ötlött, hogy a pálcika e fele méreggel van preparálva. Megőriztem a hidegvérem, a mosdóba siettem, kiöblítettem a számat és elkezdtem fogat mosni, hogy hogy a legapróbb darabkákat is eltávolítsam.

Magyarázat: Megúsztam egy veszélyes figyelmetlenséget, szellemi immunrendszerem működik.

 

2021. május  15

Álmomban  egy magánszemély tulajdonában levő élelmiszergyártó és forgalmazó cég középvezetője voltam. A vezérigazgatói állás megüresedett, így fontolóra vettem a jelentkezésemet, bár tudtam, hogy a munkakör nagy kihívás és a tulajdonos nagyon megnézi, kit ültet abba a székbe, milyen képességekkel rendelkezik az illető, és a munkakör nagy felelősséggel jár.

Magyarázat: Szellemi emelkedés kapujában állok.

 

2021. május  21

Álmomban  egy hölgynek volt 20-25 esőkabátja, jórészt originált, talán egy volt kibontva és visszahajtogatva. Értékesíteni akarta, ezért segítettem neki a hivatalos értékesítési feltételek megteremtésében, használati útmutató, termékleírás, garanciajegy.

Magyarázat: Szellemi védelem terjesztésében segédkezem.

 

2021. május  27

Álmomban  első feleségemnél aludtam és reggel ébredés után észrevettem, hogy a nyakam majdnem tökéletesen mozog, a fejem hátra tudom hajtani. Nagy örömmel mutattam fiaimnak és neki, elhatároztam, hogy futni, tornászni fogok és közben az a gondolat futott át a fejemen, hogy ez nem véletlen, letérdelek előtte és megkérem a kezét, házasodjunk össze még egyszer, de egyszer csak elkezdte mondogatni, hogy pisiszagú lett tőlem az ágynemű, mire azt mondtam, sajnálom, majd a mosógép kimossa. Ő tovább undorkodott, hogy azt a mosógépbe nem teszi be, így aztán duzzogva nekiálltam kézzel kimosni és azt mondtam magamban, maradok második feleségemnél, ő be merte volna rakni a mosógépbe az ágyneműt.

Magyarázat: Egóm és magasabb énem között ingadozom.

 

2021. május  27

Álmomban  egy nagy darab sült húst úgy vágtam ketté, hogy a benne lévő összenövés közepébe, a két réteg közé helyeztem a kést, kicsit megnyomtam a hús felső részét és mintha magától siklott volna benne, úgy hasította ketté..

Magyarázat: Megtalálom a szellemi táplálék természetes struktúráit, az osszetartozó és össze nem tartozó részeket..

 

2021. május  28

Álmomban  meglátogattam első feleségem. A nagy lakásban eszembe jutott a sok közös élmény, szívemet melegség járta át, fontolgattam, hogy újra vele éljek. Amikor nagy hirtelen elváltam tőle, otthagytam számos értékes elektronikai műszaki eszközt, számítógépeket, elektronikus írógépet, rövidhullámú adó vevőt, stb. A lakás bejárása során azt tapasztaltam, hogy ezek mind eltűntek, volt feleségem kidobta őket és szememben haszontalan tárgyakkal tömte tele a lakást. Elszomorított a pazarlás, de felülemelkedtem rajta.

Magyarázat: Egómmal keresem a kapcsolatot.

 

2021. május  31

Álmomban  egy előttem lévő nagyméretű üvegakvárium szerűségben láttam valamilyen gabonát, tán zabpelyhet, de megférgesedett, látszottak a járatok benne, tudtam, hogy az fogyasztásra nem alkalmas.

Magyarázat: Felismerem az alapvető szellemi táplálékban a hibákat.

 

2021. június 1

Álmomban  egy csomó gyertyát láttam a sötétben világítani.

Magyarázat: Nem azért gyújtanak mécsest, hogy a véka alá tegyék.... mondta Jézus.

 

2021. június 3

Álmomban  egy zsinagógában voltam, mert szeretek más vallások istentiszteletein is részt venni. Pár idősebb nénike az istentisztelet kezdete után  hamar elhagyta a zsinagógát, mire egy mögöttem álló férfi felkiáltott, én katolikus vagyok, felháborító, ahogy itt viselkednek! Válaszoltam neki, hogy én is katolikus vagyok, de minden vallásnak meg van a maga sajátossága és minden vallásnak van szépsége, és minden vallás Istenhez vezet.

Magyarázat: Minden vallás Istenhez vezet.

 

2021. június 5

Álmomban  Bécsben egy arab kereskedőtől különleges gesztenyemasszát vásároltam.

Magyarázat: Különleges szellemi táplálékra tettem szert.

 

2021. június 7

Álmomban  a Maresi cég ügyvezetője voltam. Napközben hazaugrottam a munkahelyemről és vezetés közben kigondoltam, hogy átalakítom a munkahelyem, átcsoportosítom a dolgozókat az egyes irodákban, hogy javuljon a munka hatékonysága. Otthon találtam egy csomó elektronikai kommunikációs eszközt, diktafont, mobilkészüléket, fejhallgatókat ezt azt, ezeket mind magammal vittem vissza a munkahelyre, hogy  sikeres legyen az átszervezés

Magyarázat: Erőimet energiáimat optimalizálom.

 

2021. június 9

Álmomban  svéd gombát készítettem.

Magyarázat: Olyan szellemi táplálékot állítok össze, amelyik az összeállításban egészen más hatást vált ki, mint az egyes összetevők külön külön.

 

2021. június 9

Álmomban  egy nagy dumás vállalkozó rám sózott egy nadrág kiegészítőt, azzal hogy elegáns hasznos szuper termék, de alapos vizsgálat után rájöttem, hogy használhatatlan és vissza akartam adni és a pénzem visszakérni.

Magyarázat: Nem dőlök be átveréseknek, de ha igen, akkor sem hagyom magam.

 

2021. június 15

Álmomban  a tengerpartra készültünk családostul. Feleségem vonaton utazott fiával együtt, én pedig kislányunkkal Zinával repültem. Gondolatátvitellel magamhoz tapasztotta, de fél kézzel biztonság kedvéért át is öleltem,. úgy repültünk erdők városok mezők felett több kilométer magasan a tengerpartig.

Magyarázat: Kislányommal szárnyalunk.

 

2021. július 6

Álmomban  két baráttal, ismerőssel óceánátúszásra vállalkoztunk. Kicsit komolytalannak tűntek az előkészületek, egy irodaházban bolyongva találtam  pár nejlonzacskót, amit a kezeimre húztam, de egy folyosóra kiakasztott ollót is elvettem, hogy ha találok egy műanyag lapot, a tenyerem méretére vágva használhassam, hogy ne folyjon át a víz az ujjaim között. Belegondoltam, hogy milyen vakmerő a vállalkozásunk, hogy fogok kb. két hónapig folyamatosan úszni, átfutott a fejemen, hogy rá is mehetek, de bíztam legendás szívósságomban, kitartásomban.

Magyarázat: Nagy teljesítménypróbára készülök.

 

2021. július 24

Álmomban  kint voltam Amerikában, esküvőre készültem. A helyiekkel konzultálva szereztem be a jeggyűrűt és a jegyajándékokat.

Magyarázat: Únió mystica megvalósulára készülök.

 

2021. július 25

Álmomban  egy nagyvárosban az út mellett ültem egy padon. Arra jött egy férfi drága, elegáns fekete kabátban, a hosszú, majdnem bokáig érő kabát alól csíkos nadrágszár lógott ki, mintha pizsamanadrág lenne, de összbenyomásként elegáns volt az illető. Megbotlott, az ölembe huppant, és csodálkozva vettem észre, hogy a fekete kabát alatt meztelen, a csikos nadrágszár is csak a kabáthoz volt erősítve, és rendkívül szőrös, dús fekete göndör szőrzete volt, akár egy majomnak. Arra jött egy elegáns fekete autó, kinyílt az ajtaja, gondoltam hozzájuk tartozik, majd elviszik, mert abban is előkelően öltözött középkorú férfiak voltak, közülük egy kínai az első ülés háttámlájának dőlve aludt. Nem volt hely az autóban, becsukódott az ajtaja és az autó elsuhant. Megsajnáltam szegényt, aki az ölemben ült, mert láttam, hogy  kátrány is fröccsent rá, de ahogy körbenéztem, láttam, másokat is, volt akinek a felsőteste volt kátrányos, volt, aki szomorúan, segélykérő tekintettel nézett rám, az egész arca csupa fekete kátrány volt, csak a szemei látszottak.

Magyarázat: Az anyagi gazdagság, világi hatalmasság mögött sokszor van szenvedés és sötétség, különbözőképpen, de minden ember szenved.

 

 

2021. július 29

Álmomban  belföldi kiküldetésbe küldött  az északi határszélre a munkahelyem. Munkám végeztével felültem a vonatra, de már szlovák területen vettem észre, hogy rossz vonatra szálltam, amelyik nem Budapestre, hanem Szlovákia belsejébe vitt. Úgy gondoltam, sebaj, a következő állomáson leszállok, felülök az ellentétes irányba menő vonatra és kis késéssel minden megoldódik, de belemerültem az olvasásba a vonaton, ráadásul jött a kalauz és nekem nem volt Szlovákiába szóló jegyem. Sikerült szerencsésen leszállnom bírság nélkül, de elkeveredtem a szlovák városban, ahol nem mertem magyarul megszólalni, mert tudtam, hogy nagyon nem szeretik a magyarokat, inkább németül próbálkoztam. Bekeveredtem egy üzletközpontba, ahol leültem, meginni egy üdítőt és harapni valamit. Utána tovább kóvályogtam a nagy rengetegben és észrevettem, hogy elhagytam a zakóm, amiben a pénzem, igazolványaim és a telefonom voltak, és rájöttem, teljesen kilátástalan helyzetben vagyok idegen területen kommunikációs lehetőség és pénz nélkül.

Magyarázat: Teljesen kilátástalan helyzetben vagyok

Ha tanácstalan vagy álmod jelentésében, írj!


 

VISSZA

TOVÁBB