ÁLMAIM ÉS JELENTÉSÜK

2021

 

 

2021. január 8

Álmomban a Keleti pályaudvaron kóvályogtam és különböző nehézségekbe keveredtem. Végül elindultam hazafelé, de megállított egy csillogó szemű öreg koldus, akin szegényes, kopott, de tiszta ruha volt és azt kérdezte: - Nem akar a fizetési listámra felkerülni? Úgy gondoltam, ilyen humorosan akar pénzt kérni, hát adtam neki egy ezrest és jó étvágyat kívántam neki.

Magyarázat: Mt.25.40

 

2021. január 14

Álmomban egy fagylaltos kocsit láttam.  Új korában szép lehetett, fehér volt eredetileg, de a festék részben lepattogzott, részben felhólyagosodott, az eresztékekből rozsda folyt a fehér felületre, ami mindennek volt mondható, csak vonzónak nem . Körbejártam a fagylaltoskocsit és azt mondtam, milyen marketing ez? Ki vesz ilyen kocsiból fagylaltot? Alapos tatarozás kéne ide.

Magyarázat: Hiába az finom és ízletes szellemi táplálék, a kereszténység fagylaltos kocsija alapos tatarozásra szorul.

 

2021. január 15

Álmomban  Vlagyimir Putyinnal találkoztam. Egyszerű szürke nadrágban és fekete pólóban volt, magyarul jól beszélt és kellemesen társalogtunk. Elmondtam, hogy régebben láttam messzebbről, de nagyon örülök, hogy találkoztam vele, szimpatikus a határozottsága, keménysége, nyugalma, ami erőt sugároz. Elkísértem egészen a nagykövetségig, jó barátságában vettünk búcsút egymástól.

Magyarázat: A határozottság, keménység princípiumához jóval közelebb kerültem.

 

2021. január 26

Álmomban  Afrika legelmaradottabb országában a Közép Afrikai Köztársaságban voltam. Az emberek jókedvűek, bőbeszédűek voltak, nem volt veszélyérzetem. Egy nagy táborban, vagy közösségi helyen találkoztam több emberrel, és a tömegben hirtelen magyar szót hallottam. Volt egy Magyarországon tanult néger srác és volt egy kitelepült magyar is, akinek a bőrszíne nem volt olyan sötét, mint a négereké, de a magyarhoz képest eléggé. Miközben beszélgettem velük, hirtelen két oroszlán rám ugrott. Karomat ösztönösen védekezésre emeltem, de az oroszlánok szeretettel nyalogatták az arcomat, mintha kölyökkoruk óta az idomítójuk lennék, így aztán én is ölelgettem őket. Átmentem egy másik terembe, ahol étel volt kikészítve, nagy, hosszú tálban fűszeres raguféle. Eleinte jóízűen ettem, örültem, hogy milyen nagy cubák húsok  vannak benne, de hamar észrevettem, hogy a nagy fehér húsok használt gyerekpelenkák benne, ezért figyelmeztettem a feleségem is.

Magyarázat: A földi élet elmaradott szellemi hazámhoz képest, noha elvétve találkozom szellemi honfitársaimmal. Az Oroszlán princípiummal tökéletes összhangban vagyok. A szellemi táplálék fogyasztásával  vigyázni kell.

 

2021. január 26

Álmomban  találtam egy hatalmas aranytelért egy sziklában, amit csákánnyal, fáradságosan kezdtem kibányászni.

Magyarázat: Nagy munka, de nagy kincs, testhezálló Arany Viktornak.

 

2021. február 2

Álmomban  hajlott hátammal sántikáltam egy tusoló-illemhely felé, mert pössentenem kellett, és mivel a fejem nem tudom felemelni, nem láttam a feliratot és véletlenül a női részlegbe nyitottam be. Ott egy hatvan körüli molett hölgy tusolt, aki rögtön elkezdett kiabálni, hogy micsoda disznóság, pedig azonnal elnézést kértem és kihátráltam a tusolóból. De a hölgy csak jött utánam, kiabált, vádaskodott, noha kétszer is bocsánatot kértem. Végül azt mondtam, a betegségem miatt nem láttam a feliratot, nem szándékosan nyitottam be oda, ha Ön mégis mást feltételez, tegyen büntetőfeljelentést.

Magyarázat: Problémás ügyeimben a szellemi rend képviselőire, az égiekre bízom az ítéletet.

 

2021. február 18

Álmomban  közvetlen a fejem mellett azt hallottam:-  Ez itt egy kutya.

Magyarázat: A kutya a szolgálat analógiája, önzetlen, alkalmazkodó, hűséges, hálás.

 

 

2021. február 23

Álmomban  egy úton jártam, és egy szakaszon halottak voltak az úton elhelyezve, az útba beépítve egy szintben, és csak úgy tudtam továbbhaladni, hogy rájuk kellett lépnem. Mellettem volt egy kísérő, ő fogta a kezem és segített, de egy is viszolyogva tettem meg a lépéseket, főként, amikor valakinek a testével közvetlenül érintkezett a cipőtalpam, mert nem fedte még 5 cm föld sem.

Magyarázat: A szellemi halottakkal való közvetlen találkozás  törvényszerű, életutam része, segítséggel abszolválom.

 

 

2021. február 27

Álmomban  a feleségemet láttam egy teljesen új autóban. Az eddigi cammogós szürke egyterű helyett egy citromsága, jobbkormányos BMW-ben ült, amin elcsodálkoztam. Kérdeztem is, hogy a Nissan hová lett?

Magyarázat: Feleségem szellemi fejlődésének meggyorsításához merőben új fajta eszközre váltott.

 

2021. február 27

Külföldön voltam Lengyelországban, hazautazásra készülődtem a  varsói reptéren. Maradt egy csomó pénzem, de nem tudtam elkölteni, mert hiábavalóságokra nem  akartam, és nem találtam semmit, amit hazavittem volna.

Magyarázat: Készülődöm szellemi hazámba.

 

2021. március  10

Álmomban ismerősöknél aludtam kint Bécsben. Még valaki aludt ott, akiről tudtam, hogy másnap disszidálni akar, kint akar maradni. Tudtam, hogy merre  van a menekültek befogadó állomása, reggel már 3 órakor felébredtem, és elindultam. A befogadó állomás főnöke mutatta, hogy egy egész teherautó laktató táplálék, kolbász, szalonna, húskonzerv érkezett. Még nem volt hat óra, amikor regisztrálni kezdik a menedékkérőket, de be lehetett állni a sorba az ételosztáshoz. Elég lepattant társaság várt ott, valaki rámszólt, hogy rossz helyen álltam be a sorba, menjek hátrébb, szó nélkül hátramentem. Tudtam, hogy kétesélyes, hogyan fog elsülni a disszidálásom, de elszánt voltam, lesz, mi lesz, kint maradok.

Magyarázat: Erősen vonz a szellemvilág.

 

 

2021. március  28

Álmomban disszidáltam Bécsbe. Vonattal mentem ki, még korán reggel volt, nem is volt még nyitva a befogadóközpont, csak a menekülteket kihasználó zugközvetítők, feketén szobakiadók voltak aktívak, meg pár büfé, utcai étkezde. Tanácstalan voltam, nem is tudtam, hol van pontosan a befogadóállomás ahol menedékjogot kell kérni, nem is voltam biztos benne, hogy megkapom a menedékjogot, hisz Magyarországon normalizálódott a helyzet. Egy kint élő idősebb magyar hölgyet kérdeztem, meg, hogy engem, mint volt ügyvezetőt alkalmazna-e. Végignéztem magamon, elegáns öltönyben, nyakkendősen voltam, de a lábamon se cipő, se zokni. A hölgy sajnálattal, de nem tudott felvenni. Eltévedtem, elkeveredtem, fáradt voltam, és azt gondoltam, megkeresem a vasútállomást és visszamegyek mégis.

Magyarázat: Távoznék a szellemvilágba, de elszántságom nem elegendő.

 

2021. április  2

Álmomban beléptem egy hodályszerű helyiségbe. Egyből rámtámadt egy piszkos vaj színű rágcsáló és meg akart harapni, mert így védekezett. Jó reflexem volt, könnyedén lepofoztam, még mielőtt rám ugrott volna. Aztán amikor sokadjára támadt ok nélkül, elkaptam a fejét és leszorítottam a földre, alig kapott levegőt, ettől lecsillapodott. Voltak még kisebb egerek, denevérek, de ezeket ártalmatlannak tartottam, a nagy harapós rágcsálót meg hatástalanítottam.

Magyarázat: Szellemi kártevőimmel megbirkózom.

 

2021. április  5

Álmomban hosszú utazás után hazaérkeztem egy tömött vonatszerelvényen Budapestre. A vonat lassan begördült a Keletibe én pedig úgy gondoltam, még gyorsan letusolok  a vonaton, hogy teljesen tisztán menjek haza. A hosszú úton wc-n is voltam, meg is izzadtam, jól esett volna teljesen tisztán hazamenni, de egyrészt hatalmas tülekedés volt, másrészt mindegyik tusoló foglalt volt, az egyikben gyerekek viháncoltak, lubickoltak, így aztán úgy döntöttem, hogy letusolok otthon.

Magyarázat: A beérkezettség kellemes érzését akartam tökéletessé tenni a teljes tisztulással, ami még várat magára.

 

 

2021. április  10

Álmomban egy nagy vásárcsarnokban voltam és egy 5-6 kg méretű busát, vagy nyurgapontyot vettem. 

Magyarázat: A Halak princípiumot nagy mennyiségben veszem magamhoz.

 

2021. április  13

Álmomban egy lakótelepre futottam be mokány, négykerék meghajtású kis terepjárómmal. Találtam ott egy csomó autót, gondoltam kipróbálom azokat is, volt köztük Fiat 850-es is, fiatal korom egyik kedvence. Végigpróbáltam őket, de a végén odajöttek a tulajdonosok és nagyon haragudtak rám, én meg azt mondtam, ott az én autóm is, azt is ki lehet próbálni, nem vagyok tolvaj. Gondoltam jobb lesz hazamenni innen, de addigra már drótkeritésből kordont vontak a lakótelep köré és csak egy keskeny kijáraton tudtam távozni, utómat pedig ellopták. Mérlegeltem, tegyek-e feljelentést, mert az azzal járó adminisztrációhoz, tulajdonjogom igazolásához, feljelentés írásához nem volt túl sok kedvem.

Magyarázat: Aki mások szellemi  eszközeit próbálgatja, elveszítheti a sajátját....

 

2021. április  19

Álmomban egy ügyfélszolgálati ablaknál ültem egy kollegával közösen. Nézegettem az eszközeit, laptopját, pcjét, mobiltelefonját. Elment ebédelni és észrevettem, hogy eltűnt a mobilom, ezért utánamentem az ebédlőbe. Nem találtam, ezért leültem egy székre, hogy megvárjam, de alulról egy férfikéz hirtelen előnyúlt és markolászni kezdte nemiszervemet. Kezemmel csapkodtam a kezére és igyekeztem a lábammal is a szék alá rugdosni, így sikerült megszabadulnom tőle.

Magyarázat: A terméketlen és törvénytelen szellemi hatásokat elhárítottam.

 

2021. április  20

Álmomban kiképző tisztes voltam a katonaságnál. Jöttek az újoncok, közben bejártam és leellenőriztem a körleteket. Az újoncok tanácstalanul lődörögtek, még civilben, amikor egyik rokonomat felfedeztem közöttük.  Odasúgtam neki, hogy most még tegezhet, de a kiképzés alatt feszesebb kapcsolat lesz közöttünk, mindamellett figyelni fogok rá és segítem, ha gondja akad.

Magyarázat: A szellemi szolgálatban szerzett tapasztalataimat átadom.

 

2021. április  26

Álmomban életmentő tanfolyamon és vizsgán vettem részt.

Magyarázat: Az Emberfia azért jött, hogy megmentse, ami elveszett. Mt.18.11.

 

2021. április  28

Álmomban erőnléti és ügyességi vizsgán vettem részt.

Magyarázat: A tanulási időszakot vizsga zárja.

 

2021. április  29

Álmomban erőnléti és ügyességi vizsgán vettem részt.

Magyarázat: A tanulási időszakot vizsga zárja.

 

2021. április  30

Álmomban erőnléti és ügyességi vizsgán vettem részt.

Magyarázat: A tanulási időszakot vizsga zárja.

 

2021. május  1

Álmomban erőnléti és ügyességi vizsgán vettem részt.

Magyarázat: A tanulási időszakot vizsga zárja.

 

2021. május  3

Álmomban erőnléti és ügyességi vizsgán vettem részt.

Magyarázat: A tanulási időszakot vizsga zárja.

 

2021. május  7

Álmomban egy emberekkel teli, nagy étteremben egy nem szomszédos, de közeli asztalnál a pincér épp bort szolgált fel. Feltűnt, hogy a bort kihúzott és visszadugott dugóval hozta ki és tette az asztalra, noha a dugót az asztalnál kell eltávoítani és a pincér dolga az ital kitöltése.

Magyarázat: A szellemi táplálékok nagy kínálatában észreveszem a szabálytalanságokat.

 

2021. május  10

Álmomban egy fedett hullámfürdőben voltam. Találkoztam kedves nagynénémmel is, akinek lelkesen elmagyaráztam, hogyan működik a hullámfürdő. Egy tányéron még teasüteményt is vittem magammal a medencébe. Vigyáztam nehogy morzsázzak, de olyan érzésem volt, hogy talán nem szabad a medencébe ételt hozni.

Magyarázat: Kellemes szellemi élményben részesültem.

 

2021. május  14

Álmomban  a búzával kapcsolatos ismereteket sajátítottam el, különös tekintettel a számtalan búza alfajra, és a gyors és megbízható minőségellenőrzésre.

Magyarázat: A szellemi ismeretek alapjaiban merültem el. Jézus mondja, Én vagyok az Élet kenyere.....

 

2021. május  15

Álmomban  hírszerző voltam a titkosszolgálatnál. Egy szállodában volt a fedett "laktanyánk" ahol a kiképzések folytak és ahol tartózkodtunk. Bementem a kellékraktárba, ahol a munkánkhoz szükséges speciális eszközök  voltak, és megpillantottam néhány evőpálcikát. A pálcikák vékonyabbik fele fából volt, a vastagodó fele zsírkrétaszerű anyagból készült. Szórakozottan a számba vettem egy pálcikát és a zsírkrétaszerű részből leharaptam egy darabot és elkezdtem rágcsálni. Még nem nyeltem le belőle, amikor eszembe ötlött, hogy a pálcika e fele méreggel van preparálva. Megőriztem a hidegvérem, a mosdóba siettem, kiöblítettem a számat és elkezdtem fogat mosni, hogy hogy a legapróbb darabkákat is eltávolítsam.

Magyarázat: Megúsztam egy veszélyes figyelmetlenséget, szellemi immunrendszerem működik.

 

2021. május  15

Álmomban  egy magánszemély tulajdonában levő élelmiszergyártó és forgalmazó cég középvezetője voltam. A vezérigazgatói állás megüresedett, így fontolóra vettem a jelentkezésemet, bár tudtam, hogy a munkakör nagy kihívás és a tulajdonos nagyon megnézi, kit ültet abba a székbe, milyen képességekkel rendelkezik az illető, és a munkakör nagy felelősséggel jár.

Magyarázat: Szellemi emelkedés kapujában állok.

 

2021. május  21

Álmomban  egy hölgynek volt 20-25 esőkabátja, jórészt originált, talán egy volt kibontva és visszahajtogatva. Értékesíteni akarta, ezért segítettem neki a hivatalos értékesítési feltételek megteremtésében, használati útmutató, termékleírás, garanciajegy.

Magyarázat: Szellemi védelem terjesztésében segédkezem.

 

2021. május  27

Álmomban  első feleségemnél aludtam és reggel ébredés után észrevettem, hogy a nyakam majdnem tökéletesen mozog, a fejem hátra tudom hajtani. Nagy örömmel mutattam fiaimnak és neki, elhatároztam, hogy futni, tornászni fogok és közben az a gondolat futott át a fejemen, hogy ez nem véletlen, letérdelek előtte és megkérem a kezét, házasodjunk össze még egyszer, de egyszer csak elkezdte mondogatni, hogy pisiszagú lett tőlem az ágynemű, mire azt mondtam, sajnálom, majd a mosógép kimossa. Ő tovább undorkodott, hogy azt a mosógépbe nem teszi be, így aztán duzzogva nekiálltam kézzel kimosni és azt mondtam magamban, maradok második feleségemnél, ő be merte volna rakni a mosógépbe az ágyneműt.

Magyarázat: Egóm és magasabb énem között ingadozom.

 

2021. május  27

Álmomban  egy nagy darab sült húst úgy vágtam ketté, hogy a benne lévő összenövés közepébe, a két réteg közé helyeztem a kést, kicsit megnyomtam a hús felső részét és mintha magától siklott volna benne, úgy hasította ketté..

Magyarázat: Megtalálom a szellemi táplálék természetes struktúráit, az osszetartozó és össze nem tartozó részeket..

 

2021. május  28

Álmomban  meglátogattam első feleségem. A nagy lakásban eszembe jutott a sok közös élmény, szívemet melegség járta át, fontolgattam, hogy újra vele éljek. Amikor nagy hirtelen elváltam tőle, otthagytam számos értékes elektronikai műszaki eszközt, számítógépeket, elektronikus írógépet, rövidhullámú adó vevőt, stb. A lakás bejárása során azt tapasztaltam, hogy ezek mind eltűntek, volt feleségem kidobta őket és szememben haszontalan tárgyakkal tömte tele a lakást. Elszomorított a pazarlás, de felülemelkedtem rajta.

Magyarázat: Egómmal keresem a kapcsolatot.

 

2021. május  31

Álmomban  egy előttem lévő nagyméretű üvegakvárium szerűségben láttam valamilyen gabonát, tán zabpelyhet, de megférgesedett, látszottak a járatok benne, tudtam, hogy az fogyasztásra nem alkalmas.

Magyarázat: Felismerem az alapvető szellemi táplálékban a hibákat.

 

2021. június 1

Álmomban  egy csomó gyertyát láttam a sötétben világítani.

Magyarázat: Nem azért gyújtanak mécsest, hogy a véka alá tegyék.... mondta Jézus.

 

2021. június 3

Álmomban  egy zsinagógában voltam, mert szeretek más vallások istentiszteletein is részt venni. Pár idősebb nénike az istentisztelet kezdete után  hamar elhagyta a zsinagógát, mire egy mögöttem álló férfi felkiáltott, én katolikus vagyok, felháborító, ahogy itt viselkednek! Válaszoltam neki, hogy én is katolikus vagyok, de minden vallásnak meg van a maga sajátossága és minden vallásnak van szépsége, és minden vallás Istenhez vezet.

Magyarázat: Minden vallás Istenhez vezet.

 

2021. június 5

Álmomban  Bécsben egy arab kereskedőtől különleges gesztenyemasszát vásároltam.

Magyarázat: Különleges szellemi táplálékra tettem szert.

 

2021. június 7

Álmomban  a Maresi cég ügyvezetője voltam. Napközben hazaugrottam a munkahelyemről és vezetés közben kigondoltam, hogy átalakítom a munkahelyem, átcsoportosítom a dolgozókat az egyes irodákban, hogy javuljon a munka hatékonysága. Otthon találtam egy csomó elektronikai kommunikációs eszközt, diktafont, mobilkészüléket, fejhallgatókat ezt azt, ezeket mind magammal vittem vissza a munkahelyre, hogy  sikeres legyen az átszervezés

Magyarázat: Erőimet energiáimat optimalizálom.

 

2021. június 9

Álmomban  svéd gombát készítettem.

Magyarázat: Olyan szellemi táplálékot állítok össze, amelyik az összeállításban egészen más hatást vált ki, mint az egyes összetevők külön külön.

 

2021. június 9

Álmomban  egy nagy dumás vállalkozó rám sózott egy nadrág kiegészítőt, azzal hogy elegáns hasznos szuper termék, de alapos vizsgálat után rájöttem, hogy használhatatlan és vissza akartam adni és a pénzem visszakérni.

Magyarázat: Nem dőlök be átveréseknek, de ha igen, akkor sem hagyom magam.

 

2021. június 15

Álmomban  a tengerpartra készültünk családostul. Feleségem vonaton utazott fiával együtt, én pedig kislányunkkal Zinával repültem. Gondolatátvitellel magamhoz tapasztotta, de fél kézzel biztonság kedvéért át is öleltem,. úgy repültünk erdők városok mezők felett több kilométer magasan a tengerpartig.

Magyarázat: Kislányommal szárnyalunk.

 

2021. július 6

Álmomban  két baráttal, ismerőssel óceánátúszásra vállalkoztunk. Kicsit komolytalannak tűntek az előkészületek, egy irodaházban bolyongva találtam  pár nejlonzacskót, amit a kezeimre húztam, de egy folyosóra kiakasztott ollót is elvettem, hogy ha találok egy műanyag lapot, a tenyerem méretére vágva használhassam, hogy ne folyjon át a víz az ujjaim között. Belegondoltam, hogy milyen vakmerő a vállalkozásunk, hogy fogok kb. két hónapig folyamatosan úszni, átfutott a fejemen, hogy rá is mehetek, de bíztam legendás szívósságomban, kitartásomban.

Magyarázat: Nagy teljesítménypróbára készülök.

 

2021. július 24

Álmomban  kint voltam Amerikában, esküvőre készültem. A helyiekkel konzultálva szereztem be a jeggyűrűt és a jegyajándékokat.

Magyarázat: Únió mystica megvalósulára készülök.

 

2021. július 25

Álmomban  egy nagyvárosban az út mellett ültem egy padon. Arra jött egy férfi drága, elegáns fekete kabátban, a hosszú, majdnem bokáig érő kabát alól csíkos nadrágszár lógott ki, mintha pizsamanadrág lenne, de összbenyomásként elegáns volt az illető. Megbotlott, az ölembe huppant, és csodálkozva vettem észre, hogy a fekete kabát alatt meztelen, a csikos nadrágszár is csak a kabáthoz volt erősítve, és rendkívül szőrös, dús fekete göndör szőrzete volt, akár egy majomnak. Arra jött egy elegáns fekete autó, kinyílt az ajtaja, gondoltam hozzájuk tartozik, majd elviszik, mert abban is előkelően öltözött középkorú férfiak voltak, közülük egy kínai az első ülés háttámlájának dőlve aludt. Nem volt hely az autóban, becsukódott az ajtaja és az autó elsuhant. Megsajnáltam szegényt, aki az ölemben ült, mert láttam, hogy  kátrány is fröccsent rá, de ahogy körbenéztem, láttam, másokat is, volt akinek a felsőteste volt kátrányos, volt, aki szomorúan, segélykérő tekintettel nézett rám, az egész arca csupa fekete kátrány volt, csak a szemei látszottak.

Magyarázat: Az anyagi gazdagság, világi hatalmasság mögött sokszor van szenvedés és sötétség, különbözőképpen, de minden ember szenved.

 

 

2021. július 29

Álmomban  belföldi kiküldetésbe küldött  az északi határszélre a munkahelyem. Munkám végeztével felültem a vonatra, de már szlovák területen vettem észre, hogy rossz vonatra szálltam, amelyik nem Budapestre, hanem Szlovákia belsejébe vitt. Úgy gondoltam, sebaj, a következő állomáson leszállok, felülök az ellentétes irányba menő vonatra és kis késéssel minden megoldódik, de belemerültem az olvasásba a vonaton, ráadásul jött a kalauz és nekem nem volt Szlovákiába szóló jegyem. Sikerült szerencsésen leszállnom bírság nélkül, de elkeveredtem a szlovák városban, ahol nem mertem magyarul megszólalni, mert tudtam, hogy nagyon nem szeretik a magyarokat, inkább németül próbálkoztam. Bekeveredtem egy üzletközpontba, ahol leültem, meginni egy üdítőt és harapni valamit. Utána tovább kóvályogtam a nagy rengetegben és észrevettem, hogy elhagytam a zakóm, amiben a pénzem, igazolványaim és a telefonom voltak, és rájöttem, teljesen kilátástalan helyzetben vagyok idegen területen kommunikációs lehetőség és pénz nélkül.

Magyarázat: Teljesen kilátástalan helyzetben vagyok

 

2021. augusztus 8

Álmomban  bevonultam az amerikai hadseregbe. Sokat szolgáltam már, így tudtam a szokásokat annak ellenére, hogy itt újonc vagyok. Egy 60-65 közötti kávébarna egyenruhás hölgy volt a fogadó tiszt, beálltam a többiek mellé alakzatba és vártam, hogy a körletbe vezessen minket.

Magyarázat: Új, elitebb csapatban szolgálok.

 

2021. augusztus 8

Álmomban  Amerikában voltam egy családnál, akiktől vettem egy használt, de megkímélt, 6 méter hosszú fehér Cadillac Eldorado autót, ami régi vágyam volt. Ahogy a városban furikáztam, élveztem a hallatlan kényelmet, csendes puha futást, duruzsoló lóerőket, de egy apró sérülést, horzsolást begyűjtöttem vele, mert még nem szoktam meg a méreteit és az abból adódó korlátokat. Otthon, náluk megnéztem az autó elejét, és észrevettem, hogy az elülső lökháritóhoz egy géppisztoly, vagy karabély van ragasztószalaggal rögzítve. Ezen csodálkoztam, mert miért is lenne ilyesmire szükség? Gondoltam, majd leszedem onnan, mert nekem nem kell, és nem is néz ki jól. Elmeséltem az autó kis sérülését, hozzátettem, ez már az én károm, hisz megvettem az autót. Azt mondták, nem baj, összetekerik, vagy hajtogatják az autót a javításig és használhatok egyet a család többi 4-5 kocsija közül. Ahogy beszélgettem velük, elkezdett valami derengeni, egy név, hogy a srác egy híres rap énekes, és hogy e, is tudtam, igazából kikkel keveredtem össze. Elnézést kértem, hogy nem vagyok jártas a mai zenei világban és gratuláltam a karrierjéhez.

Magyarázat: Új szellemi előrehaladásra szolgáló  eszközre tettem szert.

 

2021. augusztus 17

Álmomban  wc-t kerestem, de sikertelenül. Benéztem egy résnyire nyitott wc ajtón, hogy foglalt-e a wc, de rámkiabáltak, mit leselkedek, a wc-ből pedig bűz áradt ki, ezért bosszankodtam.  Egy másik részen több wc volt, a sok wc között találtam végre egy szabad wc-t, megörültem, hogy végre lekuporodhatok, de amíg letettem a táskám, az alatt elfoglalták. A többi wc-n is ültek, volt ahol szeretkeztek a kabinban. Taszított az egész környezet.

Magyarázat: Szellemi salakanyagaimtól nem tudok szabadulni.

 

2021. augusztus 20

Álmomban egy út padlócsmpéből volt kirakva, de a csempék össze voltak töredezve. Örömmel és szinte élvezettel rakosgattam össze az egymáshoz illő darabokat. Olyan könnyen ment a munka, mintha vezették volna a kezem

Magyarázat: Ami elromlott, javítható. Az Istenhez (vissza)vezető utat mindenkinek magának kell helyreállítani.

 

2021. augusztus 21

Álmomban egy cégnél dolgoztunk Barack Obamával és kiküldetésben voltunk egy nagyvárosban. Közösen mentünk több kollegával szórakozni, de Obama felöntött a garatra, ezért felajánlottam, hogy a kocsimmal hazaviszem a szállodájához, mert én józan voltam. Mehetett volna taxival is, de egy kedves gesztust akartam felé tenni. Beültünk fekete Mercedesembe, de mire elindultam volna, valaki az ölembe ült és elkezdte örült száguldással, csikorgó kerekekkel vezetni a kocsit. Baleset nélkül megérkeztünk a szállodához, de úgy éreztem, elvették tőlem a kedves gesztus lehetőségét és örömét.

Magyarázat: Evilág hatalmasságai megittasodtak a világ káprázatában, de mind hazatalálnak és ez a lényeg, nem az, hogy ki vezeti őket haza. Minden csalódottság elvárásból fakad.

 

2021. augusztus 23

Álmomban kétszer egymásután megnyertem a főnyereményt és boldogan szétosztottam.

Magyarázat:Amit odaadunk, az lesz igazán a miénk.

 

 

2021. augusztus 27

Álmomban idős ex tengerészként újra hajóra szálltam. Sok idős kollega is volt a hajón. Bár jó ideje nem hajóztam, bíztam benne, hogy bírni fogom az utat. Bemutatkoztam mindenkinek, végigjártam a hajót, majd kimentem a városba. Egy angol kikötőben voltunk, kifogástalan angolsággal kértem eligazítást az üzletközpontban, ahol egy csomag puha toalettpapírt vásároltam. Az üzletközpontban nem találtam wc-t, a hajón is csak nagy nehezen, de vagy  el volt dugulva, színültig volt vízzel és székletdarabok úszkáltak benne, vagy fekete volt a wc kagyló és részeg hányás csúfította el. Nekiálltam egy slauggal a wcről a szennyeződést leveretni, hogy elvégezhessem a dolgom a nem túl kellemes körülmények között.

Magyarázat:Sokadik életemben hosszabb szünet után testet öltöttem. A világot és nyelvét jól ismertem, nem vártam tőle sokat. Szellemi salakanyagaimtól nehezen tudok szabadulni.

 

 

2021. augusztus 30

Álmomban agyat ettem.

Magyarázat:Szellemi kapacitásom növekszik.

 

 

 

2021. augusztus 30

Álmomban egy hang azt mondta Beruzem, beruzem..

Magyarázat:A fordítóprogram szerint beruzem japánul azt jelenti Belzebub. Mt.10.25. Ha a ház urát Belzebubnak nevezték el, mennyivel inkább házanépét?''.

 

2021. szeptember 12

Álmomban Amerikába készültem. A rendelkezésre álló rövidsége miatt nem tudtam a legnagyobb szupermarketbe menni ajándékokat venni, csak egy kisebb, közepes boltba jutottam el, ahol nagy volt a sor és nem volt túl nagy a választék. Mégis sikerült méltó ajándékokat vennem, de mire a pénztárnál sorra kerültem volna, a pénztárosnő szabadkozott, hogy lejárt a munkaideje, így át kellett állnom a másik hosszabb sorba.

Magyarázat:: Készülődöm a szellemvilágba.

 

2021. szeptember 16

Álmomban a nagyobbik fiammal kint voltunk az USA északi részén vidéken a kanadai határ közelében. Egy kis panzióban aludtunk, valami koszt a földre döntött egyikünk, a tulaj mérges volt, mondtam felseprem az egész helyiséget. Fiam összebarátkozott az egyik alkalmazottal, elmentünk a lakására, ők beszélgettetek én közben elmászkáltam. Utánam jött, utolért, a google mapson próbáltam nézegetni, hogy már Kanadában vagyunk-e. Elmondtam neki, hogy szeretnék disszidálni és inkább Kanadában, mert ott befogadóbbak. Aztán elsírtam magam neki, hogy hol kell ilyen öreg beteg ember, mihez kezdenék ott, miből élnék meg, és hogy életem során többször lett volna alkalmam disszidálni, de sosem volt hozzá elég bátorságom, vagy nem vitt rá a lélek. Fiam megértően hallgatott.

Magyarázat:: Vágyakozom a szellemvilágba.

 

2021. szeptember 19

Álmomban egy nagy folyóban voltam a parthoz közel, amikor észrevettem, hogy egy tehén bukdácsol és fulladozik a vízben, mert a csordával együtt akar átkelni a nagy folyón. Megszántam, odaúsztam hozzá, hogy átsegítsem a folyón, de ahogy ügyetlenül pánikolva csapkodott a patájával fájdalmas sebeket okozott, miközben a nyakamba vettem. A folyóban párszor még pánikolt, nagy nehezen megnyugtattam és sikerült átvinnem a túlsó partra. Amint sekélyebb részhez értünk, a túlparton, szépen elment egy szó nélkül a csordájához. Később megkerestem a csordát, mutattam egy ismerősömnek, hogy ott az "én tehenem", mire odajött. Mérlegre állítottam, és  268 kg-ot mutatott. Csodálkoztam, hogy ekkora terhet elbírtam, sajgott is a derekam, de azt mondtam, szegény a nagy böhöm testével, meg a patáival nem tudott ügyesen úszni, hát segíteni kellett neki....

Magyarázat:: Valakinek segítettem

 

2021. szeptember 20

Álmomban egy nagy sziklaszirten voltam Norvégiában, tán prédikálószéknek hívják, egy ismerős házaspárral ültünk hármasban és nagy nyugalomban, harmóniában lógáztuk a lábunkat.

Magyarázat:: Kapcsolatunk színvonalas.

 

2021. szeptember 21

Álmomban egy szobában voltam vaksötétben. Egy kis test odamászott  és hozzám bújt, kislányom volt az.

Magyarázat:: Kislányom menedéket, támaszt keres a szellemi sötétségben

 

2021. szeptember 24

Álmomban azt vettem észre, hogy két péniszem van, de mindkettő sérült, pontosabban az egyiket teljesen levágták, a másiknak a fele megmaradt és a többi rész három darabban volt levágva. Valaki állt mellettem és segítőkészen odaadta a levágott péniszt és a a darabokat, amelyeket az alsónadrágomba gyömöszöltem, hogy el ne vesszenek és elindultam orvosi segítséget keresni. A közelben volt az ukrán hadsereg laktanyája, odamentem egy századoshoz és kértem, hogy vigyen a főparancsnokhoz, akit majd megkérek, hogy a laktanyai kórház sebészei műtsék vissza hiányzó testrészeimet. A százados meg sem rezdült, mintha süket lett volna. Kimentem a laktanyából, és láttam, hogy az országúton mintha két katonai mentő közeledett volna a laktanya felé, nagyon gyorsan elkezdtem futni utánuk, de régi, használaton kívüli mentők voltak. Elkeseredtem, mert kilátástalan helyzetben voltam....

Magyarázat:: Átlagon felüli férfierőmnek csak romjai maradtak.

 

2021. október 11

Álmomban  tengerész voltam, és egy kikötőben egy tengerésztársammal bementem egy dolláros boltba , ahol csak valutával lehetett fizetni. Nem voltam túlzottan elragadtatva a választéktól, zárás előtt nem sokkal mentem a boltba, de megtetszett egy tárgy, felkaptam, hogy megveszem. Aztán beljebb mentem és találtam még árút, ajándéktárgyakat, fogtam öt szép festett kistányért és a hónom alá vettem, és egy könyvet, amit a hajón lévő hölgynek szántam, aki iránt gyengéd érzelmeket tápláltam. Odaálltam a pénztárhoz, leraktam az először megvett tárgyat, és a pénztárossal való beszélgetés közben a zsebemben levő nagy köteg pénzből egy bankjeggyel kifizettem. Elindultunk tengerésztársammal a hajó felé, de egy idő után tekintetem a hónom alatt lévő tányérokra, meg a hasamhoz szorított könyvre esett és rádöbbentem, hogy azokat nem fizettem ki. Gyorsan visszafordultam, és bementem az üzletbe, ahol már zártak, a dolgozók hazamenni készültek. Az egyik dolgozó mérgesen nézett rám, hogy mit lábatlankodom ott, de a főnök megismert, mert ott volt a pénztárnál éppen, amikor fizettem, és azt mondta, rendben van, kivételesen rendezhetem a számlát, majd felírják, hogy sírtam, annyira bántott az ügy. Két három bankjegyemet adtam oda, még így is maradt egy nagy köteg, és megkönnyebbültem, amikor kiléptem a boltból. 

Magyarázat::  Karmikus adósságunkat, tartozásainkat jobb mihamarabb rendezni.

 

2021. október 19

Álmomban  egy forgalmas buszpályaudvaron összefutottam egy hölggyel és vézna, elkényeztetett fiacskájával, aki épp katonai behívót kapott. Mivel sokat szolgáltam, egyből láttam, mi okozhat majd bevonuláskor problémát  a fiúnak, pontosság, engedelmesség, ezért buszuk indulásáig a lényeges szempontokra igyekeztem felkészíteni, hogy minél kevesebb kellemetlen meglepetés várja. Becsukódott a buszuk ajtaja, búcsút intettem nekik majd hazafelé vivő buszt kerestem. Csak félig meddig voltam benne biztos, hogy jó buszra szálltam  mert egy éppen induló, záródó ajtajú buszra szálltam fel az utolsó pillanatban. Nagy 1-es volt az elején. Amint becsukódtak az ajtók és  elindult a busz,felvette karszalagját egy ellenőr. Gyorsan keresgéltem a zsebemben, jegyet nem találtam, csak egy elmosódott szövegű, véletlen a nadrággal kimosott papírt, meg néhány nyílt parancsot, amellyel jegy nélkül utazhatok, de egy nappal korábbra szólt a legkorábbi, végül egy papír kétszázas mentette meg a helyzetet, mert álmomban még 1,50 volt egy buszjegy. Így aztán megnyugodva vártam az ellenőrt.

Magyarázat::  A szolgálat nem gyerekjáték, igénybe veszi, de meg is erősíti az embert.

 

2021. október 23

Álmomban  arra ébredtem reggel 6-kor, hogy csengettek a kaputelefonon, a munkaadóm által megrendelt taxis jött, hogy kivigyen a repülőtérre, mert New Yorkba rendeltek, oda kellett utaznom. Kába voltam még, lassan tértem magamhoz, készülődtem, csomagoltam, reggeliztem, mire lementem, már nem volt ott a taxis. Feleségemmel kimentem a reptérre, kerestem a beszállókaput, de kiderült a gépem indulása 6.22-kor volt, tehát ha 6-kor készen azonnal leszaladok, akkor is csak valami csoda folytán értem volna ki a reptérre. Lassan készülődtem reggel, nem készültem elő előző nap, de a szervezés sem volt tökéletes, mert 5-re kellett volna jönni a taxinak. Persze az is lehetséges, hogy már ötkor is ott volt, csak nem ébredtem fel a csengetésre. Így aztán odamentem a légitársaság pultjához, hogy átcsekkoljak a következő New Yorki járatra.

Magyarázat::  Ami késik, nem múlik, várom a kiküldetést.

 

2021. október 24

Álmomban  egy rokonomnál volt egy Arany Viktor feliratú bankkártya, amin mínusz  4800 Ft volt az egyenleg.

Magyarázat::  Kisebb karmikus tartozásom van az illető felé.

 

2021. október 25

Álmomban  Belgiumban voltam túristaúton. Csak 50 euró volt a költőpénzem, nagyon beosztottam, otthonról vitt ételeket ettem inkább és nem költöttem étkezésre. Egy régimódi Corvin szerű áruházban bolyongtam, ahol ötösével összefóliázott antikvár könyveket láttam nagy halomban. 5 csomaggal vettem összesen 10 euróért és a nagy pakkal a hónom alatt feljutottam a felső szintre. Ott körülnéztem és indultam volna lefelé, de a lefelé út annyira meg volt nehezítve, hogy egy majomügyességű, atlétaképességű ember még valahogy lejutott volna, de a könyvpakkokkal a hónom alatt lehetetlennek tűnt. Ennek ellenére nekivágtam és nehézségek árán de végül mégis sikerült lejutnom.

Magyarázat::  Szellemi értékekre koncentrálok. A magasabb szintekről nagyon nehéz a tudást az alacsonyabb szintekre lehozni.

 

2021. október 27

Álmomban  korrupt, csalfa vámosokkal, vagy adótisztviselőkkel álmodtam, lekezelőek voltak, hatalmaskodtak, szerették a hízelgést, a személyes hasznot, intézkedés közben el is aludtak, és nagyon megijedtek, mert ébresztettem őket, hogy jött számukra az ellenőrzés.

Magyarázat::  Idejében kell megtérni, mert jön a számonkérés....

 

2021. október 28

Álmomban  magyaráztam valakinek, aki tanácsot kért tőlem, hogy a lázcsillapító a szervezet természetes reakcióit fojtja el, a magasabb hőmérséklet elpusztítja a kórokozókat, ezért ha akar, használhat lázcsillapítót, de számoljon vele, hogy ezzel a betegség időtartamát hosszabbítja meg.

Magyarázat::  Ha elfojtjuk szenvedélyeinket, csak később szabadulunk meg tőlük

 

2021. október 31

Álmomban  azt mondtam, az én szerelmem nem beszippantó vágy, hanem belőlem kiáradó sugárzás.

Magyarázat::  A szeretetben nincs birtoklásvágy, csak adni akarás.

 

2021. október 31

Álmomban  egy félkész magasépület egyik magasan lévő szintjén voltunk a kislányommal. Egy madzag volt a kezében, aminek a másik végét fogtam, de lazán tartotta és közben hátrafelé lépkedett. Nagy volt  a veszélye hogy még egy hátralépés után leesik, de ha rákiabálok és elengedi a kötelet, még nagyobb a baj, ezért mérhetetlen nyugalommal, mosolyogva szóltam, hogy fogd meg erősebben a kötelet, és visszahúztam.

Magyarázat::  Kislányom kialakulóban lévő személyiségét igyekszem megvédeni.

 

2021. november 1

Álmomban  kiképző szakaszparancsnok voltam és a bevonuló női újoncok kiképzését bízták rám.  Nem voltam túl lelkes, férfiakat már képeztem ki sokszor, de nőket? A legénységi folyosón két újoncnő állt, ahogy elhaladtam mellettük az egyik a fenekemre csapott. - Mégis hogy képzeli ezt? - kérdeztem. Civilben férfiként talán jól esett volna, de a jelen helyzethez semmiképp sem illett. Benéztem egy körletbe, két újoncnő necchrisnyában, bugyiban... Valahogy át kell hidalni ezt a dolgot, majd szólok nekik, hogy ne zavartassák magukat és biztosítom őket, hogy ha meztelenül vannak, abban  a pillanatban behúnyom a szemem. Nem volt kiforrott stratégiám a jövőre, de azt gondoltam, kiviszem őket terepre, egy kis menetelés, kúszás-mászás jót tesz, hogy belerázódjanak a katonaéletbe és tudatosodjon bennük, hogy itt nem civilben vannak.

Magyarázat::  Nehézségeim vannak a női nemmel.

 

2021. november 6

Álmomban az első feleségemhez néztem be a kórházban lévő rendelőjébe, mert volt ott pár fontos cuccom, amit el akartam hozni onnan.  Elegáns öltönyben, diplomatatáskával mentem, amibe bepakoltam a fontos tárgyakat, iratokat, de volt egy nagyobb irat paksaméta, ami nagyon fontos volt, de nem akartam,hogy lássa, ezért nem próbálkoztam az aktatáskámba gyömöszölni míg ott volt ő is a helységben, hanem amikor hátat fordított, áttettem egy másik szekrénybe, amit úgy gondoltam, hogy nem használ, és eldöntöttem, hogy alkalmas pillanatban majd visszajövök érte és elviszem. Kimentem az irodából, a folyosón, meg a lépcsőházból leselkedtem, tervezgettem, hogyan tudnám visszaszerezni még azt a fontos irat paksamétát, talán megbízok valakit, hogy hozza el, de nem adódott semmilyen alkalom, ellenben egy rossz arcú 50-60 körüli férfi elment előttem a folyosón, majd kikapta a kezemből az aktatáskámat és elszaladt vele. Rohantam utána, hosszan üldöztem, de a keskeny sikátorokban egérutat nyert. Visszamentem a kórházba, ott találkoztam valakivel, aki azt mondta, egy öltönyös elegáns úriembernél 80.000 Ft-ért visszavásárolhatom a diplomata táskám a benne lévő dolgaimmal együtt. Elindultam a visszavásárlást lebonyolítani, de útközben szembetalálkoztam a tolvajjal. Megfogtam a grabancát, de megint kereket oldott. Így aztán megérkeztem a visszavásárlás színhelyére.

Magyarázat::  Ha az egónkat ki akarjuk játszani, meg kell fizessük az árát. A táska és az iratok elvesztése korábbi önazonosságom elvesztését jelenti.

 

2021. november 7

Álmomban egy idős beteg hölgyet delejeztem.

Magyarázat:: 

Később beteljesedett

 

2021. november 20

Álmomban egy cég újonnan kinevezett gazdasági igazgatója voltam. Elém raktak egy számlát, amin 25 millió párszázezer ft. állt, de gyanús volt nekem, hogy valami suskus lehet benne, mert sürgették a kiegyenlitését a cég munkatársai közül, ugyanakkor nem derült ki, mire is fizet ki a cég ennyit. Volt pár üveg seszínű üditő valamelyik asztalon ezzel kapcsolatban, ezért azt mondtam, addig nem egyenlítjük ki a számlát, míg nem mutatnak nekem egy részletes szerződést, ami tartalmazza milyen szolgáltatást nyújt nekünk az érintett cég, és nincs mellé aláírt teljesítésigazolás a cég valamelyik arra jogosult alkalmazottja részéről.

Magyarázat::  Nagy karmikus terhet csak akkor vállalok fel, ha tisztában vagyok az előzményekkel.

 

2021. november 23

Álmomban Brüsszelben voltam kiküldetésben és egy airbnb-s lakásban laktunk a kollegáimmal. A lakás tulajdonosnője külső szempontjából pont az ellentéte volt a nőideálomnak, sovány, vékonykás, fekete, göndör hajú nő volt, de az elesettsége, gyengesége, alázata, puha simasága, meleg szeme a gondoskodó, erős férfit váltotta ki belőlem, magamhoz hívtam az ágyba, csókolóztunk, óvón átöleltem és úgy aludtunk el. Másnap elmentem a városba, és a hölgy ellentétével találkoztam, telivér, érzéki, dúskeblű szőke, gőgös nővel, akihez csak beugrottam a lakására, szabadon hagyott dekoltázsára érzéki csókot nyomtam, és megígértem, hogy visszatérek hozzá... Búcsúzóul az arcára néztem, felsőajkán apró függőleges szigorú ráncokat fedeztem fel rajta, az ítélkezés jeleit, szemében hideg fényt láttam és azon gondolkodtam, miért vannak rám hatással az idomai, jó lenne megszabadulni attól a vágytól...

Magyarázat::  Test és lélek, anyag és szellem viaskodik bennem.

 

2021. november 26

Álmomban összeismerkedtem Mészáros Lőrinc milliárdossal. Volt egy kis csónakom, abban vittem el csónakázni, de alig fértünk el a pici csónakban, óvatosan kellett eveznem, hogy el ne süllyedjünk.

Magyarázat::  A mammonhoz közeledni veszélyes vállalkozás.

 

2021. november 29

Álmomban tartalékos katonaként bevonultam szolgálatra. Minden a megszokott volt, könnyen idéztem fel a rutint. Egy épp leszerelt bajtársam útmutatását követve nyugodt egyenletes tempóban húztam ki a kábelt a körlet és szolgálati helyem között, hogy létrejöjjön az összeköttetés.

Magyarázat::  Nem első életemet élem.

 

2021. november 30

Álmomban egy pár hónapos tigris vagy oroszlánkölyköm volt, ölembe vettem, jó kapcsolatom volt vele. Az emberek tartottak tőle, mert tudták, hogy felnőve iszonyú erővel bír.

Magyarázat::  AZ Oroszlán princípiumot kezdem nagyobb mértékben megélni.

 

2021. december 10

Álmomban egy cégtulajdonos ismerősöm  nyereményyjátékot írt ki, de engem akart nyertesnek.

Magyarázat::  .

 

2021. december 23

Álmomban elindultam a lakásomhoz közeli autószervízbe/kereskedésbe autót venni. A nagyobb, elegánsabb szervízben nem találtam, de a kisebb, szedett-vedett de otthonosabban igen. Egy hosszú, tekintélyes, de koreai utánzatként készült használt autót vettem meg , azt hiszem az Opel Olympia utánzata volt. Másnap reggel észrevettem, hogy a megvett autónak hiányzik a jobb hátsó ajtaja, ezért visszamentem az autókereskedésbe/szervízbe, hogy megtaláljam az illetékest, akivel a vásárlást intéztem és a hiányzó hátsó ajtót. A papírokat sem kaptam meg, ami a vételt igazolta volna. Találtam több ismerős arcot, de nem jutottam előbbre. Egy fiatal hölgy volt a pénztárosnő, Sandra Bullockra hasonlított, hirtelen rosszul lett és elájult a pénztárban, igyekeztem kézrátétellel gyógyítani. Sok viszontagság után eszembe jutott, hogy az elegánsabb, nagyobb szervízben vagyok, nem ott, ahol az autót tulajdonképpen vettem. Átmentem a kisebb szervízbe, ott tovább keresgéltem, de közben  eszembe jutott, hogy van egy nagy Ford SUV autóm is, amit rég nem használtam, minek keresgélni a hiányzó hátsó ajtót. Kinyitottam a garázsajtót, beledugtam a slusszkulcsot a Fordba, de meg sem nyekkent, berozsdásodott, besült a motor az állásban, vagy az akkumulátor merült le, így a Ford sem oldotta meg a problémám.

Magyarázat::  Keresem a szellemi előrehaladás megfelelő eszközeit, de nem járok igazán eredménnyel.

 

2021. december 27

Álmomban értesültem róla, hogy az utazási irodák és a repülőtársaságok csődhulláma miatt problémák lehetnek a külföldi utazásokkal, ezért fel akartam hívni a feleségem, hogy mi a helyzet a mi tervezett külföldi utazásunkkal az Azori szigetekre, befizetett-e vagy nem, közvetítőnél, vagy direkt.  Végül nem hívtam fel, azt mondtam magamban, hogy ami megváltoztathatatlan, azon nem érdemes izgulni, majd kiderül.

Magyarázat::  A  szellemvilág felé közvetítők - vallási szervezetek, spirituális mozgalmak -  szellemi tartalékai kimerültek, működésképtelenségük miatt megnehezedett a szellemvilágba lépés.

 

Ha tanácstalan vagy álmod jelentésében, írj!


 

VISSZA

TOVÁBB