ÁLMAIM ÉS JELENTÉSÜK

2022

 

 

2022. január 15

Álmomban sajnáltam, hogy a főiskolát nem fejeztem be, mert az utolsó évfolyamon kimerültem és feladtam a tanulást. Most egy másik főiskola épületében bolyongtam, hogy beiratkozzak és újra nekivágjak Fontolgattam, hogy esetleg Tibi fiam nevén iratkozzak be, de az csalás lenne, ezért eldöntöttem, lesz ami lesz belevágok ebbe a főiskolába és elölről kezdem megint a tanulást...

Magyarázat: Semmit nem lehet elspórolni

 

2022. január 16

Álmomban egy magántulajdonban lévő külföldi élelmiszergyártó cég magyarországi forgalmazó cégének ügyvezetője voltam. A külföldi tulajdonos felhívott és megkérdezte, hogy mennyi piskóta van készleten. Nekiálltam a beosztottaimat megkérdezni, de az egyik titkárnó csak unottan kezdett keresgélni.

Magyarázat: Könnyen emészthető, szeretetteli szellemi táplálékot kell nyújtanom, ezt kívánja a bennem élő Isteni szikra.

 

2022. január 16

Álmomban nagyon kellett wcznem, de nem találtam sehol szabad wc-t. Vagy zárva volt, vagy foglalt volt, de a helyzet egyre jobban szorított. Végre találtam egy orvosi rendelőt, ahová betelepedtem, de mire nekikezdtem, elkezdett emelkedni a víz, már derékig árt, onnan is ki kellett jönnöm, végül már a számon keresztül jött ki, aminek alul kellett volna. .

Magyarázat: Szellemi salakanyagaimtól beszéd útján szabadulok.

 

2022. január 24

Álmomban az álmon belül aludtam és arra ébredtem, hogy valaki rámnehezedik, fojtogat és el akarja venni az autós táskám, melyben irataim, bankkártyám és pénzem volt. Minden erőmet összeszedve egy nagy kiáltás kiséretében lelöktem magamról a támadót .

Magyarázat: Lefokozott tudatállapotomból kisértés riasztott fel, de megszabadultam tőle.

 

2022. január 30

Álmomban kineveztek egy céghez ügyvezető igazgatónak. Nem voltam benne biztos, hogy ott már voltam cégvezető, de voltak ismerős arcok közöttük. Bejártam minden helyiséget, átnéztem a polcokat szekrényeket, íróasztalokat. Láttam, hogy a többség vagy nem dolgozik, vagy csak valamit imitál ezért elkezdtem mindenkinek munkát adni. Beosztásra való tekintet nélkül el kellett kezdeni rendet rakni és takarítani mindenkinek, amit fanyalogva de elkezdtek az emberek. A volt titkárnőmtől elkértem a bérlistát és a munkaköri leírásokat, határozott volt a szándékom, hogy ráncba szedem a céget és prosperáló vállalkozássá vezetem

Magyarázat: Erőimet, energiáimat megújítom, átveszem/visszaveszem a hatalmat önmagam felett.

 

2022. január 31

Álmomban egy hatalmas csarnokban voltam, ahol kirándulni is lehetett. Egy emelkedőn felfelé toltam a kis mopedemet, hogy majd lefelé lendületesen guruljak, persze motor nélkül, mert erdőben nem szennyezünk. Mikor befejeztem a kirándulást észrevettem, hogy a jó edzőcipőm eltűnt, csak egy ócska kitaposott tornacipőt láttam a lábamon. Elindultam hazafelé, egy teljesen sötét csarnokon keresztül vezetett az út a kijárathoz. Olyan sötét volt, hogy a telefonom világító lámpája is alig világított előttem. Egy kapuügyeletes  ült a csarnokban, köszöntem neki búcsúképp, és mentem ki a sötét csarnokból.

Magyarázat: Elhagyom a világ sötétségét.

 

2022. február 1

Álmomban négy öltönyömet vittem tisztítóba. Komoly összeget, 65000 Ft-ot kellett fizetnem, de megérte, nem sajnáltam.

Magyarázat: Finomszerkezetű testeim, aurám részei, az étertest, asztráltest, mentáltest, kauzáltest megtisztulnak.

 

2022. február 1

Álmomban az éjszaka közepén a tengeren úsztam hajótöröttként, amikor a sötétségből kibontakozott egy hatalmas hajó, amelyik lassan méltóságteljesen közeledett felém.  Úgy tűnt, nem vettek észre és a meredek függőleges hajótesten nem lehet a hajóra jutni, de a hajó közepe táján egy lelógatott hágcsót vettem észre, amit sikerült elkapnom és elkezdtem mászni felfelé.

Magyarázat: A kilátástalannak tűnő helyzetből is van menekvés.

 

2022. február 28

Álmomban dolgoztam valahol, valami jutalom, vagy előléptetés várt rám, de közben kezembe került egy levél, hogy egy induló hajóra 27-én beszállhatok, mert bár elfeledkeztem róla, de beadtam oda a jelentkezésem, hogy ha alkalom nyílik rá, menni szeretnék. Egész lényem felhevült, otthagytam a munkahelyem és indultam a kikötőbe, de rengeteg akadály jött közbe és egyre kilátástalanabbnak tűnt, hogy odaérek indulásra...

Magyarázat: Anyagvilágbeli karrieremet odadobtam a szellemvilág hívására, de célomat még nem értem el...

 

2022. március  2

Megdöbbentő álmom volt közvetlen ébredés előtt. Egy fekete medúza haláltusájának voltam szemtanúja, egy hosszú háromágú szigonyt láttam, ami eltalálta, amitől hátborzongató halálsikolyban tört ki és iszonyatosan vonaglott haláltusájában...

Magyarázat: Szemtanúja vagyok a nagy átalakulásnak...

 

2022. március  6

Álmomban egy csomó kollegámmal és (második) feleségemmel  egy munkahelyi ünnepségen voltunk, ahol jól éreztük magunkat. Másnap szintén betértünk az elegáns vendéglátóhelyre, ahol egy tálból főtt zöldségdarabkákat szemezgettem, de észrevettem benne egy döglött legyet, amit gyorsan elpöcköltem. Utána jött egy jólfésült pincér, aki egy tízezer forintos számlát hozott tálcán az előző napi fogyasztásról. Nem emlékeztem, hogy lett volna kiegyenlítetlen számlám, de nem vitatkoztam, fizettem...

Magyarázat: A kisértéseket, rossz szellemi táplálékot észreveszem, a karmikus adósságokat törlesztem...

 

2022. március  8

Álmomban volt egy sötétszürke metálszínű Volkswagen Polo autóm, amit elvittem a szervízbe felülvizsgálatra. Nem volt különösebb baj vele csak szerettem volna ha minden rendben van rajta és teljesítménye maximumát adja. Nehéz volt a szervízben illetékest találni, végül hosszas keresés és érdeklődés után egy hölgy megsajnált és egy szerelőhöz irányított. Egy ismerősöm, barátom kíséretében mentem vissza az autóért, kezembe kaptam a slusszkulcsot, beültem az autóba és a szervízen kivül vettem észre, hogy egy kis fehér Fiat Panda autóban ülök, ami nem az enyém. Meséltem az ismerősömnek, hogy jártam valaha VW Passattal, sőt VW Phaeotonnal is, meg kellett szoknom utána a VW Polot, de a kis fehér Fiat már túl szűk volt nekem, így visszaindultunk a szervízbe a saját kocsimért ..

Magyarázat: A szellemi előrehaladásomat biztosító eszközöket megújítani szándékozom, eközben a tévutat felismerve korrigálok...

 

2022. március  9

Álmomban kenyeret sütöttem és amikor felszeltem, csodálkoztam, milyen szép belül, milyen hatalmas buborékok vannak benne ..

Magyarázat: A szellemi táplálék, amit fogyasztok, jó minőségű...

 

2022. március  9

Álmomban a lakásomban három újszülött kutyakölyköt találtam. Mivel szétmászkáltak, a lakás különböző részeiből összeszedegettem őket. Puha meleg volt a testük, ahogy magamhoz szorítottam őket, és az egyiknek még a szeme sem nyílt ki.

Magyarázat: Az önzetlen szolgálat, hála, hűség és alkalmazkodás  új távlatai nyíltak meg előttem...

 

2022. március  13

Álmomban eldöntöttem, hogy emigrálok Bécsbe. Kiutaztam, de amikor kint voltam, akkor megsajnáltam otthagyott hozzátartozóimat és visszautaztam. Pár nap múlva ismét elegem volt, megint kiutaztam, még határozottabb döntéssel, de kint megint elfogott az együttérzés, hogy miként boldogulnak hozzátartozóim.

Magyarázat:Libikókázom az anyagvilág és szellemvilág között

 

2022. március  13

Álmomban rengeteg kenyérlepényt sütöttem.

Magyarázat: Egyszerű szellemi táplálékot készítek

 

2022. március  13

Álmomban egy könyv összeragadt lapjait vágtam fel óvatosan egy finom éles késsel, hogy olvasható legyen.

Magyarázat: A tudást hozzáférhetővé teszem..

 

2022. március  14

Álmomban többféle tartós élelmiszert vettem. Ahogy megvizsgáltam őket otthon, az egyik lezárt zacskóban gyanús mozgolódást fedeztem fel, így egyből tudtam, hogy abban kártevők vannak. Gondoltam, bedobom a zacskót a mélyhűtőbe, de amit a zacskóhoz értem, rengeteg egér szabadult ki és elkezdték rágni a jobb nagylábujjam körmét. Hevesen rugdalóztam, hogy lerázzam magamról őket.

Magyarázat: A szellemi táplálékkal nagyon óvatosan kell bánni.

 

2022. március  14

Álmomban találkoztam egy ismerős házaspárral, akik a repülőtérre igyekeztek egy kis repülőzésre. Kértem, hogy csatlakozhassak hozzájuk, mert én is nagyon szeretek repülni, de elhárították, hogy sietnek, sok dolguk van. Nagyon mérges lettem, megszakítottam velük a kapcsolatot.

Magyarázat: Sértődékeny, ítélkező vagyok.

 

2022. április  4

Álmomban egy idős, tekintélyes személy tulajdonában lévő cégnél dolgoztam. A cégtulajdonos birtoka és háza környékén jártam, bementem a házba és lassan araszolva közeledtem az asztalhoz, ahol a cégtulajdonos a barátaival, bizalmasaival beszélgetett.  Figyeltem az asztalon lévő iratokat, próbáltam megfejteni a jelentésüket, de közben tartottam attól,  hogy tolakodó vagyok és elzavarnak az asztaltól, hogy mit keresek itt. A cégtulajdonos közvetlen közelről mosolyogva a szemembe nézett és bolgár szokás szokás szerint egy csipet sót szórt a fejemre, ezzel szokták megpecsételni, ha bizalmas körbe fogadnak valakit. Nagyon boldog voltam.

Magyarázat: Istenhez közeledem. A só gyakorlatilag egy kristály, amely elektromágneses hullámokat bocsát ki. Hullámhossza megegyezik a lila szín frekvenciával és képes semlegesíteni a káros elektromágneses tereket. Azok, akik tanulmányozták a színterápiát, tudják, hogy a lila az egyik legerősebb szín és hatását tekintve eltávolít minden negatívítást a finom testünkből. A só tisztító hatással van az asztrális és a mentális szférára.

 

2022. április  23

Álmomban a régi munkahelyem környékén jártam a Rózsadomb tetején a Törökvészi úton, ahol egy tízemeletes ház legfelső emeletén volt az irodám. Gondolkodtam, hogy nosztalgiából felmenjek-e, már késő este volt, és voltak kulcsaim az irodához, de azt mondtam, hátha van még bent valaki, aki megijed és azt hiszi betörő vagyok, így letettem róla.

Magyarázat: Ugyanabba a folyóba nem léphetsz kétszer.

 

2022. április  24

Álmomban egy szikla felületén erdei gyümölcsökből, kökény, bodza, ribizli, kézzel dörzsölve, gyúrva egyszerű lekvárt készítettem.

Magyarázat: Savanyú, mostoha körülmények között készül szellemi táplálékom 

 

2022. április  28

Álmomban egy VW bogárhátúval közlekedtem sok ügyetlenkedéssel. Kanyarodás után indexeltem, gyalogosok leléptek már a zebrára, de nem fékeztem időben, és csak a másik sávba való áthaladással kerültem el a balesetet.

Magyarázat: Az egyszerűség, igénytelenség megélésével problémáim vannak.

 

2022. május 3

Álmomban külföldön voltam és hazafelé igyekvők nagy csoportját pillantottam meg. Mindenki húzta a kerekes bőröndjét, sokan voltak.

Magyarázat: Sokan térnek vissza a szellemi hazába.

 

2022. május 16

Álmomban egy - már sokszor - bejárt utat jártam ismét végig. Fáradt voltam, a figyelmem lankadt, útelágazásánál egy pillanatig gondolkoznom kellett, hogy merre menjek, de haladtam. A lábaim annyira elfáradtak, hogy eldöntöttem, lebegő repülésre váltok, de alig tudtam egy méterrel a talaj fölé emelkedni és előre is csak igen lassan haladtam, az utcán bámészkodókat majdnem súroltam, ahogy lassan lebegve haladtam, nem volt kellemes érzés.

Magyarázat: Megfáradtam életutam járásában.

 

2022. május 22

Álmomban első munkanapomon megkezdtem közterületfelügyelői munkámat. Nagy lelkesedéssel és hivatástudattal álltam neki, feltettem a karszalagot és a plecsnit, figyelmeztettem a rendzavarókat, nyugalomra intettem a hőbörgőket, információval segítettem a tájékozatlanokat.

Magyarázat: A szellemi közrend és tisztaság szolgálatába álltam.

 

2022. május 27

Álmomban egy nagyon szák ajtón igyekeztem keresztüljutni. Volt egy másik is, kerülőúttal, de ezen akartam átmenni. Nagy erőfeszítésembe került, oldalra kellett fordulnom, hogy élével keresztülpréseljem magam.

Magyarázat: Mt.7.14. Mert szoros az a kapu, és keskeny az az út, amely az életre visz, és kevesen vannak, akik azt megtalálják.

 

 

Ha tanácstalan vagy álmod jelentésében, írj!


 

VISSZA

TOVÁBB