ÁLMAIM ÉS JELENTÉSÜK

2023

 

2023. január 7

Álmomban egy kicsiny helységben voltam, ahonnan egy nagyon szomorú nő nézett rám. Elkezdtem vigasztalni vidítani, de tekintetem a padlóra esett. Láttam, hogy több helyen vaj vagy hasonló zsiradék van szétkenődve nagy felületeken, ahol könnyen eleshet valaki. Neki kéne látni feltakarítani, gondoltam. . ...

Magyarázat: Segítségnyújtás előtt a segítségnyújtónak is meg kell tisztulnia.

 

2023. január 11

Érdekes álmom volt. Jöttünk egy csomóan kifelé az orosz parlament épületéből és indultunk csoportosan valahova. Mellettem haladt el Putyin elnök, aki meglátta, hogy nincs rajtam kabát ezért felkapott egyet és a vállamra dobta, hogy vegyem fel. Elegáns, jó szabású, minőségi kabát volt, de másé, nem az enyém, valami fiatal főmuftié, nobilitásé lehetett és volt pár folt rajta. Mit tegyek, hát felvettem. Közben egy kissé lemaradtam a csoportból, sőt az erdő sűrűjében nem messzire, de eltávolodtam tőlük, a hangjukat hallottam, némelyiket láttam is. Hirtelen két ronda szörnyeteget pillantottam meg, akik egymásra támadtak, egy krokodilt és egy kígyót, de mindkettő olyan ronda volt mint egy mélytengeri ágas bogas szörnyeteg, alig lehetett felismerni őket. ...

Magyarázat: Leszületéskor a testetöltéseket intéző ún. bábaszellemtől egy idegen asztráltestet kaptam, ami jó minőségű, de javítást igényel.

 

2023. január 17

Álmomban sétáltam az utcán és egy sokgyerekes családhoz csatlakoztam. Egy idősebb hölgy volt sok gyerekkel. Elkezdtem az egyik gyereket kézrátétellel gyógyítani, majd amikor a házukhoz értem bementem velük és folytattam a gyógyítást. Megkérdeztem, kinek fáj valamije, kinek kell rossz gondolatot kihúzni a fejéből és a jelentkezőknek segítettem. Az egyik gyerektől megkérdeztem az idős hölgyre gondolva, ő a nagymamátok? Nem, ő az anyukánk, válaszolta, én pedig elnézést kértem a, hölgytől. Feltűnt, hogy rátettem a kezem valakire, egy darabig bírta, de oda sem figyelt, aztán csak felpattant és elszaladt, nem volt sikerélményem. Gondolkoztam, vagy nem értékelik, vagy nem is hatásos a kezemből sugárzó  erő és magamban hálát adtam a Jóistennek, mert ki tudja, ha nagy sikereim lennének, talán gőgös lennék, a gőg eltávolít Istentől, jobb, hogy így alakult a helyzet.

Magyarázat: A Föld anya gyermekei, evilág fiai nem értékelik a spirituális gyógyítást, de ez nem keserít el engem..

 

 

2023. január 19

Álmomban rosszkedvűen, fásultan kóboroltam a laktanyában. Belegondoltam, hogy 69 múltam, mindjárt 70 éves vagyok, a katonaság már a könyökömön jön ki, nem normális ebben a korban még szolgálatban lenni, engem elfelejtettek leszerelni. Eszembe jutott, hogy már korábban is reklamáltam, de eredménytelen volt, kéne írni valamelyik parancsnokának, de ezeknek az újaknak a nevét sem tudom, azt sem, hogy melyik illetékes benne. Elmentem az ügyeletes tiszt kabinja mellett, átfutott rajtam, hogy elmondom neki, itt ragadtam, de ő sem illetékes benne. Reménytelen, kilátástalan helyzetben éreztem magam...

Magyarázat: Belefáradtam a földi életbe.

 

2023. január 21

Álmomban kint voltam a pályaudvaron. Kerestem a vonatom, amelyikkel el kellene utaznom egy barátommal, de nem találtam sem a vonatot, sem a barátom. Hosszú keresgélés után végre megtaláltam a zsebemben a vonat jegyem, ami ráadásul helyjegy is volt, de az órára pillantva tudtam, hogy a vonat már elment, új jegyet kell venni, el indultam ezért a pénztár felé. ...

Magyarázat: Konkrét, személyre szóló életfeladattal születtem le spirituális vallási területen, de sajnos mire rájöttem, már lemaradtam a teljesítésről így új feladat után kellett néznem..

 

2023. január 28

Álmomban talajjavító szerek, házi műtrágyakeverékek összeállításával foglalatoskodtam egy gazda birtokán. Cipeltem a nagy zsákokat, szuszogtam, intuitív módon összeállítottam a fehér porkeverékeket, hogy legyen bőségesen a földek feljavítására. Közben azon gondolkodtam, lesz-e elég fölműves, aki mindezt felhasználja, mert nem volt jelentkező és megfordult a fejemben, hogy van-e értelme a munkámnak?

Magyarázat: Az Isteni Ige fogadtatását készítem elő.

 

2023. január 29

Álmomban egy teremben egy hatalmas U alakban kialakított lakodalmas asztalnál álltam és azt ellenőriztem, hogy minden rendben van-e, igazgattam az evőeszközöket, szalvétákat. Egyedül voltam, még nem volt ott sem a menyasszony, sem a násznép.

Magyarázat: A mennyei menyegző, az Istennel való egyesülés, únió mystica eseményét készítem elő.

 

2023. február 1

Álmomban egy házban voltam többedmagammal. Felfedeztem, hogy egy csomó krokodil lapul mindenfelé. Felhívtam mások figyelmét is és elkezdtem kipatterolni őket. A kisebbekkel hamar elbántam, vagy megsemmisítettem, vagy csak kidobtam őket. A nagyobbaknál gondban voltam, egy kb. 2 m-es hüllőt apró piszkálásokkal, ütögetésekkel tudtam a távozásra rávenni, de miközben lomhán mászott kifelé, a testemet súrolta, és ez félelmetes volt. A legnagyobb falat a leghatalmasabb, kb. 3,5 m-es nagy krokodil, egy hosszú bottal odalógatott kővel próbáltam a fejére ütni, de nem hogy kifeküdt volna tőle, látszólag észre sem vette, sőt attól lehetett tartani, hogy a vegzálás miatt nekem ront és széttép. Próbáltam segítséget hívni, de mivel a fenevad rendíthetetlennek tűnt, inkább elhagytam a házat.

Magyarázat: Kísértésekkel küszködöm .

 

 

 

 

Ha tanácstalan vagy álmod jelentésében, írj!


 

VISSZA

TOVÁBB