ÁLMAIM ÉS JELENTÉSÜK

ISTENES ÁLMOK

 

2005. július 17.

Érdekes álmom volt. Egy hatalmas raktáráruház bejáratánál voltam, ahová vásárlóként szoktam betérni. A főnök, az áruház vezetője éppen zárt, egy két dologért még visszaengedett, noha zárás időn túl voltunk már. Utána hátramentünk és a hátsó bejáraton vezetett be, már sötét volt, csendben pihent a hatalmas árumennyiség a polcokon, éreztem, hogy ez bizalmi dolog, hogy nem a vásárlók bejárata felől mehetek be, hanem a bennfentesek, az ott dolgozók bejárata felől. Időnként egyedül hagyott. Tudta, hogy nem fogok lopni, meg sem fordul a fejemben, és én is tudtam, hogy tudja. Mégis, amikor előreértünk a vásárlói bejárathoz, akkor rámutatott egy halomra, amiben az előző nap megvett és ottfelejtett áruim voltak. Máris indultam volna a szemetes felé, mert láttam, hogy megpenészesedett, megrothadt,  de ő azt mondta, ami használható, ép darab azt ki kell válogatni belőle, nem dobunk ki lazán csak úgy mindent. Aztán elém tartott egy félbevágott, kicsit megrágott sült tököt, amit szintén otthagytam. Mondtam, hogy kifizettem, de nem az volt a baj, azt mondta: DONT CRASH THE DITHER! THE DITHER! Megértettem, hogy ez egy romlófélben lévő hulladék, és nem szabad egy légtérben hagyni a jó áruval, mert azt megkárosítja.

Nem haragudott rám, csak elmondta a szabályokat és éreztem, hogy bizalmába fogadott. Aztán hajnalodott, ő kinézett a vásárlói kapu kulcslyukán, és mutatta, hogy én is nézzek ki. Kinéztem, pár kopaszra nyírt fej tetejét láttam. Aztán kinyitottam a hatalmas kaput, kinyitottuk az áruházat és én már a személyzethez tartoztam.

Magyarázat:  A hitet mások tanításából magába fogadóból átkerültem a "terjesztői" oldalra, előző életbeli tapasztalataim között szelektálni kell.

 

 

2006. január 4

Álmomban nagy vízen keltem át, egy széles tavon mentem keresztül nyakig érő vízben, és egy vízhatlan táskával vittem a magam és mások beadványait egy tekintélyes ügyvédhez. Leadtam mindent az ügyintézőnek, és vártam a választ, de nem érkezett, ezért érdeklődtem. Az ügyintéző erre kinyitotta a tekintélyes ügyvéd irodáját, és láthattam, hogy az ügyvéd pillanatnyilag távol van, és a beadványaink ott hevernek az asztalán, s amint visszatér, foglalkozni fog velük.

Magyarázat:  Ha imáink, kéréseink nem nyernek az általunk várt időn belül meghallgatást, az nem azt jelenti, hogy minden elveszett.

 

 

2008. július 30.

Álmomban a munkahelyi főnök kívánságára a magasban dolgoztam, egymásra rakott hokedlik tetején volt a kezemben egy iratrendező, vagy könyv, és még valami, de nagyon nem ment a dolog. Elejtettem az iratrendezőt, és az ingatag hokedliállvány tetejéről inkább magam ugrottam le, mintsem leessek, így legalább fel tudtam készülni az esésre, ami nem volt gyors és fájdalmas, egyfajta vitorlázórepüléssel, lebegéssel, lassított eséssel értem földet. Magamban azt mondtam a főnöknek, nem haragudhat, meg kell értse, ez így nekem ott fönt nem ment.

Magyarázat: A kiemelkedés, a kilógás a sorból, a másság fárasztó lehet.

 

 

2008. augusztus 25.

Álmomban egy idős, tekintélyes gazdánál voltam. Hatalmas birtoka volt, minden saját tulajdonban, meghívott, hogy megnyerjen munkatársának valamiféle pénzügyes-marketinges munkakörbe. Hatalmas konyhájuk volt, másfél méter átmérőjű hatalmas serpenyőkben sütöttek, izgattak a nagy méretek, kíváncsi voltam a főztjükre, bár minden egy kicsit kopottas, avétos, zsírfoltos, poros, elhanyagolt volt.

Rengeteg alkalmazott, de fura egyenruhában, egy kicsit kaotikus, áporodott, ósdi volt minden. Az volt az "öreg" célja, a tulajdonosé, hogy engem, mint szerinte jó szakembert felfogad, először csak egy alacsonyabb stratégiai, de nem vezetői beosztásba, és majd szépen onnan felemelkedve megreformálom az egész nagy vállalkozást. Tudtam, hogy nem lenne könnyű, mert sok maradi gondolkodású munkatárs volt, akik visszahúzói lennének az ügynek, és engem gátolnának, ugyanakkor nagy kihívás volt egy ilyen nagyüzemet megreformálni. Volt egy hatalmas kastély, ahol a személyzeti szállás is volt, hatalmas termek, konyhák, vendéglátó. éttermi rész, és hatalmas földek, ahol növénytermesztés és állattenyésztés folyt, ezt az "öreg" egy hatalmas repülőről megmutatta, amit egy darabig ő maga vezetett.

A kapcsolatunk a többi alkalmazottól eltérően kölcsönös tiszteleten, nem pénzen, vagy félelmen alapult volna, és épp azon gondolkoztam, hogy elfogadjam-e a felkérését, amikor felébredtem.

Magyarázat: Isten földi birtoka és helytartói reformra érettek.

 

 

2009. május 13.

Egy tekintélyes cégtulajdonosnál dolgoztam, és a lányával egymásba szerettünk. Össze akartunk házasodni, de azért az "öreg" próbára tett, nem adta csak úgy hipp-hopp oda a lányát. Végül megálltam a próbát és áldását adta a frigyre.

Magyarázat: A munkahelyi főnök az álmomban mindig az Istent jelenti, ezért vagy lesz egy sorsszerű, karmikus kapcsolatom, vagy a "mennyei menyegző" az ellentétek egységesítése van a küszöbön.

 

 

2009. május 19.

Álmomban egy tekintélyes cégtulajdonos lányát vettem feleségül, és apósom üzletébe is bevett egyúttal. Mentem be a boltjába, hogy vigyek valami kaját a hétvégére. Kiválasztottam az árút, gondoltam nem tudom, hogy gondolja ő, úgy korrekt, hogy én is fizetek, mint a többi vevő. Akkor vettem észre, hogy nincs nálam pénz, otthon maradt, de gondoltam annyi becsületem csak lesz előtte mint vejének, hogy aláírok egy cetlit, és majd legközelebb kiegyenlítem.

Magyarázat: Minden lehetséges annak, aki hisz. Mk.9.23.

 

 

2009. június 25.

A cég idős vezérigazgatójának irodájába mentem be, akivel egymás kölcsönös tiszteletén és szeretetén alapuló bizalmas kapcsolatban voltunk. Megmutatta, hogy rákos daganatai vannak, és annyira elkezdett sírni, hogy belerázkódott. Én nem szóltam semmit, csak átöleltem, és gondolatátvitellel a szeretetemmel vigasztaltam.

Magyarázat: Isten részei, beteg sejtjei vagyunk, és szenvedésünk Istennek is fáj, Ő szenved bennünk.

 

 

2009. július 16.

Ma éjszaka álmomban a cég tekintélyes idős vezérigazgatója komoly, meghatározó állásba helyezett a vállalatnál. Egyből voltak terveim, sok  mindent másképp akartam csinálni, mint korábban volt. Elgondolkoztam, mit fog szólni a nagyfőnök, hiszen a korábbi rendszert engedte, de gondoltam, ha engem nevezett ki, akkor az én gondolataimat fogom most keresztülvinni.

Magyarázat: A puding próbája az evés. Aki mer az nyer.

 

 

2009. szeptember  15.

Egy munkahelyen dolgoztunk többen, volt egy idős tekintélyes főnök, de nem sokat beszélt hozzánk és nagyon sokat kellett dolgozni. Már sötét volt, már késő este volt és még mindig dolgoztunk és úgy éreztem, ez a főnök egy kegyetlen, szívtelen zsarnok, aki kihajtja a lelkünket, nem ad fizetést, elnyom minket. Már mozdulni is alig bírtam, amikor elaludtunk, de elhatároztam, reggel az lesz az első dolgom, hogy ha nem ad rögtön egy hatalmas összeget, akkor egy nagyot behúzok neki, és nem folytatom a munkát, és a többieket is erre buzdítom.

Aztán elkezdtem ébredezni, a főnök jó sokáig hagyott minket lustálkodni, mindenki apránként magától ébredt fel, a főnök szólt pár szót hozzám, és akkor már egész kedves, együttérző embernek láttam, már nem volt harag bennem, hanem mentem és folytattam a munkát.

Magyarázat: Tempora mutantur et nos mutamur in illis. Változnak az idők, és változnak az emberek. A test lámpása a szem, az idő múlásával először látásmódunk változik. A szellemi sötétségben éjszakában a fejlődésért robotolva Istent kegyetlen rabtartónak éljük meg, ahogy tudatunk ébredezik, világosodik, úgy istenképünk egyre jobban átalakul.

 

 

2010. április  13.

Álmomban csecsemő voltam és egy idős, tekintélyes férfi bébirugdalózót adott rám.

Magyarázat:    Mt.18.2. Bizony, mondom néktek, ha meg nem tértek, és olyanok nem lesztek, mint a kisgyermekek, nem mentek be a mennyek országába.

Jn.3.3. Bizony, bizony, mondom néked: ha valaki nem születik újonnan, nem láthatja meg az Isten országát.

 

 

2010. május  8.

Álmomban egy nagy mozikomplexum előtt álltam, ahol három nagy teremben folyt az előadás. Mivel éppen kezdődött az egyikben a film, megkerestem a pénztárost és a legdrágább, de legjobb filmre vettem jegyet. Unott idős férfi volt, még borravalót is elvárt a kiszolgálásért, így az összes maradék aprómat nekiadtam.   Elindultam a mozitermet keresni, de tévedésből másik előadásra csöppentem be, amit észrevettem, és kijöttem onnan, hogy nekem nem arra a filmre van jegyem. Kerestem a másik mozicsarnokot, igyekeztem, mert attól tartottam, hogy közben már megy a film, és lemaradok az elejéről. Végül egy dombos hegyes területre keveredtem, ahol meredek szakadék volt, onnan visszafordultam egy kicsit és lejjebb próbálkoztam, ott meg vad kutyák acsarogtak, ugattak.   Végül beértem egy nagy épületbe, kerestem, hol lehet a moziterem, amikor egy nagyon szimpatikus, kedves, idős tekintélyes férfivel találkoztam. Mielőtt megszólaltam, mondta, hogy halkan beszéljek itt a folyosón, mert bent értekezlet van. Valószínűleg egy oktatási intézmény volt, aminek ő az igazgatója. Elmondtam, hogy a mozit keresem, felmutattam, hogy érvényes mozijegyet vettem a drága, jó, izgalmas filmre, és eltévedtem, nem találom az előadást.   Erre roppant kedvesen és bölcsen azt mondta, nem arról van szó, hogy eltévedtem, hanem arról, hogy én egy kereső vagyok. Erre azt válaszoltam, mert közben beugrott, hogy az egész életem végülis a keresés analógiája. Megmutatta a mozihoz vezető utat, és megkönnyebbültem, megnyugodva mentem tovább, már nem izgatott, hogy lemaradok-e a film elejéről, vagy akár az egész filmről

Magyarázat:Egész életem keresés.

 

 

2010. május  26.

Azt álmodtam, hogy egyszemélyes cég ügyvezetője vagyok, nincsenek beosztottaim, és csak a külföldi tulajdonos irányít.

Magyarázat: Küldetésem egyszemélyes.

 

 

2010. május  29.

Egy hatalmas téren voltunk rengetegen katonák különböző fegyvernemekből, alakulatokból, díszszemlére készültünk. Ekkor egy nyitott fekete autóban lassan méltóságteljesen begördült a tér közepére egy komoly tekintélyes idős féri, a hadseregek főparancsnoka. Emelkedett pillanat volt. l

Magyarázat: A Seregek Ura ószövetségi kifejezés Istenre.

 

 

2010. július 5.

Egy nagy cégnél voltunk ketten egy kollegámmal marketingesek. A következő időszak marketing tervét kellett kidolgoznunk és prezentálnunk a cég egy magas vezetőjének. Kicsit sajnáltuk, hogy nem az idős, tekintélyes tulajdonosnak prezentálunk, mert ő emberibb volt, kevésbé volt háklis, de így sem volt rossz a prezentáció, minden rendben ment, a terveket elfogadták.

Magyarázat: Minden jó, ha a vége jó, a tervre a szellemvilág áldását adta.

 

 

2010. szeptember 5.

A második álmomban külföldi kiküldetésben voltunk két társammal, kollegámmal. Lejárt a kiküldetés, hazatértünk, és a cég központjában a dolgozók hatalmas hullámzó tömegében haladtunk, amikor a tömegben összeakadt a tekintetünk a cég idős, tekintélyes vezérigazgatójával. Szívesen szaladtam volna hozzá pár szóban beszámolni a kiküldetésről, mert tiszteltem, és szerettem őt, de tudtam, most nem jött el az ideje, majd másnap, így tisztelegtem neki, és azt mondtam, tiszteletem főnök úr.

Magyarázat: Istennel való találkozásom még várat magárai.

 

 

2010. szeptember 18.

Bent voltam az irodában amelyik közös a cég igazgatójának irodájával. Belegondoltam, milyen hosszú telt el azóta, hogy fizikai munkásként kezdtem a cégnél, és mennyire megérte megbecsülni magam, hogy ilyen magas beosztásba kerültem, az igazgató közvetlen munkatársa vagyok. Még a fehér ingeinket, nyakkendőinket, öltönyeinket is egy közös szekrényben tartjuk. Egymás kölcsönös tiszteletén és megbecsülésén és mély bizalmon alapul a kapcsolatunk, amire az a kifejezés illik, hogy idilli.

Épp a kivasalt fehér ingeimet tettem be a közös szekrényünkbe, amikor benyitott az igazgató, mert csörgött a telefonja. Felvette, majd kezét a kagylóra tapasztva megkérdezte, nem tudom-e, hogy reggeli kiszállítás passzolt-e, volt-e minőségi probléma. Valamilyen reklamáció lehetett a telefonban. Mondtam, hogy rendben volt, reggel ott voltam a felrakodásnál.

Magyarázat: Isteni Énemhez, legbelsőbb önvalómhoz közel érzem magam, boldogságom idilli.

 

 

2012. április 17.

Ma éjszaka két jelentős álmom volt. Az elsőben azt álmodtam, hogy a cégnél (amit régi munkahelyem, az építőipari vállalat és annak vezérigazgatója jelenített meg) nyugdíjba ment az idős tekintélyes vezérigazgató, és engem jelölt utódjául. Éreztem magamban az erőt ugyanakkor mégis csodálkoztam, hogy ilyen fiatalon és ekkora karrierugrással a csúcsra kerültem, osztályvezetőből vezérigazgató lettem. Némi belső bizonytalanság után megnyugodtam, hogy menni fog a feladat.

Magyarázat: Isten emberének, földi képviselőjének érzem magam (noha ennek nem sok alapja van,  a velem szembeni érdektelenség nem arra utal, hogy Isten kijelölt képviselője lennék).

 

 

2013. december 17.

Álmomban metróvezetőnek tanultam be feleségemmel, Adival. A vezetőkabin világítása fel volt kapcsolva, amikor megmutatták az egyes gombokat, kallantyúkat. Mellettem ült a betanító, a gyakorlott vezető, és velem jött Adi is. Elindult a szerelvény, de a vezetőfülkében lekapcsolták a villanyt, hogy a sötét alagútban jobban lássunk. Adi a sötétben rátenyerelt a vészfékre, amin bosszankodtam, hogy most az egész szerelvénynek meg kell állni, de nyugtattam magam, hogy különböző forgalmi okokból is meg szokott állni a szerelvény az alagútban, nem olyan nagy a gond. Már amikor lassulni kezdett, meg akartam nyomni a gyorsító gombot a leállás elkerülésére, de kiderült, a vészfék megnyomása esetén teljesen le kell állni a szerelvénynek csak azután lehet újra indulni. Aztán megérkeztünk a végállomáshoz, ott meg, bár lassan ment a szerelvény és fel volt kapcsolva a vezetőkabin világítása, alig találtam meg zavaromban a normál fék gombját, de a betanító vezető elvégezte helyettem ezt a műveletet.  A metróállomásról az aluljáróba, majd a felszínre kerültem, ahol az idős, tekintélyes cégtulajdonossal találkoztam, akinél abban reménykedtem, hogy egy kisebb állásra felvesz. Még egy kisebb állásnak is örültem volna, de olyan jól sikerült a bemutatkozásom, hogy valamilyen igazgatónak tett meg, látta, hogy otthon vagyok üzleti dolgokban, nemzetközi kereskedelemben, jól beszélek németül, stb. Közben megérkeztünk egy épülethez, ami a cég új székháza volt. Nem volt új, nem volt csodás palota, nem volt hatalmas, de azért nyugodt, biztonságot sugárzó épület volt, és láttam rajta, hogy kis tatarozással szép székháza lesz a cégnek és igen örültem a fejleményeknek.

Magyarázat: Kellemes szellemi fejlemények előtt állok.

 

 

2014. február  15.

Álmomban kinéztem a házam ablakán és láttam a nagy tekintélyes vállalkozó autóját a sofőrjével, de csak a sofőr ült benne. Azon gondolkoztam, behívjam-e, de végül azt mondtam magamban, ha ő nem kíváncsi rám, akkor minek hívnám, majd eljön magától, ha akar. Később eljött a munkahelyemre magától, mert kíváncsi volt, hol dolgozom. Egy üzemben volt az emeleten az irodám, illetve több irodát is használtam. Behívtam megmutatni az irodám, de először nem a fő irodába vittem tévedésből, majd amikor rájöttem, átvittem a legtöbbet használt irodámba. Itt rendetlenséget tapasztaltam, távollétemben valaki használta az irodámat, és az íróasztalom gyalázatos állapotba került, a fiókokban zsírpapírok, ételmaradékok, olajos-ecetes lé úszkált... Elkeseredtem, és eldöntöttem, itt azonnal nagytakarítást rendezek, kihúztam az összes fiókot és felfedeztem titkos rekeszeket is az íróasztalban, amiknek megörültem, mert még jól jöhetnek valamire.

Magyarázat: Szégyenkezem Isten előtt és ez tisztulási folyamatot indít meg bennem.

 

 

2014. május  3.

Álmomban oroszlánhúst ettem. Egy tekintélyes férfi birtokos utasította egy vadászát, hogy ejtsen el egy oroszlánt. A húsát megfőzte, egy részt a combjára helyezett, és onnan kellett levágnom kóstolót a húsból a kardommal úgy, hogy bele ne vágjak a combjába.

Magyarázat: Úgy kell befogadnom és megélnem az Oroszlán princípiumot, hogy eközben másoknak ne okozzak sérülést.

 

 

2014. június  13.

Álmomban vécéznem kellett, nem bírtam már visszatartani, de a munkahelyen csak a főnök vécéjén volt lehetőség. Amikor rá akartam ülni, a többiek figyelmeztettek, hogy ebből baj lehet, hogy gondolom én, hogy a főnök vécéjét használom. Mégis ráültem, de sokáig tartott, a többiek sürgettek, hogy mindjárt jön a főnök, még törölgettem a hátsóm, amikor szóltak, hogy megjött, akkor gyorsan befejeztem. A többiek arra számítottak, hogy bajom lesz belőle, de az idős, tekintélyes, szakállas főnök joviálisan mosolygott rám.

Magyarázat: Isten előtt vállalom hibáimat, árnyoldalammal együtt.

 

 

2014. június  25.

Esküvőn vettem részt, mindenki boldogan táncolt ölelkezett, puszizkodott, még az idős, tekintélyes násznaggyal is ölelkeztem, puszizkodtam.

Magyarázat: Únió mystica.

 

  

2014. július  3.

Álmomban egy idős, tekintélyes személlyel álltam szemben, egyre közeledtünk egymáshoz, míg az arcunk majdnem összeért...

Magyarázat: Magasabb énem, isteni szikrám közelségét tapasztaltam meg.

 

 

2014. július 31.

Álmomban volt egy nagy, külföldi tulajdonú elit cég idős tekintélyes vezetővel, ahová nagyon nehéz volt bekerülni. Ritkán vettek fel új embert és nagyon megválogatták, akit felvettek, nagyon megdolgoztatták előtte. Sikerült bekerülnöm kb. a „ha kidobnak az ajtón, bemászok az ablakon” módszerével, azaz nagy kitartással, igyekezettel, talpraesettséggel, és segítettem egy másik személynek is bejutni, aki szintén oda szeretett volna bekerülni….

Magyarázat: Törekvő vagyok és segítem a törekvőket. (V.ö. Mt.11.12. A mennyek országát az erőszakosok szerzik meg)

 

 

2014. szeptember 21.

Volt egy idős, tekintélyes fodrász, aki csak kiválóságokat fogadott. Jól megkérte az árát, bár nem volt szüksége pénzre, örömből dolgozott, méghozzá igen sokat. Rang volt hozzá járni, nagyon jól is dolgozott, látszott az emberen ha nála járt, ezért keresték sokan. Nagy háza volt és abban volt egy apartman részem, ott laktam nála. Késő este volt, még várt valakit hajvágásra, fazonigazításra, amikor kedvesen megölelt és azt mondta, veletek (velem és egy másik hölggyel) majd éjfél után foglalkozom, mert most sürgősen jön valaki. Sajnáltam, hogy ennyit kell dolgoznia, és nem akartam, hogy még későn velem is foglalkozzon, ezért azt mondtam, én úgyis itt vagyok a közelben, ráér az én hajvágásom, majd valami nyugodtabb időszakban, pihenjen inkább le a következő hajvágás után. Csöngettek és Latabár Kálmán jött hozzá… Átmentem a lakrészembe, ahol barátaimat fogadtam, de közben azon gondolkodtam, az ő házában fogadhatok-e vendéget, mindenesetre megkértem a barátaimat, hogy maradjunk szépen csendben, nehogy zavarjunk valakit.

Magyarázat: Rám férne már egy fazonigazítás.

 

 

2015. február 4.

Álmomban egy hatalmas teremben hosszú asztalsoroknál ültünk rengetegen. Velem szemben egy idős, tekintélyes, bár inkább joviális férfi ült, aki elkezdett kezelni. Mozdulatai hatására éreztem a koronacsakrámon a fokozott aktivitást és arra gondoltam, na ilyen egy gyógyító, ezek után még azt sem merem mondani, hogy megkezelek valakit. A kezelés végén azt mondtam neki, olyan érzés volt, mintha egy piszkos felmosórongyot, vagy piszkos mosogatórongyot húzott volna ki a fejemből.

Magyarázat: Tisztító beavatást/kezelést kaptam.

 

 

2016. április 29

Álmomban egy hatalmas atomtengeralattjárón szolgáltam. A parton voltunk a barátommal, amikor megtudtuk, maga az idős tekintélyes államfő rendelte el, hogy kifussunk a tengerre .

Magyarázat: Közeledem az Egységhez.

 

 

2016. május 7

Álmomban a színházigazgató asszisztense, titkára, szárnysegéde voltam. Az idős tekintélyes színházigazgató a rendezővel együtt értékelt egy színdarabot a forgatókönyv alapján. A rendező a forgatókönyvbe írta bele a színházigazgató észrevételeit. Amikor az igazgatónak el kellett menni, azt mondtam a rendezőnek, folytathatjuk az értékelést, ismerem az igazgató gondolatmenetét. 

Magyarázat: Kiismerem magam az élet színházában.

 

 

2016. október 12

Álmomban felkerestem idős, tekintélyes főnökömet és beszámoltam az elmúlt időszakban végzett munkámról.

Magyarázat: Omnis gloria Deo.

 

 

2016. október 24

Álmomban új munkahelyre kerültem. Az idős tekintélyes főnöktől egy Rollyce Rollyce-t kaptam céges autónak. A főnök biztatott, hogy próbáljam ki.  Nagyon örültem neki, nem is tudtam mit kezdeni a sok luxusfunkcióval. Többek között egy gombbal még menet közben is lehetett levegőt fújni a gumikba. Nagy teljesítményű motor volt benne, éreztem, és valaki mondta is, hogy az ilyen autót lassabban, méltóságteljesebben vezeti az ember. A fényszórót azonban nem tudtam bekapcsolni, ezért úgy gondoltam, célszerű lenne  átolvasnom a használati kézikönyvet, hogy mindent szakszerűen tudjak kezelni és használni rajta. Megálltam a garázsomnál, ahol még egyszer összefutottam a főnökkel, de ő csak biccentett és jóindulattal, szeretettel rám mosolygott.  Éreztem, hogy tudja hibáimat, gyarlóságaimat, de bízik bennem.

Magyarázat: Szellemi fejlődésemhez új eszközt kaptam.

 

 

2017. január 2

Álmomban kint a hidegben, hóban dolgoztam, tán afféle hegyi mentős voltam. Egyszer csak magamra pillantottam és észrevettem, hogy csak egy atlétában vagyok. Örültem, hogy ilyen jó a kondim, hogy bírom a hideget, de az volt az előérzetem, hogy az idős tekintélyes főnök behívat a menedékházba, vagy hogy pihenjek, vagy hogy öltözzek fel jobban.

Magyarázat: Szellemi védőrétegem nem kielégítő.

 

 

2017. január 22

Álmomban helikoptervezetést tanultam.   A cégtulajdonos főnököm elvitt párszor és utána engedte, hogy én is próbálkozzam egyedül. Elég jól ment, csak féltem az elektromos távvezetékektől, hogy beleakadok, nem tudtam pontosan felmérni azt a magasságot, amikor már jóval a vezetékek felett vagyok, kicsit bizonytalankodtam. Helikoptervezetés közben igyekeztem megjegyezni az egyes műszerek helyét és funkcióját.  Amikor a gyakorlások után leszálltam, anyósom, feleségem és fogadott fiam toporogtak, hogy ők is jöhessenek velem egy repülésre, sőt, fogadott fiam egyből már vezette is volna. Figyelembe kellett vennem a súlyt is, nem lehet mindenki egyszerre felvinni, ráadásul észrevettem, hogy az üzemanyag is fogytán van a minimum szint alatt, sürgősen tankolni kell.

Magyarázat: Próbálkozom szellemi emelkedéssel.

 

 

2017. március 21

Álmomban egy osztrák utazási iroda tengerparti marketingese voltam. Táblákat raktunk ki, hirdettünk mindenfelé, volt egy saját tengerparti szakaszunk és 11 lefoglalt apartmanunk. Napijegyet még vettek hellyel-közzel a tengerparti szakaszunkra, de húsvétra a 11 apartmanból csak 3-4 kelt el. Elégedetlen voltam teljesítményünkkel, de a tulajdonos szerint nem számít hogy csak 3-4 apartman kelt el, nem is kalkulált többel.

Magyarázat: Sokan vannak a meghívottak, de kevesen a választottak.

 

 

2017. szeptember 14

Álmomban egy gazda földjén dolgoztam. Rengeteg krumplit pucoltam, de mivel apró, diónyi krumplik voltak, igen fáradságos volt a krumpli pucolás. Munkaidő végén a gazda szó nélkül odaadott egy kisebb vászonzsákot a béremmel, jutalmammal, de nem vetettem rá magam, ki sem nyitottam mások előtt, méltatlan dolognak tartottam volna. Átfutott rajtam, hogy ha csak fityingek vannak bene, akkor többé nem dolgozom ilyen sokat, de aztán elszégyelltem magam és elhessegettem ezt a gondolatot. Közben valamiért a földön fekve találtam magam, észrevettem, hogy rengeteg rágcsáló turkál a földben, annyi, hogy szinte több volt a rágcsáló, mint maga a föld. Óvatosan álltam fel, nehogy valamelyik megharapjon ijedtében, mert megnyomtam, vagy ráléptem.

Magyarázat: Érdekel a munkámért kapott  jutalom mértéke.

 

 

2017. szeptember 23

Álmomban idős, tekintélyes apósjelöltemhez mentem leánykérőbe. Az ajtón belépve megpillantottam, amint háttal felém egy karosszékben ül és így köszöntöttem: - Tiszteletem főnök úr!

Magyarázat: Unio mystica

 

 

2018. január 20

Álmomban egy földbirtokostól egy parcellát kaptam haszonbérletbe. Szépen gondoztam, műveltem, már-már aratásra kész volt a kukorica, szép magasra nőtt rendezett sorokban. Mivel szabaddá vált a szomszédos parcella, megkaptam azt is bővítésnek, meg is kezdtem az előkészítést.

Magyarázat:Jól gazdálkodom a lehetőségekkel.

 

 

2018. március  5

Ma éjjel egy különleges imát mondtam álmomban, olyasmi volt, mint amikor Dávid király a zsoltárait írta/mondta Istenhez, csak egy sor maradt meg bennem "érted veszem el" azaz hogy érted fogok elveszni, előtte is valami "érted" volt, tehát arról szólhatott, hogy az imádkozó mindent Istenért tesz... . 

Magyarázat: Szeresd Istent mindennél jobban!.

 

 

2018. április  5

Álmomban a taxivállalat tulajdonos-vezetője nyilatkozott, hogy amíg egyetlen taxira váró ember lesz az utcán, taxijaik készenlétben fognak állni.

Magyarázat: Amíg egyetlen ember is segítségre vár szellemi előrehaladásához, lesz neki segítség.

 

 

2018. július  27

Álmomban egy idős, tekintélyes gazda földjén voltunk többen, hogy magokat vessünk a földbe. Többen a a gazda felügyelete mellett vetették szépen sorban a magokat én meg  vagy nem értettem, hogy mikor mit kell tenni, vagy külön felszólításra vártam, de a végén egy csomó vetőmag maradt a zsebemben. Valamennyit vetettem, és sajnáltam,  mint elveszett lehetőséget, de azt gondoltam, majd jövőre elvetem a magokat.

Magyarázat: Munkámat nem kielégítően végzem, vannak tartalékaim.

 

 

2018. augusztus  16

Álmomban egy idős, tekintélyes tulajdonosnak nagyon értékes gyógyító berendezései voltak. Feleségem, aki első és második feleségemből volt összegyúrva, orvosnő volt. Az orvosi munka hatékonyságának növelése érdekében kitaláltam egy csoportos lizing konstrukciót, melynek keretében minden orvos csak addig fizet a használat után, amíg a készülék nála van, utána továbbadja a másik orvosnak, így megoszlanak a költségek és egy orvosra kis költség esik.

Magyarázat: Újító gondolataim vannak.

 

 

2019. január 9

Ebéd utáni álmom volt és ez ritka, hogy meg is maradjon bennem. Álmomban egy sajkát bízott rám az idős, tekintélyes tulajdonos, a "FŐNÖK". A kikötőben manővereztem vele ide-oda, hogy alkalmas kikötőhelyet találjak neki. El akartam menni a kikötő más részeire is gyalog, ezért nagy erőfeszítéssel felhúzódzkodtam a magas mólóra és elmentem másutt helyet nézni a bárkának. Mire visszaértem, nem találtam a sajkát, megijedtem, hogy elvitték, pedig azzal nekem kell elszámolnom, ezért kétségbeesetten keresni kezdtem, elszántam magam, ha kell  a vízbe ugrok és úszva megyek utána, de visszaszerzem a rám bízott bárkát.

Magyarázat: A kapott feladatot, küldetést bármi áron igyekszem teljesíteni.

 

 

2019. március 27

Álmomban idős, tekintélyes édesapámmal sétáltunk a belvárosban. Észrevettem, hogy a közben rendőrök vannak és felkészülve arra, hogy esetleg nem ismernek fel minket, azt gondoltam, majd azt mondom nekik, járőrözünk és biccentek a fejemmel.

Magyarázat: A szellemi rend őreit ismerem, felismerem.

 

 

2019. szeptember 24

Álmomban megjelent Jézus, egészen közelről láttam  keresztre feszítve, töviskoszorúval, előrebicsakló fejjel, fájdalmas tekintettel. Nagyon mélyen megérintett.

Magyarázat: Jézus közel áll hozzám.

 

 

2020. január 22

Álmomban bementem a munkahelyemre és különös állapotokat találtam. A főnököt jó ideje nem látta senki, az emberek egy része kötelességtudatból, vagy halvány vak reményből dolgozott, a többség vagy az íróasztalánál ült tétlenül, vagy kávézott, csevegett, uzsonnázgatott a kantinban, mert kimondva, kimondatlanul ott volt a levegőben, hogy a cég megszűnik. A fizetést még átutalták mindenkinek, én is folytattam a munkám, de nyomasztó hangulat, a vég, a megszűnés előérzete  lengte be a munkahelyet.

Magyarázat: Apokaliptikus hangulat van a világban.

 

 

2021. május  15

Álmomban  egy magánszemély tulajdonában levő élelmiszergyártó és forgalmazó cég középvezetője voltam. A vezérigazgatói állás megüresedett, így fontolóra vettem a jelentkezésemet, bár tudtam, hogy a munkakör nagy kihívás és a tulajdonos nagyon megnézi, kit ültet abba a székbe, milyen képességekkel rendelkezik az illető, és a munkakör nagy felelősséggel jár.

Magyarázat: Szellemi emelkedés kapujában állok.

 

 

2022. január 16

Álmomban egy magántulajdonban lévő külföldi élelmiszergyártó cég magyarországi forgalmazó cégének ügyvezetője voltam. A külföldi tulajdonos felhívott és megkérdezte, hogy mennyi piskóta van készleten. Nekiálltam a beosztottaimat megkérdezni, de az egyik titkárnó csak unottan kezdett keresgélni.

Magyarázat: Könnyen emészthető, szeretetteli szellemi táplálékot kell nyújtanom, ezt kívánja a bennem élő Isteni szikra.

 

 

2022. április  4

Álmomban egy idős, tekintélyes személy tulajdonában lévő cégnél dolgoztam. A cégtulajdonos birtoka és háza környékén jártam, bementem a házba és lassan araszolva közeledtem az asztalhoz, ahol a cégtulajdonos a barátaival, bizalmasaival beszélgetett.  Figyeltem az asztalon lévő iratokat, próbáltam megfejteni a jelentésüket, de közben tartottam attól,  hogy tolakodó vagyok és elzavarnak az asztaltól, hogy mit keresek itt. A cégtulajdonos közvetlen közelről mosolyogva a szemembe nézett és bolgár szokás szokás szerint egy csipet sót szórt a fejemre, ezzel szokták megpecsételni, ha bizalmas körbe fogadnak valakit. Nagyon boldog voltam.

Magyarázat: Istenhez közeledem. A só gyakorlatilag egy kristály, amely elektromágneses hullámokat bocsát ki. Hullámhossza megegyezik a lila szín frekvenciával és képes semlegesíteni a káros elektromágneses tereket. Azok, akik tanulmányozták a színterápiát, tudják, hogy a lila az egyik legerősebb szín és hatását tekintve eltávolít minden negatívítást a finom testünkből. A só tisztító hatással van az asztrális és a mentális szférára.

 

 

2022. június 26

Álmomban egy idős, tekintélyes férfi házában voltam, ahol otthonosan mozogtam. Sokak csodálkozására magabiztosan bementem  az idős tekintélyes férfi szobájába, ahová keveseknek van belépése, mert tudtam, hogy kedvére lesz, ha az ott tartózkodó lefogyott, vékony, öreg nőt segítem, gondozom. Felemeltem a vékony ráncos testet és megöleltem.

Magyarázat: Felebarátunk ápolása Isteni minőség..

 

 

2022. október 21

Álmomban bekerültem egy üzemi vagy raktárépületbe, annak is egy irodájába. Egy íróasztalon megláttam egy zacskó különleges fűszert, valami egzotikus borsféle lehetett. Azt gondoltam, ez biztos jót tenne nekem,levágtam a zacskó sarkát, öntöttem a tenyerembe, megkóstoltam, és elraktam zsebre, hogy jó lesz nekem, ez itt biztos nem fog hiányozni. Igen ám, csak közben megjött az objektum tulajdonosa is, akinek az irodájába keveredtem. Eléálltam és elmondtam, hogy zsebre tettem a zacskó fűszert és szeretném kiegyenlíteni az árát. Ő nem szólt semmit, csak kinyitott egy ajtót, ami egy üzlethelységbe vezetett, ott volt a teljes választék árakkal, hogy válasszak amit akarok és a pénztárcám bírja.

Magyarázat: A halál utáni Jóistennel való találkozásomat éltem meg......

 

 

2023. március 19

Álmomban egy bankban voltam, ahol a bank tulajdonosa nagy átszervezést hajtott végre a személyzet teljes lecserélésével! Én is ott álltam az esélyesek között. Magamban latolgattam, hogy esetleg megtesznek fiókvezetőnek. Tudtam, hogy nincs semmilyen banki gyakorlatom, de bíztam benne, hogy vezetői gyakorlatom segítségével be tudom tölteni ezt a funkciót. A tulajdonos egyenként szólított ki a tömegből a kiválasztottakat, akik boldogan gyülekeztek a nagy megtiszteltetés örömében. Kimaradtam, ami miatt kissé elkeseredtem, mert nem volt munkám és szerettem volna dolgozni. Odafordultam az idős, tekintélyes tulajdonoshoz, aki azt mondta, ilyen értékes ember nem maradhat parlagon. Hogy el ne feledkezzen rólam, névjegykártyát akartam adni neki, de hiába turkáltam az aktatáskámban, tele volt tömve sok hasznos dologgal, rend volt benne, csak épp névjegykártya nem volt benne egy sem, bármilyen kétségbeesetten is kerestem. A tulajdonos meglebegtette, hogy talán szükség lesz marketingesre, ami állást esetleg később betölthetek.

Magyarázat: A talentumok elosztása fontos felelős munkakör.

 

Ha tanácstalan vagy álmod jelentésében, írj!


 

VISSZA

TOVÁBB