ÁLMAIM ÉS JELENTÉSÜK

ÁLMOK JÉZUSSAL

 

2005. január 4.

Jézussal álmodtam, kisegített szorult helyzetemből. Eszméletlen kedves, természetes és segítőkész volt, egy parkolóházban felfelé haladás közben a felső szintek egyikén elakadt az autóm, és ő kiszabadította, kár, hogy felébredtem:-)))

Magyarázat: A spirálisan felfelé vezető út a parkolóházban a szellemi fejlődés szimbolikája, az autó az az eszköz, ami előrehaladásunkat, jelen esetben szellemi fejlődésünket segíti, ez elakadt, de a segítség révén tovább folytatható az emelkedés.

 

 

2005.02.04

Éjszaka, most az előbb, megint Jézussal álmodtam.  Jézussal és a Szűzanyával. Állóképként jelentek meg csak, de nagyon nyugtatóan hatott rám. Érdekes mindkettőjük ruhája "topisabb" volt, mint a festményeken, és Jézus arca kisimult, nyugodt volt, nem az a megtört, szenvedő. Úgy éreztem, azért jelentek meg álmomban, hogy ebből erőt merítsek, lendületet, kitartást kapjak, optimistább legyek, érezzem a segítségüket.

 

 

2008. június  30

A szent családdal álmodtam, Józseffel, Máriával és a kis Jézussal. Szándékosan írtam ebben a sorrendben, mert József volt a főszereplő, láthattam a lelkét, hogy milyen hatalmas nyugalom, béke és szeretet lakozik benne. Mindenki Jézusra figyel, mint Messiásra, ez rendjén is, aztán ugye Mária, mint anya, a szent szűz, ő még szóhoz is jut az Evangéliumokban, többször is szerepel, szó van róla, József meg hát, ja igen, ő volt az az ács... Ez után az álom után egész másképp gondolok rá, és látom őt, utólag, ha belegondolok, magamtól is belegondolhattam volna, micsoda szeretet kellett benne legyen, hogy amikor Mária jegyeseként megfogant és nem tőle, nem akarta halálra  köveztetni, az akkori szokás szerint, hanem csendben el akarta bocsátani.  Azért ehhez már fejlett erős szellemnek kell lenni, nagy a szeretet abban, akiben nincs bosszúvágy. És még ki tudja, mi mindent tett még József, csak hát ugye nem tudunk róla. Szó alig esik róla, szentképeken is csak ritkán szerepel, legfeljebb harmadikként. Tanulságos volt az álom nagyon.

Magyarázat: Aki a világ szemében nem jelentős, még lehet nagyon értékes.

 

 

 2013. december 11.

Álmomban a tenger mélyén voltam, és egy, majd még egy polip közeledett felém. Láttam, hogy támadásra készülnek, ezért a mellettem levő személynek megmutattam, hogy hátulról kell a fejüket megfogni, akkor nem férnek hozzá a csőrükkel az emberhez és nem tudnak belénk harapni, a csápjaikkal meg nem törődünk. A bemutató sikerült, a két polipot hatástalanítottam, de a sötétségből hirtelen egy csomó, a két lefogott polippal szimpatizáló rokon polip jött elő, és megtámadtak, a hasamra tapadtak, ami ellen már védekezni nem tudtam....

Magyarázat: Jézus tanítása, ne szállj szembe a gonosszal. Ha mégis szembeszállunk, csak tápláljuk, erőt adunk neki, hízlaljuk.

 

 

2016. április 27

Álmomban prédikáltam, Jézus tanításából idéztem..

Magyarázat: Jézus a példaképem.

 

 

2019. szeptember 24

Álmomban megjelent Jézus, egészen közelről láttam  keresztre feszítve, töviskoszorúval, előrebicsakló fejjel, fájdalmas tekintettel. Nagyon mélyen megérintett.

Magyarázat: Jézus közel áll hozzám.

 

 

2020. április 16

Álmomban egy hang ezt mondta: "Ez az én testem, mely értetek adatik".

Magyarázat: Emlékeztető az önfeláldozásra.

 

 

2020. szeptember 08

Álmomban egy hölgyismerősöm negatív megjegyzést tett a hitemre, viselkedésemre, hogy Jézus mit szólna hozzá. Mivel láttam, hogy Jézus a szomszéd szobában van, mondtam, hogy itt van Jézus, kérdezzük meg, de erre az ismerős elhallgatott, nem vállalkozott rá, hogy megkérdezze.

Magyarázat: Vállalom a megméretést.

 

 

2020. október 31

Álmomban egy tökéletesen áttetsző üvegpohárban kristálytiszta vizet láttam, amin látszott, hogy tápláló, erőt, életet adó, ezért jóízűen beleittam, kiürítettem az egész poharat.

Magyarázat: Az Élet vize Jézus tanítása.

 

 

2021. május  14

Álmomban  a búzával kapcsolatos ismereteket sajátítottam el, különös tekintettel a számtalan búza alfajra, és a gyors és megbízható minőségellenőrzésre.

Magyarázat: A szellemi ismeretek alapjaiban merültem el. Jézus mondja, Én vagyok az Élet kenyere.....

 

 

2021. június 1

Álmomban  egy csomó gyertyát láttam a sötétben világítani.

Magyarázat: Nem azért gyújtanak mécsest, hogy a véka alá tegyék.... mondta Jézus.

 

Ha tanácstalan vagy álmod jelentésében, írj!


 

VISSZA

TOVÁBB