ÁLMAIM ÉS JELENTÉSÜK

DISSZIDÁLÁS SZELLEMVILÁG ÁLMOK

 

2005.02.01

Álmomban kitüntetést, pénzjutalmat, tárgyjutalmat és 8 alkalommal Bécsi utazásra jogosító ingyenjegyet kaptam a munkahelyemen:-)))

Magyarázat: A munkahely a földi élet, a bécsi utazás a szellemvilágba tett utazást, szellemi élményt jelenti

 

 

2005. június 10.

Álmomban külföldi utazásról, kiküldetésről tértem vissza és a pályaudvaron totyorogtam össze-vissza. Kerestem valaki hatósági személyt, aki elvámol, akinek a jelenlétében kinyithatom az irodámat, de nem voltak nálam a vámpapírok, kérdezgettem az embereket, mire végül rájöttem, nekem nem kell már semmit intéznem, feleslegesen totyorogtam itt a vasútállomáson, hisz a határt már átléptem, a vámolás, és határformaság már megvolt, zsebemben a kulcs, kinyithatom az otthoni irodámat.

Magyarázat: A külföldi kiküldetés a földi lét, az otthoni iroda a szellemvilágbeli otthon.

 

 

2005. augusztus 30.

Kivételezett helyzetben voltam, szabadon közlekedhettem külföld-belföld között, ha kedvem támadt Bécsben aludtam, pénzem is volt rá, nem korlátozott semmi. Bár nem ájultam el tőle, de tudtam, hogy másokhoz képest ez kivételes állapot.

Magyarázat:  Szabad mozgás külföld-belföld között  =  szabad mozgás az anyagvilág és a szellemvilág között. 

 

 

2013. február  20.

Álmomban egy börtönben, vagy valamilyen intézetben tartottak fogva és két társammal szökést terveztünk (Este a Remény rabjait néztem) Éjjel felkeltünk, míg a felügyelők aludtak, és elkezdtünk készülődni. Egyikünk elkezdett egy fúróval egy fatáblába egy térképet belevésni az országhatárral és a környező országokkal,  de iszonyúan csikorgott a kemény fán a fúró, féltem, hogy felébrednek a felügyelők, és lebukunk, ezért rászóltam, hagyja az egészet, menjünk már, de ő befejezte.

Elindultunk hárman, de egy 5-6 éves forma fiú is hozzánk csatlakozott. Egy felügyelő felébredt, de nem akadékoskodott. Párszáz méterre jutottunk az utcán, amikor utolért valaki, aki nem szökött velünk, és a gyereket visszavitte, mert ő még kicsi volt a szökéssel járó izgalmakhoz, megpróbáltatáshoz. Én is belegondoltam, hogy pizsamában az éj közepén nekiállok szökni, disszidálni, és külföldön először lágerbe raknak, beteg is vagyok, milyen lesz az egész disszidálás, kicsit elbizonytalanodtam, de azért folytattam a szökést.

Magyarázat: A megszokottat, még ha börtön is, nehéz elhagyni.

 

 

2013. április  9.

Álmomban először Ausztriában voltam, tele önbizalommal, erővel, lendülettel, és igyekeztem Magyarországra. Átmentem egy nagy pályaudvaron és a köré települt étterem és üzletsorokon, felmarkoltam egy nagy adag finom ételt, gondoltam, ennek valaki mennyire fog örülni Magyarországon. Utána egyszer csak Magyarországon voltam a Keleti pályaudvar mellett öltönyben, diplomatatáskával, és erőlködtem, gondolkodtam, de nem tudtam, hogy honnan kerültem most ide. Nem jutott eszembe, hogy még a Maresi cégnél dolgozom-e, Bécsből jöttem autóval, de akkor hol az autóm, vagy vonattal és az autómat Bécsben felejtettem? Vagy Szlovéniában, vagy Szlovákiában voltam nemrég kiküldetésben és budapesti lakásom előtt parkol az autóm? Vagy itt kéne lenni az autómnak a pályaudvar környékén? De miért nem emlékszem? Kezdtem kicsit elkeseredni. Elindultam gyalog a Keleti pályaudvaron, majd valami vidéki pályaudvaron és megszólítottam egy idősebb, papi öltözetre emlékeztető fekete ruhás hölgyet, hogy tudna-e segíteni, akkor rögtön hevesen tiltakozott, mert azt hitte pénzt akarok kérni, de megmutattam, hogy van pénzem bőven, útlevelem is van, csak épp elfelejtettem, honnan jövök, honnan kerültem ide. Az egyik vidéki pályaudvaron begyújtott motorral állt egy autóbusz, arra felszálltam, és elvitt lassacskán Ausztriába, de nem Bécsbe, csak épp a határon túlra valami kisebb faluba. Fizetnem nem kellett érte, valamiért ingyen vittek.

Leszálltam a buszról, és azon gondolkoztam, hogy fogok innen gyalog, vagy valamilyen helyi közlekedéssel Bécsbe jutni, mert az otthagyott autómért mentem volna. Ebben a káoszban, zűrzavarban üdítő jelenség volt Adi, amikor megpillantottam Andrissal sétálni valami csatorna, vagy folyó partján. Nagyon örültem nekik, Adi azt mondta, menjünk sétálni, és ez a séta csak mi kettőnkről szól. Elindultunk sétálni, közben láttam a német feliratokból, hajónevekből, hogy a Duna partján vagyunk....és felébredtem...

Magyarázat: Földi életemre nagy lelkesedéssel készültem, de itt lassan döbbentem rá eredetemre és nehezen találtam rá a szellemi fejlődést elősegítő. eszközökre.

 

 

2013. november 27.

Álmomban egy ismerősöm szólt, hogy megy egy marhahússzállítmány hajóval az USA-ba és a szállítmánnyal ki lehet utazni. Útközben kezembe került a szállítólevél és megállapítottam, hogy nem lehet nagy üzlet a kiszállítás, kicsi a mennyiség, alacsony a haszonkulcs, biztos ezért utazhatnak emberek is a szállítmánnyal. kiérve egy fehér csempével kirakott hűtőházba rakodták ki a húst, az utasok pedig a hűtőházi dolgozók kantinjában vásároltak. A legtöbben filléres bóvlikat, kacatokat vásároltak nagy tételben, műanyag gyöngysor színes cukorkákkal, golyóstollal egy rózsaszín neszeszerben pár centért, amit aztán jó áron el tudnak adni itthon. (mint a rendszerváltás előtti hetvenes években)

Nem vittem magammal pénzt, nem izgatott fel túlzottan az üzlet lehetősége, de azt gondoltam kint maradhatnék az USA-ban, hiszen voltak a hűtőházban is kivándoroltak, vagy tartózkodási engedéllyel rendelkezők. Elkezdtem kóborolni a csempés hűtőház folyosóin, wc-t kerestem, de egy ottani munkafelügyelő rámförmedt, hogy mit keresek ott. Elslisszoltam, éreztem, hogy ebből nem lesz USA, kerestem tovább wc-t de csak foglaltakat, zártakat, vagy erősen szennyezetteket találtam.

Magyarázat: Megszabadultam a haszonelvűségtől, de a szellemi méregtelenítésem nem zavartalan.

 

 

2014. május  19.

Álmomban Adi 90 éves nagypapájával és pár másik emberrel űrutazáson vettünk részt. Bent voltunk a rakétában, amit a föld alatt vontattak a metró alagútban és még izgultam is, nehogy összeütközzünk, mert közel jött hozzánk egy ütött kopott metró szerelvény és tudtam, hogy a legkisebb sérülés a rakétán meghiúsítja a fellövést. Izgatott voltam, vártam az élményt és elmentem a kilövőállványon lévő, vagy még csak éppen gyorsulni kezdő rakétában pössenteni, mert nem tudtam, hogyan oldódik meg a súlytalanság állapotában, inkább túl voltam rajta.

Magyarázat: Izgatottan várom a szellemvilág megtapasztalását, igyekszem lelkileg méregteleníteni magam.

           

 

2014. június  12.

Álmomban Magyarországon éltem, de egy másik országból származtam. Tanúja voltam egy balesetnek, ami egy túristacsapattal történt és jelentettem a rendőrségnek. Miközben segédkeztem a balesetnél, kiderült, hogy a csoporttal jött egy férfi és nő idegenvezető, akik valójában hírszerzők és abból az országból jöttek, ahonnan származom, és a baleset miatt veszélybe kerülhetnek, lebukhatnak. Tanácsot adtam nekik, hogyan tudják gyorsan elhagyni az országot, és amikor megjelent a kémelhárítók, akkor igyekeztem félrevezető válaszokat adni kihallgatásomkor, hogy legyen idejük menekülni. Emiatt magam is kellemetlen helyzetbe keveredtem, de végig drukkoltam hírszerző honfitársaimnak, hogy sikerrel tudjanak menekülni.

Magyarázat: Betartom evilág szabályait, de szellemi hazámhoz vagyok lojális.

 

 

2014. november 5.

Álmomban a közeljövőben olasz társasutazásra voltam befizetve és elhatároztam, disszidálok..

Magyarázat: Vidám, tartalmas, kellemes életszakasz várható életemben.

 

 

2014. november 18.

Álmomban Bécsben voltam egy szállodában egy magyar cég export osztályvezetőjeként. Többször aludtam már ebben a szállodában, jól ismertem. Amikor felébredtem, azon gondolkodtam öltözködés közben, hogy miként fogom tudni eladni a magyar cég durva kidolgozású, töredezett élű, pontatlan, málladozó, alig felismerhető betonelemeit, amikor kint a finom megmunkálású, pontos, masszív darabok jelentik a szabványt. Még meztelen voltam, amikor bekopogott a szálloda vezetője, németül, helyi tájszólásban válaszoltam, hogy egy kis türelmet, míg magamra kapok valamit. Valamit kerestek, de mondtam, hogy a szoba teljesen üres, csak az előző lakó hagyta itt a kopott, piszkos bocskorszerű cipőjét. Észrevettem, hogy elfelejtettem felvenni a vékony jégeralsóm, de azzal már nem vacakoltam, bedobtam a kofferembe, és a teljesen üres szobából kiindultam.

Magyarázat: Tartok földi teljesítményem szellemvilágbeli értékelésétől.

 

 

2015. szeptember 28.

Álmomban egy hatalmas étteremben voltam, (elhunyt) édesapám is ott volt. Rengetegen tolongtak ott, egy kedves, vidám szakácsnő merített egy hatalmas kondérból és szedett nekem narancslevest, közben bíztatott, egyszerű étel, de finom, nem lesz semmi bajom tőle, majd felnyújtotta hozzám a folyosóra, ahol álltam.

Magyarázat:  Szellemem meglátogatta volt édesapámat túlvilági szférájában.

 

 

2016. április 10

Álmomban Bécsben voltam. Egy rangos hivatalnok (talán vámos, vagy rendőr)  bögréket dobált fel pörgetve, és felismertem, hogy Bécsben használatos Twinings bögrék, méghozzá egyedi darabok. Felismertem egy bögre alján a Bécsi Lilien porcelángyár logóját és ezt közöltem a hivatalnokkal, aki elismerése jeleként megajándékozott egy nagyméretű egyedi, zöld festésű bögrével, amin apró fekete kalligrafikus  betűkkel még valami szöveg is állt.

Magyarázat: A szellemvilágból ajándékot kaptam.

 

 

2016. július 25

Álmomban olyan hangulat uralkodott a környezetemben, hogy sokan a kivándorlás mellett döntöttek. Engem is elkapott az események sodra, zsebeimet teletömtem pénzzel és egy Franciaországba tartó gépre ültem fel. Elég savanyúan fogadtak Párizsban, mellettünk Romániából érkező gép utasait fogadták szintén nem túl kitörő lelkesedéssel. Útlevelemet elvették és azon gondolkodtam, sikerül e talajt fognom Franciaországban, kapok-e egyáltalán menedékjogot, vagy letelepedési engedélyt és nem lett volna szerencsésebb mondjuk Egyiptomba menni, ahol egy jól képzett diplomás ritkaságszámba megy és talán jobban lehet érvényesülni.  Nem volt túl jó a hangulatom, éreztem, hogy a pénzem csak fogy, elővettem pár eurót, hogy egy olcsó lángossal elüssem az éhségem.

Magyarázat: Leszületésemkor teli voltam reménnyel, tettvággyal és bőségesen feltöltekeztem erőkkel és eszközökkel. A Földön aztán nemigen találtam a helyem

 

 

2016. november 21

Álmomban buszos társasutazással külföldre mentem. Szóltak az útitársaim, hogy a határhoz közeledünk, a vámmentes boltban lehet venni valutáért ezt azt. Kiszálltam, bár különösebb célom, vennivalóm nem volt. A kis bódéknál árultak különleges amerikai és brit cigarettákat, gondoltam veszek egy csomaggal, hisz bőven van valutám, de mire odajutottam, hogy kérjek, bezárt az üzlet és az összes kis bolt bezárt. Valaki megjegyezte hogy miért a választások napján megyünk külföldre, de ha jogunk van utazni, akkor senkinek semmi köze hozzá... Felhívott egy fiatal főorvos, hogy a gyermekének valamilyen különös fülgyulladása van és tanácsot kért tőlem, mert én korábban részletesen tanulmányoztam ezt a gyerekbetegséget. Telefonon tanácsot adtam és büszke voltam, hogy egy főorvosnak adhattam tanácsot. 

Magyarázat: Szellemvilágbeli otthonomban jártam.

 

 

2018. március  19

Álmomban valakivel a bevándorlókról beszéltem, példaként azt hoztam fel, hogy Németországban nem lakást adnak a bevándorlóknak, hanem leteszik őket egy erdő mellett, kapnak kiváló szerszámokat és nekik maguknak kell a házukat felépíteni.  Ott van az erdő nyersanyagnak, ahol a fát kivágták, ott a telek, a jó szerszámokkal pedig megépíthető a ház.

Magyarázat: Mindenki maga építi szellemi hajlékát a szférákban.

 

 

2017. április 6

Álmomban Bécsben jártam és megtudtam, hogy egy ügyvéd egy öreg házban egy pici lakásban élelmiszer kereskedelemmel akar foglalkozni, olyasmikkel, amikkel korábban osztrák cég ügyvezetőjeként foglalkoztam és Magyarországra is akar eladni.  Másnap kimentem, hogy tárgyaljak az osztrákkal, fel akartam ajánlani tapasztalataimat és tanácsaimat, de az ajtaja előtt összefutottam valakivel, aki szintén tárgyalni akart vele valamilyen ügyben és ráadásul kiderült, hogy vasárnap van.  Vasárnap az Úr napja, mondtam, akkor nem foglalkozom üzleti dolgokkal és hazaindultam Magyarországra.

Magyarázat: Az utolsó pillanatban sikerült elkerülni, hogy ebben az életemben beszippantson az anyagvilág.

 

 

2017. április 8

Álmomban egy napra kiugrottam Bécsbe valamit elintézni. Vettem valami apróságot egy Aldiban, hogy elverjem vele az éhségemet, majd elintéztem a dolgaim. Hazaindulás előtt is betértem egy Aldi üzletbe, vettem pár apróságot, de amikor a pénztárnál a soromra vártam, kinyitottam az aktatáskám és vettem egy szemet a délelőtt megvett cukorkából. A pénztárnál őgyelgett egy tanonc fiú, aki jelentette a pénztárosnak, hogy szerinte gyanúsan viselkedem, biztos loptam valamit a boltból. Hátravitt a raktárba ott vártam egy jó darabig. Pattanásig feszültek az idegeim, mire végre valaki jött, meghallgatott, de nem szólt semmit, és elment. Hosszú idő után jött egy idősebb, komolyabb férfi. Elmondtam, hogy a felbontatlan kakaós nápolyit még  feleségem vette otthon az ottani Aldi boltban, a cukorkát délelőtt vettem egy másik Aldi boltban Bécsben, egyébként a Maresi cég egykori magyarországi ügyvezetője vagyok, ismerem a kereskedelmi gyakorlatot így eszembe sem jutna egy boltból lopni. Nem is szorulok rá, és magam is a kereskedelemben dolgoztam. Az idős férfi bólintott, és elengedtek.

Magyarázat: Elszámoltatásom szellemi téren jól végződött.

 

 

2018. július  21

Álmomban Bécs főpályaudvarán éltem hajléktalanként. Egy szimpatikus, tekintélyes hölggyel megismerkedtem és hosszú séták után bátortalanul megfogtam a kezét. Felemelő érzés volt.

Magyarázat: Magasabb énemmel közeledünk egymáshoz.

 

 

2019. február 16

Álmomban Bécsben sétáltam a Ring és a Gürtel között tán a Mariahilferen közel a Gürtelhez. Egyszercsak szembe jött velem első feleségem, hozzám hajolt és gyöngéden arcon csókolt. Átfutott rajtam, hogy második feleségem, vajon látja-e. Elbúcsúztunk és tovább haladtam az utcán. Egy kócos, szőke, sovány, de széparcú 3-4 év körüli kislány jött velem szemben mezitláb, lábai feketék voltak, "elveszett gyermek" így felkaptam, karomra vettem és elindultam, hogy biztonságba vigyem. Benéztem egy ivóba/étterembe, mondták, hogy a közelben van egy rendőrörs. Elindultam a rendőrörsre, de odaért mellém egy civilruhás fiatal rendőr. Átadtam neki a kislányt és hozzátettem, fogadja örökbe, nekem már négy gyermekem van. Kellemes érzés volt...

Magyarázat: A lélekmentés örömmel jár...

 

 

2019. június 12

Álmomban disszidáltam Ausztriába. Ismertem a módját, tudtam az útvonalat és azt is, hogy jobb, ha senkinek sem szólok róla. A családomnál egy könyv belső lapjára írtam üzenetet, amit később majd megtalálhatnak. Felszálltam a vonatra, de óvatos voltam, tudtam, hogy ellenőrzik a disszidensek miatt, s ha elkapnak, nehéz dolgom lesz. Szerencsére elkerült az ellenőrzés, kijutottam Bécsbe, de már sötétedett, amikor kérdezősködni kezdtem, hol van a láger. Volt 300 $ a zsebemben apróbb kiadásokra, azonkívül csak a rajtam lévő ruha volt velem. Elszánt voltam, végletekig elegem volt az addigi életemből, változtatni akartam. Voltak félelmeim, de elhatározásom mélyről jött, megfontolt volt és megmásithatatlan. Volt valami felemelő abban, hogy kockázatos volta ellenére belevágtam a kalandba. Volt szomszédom már 5 éve vígan Kanadában él a családjával, de hallottam olyat is, hogy valaki sokáig volt a lágerben nem túl kellemes körülmények között. Végre találkoztam két fiatal magyar sráccal, akik már ismerősek voltak a lágerben. Elmondták, hogy milyen kellékek kellenek az első napi ottalváshoz, 4 ceruzaelem, papírzsebkendő és még valami, ezért elindultam a városba azt beszerezni. Közben elterveztem, azt fogom szép kiejtéssel mondani: - Ich möchte die österreischische Staat um politisches Asyl ersuchen (poltikai menedékért fordulok az osztrák államhoz). Még azt is vállaltam, hogy elveszítem a nyugdíjam, dolgoznom kell, de a szabadság többet ért. Gondoltam elmondom, milyen német és osztrák cégeknél dolgoztam, és felajánlom nyelvtudásom és tapasztalataimat.

Magyarázat: Életemben gyökeres változás várható.

 

 

2020. március 29

Álmomban  forradalmi, polgárháborús állapotok voltak Magyarországon. Épp egy plázában voltam, amikor kaptam a hírt, amilyen gyorsan csak tudok, meneküljek Bécsbe. Mindez nem volt egyszerű. A plázában emeletenként őrök álltak és egyszerre csak 100 embert indítottak. Így is nagy futás lökdösődés volt. Sikerült elsőként indulnom egy 100-as csoportból, hatalmasat ugrottam a kofferemmel együtt, meg is rándult a bal csípőm, ahogy földet értem, de sántikálva futottam tovább. Kijutottam az áruházból, fogtam egy taxit, amiben többen is ültünk,  de a Rákóczi úton is ellenőrzőpontok voltak felállítva és onnan nem engedtek tovább, csak gyalog. minden áron el akartam jutni a pályaudvarra, hogy feljussak a Bécsbe induló vonatra.

Magyarázat: Menekülnék az anyagvilágból a szellemvilágba a várható nehézségek miatt.

 

 

2020. április 14

Álmomban 1956 október végén voltam Magyarországon és disszidálni készültem. Tudtam, hogy hol vannak "felszabadult" területek és felkészültem rá, hogy elhagyom a forrongó zűrös országot és kimegyek Nyugatra. Bejártam a kiválasztott átkelési pontot, biztosra mentem, nem bíztam semmit a véletlenre.

Magyarázat: Menekülnék az apokalipszisben vergődő anyagvilágból.

 

 

2021. március  10

Álmomban ismerősöknél aludtam kint Bécsben. Még valaki aludt ott, akiről tudtam, hogy másnap disszidálni akar, kint akar maradni. Tudtam, hogy van a menekültek befogadó állomása, reggel már 3 órakor felébredtem, és elindultam. A befogadó állomás főnöke mutatta, hogy egy egész teherautó laktató táplálék, kolbász, szalonna, húskonzerv érkezett. Még nem volt hat óra, amikor regisztrálni kezdik a menedékkérőket, de be lehetett állni a sorba az ételosztáshoz. Elég lepattant társaság várt ott, valaki rámszólt, hogy rossz helyen álltam be a sorba, menjek hátrébb, szó nélkül hátramentem. Tudtam, hogy kétesélyes, hogyan fog elsülni a disszidálásom, de elszánt voltam, lesz, mi lesz, kint maradok.

Magyarázat: Erősen vonz a szellemvilág.

 

 

2021. március  28

Álmomban disszidáltam Bécsbe. Vonattal mentem ki, még korán reggel volt, nem is volt még nyitva a befogadóközpont, csak a menekülteket kihasználó zugközvetítők, feketén szobakiadók voltak aktívak, meg pár büfé, utcai étkezde. Tanácstalan voltam, nem is tudtam, hol van pontosan a befogadóállomás ahol menedékjogot kell kérni, nem is voltam biztos benne, hogy megkapom a menedékjogot, hisz Magyarországon normalizálódott a helyzet. Egy kint élő idősebb magyar hölgyet kérdeztem, meg, hogy engem, mint volt ügyvezetőt alkalmazna-e. Végignéztem magamon, elegáns öltönyben, nyakkendősen voltam, de a lábamon se cipő, se zokni. A hölgy sajnálattal, de nem tudott felvenni. Eltévedtem, elkeveredtem, fáradt voltam, és azt gondoltam, megkeresem a vasútállomást és visszamegyek mégis.

Magyarázat: Távoznék a szellemvilágba, de elszántságom nem elegendő.

 

 

2021. március  28

Álmomban disszidáltam Bécsbe. Vonattal mentem ki, még korán reggel volt, nem is volt még nyitva a befogadóközpont, csak a menekülteket kihasználó zugközvetítők, feketén szobakiadók voltak aktívak, meg pár büfé, utcai étkezde. Tanácstalan voltam, nem is tudtam, hol van pontosan a befogadóállomás ahol menedékjogot kell kérni, nem is voltam biztos benne, hogy megkapom a menedékjogot, hisz Magyarországon normalizálódott a helyzet. Egy kint élő idősebb magyar hölgyet kérdeztem, meg, hogy engem, mint volt ügyvezetőt alkalmazna-e. Végignéztem magamon, elegáns öltönyben, nyakkendősen voltam, de a lábamon se cipő, se zokni. A hölgy sajnálattal, de nem tudott felvenni. Eltévedtem, elkeveredtem, fáradt voltam, és azt gondoltam, megkeresem a vasútállomást és visszamegyek mégis.

Magyarázat: Távoznék a szellemvilágba, de elszántságom nem elegendő.

 

 

2021. június 5

Álmomban  Bécsben egy arab kereskedőtől különleges gesztenyemasszát vásároltam.

Magyarázat: Különleges szellemi táplálékra tettem szert.

 

 

2021. szeptember 16

Álmomban a nagyobbik fiammal kint voltunk az USA északi részén vidéken a kanadai határ közelében. Egy kis panzióban aludtunk, valami koszt a földre döntött egyikünk, a tulaj mérges volt, mondtam felseprem az egész helyiséget. Fiam összebarátkozott az egyik alkalmazottal, elmentünk a lakására, ők beszélgettetek én közben elmászkáltam. Utánam jött, utolért, a google mapson próbáltam nézegetni, hogy már Kanadában vagyunk-e. Elmondtam neki, hogy szeretnék disszidálni és inkább Kanadában, mert ott befogadóbbak. Aztán elsírtam magam neki, hogy hol kell ilyen öreg beteg ember, mihez kezdenék ott, miből élnék meg, és hogy életem során többször lett volna alkalmam disszidálni, de sosem volt hozzá elég bátorságom, vagy nem vitt rá a lélek. Fiam megértően hallgatott.

Magyarázat:: Vágyakozom a szellemvilágba.

 

 

2021. szeptember 16

Álmomban a nagyobbik fiammal kint voltunk az USA északi részén vidéken a kanadai határ közelében. Egy kis panzióban aludtunk, valami koszt a földre döntött egyikünk, a tulaj mérges volt, mondtam felseprem az egész helyiséget. Fiam összebarátkozott az egyik alkalmazottal, elmentünk a lakására, ők beszélgettetek én közben elmászkáltam. Utánam jött, utolért, a google mapson próbáltam nézegetni, hogy már Kanadában vagyunk-e. Elmondtam neki, hogy szeretnék disszidálni és inkább Kanadában, mert ott befogadóbbak. Aztán elsírtam magam neki, hogy hol kell ilyen öreg beteg ember, mihez kezdenék ott, miből élnék meg, és hogy életem során többször lett volna alkalmam disszidálni, de sosem volt hozzá elég bátorságom, vagy nem vitt rá a lélek. Fiam megértően hallgatott.

Magyarázat:: Vágyakozom a szellemvilágba.

 

 

2022. október 10

Álmomban egyedül voltam otthon. Betoppant egy barátom és azt mondta, emigrál/disszidál nyugatra. Gondoltam megyek vele én is, mire hazajönnek az itthoniak, már odaát leszek. Ki is mentünk és a határ után egy kis helységben megállapodtunk. Itt elfogott kissé a bizonytalanság érzése, hogy lesz, mint lesz, jó döntés-e kint maradni. Akivel kimentem hamar talált honfitársakat, akikhez csatlakozott. Négyen laktak egy lakásban, ő lett az ötödik. Hívott engem is, de attól tartottam terhére lennék a többieknek a problémáimmal, betegségemmel. Észrevettem közelebbről hogy a négy szobatárs látásból ismerősöm, ők is idegenvezetők voltak, mint én is korábban. Amikor megtudtam,milyen régóta kint vannak, csodálkoztam, hogy csak ennyire vitték, még Bécsbe sem jutottak el, nem hogy Németországba, vagy tengerentúlra. Azt mondták alkalmi munkákból élnek, mire bedobtam nekik, hogy csináljunk vállalkozást, vágjunk bele a faiparba, vegyünk favágóktól rönkfát, dolgozzuk fel és adjuk el szép haszonnal, hamar kiterebélyesedhet vállalkozásunk. Kaptak az ötleten, örültek kreativitásomnak vállalkozó szellememnek, és így én is jobban éreztem, hogy érdemes kint maradnom.

Magyarázat: Fontolgatom földi életem túlvilágon folytatását...

 

Ha tanácstalan vagy álmod jelentésében, írj!


 

VISSZA

TOVÁBB