ÁLMAIM ÉS JELENTÉSÜK

ÁLMOK KÁRTEVŐKKEL

 

2004.06.07

Egy hálóhelyiségben laktam egy másik sráccal, de egy alkalommal szorosan mögöttem jött és nekem nyomta a derekát, és tudtam, hogy meleg. Megmondtam neki, hogy az ő dolga, hogy meleg, de ha engem inzultál, akkor költözzön inkább a szomszéd hálóhelyiségbe. Ez meg is történt, és amikor visszamentem, észrevettem, hogy valami mozog a szőnyeg alatt, hát patkány volt, egerek mászkáltak, mindenféle bogár látszott, a szoba közepén egy szőnyegkupacot felemeltem, alatta egy épp kinyúló állat volt, amelyik utolsó leheletét adta ki magából.

Elkezdtem kopogtatni a padlót, rátaposni a domborulatokra, hogy valahogy megszabaduljak a rengeteg albérlőtől, de nem sikerült, sőt, amikor az ágyam felemeltem, két öreg kóbor kutya menekült ki alóla, az ágy alá pisiltek, bűz volt, rothadt és penészes volt a szőnyeg, egyszóval szörnyűek voltak az állapotok.

Ezután felmentem a fedélzetre, mert közben kiderült, hogy egy hajón vagyunk, és be akartam jelenteni, hogy leszerelek a hajóról, mert amúgy is beteg vagyok. Közben kiderült, hogy sokan akarnak leszerelni, vannak szimulánsok is, és amikor a tisztnek előadtam a mondókámat, hogy én eleve orvosilag gyógyíthatatlan betegséggel vagyok itt, és el akarok menni a hajóról a szolgálatból, csak lefitymálóan elhúzta a száját, mert férfiatlannak tartotta a lépésemet.

Magyarázat: A hajószolgálat a földi élet,  melynek nehézségei elől sokan szeretnének menekülni, de nem az az igazi megoldás.

 

 

2005.02.16

Éjszaka egy kutyával álmodtam, afféle nyomozókutya volt, kiszagolt a föld alatt dolgokat, és amikor leásott az ember, a föld alatt mindenféle gaztett, borzalom nyomát találta.

Magyarázat: Hát bizony az elásott dolgok, a tudatalatti rejtett gödrei, bugyrai sok borzalmat rejtenek, hisz oda dugjuk őket éber önmagunk elől.

 

 

2005. május 14.

Egy élelmiszerboltban voltam. Az árúval nem volt baj, de amikor csomagolópapírért, zacskóért nyúltam, egy csomó légy rajzott ki belőle, bűzfelhő jött elő, és egy csomó apró légypete mászott a kezemre. Fúj!

Magyarázat:  Az élelmiszerboltban táplálékot árulnak, ami a szellemi táplálék szimbolikája. A tiszta tanítások sokszor a csomagolás, körítés miatt lesznek ellenszenvesek, károsak.

 

 

2005. november 21.

Egy tóban egy krokodil volt. Nem akadt vállalkozó, aki kifogja, így engem beszéltek rá. Azt mondták szelíd, meg talán vak is, nem is olyan nagy, de én tudtam, hogy a krokodil az krokodil, kutyából nem lesz szalonna. Mivel nem akarta senki sem, hát nekiálltam, bementem a zavaros vízbe, kellemetlen volt, mert ugye nem lehetett lelátni, hogy honnan jön esetleg. Egyszer csak éreztem, hogy megharapta a jobb kezem, de valóban, ahogy mondták, szelíden, nem is fájt, csak éreztem, ahogy egy jó kutya is játékból óvatosan megharapja, vagy inkább megfogja a szájával az ember kezét.

Ott volt a lábamnál a krokodil, de a neheze csak ezután jött, mert rá kellett vetni magam, és úgy kiemelni a vízből. A krokodil nem olyan lángész állat, hogy felfogja, hogy csak egy másik tóba akarjuk átköltöztetni, elkezdett kapálózni, és az egyik lába körmével megkarmolt. Éreztem, hogy seb van rajta, és csak otthon néztem meg jobban, hogy a jobb tenyeremben, amikor kinyitottam, teljesen szétnyílt a hús, és egészen csontig be lehet látni. Azon gondolkodtam, hogy bár a hús az összeforr, de hogy fogom megoldani, hogy a két sebszél ne mozduljon el egymás mellől.

Magyarázat:  A zavaros víz a zavaros, átláthatatlan érzelmek tömege, melyben sérülést lehet szenvedni.

 

 

2006. március 29

Álmomban a szekrényem rendezgettem. Sok szép fehér ív papír, eü. papír, mindenféle papír volt benne, jó érzés volt. Aztán egy fiókot nyitottam ki, amit ritkán használtam, és örömömre felfedeztem, hogy van benne egy csomó, jó kis csomagolópapír.  Ahogy előhúztam azonban, észrevettem, hogy a tarka csomagolópapírba valami régi romlott kolbász beleragadt, összezsírozta, és mindenféle bogár, moly, hangyák, rovarok jöttek elő, ahogy kihúztam. Eleinte még azt hittem, hogy valahogy megmenthetem a papírt, de látszott, hogy teljesen használhatatlan, és javíthatatlan, ezért kidobtam.

Magyarázat:  Ami helyrehozhatatlanul megromlott életünkben, azt ki kell dobni, felesleges őrizgetni.

 

 

2005.04.25

Ma azt álmodtam, hogy kettő (vagy három) kutyám volt, nagyon szerettem őket, hasznomra voltak, értelmesek voltak, de amikor az egyiket megsimogattam, szinte feketéllett a kezem a bolháktól, azok meg csak ugráltak rajtam, és csíptek.

Magyarázat:  A kutyák alszemélyisége(ke)t, személyiségünk minket szolgáló részeit szimbolizálják. Ha túlzottan közel kerülünk hozzájuk, kellemetlenséget okozhatnak.

 

 

2010. szeptember 11.

A másik álmomban az osztrák-magyar határ közelében voltam egy kutyatenyésztő családnál, akik patkányfogó terriereket tenyésztettek. Tudtam, hogy Ausztria közelsége miatt jó vérvonalú kutyáik vannak, és bejelentettem az igényem, hogy szeretnék egyet, mert friss, eleven, energikus, és nagyon okos kutya.

Magyarázat: A szellemvilág közelsége lehetővé teszi olyan alszemélyiség kiépítését, amelyik a szellemi kártevők kiiktatására alkalmas.

 

 

2013. október 11.

Álmomban egy uszoda tusolójában voltam, vagy legalábbis az uszodában egy kádban tisztálkodtam, amikor a vízből kiszállva észleltem, hogy piócák vannak a lábamon. Undorral lepöcköltem a nagyobbakat a lábszáramról, de ahogy a habos lábammal a papucsba bújtam, erős csípéseket éreztem a lábujjaim között, ezért kihúztam a lábam és láttam, hogy ott a hab között apró kis piócák nyüzsögnek. Forróra állítottam a tusolót és azzal igyekeztem eltávolítani a lábamról a piócákat, majd a vízben is forró vízzel "kezeltem" őket, hogy ily módon ártalmatlanítsam tőlük a fürdőt.

Magyarázat: Szellemi tisztulásom közben vigyáznom kell energiáimra.

 

 

2014. július 27.

Álmomban aludtam és felébredtem. Amikor felébredtem észrevettem, hogy az ágyban, ahol a nyakam volt körben agyonnyomott szúnyogok fekszenek. Ebből rájöttem, hogy amíg aludtam, ezek a nyakamnál szívták a véremet és álmomban agyonnyomtam őket.

Magyarázat: Torok csakrámon, kommunikációmon lefokozott tudatállapotomban élősködtek.

 

 

2015. december  13.

Álmomban a jobb kezem középujját megnyomtam és először szürkésfehér genny, majd egy vastag kukac jött ki belőle.

Magyarázat:  A dolgok megragadásának férfi(as) oldala gyógyul bennem.

 

 

2016. március 30

Álmomban egy osztályra kerültem elhelyezésre, de nem mint az osztályhoz tartozó beosztott, hanem mint főmunkatárs, aki az igazgatóhoz tartozik, csak helyileg van az osztályon. Odakerült egy másik főmunkatárs is, kedvesen fogadtam és tanácsokkal láttam el, de féltékeny és ellenséges lett velem egy idő után. Kitartottam a barátságos viselkedés mellett és egy idő múlva ő is barátságos lett velem. Kérdeztem az osztályvezető titkárnőjét, hogy mik a szokások náluk, hogy tudjak alkalmazkodni. Elővettem elemózsiás zacskómat, de amikor egy citromot a kezembe vettem, elkezdett mozogni és két kis patkány ugrott ki belőle. A titkárnő, meg a másik főmunkatárs megijedtek, vagy megdöbbentek, de azt mondtam, nyissák ki az ajtót, majd elszaladnak, nem lesz velük gond.

Magyarázat: Nem ijedek meg a kártevő szellemi tápláléktól.

 

 

2017. szeptember 14

Álmomban egy gazda földjén dolgoztam. Rengeteg krumplit pucoltam, de mivel apró, diónyi krumplik voltak, igen fáradságos volt a krumpli pucolás. Munkaidő végén a gazda szó nélkül odaadott egy kisebb vászonzsákot a béremmel, jutalmammal, de nem vetettem rá magam, ki sem nyitottam mások előtt, méltatlan dolognak tartottam volna. Átfutott rajtam, hogy ha csak fityingek vannak bene, akkor többé nem dolgozom ilyen sokat, de aztán elszégyelltem magam és elhessegettem ezt a gondolatot. Közben valamiért a földön fekve találtam magam, észrevettem, hogy rengeteg rágcsáló turkál a földben, annyi, hogy szinte több volt a rágcsáló, mint maga a föld. Óvatosan álltam fel, nehogy valamelyik megharapjon ijedtében, mert megnyomtam, vagy ráléptem.

Magyarázat: Érdekel a munkámért kapott  jutalom mértéke.

 

 

2018. május  24

Álmomban az ágyban feküdtem, ragacsos volt a takaró, beleragadt a hajamba. Feleségem és kislányom is ezzel küszködött, ezért másik szobába mentek. Ezután én is felkeltem és akkor láttam, hogy egy csomó egér, vagy patkány futkározott az ágyban.

Magyarázat: Életerőm gyengíti az anyagi testben lakozás. Személyiségemben kártevőket észlelek.

 

 

2020. május 25

Álmomban egy raktáráruházban voltam, ahol megjelent egy megvadult, örjöngő viziló. Felugrottam, felmásztam egy gondola tetejére, onnan néztem a gondolák közt rohangáló vad vizilovat, így megúsztam a veszélyt.

Magyarázat: Szellemi emelkedésem közismert súlyos veszélytől óvott meg..

 

 

2020. október 31

Álmomban egy városrészbe értem, ahol rengeteg patkánnyal találkoztam. Volt belőlük, pici, közepes és hatalmasak is, de annyi volt, hogy nem tudtam úgy lépni, hogy időnként egyikre - másikra rá ne tapossak. Nekiiramodtam a futásnak, mihamarabb el akartam kerülni onnan, de  a patkányok is fürgék voltak.

Magyarázat: Nagyszámú szellemi kártevővel találkoztam.

 

 

2021. április  2

Álmomban beléptem egy hodályszerű helyiségbe. Egyből rámtámadt egy piszkos vaj színű rágcsáló és meg akart harapni, mert így védekezett. Jó reflexem volt, könnyedén lepofoztam, még mielőtt rám ugrott volna. Aztán amikor sokadjára támadt ok nélkül, elkaptam a fejét és leszorítottam a földre, alig kapott levegőt, ettől lecsillapodott. Voltak még kisebb egerek, denevérek, de ezeket ártalmatlannak tartottam, a nagy harapós rágcsálót meg hatástalanítottam.

Magyarázat: Szellemi kártevőimmel megbirkózom.

 

 

2022. március  14

Álmomban többféle tartós élelmiszert vettem. Ahogy megvizsgáltam őket otthon, az egyik lezárt zacskóban gyanús mozgolódást fedeztem fel, így egyből tudtam, hogy abban kártevők vannak. Gondoltam, bedobom a zacskót a mélyhűtőbe, de amit a zacskóhoz értem, rengeteg egér szabadult ki és elkezdték rágni a jobb nagylábujjam körmét. Hevesen rugdalóztam, hogy lerázzam magamról őket.

Magyarázat: A szellemi táplálékkal nagyon óvatosan kell bánni.                  

 

Ha tanácstalan vagy álmod jelentésében, írj!


 

VISSZA

TOVÁBB