ÁLMAIM ÉS JELENTÉSÜK

ÁLMOK KÓRHÁZZAL

 

2004. augusztus 23

Egy kórházban voltam, de vagy nyitott autóval, vagy motorbiciklivel közlekedtem. Kavarogtam a zegzugos folyosókon, de nem lehetett megtalálni a kiutat, pedig már nagyon szerettem volna kikecmeregni. Hirtelen egy meredek lejtős folyosói részt pillantottam meg, ami veszélyes volt, kétséges volt, hogy a lejtő alján ütközés nélkül be tudom venni a kanyart, de valahogy ráéreztem, hogy erre van a kiút, s ezért nekivágtam. A kezemmel kapaszkodtam a folyosói korlátba, letettem a lábam és azzal is igyekeztem fékezni, végül némi plazúrral, és ijedtséggel, de sikerült a hajmeresztő akció, legurultam a meredek lejtől és megúsztam komolyabb sérülések nélkül. Ott a lenti szinten egy rövid ideig kanyarogtam, és egyszerre csak félig eltakarva, de megláttam a kijáratot. Nekifutottam, mert elég meredek emelkedő volt a kijárat előtt, de visszacsúsztam, majd nagyobb lendületet vettem, és gyönyörűen kikeveredtem a kórházból.

Magyarázat: Az álom szimbolikája szerintem nyilvánvaló, a kórház a régóta fennálló betegségem, a lejtmenet az állapotom két-három hónapja kezdődött rosszabbodása, a kórház elhagyása pedig a teljes gyógyulásom!

 

 

2005.03.26

Volt egy másik álmom isi. Egy hölgyismerősöm, Era egy nagy kórház tetején lakott, fent a lapostetőn volt egy kis házikója, és titkos járaton keresztül lehetett feljutni hozzá. Valamelyik felső szinten észre kellett venni a mennyezeten egy alig észrevehető csapóajtót, a falnak támaszkodva pókként felmászni, fejemmel kinyomni a csapóajtót és úgy jutott az ember a tetőre. Sajnos a kórház alsó szintjén elakadtam, befogtak valamilyen tüdő, vagy egyéb osztályra gyógykezelésre, és nem mondhattam meg, hogy én a titkos tetőlakásba igyekszem Eráékhoz. Aztán amikor az ápolónők nem figyeltek, megszöktem az osztályról, bár a civil ruhám nem tudtam vinni, és csak egy pizsama felsőben meg egy boxeralsóban tudtam menekülni. Szerencsésen feljutottam a felső szintre, ott nagy nehezen megtaláltam a mennyezeti csapóajtót, és nagy erőlködéssel felmásztam és kinyomtam a fejemmel a csapóajtót.

A tetőn ott volt Era a gyerekével a házban, de nem akartam bemenni hozzá, mert nem jelentkeztem be telefonon, és nem akartam váratlanul betörni hozzá, hogy esetleg kellemetlenül érezze magát. Visszafelé úton az első emeleti osztálynál, ahonnan megszöktem, a civil ruhámat nagy mérgesen hozzámvágta egy ápolónő, kiléptem a kórházból és végre szabad voltam.

Magyarázat: A kórház a földi élet, a szellemi fejlődés színtere. Az alsó szinteken történő elakadás után nem népszerű a "szökevény", főleg ha saját erejéből nyomja be fejével a mennyezet (mennyország) csapóajtaját

 

 

2005. július 4.

Álmomban egy kórházban voltam. Az ápolóknak nem volt bőre, látszottak az izmaik közvetlenül. Mindenkinek volt takarója, az enyémet el akarták venni, szép ropogósra vasalt, habtiszta volt, és egy másikat akartak adni helyette, ami véres, nedves, csatakos volt.

Magyarázat: Szép a habtiszta, de életszerűbb a véres-csatakos. Kapcsolódik a korábbi álmomhoz, miszerint korábban túlzott tisztaságban éltem. 

 

 

2005. szeptember 6.

Álmomban János volt kollegámmal találkoztam egy kórházszerű épületben, nagyon beteg volt, sárgásszürke volt, és kihullott egy csomó haja, azt mondta nagyon súlyos bőrbetegsége van, és egy nagyon fiatal hölgy volt ott látogatni a szüleivel, nagyon izgult, aggódott érte.

 

 

2006. június 1

Álmomban egy régi nagy kórház szárnyaiban, épületeiben, folyosóin bolyongtam.

Magyarázat:  A földi élet kórházi tartózkodás.

 

 

2010. március  1.

Álmomban egy kórházban voltam. Ismertem minden zegét-zugát, az összes alkalmazott kezelést, mivel már nagyon sokszor jártam ebben a kórházban. Már untam emiatt az ott tartózkodást, és szerettem volna hazamenni.

Magyarázat: A földi élet gyógyító kórházi kezelés.

 

 

2010. szeptember 15.

Egy több épületből álló kórház egyik épületébe akartam bemenni. A portás megkérdezte, hová megyek, és rávágtam, az ortopédiára, és továbbmentem a lifthez. Gondoltam az a lényeg, hogy ne lásson határozatlannak, ha azt mondom, még nem tudom, bent akarom megkeresni a megfelelő osztályt, akkor feltartóztat, telefonálgat és ezt el akartam kerülni.

Pechemre nem jó osztályt mondtam, ebben az épületben nem is volt ortopédia, a portás utánam szaladt, és amikor már a liftajtó becsukódott akkor látta, hogy mutogat és bosszúsan visszafordul.

A lift elindult felfelé, de fent rögtön megnyomtam a földszint gombot, azt gondoltam a portás rám küldi a biztonsági őröket, én törvénytisztelő vagyok, nem akartam kalamajkába keveredni. Leértem, de láttam, felesleges volt az aggódásom, a portás bent gubbasztott a fülkéjében, így valaki beszállt mellém,  megint elindultam felfelé.

Közben csípést éreztem a fejemen, odacsaptam, és egy csomó kullancsot sodortam le magamról. De ezzel nem volt vége, egyre újabb helyeken éreztem kullancscsípést így emelkedés közben nagy kullancselhárításba kezdtem.

Magyarázat: A szellemi emelkedéssel párhuzamosan igyekszem megszabadulni az életerőt elszívó élősködőktől.

 

 

2013. december 8.

Álmomban Adival voltunk egy nagy csoportban és vittek minket kórházról kórházra, orvosról orvosra, akik ingyen megvizsgáltak és gyógyítottak minket. Apró beavatkozások történtek, például az orrlyukamból kivágták a szőrt az egyik helyen. Aztán bekerültünk egy rendelőbe, még csodálkoztam is, hogy az orvos megint az orromba néz, amit már megvizsgáltak, ráadásul az orvos sebtiben, izgatottan, feszülten jött be a rendelőbe, mérges volt, hogy ennyi embert kell hirtelen és ingyen ellátnia. Bekukkantott az orromba, és azt mondta, van ott egy vadhús, azt ki kell vágni... Kellemetlenül éreztem magam, de szerencsémre telefonon elhívták valahová és a vizsgáló székben maradtam. Gyorsan felpattantam és Adival kisiettünk a rendelőből az épület kijárata melletti wc-hez és ott elbújtunk, hogy a visszaérkező orvos ne vegyen észre minket. Hallottuk szapora lépteit, ahogy visszajött, és még a lélegzetünket is visszafojtottuk, nehogy észrevegyen minket.

Magyarázat: Menekülünk párommal a fájdalmas gyógyulástól.

 

 

2014. december 19.

Álmomban bementünk egy kórházba a feleségemmel és a kislányommal. A feleségem sem a régi, sem a jelenlegi volt, hanem valahogy a kettőből összegyúrva, vagy legalábbis nem egyértelmű, hogy melyik.   A kislány sem az első házasságomból született, sem a most született, hanem a kettőből összegyúrva, vagy legalábbis nem egyértelmű, hogy melyik …

A feleségem a kórházban volt valami kezelésen én meg a kórház udvarában a kislányomat tanítottam járni, fogtam a kezét és egyszerre lépkedtünk, amikor egy meztelen lábat fedeztem fel a földön. Először csodálkoztam, hogy a kislányom mezítláb van, és ilyen nagy a lába, de kissé távolabb lépve felfedeztem, hogy egy hulla van a földön a sitt között. Szaladtam a portához, hogy kérjem, hívják fel az igazgatót, mert nem a portásnak akartam jelenteni az esetet a dolgok jelentőségére való tekintettel, hanem az igazgatónak közvetlenül. A bejáratnál nem volt porta, így aztán bementem a kórház épületébe az igazgatót keresni.

Magyarázat: Magasabb énemmel földi testetöltés keretében fejlődünk, ahol a szellemi halál nyomait fedezem fel, miközben az anyag átszellemesítésén munkálkodom. Istennel közvetlen kapcsolatra tartok igényt.

 

 

2016. szeptember 15

Álmomban titkosszolgálat, vagy valamilyen titkos szervezet, társaság tagjaként egy nagy kórházban voltam. Egy szobába benyitva láttam, hogy merényletet követtek el két munkatársunk ellen, az egyiket megsebesítették, a másikat megölték. Ezt onnan tudtam, hogy az alsó ajkába egy lap piercing szerű jelvény volt szúrva. Szaladtam a főnökeinkhez jelenteni a merényletet, de csak a sebesültet jelentettem, mert ő még  menthető volt. Indultam vissza, de közben eszembe jutott, hogy úgyis rájönnek a másik munkatárs halálára, ezért visszafordultam, hogy azt is jelentsem. Hosszasan bolyongtam a kórház folyosóin.

Magyarázat: Földi életemben is a szellemvilág hierarchiájába tagozódom

 

 

2016. október 30

Álmomban gyermekeim születésénél voltam jelen.    Az első gyermekem minden probléma nélkül született, a doktornő tiszteletet parancsoló külsővel, de tökéletesen bonyolította le a szülést, a segédszemélyzet is precízen dolgozott. A második gyermekem születése váratlanul indult be, nem volt bent a kórházban az ismerős doktornő, de egy szintén komoly, felelősségteljes doktornő volt éppen ügyeletben. A szülés kezdetekor kihívtak a szülőszobából, hogy segítenem kell valakinek, és elmentem segíteni. Később eszembe jutott segítségnyújtás közben, hogy mi lesz a születendő gyermekemmel, sokkal fontosabb, hogy a születésénél ott legyek, de a szülőszobánál kiderült, hogy intelligens fehérgalléros bűnözők el akarták lopni a gyermekem. Már náluk is volt az újszülött, de ádázan küzdöttem érte és a segítő erők támogatásával végül sikerült megakadályozni a gyerekrablást.

Magyarázat: Újjászületésem nem problémamentes.

 

 

2017. október 5

Álmomban egy hatalmas kórház komplexumban bolyongtam.

Magyarázat: A földi élet kórház.

 

 

2020. december 24

Álmomban megint wc-t kerestem. Egy kórházban, vagy rendelőintézetben bolyongtam keresés közben. Találtam egy wc kagylót, rá is ültem, de olyan mulatozó-táncoló tömeg vett körül, hogy majdnem a lábamra tapostak, így nem tudtam ellazulni, nem ment  a dolog, noha már belülről kényszerített volna. Bementem egy WC feliratú helységbe, annak is a legmélyére, ott is megpróbáltam, de a padlócsempe üvegből volt, és ott is kukucskált valaki. Végül egy törülközőt terítettem le, úgy sikerült félig-meddig valamennyit könnyítenem magamon. Úgy gondoltam, még le is tusolok, mielőtt hazamegyek.

Magyarázat: Salakanyagaimtól nehézkesen tudok csak megszabadulni. A világból való távozásom előtt meg akarok tisztulni.

 

2021. szeptember 24

Álmomban azt vettem észre, hogy két péniszem van, de mindkettő sérült, pontosabban az egyiket teljesen levágták, a másiknak a fele megmaradt és a többi rész három darabban volt levágva. Valaki állt mellettem és segítőkészen odaadta a levágott péniszt és a a darabokat, amelyeket az alsónadrágomba gyömöszöltem, hogy el ne vesszenek és elindultam orvosi segítséget keresni. A közelben volt az ukrán hadsereg laktanyája, odamentem egy századoshoz és kértem, hogy vigyen a főparancsnokhoz, akit majd megkérek, hogy a laktanyai kórház sebészei műtsék vissza hiányzó testrészeimet. A százados meg sem rezdült, mintha süket lett volna. Kimentem a laktanyából, és láttam, hogy az országúton mintha két katonai mentő közeledett volna a laktanya felé, nagyon gyorsan elkezdtem futni utánuk, de régi, használaton kívüli mentők voltak. Elkeseredtem, mert kilátástalan helyzetben voltam...

Magyarázat: Átlagon felüli férfierőmnek csak romjai maradtak.

 

 

 

 

 

Ha tanácstalan vagy álmod jelentésében, írj!


 

VISSZA

TOVÁBB