ÁLMAIM ÉS JELENTÉSÜK

ÁLMOK KÍSÉRTÉSEKKEL, TÁMADÁSOKKAL   

 

2005.01.19

Külföldön voltam, azt hiszem Hollandiában, és egy teremben tartózkodtam. Figyeltem milyen szép, fejlett, modern minden, a berendezések, az emberek ruhái stb. és én is egy nagyon szép, elegáns munkaruhában, kezeslábasban voltam, és múlattam az időt. Jöttek mások is, akik hozzám hasonló helyzetben lehettek, de azok elkezdtek sürögni-forogni, és egy odavalósi főnököt kérdezgetni, hogy mit csináljanak. A főnök kiadott nekik valami munkát, ők törték magukat, és a helyzet egyre inkább azt sugallta, hogy nekem is illene lejelentkezni a főnöknél, és munkát kérni, bár számomra ez nem volt magától értetődő, és nem éreztem belső késztetést. Kicsit bizonytalanul odamentem a főnökhöz, hogy i'am Viktor Arany from Hungary. A főnökön látszott, hogy nagyon mérges mérges rám, úgy veszi, hogy én úrhatnámságból, büszkeségből nem jelentkeztem nála mint a többiek (meghunyászkodva), és most emiatt meg akar leckéztetni, le akarja törni a (képzelt) büszkeségem. Egészen közelhajolt hozzám, és azt sziszegte az arcomba: I'am Mr.Cash!

Magyarázat: Az odavalósi főnök külföldön egy földi vezetőt, hatalmasságot jelképez. Aki a Földön idegenül érzi magát, hamar eléri azt, hogy le akarják törni a szavát Mr.Cash-ék, azaz Pénz úrék.

 

 

2005. május 17.

Álmomban el akartak kapni, el akartak fogni. Próbáltam elrejtőzni és úgy menekülni, de kifigyeltek, és négy üldözőt állítottak rám. Kettőt megöltem puszta kézzel, úgy hogy a fejüket szétvertem a kövön illetve egymás fején, a másik kettő ezt látva megfutamodott.

Magyarázat: Az üldözők személyiségrészek, vagy elutasított princípiumok lehetnek.

 

 

2005. november 21.

Egy tóban egy krokodil volt. Nem akadt vállalkozó, aki kifogja, így engem beszéltek rá. Azt mondták szelíd, meg talán vak is, nem is olyan nagy, de én tudtam, hogy a krokodil az krokodil, kutyából nem lesz szalonna. Mivel nem akarta senki sem, hát nekiálltam, bementem a zavaros vízbe, kellemetlen volt, mert ugye nem lehetett lelátni, hogy honnan jön esetleg. Egyszer csak éreztem, hogy megharapta a jobb kezem, de valóban, ahogy mondták, szelíden, nem is fájt, csak éreztem, ahogy egy jó kutya is játékból óvatosan megharapja, vagy inkább megfogja a szájával az ember kezét.

Ott volt a lábamnál a krokodil, de a neheze csak ezután jött, mert rá kellett vetni magam, és úgy kiemelni a vízből. A krokodil nem olyan lángész állat, hogy felfogja, hogy csak egy másik tóba akarjuk átköltöztetni, elkezdett kapálózni, és az egyik lába körmével megkarmolt. Éreztem, hogy seb van rajta, és csak otthon néztem meg jobban, hogy a jobb tenyeremben, amikor kinyitottam, teljesen szétnyílt a hús, és egészen csontig be lehet látni. Azon gondolkodtam, hogy bár a hús az összeforr, de hogy fogom megoldani, hogy a két sebszél ne mozduljon el egymás mellől.

 Magyarázat:  A zavaros víz a zavaros, átláthatatlan érzelmek tömege, melyben sérülést lehet szenvedni.

 

 

2008. április 24

Üldözőim elől repülve menekültem. Leszálltam egy pályaudvaron, és utolsó kincsemet egy régi ezüst cigarettatárcát egy öreg koldusnak adtam.

Magyarázat:  A szárnyalás segít a támadások elviselésében. Szellemi kincseimet mind átadtam, készülhetek a nagy útra.

 

 

2009. január 3.

Álmomban meghívtak valahová egy állás megbeszélésre. Ott egy darabig köntörfalaztak, mindenféle ködös dolgot mondtak, egyre kevésbé érdekelt az ügy, de nagyon udvariasan, kiemelt módon bántak velem, láttam, hogy fontos vagyok nekik, egy külön kocsit hívtak, és elvittek egy másik üzembe. Mintha más országbeli járművek és épületek lettek volna ott, kérdeztem, milyen üzem ez, tán gipszüzem? Azt mondta nem, hanem hr, human resource, emberi erőforrás. Embereket állítanak elő, akinek aztán nincs más dolga, mint a parancs minél tökéletesebb végrehajtása. Na akkor esett le a tantusz hogy ez egy titkosszolgálati kiképzőhely, és már járni is kezdett az agyam, hogy milyen kifogást mondok az elutasításhoz, mert nekem ilyesmihez semmi kedvem sincs. Aztán eszembe jutott, hogy hallottam, aki idáig eljut, már nincs visszaút, aki már látta az üzemet, azt már nem engedik el semmi körülmény között , és akkor eldöntöttem, ha nem akarnak elengedni, akkor azt mondom, öljetek meg, én ezt akkor sem csinálom. Nyugodt voltam, és elszánt.

Magyarázat: Az embert Isten saját képére, és hasonlatosságára, azaz szabadnak teremtette, nem arra, hogy parancsoknak engedelmeskedjen. Az embernek az állatok és növények felett adott hatalmat az Isten, ember ember feletti zsarnoksága nem Istentől való.

 

 

2009. augusztus 9.

Álmomban egy harcművészetekben jártas cselgáncs-karate mestert küldtek rám, akit szép nyugodtan két vállra fektettem. Jó kis álom volt, jó volt ébredni...

Magyarázat: Válogatott megpróbáltatásokkal, kísértésekel is megbírkózom.

 

 

2009. augusztus 31.

Megint valami próba lehetett, hol fortéllyal, hol zsarolással, hol erőszakkal akartak rávenni valamire, de nem sikerült nekik.

Magyarázat: Jó szóért szinte elmentem valakinek a világ végére is, tehát puha, lágy voltam, ha ellenben manipulálni, kényszeríteni próbáltak, akkor sosem ment a dolog, keményebb voltam mindennél.

 

 

2010. március  9.

Ma rengeteg álmom volt éjszaka, egy maradt meg az emlékezetemben. Hosszú úton voltam hazafelé, jó messze elcsavarogtam otthonról. Amikor már egész közel voltam, majdnem hazaértem, egy különös szokatlan helyre tévedtem. Egy csomó nyitott ól állta el az utat, nagy kövér bulldogkutyák és sertések voltak benne és nekem az egyetlen lehetőség az volt, hogy fent a fal peremén végigmenjek. Először nem voltam elég óvatos, lelógtak a lábaim, és a nagy kövér harapós kutyák elkezdték harapdálni a lábam, de nem volt életveszélyes, hamar felkaptam a lábam, a sertéseket ügyesen megúsztam, és így végigjutottam az ólak felett.

Magyarázat: Mielőtt hazaérek (szellemi vagy fizikai értelemben) találkozom/találkoztam különböző kísértésekkel, mint az agresszió (harapós kutyák) és földies, anyagi jellegű vágyak (sertések) ezeken kell ügyesen felülemelkednem.

 

 

2010. április  14.

Két álmom is volt éjszaka. Az elsőben válogatott módszerekkel próbáltak megtörni, de mindent kiálltam. Kemény álom volt, de pozitív volt a  végkicsengése.

Magyarázat: Hű maradok önmagamhoz a külvilág behatásai ellenére is.

 

 

2010. május  6.

A másik álomban egy éjszaka vonatozás volt, a határállomásnál jött egy fekete ruhás hamiskás szemű ember, nagy mosolyogva elkezdett ölelgetni, mintha csak a rajtam levő bolhákat akarná agyonnyomni, mint bolhairtó. Nem tetszett és próbáltam eltolni magamtól, mert éreztem, hogy csak mímeli ezt a dolgot. Igazam is lett mert a határ után észrevettem, hogy minden iratom és pénzem eltűnt. Elkezdtem keresni hogy felelősségre vonjam, de nem találtam.

Aztán megállt a vonat leszálltunk róla, és valaki hidegvérrel gyilkolni kezdett, lelőtte, akivel valami baja volt.

Magyarázat:Az anyagi lét határain átlépve megszabadulunk azonosító jegyeinktől, földi eszközeinktől, és automatizmusok keretében attól, ami  szükségtelen, és hátráltató számunkra.

 

 

2010. augusztus 20.

A második álmomban egy öreg jósnő/boszorkány jósolt valakinek, aki nagyon el volt ájulva tőle. Mikor keverte a kártyát, imádkozott, hogy édes jó Istenem, segítsd meg ezt az asszonyt, hogy úgy tűnjön isteni közbenjárásra történik a lapjárás, közben én átláttam az egész trükköt, hogy hogyan csal a lapokkal.

Magyarázat: Lk.8.17. Mert nincs olyan rejtett dolog, amely napvilágra ne kerülne, és nincs olyan titok, amely ki ne tudódna, és ismertté ne válna.

 

 

2010. szeptember 13.

A harmadik álmomban az alsó szomszédasszonyom lányának a nyaralójában, vagy családi házában voltam. Valami bűnügybe keveredhetett, mert gyilkosok jöttek, és mindenkit megöltek, hogy az eldugott sok pénzt megkaparintsák. Én a belső szobában voltam, és nem vettek észre. Amikor a gyilkosok elmentek, jött az alsó szomszédasszony, na gondoltam, komoly kárpótlást kapok ezért, de egy nagyon pici cserepes virágot hozott, azt is kis műanyag cserepecskében, de mosolyogva hozta hát átvettem, és megköszöntem.

Útban volt a rendőrség, köztük volt egy régi barátom is, elmeséltem neki a történteket, és belefűztem, hogy amikor ott hullottak az emberek körülöttem, mint a legyek, eszembe jutott, hogy érett vagyok egy párkapcsolatra, miért éljek egyedül, ha az élet rövid és bármikor meghalhatunk.

Magyarázat: Alsóbb rétegeim megélése nem okozott végzetes problémákat, érettnek érzem magam egy párkapcsolatra.

 

 

2013. február  7.

Álmomban valaki elmagyarázott egy trükköt. A szupermarketben lila zacskóban árulnak édességet zacskós áron, be kell vinni egy nagyobb lila zacskót, és abban többet ki lehet vinni és csak a zacskós árat fizeti az ember. Kaptam egy használt lila zacskót az illetőtől, bementem a boltba, de izgultam, hogy észre fogják venni, feltünő lesz, hogy a zacskóval megyek be, zavartan gyűrögettem, és már a bejáratnál olyan érzésem volt, mintha a biztonsági őr azt mondaná a kis rádiójába, hogy "lopási kísérlet, lopási kísérlet", ezért aztán a kapott zacskót szépen összegyűrtem, és eldobtam.

 

 

2013. október 14.

Álmomban egy városban buszon utaztam, amikor egy egyenruhás tűzoltó elkezdett szemtelenkedni velem, és bántalmazott. Felhívtam a rendőrség központi ügyeletét és előadtam az esetet, de azt a választ adták, megnézik, milyen a járőrök leterheltsége, van-e azon a környéken szabad járőr és aszerint intézkednek, tehát bizonytalanságban maradtam. Később észrevettem a buszon két egyenruhás rendőrjárőr, de úgy gondoltam, lehet, hogy nem illetékesek és lehet, hogy nem is hozna megoldást, ha őket magam akarnám bevonni, nem a központon keresztül..

Magyarázat: Konfliktusaim rendezésében égi segítségre számítok.

 

 

2013. október 31.

Álmomban Adival mentem kéz a kézben, vidáman hancúrozott, mint 14 éve, és azt mondta, talált egy csodás telket nyaraló, vagy ház építésére, és megmutatja nekem. Izgatott volt, vidám és bohó, így előreszaladt, míg én csak lassan tudtam követni. Megérkeztem a területhez, amiről szó volt és megálltam a magas kerítés mellett. Épp, hogy kimondtam magamban, milyen csodálatos ősfás, vadregényes telek, amikor észrevettem, hogy alul a kerítés fel van húzva, hogy hason fekve be tudjon bújni az ember. Megállapítottam, hogy nem tudok bemenni a telekre, mert túl alacsony az a felhajtás, nem tudok odáig lehajolni. Kicsit odébb léptem, gondolkoztam, hogy mi lehet vele, hová tűnhetett, amikor azon a felhajtott kerítésrészen egy csomó krokodil szaladt ki hirtelen. Elég félelmetesek voltak, volt amelyik krokodil derékig bekapta a másikat, volt amelyik fogát csattogtatva közeledett felém. Szerencsére laza köves talaj volt az odavezető úton, lehajoltam és kifeszegettem egy két nagyobb követ, és azzal dobáltam a krokodilokat, hogy távol tartsam őket.

Magyarázat: Szerelmemet védelmezem, óvom.

 

 

2014. augusztus 8.

Álmomban Adival és Andrissal voltunk Balatonon egy apartmanban. Kényelmes szép apartman volt, de voltak zavaró körülmények. Amikor tusolni akartam, csak használt törülközőt találtam, amikor ki akartam dobni a szemetet, a szemetes nagy kiterjedésű, sok helyet foglaló műanyag csomagolással volt tele.  Elindultunk Adival és Andrissal programokra. Először a légpuskámmal tanítottam Andrist célba lőni, de kevés volt a lőszer. Utána fürödni mentünk a Balatonra, de észrevettem, hogy sok krokodil van a vízben és az emberek felelőtlenül a krokodilok közelében fürödtek, amelyek bármikor elkaphatták volna őket. Adit és Andrist figyelmeztettem a veszélyre, majd megmutattam nekik, hogy lehet észrevenni a vízben, a fenékhez lapuló, környezethez erősen hasonlító krokodilokat.

Magyarázat: Vigyázom szeretteimet.

 

 

2014. október 6.

Három férfi lefogott és meg akart erőszakolni, de erősen védekeztem és megakadályoztam az erőszakot.

Magyarázat: A törvénytelen és terméketlen szellemi gondolatokat, kísértéseket  elhárítom.

 

 

2014. október 10.

Álmomban egy ismerős kollegám váratlanul átölelt és csókolgatni kezdett, mire ellöktem magamtól és amikor újból próbálkozott, erősen megharaptam.

Magyarázat: A törvénytelen és terméketlen szellemi gondolatokat, kísértéseket  elhárítom.

 

 

2014. november 27.

Álmomban egy arab országban voltam egy kisebb teremben, vagy nagyobb szobában. Berontott egy burnuszos fegyveres régi típusú dobtáras géppisztollyal és rám szegezte. Félretoltam a géppisztoly csövét és arra gondoltam, hát itt élek közöttetek, mert szeretlek titeket, én nem vagyok ellenség… De csak addig jutottam, hogy kimondjam, áná lee (én nem) azt már nem tudtam folytatni, hogy nem vagyok ellenség, mert a fegyveres szíven lőtt és meghaltam….

Magyarázat: van, aki ok nélkül ellenségnek tart

 

 

2015. január 31.

Álmomban a házunk teraszán a kerítésnél állt (15 éve elhunyt) kislányom és egy fekete puma meg akarta kaparintani. Rákiabáltam, hogy vigyázzon és jöjjön onnan, fiaimnak is kiabáltam, hogy gyertek segíteni, én pedig egy pokrócot tekertem magamra és úgy közelítettem a fekete pumához, hogy megbirkózzak vele…..

Magyarázat: Személyiségem külső, anyagi rétegeit szellemi "szülötteimmel", "termékeimmel" karöltve védelmezem a kísértésektől .

 

 

2015. január 31.

Álmomban egy kövérkés nő egy idősebb férfit megalázott és szexuálisan élvezkedett vele, (afféle Babilon a nagy parázna hangulata volt) én pedig dörgedelmeket zengtem rá és megfeddtem..

Magyarázat: Az anyag uralma a szellem felett törvénytelen "parázna".

 

 

2015. december  16.

Álmomban külföldön voltam Olaszországban, Rómában. Elfáradtam az egész napos sétától és gondoltam veszek egy utcai árusnál valami finom, ízletes, lédús, egzotikus gyümölcsöt, mangót, karambolát, ananászt, vagy valami hasonlót. Sajnos nemigen volt zöldséges, amelyik boltban árultak más, pl. újság mellett gyümölcsöt, ott is csak dinnye volt, de az is furcsán, kibelezve, a beltartalom felszecskázva és visszatöltve a héjába. A buszpályaudvar közelében sétáltam, nem voltam elragadtatva a helyzettől, ráadásul még ezek a boltok előtt is hosszú sorban álltak az emberek, de végül fogtam magam és beálltam egy sorba és aztán sorra is kerültem. Elég szedett-vedett újságos bódé volt, egy rosszarcú fickó szolgált ki, és ahogy a pultnál álltam, elvette a kezemből a pénztárcám és az útlevelem. Először azt hittem, csak segíteni akar, hogy kiveszi a gyümölcs árát, de kiderült, be akar szervezni egy buszos városnéző kirándulásra és azért vette el a pénztárcámat, hogy ne tudjak elmenni, Csodálkoztam és bosszankodtam, mert nem volt túl sok pénz a pénztárcámban, de azt még a maradék római tartózkodás apó kiadásaira szántam, nem pedig egy felesleges buszos esti programra. határozottan és egyértelműen mondtam olaszul a fickónak, hogy nem akarok a programon részt venni és adja vissza a pénztárcám, meg az útlevelem, de mintha meg sem hallotta volna. Felemeltem a hangom, és azt mondtam angolul, adja viasza, vagy hívom a rendőrséget. A fickó csak folytatta tovább a kiszolgálást, senki nem törődött velem, sem ő, sem a többi vásárló. Felmerült bennem, hogy talán az olaszországi rendőrség olyan korrupt, hogy a boltos javára sülne el a dolog, mégis kitartottam igazam mellett és elkezdtem rendőrt keresni. Egyre messzebb kerültem a bódétól, közben attól is tartottam, nehogy eltévedjek és ne találjak vissza a bódéhoz, de nem találtam rendőrt. Végül megpillantottam egy aranyozott sujtásos ruhában egy személyt, gondoltam, valami magas rangú rendőrtiszt, de közelről láttam, hogy egy idős, ősz férfi, aki aranymintás köntösben, vagy pizsamában kiszolgál a saját éttermében. Elgondolkoztam, milyen különös hely ez az Olaszország, az idősek még ebben a korban is dolgoznak, sehol sincs rendőr, és visszaindultam a zöldséges bódéhoz, mondván lesz, ami lesz.

Magyarázat:  Életem szándékom ellenére fordulatot vett.

 

 

2016. január 10.

Álmomban úton voltam hazafelé és ellopták mindenemet. Egyszerre felbukkant a bátyám és megörültem, hogy segít elfogni a tolvajt. Találtunk is egy rossz arcú piti tolvajt, rögtön meg is szorítottam, lefogtam, de ő csak nyugodtan beszélt hozzá. Nem értettem először, hogy miért nem segít lefogni a tolvajt és miért nem hívunk rendőrt, aztán kiderült, hogy ő egy tapasztalt, okos nyomozó, a tolvajnál látott egy meghívót egy rendezvényre és azért akarta, hogy elengedjük, mert ott akarta a rendezvényen a tolvaj főnökeit és egész bandáját elkapni.

Magyarázat: Többet ésszel, mint erővel.

 

 

2016. január 20.

Álmomban a bal kezembe beleharapott egy kb. 2 méteres kígyó. Jobb kezemmel gyorsan odakaptam, és elszorítottam a torkát, hogy ne kapjon levegőt és elengedjen. Egy idő múlva elernyedt, a harapást elengedte, de akkor meg valahogy a testével ragadt-tapadt a jobb kezemhez, s bár élettelennek tűnt, csak hosszas próbálkozás után tudtam lerázni a földre.   Nem akartam megölni, nem is döglött meg, mert hamarosan újra támadni készült, ekkor rátapostam, úgy hárítottam el a támadást. Egy idő múlva már jelentéktelen kisebb kígyóvá vált, bár a feje maradt az eredeti, de a teste elcsökevényesedett kb. 15 centisre, nem foglalkoztam vele különösebben, gondoltam, hadd tekeregjen a földön szerencsétlen.  

Magyarázat: Megbirkózom a kísértésekkel.

 

 

2016. február 06.

Álmomban félhangosan mondtam valamit magamban, amit meghallott a mögöttem lévő három rosszarcú férfi. Elkezdtek kötekedni velem, majd egyikőjüket, aki tudott karatézni,  odaküldték rám, de elég volt kitartani az egyik kezem, erőtlen ütései, rúgásai lepattantak róla.   

Magyarázat: Elhárítom a kísértéseket.

 

 

2016. május 12

Álmomban egy profi bűnözői csoport vezetősége akart beszervezni. Nagy hidegvérrel és lélekjelenléttel sikerült elhárítani a közeledésüket. 

Magyarázat: Sikerült ellenállnom a kísértésnek

 

 

2016. augusztus 14

Álmomban hátulról egy hosszú tűt döftek a gerincembe, amire felüvöltöttem, mert igen fájdalmas volt

Magyarázat: Fájdalmas a hátbatámadás..

 

 

2016. október 10

Álmomban sötét, iszapos, zavaros víz szélén álltam. Megláttam egy hal hátát és a vízbe nyúltam, hogy kitapodassam, megsimogassam. Álmomban a dugong (tengeri tehén) jutott eszembe. A hal nagyot csapott a farkával és rárabolt a kezemre. Közben látszott, hogy nagyobb, mint gondoltam, 3-4 m hosszú is meg volt. Elrántottam a kezem, hogy ne tudjon megharapni, így fogai csak karcolták a tenyerem és egy határozott mozdulattal félrelöktem a támadó fejét.

Magyarázat: A veszély elhárult.

 

 

2016. október 19

Álmomban feleségem barátnőjének  szüleinél voltam a második szomszédban. Épp ügyfelek voltak náluk, mint kiderült a barátnő apukája okmányhamisítással foglalkozik. Amikor végeztek és fizettek a megrendelő bűnözők, felajánlotta, hogy nekem ingyen elkészíti, ha akarok valamit.  Jóban voltunk sokszor vittem át nekik kóstolót, átjárogattam beszélgetni. A még a szobában tébláboló bűnözők kitalálták, hogy nekem milyen hamis igazolványt és bankkártyát készítsen, amivel majd segítenek 20 millió forinthoz jutnom. El is mentünk a hamis iratokkal a bankba, a bűnözők mondták, hogy sima ügy lesz, én pedig úgy gondoltam, amúgy se nagyon akartam, a pénz sem izgat nagyon, hát úgy méltányos hogy az ötletért és a segítségért majd a pénz felét nekik adom. A bűnözök beszéltek a banki alkalmazottakkal, akiknek szimpatikus voltam, mert bizalomkeltő megjelenésem volt. Amikor a főpénztárnál vártam, hogy szólítsanak, egyre jobban kezdett elmenni a kedvem a dologtól. Ez az egész nem tiszta, még csak nem is a bank pénze, hanem egy ügyfélé, akinek a nevére nyomtatják az én fényképemmel az igazolványt, a pénzt keresni fogják, a bankban kamerák vannak, hű, mibe keveredtem. Abban a pillanatban odalépett egy gimnáziumi osztálytársam, és azt mondta, most még visszacsinálhatod az egészet, mondd azt, hogy felhívtak a kiállításról, hogy mégsem bővítik a kiállítási területet, mégsem szükséges  pénz. Így is tettem, a főpénztárosnő kedvesen mosolygott és megértő volt a történet kapcsán, a bűnözőktől pedig búcsút vettem és elindultam haza.

Magyarázat: Megfontoltan cselekszem, ellenállok a kísértésnek.

 

 

2016. november 29

Álmomban egy kígyó ágaskodott fel velem szemben támadásra készen, de mivel jól ismertem és tudtam, mi az elhárítás módja, nem ijedtem meg és nem féltem tőle.

Magyarázat: Kivédem a kísértéseket.

 

 

2017. április 26

Álmomban egy nagy erdőben voltam és arra készültem, hogy az éjszakát az erdőben, hálózsákomban töltöm. Kissé félelmetes volt, hogy a hálózsákom körül már délután tekeregni kezdett egy nagy kígyó, de tudtam, hogy túl fogom élni az éjszakát és el fogom kerülni a sérülést is. Így is lett.

Magyarázat: Megmenekülök a kísértésektől.

 

 

2017. október 21

Álmomban rengeteg gonosz ügynök volt mindenfelé, hamis híreket terjesztettek, hogy az emberek összevesszenek és ezt élvezték.

Magyarázat: Az ellentét aktív.

 

 

2017. október 21

Álmomban gonosz ügynökök gusztusos szép édességeket készítettek, ropogós almás rétest porcukorral, de vagy mérgezett volt, vagy csípős, vagy keserű és az ügynökök ennek örültek. 

Magyarázat: A bukott szellemiség ártó szándékú.

 

 

2017. november 4

Álmomban egy hatalmas raktárhelyiség féle lakásba kellett költöznöm. Közölték, hogy van kígyó benne, meg is mutatták, hogyan kell elbánni vele. Meg is harapott egyszer, ráharapott a bal kézfejemre, de sikerült leszednem, hatástalanítanom, ellenben felfedeztem, jóval több kígyó van, mint egyetlenegy, hatalmasak és veszélyesek, így állandó készenlétben kellett állnom, mert nagyon nagy volt az esély, hogy találkozom eggyel. Hatalmas vasajtaja volt a raktárlakásnak, de annak zárása sem oldott meg semmit, mert rengeteg kígyó volt már benn a lakásban. Kellemetlen volt így élni, de hozzáedződtem.

Magyarázat: Kísértéseknek vagyok kitéve.

 

 

2017. november 11

Álmomban rengeteg ajándékom volt, darabra is meg volumenre is, mivel nem tudtam mindent átadni, akiknek akartam, taxit rendeltem, hogy több fordulóban vigye ki az ajándékokat. Míg vártam a taxira, egy ismerősöm anyukája odajött, beszélgetni kezdett velem, és eldicsekedett, hogy van egy hamisító ismerőse, aki mindent tud hamisítani, igazolványt, bizonyítványt, jogosítványt, diplomát. Ajánlotta, hogy ismerőseim körében terjesszem ezt a lehetőséget, de azt gondoltam, ez a hamisító nagyon hamar le fog bukni, mert minél több emberrel áll kapcsolatban, annál nagyobb a valószínűsége, hogy a hatóságok tudomására jut és a törvény lesújt majd rá. Megkérdeztem, hogy nagyothalló igazolványt is tud-e készíteni, mire azt felelte, azt nem tudja. (ugyanis ilyen igazolvány nem is létezik)

Magyarázat: Segítségre van szükségem, a megtévesztésnek nem sok jövőt jósolok.

 

 

2017. december 12 

Álmomban egy hatalmas medencében ültem, nagy tömeg volt benne. Egyszer csak egy hatalmas krokodil csusszant be a vízbe. Meg sem mozdultam, nehogy magamra hívjam a figyelmet, vagy a velem lévő gyerekekre. Sajnos a közelben elkapott egy fiút és fejénél fogva kivonszolta a partra.

Magyarázat: Megúsztunk egy komoly veszélyt.

 

 

2018. április  16

Álmomban tátogó, fogukat csattogtató krokodilok vettek körül.

Magyarázat: Kísértéseknek vagyok kitéve.

 

 

2018. június  20

Álmomban egy bűnözőkből álló baseball ütős társaság megtámadott és megfenyegetett, hogy a családomat is elrabolják és csak magas váltságdíj ellenében engedik szabadon. Kicsavartam a baseball ütőt az egyik támadó keséből és hatástalanítottam a támadókat, de később egy újabb zsaroló érkezett, őt is elzavartam, majd nekiálltam aprólékos, minden részletre kiterjedő feljelentést írni egy volt főnököm és egy másik tiszteletreméltó szemtanú bevonásával.

Magyarázat: A szellemi támadásokat elhárítom.

 

 

2018. december 29

Álmomban egy démon nőalak támadt rám, meg akart ölni, de pár mozdulattal harcképtelenné tettem.

Magyarázat: Sikerült kivédenem egy szellemi támadást.

 

 

2019. január 7

Álmomban egy járdaszigeten voltam egy villamosmegállóban. Az út túlsó feléről rosszarcú férfiak kővel dobálták a mellettem lévő kislányt. Megfenyegettem őket, hogy hagyják abba, mert szólok a rendőrségnek. Mellettük, kicsit odébb tőlük észrevettem két kistermetű egyforma ruhába öltözött férfit, akikről úgy gondoltam, civilruhás rendőrök lehetnek. Magamhoz intettem őket, hogy beszámoljak a rosszarcúak támadásáról, de amikor mellém értek, az egyik az oldalamba és a hátamba döfött valami szúrós szerszámmal, mert csak civilruhás rendőrnek álcázott bűnözők voltak. Nagy erőfeszítéssel ellöktem magamtól a támadót.

Magyarázat: Mások védelme közben szellemi támadást szenvedtem el.

 

 

2019. január 18

Álmomban kígyókat kaptam el, egyre nagyobbakat. A végén egy kb. 4 méteres nagy kígyót vettem észre, amelyik megbújt egy sziklahasadékban. Alig látszott ki belőle valami, a színe beleolvadt a környezetbe de észrevettem, kihúztam és levágtam a fejét, majd megnyúztam és feldaraboltam, hogy főzés, vagy sütés után ehető legyen.

Magyarázat: Hatástalanítom a kísértéseket, és szellemi táplálékká alakítom át az Istentől távolító gondolatcsomagokat.

 

 

2019. október 31

Álmomban az ágyon feküdtünk a feleségemmel, amikor három rabló betört a szobába. Feleségem teljesen ledermedt a félelemtől, én próbáltam ellenállni, de két rabló lefogott a harmadik fegyvert szegezett rám és elkezdte átkutatni a zsebeimet.

Magyarázat: Szellemi támadás ért.

 

 

2020. augusztus 4

Álmomban a romos Margit hídon mentem keresztül az erősen alacsony vízállású Duna felett. A Margit szigeten betértem egy kerthelységbe, kértem egy sört, de a sörtől étvágyam támadt, és egy tálban találtam valami fehér húsokat, amiket megettem. Nyersen ettem, így is ehető volt, rákhús, vagy valami nagyobb hal agyveleje lehetett. Amikor már a Pesti oldalon sétáltam, eszembe jutott, hogy nem fizettem, ezért elindultam visszafelé, hogy rendezzem a számlát. Volt a pénztárcámban egy ezres, gondoltam elég lesz a korsó sörre, a hús meg ott volt, talán az csak ingyen kóstoló lehetett? Rájöttem ez kísértés, el kell mondanom, hogy húst is ettem, sőt, lehet hogy az valami drága ínyencség volt, amit rántva készítenek el egyébként, ki tudja milyen sokba kerül, vállalnom kell a fogyasztást, legfeljebb részletfizetést kérek az étterem vezetőjétől.

Magyarázat: A tartozást rendezni kell.

 

 

2020. október 31

Álmomban egy városrészbe értem, ahol rengeteg patkánnyal találkoztam. Volt belőlük, pici, közepes és hatalmasak is, de annyi volt, hogy nem tudtam úgy lépni, hogy időnként egyikre - másikra rá ne tapossak. Nekiiramodtam a futásnak, mihamarabb el akartam kerülni onnan, de  a patkányok is fürgék voltak.

Magyarázat: Nagyszámú szellemi kártevővel találkoztam.

 

 

2021. április  2

Álmomban beléptem egy hodályszerű helyiségbe. Egyből rámtámadt egy piszkos vaj színű rágcsáló és meg akart harapni, mert így védekezett. Jó reflexem volt, könnyedén lepofoztam, még mielőtt rám ugrott volna. Aztán amikor sokadjára támadt ok nélkül, elkaptam a fejét és leszorítottam a földre, alig kapott levegőt, ettől lecsillapodott. Voltak még kisebb egerek, denevérek, de ezeket ártalmatlannak tartottam, a nagy harapós rágcsálót meg hatástalanítottam.

Magyarázat: Szellemi kártevőimmel megbirkózom.

 

 

2021. április  19

Álmomban egy ügyfélszolgálati ablaknál ültem egy kollegával közösen. Nézegettem az eszközeit, laptopját, pcjét, mobiltelefonját. Elment ebédelni és észrevettem, hogy eltűnt a mobilom, ezért utánamentem az ebédlőbe. Nem találtam, ezért leültem egy székre, hogy megvárjam, de alulról egy férfikéz hirtelen előnyúlt és markolászni kezdte nemiszervemet. Kezemmel csapkodtam a kezére és igyekeztem a lábammal is a szék alá rugdosni, így sikerült megszabadulnom tőle.

Magyarázat: A terméketlen és törvénytelen szellemi hatásokat elhárítottam.

 

 

2021. október 27

Álmomban  korrupt, csalfa vámosokkal, vagy adótisztviselőkkel álmodtam, lekezelőek voltak, hatalmaskodtak, szerették a hízelgést, a személyes hasznot, intézkedés közben el is aludtak, és nagyon megijedtek, mert ébresztettem őket, hogy jött számukra az ellenőrzés.

Magyarázat::  Idejében kell megtérni, mert jön a számonkérés....

 

 

2022. január 24

Álmomban az álmon belül aludtam és arra ébredtem, hogy valaki rámnehezedik, fojtogat és el akarja venni az autós táskám, melyben irataim, bankkártyám és pénzem volt. Minden erőmet összeszedve egy nagy kiáltás kiséretében lelöktem magamról a támadót .

Magyarázat: Lefokozott tudatállapotomból kisértés riasztott fel, de megszabadultam tőle.

 

 

2022. március  6

Álmomban egy csomó kollegámmal és (második) feleségemmel  egy munkahelyi ünnepségen voltunk, ahol jól éreztük magunkat. Másnap szintén betértünk az elegáns vendéglátóhelyre, ahol egy tálból főtt zöldségdarabkákat szemezgettem, de észrevettem benne egy döglött legyet, amit gyorsan elpöcköltem. Utána jött egy jólfésült pincér, aki egy tízezer forintos számlát hozott tálcán az előző napi fogyasztásról. Nem emlékeztem, hogy lett volna kiegyenlítetlen számlám, de nem vitatkoztam, fizettem...

Magyarázat: A kisértéseket, rossz szellemi táplálékot észreveszem, a karmikus adósságokat törlesztem...

 

 

2022. július 2

Álmomban megtapasztaltam a sátáni elv, az "ellentét" működési mechanizmusát.  Egy hölggyel éltem együtt. Volt egy hegyes kő a kezemben és nekikezdtem lekoptatni a hegyét, nehogy véletlenül megsértsem vele. Abban a pillanatban érzékeltem, hogy a tudatába a következő információ érkezett: amint látod, hogy a kövét koptatgatja, menekülj tőle, mert meg akar ölni.

Magyarázat: A kísértést főleg a megkísértettnek fontos felismerni.

 

 

2022. szeptember 18

Álmomban egy lelkiismeretes tűzoltót láttam, aki a köznek szentelte életét. Váratlanul egy nyíl találta el, amit gonoszságból lőttek ki rá, lassan összerogyott és meghalt. 

Magyarázat: Az ellentét nem viseli el az önfeláldozást.

 

 

2022. november 14

Álmomban  édesapám nagyon ki akart maxolni egy ügyet, ezért azt kérdezte, hogyan lehetne megoldani egy budapesti városnézést vonattal, hogy városnézés is legyen, de ne is kerüljön sokba. Mondtam, hogy ez fából vaskarika, legfeljebb a Keletiből el tud menni a Délibe, onnan pedig Kelenföldre, de az nem városnézés. Egy személy megszólalt mellettem és azt mondta édesapámnak, csak nem akarja megtenni Neked! Mérges lettem, hogy kiforgatja a szavaimat és azt mondtam neki, kígyó vagy, abban is vipera!

Magyarázat: Nehezen tűröm a velem szembeni rosszindulatú megnyilvánulásokat, visszavágok, noha nem azt kéne.

 

 

2023. február 1

Álmomban egy házban voltam többedmagammal. Felfedeztem, hogy egy csomó krokodil lapul mindenfelé. Felhívtam mások figyelmét is és elkezdtem kipatterolni őket. A kisebbekkel hamar elbántam, vagy megsemmisítettem, vagy csak kidobtam őket. A nagyobbaknál gondban voltam, egy kb. 2 m-es hüllőt apró piszkálásokkal, ütögetésekkel tudtam a távozásra rávenni, de miközben lomhán mászott kifelé, a testemet súrolta, és ez félelmetes volt. A legnagyobb falat a leghatalmasabb, kb. 3,5 m-es nagy krokodil, egy hosszú bottal odalógatott kővel próbáltam a fejére ütni, de nem hogy kifeküdt volna tőle, látszólag észre sem vette, sőt attól lehetett tartani, hogy a vegzálás miatt nekem ront és széttép. Próbáltam segítséget hívni, de mivel a fenevad rendíthetetlennek tűnt, inkább elhagytam a házat.

Magyarázat: Kísértésekkel küszködöm .

 

 

2023. július 4

Álmomban valahol az óceánon egy hatalmas vas mesterséges szigeten működött egy biolabor, ahol az emberiséget elpusztító vírusokat fejlesztettek ki. Valami miatt a tudósok és a, személyzet mind meghaltak és a, sziget, mint egy időzitett bomba sodródott az óceánon. Nem merte senki megközeliteni vizsgálat céljából, még úgy sem, hogy a szkafanderben önálló, külvilágtól független oxigénellátás van..

Magyarázat: A bűn és a gonoszság magában hordozza a halált, megsemmisíti önmagát

 

Ha tanácstalan vagy álmod jelentésében, írj!


 

VISSZA

TOVÁBB