ÁLMAIM ÉS JELENTÉSÜK

ÁLMOK MAGASABB ÉNNEL

 

 

2005. július 6.

Egy hölgyhöz keveredtem be a konyhába, elkezdett főzni nekem valamit, de aztán azt mondta, átvehetem a főzőkanalat, ha akarom. Beszélgettünk és közben érdeklődéssel figyelte, mennyi fűszert használok, milyen érdekesen, változatosan főzök. Elmeséltem neki az életem, a volt nejemről beszélgettünk, aztán elkezdtünk dalolni, vidámak voltunk a végén táncoltunk is, és puszit is adtunk egymásnak, nagyon jól éreztük magunkat egymással.

Magyarázat:  Kellemes az együttlét az isteni Én-nel. 

 

 

2005. július 8.

Álmomban egy nagy teremben, szinház, vagy más előadóteremben voltunk. Ott egy hölggyel elkezdtünk szemezgetni, majd beszélgetni, végül az ablakhoz hívtam, eltakartam kettőnket a függönnyel, behúztam mögöttünk és kapott egy puszit az arcára, majd szájrapuszi lett belőle, amit viszonzott, majd nedves puszi, csók, és már a nyakát csókolgattam.

Közben elment a tömeg, már csak azt kerestük, hol tudnánk lebonyolítani, amit mindketten akartunk. Bár ő benne lett volna ott a függöny mögött, de én féltem, mi van, ha valaki mégis arra jár és benyit a terembe, és megzavar minket, úgy éreztem nem tudnék ellazulni, egyikünk otthonába el kéne mennünk autóval. Erre már elkezdte kérdezgetni, hogy feleségül venném-e és szeretnék-e gyereket és annyira be voltam már izgulva, hogy mindenre igent mondtam, csak hogy eljussunk már oda, ahová akartunk. Ekkor felébredtem.

Magyarázat:  Már nagyon szeretnék az isteni Én-nel egyesülni. 

 

 

2005. július 13.

Ezoterikus, természetgyógyászati helyeken jártam, és eközben összeismerkedtem egy masszív, teltkarcsú, jókedélyű hölggyel, és kölcsönös rokonszenv ébredt bennünk egymás iránt. Elbúcsúztunk a rendezvény résztvevőitől, és kézenfogva elindultunk, tudtuk, hogy ezentúl együtt leszünk. Nagyon kellemes érzés volt.

Magyarázat:  Ezentúl együtt leszünk az isteni Én-nel.

 

 

2005. július 20.

Álmomban egy kis trafikba jártam időnként. Dohány édesség, műanyag csatok, apró játékok ajándékok, szűk választék pici helyen. Egyszer megyek és látom, hogy a bolt ajtaja ki van szedve, belül teljesen üres, és valaki mondja, hogy megszűnt a bolt. Ahogy visszakérdeztem, ott termett a bolt eladónője, és gúnyosan, haragosan azt mondta, a tulajdonos maga működteti, nem tart alkalmazottat. Bementem a kis üzlethelységbe és észrevettem egy kevésbé feltűnő bejáratot, azt épp kinyitott a tulajdonosnő, és kedvesen közölte, hogy a boltot ő üzemelteti. Hátul egy sokkal nagyobb, tágasabb üzlethelység volt, meleg színekkel, kellemes otthonos berendezéssel, virágokkal etc. sokkal jobban éreztem ott magam.

Magyarázat:  A "trafikot" a tulajdonos, az isteni Én működteti, a régi eladó, az egó duzzog.  

 

 

2005. december 20

Egy hölggyel egymást szorosan átölelve táncoltunk.

Magyarázat:  Közel az egyesülés a magasabb énnel.

 

 

2006. május 4

Álmomban egy vonzó, csinos fiatal hölggyel feküdtem egy ágyban. Elaludtam, de egy idő múlva felébredtem, és lázasan elkezdtem csókolózni vele. Közben azt mondtam neki, hogy nem azért vagyok egy ágyban vele, hogy aludjak, hanem mert szeretnék egyesülni vele.

Magyarázat:  A végső egyesülés közeleg, az éntudat a magasabb Énbe kerül, illetve a magasabb Én és ez egó egyesül. Ez már igen aktuális, a felébredettség közeleg, az alvó állapot vége, az együttlét célja nem az egymás mellett folytatott alvás, pontosabban nem az egó alvása az Isteni, a felébredett Én mellett, hanem éberség, és egyesülés

 

 

2009. február 7.

Nagyon kellemes pozitív álmom volt, a párommal hosszú út, küzdelem és sok viszontagság után egymásra találtunk, legatyásodva, lefáradva de boldogan, aztán még együtt is próbákat kellett kiállnunk, de minden sikerült és nagyon boldogok voltunk együtt, épp egy közös lakomára készültünk az álom végén...

Magyarázat: Esküvő, lakoma, azaz alkímiai menyegző, magasabb Énnel való egyesülés.

 

 

2009. május 13.

Egy tekintélyes cégtulajdonosnál dolgoztam, és a lányával egymásba szerettünk. Össze akartunk házasodni, de azért az "öreg" próbára tett, nem adta csak úgy hipp-hopp oda a lányát. Végül megálltam a próbát és áldását adta a frigyre.

Magyarázat: A munkahelyi főnök az álmomban mindig az Istent jelenti, ezért vagy lesz egy sorsszerű, karmikus kapcsolatom, vagy a "mennyei menyegző" az ellentétek egységesítése van a küszöbön.

 

 

2010. augusztus 18.

Álmomban egy különös hölggyel voltam, aki félig a volt nejemből, félig Ildiből volt összegyúrva, nagyon vonzódtam hozzá és feleségül akartam venni.

Magyarázat: Az egó és a magasabb én, vagy ha úgy tetszik polaritás és egység egyesülése, pont ahogy Buddha leírta a Középső út tanításában…

 

 

2010. szeptember 13.

A második álmomban a svéd nagykövetségen voltam vízumot intézni. Mindenki olyan alacsonyrendű volt a nagy svédekhez képest, nagy volt a tülekedés az ablaknál, ahol bevették az okmányokat, ha egy svéd kijött az ügyféltérbe, mindenki elcsendesedett. Már egy jó ideje nem volt kész a vízumom, felmentem az emeleti szintre, hogy a büfében fogyasszak valamit, és ott is volt egy ügyfélablak. Egy szőke svéd nő volt ott, akinek tetszettem, éreztem. Én nem alázkodtam meg, udvarias, tisztelettudó voltam, de volt tartásom, ez imponálhatott a nőnek. Elsőre nem voltam oda tőle, de ahogy nézegettem, egyre szebbnek láttam, meg gondoltam, ha már ő úgyis odavan értem, hát elkezdtem flörtölni vele…

Magyarázat: Magasabb énemmel közeledünk egymáshoz

 

 

2010. szeptember 18.

Bent voltam az irodában amelyik közös a cég igazgatójának irodájával. Belegondoltam, milyen hosszú telt el azóta, hogy fizikai munkásként kezdtem a cégnél, és mennyire megérte megbecsülni magam, hogy ilyen magas beosztásba kerültem, az igazgató közvetlen munkatársa vagyok. Még a fehér ingeinket, nyakkendőinket, öltönyeinket is egy közös szekrényben tartjuk. Egymás kölcsönös tiszteletén és megbecsülésén és mély bizalmon alapul a kapcsolatunk, amire az a kifejezés illik, hogy idilli.

Épp a kivasalt fehér ingeimet tettem be a közös szekrényünkbe, amikor benyitott az igazgató, mert csörgött a telefonja. Felvette, majd kezét a kagylóra tapasztva megkérdezte, nem tudom-e, hogy reggeli kiszállítás passzolt-e, volt-e minőségi probléma. Valamilyen reklamáció lehetett a telefonban. Mondtam, hogy rendben volt, reggel ott voltam a felrakodásnál.

Magyarázat: Isteni Énemhez, legbelsőbb önvalómhoz közel érzem magam, boldogságom idilli.

 

 

2013. november 25.

Álmomban az esküvőmre mentem villamossal. Leszálltam a villamos végállomásánál, hogy gyalog, vagy más közlekedési eszközzel folytassam utamat, de észrevettem, hogy ruhám beszennyeződött. Hosszú, hófehér, tógaszerű ruha volt rajtam, és hajvágáskor keletkező hajhulladék volt rajta, amit alaposan letisztogattam róla, hogy tisztán menjek az esküvőre.

Magyarázat: Tisztulok az únió mystica, az Istennel, istenivel való egyesülés előtt.

 

 

2014. június  25.

Esküvőn vettem részt, mindenki boldogan táncolt ölelkezett, puszizkodott, még az idős, tekintélyes násznaggyal is ölelkeztem, puszizkodtam.

Magyarázat: Únió mystica.

 

 

Ha tanácstalan vagy álmod jelentésében, írj!


 

VISSZA

TOVÁBB