ÁLMAIM ÉS JELENTÉSÜK

ÁLMOK MUNKÁVAL

 

2005.02.01

Álmomban kitüntetést, pénzjutalmat, tárgyjutalmat és 8 alkalommal Bécsi utazásra jogosító ingyenjegyet kaptam a munkahelyemen:-)))

Magyarázat: A munkahely a földi élet, a bécsi utazás a szellemvilágba tett utazást, szellemi élményt jelenti.

 

 

2005.03.18

Álmomban egy kis zöldséges boltom volt, és nagyon élveztem, hogy boltos vagyok. Gyönyörűen, ízlésesen elrendeztem a kirakatomat, a sok zöldséget, gyümölcsöt, fűszernövényt és vártam a vevőket, de olyanokért tértek csak be, mint Milka csokinyuszi, Nescafé és hasonlók, melyeket nem tartottam mert nem is tartoztak a profilomba. Kicsit szomorkásan azt mondtam, hát jó, tartok ezekből is, hogy legyen választék a vevői igényeknek, de igazán arra vártam, hogy a gusztusos kínálatomra legyen vevő. Aztán gondoltam egyet, hogy átmegyek a szemközti boltba, ahol friss kávét is főznek, és ott volt egy ismerősöm ( az életben egy fiatal írónő). Neki sem volt szinte egész nap egy vásárlója sem, de ez szemmel láthatóan nem zavarta, megfőzte nekem a kávét, mondta, hogy valamilyen vizsgára, meg tanulmányokra készül, vidáman elvoltunk, és aztán mentem vissza a kis zöldségesüzletembe.

Magyarázat: A zöldséges bolt, ahol táplálékot árulok a szellemi tevékenységem, melyre nemigen volt eddig igény, az olvasók mása vágynak. Más is van így ezzel, és nem csinál ügyet belőle.

 

 

2005.03.26

Álmomban egy nagy katedrális környékén tartózkodtam. Igyekeztem ellesni a műhelytitkokat, de amikor rámbízták a vezérlőpult kezelését, össze-vissza nyomogattam a gombokat, kisharang, nagyharang egyszerre szólt, galibát okoztam.

Magyarázat: A katedrális a hit építményeként értelmezhető, a galiba az galiba.

 

 

2005. május 18.

Visszakerültem a korábbi munkahelyemre kereskedelmi igazgatónak, ahol már voltam egyszer ebben az állásban. Annak idején is felráztam a céget a porlepte tespedtségből, most is az vált szükségessé. Bementem az irodákba munkaidő végén, és hatalmas embertömeget találtam. Elkezdtem ott beszélgetni a társasággal, és lassan rájöttem, hogy egy  csomó oda  nem tartozó van ott, nem is ottani dolgozók, csak ott potyáznak, ott laknak, alszanak, fogyasztják a vizet, a villanyt, élősködnek. Amikor erre rájöttem, felszólítottam mindenkit, hogy a nem odatartozók távozzanak, de csak néhányan indultak el tessék-lássék, rám morogva. Erre még jobban kinyitottam a számat, és azt mondtam, aki öt percen belül nem tűnk el, arra kihívom a rendőrséget és lecsukatom. Na erre megindult a folyam, rengetegen voltak, akik a falon voltak, ott aludtak, ott tanyáztak, mert lent az irodákban csak 8-10 ágy volt, ha a dolgozók esetleg ott alszanak, de volt vagy 80-100 lakó/potyázó.

Többször körbejártam az irodákat és szívósan végignézve minden rejtekhelyet elüldöztem az ingyenélőket, és a dolgozókhoz fordultam, akik fásultak voltak, mert a sok költség miatt nem volt semmilyen beruházási fejlesztési lehetőség. Mondtam, hogy lesz nekik rendesebb, új irodabútor, mert amit megspóroltam az ingyenélők kirúgásával, abból telik beruházásra, még  bérfejlesztése is, nekiállunk új utakat szervezni, beindul a turizmus, és életre fog kelni a cég.

Még ekkor is észrevettem pár ravasz potyázót, aki a dolgozók közé vegyült, és megpróbált ottmaradni, és kitettem a szűrüket. Közeledett az este a lefekvés ideje, kerestem magamnak egy kényelmes ágyat, még egyszer körbejártam az irodákat, és találtam még mindig kettőt, de ezek olyan intelligensen, ügyesen, profin végezték a rejtőzködést, hogy azt mondtam, maradhatnak azzal a feltétellel, hogy dolgozni fognak, és ezután jóleső érzéssel nyugalomra hajtottam a fejem.

Magyarázat: A munkahely a saját személyiség, a nagytakarítás önvizsgálat, önfejlesztés. 

 

 

2005.05.25

Egy munkahelyen dolgoztam. Bár egy egy helység volt, üzemcsarnok féle, de földmunkát végeztünk, csákányozás, ásás, lapátolás volt a feladat. Volt a teremben két hölgy is, ők valami könnyebb munkára voltak beosztva, rajzolt térképeket nézegettek, vagy rajzolgatták őket egy védettebb helyen.

Nagy zűrzavar, zaj, aktív földtúrás folyt a munkahelyen. Érezem, hogy valami a nyakamba hullik hátulról. Először földnek hittem, attól sem voltam elragadatva, hogy bepereg az ingem alá, da ahogy odanyúltam is kivettem, észleltem, hogy sz*r, kaka. Méltatlankodva el akartam kiabálni magam, hogy Hé, vigyázzatok már jobban, legyetek másra is tekintettel, de épp amikor kinyitottam a szám, egy újabb "gombóc" érkezett, és pontosan a számba talált.

Nagyon elkeseredtem, elkezdett patakzani a könnyem, elindultam a csarnokból kifelé, kotortam a számból ki az undorító pottyadékot, és elmentem a két hölgy mellett, akiktől részvétet várhattam, és sírva mondtam nekik, elmegyek, elegem van ebből, itt hagyom a munkahelyet.

Magyarázat: A munkahely a földi élet, az ásás, túrás a problémákkal való szembesülés, azok kutatása, azokkal való foglalkozás, ami bár hasznos, de olykor kellemetlen velejárói vannak.

 

 

2005. június 5.

Álmomban külföldi munkahelyen dolgoztam kiküldetésben, de a kiküldetésem ideje lejárt, ezért szépen feltűnés nélkül kezdtem összepakolni a cuccaimat, amiket viszek magammal haza.

Magyarázat: Készülök a földi életem befejezésére.

 

 

2005. június 17.

Álmomban egy hegyen volt a munkahelyem valamivel a csúcs alatt. Amikor mentem a munkahelyemre, mégsem a szokásos, szokványos úton mentem, hanem volt egy hátsó, keskenyebb út, azon valamiféle járgányommal gyorsan felspuriztam egészen a hegy csúcsáig, és utána onnan gurultam vissza az irodámhoz.

Magyarázat: A csúcs alatti munkahely az általam legmagasabbnak képzelt életfeladathoz közeli szintű életfeladatot jelképezi. 

 

 

2005. augusztus 22.

Egy rozoga ház felső szintjén volt a munkahelyem tusolója. A munka végeztével tusolni akartam, de a lépcső nem volt ott, helyette csak egy papírvékony valami lógott, amit egy vékony szög tartott, azon a papírvékony valamin volt pár vékony dudor, azok töltötték volna be a lépcső szerepét, persze használhatatlanok voltak. Nagyon erőlködtem, kínlódtam, hogy a felső szintre feltornázhassam magam a tusolóhoz.

Magyarázat:  A tusoló a megtisztulás helye, erőlködöm, hogy a megtisztulás szintjére felérjek. 

 

 

2005. szeptember 27.

A Rákóczi útról befordultam a Szentkirályi utcába, ahol születtem, és gyermekkoromat éltem. Az utca elején egy csomó új bolt nyílt, illetve a régieket felújították, én pedig szaladtam az utca közepe a házunk felé, haza, és mindenkinek kiabáltam, újságoltam a jó hírt.

Magyarázat:  Újságolom, hirdetem a jó hírt, az Örömhírt.

 

 

2005. október 11.

Kereskedelmi igazgató lettem egy utazási irodánál, tehát volt egy főnök még fölöttem, az igazgató. Az első munkanap láttam, hogy nagyon elhanyagoltak az állapotok, kiadtam a munkákat mindenkinek, igyekeztem szervezni mindent, de alig telt el néhány óra az addig is kelletlenül fintorgó kolleganők közül három bejelentette, hogy elmegy. Az egyik fölényesen, gúnyosan, pökhendien közölte, hogy ő két hét múlva elmegy, ezzel érzékeltetni akarta, hogy vele úgy sem tudok már semmit sem tenni, de én hamar megválaszoltam, hogy a kollektív szerződés szerint másfél hónap a felmondási idő, annál hamarabb csak akkor mehet, ha meg vagyok vele elégedve és elengedem, és a fizetését is csak akkor postázzuk utána, ha minden rendben volt vele, így aztán sikerült lehűtenem a kedélyeket. Egy kolleganő maradt, ő viszonylag normálisnak tűnt, úgy gondoltam, talán kellemetlen lesz az első nap ezzel tudósítani a főnöknek, mintha én lennék a tömeges felmondás oka, de kevesebb munkatársnővel is el lehet látni a feladatokat és inkább legyen két szorgalmas, mint négy lusta. Mire visszamentem az irodámba, minden berendezés szét volt verve, két munkás egy befőttesüvegből bort ivott, és azt mondták, tatarozzák az irodám.

Magyarázat:  Az irodát tatarozzák, személyiségem, fizikai testem átalakulóban, a kelletlen munkatársak a szellemi eszközök, személyiségrészeim.

 

 

2005. október 16

Álmomban külföldön tevékenykedtem. Külföldön valamilyen módon bajbajutott, fogvatartott embereket szabadítottam ki, volt közöttük sok nő, akit prostitúcióra kényszerítettek, de bajbajutott férfiak is akadtak.

Magyarázat:  Külföld = földi lét.

 

 

2005. november 5.

Egy házaspárnál voltam alkalmazásban, mint kereskedelmi igazgató. Magukhoz hívattak, és a férj állandóan azt hajtogatta, keresek egy olcsóbb embert, keresek egy olcsóbb embert.... Felróttam nekik, hogy rögtön más embert akarnak, engem meg sem kérdeznek, hogy mi a meglátásom, majd elmondtam a meglátásaimat. Nem az én bérem sok, hanem az ő vállalkozásuk kicsi, két öreg kicsi villa volt a tulajdonuk a Balatonon, ócska kóceráj mindkettő, azokból nem lehet annyit kihozni, hogy az én fizetésem mellette eltörpüljön. Akkor a feleség kezdett sutyorogni, hogy az egyik ismerősük két ilyen villából mekkora jövedelemre tett szert, amire azt válaszoltam, többre tett szert, az igaz, de olyan áron, hogy még a konyha, meg a vécé is ki volt adva, még ott is aludtak, meg a sufniban, meg a garázsban, a kizsigerelés az nem az én stílusom.

 

 

2005. november 16.

Távol voltam a munkahelyemtől egy régi munkahelyemen tárgyalni, de mire visszaértem, mindenféle zűr fogadott. Arra gondoltam, majd most kipihenem az utazás/tárgyalás fáradalmait a munkahelyemen, ehelyett az irodámban bent ült a tulajdonos elég mogorván, számonkérő arccal, és éreztem, hogy most el fog számoltatni és nem fogok tudni mit válaszolni. Aztán a társtulajdonos valamivel kedvesebben, mi van magával, régebben annyi tűz, lendület volt magában, szedje össze magát! Mivel ők az én főnöki irodámban ültek, valahol helyet kellett keresnem magamnak, de nem találtam megfelelő helyet, íróasztalt, más munkahelyét nem akartam elvenni, de találtam locsi-fecsiző, semmittevéssel, pletykával, ide-oda járkálással foglalkozókat, sőt több irodában kockáztak, és csak nevettek rám, amikor beléptem.

Mérges lettem, hirtelen ráncba akartam szedni a társaságot, az asztalról felkaptam a kockákat és kártyákat hogy ne játsszanak, de ők csak fintorogtak, kelletlenkedtek, megszólítottam egy hölgyet, hogy tudna-e adni egy vaskazettát, ahová a játékokat elzárom, erre ő gúnyosan nevetett, hogy ő ugyan nem, mert azonnali hatállyal felmondott, mellette az édesanyja, ő is csak kuncogott, és éreztem, hogy nincs tekintélyem, nem működik semmi, mert túl vajszívű voltam az emberekkel, nem voltam elég szigorú és követelménytámasztó korábban, és túl nagy szabadságot adtam nekik, és sokat is voltam távol. Így aztán ami intézkedési tervet a tulajdonos számon kért tőlem, nem tudtam kiadni senkinek, magam kellett összeállítanom, és megírnom, de közben a céges autó utielszámolását és üzemanyagfelhasználását is, szóval nyakig voltam a feladatban, kellemetlenségben.

Magyarázat:  Úgy érzem, nem haladok feladataimmal, és odaát nem fogok tudni elszámolni velük. 

 

 

2006. január 4

Álmomban nagy vízen keltem át, egy széles tavon mentem keresztül nyakig érő vízben, és egy vízhatlan táskával vittem a magam és mások beadványait egy tekintélyes ügyvédhez. Leadtam mindent az ügyintézőnek, és vártam a választ, de nem érkezett, ezért érdeklődtem. Az ügyintéző erre kinyitotta a tekintélyes ügyvéd irodáját, és láthattam, hogy az ügyvéd pillanatnyilag távol van, és a beadványaink ott hevernek az asztalán, s amint visszatér, foglalkozni fog velük.

Magyarázat:  Ha imáink, kéréseink nem nyernek az általunk várt időn belül meghallgatást, az nem azt jelenti, hogy minden elveszett.

 

 

2006. január 13

Álmomban egy barátommal egy üzem vezetői voltunk. Tudtuk, hogy már csak másfél napunk van hátra, utána elmegyünk az üzemből, átfutott az agyunkon, hogy fütyülhetnénk az üzem dolgaira, de úgy döntöttünk, az utolsó percig úgy dolgozunk, mintha maradnánk, azon ne vegyen észre senki, semmit. Megrendeltük a kifogyott nyersanyagot, félkészterméket, adalékokat, még a távozásunk utáni időszakra is.

Magyarázat:  A becsület azt kívánja, hogy az ember még az utolsó munkanapján is úgy dolgozzon, mintha nem az lenne az utolsó munkanapja.

 

 

2006. március 14

Álmomban egy nagy tömegszerencsétlenség történt egy csarnokban. Nagy nyugalommal, lélekjelenléttel irányítottam a mentést, higgadtságom mindenkire átragadt, és sikerült mindenkit kimenteni az épületből. Amikor kiértem az épületből a környékbeli mezőre, ahol a sebesülteket ellátták, kellemes érzés fogott el, hogy sikerült az akció.

Magyarázat:  Ha nagy baj van, legalább olyan fontos a mód, nyugalom, higgadtság, mint a konkrét cselekvés.

 

 

2007. április 22

Álmomban Ausztriában voltam, a kinti főnökség megbízott, hogy a Magyarországról vitt házi szalámikat vigyem vissza Magyarországra, mert nyersek, és süttessem át olajban, vagy zsírban, hogy jó házias ízük legyen.   A határon átsétáltam, de ahelyett, hogy az első házba betértem volna, hogy némi pénzért átsüttessem a szalámikat, Mosonmagyaróváron lakó nagynénémhez indultam. Busz nem volt, stoppoltam, felvettek, de menet közben vettem észre, hogy a kocsinak hibája van, és rükvercben halad.  Félúton Mosonmagyaróvár felé kitettek, kerestem a buszmegállót, de nem ismertem ki magam abban a faluban, ritkán jártak buszok, olvashatatlan volt a menetrend, és autók sem akartam stoppal felvenni. Elindultam vissza a határ felé gyalog, hogy egy háznál majd megsüttetem a szalámikat, de ekkor vettem észre, hogy elvesztek, a fekete autóban felejtettem őket, amelyik stoppal felvett.

Magyarázat:  Földi küldetésem elvégzésével komoly gondjaim vannak.

 

 

2007. szeptember 12

Éjszaka érdekes álmom volt. Betegállományban voltam, de kellemetlenül éreztem magam, úgy éreztem, már be kéne mennem dolgozni, baj lesz, hogy otthon lustálkodom, szükség van rám, dolgoznom kell, mi lesz a munkával.

Már elkezdődött a munkaidő aznap, tehát még rosszabbul éreztem magam, hogy késve is megyek be, de bementem dolgozni, ahol aztán a munkahelyi főnök kedvesen elmagyarázta, hogy ne izguljak, ne fontoskodjak, ne lelkiismereteskedjek túlzottan, egész hétre ki vagyok írva, a betegséget jó ki kell feküdni,  ki kell pihenni, nem cél, hogy amint járni tud az ember, rohanjon vissza a munkába (mint manapság) töltsem otthon még a mai napot, meg a hétvégét és majd szépen hétfőn  jöjjek be teljesen gyógyultan, kipihenten dolgozni.

 

 

2007. szeptember 26

Ma meg azt álmodtam, hogy külföldi kiküldetésben voltam, élveztem, hogy érdekes vonzó feladatom lesz, fontos, irányító munka, és amikor a szállásomat kerestem munkásszálló volt, 20-an egy szobában, először egy akkora ágyat akartak adni ami kb. 1 méter hosszú volt csak, mint egy hintaló, leestem volna róla, ráztam a fejem, utána meg a csupasz padlóra mutattak, feküdjek oda. El voltam keseredve, gondoltam nekem normális szállodai szoba járna, beérném egy rendezett munkásszállással is, de ez már elviselhetetlen, fel sem tudnék kelni a földről éjszaka, ha ki kell mennem, és kerestem egy másik munkásszállást.

Magyarázat:  Akinek magasak az igényei, vagy beletörődik, vagy keresi a lehetőségeket.

 

 

2008. március 18

A munkahelyen voltam, egy főnök beszédet tartott, hogy dolgozni, dolgozni, és aztán elment. Ott volt két láda, gondoltam elbírom, felemeltem a két nagy ládát és elkezdtem cipelni.

Arra jött a nagyfönök, még örültem is magamban, hogy nálam a két láda, mert megspórolok egy leszúrást. Ennek ellenére leszúrást kaptam. Azt mondta, ott volt két alacsonyabb beosztású személy, nekem őket kellett volna irányítanom, velük kellett volna fejenként egy ládát elcipeltetnem, nem magamnak cipelni kettőt, nekem az irányítás a dolgom.

Magyarázat:  Mások irányítása is munka, na hanyagoljuk azért, mert magunkra vállaljuk más feladatát.

 

 

2008. április 9

Hó eltakarító brigád tagjaként dolgoztam a városban. Nagyon magas volt a hó, nagy lapáttal kotortam, lapátoltam, ástam egyre mélyebbre, míg valami nyivákolásfélét nem hallottam lentről, és ahogy tovább ástam, megpillantottam egy alagút, vagy járat félét, amiben fakó, kopottas foltokban hiányzó, ritkás szőrű, beteges kinézetű kecskék voltak, és a hirtelen fénytől, világosságtól ijedten pislogtak.

Magyarázat:  Aki meg akarja kímélni magát a  az érlelő, fejlesztő, edző viszontagságoktól, megpróbáltatásoktól, az számoljon arra, hogy immunrendszere legyengül, beteges lesz,  hozzászokik a langymeleghez és a sötétséghez és még az éltető napfény is idegen lesz számára.

 

 

2008. június  20

Álmomban kaptam a munkahelyemen egy új szuper laptopot, amivel mindenféle kommunikációs trükköket lehetett végezni, sok embernek egyszerre üzenetet küldeni, vagy felhívni őket, de nem tudtam a telefonszámlistát bemásolni, ügyetlenkedtem, ezért a munkahelyi főnök segített.

Magyarázat: Isteni segítséget kapok a kommunikációm hatékonyabbá tételében, hogyan kell nagyobb tömegeket megszólítani.

 

 

2008. június  24

Álmomban ap(ty)ámmal együtt dolgoztunk, munkálkodtunk. Nem beszéltünk közben, de jó érzés volt, hogy szavak nélkül is tudjuk egymás gondolatát és egy közös ügyön dolgozunk.

Magyarázat: Jn.10. 30. Én és az Atya egy vagyunk.

 

 

2008. július 26.

Közös képviselő, vagy házmester voltam, vagy legalábbis a ház kapuját álltam neki javítgatni, de nagyon hálátlan dolog volt. Az emberek vagy közönyösek voltak, vagy támadtak, egyetlen egy valaki jött oda segíteni.

Magyarázat: A köz érdekében munkálkodni nem túl hálás dolog.

 

 

2008. július 30.

Álmomban a munkahelyi főnök kívánságára a magasban dolgoztam, egymásra rakott hokedlik tetején volt a kezemben egy iratrendező, vagy könyv, és még valami, de nagyon nem ment a dolog. Elejtettem az iratrendezőt, és az ingatag hokedliállvány tetejéről inkább magam ugrottam le, mintsem leessek, így legalább fel tudtam készülni az esésre, ami nem volt gyors és fájdalmas, egyfajta vitorlázórepüléssel, lebegéssel, lassított eséssel értem földet. Magamban azt mondtam a főnöknek, nem haragudhat, meg kell értse, ez így nekem ott fönt nem ment.

Magyarázat: A kiemelkedés, a kilógás a sorból, a másság fárasztó lehet.

 

 

2008. augusztus 11.

Új munkahelyet kerestem álmomban. Egy magas, elegáns irodaházban tárgyaltam a leendő főnökömmel, egy osztályvezetővel, és egy hölggyel. A hölgy nagy szemeket meresztett, hogy havi 600.000-et kértem, hivatkozott, hogy egy másik embert csak 400-zal vettek fel, én meg azzal érveltem, hogy kisujjamban van a munka, a tengeri herkentyűk importja és forgalmazása, már dolgoztam ilyet, tudom, hogy az import sem könnyű, de igazán a belföldi terítés, forgalmazás a munka neheze. Megmutattam egy pár évvel azelőtti bércédulámat, amin az állt, hogy évi 6,2 millió a fizetésem, nem értékelem túl magam, ennyit érek. Bár elvégeztem volna  havi 400-ért is a munkát, mert szerettem, és különösebben nem volt szükségem a pénzre, de tudtam, hogy nekem havi 600.000 az árfolyamom.

Mintegy jelezve, hogy elfogadják ezt, és felvesznek, a főnököm elmosolyodott, és előhúzott két méretes polipot ajándékba, amit majd finoman elkészítek magamnak.

Magyarázat: Az étel a szellemi táplálék analógiája, tengeri herkentyűket importálni és forgalmazni, annyi mint különleges szellemi táplálékot hozni a szellemvilágból és a Földön terjeszteni.

 

 

2008. augusztus 27.

Új irodát kaptam, felvitt a főnököm, hogy megmutassa, pazar, csupa üveg, gyönyörű kilátás, nagy méretek, elképzeltem, hogy fogok itt élvezkedni, már csak az zavart, hogy nincs kitakarítva, meg valami huzat nem tetszett, amikor valaki megszólalt, hogy valahol kell lennie egy papírnak, amit a felső főnökség írt, hogy érjem be egyszerűbb irodával.

Magyarázat: Vágyaink olykor magasabbra szállnak, mint amivel be kell érjük.

 

 

2008. december 16.

Álmomban 40-50en voltunk egy hatalmas irodában, csúcsértekezlet volt. Csupa specialistát hívtak össze, aki a maga területén a legjobb, és valamiféle csúcsprojekthez készülődtünk. Az íróasztalon a legmodernebb hi tec eszközök, mindenből a legjobb, legdrágább, legprofibb, de éreztük, hogy a leendő feladat is nagy kihívás lesz. A termet már nem volt szabad elhagynunk, vártuk a legfőbb vezetőt, addig az íróasztalunkkal ismerkedtük és egymással diskuráltunk.

Magyarázat: A csúcsprojekt a levegőben lóg, komoly munkára komolyan kell készülni.

 

 

2009. február 10.

A munkahelyemen volt egy hóhér. Részben kivégezte, részben kínozta az embereket, két hatalmas malomkő között lemorzsolta, ledarálta valakinek a karját, stb. Rémisztő volt a látvány, elborzadt az ember, de egy idő múlva erősödött a felismerés, hogy ő nem kegyetlen, vagy gonosz, és minderre szükség van, ő csak végzi a dolgát. Ekkor mély nyugalom, és egyfajta elfogadás lépett fel bennem, majd minden kifehéredett mintegy szimbolizálva a megtisztulást.

Magyarázat: A Sors őrlőkövei kegyetlennek tűnnek, de szükségesek .

 

 

2009. március  18.

A másik álmomban valahol külföldön szállodában, vagy dolgozni voltunk, és hazaindulás előtt voltunk már az utolsó napon. A többiek elmentek enni, engem az izgatott, hogy rendet hagyjunk magunk után, illetve elvégezzük a nekünk kiadott feladatokat. Rámoltam, rendelkeztem, de a többiek nem jöttek, így úgy gondoltam, akkor elvégzem a munkát egyedül, amennyire tudom. Két görgőkön haladó tolóajtót kellet még biztonságosan összekötni, hogy utána együtt lehessen húzni őket.

Magyarázat: A kiadott munkát el kell végezni, utána jöhet az evés-élvezet.

 

 

2009. május 14.

Azt álmodtam, hogy egy kórházban dolgoztam, és munka után szép ünneplőbe öltöztem.

Magyarázat: A kórházi munka a földi élet, munka után le kell mosakodni és szép ruhát kell venni.

 

 

2009. július 16.

Ma éjszaka álmomban a cég tekintélyes idős vezérigazgatója komoly, meghatározó állásba helyezett a vállalatnál. Egyből voltak terveim, sok  mindent másképp akartam csinálni, mint korábban volt. Elgondolkoztam, mit fog szólni a nagyfőnök, hiszen a korábbi rendszert engedte, de gondoltam, ha engem nevezett ki, akkor az én gondolataimat fogom most keresztülvinni.

Magyarázat: A puding próbája az evés. Aki mer az nyer.

 

 

2009. augusztus 13.

Álmomban útfelügyelő és útkarbantartó voltam. Figyeltem az utakat és kijavítottam a hibákat.

Magyarázat: A szellemi utakat ugyanúgy karban kell tartani, mint az autóutakat.

 

 

2009. augusztus 18.

Álmomban egy nagy építkezésen, építményen dolgoztunk, sokakat elbocsátottak, nagy racionalizálás volt, már átadáshoz közeledett az építmény, de a főnök éreztette velem, hogy rám számít, rám szükség van, sőt egyfajta partnerként beszélt velem, nem mint beosztottal.

Magyarázat: A nagy építmény átadáshoz készül, a Föld, és az emberek élete válaszúthoz érkezett.

 

 

2009. augusztus 28.

Egy raktár őre voltam, vagy ott álltam előtte. Egy nő az út túlsó felére állt, mintha csak véletlenül állna oda, a cinkosa pedig belopózott a raktárba, és szándéka szerint feltűnés nélkül kidobált a fejem felett pereceket, s nő meg elkapta, és gyorsan eldugta, hogy ne lássam. De nagyon ügyetlenek voltak, vagy nekem volt jó a szemem, mert mindent láttam, csóváltam is a fejem a nő felé, aztán az egyik perecet olyan rosszul dobta a társa, hogy a kezembe esett, elkaptam, és átdobtam a nőnek, és mondtam neki, hölgyem, felesleges igyekezet, mindet ki kell majd fizetniük, nem lehet ügyeskedni, mindennek meg kell fizetni az árát.

Magyarázat: A mai hazug média azt sugallja, hogy aki "okos" szebbé, jobbá, komfortosabbá teheti az életét, napozás nélkül lehet barnulni, koplalás nélkül fogyni, tornázás nélkül előnyös alakot szerezni, amit a Jóisten nem adott meg, azt  az ember pénzért megveheti magának, tanulás, szorgalom, és tudás nélkül lehet vezető pozíciókba kerülni, sztár lehet az is, aki egy értelmes mondatot nem tud kimondani, ügyeskedéssel, spekulációval, értékteremtés nélkül, könnyedén értékmérőhöz, pénzhez lehet jutni, hatalomhoz juthat mások felett, aki méltatlan rá, mert visszaél vele, pedig ez nem igaz, mindennek meg kell fizetni az árát.

 

 

2009. szeptember  7.

Volt egy megszokott kényelmes munkahelyem, ahol már reflexből, kényelmesen végeztem a munkámat. Amikor reggel bementem dolgozni, közölték, hogy áthelyeztek egy teljesen másik helyre, és más munkakörbe. Volt aki kárörvendett, és azt mondogatta, hogy találtak olyan dolgokat az íróasztalomban, ami rossz fényt vet rám, de ez irigyem volt, valaki elvezetett az új munkahelyemre, ami egy nem túl fényes nagy épületben volt, elég lepusztult hely volt, igaz a régi is, de azt megszoktam, kényelmes, otthonos volt.

Itt már más volt a légkör, nem az, hogy leváltottak, és kvázi nem jól végeztem a munkámat, hanem látszott, hogy fontos nekik, hogy jól érezzem magam. A végén kiderült, hogy egy egész modern, szép, világos, virágos, elegáns bútorokkal berendezett részlegben fogok dolgozni, amikor megérkeztünk a  részlegbe, kérdeztem, hogy hol a leendő közvetlen főnököm, be akarok mutatkozni, és átvenni tőle, hogy mi lesz a feladatom, munkához akarok látni.

Magyarázat: Bár az ember ösztönösen azt teszi, nem kell félni a változástól, és nem kell a kényelmes megszokott életünkbe beleragadni. Életemben új kihívások, feladatok várhatók.

 

 

2009. szeptember  15.

Egy munkahelyen dolgoztunk többen, volt egy idős tekintélyes főnök, de nem sokat beszélt hozzánk és nagyon sokat kellett dolgozni. Már sötét volt, már késő este volt és még mindig dolgoztunk és úgy éreztem, ez a főnök egy kegyetlen, szívtelen zsarnok, aki kihajtja a lelkünket, nem ad fizetést, elnyom minket. Már mozdulni is alig bírtam, amikor elaludtunk, de elhatároztam, reggel az lesz az első dolgom, hogy ha nem ad rögtön egy hatalmas összeget, akkor egy nagyot behúzok neki, és nem folytatom a munkát, és a többieket is erre buzdítom.

Aztán elkezdtem ébredezni, a főnök jó sokáig hagyott minket lustálkodni, mindenki apránként magától ébredt fel, a főnök szólt pár szót hozzám, és akkor már egész kedves, együttérző embernek láttam, már nem volt harag bennem, hanem mentem és folytattam a munkát.

Magyarázat: Tempora mutantur et nos mutamur in illis. Változnak az idők, és változnak az emberek. A test lámpása a szem, az idő múlásával először látásmódunk változik. A szellemi sötétségben éjszakában a fejlődésért robotolva Istent kegyetlen rabtartónak éljük meg, ahogy tudatunk ébredezik, világosodik, úgy istenképünk egyre jobban átalakul.

 

 

2009. szeptember  20.

Álmomban egyre rosszabbul éreztem magam a munkahelyemen, egyre nyomottabbá, feszültebbé vált a légkör. Átszervezések voltak, de nem kaptam értelmes munkát, nem is volt pontosan meghatározva mi az új munkaköröm, feladatköröm, próbáltam valami értelmes munkát kitalálni magamnak, de az sem ment, összességében az illik a helyzetre a legjobban, hogy nem a képességeimnek megfelelően foglalkoztattak. Egy volt beosztottam is ellenem fordult, azt mondta nem jól használtam a céges autót, amit persze ő akart megkaparintani, anélkül pedig szinte lehetetlen volt számomra a távoli otthonomból a bejárás. Szeretem a régi munkahelyem, sokat dolgoztam ott, keserves volt a döntés, de meghoztam magamban, beszélek a főnökséggel, vagy megerősítenek a pozíciómban és kapok értelmes munkát, vagy felmondok és más állást keresek.

Magyarázat: Isten útjai kiszámíthatatlanok. Ha az ember önjelölt próféta, érezheti úgy, hogy nem a képességeinek megfelelően foglalkoztatják. Az ember szabad, felmondhat, kereshet másik állást.

 

 

2009. szeptember  21.

A második álomban a régi munkahelyemre, a M. céghez  kerültem vissza ügyvezetőnek. Nagy rendetlenség és szervezetlenség uralkodott a cégnél, a dolgozók szinte semmivel sem foglalkoztak. Szépen elkezdtem feltérképezni a helyzetet, hogy kit tartok meg, kit bocsátok el, kinek mi lesz a munkaköre és kinek milyen feladatot adok ki. Magamhoz hívtam a titkárnőmet, és rögtön kiadtam neki, hogy az irodámon az összes zárat cserélje ki. Tudtam, hogy rendbe tudom tenni a céget, csak némi szigorra és következetességre is szükség van hozzá.

Magyarázat: Visszatérő álmom az elkanászodott dolgozókról az alszemélyiségek restségére, és  az alkalmazandó gyógymódra utal.

 

 

2009. szeptember  24.

Ma azt álmodtam, hogy a munkahelyen a nagyfőnök titkárságának vezetője, titkára lettem. Az elődömet áthelyezték, vagy nyugdíjba ment és engem neveztek ki. Kicsit lámpalázas voltam, nem tudtam, mi fér össze az új beosztásommal, T. I. kívülről integetett, én még azt is cikinek tartottam, hogy szolgálatban egy sms-t írjak neki, hogy most nem aktuális cseverésznem vele...

Magyarázat: Álmaimban a nagyfőnök Isten, a titkári beosztás a főnökhöz vezető út állomásának felel meg. Az ember hajlamos mesterkélten viselkedni, ha új beosztásba kerül, amit még alig ér fel.

 

 

2010. február  3.

Ma is a Nagyfőnökkel álmodtam. Én kisfőnök voltam, a cégünknek török turistákat kellett szervezni, de nem ment valami fergetegesen, kínunkban azt találtuk ki, hogy ornitológiai látványosság címén egy pulykafarmra vittük a törököket. De csak 3-4 török lézengett, nem voltak nagy csoportok....  A nagyfőnök nem szólt semmit, de én nem voltam megelégedve az eredményeinkkel...

Magyarázat: A mai világban ufónak nézik, aki komolyan keresi Isten országát.

 

 

2010. február  17.

Álmomban a munkahelyi főnököm a lehető legkedvesebb hangján felhívott telefonon és finoman, lágyan kérdezte, hogy volna-e kedvem dolgozni, én meg nem válaszoltam neki, csak hallgattam a telefonban, mert a feleségemmel való problémák miatt kedvetlen és sértődött voltam. A feleségem valamivel nagyon megbántott,  én meg kedvetlen, és bosszús voltam, és emiatt voltam csendben, a főnökkel nem volt semmi bajom.

Magyarázat: belső problémáim, egómmal, alszemélyiségeimmel való viszonyom Istennel való kapcsolatomat is befolyásolja.

 

 

2010. február  18.

Közmunkán voltunk, és ki mennyit dolgozott, annyi értékben írtak jóvá a hitelkártyáján, amivel lehetett ebédszünetben, meg munkaidő végén a gyógyszertárban vásárolni. Orbán Viktor is ott volt a közmunkán, elég nagy mellénnyel járkált ide - oda, és a gyógyszertárban is összefutottunk. Én elég jól kiválasztottam a gyógyszereimet, olyat választottam, ami nem is méregdrága, természetes, és hat is, például gyógyfüvekkel ízesített zselés gumicukrot. Amikor mentem fizetni a pénztárhoz, Orbán Viktor is ott kóválygott, lerakta a pultra a cuccait, de még elment, így aztán amikor számoltak nekem az ő egyik cuccát is hozzá akarták számolni. Észrevettem, hogy az nem az enyém, egy csomagban homeopatikus levegő volt. Gondoltam már a homeopátia is egy kérdéses dolog, mert hatóanyag nélküli, plusz ez még levegő, tetejébe méreg drága, gyorsan szóltam, az nem az enyém, hanem az Orbán úré, és fizettem a dolgaimat, még pénzem is maradt, pedig több gyógyszert is vettem.

Magyarázat: Üresen hangzó ígéretek (homeopatikus levegő) a Fidesztől, aminek az árát az emberek fizetik meg a végén. (nagyobbik fiam megfejtése) Nekem annyi az álom üzenete, hogy jól sáfárkodom a hitelkártyámon lévő összeggel, felhalmozott szellemi tartalékaimat jól osztom be.

 

 

2010. február  19.

Ma azt álmodtam, hogy valahol főnök voltam, 12-14 beosztottam volt, és elég jól mentek a dolgok. Aztán elaludtam, másnap visszamentem, de akkorra más emberek voltak ott, és bizony eléggé elkanászodtak, csak tessék-lássék kóvályogtak, és nem csináltak semmi érdemlegeset.

Magyarázat: Az elaludtam, másnap visszamentem, a  meghaltam, újra leszülettem analógiája. Egy korábbi életemben sikeresebben,  zökkenő mentesebben mentek a dolgok.

 

 

2010. március  5.

Egy nagy cégnél dolgoztam, és a cégnél elég nagy volt a lazítás, a munkaidőt is sokan alig tartották be. Épp az udvaron haladtam keresztül, tán valami kézikocsit toltam, amikor látom, hogy az udvar közepén a főépület előtt ott áll a nagyfőnök. Még egyfajta elégedettség is volt bennem, lám van itt főnök a cégnél, sokan már azt hitték, bármit megengedhetnek maguknak, nincs is, mert sosem lehetett látni. És elégedettség volt bennem, mert úgy éreztem, én akkor is dolgoztam, amikor nem volt szem előtt, most pedig láthatóan ellenőrzi a dolgozókat.

Ahogy közeledtem felé úgy tűnt, hogy kézfogásra tartja a karját, készültem, hogy kezet fogjak vele, de még közelebbről láttam, hogy műkeze, fakeze van. Ennek ellenére úgy éreztem, hogy fakéz, nem fakéz kezet fogok vele, de amikor már egészen közel voltam, biccentett, intett egy aprót a fejével, hogy menjek tovább, nem lesz kézfogás.

Magyarázat: Sokaknak alszik az ébersége, mert nem látják Istent összefont karral a főépület előtt állni, amint ellenőriz. Azt még valamennyire értem, hogy az udvar közepén nem lesz kézfogás, nem fog velem Isten nyilvánosan közösséget vállalni. talán nem aktuális, Ő biztos jobban tudja. A fakéz ellenben megfejthetetlen rejtély marad, mert a szememben Isten tökéletes.

 

 

2010. március  12.

Álmomban darus voltam, egy nagy daruval kellett bonyolult feladatokat elvégeznem, például egy teherautót egy szűk helyről kiemelnem, és egy ferde szűk másik helyre beraknom. Néha kockázatos volt a helyzet, megbicsaklott a teherautó, de nem ütődött és a lánc sem szakadt el, és a daru karja sem törött le,  probléma nélkül megúsztam.

Aztán később megint darus voltam, akkor egy hang mondta mindig, hogy emeld, állj, lengesd meg, most tedd le, akkor tökéletesen, precízen ment minden, pedig akkor már még nagyobb daruval dolgoztam, és például vasúti motorvonatot tettem le a sínre, ahol milliméter pontosan kell dolgozni.

Magyarázat: Nagy erőkkel, energiákkal dolgozom, hatékonyságom növekszik, ha a belső hangomra, a magasabb szellemi irányításra hagyatkozom.

 

 

2010. március  14.

Álmomban egy rádióadóbál dolgoztam, de a kollegáim, kolleganőim nem szerettek, kiközösítettek. Például Katalin napi műsor volt, ők mindent stúdióvendéget körbekedveskedtek, megpuszilgattak, én meg azt mondtam, nincs olyan, hogy nekem mindenki egyformán szimpatikus legyen, aki Katalin, én csak annak adok puszit, aki olyan szimpatikus.

Beviharzott egy férfi, rögtön riport volt vele, és amikor elment akkor is csak róla beszéltek a műsorban, én meg azt mondtam, miért kéne nekünk őt reklámozni, amikor neki van saját rádióadója, reklámozza ő ott saját magát.

Magyarázat: Nézeteim nem vágnak egybe a koreszménnyel,  a mindenki felé irányuló szirupos jóságossággal, kényszeredett segíteni akarással, mely a "jó" egyoldalúságát igyekszik izzadságszagúan megcélozni.

 

 

2010. március  17.

Egy embercsoport közepén álltam, és nitroglicerin volt rám bízva, hogy őrizzem. Hogy ne legyen túl egyszerű, egy régi magyaros szarukürtbe volt töltve, valami szarvasmarhának a szarvából készült, a hegye lukas volt, oda egy kis kupak volt húzva, vagy kis dugó volt, hogy ne folyjon ki belőle és madzaggal vállon tartottam ezt az igen veszélyes dolgot. Éreztem, hogy nagy felelősség a robbanószerre vigyázni, és akármennyire körültekintő voltam, a hegyén lévő kis kupak, vagy dugó meglazult, és a nitroglicerin elkezdett kifolyni a földre. Óvatosan letettem a földre, mert egyre jobban folyt, majd hangosan kiabáltam és integettem az embereknek, hogy el innen,  el innen, mert tudtam, hogy ha berobban, akkor hatalmas lesz az ereje. Én is elfutottam, és fedezékből néztem, amikor bekövetkezett az esemény. Meglepetésemre és szerencsére azonban nem berobbant a nitroglicerin, hanem belobbant, hatalmas fehér láng lett belőle és ez hatalmas fényt, világosságot támasztott.

Magyarázat: A magyar közönségnek szóló könyvem figyelemfelkeltő, ébresztő hatású, harsány, akár a harsona, vagy szarvkürt. Tartalma robbanékony, felkavarta már eddig is az embereket, és ahogy a nitroglicerin egyre jobban folyik, a könyvem egyre ismertebb lesz, tartok   a heves reakcióktól. Magam is fedezékbe menekülök, de végül világosságot, megvilágosodást hoz sokaknak a rám bízott üzenet.

 

 

2010. március  21.

Álmomban nagyon mélyen aludtam, felébredtem, felkeltem, és elindultam a céges autómmal a munkahelyemre a kedvesemért, hogy együtt menjünk tovább kiküldetésbe. Ő már korábban bement dolgozni. Annyira álmos, álomittas voltam még, hogy túlmentem a munkahelyen, nem vettem észre, aztán nagyon figyelve, vigyázva visszatolattam, nehogy elüssek valakit, visszafelé is túlhaladtam, aztán megint előre kellett menni, míg odaértem a munkahelyhez és keresni kezdtem a párom.

Magyarázat: a szellemi felébredés nem jelent azonnali teljes éberséget főleg hosszú mély szellemi alvás után. Adódhatnak kezdeti ügyetlenkedések.

 

 

2010. március  25.

Álmomban filmforgatáson dolgoztam világosítóként. Nem voltam megelégedve a fényviszonyokkal, ezért további reflektorok alkalmazásáról döntöttem.

Magyarázat: Ha elégedetlenek vagyunk munkánk hatékonyságával, nem tudunk elég szellemi világosságot teremteni, akkor fokozni kell erőfeszítéseinket, több eszközt kell bevetnünk.

 

 

2010. április  5.

Álmomban volt egy főnök-tulajdonos, nála dolgoztam, mint Magyarország szakértő-tanácsadó. Izraelből jöttek befektetők, valami bio dologba akartak belevágni, bionövény termesztésbe, és valami wellness témába. Elmagyaráztam nekik a lehetőségeket, és amikor valamit adni akartak, azt mondtam, a főnökkel rendezzék, én a főnökkel vagyok viszonyban, nekem az a fontos, hogy ő elégedett legyen a munkámmal.

Magyarázat: A főnök Isten, az izraeli befektetők talán a szellemi Jeruzsálemből jötteket jelképezik. A bio növény a természetes, egészséges szellemi táplálék.

 

 

2010. április  11.

Álmomban új dolgozó voltam egy külkereskedelmi vállalatnál. Nagy nyugalom, lezserség, lazaság volt a cégnél, de bennem már ágaskodott a munkavágy a tenni akarás. Egy régi barátom, akivel együtt jártunk a Főiskolára, ott volt, felajánlottam, hogy elvégzem valami munkáját, míg elmegy az irodából, de nem lett belőle semmi, nem tartott rá igényt. Aztán egy másik kollega, aki nem rég volt ott, de hozzám képest törzsgárda tag volt, azt mondta főz egy jó erős kávét kettőnknek.

Magyarázat: A külkereskedelem a szellemvilággal való információcsere, kapcsolattartás allegóriája. Már türelmetlenül várom a feladatokat, egyelőre szellemileg frissülök, élénkülök.

 

 

2010. május  26.

Azt álmodtam, hogy egyszemélyes cég ügyvezetője vagyok, nincsenek beosztottaim, és csak a külföldi tulajdonos irányít.

Magyarázat: Küldetésem egyszemélyes.

 

 

2010. július 5.

Egy nagy cégnél voltunk ketten egy kollegámmal marketingesek. A következő időszak marketing tervét kellett kidolgoznunk és prezentálnunk a cég egy magas vezetőjének. Kicsit sajnáltuk, hogy nem az idős, tekintélyes tulajdonosnak prezentálunk, mert ő emberibb volt, kevésbé volt háklis, de így sem volt rossz a prezentáció, minden rendben ment, a terveket elfogadták.

Magyarázat: Minden jó, ha a vége jó, a tervre a szellemvilág áldását adta.

 

 

2010. július 27.

Álmomban sokat dolgoztam a munkahelyemen, sokszor késő estig is bent maradtam, mégis, vagy talán pont ezért elkezdték terjeszteni rólam, hogy nem dolgozom, hanem magánügyeket intézek, és túl sokba kerülök a cégnek. Ezekre még válaszolni is méltatlan lett volna, nem akartam magyarázkodni, inkább fontolóra vettem, hogy felmondok és más munkahelyet keresek.

Magyarázat: A túlbuzgóság a hiúság szülőanyja, és a restekben irigységet gerjeszt.

 

 

2010. augusztus 6.

A munkahelyemen annyira nem volt munkám, és annyira akartam már tenni valamit, hogy a szemeteseket papírkosarakat kezdtem el rendezgetni, ürítgetni. nagy szemetes, kis szemetes, másik szemetes,  papírkosár, asztali papírkosár, hamutartó etc.

Magyarázat: Das Rennpferd schart schon, azaz a ló már kapar a lábával a versenypályán, mert .már a verseny lázában ég, és futni szeretne.

 

 

2010. augusztus 30.

Egy nagy kórház pincéjében/alagsorában  voltam a patológiai osztályon. Tudtam, hogy nekem most itt a helyem, ide jöttem dolgozni, de nem fogadott senki, látszólag nem igen törődtek velem. Hatalmas nagy sürgés-forgás volt, figyeltem, hogy mit dolgoznak, igyekeztem ellesni, és beszállni a munkába. Voltak tekintélyes orvosok, idősebb boncmesterek, fiatal boncsegédek, műtősfiúk, idősebb és fiatal ápolónők, és sok fiatal, vidám, szeleburdi orvostanhallgató.

Láttam, hogy például egy soron ki voltak készítve a hullák, és szőrtelenítő tapasszal távolították el az arcukról a borostát. Figyeltem, hogy csinálják, aztán legyőztem a viszolygásomat, hogy egy hullához érjek, s én is nekiálltam dolgozni.

Jó sokat dolgoztam már mindenféle munkát, amikor eszembe jutott, hogy itt a pincében azt sem lehet tudni, mikor van reggel és este, munkaidő vége, úgy éreztem elszállt már az idő, sok új arc is volt, ezért elkezdtem kérdezgetni, hogy gyerekek, hogy van itt a műszakbeosztás, mikor lehet hazamenni, de nem  válaszoltak, csak dolgoztak tovább. Két boncsegéd srác nagy energiával a boncterem takarításával foglalkozott, a felhalmozódott vastag réteg szennyet távolították el, beszálltam én is a nagy munkába, toltuk, lapátoltuk, söpörtük, vízzel csapattuk, hogy szép tiszta legyen a kövezet.

Utána összejöttem egy ott dolgozó ápolónővel, románc szövődött közöttünk.

Magyarázat: A  szellemi halottakkal való foglalkozáshoz le kell küzdeni a viszolygást. Míg munka van, dolgozni kell. Párt is találhat az ember hasonszőrűt.

 

 

2010. szeptember 4.

Egy nagy élelmiszeripari üzemben dolgoztam minőségellenőrként. Készételeket készítettünk egy hatalmas csarnokban, a csarnok tetején volt egy üvegkalickába az irodám, ahonnan a magasból mindent beláttam. Jöttek külföldi vendégeink, őket meghívtuk ebédre és ebéd közben kérdezték tőlem a lecsó receptjét.

Magyarázat: Jó rálátásom van mindarra, amit ma szellemi táplálékként kínálnak. Egyszerű, könnyen emészthető szellemi táplálék receptjét kérdezik tőlem.

 

 

2010. szeptember 4.

A második álmomban a cég marketing vezetője voltam. Volt egy asszisztensem, mivel minden új belépőnek, távozó dolgozónak, és vendégnek egy-egy ruhát adtunk, neki mondtam meg, hogy ki, melyik ruhát kapja. Volt aki sárga-fehér csíkos inget kapott, volt aki kék-fehér kosztümöt, mindenki az egyéniségéhez illőt. Volt, akinek én adtam át személyesen a ruhát.

Magyarázat: Minden lélek ruhaként személyiséget ölt magára testetöltéskor.

 

 

2010. szeptember 18.

Bent voltam az irodában amelyik közös a cég igazgatójának irodájával. Belegondoltam, milyen hosszú telt el azóta, hogy fizikai munkásként kezdtem a cégnél, és mennyire megérte megbecsülni magam, hogy ilyen magas beosztásba kerültem, az igazgató közvetlen munkatársa vagyok. Még a fehér ingeinket, nyakkendőinket, öltönyeinket is egy közös szekrényben tartjuk. Egymás kölcsönös tiszteletén és megbecsülésén és mély bizalmon alapul a kapcsolatunk, amire az a kifejezés illik, hogy idilli.

Épp a kivasalt fehér ingeimet tettem be a közös szekrényünkbe, amikor benyitott az igazgató, mert csörgött a telefonja. Felvette, majd kezét a kagylóra tapasztva megkérdezte, nem tudom-e, hogy reggeli kiszállítás passzolt-e, volt-e minőségi probléma. Valamilyen reklamáció lehetett a telefonban. Mondtam, hogy rendben volt, reggel ott voltam a felrakodásnál.

Magyarázat: Isteni Énemhez, legbelsőbb önvalómhoz közel érzem magam, boldogságom idilli.

 

 

2010. szeptember 26.

Korán bementem a munkahelyemre, ahol az igazgató titkára voltam. A többiek folyamatosan érkeztek be. Kerestem a helyem, mint új ember, ebben a beosztásban, rendezkedtem a titkárságon, elrámoltam áthelyeztem dolgokat. Különös pozíció ugyanis az igazgató személyi titkárának leni. A legfelsőbb vezető közvetlen beosztottja, neki beosztottja nincs, de mivel munkája során a főnök akaratát is közvetíti, a legfelsőbb vezető hatalmából és tekintélyéből is rávetül, ugyanakkor mégis csak egy titkár, csak egy beosztott, akinek egyetlen beosztottja sincs. Még egy  osztályvezető is magasabb beosztás, pláne egy főosztályvezető, vagy a gazdasági igazgató, akik sok beosztott munkáját irányítják, de mégis ott van, hogy bár csak egy titkár, azonban a legfelsőbb vezető személyes munkatársa.

A nagyvállalatnál ennek megfelelően vegyes volt a fogadtatásom az új pozíciómban. Voltak, akik korábban is kedveltek, és örültek az előléptetésemnek, és gratuláltak. A titkárságon dolgozott két titkárnő, az egyik barátságos volt, a másik kifejezetten szívből szeretett és támogatott. Jól is jött ez nekem, mert például volt egy idősebb osztályvezető, vagy főosztályvezető, aki az én helyemre pályázott, és kígyót-békát kiabált rám minden lehetséges fórumon, és el akart lehetetleníteni. Bármit tettem, mindent kiforgatott és valami rosszat magyarázott bele. Voltak különböző vezetők, akiket tiszteltem, becsültem a munkájuk miatt, ők is barátságosak voltak velem, de pl. a gazdasági igazgató egy tarka afrikai inget vett fel, és úgy gondoltam, neki nem illene ilyen öltözékben munkába járni. Rám nézett, látta, hogy öltönyben vagyok, és elszaladt hamar átöltözni, mielőtt bejön az igazgató.

Egyre nagyobb volt a sürgés-forgás, lassan közeledett a munkaidő kezdete, az igazgató még nem volt bent a cégnél, éreztem, hogy valami miatt szűk a zakóm, azt hittem vastag mellényt vagy pulóvert vettem  a zakóm alá, és le akartam vetni, még mielőtt az igazgató beérkezik. Ahogy magamra pillantottam, észrevettem, hogy két inget vettem fel, ráadásul egy sötétbarnát vettem felülre, noha fehér vagy legalábbis világos ing illett volna, ezért gyorsan kigomboltam, és lehúztam.

Magyarázat:Szerepem ellentmondásos, nem rázódtam bele, fogadtatásom vegyes, anyagi vágyaimat levetem Isten (országának) megérkezése előtt.

 

 

2010. szeptember 27.

Egy nagy csarnok mennyezetére feliratokat festett egy páros. A férfi fent volt a létrán és festett, a nő kezében volt a terv és ő lentről instruálta. Én voltam  a minőségellenőr, figyeltem, hogy ne legyenek hibák, illetve jó irányban legyenek a betűk, hogy az emberek lentről felfelé nézve el tudják olvasni, és közben ne törjön ki a nyakuk…

Magyarázat:A mennyezetre festett szöveg a menny üzenete, szellemi tanítások.

 

 

2010. szeptember 29.

Álmomban egy nagy múzeumban dolgoztam.

Magyarázat: Szellemi kincsek megőrzésén munkálkodom.

 

 

2010. szeptember 30.

Hagyományos, hatalmas nagy Kraz betonkeverő mixerautó vezetője voltam, és fáradhatatlanul róttam a kilométereket, kerültem, fordultam, még most is fülemben a motorkerregése…

Magyarázat:Szellemi építőanyagot szállítok

 

 

2010. szeptember 30.

Álmomban romos bazilikák között jártam-keltem, amit munkások tataroztak, restauráltak, de szemmel láthatóan sikertelenül. Ledőlt toronycsúcs a földön, mindenfelé törmelék, kosz zűrzavar. Tudtam, hogy pl az egyiknél a két torony között 1,20 m volt a különbség. valaki kérdezte tőlem, hogy mi a baj a toronycsúccsal, azt válaszoltam, a bazilikák restaurálásával nem foglalkozom.

Magyarázat: A meglévő vallások eddigi hagyományainak helyreállításával nem foglalkozom.

 

 

2010. október 28.

A második álmomban egy céghez mentem dolgozni. A csoportunk feladata a cég reklámozása volt. Voltak helyeink közterületeken, és oda kellett a cég plakátjait, reklámjait kiragasztani. Noha mindenki tudta, hogy szigorú az igazgató, és alaposan leellenőrzi, számon kéri a munkát, nem szereti a kihasználatlan lehetőségeket, és elbocsátja, aki trehány, sokan még sem törődtek a munkával, hatalmas felületek maradtak reklám nélkül, és éreztem, ebből nekik még bajuk lesz. Én még a cég hagyományos felületein túlmenően is gondolkoztam, új felületeken járt az eszem, ahol hirdethetnénk a cég tevékenységét.

Magyarázat: A kapott talentumokkal el kell számolni.    Mt.25.14-30.

 

 

2010. október 30.

Hatalmas nagy kiterjedésű munkahelyen dolgoztam, a munkaidő végeztével indultam haza. Közben bekeveredtem egy épületbe, ahonnan nem találtam a kijáratot. Egyszerre csak egy táblát láttam, Csak zsidóknak! Kicsit kellemetlenül éreztem magam, egyrészt mert a felirat kissé barátságtalannak tűnt, másrészt érthető is volt, hogy egy zsidó közösségi házban a zsidók maguk közt akarnak lenni. Volt ebédlő, imatarem, különféle helyiségek, irodák. Ezek között bolyongtam, volt ahol még építkezés folyt, nem volt kész teljesen, és nagy nehezen találtam csak meg a kijáratot. Nem akartam kellemetlen helyzetbe kerülni, hogy illetéktelenül tartózkodom ott. Aztán az épület kapujában megláttam egy kolleganőmet, aki a központban a titkárságon dolgozott, ahol én is, ő pedig megkérdezte, átvette már a részvényeit?

Abból kiderült, hogy nem hogy illetéktelenül jártam a zsidó közösségi házban, hanem mint részvényes résztulajdonosa vagyok, mert a központ a tulajdonosa, ahol dolgozom, és mint dolgozó nekem is jár a részvényekből.

Magyarázat: Minden vallás egy Istent tisztel, aki Istent szolgálja, az minden vallásban otthon van valamelyest.

 

 

2011. január 31.

Álmomban pap voltam és prédikáltam a templomban. Egy kérdést tettem fel a prédikáció közben, s miközben a választ vártam, végigpásztáztam a hívőkön, és ekkor vettem észre, hogy egy-két kivétellel mindenki háttal áll nekem. Voltak, ketten-hárman, akik  válaszoltak, még a háttal állók közül is.

Magyarázat: Szellemi-spirituális küldetéssel rendelkező embernek tartom magam, de az emberek reakciója csekély, nem tartanak rám igényt.

 

 

2012. április 17.

Ma éjszaka két jelentős álmom volt. Az elsőben azt álmodtam, hogy a cégnél (amit régi munkahelyem, az építőipari vállalat és annak vezérigazgatója jelenített meg) nyugdíjba ment az idős tekintélyes vezérigazgató, és engem jelölt utódjául. Éreztem magamban az erőt ugyanakkor mégis csodálkoztam, hogy ilyen fiatalon és ekkora karrierugrással a csúcsra kerültem, osztályvezetőből vezérigazgató lettem. Némi belső bizonytalanság után megnyugodtam, hogy menni fog a feladat.

Magyarázat: Isten emberének, földi képviselőjének érzem magam (noha ennek nem sok alapja van,  a feladathoz „pénz, paripa” is jár, a velem szembeni érdektelenség nem arra utal, hogy Isten kijelölt képviselője lennék).

 

 

2012. április 17.

A második álmomban egy nagy templomban voltam, ahol éppen mise következett volna, de nem volt pap, így aztán úgy adódott, hogy beugrottam, úgy emlékszem, valaki felkérésére. Örültem neki, mert tudtam, hogy jó, eredeti misét fogok mondani, ismertem a szertartás részleteit, tudtam a latin nyelvű miseszöveget, tudtam, hogy fel fogom kavarni a híveket. Kimentem a sekrestyébe, hogy előkészüljek, még a misebor kiválasztására is gondot fordítottam, kerestem a kellékeket, a kelyhet az ostyát úrfelmutatáshoz, a miseruhát, de amikor bementem a templomba, egy öreg kampós orrú pap elfoglalta az oltárt és mondja a misét és ezen eléggé elkeseredtem.

Magyarázat: Az intézményes egyházak szellemi embereit konkurenciának érzem.

 

 

2012. december 18.

Álmomban egy úthálózatot jártam be, és félkész útellenőrző műszerállomások telepítését igyekeztem befejezni, mert elhanyagoltnak tűntek, és csak megkezdve voltak, sokszor az is rosszul. Sok helyütt nem volt meg az összes alkatrész, vagy szét volt szóródva, és az útban a megfelelő lyuk sem volt kifúrva, így aztán nem volt könnyű ezekből a helyekből valamit kihozni.

Volt olyan hely, ahol minden leendő tartozék is oda volt készítve, még az őrkutyák is, azonban az őrkutyák még kutyakölykök voltak, akik majd felnőve őrzik a műszerállomásokat, és gyárilag le voltak zsugorfóliázva úgy, hogy csak az orruk hegye látszott ki. Láttam, hogy ez így nem jó, a fólia alatt beizzadtak szegények, majd megfulladtak, ezért leszedtem róluk a zsugorfóliát, a kis kutyakölykök meg hálásan ugrándoztak a fejemen és nyalogattak.

Egyszer csak az egyik állomásnál odajött a hivatalos telepítő cég két munkása és az egyik elkezdett hepciáskodni velem, hogy mit avatkozok én a dolgukba, hogy mertem hozzányúlni a hivatalos eszközökhöz, mire elmagyaráztam, hogy csak a kutyakölyköket szabadítottam ki, akik majd meghaltak, és igyekeztem a telepítést pár helyen befejezni önszorgalomból, mire az illető megnyugodott.

Magyarázat: Segítőkész önszorgalmam galibákat okoz.

 

 

2013. január  21.

Álmomban a munkahelyem összes dolgozójával és a főnökkel kirándulni mentünk. A kirándulás vége előtti utolsó állomáson megálltunk, két óra szünet volt szabad programmal, amit kihasználtam, hogy visszaugorjak a munkahelyre megnézni, minden rendben van-e. Nézegettem az irodákat, tervezgettem, hogyan fogjuk átrendezni, melyik lesz az új irodám (mivel előléptetés előtt álltam), amikor váratlanul benyitott egy könyvelő kinézetű nyegle fazon és arrogáns hangon elküldött, azt mondta, takarodjak az ő irodájukból.

Rájöttem, hogy blöfföl, bár egy pillanatra elbizonytalanodtam, hogy talán mégiscsak ők kapták volna meg időközben az épületet, de ügyes érvekkel visszablöfföltem, megfenyegettem, mire visszavett az arcából és meghunyászkodott. Végül azzal zártam le a beszélgetést, hogy ha normálisan viselkedik, még esetleg szükségünk is lehet könyvelőre.

Kiléptem az épület kapuján, indultam volna haza, de rájöttem már nincs arra elég idő, és gyorsan, kutyafuttában elindultam vissza a buszhoz a csoporthoz, hogy jelentsem a főnöknek és elmeséljem a kollegáknak az eseményeket.

Magyarázat: Életem utolsó, Isten által determinált, aktív tapasztalatszerzéssel járó időszakát megelőző pihenő időszakban lekezeltem az egó hatalom átvételi kísérletét, és a magasabb én szolgálatába állítottam. Most készülök életem utolsó, termékeny időszakára.

 

 

2013. február  1.

Álmomban a cégtulajdonos-főnök megbízást adott, hogy szerezzek megrendelőket az étterem katalógusunkban való szereplésre. Járjak éttermekbe, ellenőrizzem a szolgáltatások színvonalát, és gyűjtsek megrendelést az éttermektől. Mondtam a főnöknek, hogy ez nehéz lesz, de ő azt mondta, menni fog.

Magyarázat: Készüljön egy összefoglaló a szellemi táplálékot nyújtó helyekről, szellemi irányzatokról, vallásokról.

 

 

2013. február  8.

Álmomban egy állásajánlatot kaptam. Egy nagy külkereskedelmi céghez kellett mennem egy nagy irodaházba egy főosztályvezetővel tárgyalni. Elindultam, miközben magamban latolgattam a lehetőségeket, körülményeket, de az irodaház ajtajában eszembe jutott, hogy aktatáska és határidőnapló nélkül vagyok, ami egy tárgyaláshoz nem illik, ezért azokért visszaszaladtam. A főosztályvezető titkárnője epres túrótortával fogadott, ebből azt következtettem, hogy igencsak meg akarnak nyerni az állásra, ugyanakkor attól tartottam, hogy ez a leendő munka csak irodai telefonálgatással, intézkedéssel jár, nincs benne utazás, nem túl változatos, és nem emberközeli.

Magyarázat: Új lehetőségek nyílnak meg előttem, de még nem látok tisztán.

 

 

2013. március  26.

Álmomban egy nagy raktárban dolgoztam, élelmiszerek, alapanyagok, és készételek is voltak benne. Ügyeltem a raktárkészlet állapotára, volt például olyan készétel, ami három részből állt, két részét kidobtam, mert fogyasztásra alkalmatlan volt, egy részét azonban felfrissítettem, és az a rész így fogyasztásra alkalmas lett.

Magyarázat: Szellemi önkarbantartásom működik.

 

 

2013. november 5.

Álmomban mutattam valakinek a régi és mostani munkahelyem közötti különbséget, régen egy poros kovács, vagy lakatosműhelyben dolgoztam, most pedig elegáns, tiszta, rendezett irodában nagy teljesítményű számítógéppel az asztalomon..

Magyarázat: A jót könnyű megszokni, de azért értékeli az ember a különbséget.

 

 

2013. november 8.

Álmomban cégvezető voltam (korábbi helyemen a Maresi cégnél) és rájöttem, nem mennek túl jól a dolgok, egy kicsit tespedt a cég, meg kell hajtanom mindenkit, magamat is beleértve. Bár már péntek délelőtt volt, eldöntöttem, hogy a két területi vezetőnek kiadom, hogy évi stratégiát, havi lebontásban évi eladási tervet készítsenek, hajtsák meg az utazókat és magamnak pedig kitaláltam, hogy valamelyik beosztottam kíséretében leutazom Egerbe tárgyalni. Amikor hívni akartam a területi vezetőket az okostelefonomon, hirtelen a kijelző minden pontján ugyanaz a szám jelent meg, valami zavar lehetett, ezért kikapcsoltam és újra bekapcsoltam, mert az elektronikai készülékeknél az effajta újraindítás egyfajta zavarelhárításként funkcionál.

Magyarázat: Szellemi fejlődésemben, önirányításomban zavarok léptek fel, melyek elhárításán nagy lendülettel dolgozom.

 

 

2013. november 19.

Álmomban bútorokat, súlyos dobozokat, különféle tárgyakat kellett leszállítanom Balatonra. Ügyesen megoldotta a problémát, béreltem egy kisteherautót, egyedül megpakoltam, és már visszafelé jöttem vele a Balatonról. Útközben felhívtam a barátomat, aki ugyanezt a feladatot kapta, de még nem látott neki, hogy én már visszafelé jövök a fuvarból, sőt a mai nap a második fuvart is le fogom bonyolítani, hogy még ma teljesítsem a feladatot..

Magyarázat: Ügyesen, gazdaságosan szervezem szellemi munkám.

 

 

2013. november 20.

Álmomban egy csomó leselejtezett műanyag kerti bútort és ablakot láttam egy nagy kuka mellett lerakva. Le voltak öntve vastagon ragasztóval, porosak, karcosak, sérültek voltak. Nekiálltam megtisztítani őket, lekapargattam a ráragadt ragasztót, megtisztítottam a kereteket és az üvegeket, lefejtettem a sérült részeket, hogy az épen maradt, még használható részek maradjanak meg, a műanyag bútorok is Ikea rendszerű, darabokból álló alkalmatosságok voltak, azokból is az ép darabokat kiválogattam, és rendszerezve egymásra raktam a kuka mellett, hogyha valakinek szükséges, még tudja hasznosítani azokat. Ezt belülről jó érzés kísérte. Az emberek csodálkoztak, fejüket csóválták, hogy a kidobott lomokkal dolgozom, megnéztek és mentek tovább.).

Magyarázat: Külső szemlélők számára értelmetlen munkát végzek.

 

 

2013. december 1.

Álmomban Bécsből megkeresett a Maresi cég, (régi munkahelyem) a Rieß úr, (a kinti gazdasági igazgató) és felkértek, hogy vegyem át a Maresi itteni leányvállalatának az irányítását. Osztottam, szoroztam, 94-ben 360.000 Ft volt a fizetésem, azt mondtam, többre jönne ki az igényem, de a válságra való tekintettel havi 750.000-ért elvállalom. Azt mondták a régi ügyvezető Dúl Attila elment, (nem voltak vele mindenben megelégedve, ennek álmomban is örültem) és egy kisebb beosztású személy, egy ker.igazgató kapott átmeneti megbízást, de ő csak átmenetire vállalta, ugyanis a cég helyzete nem túl jó, és én is azért kellek, mert bíznak bennem, hogy helyre tudom hozni a cég főbb gazdasági mutatóit átszervezéssel, optimalizálással. Várakozással és izgalommal készültem a nagy napra, a bécsi Maresi céggel megállapodtam, beléptem az irodába, ahol az ideiglenes igazgató ült a székemen, és készültem, hogy átvegyem az irányítást a cég felett. Kellemes, jó érzés volt.

Magyarázat: Személyiségem felett visszanyertem az irányítást.

 

 

2014. május  7.

Álmomban egy kereskedelmi cégnél dolgoztam. Hármunkat behívattak, hogy jutalomként új autót kapunk. Állt a teremben egy óarany metálbarna VW Golf, gondoltam ez egy utazóé, területi képviselőé lesz, és volt még két kocsi, az egyik egy sötétkék metál Skoda Superb egyedi hűtőráccsal, azt hittem, azt kapom, de végül a még elegánsabb gyöngyfekete metál csilivili krómozott hatalmas Volvó lett az enyém, még külön memóriakártya is volt hozzá, hitech kocsi

Magyarázat: Munkámat egyedi elismeréssel jutalmazz a szellemvilág, gyors, kényelmes szellemi előrejutást segítő eszközt kaptam.

 

 

2014. június  6.

Álmomban egy csomó prospektust és tájékoztató anyagot kaptam, amivel népszerűsítő előadást kellett tartanom. Míg a felkészülésem tartott a szomszéd fürdő/wc-ben dolgozó szerelővel megbeszéltem, hogy főzünk egy jó kávét.

Magyarázat: Új szellemi ismeretekhez jutok, igyekszem felélénkülni.

 

 

2014. július 20.

Álmomban kidobott hulladékokat gyűjtöttem, és kiválogattam az összeillő darabokat és különválasztottam a hasznosíthatókat és így használati tárgyakat állítottam össze

Magyarázat: Szellemi értékek újrahasznosítása.

 

 

2014. július 31.

Álmomban volt egy nagy, külföldi tulajdonú elit cég idős tekintélyes vezetővel, ahová nagyon nehéz volt bekerülni. Ritkán vettek fel új embert és nagyon megválogatták, akit felvettek, nagyon megdolgoztatták előtte. Sikerült bekerülnöm kb. a „ha kidobnak az ajtón, bemászok az ablakon” módszerével, azaz nagy kitartással, igyekezettel, talpraesettséggel, és segítettem egy másik személynek is bejutni, aki szintén oda szeretett volna bekerülni….

Magyarázat: Törekvő vagyok és segítem a törekvőket. (V.ö. Mt.11.12. A mennyek országát az erőszakosok szerzik meg)

 

 

2014. október 2.

Álmomban egy nagy raktárnál voltam, ahol épp beszállítás folyt. Be akartam segíteni a rakodásnál a raktáriaknak, akik egy jó nagy adag árút nekem adtak. Elindultam a pakkal, de belegondoltam, mindenem megvan, inkább beviszem a raktárba. 

Magyarázat: Akinek mindene megvan, semmi sem hiányzik neki, az a leggazdagabb.

 

 

2014. október 4.

Álmomban az ENSZ-nél dolgoztam, magasabb rangú ügyvivőkkel egy irodában, de elkülönítve volt az íróasztalom az ügyvivőktől, mert én alacsonyabb beosztásban voltam. Előléptettek, új, szép íróasztalt kaptam irodaszerekkel, számítógéppel az ügyvivők között, és egy gyönyörű világos galambszürke öltönyt kék nyakkendővel, elegáns fekete cipővel. Az egyik néger ügyvivő, aki korábban az alacsonyabb beosztásomnak megfelelően kezelt, most észrevette magát, hogy az új íróasztalomra pakolt, és hamar levette a cuccait onnan.

Magyarázat: Előreléptem a szellemi úton.

 

 

2014. október 6.

Álmomban a rendőrség központjában voltam, ahol egy nagy halom dokumentumot mutattak, melyek között megakadt a szemem az egyiken, amelyben az állt, Viktor hogy vagy? Egyből eszembe jutott, hogy egy rendőr ismerősöm megkért, hogy állítsak össze egy kérdéssort, amivel egy ember idegen nyelv tudását lehet tesztelni. Kiderült, hogy az illető beadta a kérdéssort a rendőrséghez és a rendőrség most ezt használja szabványos tesztnek.    

Magyarázat: Egy munkám, vagy ötletem hasznosult.

 

 

2014. október 16.

Álmomban egy családi (nem jelenlegi életemből voltak a családtagok) lakókocsis büfében dolgoztam és a lakókocsi közelében őgyelegtem. Odaálltam a lakókocsi egyik kiszolgáló ablakához, a zsebemből elővettem egy papír zsebkendőt és kitöröltem vele a fenekem, de szükségtelenül, mert a papír zsebkendő fehér maradt. Lehajoltam a lakókocsi alá, hogy az ott lévő hulladékgyűjtőbe dobjam a papír zsebkendőt. A mögöttem álló férfi csodálkozva nézett, hogy nem enni álltam sorba. Ezután bementem a konyhai részbe és a rokonokkal beszélgettem. Kijöttem, és Gáborral, jelen életembeli kisebbik fiammal találkoztam. El kellett mennem valahová, ezért felajánlotta a biciklijét, bár hozzátette, előbb próbáljam ki, lehet, hogy fel kell pumpálni, mert az én súlyomnak nem elég feszes a gumi. Ráültem a biciklire és hamar leszálltam róla, mert főleg az első kerék nagyon lapos volt.

Magyarázat: A méregtelenítés sikeres, maradványai nem tapadtak rám.

 

 

2014. október 30.

Álmomban felvettek mentősnek. Egy idő múlva elégedetlen voltam a helyzettel, mert este csak megállt a mentőautó a ház előtt, mire kiértem, már az előző mentős elment, nem volt kivel megbeszélni a dolgokat, én meg ültem a mentőautóban és nem történt semmi. Gondolkodtam, hogy kéne keresni valami felszerelést, el kéne sajátítani a kezelését, hogy bevetés esetén ne legyek ügyetlen. Egy idő múlva társaim is lettek a mentőautóban egy nő és egy férfi, de nem sokat változott a helyzet, a nő főzött-sütött a mentőautóban, én meg a mentőautó előtti ténfergés után bementem hozzá, szenvedélyesen megcsókoltam, tán férjes asszony is volt, és rossz érzésem támadt, hogy nem végezzük a munkánkat, előkerestem az adóvevőt, hogy azt üzemeljük be, vegyük fel a kapcsolatot a központtal gyakoroljuk magunkat, és kérjünk feladatot, mert baj lesz abból, hogy mi itt nem dolgozunk semmit.

Egy idő után átkerültem egy nagy vásárcsarnokba, ahol rengeteg holmi volt kitéve és láttam, hogy egyesek szinte harácsolnak, elraknak a zsebükbe mindent fizetés nélkül. Rájuk szóltam, hogy ez a mentősök vására, mi mentősök magunknak is megszabjuk az árat, semmit nem viszünk el ingyen, az illető többek között egy használt borotvapengét emelt el, azt mondtam, ha csak 20 forintot, de azért is kell fizetni. Aztán kicsit odébb láttam egy idős, szemüveges bácsit egy pult mögött, aki ócska nippeket árult szép pénzért, kedves volt, mosolygós, és rábeszélte ügyesen az embereket, hogy vegyék meg a dolgait. Láttam, hogy még cikkszám is van mindegyiken, meg árcédula, és rájöttem, lehet, hogy van egy központi nyilvántartás az árúknak, én meg csak hasamra ütve akartam megállapítani az árakat és lehet, hogy az öreg bácsi a központ által egyedüli kinevezett hivatalos eladó…

Ezután átkerültem egy nagy uszodai medencébe, ahol hasmenésem lett és az egészet beleeresztettem a vízbe. Szerencsére nem szennyezte be az egész medencét, tudtam, hogy van egy szűrője a medencének és a csík afelé folyt, ezért nyugodt voltam, de odajött egy férfi és iszonyúan elkezdett ordibálni velem, hogy mit képzelek, megfertőzök sokakat, én pedig azzal védekeztem, hogy csak egy kísérletben vettem részt és többet ilyet nem teszek.

Magyarázat: Elégedetlen vagyok magammal, méregtelenítésem botránykeltő.

 

 

2014. november 3.

Álmomban egy gépteremben egy hatalmas tengelyt zsíroztam, kenegettem, de a csecsemősírás mindig elszólított, félbehagytam a zsírzást, szaladtam csecsemőt etetni, nyugtatni, majd szaladtam vissza tengelyt zsírozni és így tovább.

Magyarázat: Megosztom energiáimat a gyereknevelés és a spiritualitás között

 

 

2014. november 25.

Álmomban nyomozó voltam és egy autóvédelmi riasztó ügyében nyomoztam. Két részes volt a rendszer, volt az autókban egy adó és a határon voltak telepítve a fogadókban, szállodákban érzékelők, amelyek bejeleztek már akkor, ha valaki a határszélre vitte az autót, nehogy külföldre lopják. Sok autó tűnt el, ezek ügyében nyomoztam. Egy határszéli panzióban vizsgáltam egy telepített érzékelőt, amelyik nem jelzett be, amikor a kontroll autó odaért, noha Budapesten a központban egy másik érzékelő hibátlanul bejelzett. Rájöttem, hogy manipulálják a jeladót és/vagy az érzékelőt, leragasztják cellux szalaggal, hogy ne működjön és szerintem ebben a gyártó is benne van.

Magyarázat: Szellemi törvényekkel kapcsolatos visszaélést fedeztem fel.

 

 

2015. március  2.

Álmomban utolsó munkahelyemen, Bittner úr svédcseppes cégénél dolgoztam ügyvezetőként. Ügyvezetői címem volt, de egyszemélyes cég volt, üzletkötések, beosztottak nélkül, inkább kapcsolattartás, ügyintézés, jelentés, adminisztráció volt a feladatom. Minden rendben volt, csak nem elégített ki a munka, nem volt kihívás. Ebben a lelkiállapotban ért, hogy megkerestek előző munkahelyemtől, a Maresi cégtől, ahonnan jó pár éve eljöttem, és felajánlottak egy Nyugat Magyarországi területi vezetői állást. Nagy dilemmába kerültem, ugyanis a Maresinél cégvezető voltam, titkárnővel, beosztottakkal, 14 fő és egy nagyforgalmú kereskedő cég munkáját irányítottam, tudtam, hogy most csak ideiglenes ügyvezető van és talán ha területi vezetőként jól dolgozom, akkor még én lehetek a cégvezető, de túl nagy visszalépésnek tűnt beosztott vezetővé válni. Régen VW Passatom volt, most Skoda Fabiába kéne átülnöm, s most a a Maresinél a cégvezető is Skoda Octaviával jár. Bementem a cég irodájába körülnézni, egy foghíjas, ápolatlan külsejű boltlátogató rám köszönt, „szevasz” és láttam, hogy lezüllött a cég. Beszéltem a Kelet Magyarországi területi vezetővel, azt mondta, küszködnek, kicsi az árrés, magasak a költségek, alig termel hasznot a cég. Mielőtt döntöttem volna, felébredtem.

Magyarázat:  Szellemi teljesítményemmel elégedetlen vagyok.

 

 

2015. március 13.

Álmomban egy házaspár alkalmazottja, kisegítője voltam bevásárlásaiknál. Amikor a férfi 100 üveg pezsgőt rendelt, helyeseltem, hogy én is ezt mondom mindig, nagy tételben olcsóbb. Aztán a férfi kiadta a jelszót, vontatókötelet kidobni! Az autónak volt csörlője és a drótkötél végén volt egy kampó, azzal vontattuk be a kisteherautó platójára a pezsgősládákat. Észrevettem valami apró kéket a kampóba szorulva, kiharaptam onnan és szétrágtam, de rossz íze volt, ezért kiköptem, akkor láttam, hogy egy apró kékszínű, pikkelyes patkány volt, amitől megundorodtam.

Magyarázat:  A nagyvonalúság híve vagyok, de annak is vannak kellemetlenségei

 

 

2015. november 26.

Álmomban egy nagy építkezés ért véget, én voltam a beruházó, az építésvezetővel tárgyaltam, hogyan rendezzük az ilyenkor szokásos ünneplést, átadást, felavatást. Az építésvezető szerintem túlzó igényeket támasztott. Míg én úgy gondoltam, hogy a vezetőket kellene meghívni korlátozott számban egy szerény kisétterembe egy finom, de mértéktartó ebédre, ő azt szorgalmazta, hogy minden dolgozót hívjunk meg családostul egész napos wellnesre szállodai ottalvással, korlátlan fogyasztással.

Magyarázat:  Egy szellemi  fejlődési szakasz véget ért, vagy végéhez közeledik életemben.

 

 

2015. december 7.

Álmomban egy közepes méretű, 40-50 fős céghez neveztek ki ügyvezetőnek. A dolgozók el voltak kanászodva, a cég veszteséges volt, de azért benne voltak a jó lehetőségek, csak rendbe kellett szedni. Nyugodtan, nem kapkodva, következetesen, és nagyon határozottan láttam neki a munkának. A titkárnőmnek pl. kifejtettem, hogy a cégnél az egyik legfontosabb pozíció az övé, mert ha a főnök nem jól dolgozik, az erős helyettesei vállán még elmegy a cég, de a jó titkárnőt senki sem tudja helyettesíteni. Bekértem a cég mérlegét, a költségvetést, a számlákat, hogy megállapítsam, hol szivárog, folyik el a pénz, hogy a lyukakat könyörtelenül betömjem. Ott aludtam bent a cégnél, annyi volt a munka, de reggel felháborodtam, amikor egy dolgozó kopogás nélkül benyitott a szobámba és egy koszos tányéron égy poros sajtdarabot adott át reggeli gyanánt. A sajt is, de mi az, hogy nem tanították meg kopogni, mielőtt a szobámba belép? Feltűnt, hogy a cég képviselői céges pénzen kaptak hétköznapi és ünnepi öltönyt. Amikor átadták a hivatalos meghívót a cégtulajdonos ünnepségére, rajta az állt, hogy fekete öltöny, fehér ing, ezért még saját szürke öltönyömet is félre kellett tennem és a cégtől kapott ünnepi öltönyt vettem fel.

Magyarázat:  Megnövekedett szellemi energiáimat, erőimet igyekszem irányításom alatt tartani. A szellemi ébredésem nem zökkenőmentes, de lelkem ünneplőbe öltözik az únió mystica alkalmából.

 

 

2015. december  21.

Álmomban több régi panelházat, jószerivel egy egész lakótelepet kellett kitataroznom.  Végignéztem a házakat, azt mondtam, egy kivételével biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog, az egynek nincsenek meg már a villamos kapcsolási rajzai, azért lesz nehéz, de azzal is megbirkózom majd.

Magyarázat:  Optimistán állok sok személyiség átalakításához.

 

 

2015. december  29.

Álmomban felkértek, hogy menjek vissza a Maresi céghez ügyvezetőnek és vegyem át a céget attól az ügyvezetőtől, akinek annak idején átadtam. Az Üllői úton sétálgattam ráérősen, amikor eszembe jutott a felkérés és hogy ez bizony sürgős lenne, nem kéne olyan ráérősen sétálgatnom. Nem volt villamosjegy a pénztárcámban, úgy kértem valakitől, majd a cég irodájában tartottam szemlét. Némelyik régi dolgozó elég szúrós szemmel nézett rám, sok új ember volt, a cég létszáma 14-ről 62 főre növekedett. Különböző fogyatékosok is voltak ott, becsültem az utódom a szociális érzékenysége miatt. Készültem a nyitóbeszédemre, határozott voltam és tetterős, hogy gatyába rázom a céget és sikeresen fogom irányítani.

Magyarázat:  Erőim, energiáim irányítását újra kézbe veszem.

 

 

2015. december  30.

Álmomban a postaközpontban dolgoztam. Többen közülünk hálálkodó képeslapot, vagy levelet kaptak a küldemények gyors, pontos továbbításáért.

Magyarázat:  Információk továbbításával foglalkozom, mint mindenki a Földön.

 

 

2016. január 11.

Álmomban visszakerültem ügyvezetőnek a Maresi céghez, ahol nem volt ügyvezető, mióta elmentem a cégtől. A dolgozók ellustultak, a titkárnőm be sem jött dolgozni, de nyugodtan és határozottan elkezdtem intézkedni, átrendezni az irodákat. Eldöntöttem, szép lassan szorítom a hurkot minden területen és a cég szépen működni, teljesíteni fog.  

Magyarázat: Erőimet, energiáimat ellenőrzésem alá vonom.

 

 

2016. március 2.

Álmomban önkéntes csecsemőgondozó voltam. Bejártam az intézménybe, az óriási bölcsődébe, ahol a csecsemőket gondozták és segítettem a hivatásosoknak. Nagyon szerettem és féltőn óvtam a kicsiket, ezért engedtek be nem amatőrként. A hivatásosok ruhában voltak, én csak egy törülközőt tekertem a derekam köré, sőt amikor hazaindultam, azt sem találtam, valahol elveszett, tán egy csecsemőt takartam be vele, még örültem is, hogy nem tűnk fel senkinek a meztelenségem és nem botránkoznak meg rajtam.  

Magyarázat: Éretlen szellemekkel foglalkozom.

 

 

2016. április5

Álmomban felvettek a papi szemináriumba. Kisebb ügyetlenségektől eltekintve jól töltöttem az első időszakot. Amikor kilépőre, kimaradásra mehettem, találkoztam feleségemmel, és elmondtam neki, nem tudom, meddig maradhatok, vagy mi lesz a sorsom, mert nem mondtam meg, hogy nős vagyok, igaz nem is kérdezték.

Magyarázat: Össze kell egyeztetnem magamban Isten szolgálatát a házassággal.

 

 

2016. április 8

Álmomban Székesfehérváron voltam, a volt munkahelyem központjába tértem be. Volt egy újítási javaslatom, ötletem, de kiderült, már valaki más szintén kitalálta és megvalósították. Utána mentem tovább a központba, a virágóra felé, ahol nagy áradás volt. Hatalmas halakat sodort a víz, élőket és döglötteket is. Mivel áradáskor szaporodnak a halak, tilos volt halat kifogni, mert ilyenkor nem olyan óvatosak, pedig egy 40-50 kg körüli ponty még az ujjamat is harapdálta, könnyű lett volna kifogni. 

Magyarázat: Ötleteimre nincs szükség, a szellemi kiáradásból nem meríthetek.

 

 

2016. április 19

Álmomban ügyvezetőként álltam munkába egy nagyobb cégnél. Nyugodtan, higgadtan, magabiztosan vettem kézbe a cég irányítását. Mivel nem volt makulátlanul vasalt a nadrágom éle, ezért a pengeélesre vasalt tartalék nadrágomat vettem át, de közben kiküldtem a titkárnőmet a szobából.

Magyarázat: Erőforrásaim, energiám felett határozottan rendelkezem.

 

 

2017. április 24

Álmomban egy parfüm nagykereskedelmi cég ügyvezetőjévé neveztek ki. Az első munkanap végén a kereskedelmi igazgatóval és a raktárvezetővel együtt zártuk a céget.  A ker.igazgató az kijáratnál egy asztalra tett 6-8 parfümöt és rám nézett. Már majdnem bólintottam, mert azt hittem, másnap hivatalos ügyben, tárgyalásra viszi, amikor megkérdezte, hogy akarom-e az egyiket, például a Bvlgari omnia scence értékes ritkaság, jelenleg beszerezhetetlen. Ekkor jöttem rá, hogy lopnak a cégtől ezért a fejem ráztam és azt mondtam, ez így nem megy, vigyék vissza az árút a raktárba. ismerem jól az összes márkaképviseletet, ha szükségem lenne egy parfümre a feleségem számára, bármikor kaphatok tőlük, csak egy telefonomba kerül, a  beosztottjaim korrumpálni akartak engem. El is döntöttem, hogy másnap leltárt tartok a raktárban, a nekünk kiszámlázott darabszámokból levonom az eladott darabszámokat, az lesz a könyv szerinti készlet, és annak kell egyezni a tényleges készlettel. Ha hiány van, akkor jegyzőkönyvezzük, mert most vettem át a céget, az elődöm hiányáért nem felelek.

Magyarázat: Nem vagyok megvesztegethető.

 

 

2016. május 7

Álmomban a színházigazgató asszisztense, titkára, szárnysegéde voltam. Az idős tekintélyes színházigazgató a rendezővel együtt értékelt egy színdarabot a forgatókönyv alapján. A rendező a forgatókönyvbe írta bele a színházigazgató észrevételeit. Amikor az igazgatónak el kellett menni, azt mondtam a rendezőnek, folytathatjuk az értékelést, ismerem az igazgató gondolatmenetét. 

Magyarázat: Kiismerem magam az élet színházában.

 

 

2016. június 3

Álmomban új munkahelyre kerültem. Két barátságos kollegám megajándékozott egy reggeli és egy ebédjeggyel.  

Magyarázat: Ajándékként szellemi táplálékhoz jutok.

 

 

2016. július 26

Álmomban megszólalt a munkaidő végét jelző kürt, vagy duda és a munkások megindultak kifelé a gyárból.

Magyarázat: Lejárt a munkaidőm.

 

 

2016. augusztus 1

Álmomban két aranylemezre festett nagy festményt bíztak rám, hogy vigyem el a  kincstárba. Egész nap tartott az út, késő éjjel értem ahhoz a helyhez, ahol a kincseket őrizték, de sem a bejárat sem őrség nem látszott. Odavetődött egy rosszarcú férfi aki először csak érdeklődést mutatott a festmények iránt, majd el akarta rabolni őket, de a támadást sikeresen elhárítottam ás vártam a hajnalt, hogy kinyisson a kincstár.

Magyarázat: A nehézségek ellenére teljesítettem feladatomat.

 

 

2016. augusztus 1

Álmomban már a kincstárban volt a két festmény, a kincstár bejáratából hatalmas, vakító fény áradt és két angyal őrizte kivont karddal a bejáratot.

Magyarázat: Teljesítettem feladatomat.

 

 

2016. augusztus 1

Álmomban vidáman beszélgettem a kincstárt őrző két angyallal.

Magyarázat: Munka után jól esik a pihenés.

 

 

2016. augusztus 21

Álmomban légi utaskísérőket képző tanfolyam és a jelöltek kiválasztását végző bizottság vezetője voltam.

Magyarázat: Szellemi tudásom átadom.

 

 

2016. augusztus 21

Álmomban gyóntató, miséző pap voltam.

Magyarázat: "Hivatásos" szellemi ember vagyok.

 

 

2016. szeptember 10

Álmomban wc dugulás elhárítása volt a feladatom.

Magyarázat: Fel kell számolnom a szellemi salakanyagok felhalmozódását.

 

 

2016. szeptember 16

Álmomban 30-35 éves koromban az Operaházban dolgoztam. A főigazgató összerúgta a port a minisztériumi vezetéssel, felmondott, vagy menesztették és egy nappal a nagy állami ünnepség és ünnepi előadás előtt engem neveztek ki főigazgatónak. Még névjegyem sem volt, de magabiztosan készültem, hogyan fogom köszönteni az előkelőségeket, állami vezetőket és ha a volt főigazgató meg is gondolná megát, megmondom neki, hogy nincs visszaút.

Magyarázat: Egy fontos esemény előtt kezembe veszem életem irányítását.

 

 

2016. szeptember 24

Álmomban Kelet Nyugat intelligencia vetélkedő megszervezésével bíztak meg. Hatalmas papírlapokra készítettem rajzokat és táblázatokat több világtérkép segítségével. Földrajzi, gazdasági, politikai világtérképeket használtam, plusz a hibajegyzéket tartalmazó térképet, ami a korábbi kiadások hibáit tartalmazta. Lassan haladtam, mert nagy munka volt, esztétikai hibák voltak az egyik nagy lapon, ezért át akartam másolni, de közben eszembe jutott, hogy még több nagy lap nincs kész, pedig a vetélkedő nemsokára kezdődik. Ráadásul a készülődést nézők közül többen zavartak a munkában, hátráltattak, ugyanakkor sürgettek, hogy igyekezzek, így pedig nem lehet koncentrálni.

Magyarázat: Az ellentétek világában nem zavartalan a munkám.

 

 

2016. szeptember 28

Álmomban megismerkedtem egy első szerződéskötése előtt álló kezdő építési vállalkozóval. Elmagyaráztam, hogy mivel szokták az építési vállalkozókat csőbe húzni, és kinyomtattam neki egy mintaszerződést, amely olyan klauzulákat tartalmazott, melyekkel minimalizálhatta az esetleges károkat, veszteségeket. 

Magyarázat: Átadom tudásom.

 

 

2016. október 1

Álmomban egy sok kirendeltséggel bíró nagy cégnél dolgoztam. Az volt a feladatom, hogy a kirendeltségeknél lévő készleteket ellenőrizzem és egyeztessem a központi nyilvántartással.

Magyarázat: Nagy cég = Isten és a vele együttrezgő szellemvilág.

 

 

2016. november 22

Álmomban sebészorvos voltam, precíz pontossággal végeztem műtéteket betegeken. 

Magyarázat: Szellemi gyógyítással foglalkozom.

 

 

2016. december 11

Álmomban értékesítő voltam. A főnökeim egy utazás értékesítésével bíztak meg, egy hetes utazás 1,6 millióba került. Azon töprengtem, hogy miként fogok erre vevőt találni, kinek van egy utazásra ennyi pénze?

Magyarázat: Az általam átadandó tanításért nagy árat kell fizetni.

 

 

2017. január 8

Álmomban elaludtam a reggelt és késve indultam munkába úgy 11 körül, mert nagyon fáradt voltam. Gyalog bandukoltam, kóvályogtam és nagyon nyomasztott, hogy nem vagyok még a munkahelyen. Egy kirakati tükörben megláttam magam, az ingem átizzadt, foltos, lábamon elrongyolódott cipő, nadrágom gyűrött, úgy nézek ki, mint egy alkoholista hajléktalan. Így nem mehetek be dolgozni, mit mondanak a kollegák, a közvetlen főnököm, eldöntöttem, hogy veszek legalább egy új inget. Közben már 12 óra is elmúlt. A ruhaboltot nehezen találtam meg, építési területen keresztül vezetett az út a hátsó udvarba, ahol a dolgozók beszélgettek és gúnyolódtak rajtam. Elmondtam, hogy nem vagyok munkakerülő, évtizedeken át reggel 3/4 6-kor keltem és késő este estem be az ágyba. Az egyik eladó együttérzett velem, és elővett egy nagyon jó anyagból készült inget, ami ellenben tarka mintákkal, gallér nélkül nem nagyon tetszett, de végül felvettem, legalább új ing, ha nyakkendőm nincs is hozzá. Ezzel is elment egy csomó idő, és még mindig nem vagyok a munkahelyen. Egy utcában találkoztam egy ismerős doktornővel, aki ott rendelt. Megkértem, adjon be nekem kombinált erősítő injekciót, bár nincs TB kártyám, és ampullám sincs, bár otthon nagy készletem van belőle. Beadta, bár hozzátette, nem adna csak úgy mindenkinek. Megköszöntem és igyekeztem tovább a munkahelyre, noha felvetette, elmehetnék betegállományba is, míg kipihenem magam, de engem hajtott a munka láza.

Magyarázat: Sok nehéz, munkás életen vagyok túl de a túlvilági pihenés helyett beleugrottam egy újabb életbe ahova energiáimnak csak kis %-t hoztam el (toprongyos, ápolatlan öltözet). Késett szellemi ébredésem, életem első fele szellemi munka szempontjából terméketlen volt, tisztulásom/megújulásom is csak részleges volt a munka megkezdésekor...

 

 

2017. január 17

Álmomban egy építőipari cégnél dolgoztam adminisztratív munkakörben. Mellette MLM-ben különböző cikkeket árultam. Az egyik építkezésen láttam egy fogasra akasztott fürdőköpenyt és megnéztem az árcéduláját, mert azt hittem MLM-es cikk és jó áron eladható. Kézbe véve láttam, hogy ócska, durva anyagból van, halványan látszik a munkaköpeny mivolta, így visszatettem a fogasra. Ezt látva egy munkás durván és közönségesen rámförmedt. Az volt az érzésem, zavarja, hogy értelmiségi vagyok, nem fizikai munkás.

Magyarázat: A másság zavaró és indulatokat szül.

 

 

2017. január 22

Álmomban az építőiparban dolgoztam egy építkezésen, de ebédidőben a közelben lévő átalakítás alatt lévő lakásomban is dolgozgattam.   Átgondolatlanul belefűrészeltem a távfűtés csövébe ezért rohantam az egyik kollegámhoz az építkezésre, hogy forrasztópákával foltozza be a lyukat, amin szivárgott a fűtővíz. Nem volt könnyű rábeszélni, de ígértem neki magam sütötte házikenyeret és pénzt is a munkáért, így elhárult a baj a fejem felől.

Magyarázat: Igyekszem személyiségem tatarozni.

 

 

2017. március 21

Álmomban egy osztrák utazási iroda tengerparti marketingese voltam. Táblákat raktunk ki, hirdettünk mindenfelé, volt egy saját tengerparti szakaszunk és 11 lefoglalt apartmanunk. Napijegyet még vettek hellyel-közzel a tengerparti szakaszunkra, de húsvétra a 11 apartmanból csak 3-4 kelt el. Elégedetlen voltam teljesítményünkkel, de a tulajdonos szerint nem számít hogy csak 3-4 apartman kelt el, nem is kalkulált többel.

Magyarázat: Sokan vannak a meghívottak, de kevesen a választottak.

 

 

2017. április 28

Álmomban egy logisztikai cég dolgozója voltam egy nagy láncolat egy tagjaként, amelyik külföldre szállított és terített élelmiszert.

Magyarázat: Szellemi táplálékot továbbítok.

 

 

2017. május 6

Álmomban buszos utazáson vettem részt idegenvezetőként. Az volt a szokás, hogy a kis létszámú fakultatív kirándulásokra kisbusszal megyünk és mivel volt rá jogosítványom, a busz idős, jószívű, tiszteletreméltó  tulajdonosa megengedte, hogy én vezessem.  Mentem a kisbusszal először egy próbakört, olajozottan, könnyedén vezettem. Ekkor beszálltak a fakultatív kirándulás résztvevői, de túl sokan voltunk, hangoskodtak, nevetgéltek és egyszerre csak egy nagy zökkenés és csörrenés hallatszott és berepedt a kisbusz szélvédője. Egy tűzoltó autó ment el előlünk, azt hittem először, hogy az tolatott ránk, de a mellettem álló részeg, duhaj férfi beismerte, hogy ő taposott a gázpedálra, ezért ugrott meg a kisbusz. Nagyon sajnáltam, hogy a vadonatúj kisbusz megsérült, leszálltam a buszról, hogy megkeressem az idős tulajdonost és jelentsem neki a történteket. Bár más volt a közvetlen okozó, én voltam a busz megbízott vezetője, ezért vállalnom kellett a felelősséget.

Magyarázat: Vállalom a felelősséget.

 

 

2017. május 16

Álmomban egy használtcikk kereskedés vezetője voltam. Komoly áruházunk volt, sok, jó állapotban lévő áruval és sok alkalmazottal. Hirtelen az alkalmazottak, megbolondultak, vagy fellázadtak, mindenesetre egy csomó árúval akartak mind hazamenni. A rendetlenség láttán intézkedtem, a mennyezetbe lőttem a pisztolyommal és azt kiabáltam, hívom a tulajdonosokat és a rendőrséget, mire a fosztogatás abbamaradt.

Magyarázat: Megakadályozom kissé elhasználódott, de jó karban lévő erőim, energiáim széthullását.

 

 

2017. május 22

Álmomban egy ruházati cég marketingese voltam. A marketing bizottsági ülésen egy új termékünk, egy kockás ing bevezetését vitattuk meg. 80 millió forintos tv kampányt javasoltam, amiből 100-120 alkalommal jelenhet meg a reklámfilm, de hozzátettem, lehet, hogy az első évi eladások bevételei épp hogy elérik a kampány költségkeretét.

Magyarázat: A szellemi munka nagy ráfordítást igényel.

 

 

2017. szeptember 20

Nyomasztó álmom volt. Álmomban állástalan ügyvezető voltam. Bementem egy elegáns budapesti szállodába, ahol többször tárgyaltam, ebédeltem, de most nem volt munkám, csak a megszokott kényelmet, jó érzést akartam élvezni nap közben. Kipakoltam a cuccaim a hallban, a kabátom, az aktatáskám tartalmát és otthonosan, talán túl otthonosan is viselkedtem. Elkezdtem fejhangon énekelni, mire rám szóltak, hogy ezzel a viselkedéssel zavarom a többi szállóvendéget, mert annak hittek.  Behúztam fülem, farkam, de mire visszamentem a hallba, eltűntek a cuccaim és rájöttem, hogy a szobafőnök utánanézett, hogy nem is vagyok fizető vendég, rakoncátlankodom a hallban, használom a mosdót, meg akar leckéztetni a kollegájával, talán ellenszenves vagyok nekik és eldugták a holmimat. Mentem a szállodában fel és alá egész a lenti szintig, majdnem ki is mentem  szállodából, kerestem a recepciót, kerestem a szobafőnököt, már attól tartottam, hogy haza is ment és akkor végleg ,megoldhatatlan a helyzetem,  de elszántam kerestem a szobafőnököt azzal, hogy elmondom, nem akarok potyázni, akár egy teljes éjszakai szállás árát kifizetem, 25.000 Ft-ot, odaadom az összes pénzem, vagy egy korrekt összeget a napközbeni használatért, mondjuk 6000 Ft-ot, hiszen szobában nem voltam, ágyat nem használtam, csak szabaduljak ki innen. Megbántam már, hogy bejöttem ebbe a puccos szállodába.  Hirtelen hátulról vágyakozón átölelt két női kar, egyből tudtam, hogy egy olvasóm, aki a szállodában dolgozik és azt súgta a fülembe, na, elmondhatom, hogy az Avival randevúztam és a kislányát, Zinát is ismerem? Gyorsan elmondtam neki, hogy állástalan cégvezető vagyok és kértem segítsen gyorsan megtalálni a szobafőnököt, amire vállalkozott is, így együtt folytattuk a keresést.

Magyarázat: Életemet szellemi szempontból haszontalan, improduktív életnek tartom, ki akarom fizetni a potyázás árát és mihamarabb szabadulnék az anyagvilágból.

 

 

2017. október 5

Álmomban a vidéket jártam és rabszolgákat szabadítottam fel. Felemelő érzés volt.

Magyarázat: Megszabadulok béklyóimtól.  

 

 

2017. október 9

Álmomban munkahelyemen újítási javaslatot adtam be.

Magyarázat: Újítok szellemi téren.

 

 

2017. október 24

Álmomban egy nagy csarnokban dolgoztam sokadmagammal. Íróasztalom volt, de állva dolgoztam mellette, fadarabok voltak rajta és azokat kopácsoltam. A párom, feleségem (akit a valós életben nem ismerek) mellettem állt és figyelte hogyan dolgozom. Szóltam neki, hogy érzem, tűz lesz a munkahelyemen. Így is lett, hamarosan fellángolt egy szikrától az íróasztalom, de mivel fel voltam rá készülve, hamar eloltottam.

Magyarázat: Megérzésem segít a veszély elhárításában.

 

 

2017. november 18 

Álmomban Budapestre utaztam vonattal. Kelenföldön kellett leszállnom, de elbeszélgettem az időt egy másik kocsiban és amikor már fékezett a vonat Kelenföld előtt, akkor rohantam vissza a csomagjaimhoz. Nem találtam sem a kabátom, sem az aktatáskám, elkeseredtem, hogy  ellopták. Leszálltam a vonatról, ahol egy korábbi kollegám, üdvözölt, aki időközben dúsgazdag vállalkozó lett. Egy valódi bőr, kézzel varrott vállszíjas designer aktatáskát akasztott a vállamra, majd bemutatott nagyon idős, töpörödött, de nagyon mosolygós, vidám édesapjának. Felesége kicsit távolabb állt, kisfia is a közelben játszadozott. Elindultunk társalogva, majd egy lejtőhöz érkeztünk, ahol egy meredek csúszda volt, amin bátran lecsúsztam. Utána átkeltünk egy úton  és megérkeztünk egy helyre, ami presszó, étterem, vagy teaház lehetett. Leültünk az asztalhoz, ahol a volt kollegám azt mondta édesapjának, hogy ezentúl neki fogok dolgozni utazóként jó fizetéssel és juttatásokkal. Gondolkoztam, hogy nyugdíjasként akarom-e, de érdekelt a lehetőség és megnyerő volt a felkérés módja is.

Magyarázat: Új feladatom lesz.        

 

 

2017. november 19 

Álmomban egy forgalmazó cég ügyvezetője voltam. Egy minőségi almafajtát és egy különleges, egészséges rozskenyeret forgalmaztunk. Átgondoltam a marketing tervet és nekiláttam kidolgozni, megelőzve a tulajdonos számonkérését. Közben eszembe jutott, hogy van egy marketing asszisztensnő és egy titkárnőm is, ám egyikük sem jár be dolgozni. Előkerestem a telefonszámukat, hogy felhívjam őket, vagy bejönnek dolgozni, vagy el lesznek bocsátva a cégtől.

Magyarázat: Igényt tartok segítségre a munkámban.

 

 

2017. december 29 

Álmomban cégvezető voltam, és mentem a másik utcában másik irodában lévő  könyvelésünkbe, vittem a kiszámlázni való tételeket. Az épületben egy másik helyiségbe keveredtem, ahol gyerekeknek tartottak beszédterápiát. A terapeuta csendre intett, majd folytatta a munkát, egy nővér pedig halkan a fülembe súgta, hogy kicsit meghíztam, felszedtem pár kilót. Mondtam, hogy köszönöm, odafigyelek az étkezésemre, hogy visszamenjek a szokott súlyomra.

Magyarázat: Csökkentem  szellemi táplálékom mennyiségét.

 

 

2017. december 27 

Álmomban menet közbeni munkakör átadás átvételen vettem részt. Aprólékosan, gondosan mondtam el, kivel, milyen   volt a kapcsolatom, kivel miért mit terveztem tenni, milyen munkáim voltak, tehát az összes félbeszakítandó ügyemet tekintettem át, és közben rájöttem, mennyire bonyolult dolog ez, mennyire nehéz mindent tökéletesen átadni.

Magyarázat: Változás jön életemben.

 

 

2017. december 30 

Álmomban egy főiskolai évfolyamot tanítottam. A tanítás véget ért, az évfolyam elvégezte a főiskolát.  A tan és személyi anyagra pecsétviaszt öntöttem  és a nagy pecséttel lezártam az anyagot.

Magyarázat: Egy tanulmányi szakaszt lezártam.

 

 

2018. április  5

Álmomban egy élelmiszer forgalmazó cég marketinges voltam. Jelentést tettem a cégvezetésnek, hogy különleges termékünk - az olívaolajjal kevert vörösbor - forgalma beindult.

Magyarázat: Szellemi munkám lassan eredményes kezd lenni.

 

 

2018. május  30

Álmomban megbízást  kaptam, hogy az Elektromos művek számlázásából a szekvenciális tételeket vizsgáljam meg.

Magyarázat: A körülvevő történések időrendjéből eredő összefüggéseivel kell foglalkoznom.

 

 

2018. június  20

Álmomban egyszemélyes köztisztasági vállalkozásom volt. Egy utcaseprő autóval jártam az utcákat és megtisztítottam a szeméttől

Magyarázat: A szellemi utak tisztaságán dolgozom

 

 

2019. április 21

Álmomban egyszerre két cégnek voltam az ügyvezetője.  A meglévő állásom mellé visszahívtak, hogy rázzam gatyába a Maresi céget, amit elvállaltam. Napközben nyolctól négyig a meglévő céget vittem, négytől késő esti a Maresit, még ágyat is vitettem az irodámba, hogy este ott aludjak időtakarékosság céljából.

Magyarázat: Anyagi-testi és lelki-szellemi energiáimat is ellenőrzésem alá vonom.

 

 

2019. május 27

Több álmomban  egész éjszaka betonoztam. Volt egy kis betonkeverőm, kézzel hajtottam és egy simítólapáttal simítottam el az elkészült betonadagot. Aprólékos munka volt, de szórakoztatott

Magyarázat: Szellemi építőanyagot gyártok, építek..

 

 

2019. július 06

Álmomban három fiatal szimpatikus milliárdos megbízott egy utazási iroda alapításával és vezetésével. Gyönyörűszép kávébarna gyöngymetál BMW 720 i-t kaptam céges autónak, a munka a kisujjamban volt, jelentettem a tulajdonosoknak, hogy nekiállok elkészíteni a költségvetést.

Magyarázat: Munkámhoz segítséget kapok.

 

 

2019. július 07

Álmomban kamionsofőr voltam, de nem volt jogosultságom nemzetközi viszonylatra. Vagy megkérek valakit, hogy vigye át a határon a szállítmányomat, vagy leteszem a nemzetközi vizsgát.

Magyarázat: A szellemvilággal való kapcsolattartásom még fejlesztendő.

 

 

2019. augusztus 1

Álmomban új szuperszámítógépet kaptam a munkahelyemen. Elképzelhetetlenül nagy teljesítményű és gyors volt.

Magyarázat: Új eszközt kaptam.

 

 

2019. augusztus 18

Álmomban új boltot nyitottam külföldi főnökeimnek. Az utcáról lefotóztam a ház homlokzatát és a boltot, hogy kiküldjem a külföldi főnökségnek.

Magyarázat: Munkálkodom.

 

 

2019. augusztus 27

Álmomban munkahelyi gyakorlat keretében víz alá merültem. Csodálkoztam, milyen sokáig bírom levegő nélkül.

Magyarázat: Mozgástér, "levegő" nélkül is bírom.

 

 

2019. szeptember 13

Álmomban egy cég külföldi tulajdonosai felkértek, hogy legyek a cég ügyvezetője. Egyik leendő beosztottam jött értem egy nagy fehér Citroen C5-tel, ami kissé viharvert volt és zajos volt a kipufogója. Megérkeztünk a hegy lábához, bementünk egy házba, felmentünk lifttel a legfelső emeletre, ott kisétáltunk egy útra, onnan tovább vittek fel a hegyre, ahol egy ház legfelső emeletén volt a cég, amit átvettem. Nagy volt a rendetlenség, szervezetlenség, fegyelmezetlenség, a titkárnőm egy kádban fürdött, az összes dolgozó cseverészett és cigarettázott, kicsit elkeseredtem az állapotokon, hogy ebből kell nekem rendet, fegyelmet, jól működő céget varázsolni.

Magyarázat: Erőim, energiám ráncbaszedése nehéz feladatnak tűnik.

 

 

2020. január 15

Álmomban egy felhőkarcoló szerű irodaházban dolgoztam. Szombat dél volt, a hatnapos munkahét utolsó napjának munkaidő vége. Gondolkoztam, hogy hazamenjek-e rögtön, vagy ebédeljek valamelyik céges étteremben. A földszinten és a legfelső szinten volt étterem, a felsőbe mentem. Nem voltam arra a napra befizetve, gondoltam eszek valamit étlapról, de a konyhásnő nagyon kedvesen ingyen adott egy hatalmas libacombot, amire azt mondta, kicsit szárazra sült, libazsírral meg kell locsolni. Kaptam még ajándékba egy trombitát/kürtöt is. Hónom alá csaptam mindkettőt és elindultam hazafelé. Leszálltam a buszról és átvágtam a lakótelepen, már egész közel voltam otthonomhoz.

Magyarázat: Munkaidőm befejeződött, hamarosan hazaérek.

 

 

2020. február 25

Álmomban egy vasútállomáson egy külső vágányon láttam, hogy két férfi nagynyomású vízpisztollyal és tisztítószerekkel takarít egy vasúti személykocsikból álló szerelvényt. Megdöbbentő volt az átalakulás, hogy mennyivel szebb lett a vonatszerelvény a tisztítás után. Figyeltem a munkájukat, érdeklődtem, milyen szereket használnak, igyekeztem ellesni mindent, mert tudtam, hogy a takarítás jól fizet és még a takarítószerek költségeivel is jól lehet vele keresni és terveztem, hogy én is belevágok a vállalkozásba.

Magyarázat: A vasúti személykocsi a tömeges szellemi előrehaladás eszközének analógiája, ami megfelel vallásnak, szellemi irányzatnak.

 

 

2020. március 19

Álmomban befutott szakács voltam és egy magas társadalmi státuszú embernek főztem vörösboros marhapörköltet.

Magyarázat: Szellemi táplálékot készítek.

 

 

2020. október 2

Álmomban egy csecsemőotthonban voltam, ahol beálltam a segítők közé. A csecsemőket vagy kosárban, vagy vállra akasztható pólyában vitték, én az utóbbit választottam, felkaptam egy csecsemőt, vállamra akasztottam és indultam vele haza. Otthon nem tudtam  bemenni a szobámba, mert ropogósra vasalt ruhás ápolónők sürögtek forogtak a szobámban és húzták fel a friss tiszta ágyneműt, így vártam a folyosón a csecsemővel, míg hamarosan kész lesznek.

Magyarázat: Közel az újjászületés.

 

 

2021. május  15

Álmomban  egy magánszemély tulajdonában levő élelmiszergyártó és forgalmazó cég középvezetője voltam. A vezérigazgatói állás megüresedett, így fontolóra vettem a jelentkezésemet, bár tudtam, hogy a munkakör nagy kihívás és a tulajdonos nagyon megnézi, kit ültet abba a székbe, milyen képességekkel rendelkezik az illető, és a munkakör nagy felelősséggel jár.

Magyarázat: Szellemi emelkedés kapujában állok.

 

 

2021. május  21

Álmomban  egy hölgynek volt 20-25 esőkabátja, jórészt originált, talán egy volt kibontva és visszahajtogatva. Értékesíteni akarta, ezért segítettem neki a hivatalos értékesítési feltételek megteremtésében, használati útmutató, termékleírás, garanciajegy. 

Magyarázat: Szellemi védelem terjesztésében segédkezem.

 

 

2021. június 7

Álmomban  a Maresi cég ügyvezetője voltam. Napközben hazaugrottam a munkahelyemről és vezetés közben kigondoltam, hogy átalakítom a munkahelyem, átcsoportosítom a dolgozókat az egyes irodákban, hogy javuljon a munka hatékonysága. Otthon találtam egy csomó elektronikai kommunikációs eszközt, diktafont, mobilkészüléket, fejhallgatókat ezt azt, ezeket mind magammal vittem vissza a munkahelyre, hogy  sikeres legyen az átszervezés

Magyarázat: Erőimet energiáimat optimalizálom.

 

 

2021. július 29

Álmomban  belföldi kiküldetésbe küldött  az északi határszélre a munkahelyem. Munkám végeztével felültem a vonatra, de már szlovák területen vettem észre, hogy rossz vonatra szálltam, amelyik nem Budapestre, hanem Szlovákia belsejébe vitt. Úgy gondoltam, sebaj, a következő állomáson leszállok, felülök az ellentétes irányba menő vonatra és kis késéssel minden megoldódik, de belemerültem az olvasásba a vonaton, ráadásul jött a kalauz és nekem nem volt Szlovákiába szóló jegyem. Sikerült szerencsésen leszállnom bírság nélkül, de elkeveredtem a szlovák városban, ahol nem mertem magyarul megszólalni, mert tudtam, hogy nagyon nem szeretik a magyarokat, inkább németül próbálkoztam. Bekeveredtem egy üzletközpontba, ahol leültem, meginni egy üdítőt és harapni valamit. Utána tovább kóvályogtam a nagy rengetegben és észrevettem, hogy elhagytam a zakóm, amiben a pénzem, igazolványaim és a telefonom voltak, és rájöttem, teljesen kilátástalan helyzetben vagyok idegen területen kommunikációs lehetőség és pénz nélkül.

Magyarázat: Teljesen kilátástalan helyzetben vagyok

 

 

2021. augusztus 20

Álmomban egy út padlócsempéből volt kirakva, de a csempék össze voltak töredezve. Örömmel és szinte élvezettel rakosgattam össze az egymáshoz illő darabokat. Olyan könnyen ment a munka, mintha vezették volna a kezem

Magyarázat: Ami elromlott, javítható. Az Istenhez (vissza)vezető utat mindenkinek magának kell helyreállítani.

 

 

2021. november 20

Álmomban egy cég újonnan kinevezett gazdasági igazgatója voltam. Elém raktak egy számlát, amin 25 millió párszázezer ft. állt, de gyanús volt nekem, hogy valami suskus lehet benne, mert sürgették a kiegyenlitését a cég munkatársai közül, ugyanakkor nem derült ki, mire is fizet ki a cég ennyit. Volt pár üveg seszínű üditő valamelyik asztalon ezzel kapcsolatban, ezért azt mondtam, addig nem egyenlítjük ki a számlát, míg nem mutatnak nekem egy részletes szerződést, ami tartalmazza milyen szolgáltatást nyújt nekünk az érintett cég, és nincs mellé aláírt teljesítésigazolás a cég valamelyik arra jogosult alkalmazottja részéről.

Magyarázat::  Nagy karmikus terhet csak akkor vállalok fel, ha tisztában vagyok az előzményekkel.

 

 

2022. január 16

Álmomban egy magántulajdonban lévő külföldi élelmiszergyártó cég magyarországi forgalmazó cégének ügyvezetője voltam. A külföldi tulajdonos felhívott és megkérdezte, hogy mennyi piskóta van készleten. Nekiálltam a beosztottaimat megkérdezni, de az egyik titkárnó csak unottan kezdett keresgélni.

Magyarázat: Könnyen emészthető, szeretetteli szellemi táplálékot kell nyújtanom, ezt kívánja a bennem élő Isteni szikra.

 

 

2022. január 30

Álmomban kineveztek egy céghez ügyvezető igazgatónak. Nem voltam benne biztos, hogy ott már voltam cégvezető, de voltak ismerős arcok közöttük. Bejártam minden helyiséget, átnéztem a polcokat szekrényeket, íróasztalokat. Láttam, hogy a többség vagy nem dolgozik, vagy csak valamit imitál ezért elkezdtem mindenkinek munkát adni. Beosztásra való tekintet nélkül el kellett kezdeni rendet rakni és takarítani mindenkinek, amit fanyalogva de elkezdtek az emberek. A volt titkárnőmtől elkértem a bérlistát és a munkaköri leírásokat, határozott volt a szándékom, hogy ráncba szedem a céget és prosperáló vállalkozássá vezetem

Magyarázat: Erőimet, energiáimat megújítom, átveszem/visszaveszem a hatalmat önmagam felett.

 

 

2022. március  13

Álmomban egy könyv összeragadt lapjait vágtam fel óvatosan egy finom éles késsel, hogy olvasható legyen.

Magyarázat: A tudást hozzáférhetővé teszem..

 

 

2022. május 22

Álmomban első munkanapomon megkezdtem közterületfelügyelői munkámat. Nagy lelkesedéssel és hivatástudattal álltam neki, feltettem a karszalagot és a plecsnit, figyelmeztettem a rendzavarókat, nyugalomra intettem a hőbörgőket, információval segítettem a tájékozatlanokat.

Magyarázat: A szellemi közrend és tisztaság védelmében munkálkodom.

 

 

2022. július 22

Álmomban bementem a néptelen ügyvezetői irodámba, ahol jó ideje nem voltam.  átrendeztem mindent, kidobáltam a felesleges eszközöket, a határidőnaplómba beírtam a tennivalókat és elhatároztam, ragaszkodni fogok az eltervezett napi programokhoz.

Magyarázat: Erőimet energiáimat ráncba szedem.

 

 

2022. augusztus 13

Álmomban a titkosszolgálatnál dolgoztam, egy fedett objektum őrzése volt a feladatom. Egy bezárt régiségboltnak álcázott üzlethelység előtt álltam természetesen civilben, s amikor gyanús személy közeledett és be akart hatolni az "objektumba" akkor a miniatűr gégemikrofonba belekiabáltam: Főnök, főnök! A behatolót sikerült elhárítani majd egy kolleganőm jött civilben, aki egy kedves mosollyal, titkos jellel adta tudtomra, hogy milyen ügyben megy be a régiségboltba, a titkos objektumba melyhez kulcsa is volt. Később egy férfi kollegám is mellém szegődött, és arról beszélgettünk, némely kollegánknak milyen hullámzó sorsa volt korábban.

Magyarázat: Szolgálatban vagyok, de kívülről ez nem látszik.

 

 

2022. szeptember 18

Álmomban általános iskolai tanító voltam, de betegség miatt otthon maradtam, nem mentem be dolgozni. Otthon nem éreztem jól magam, nyomasztott, hogy előző nap sem tartottam kellő fegyelmet, nem tanítottam hatékonyan, ezért - noha már 12.30 volt, elhatároztam, hogy gyorsan felöltözök, inget nyakkendőt, öltönyt veszek, és bemegyek az iskolába, jelentkezem az igazgatónál, és javítok munkavégzésem színvonalán.

Magyarázat: Ebben az életben csak későn láttam neki küldetésem teljesítésének.

 

 

2023. június 12

Álmomban egy nagy irodaházban bérelt egy piciny irodát a cégünk, ahol páran dolgoztunk. Váratlanul remegni kezdett az egész épület, attól tartottam, hogy minden összeomlik és meghalok. Azonnal higgadtan imádkozni kezdtem. és közben elveszítettem az eszméletem. Végül nem az egész irodaház omlott össze, hanem csak egy fal omlott le, és a tükörbe nézve egy nagy fehér kötéssel a fejemen láttam magam. Elment a kedvem ettől a munkahelytől. Egy kolleganőmmel összetalálkoztam a folyosón, aki örömmel újságolta,. hogy  az irodaház üzemeltetője hozzájárult a szerződés felmondásához, elengedte a cégünket, amire megkönnyebbülten sóhajtottam fel és arra gondoltam, vajon kapok-e tönkrement holmijaimért kártérítést és hol fogom most folytatni a munkám.

Magyarázat: Komoly változás várható az életemben

 

 

2023. január 28

Álmomban talajjavító szerek, házi műtrágyakeverékek összeállításával foglalatoskodtam egy gazda birtokán. Cipeltem a nagy zsákokat, szuszogtam, intuitív módon összeállítottam a fehér porkeverékeket, hogy legyen bőségesen a földek feljavítására. Közben azon gondolkodtam, lesz-e elég fölműves, aki mindezt felhasználja, mert nem volt jelentkező és megfordult a fejemben, hogy van-e értelme a munkámnak?

Magyarázat: Az Isteni Ige fogadtatását készítem elő.

 

 

2023. február 7

Álmomban cégvezető voltam. Jelentették, hogy az egyik alkalmazott cégvezető a cég pénzéből saját célra tulajdonított el, mire ellentmondást nem tűrően kiadtam az utasítást, értesítsék, hogy, azonnali hatállyal felmondtam neki!

Magyarázat: Erőim, energiám közül a nem a Nagy Egészet szolgálóktól megszabadulok.

 

 

2023. március 19

Álmomban egy bankban voltam, ahol a bank tulajdonosa nagy átszervezést hajtott végre a személyzet teljes lecserélésével! Én is ott álltam az esélyesek között. Magamban latolgattam, hogy esetleg megtesznek fiókvezetőnek. Tudtam, hogy nincs semmilyen banki gyakorlatom, de bíztam benne, hogy vezetői gyakorlatom segítségével be tudom tölteni ezt a funkciót. A tulajdonos egyenként szólított ki a tömegből a kiválasztottakat, akik boldogan gyülekeztek a nagy megtiszteltetés örömében. Kimaradtam, ami miatt kissé elkeseredtem, mert nem volt munkám és szerettem volna dolgozni. Odafordultam az idős, tekintélyes tulajdonoshoz, aki azt mondta, ilyen értékes ember nem maradhat parlagon. Hogy el ne feledkezzen rólam, névjegykártyát akartam adni neki, de hiába turkáltam az aktatáskámban, tele volt tömve sok hasznos dologgal, rend volt benne, csak épp névjegykártya nem volt benne egy sem, bármilyen kétségbeesetten is kerestem. A tulajdonos meglebegtette, hogy talán szükség lesz marketingesre, ami állást esetleg később betölthetek.

Magyarázat: A talentumok elosztása fontos felelős munkakör.

 

 

2023. március 29

Álmomban  ceruzát hegyeztem, de nem hegyezővel, hanem egy éles csavarhúzóval, amit késként használtam. A kihegyezett rész nagyon hosszú volt.

Magyarázat: Írni készülök, méghozzá hosszabb lélegzetű írásművet.

 

Ha tanácstalan vagy álmod jelentésében, írj!


 

VISSZA

TOVÁBB