ÁLMAIM ÉS JELENTÉSÜK

REPÜLŐS ÁLMOK

2005. május 27

Most éjszaka megint repülgettem. Magam is, meg repülővel is. Máltán voltunk kiküldetésben, de olyan vacakságos dolgokat hoztunk haza ajándékba, régi szocialista jellegű porcelánokat, hogy azt mondtam, ezekkel szégyenkezünk, inkább ne hozzunk semmit, mintsem vacakságokat.

Magyarázat: A külföldi kiküldetés a földi lét, melynek eddigi eredményeivel még elégedetlen vagyok.

 

 

2005. november 6.

Álmomban tudtam repülni. Elég volt egyet dobbantanom, s pár szárnycsapással máris a magasba emelkedtem, és siklottam a házak felett. Az emberek felfigyeltek rám, bámultak, kicsit talán élveztem is, hogy különleges vagyok, de egy idő múltán az  emberekben az érdeklődés ellenszenvbe fordult, zavarta őket, hogy ők nem tudnak szárnyalni, és betiltották a repülést, amit persze folytattam, mert a vérem hajtott, képtelen voltam repülés nélkül élni. Így azonban közellenség lettem, nehéz volt a földet érés után elvegyülnöm a tömegben, és egy állandó menekülés lett az életem. Nem volt sehol egy nyugodt helyem, fészkem, ahol biztonságban lehettem volna, mindenütt üldöztek, még a családom sem adott védelmet, a feleségemnek sírva mondtam, dehát én szeretlek titeket, amire szigorúan azt mondta, akkor nem tennél ilyet, mint ez a repülgetés. Egy ismerősöm látta, hogy elromlott köztünk a viszony és rögtön udvarolni kezdett neki, egy egész kádnyi rántott hallal kedveskedett neki.

Magyarázat:  A másság törvényszerűen elutasítást szül.

 

 

2008. április 24

Üldözőim elől repülve menekültem. Leszálltam egy pályaudvaron, és utolsó kincsemet egy régi ezüst cigarettatárcát egy öreg koldusnak adtam.

Magyarázat: A szárnyalás segít a támadások elviselésében. Szellemi kincseimet mind átadtam, készülhetek a nagy útra.

 

 

2008. július 24.

Álmomban repülni szerettem volna, tudtam már repülni, de szerettem volna még gyakorolni, hogy repülős vizsgát tehessek és utána bármikor repülhessek. Egy ismerősöm, barátom, akinek volt jogsija, felvitt volna, vele gyakorolhattam volna, nagyon vágytam már a repülésre. Meg is ígérte, boldog voltam, de mindig közbejött valami. A végén már esteledett, sötétedett, kint voltunk a reptéren, azt mondtam, nem baj, akkor éjszakai repülés, csak repülhessek, de akkor sem jött össze, és felébredtem.

Magyarázat: A vágyott felemelkedésem nem következik be életem alkonyán sem.

 

 

2008. szeptember 14.

Álmomban egy hatalmas utasszállító repülő vezetését gyakoroltam.  Nagy volt bennem a drukk, mert több száz emberrel magam mögött éjszakai felszállást kellett végrehajtanom.  Óvatosan döcögtem a kifutópálya felé, féltem, hogy a szárnyak valaminek nekiütköznek. Nem vettem elég bátor lendületet, ezért alig vettem észre, hogy felszálltam és rövidesen egy szántóföldön landoltam lágyan. Nagyobb baj nem történt, az oktatóm visszavezette a gépet a felszállópályára és megmutatta a határozott lendületes felszállást.

 

Magyarázat: Az utasszállító több ember (szellemi) felemelkedését elősegítő eszköz, működtetése nem könnyű, főleg (szellemi) sötétségben

 

 

2009. január 2.

Na, ma kellemes álmom volt, valaki meghívott a munkahelyére munkaidő végén, egyszer csak sustorogtak, széthúzódtak, leültek székekre, hogy nekem legyen középen tér, és mondta a meghívóm, hogy szeretnék, ha  röpülnék. Elég nagy volt a belmagasság, röpködtem is nekik, csak valaki a lábamba csimpaszkodott, én nem tudtam, hogy mibe akadtam bele, rúgtam egyet, és fejbe rúgtam véletlenül. Mondtam neki, hogy ilyet ne csináljon, mert leeshetek tőle. Aztán röpködtem még tovább, majd elkezdtem kézrátétellel gyógyítani, volt egy filigrán nő, ő még az ölembe is ült, hozzám bújt, a vállamra tette a fejét, és úgy gyógyítottam, a foga fájt, azt mulasztottam el neki

Magyarázat: Mindenkinek a maga erejéből kell repülni, példát mutathat, segíthet valaki, de másba csimpaszkodni nem vezet jóra.

 

 

2009. január 7.

Ma megint röpködtem álmomban, egy idősebb hölgy lakásába repültem be a balkonon keresztül, a fiával éltek ketten, az idős hölgy beteg volt, gyógyítottam, nagyon örültek nekem, aztán amikor kész volt, akkor elrepültem haza.

Magyarázat: Minden jó, ha a vége jó.

 

 

2009. február 2.

Egy magas, modern irodaházban voltam, amikor előérzetem támadt, hogy a ház össze fog dőlni, és már nincs idő a lépcsőházon keresztül elhagyni. Rövidesen el is kezdett összedőlni a ház, egy másodpercig hezitáltam, de rájöttem, nincs veszítenivalóm, és kiugrottam a magasból. Esés közben egyfajta vitorlázórepüléssel sikerült bokros, fás részre kormányozni magam, így csodálatos módon nem lett semmi komolyabb bajom, csak egy kicsit elájultam földet éréskor. A rugalmas ágak meghajoltak alattam, és semmilyen sebet, törést nem szenvedtem.  Kollégáim jöttek értem, kaptam egy Detektiv Ausweis igazolványt és és egy vadonatúj VW Póló slusszkulcsát.

Magyarázat: A régi személyiség elhagyása, megsemmisülése félelmetes, de aki bátran kilép régi kereteiből, azt bizonyságok, jelek kísérik és új eszközt kap szellemi előrehaladásához.

 

 

2009. február 2.

Egy magas, modern irodaházban voltam, amikor előérzetem támadt, hogy a ház össze fog dőlni, és már nincs idő a lépcsőházon keresztül elhagyni. Rövidesen el is kezdett összedőlni a ház, egy másodpercig hezitáltam, de rájöttem, nincs veszítenivalóm, és kiugrottam a magasból. Esés közben egyfajta vitorlázórepüléssel sikerült bokros, fás részre kormányozni magam, így csodálatos módon nem lett semmi komolyabb bajom, csak egy kicsit elájultam földet éréskor. A rugalmas ágak meghajoltak alattam, és semmilyen sebet, törést nem szenvedtem.  Kollégáim jöttek értem, kaptam egy Detektiv Ausweis igazolványt és és egy vadonatúj VW Póló slusszkulcsát.

Magyarázat: A régi személyiség elhagyása, megsemmisülése félelmetes, de aki bátran kilép régi kereteiből, azt bizonyságok, jelek kísérik és új eszközt kap szellemi előrehaladásához.

 

 

2009. július 12.

Végre vezettem repülőt álmomban. Már nagyon sok álomban készültem rá, kimentem a reptérre, már egyszer a kifutópályáig is eljutottam, de sosem szálltam fel. Most az álomban egy 15-20 személyes repülőt felügyelettel vezethettem, a főnököm mellettem volt, hogy ha valami gubancot csinálok, be tudjon avatkozni, és egy kétszemélyes gépet pedig felügyelet nélkül egy utassal egyedül vezethettem. Nagy élmény volt, örülök neki, feldobott az álom.

Magyarázat: Ami késik, nem múlik, türelem rózsát terem.

 

 

2009. augusztus 5.

Már teljesen profi módon repültem álmomban. Alacsonyan, magasan, drótok között, minden hibátlanul ment, nagyon élveztem, de amikor alacsonyan lebegtem, valaki belecsípett a lábamba, irritálta, hogy én tudok, ő meg nem tud repülni, amikor odanéztem, persze úgy tett, mintha nem ő lett volna. De különben minden oké volt, erővel telten ébredtem az álomból.

Magyarázat: Az irigység emberi dolog, az agresszió is,  annak titkolásával, elrejtésével együtt.

 

 

2010. augusztus 23.

Álmomban Orbán Viktor elsőszülött, legnagyobb fia, olyan nagykamasz korú lehetett, egy napra be volt osztva hozzám, hogy tanítsam az élet dolgaira. Gondoltam olyasmire tanítom, amit mástól nem tud megtanulni, és megtanítottam repülni. Kimentünk a Duna egy holtágához, ahol csak 50-80 m széles volt, és azt átrepültük. Aztán még repkedtem vele egy darabig, de jött az est véget ért a nap, láttam, hogy már boldogul a repüléssel, ezért búcsút vettem tőle, és mentem haza.

Magyarázat: Lelkem szárnyal és ezt a tudást evilág fiainak is át tudom adni.

 

 

2014. január  12.

Álmomban kaptam egy szuperkönnyű helikoptert. Kipróbáltam, repkedtem vele, de nem ismerkedtem meg a szerkezetével alaposan, féloldalasan ültem rajta, kicsit kényelmetlen volt, és féltem, hogy kifogy az üzemanyag belőle és menetközben lezuhanok, ezért inkább nem szálltam fel vele. Beszéltem valakivel, aki szintén kapott ilyen helikoptert, ő megmutatta, hogyan kell elhelyezkedni kényelmesen az ülésen, megmutatta a tartozékokat, amelyek közül néhányat feleslegesnek ítéltem és leszereltem, hogy nagyobb üzemanyagtartályt tehessek rá, amivel nagyobb távokra is biztonságosan repülhetek.

Magyarázat: A szárnyaláshoz, szellemi emelkedéshez kapott eszköz használatával még nem vagyok tisztában.

 

 

2014. március  2.

Álmomban egy hatalmas bazár forgatagában voltam. Egy idő után fárasztott a gyaloglás, akkor nekiálltam repülni. Egyszer csak összefutottam egy csomó régi ismerőssel és megmutattam nekik, hogy repülni, lebegni és a levegőben forogni is tudok. Mindegyik nagyon örült neki, majd elbúcsúztam tőlük, és az azon gondolkodtam, haza kéne repülni, talán 5-10 perc alatt is hazaérek.

Magyarázat: Szellemi hazámba vágyódom.

 

 

2014. október 29.

Álmomban külföldön dolgoztam jó sokáig, estébe nyúlóan. Mivel valamilyen fontos munkakörben voltam, egyszemélyes repülőgépet bocsátottak rendelkezésemre, hogy azzal hazarepüljek. Sokat gyakoroltam már a repülőgép vezetést, kicsit aggódtam a városi fel és leszállás miatt, mert tartottam az alacsony vezetékektől, de eszembe jutott, hogy van a gépen magasságjelző, az útvonalat jól ismerem, kiismerem magam a terepen, így nem érhet baj a repülés során. Így is lett, sikeresen leszálltam a palotavárosi lakótelepen Székesfehérváron, és elindultam alvóhelyemre apámhoz, aki (közben Ukrajnába kerültünk) Porosenko államelnök volt. Megtaláltam a házát, nem is kerestem kaputelefont, vagy csengőt, hanem elindultam gyalog a lépcsőkön felfelé. Úgy a negyedik-ötödik emelet felé igen elfáradtam és azt gondoltam talán jobb lett volna lifttel felmenni, mert közben eszembe jutott, hogy ő a 10-ik emelet 12-ben lakik. Gondolkodtam, mit fogok mondani neki, hisz miért is pihenek meg nála, de hát ha egyszer fiává fogadott, akkor elfogadom a meghívását. Ahogy egyre feljebb kerültem, egyre szűkebb lett a lépcsőház, egyre több virág volt az ablakokban, de már alig volt lépcső, nem is volt ajánlatos lefelé nézni, így jutottam el a kilencedik emeletre, de még mindig nem láttam a Porosenko névtáblát, pedig minden névtáblát megnéztem. Na, gondoltam, most már közel lehetek, mert már csak egy emelet van hátra, a következőn ott lesz és ekkor felébredtem.

Magyarázat: Minél magasabb szintre hág az ember, annál nagyobb erőkifejtést igényel a szellemi előrehaladás.

 

 

2015. február 4.

Álmomban rengeteget repültem, sokkal jobban ment, mint régebben, de még mindig gyakorlás jellegű volt. Nem akadtam el a vezetékekben, csak egyszer súroltam egy elektromos vezetéket és nem lett semmi bajom. Érdekes volt, hogy felrepültem magasra, a nap állása alapján elindultam hazafelé, de egy idő után falba ütköztem, ott megint feljebb kellett emelkedni a korábbihoz képest. Ott is feljebb emelkedtem, de ott is előbb utóbb jött a fal, és észrevettem, hogy bár csak gondolni kell hozzá, hogy repüljek, a gondolati erő koncentrálása is kimerítő volt, és ha egy pillanatra kihagytam, akkor süllyedni, majd zuhanni kezdtem, ezért volt bennem még bizonyos mennyiségű félelem. Elrepültem a következő szint végét jelentő falig, ott megkapaszkodtam egy dróthálóban, miközben segítő kezek nyúltak felém, de megköszönve elhárítottam, hogy ezt magamnak kell megoldanom.

Magyarázat:  Minden szinten szükség van erőfeszítésre, nem lehet lazítani.

 

 

2015. december 11.

Álmomban egy nagy épületben voltam, ahonnan nem mehettem ki csak este a munkaidő végén, ezért az épületen belül a folyosókon, meg a nagyobb helyiségekben repültem ide-oda lebegve. Volt aki figyelte ténykedésem és követett, és azt mondta, én vagyok az edzője. Noha nem az voltam, csak példát mutattam, mégis jólesett az elismerés.

Magyarázat: Testetöltésem alatt szárnyalok, amit követnek is.

 

 

2016. január 20.

Álmomban egy kedves ismerősömmel találkoztam, aki kissé le volt robbanva testileg-lelkileg. Hogy lelket öntsek bele, kitártam a karjaim és elkezdtem vakmerően repülni meredeken felfelé. Még hallottam, hogy lent a tömeg felmorajlik, de repültem tovább, noha sötét viharfellegek uralták az eget. Belerepültem a felhőkbe, jó darabig nem láttam semmit, majd egyszer csak kibukkantam a felhők fölött. Leírhatatlan, páratlan élmény volt. Egy idő után visszaszálltam az ismerősömhöz, hogy tovább vigasztaljam. Elmeséltem felhők feletti élményemet és felajánlottam, hogy kapaszkodjon belém, elviszem magammal repülni.

Magyarázat: Bátran szárnyalok.

 

 

2016. április5

Álmomban részt vettem egy kisrepülővel egy sétarepülésen. Nagyon ügyes fiatal repülővezető volt a pilóta és utasa is. Jól összebarátkoztam velük, megengedték, hogy időnként irányítsam a gépet, így amikor leszálltunk, megkértem, vigyenek be a repülőklubba, mert jelentkezni szeretnék, hogy megtanuljak repülőt vezetni. A főnökhöz irányítottak, aki állapotomat látva kis hezitálás után engedélyezte, hogy tanuljak. Könyveket kaptam és ritka könyveket kellett magamnak beszereznem. Azzal érveltem felvételem mellett, hogy bemutattam, tudok gondolati irányítással repülni, de télen és időjárási viszontagságok esetén kényelmesebb a repülővel történő utazás.

Magyarázat: Szárnyalok.

 

 

2017. április 8

Álmomban tudtam repülni. Ügyesen repültem és élveztem, hogy milyen más a perspektíva, mennyire gyorsan tudok elintézni dolgokat. Kicsit kellemetlen volt, hogy az emberek csak néznek, csodálkoznak, de kezdtem megszokni és ez különben is csak alacsonyan, földközelben való repüléskor fordult elő, ha magasan repültem, akkor nem. Késő délután eszembe jutott, hogy hazarepülök, fel is emelkedtem nagyon magasra, de egy nagy hegyen kellett keresztülrepülnöm és a fák havas csúcsai még elértek és közben gyorsan besötétedett, a sötétben nem tudtam tájékozódni, így az eredeti tervet elvetettem, és leszálltam, hogy a földön biztonságban folytassam utamat. 

Magyarázat: A Földön kell elérnem célomat, Isten országát.

 

 

2017. szeptember 6

Álmomban gyorsan, magasan repültem, tovább fejlődött repülési képességem, de amikor egy ismerősöm társaságába kerültem, akkor nem tudtam repülni.

Magyarázat: Szárnyalok, de van, aki blokkol.

 

 

2018. január 15

Álmomban kivételes repülésen vehettem részt. Egy átalakított vadászrepülővel mentünk, amelyik két utast is magával tudott vinni. A pilóta rendkívüli manőverekbe kezdett, már a felszállás úgy történt, hogy háttal lefelé emelkedtünk, utána ijesztő zuhanórepülésbe kezdtünk, majd alacsony magasságban folytattuk a repülést, ahonnan jól meg lehetett figyelni az épületeket, tereptárgyakat. Egy idő múlva a repülőn kívül, a földön, egy épületben találtam magam, és elindultam megkeresni a repülőt, hogy visszavigyen a felszállásunk helyére. Összetalálkoztam egy idős fogatlan, rossz anyagi körülmények között élő, de vidám házaspárral és megkérdeztem őket, kapnak-e még ingyen paradicsomlevest az üzemi konyhán, mert tudtam, hogy oda szoktak járni.

Magyarázat: Keresem eredetem.   

    

 

2018. január 23

Álmomban egy többszemélyes kisrepülőgépet vezettem. Sokat utaztam már ilyennel, tanultam, figyeltem a mindenkori pilótát, de életben vezetni azért más. Ráadásul nehéz körülmények között kellett felszállnom, egy lejtős városban volt a hangár, szűk helyen, rövid távon kellett begyorsulni és olyan keskeny helyen lehetett felszállni, mint egy levélbedobó nyílás. Sikeresen elvezettem a gépet Nagykanizsáig, ott ismét nehéz körülmények között kellett le és felszállnom, majd onnan Zalaegerszegre repültünk, de Nagykanizsa után egy kis kormány elromlott, ami a hátsó vezérlősíkot mozgatta jobbra-balra, a motor is leállt, és kényszerleszállással kellett földre vinnem a gépet. Hál'Istennek ez is sikerült, de nyomasztó volt ennyi nehézséggel megküzdeni.

Magyarázat:Tanulom a szárnyalást.   

 

 

2018. március  25

Álmomban rengeteget repültem. gyorsan, jól és pontosan, mondhatni elég kifinomultan tudtam repülni, de ez azokban, akik erre nem voltak képesek, ellenszenvet és agressziót ébresztett. Természetes ritmusom volt, hogy hol felszálltam, repültem, hol leszálltam, tehát a levegőben és a földön is otthon voltam, de ez irritálta azokat, akik nem tudtak repülni. Egy idő után már vadásztak rám, el akartak kapni, de nem sikerült nekik. Épp egy ház felső emeletén voltam egy lakásban és egy kedves ismerősömmel beszéltem, amikor vicsorogva betörtek a lakásba, hogy elkapjanak. Kiugrottam az ablakon, ami azért nem volt könnyű, félelmetes volt, ott volt bennem, hogy mi van, ha lezuhanok, mi van ha nem sikerül repülni, de sikerült és átrepültem egy másik ház tetejére. Onnan aztán megint tovább, volt, hogy annyira üldöztek, hogy két másodperc alatt egészen Oroszországig repítettem magam.

Magyarázat: Könnyedén ki tudok lépni az anyagvilágból az anyagias gondolkodásból, ami a röghöz kötött gondolkodású embereket irritálja.

 

 

2018. november 19

Álmomban sokat és kellemesen repültem.

Magyarázat: Szárnyalok.

 

 

2019. február 14

Álmomban rengeteget repültem. Egy magas ház tetőteraszára másztam ki többször egy szűk nehéz kürtőn keresztül. Egyszer csak segítséggel tudtam feljutni, mert a tetőkijárat fedele le volt rögzítve. A tetőteraszon sokan mulatoztak társalogtak, mint egy partin, én pedig felemelkedtem és repültem repültem... Egyszer örömmel újságoltam egy ismerősnek, képzeld átszálltam egy ereszkedő ejtőernyős felett, ő meg csak nézett felfelé, hogy tudok én ejtőernyő és szárnyak nélkül pusztán két széttárt karommal repülni. Már nehezebb gyakorlatokba is belevágtam, zuhanórepülés, újra emelkedés, fenyveserdőben fák között repülés, nagyszerű álom volt...

Magyarázat: Egyre szabadabban szárnyalok...

 

 

2019. február 14

Álmomban rengeteget repültem. Egy magas ház tetőteraszára másztam ki többször egy szűk nehéz kürtőn keresztül. Egyszer csak segítséggel tudtam feljutni, mert a tetőkijárat fedele le volt rögzítve. A tetőteraszon sokan mulatoztak társalogtak, mint egy partin, én pedig felemelkedtem és repültem repültem... Egyszer örömmel újságoltam egy ismerősnek, képzeld átszálltam egy ereszkedő ejtőernyős felett, ő meg csak nézett felfelé, hogy tudok én ejtőernyő és szárnyak nélkül pusztán két széttárt karommal repülni. Már nehezebb gyakorlatokba is belevágtam, zuhanórepülés, újra emelkedés, fenyveserdőben fák között repülés, nagyszerű álom volt...

Magyarázat: Egyre szabadabban szárnyalok...

 

 

2019. március 5

Álmomban New Yorkban voltam. Sok felhőkarcoló tetején volt olyan repülőtér kialakítva, ahonnan egy-kétszemélyes gyorsrajtolású gépek fel tudtak szállni. Fillérekért lehetett repülőt bérelni, ezért sok ilyen kis repülőteret kipróbáltam és repkedtem New York felett, míg úgy döntöttem, egy kicsivel nagyobb repülőteret keresek, ahonnan kétszemélyes géppel lehet startolni és a feleségem is elviszem egy repülésre.

Magyarázat: Szárnyalásomba feleségem is bevonom.

 

 

2019. március 5

Álmomban New Yorkban voltam. Sok felhőkarcoló tetején volt olyan repülőtér kialakítva, ahonnan egy-kétszemélyes gyorsrajtolású gépek fel tudtak szállni. Fillérekért lehetett repülőt bérelni, ezért sok ilyen kis repülőteret kipróbáltam és repkedtem New York felett, míg úgy döntöttem, egy kicsivel nagyobb repülőteret keresek, ahonnan kétszemélyes géppel lehet startolni és a feleségem is elviszem egy repülésre.

Magyarázat: Szárnyalásomba feleségem is bevonom.

 

 

2019. március 16

Álmomban rengeteget repültem, egyre ügyesebben, magasabbra, hosszabb  távokra, még súlyt is tudtam magammal vinni. Elterveztem, hogy egy speciális öltözetben elrepülök az Antarktiszra ahol lefilmezem a jegesmedvék életét. Mire indultam volna, felébredtem.

Magyarázat: Szárnyalok.

 

 

2019. november 1

Álmomban megtudtam, hogy Andy Vajna felhagy a filmkészítéssel és eladni készül a cégét. Időpontot kértem a titkárnőjétől és a tervemet készültem előadni, miszerint életfilmet készítenénk róla és rólam, hiszen egy csillagjegyben születtünk és a film nyereségéből fizetném ki a cég árát. Még forgatókönyvem sem volt, csak egy vázlat, de azt is otthon felejtettem, ezért amikor megjött Andy Wajna, pár szóban előadtam a tervem, ő utasította a munkatársait, hogy gondolják át a lehetőségeket, addig kimentem az irodából, és azt gondoltam, amíg a munkatársak a főnökkel tanácskoznak, addig hamar hazarepüök az irásos tervemért. Repültem, repültem, otthon megkerestem a tervet, de (első) feleségem felébredt, kérdezősködött és el akart jönni velem a tárgyalásra. Kértem, hogy repüljön velem, de neki nem sikerült, lepottyant a földre a nekirugaszkodás után, így abban maradtunk, hogy ő a kocsijával jön, én meg repülök. Egy nő mellettem repült és kiabált a többieknek, hogy milyen gyorsan repülök. Útközben leszálltam és egy macska meg akart harapni, vagy tán meg is harapott, ezért megszorítottam a fülét. A macska ettől elájult, és a gazdája nagyon mérges lett rám, le akart lökni a hatodik emeletről. Hiába tudtam repülni, olyan magasról nem mertem elrugaszkodni, lemenekültem a földszintre és onnan folytattam a repülést visszafelé.

Magyarázat: Bátor, nagy terv megvalósítása előtt állok.

 

 

2022. március  14

Álmomban találkoztam egy ismerős házaspárral, akik a repülőtérre igyekeztek egy kis repülőzésre. Kértem, hogy csatlakozhassak hozzájuk, mert én is nagyon szeretek repülni, de elhárították, hogy sietnek, sok dolguk van. Nagyon mérges lettem, megszakítottam velük a kapcsolatot.

Magyarázat: Sértődékeny, ítélkező vagyok.

 

Ha tanácstalan vagy álmod jelentésében, írj!


 

VISSZA

TOVÁBB