ÁLMAIM ÉS JELENTÉSÜK

SIVATAGI ÁTKELÉS ÁLMOK

 

2010. október 26.

Nagy kihívással találkoztam, egy sivatagi átkelésre jelentkeztem. Figyelmeztettek, hogy veszélyes, embert próbáló feladat, megeshet, hogy az ember otthagyja a fogát. Társaimtól nem számíthatok segítségre, mindenki arra koncentrál, hogy ő maga túléljen. Minimális segédeszközt lehet vinni, ők szörfdeszkát választottak, ami szél esetén nagyon jó, lehet szörfölni a sivatagban is, szélcsend idején ellenben teher. Én sítalpakat választottam, amelyekkel lejtőkön siklani lehet, megóv a homokban való elsüllyedéstől, de folyamatos teher. Ők gyakorlott átkelők, hoznak digitális  filmfelvevőt, az átkelés filmen meg lesz örökítve. Örültek nekem, bíztak bennem, de alaposan tudatosították bennem, hogy nagyon nagy igénybevétel, nagyon veszélyes, én pedig lenéztem a lábaimra, meg a sima utcai cipőmre és tudtam, hogy csak a lelkierőmben bízhatok, a kitartásomban és abban ellenben nagyon bíztam. Az indulás előtti optimista izgalom állapotában voltam, alig vártam, hogy kezdődjön az átkelés.

Magyarázat: beavató megpróbáltatások előtt állok. Jézus küldetése megkezdése előtt 40 napig böjtölt a sivatagban

 

 

2012. november 7.

Álmomban egy sivatagban voltam egyedül, a földön ültem, és szemlélődtem. A látóhatáron feltűnt egy hatalmas 20 tonnás Kraz billenős teherautó. Egykedvűen néztem, gondoltam mit kereshet itt, de ahogy lassan közeledett, észrevettem, hogy felém tart, és mind közelebb jött, mind inkább azt hittem, hogy el akar gázolni. A végén már elképzeltem, hogyan fogja a csontjaimat szétroppantani a hatalmas kereke, behunytam a szemem, de nem történt semmi. Kinyitottam a szemem, és láttam, hogy a teherautó a lábamtól 1 cm-re ringatózva, rugózva megállt.

Magyarázat: Nagy veszély közeledett felém, amit először nem ismertem fel, majd amikor felismertem, nem menekültem előle, és váratlanul megúsztam.

 

 

2016. október 7

Álmomban sivatagban jártam (2010 októberi álom folytatása). A nap vakítón a szemembe sütött, az ajkam cserepes volt, a bőröm felhólyagosodott, lassan kitartóan vonszoltam magam tovább. 

Magyarázat: Megszorításokkal teli időszakom még tart.

 

 

2017. június 24

Álmomban aboriginiként vándoroltam Ausztrália sivatagos részein, élelmet gyűjtögettem.

Magyarázat: Nehéz szellemi körülmények között is feltalálom magam.

 

 

2017. szeptember 26

Álmomban mint egy Rejtő regénybeli szereplő magányos katonaként, aki az ezredét keresi,  bandukoltam, vánszorogtam khakiszínű egyenruhámban szuronyos puskámmal a sivatagban. Már túlestem a holtponton, nem rogytam össze, az izzó nap heve kínzott, csizmám meg megsüllyedt a homokban, tarkóvédőm kirojtosodott, hónaljamnál kicsapódott az izzadtságból eredő só, de szinte öntudatlanul csak mentem, mentem, mentem...

Magyarázat: Még tart nehéz életszakaszom.

 

 

2019. augusztus 22

Álmomban a sivatagban voltam. Nem volt semmi, csak a homok, a kék ég, a tűző nap, és a forróság.

Magyarázat: A beavató megpróbáltatás kemény.

 

 

2019. december 26

Álmomban fáradtan meneteltem, vonszoltam magam a homoksivatagban. Erőlködtem, kitartottam, de elhagyott az erőm, végül az egyre mélyebb homok taposásába végleg belefáradtam és összeroskadtam.

Magyarázat:  Elhagyott az erőm

 

 

2022. október 02

X.Y. álmában sivatagi átkelés közben látott, teveháton ültem..

Magyarázat: A 2010 október 24-én megálmodott és decemberben megkezdődött sivatagi átkelésem még tart, de lényegesen jobb körülmények között, teveháton, mint idáig utcai cipőben sítalppal.

 

 

2023. február 02

X.Y. megálmodta, hogy már nincs sok hátra a sivatagból, már látszik a tenger

 

 

2023. június 25

X.Y. megálmodta, hogy elbúcsúztam tőle, lejárt az időm, következő inkarnációban Vinus néven a fiuk leszek

 

 

2023. február 02

X.Y. megálmodta, hogy elbúcsúztam tőle, azt mondtam ne sírjon, vigyázni fogok rá

 

Ha tanácstalan vagy álmod jelentésében, írj!


 

VISSZA

TOVÁBB