ÁLMAIM ÉS JELENTÉSÜK

TISZTULÁS ÁLMOK

 

2005.01.18

Eszméletlen, mennyit összealudtam. Tegnap éjfél előtt feküdtem le, de ma délután négyig aludtam kis megszakításokkal. Az egyik álmomban egy lakásban voltam, amiben egy idő után hazajött a lakástulajdonos, egy látnok nő. Rögtön bizonyította a képességét mert azt mondta: - Ön ezt a lakást egy koszfészeknek látja, pedig nem az, csak ön sokáig élt túlzott tisztaságban.

Magyarázat: Minden relatív, aki túlzott tisztaságban élt, legyen az fizikai, vagy szellemi tisztaság, az a kisebb rendellenséget, apróbb szennyeződést is koszfészeknek látja.

 

 

2005.03.06

Azt álmodtam, hogy a rajtam levő ruhámat tisztítottam, de még csak félig-meddig lett tiszta, további tisztítást igényelt. Nagy foltok lettek tiszták, de még sok volt a kosz rajta.

Magyarázat: A ruha a földi életre kapott és folyton alakuló, most épp "bepiszkolódott" személyiség a szellemi test, de a fizikai test is. Ezért most  folytatom a böjtöt.

 

 

2005. november 2.

Egy hatalmas épület volt, ami két nagy teremre, csarnokra volt osztva. Az egyikből kirajzottak az emberek, télvége volt, még fagyos volt a föld, de már érezhető volt, hogy nemsokára jön a tavasz, a nap sütött, szóval az egyikből kirajzottak az emberek a szabadba, és focimeccshez készülődtek, ebbe a csoportba tartoztam én is, a másik teremben bent maradtak és a terem falát belülről súrolták, tisztították.

Magyarázat:  Aki kész a (lelki) tisztogatással, az focizhat.

 

 

2013. október 11.

Álmomban egy uszoda tusolójában voltam, vagy legalábbis az uszodában egy kádban tisztálkodtam, amikor a vízből kiszállva észleltem, hogy piócák vannak a lábamon. Undorral lepöcköltem a nagyobbakat a lábszáramról, de ahogy a habos lábammal a papucsba bújtam, erős csípéseket éreztem a lábujjaim között, ezért kihúztam a lábam és láttam, hogy ott a hab között apró kis piócák nyüzsögnek. Forróra állítottam a tusolót és azzal igyekeztem eltávolítani a lábamról a piócákat, majd a vízben is forró vízzel "kezeltem" őket, hogy ily módon ártalmatlanítsam tőlük a fürdőt.

Magyarázat: Szellemi tisztulásom közben vigyáznom kell energiáimra.

 

 

2013. december 6.

Álmomban a ház udvarában voltam és söprögettem. A szél amúgy is fújta a port, s ahogy söprögettem, még jobban szállt a por és a kutyára ment. Sajnáltam és azt mondtam: azért rossz kutyának lenni, mert alacsonyan száll a por.

Magyarázat: A belső tisztulás kellemetlen lehet az alszemélyiségnek.

 

 

2013. december 11.

Álmomban átmenetileg külföldön voltam, ahol volt egy hatalmas mosógépem, amit megtömtem rengeteg ágyneművel, ruhával és mostam..

Magyarázat: Sok tisztulnivalóm van.

 

 

2015. december 1.

Álmomban hazafelé tartottam Erdélyből és egy kis falu határában megálltam egy sekély vizű tónál. A helyiek jelentéktelennek tartották, de én elhatároztam, hogy ruhástól megfürdök benne, mivel csodatevő gyógyhatású. Kicsit somolyogtak rajtam a helyiek, ahogy a pocsolyaszerű sekély részen próbáltam tempózgatni és elirányítottak a tó másik fele irányába, ahol mélyebb a víz és lehet úszni is.

Magyarázat:  Szellemi utamat, tisztulásomat sokan jóindulatú elnézéssel figyelik.

 

 

2016. július 3

Álmomban  egy nagyon piszkos tükör előtt álltam és alig látszottam benne, csak egy ember korvonalai voltak felismerhetők. Tudtam, hogy meg kéne alaposan tisztítani, hogy lássam magam benne, de nem láttam neki.

Magyarázat: A külvilágon keresztül nem látjuk magunkat tökéletesen.

 

 

2017. január 4

Álmomban forró ultrás vízzel nagytakarítást tartottam lakásomban.

Magyarázat: Tisztulok.

 

 

2017. február 3

Álmomban felrobbant egy vágóhíd és a környezetben húspéppel, véres húscafatokkal, csontszilánkokkal terítette be az épületeket, utcákat. Egy takarítóbrigád tagjaként forró vizes, ultrás vödörrel és rongyokkal a kezemben jártam a környéket, hogy letakarítsam az épületeket.

Magyarázat: Tisztuláson dolgozom.

 

 

2017. december 3 

Álmomban egy szűk szobában négy újszülött kereszteléséhez, újszülötti beavatásához készülődtem. Három gyerek keresztény, egy pedig zsidó szülőktől volt. Aprólékos gondossággal készültem, minden piszkot, szennyeződést, pisis papírzsebkendőt a szemetesbe gyűjtöttem, hogy teljes nyugalomban és harmóniában kezdődhessen a szertartás.

Magyarázat: Megtisztulásomhoz készülődöm.

 

 

2017. december 29 

Álmomban volt nálam egy jelentéktelen flakonba töltött gyógynövényes shampó, arra készültem, hogy hajat mossak.

Magyarázat: Feltűnés nélkül tisztulni készülök.

 

 

2018. február  7

Álmomban Budapesten laktam és fürdőbe készültem. Azon tanakodtam, melyikbe menjek.

Magyarázat:  Tisztulni készülök.

 

 

2018. február  11

Álmomban egy réten álltam zuhogó esőben. Annyira esett, hogy a föld nem tudta beszívni és egybefüggő víztenger lett a rétből.

Magyarázat: Tisztulok.

 

 

2018. augusztus  31

Álmomban egy közfürdőbe mentem tisztálkodni. A tusolóknál várnom kellett, mert foglaltak voltak, kevés volt a hely. Elég fura figurák voltak benn, előttem például egy sovány, szőrös férfi tusolt, lábfeje helyén csak gumóféle volt és női cipőt viselt a lábán. Amikor sorra kerültem, gyorsan elkezdtem tusolni és kettőt leköptem, gondoltam a lefolyó víz úgyis magával viszi, de a fürdőmester rámszólt, hogy hajoljak le és kézzel tisztítsam mega tusoló alját. Egy odavalósival beszélgetett és méregetett méla undorral, mint nemkívánatos idegent, majd igen hamar azt mondta, a tusolás végetért önnek, tessék befejezni. Épp, hogy vizes lettem, már be is kellett fejeznem, csodálkoztam, de szót fogadtam és befejeztem a tusolást.

Magyarázat: Nem sikerült megtisztulnom.

 

 

2019. január 22

Álmomban szabadtéri termál medencében voltam. Külön élveztem, hogy kint hideg van, a medencében pedig gőzölög a kénes gyógyvíz.

Magyarázat: Lelkem gyógyul, fertőtlenítődik, tisztulok, kellemes időszakom következik.

 

 

2019. március 23

Álmomban a két kezem került a látókörömbe, és megállapítottam, koszos, retkes mindkettő, vastag koszcsík van a körmeim alatt, ideje alapos kézmosást tartani.

Magyarázat: A dolgok megragadása, távolabbról a látásmódom alapos tisztítást igényel.

 

 

2019. május 13

Álmomban  Svédországban voltam egy felújitás alatt levő uszodában. A munkásokon kívül csak én voltam bent, tusoltam, wc-re mentem és élveztem a rendet tisztaságot. A wc-ből kijövet találkoztam egy svéd karbantartó munkással, vagy uszodai alkalmazottal, és még magam is meglepődtem, hogy tudtam svédül köszönni neki. Szorgos munka folyt, épp csak wczés idejére szakították meg a munkát és siettek vissza némán dolgozni.  A teljes belső burkolatot felújtották úgy, hogy gyaluszerű szerszámmal a megkopott, avitt vékony fedőréteget eltávolították és így teljesen új lett az uszoda.

Magyarázat: Tisztulok.

 

 

2019. szeptember 18

Álmomban egy gyógyfürdőben voltam. Körbejártam minden részét, és kellemetlen meglepetésként konstatáltam, hogy a szaunáért külön kell fizetni..

Magyarázat: Tisztulok, gyógyulok.

 

 

2020. február 15

Álmomban fürdőben voltam. Sokszor jártam már ott, ismertem minden zegét-zugát. Izmos, kigyúrt volt a testem, mint Schwarzeneggernek, megnéztek az emberek, ahogy könnyed léptekkel, szinte szökellésekkel haladtam közöttük.

Magyarázat: Szellemi előrehaladásom tisztulok könnyed, zavartalan.

 

 

2020. március 10

Álmomban egy kedves kisvárosban éltem és éppen fodrászhoz mentem. Nem az ismerősős fodrásznő volt, hanem egy másik hölgy egy férfii kollegájával, de nagyon kedves volt. Nagy rendetlenség és kosz volt az előző vendég utána, de vidáman, gyorsan letisztította a széket, majd mosás és igazítás következett.

Magyarázat: Erőim megtisztulnak, kimértebbek, pontosabbak lesznek.

 

 

2021. április  5

Álmomban hosszú utazás után hazaérkeztem egy tömött vonatszerelvényen Budapestre. A vonat lassan begördült a Keletibe én pedig úgy gondoltam, még gyorsan letusolok  a vonaton, hogy teljesen tisztán menjek haza. A hosszú úton wc-n is voltam, meg is izzadtam, jól esett volna teljesen tisztán hazamenni, de egyrészt hatalmas tülekedés volt, másrészt mindegyik tusoló foglalt volt, az egyikben gyerekek viháncoltak, lubickoltak, így aztán úgy döntöttem, hogy letusolok otthon.

Magyarázat: A beérkezettség kellemes érzését akartam tökéletessé tenni a teljes tisztulással, ami még várat magára.

 

 

2021. május  10

Álmomban egy fedett hullámfürdőben voltam. Találkoztam kedves nagynénémmel is, akinek lelkesen elmagyaráztam, hogyan működik a hullámfürdő. Egy tányéron még teasüteményt is vittem magammal a medencébe. Vigyáztam nehogy morzsázzak, de olyan érzésem volt, hogy talán nem szabad a medencébe ételt hozni.

Magyarázat: Kellemes szellemi élményben tisztulásban részesültem.

 

 

2022. február 1

Álmomban négy öltönyömet vittem tisztítóba. Komoly összeget, 65000 Ft-ot kellett fizetnem, de megérte, nem sajnáltam.

Magyarázat: Finomszerkezetű testeim, aurám részei, az étertest, asztráltest, mentáltest, kauzáltest megtisztulnak.

 

 

2023. április 7

Álmomban erdő szélén, vagy kert végében rengeteg szemetet gyűjtöttem szemetes zsákokba és igyekeztem inkább többet, de egyszerre elvinni a hulladékgyüjtőbe..

Magyarázat: Igyekszem megtisztulni, megszabadulni a természetes teremtettséget beszennyező tulajdonságoktól.

 

Ha tanácstalan vagy álmod jelentésében, írj!


 

VISSZA

TOVÁBB