ÁLMAIM ÉS JELENTÉSÜK

WC KERESÉS ÁLMOK

 

2005.04.04

Álmomban nagyon ki kellett mennem, de nem tudtam sehol, mert vagy foglaltak voltak a wc-k, vagy annyira össze voltak rondítva, hogy nem volt gusztusom hozzá. Már régóta cirkáltam egy város többemeletes áruházában fel s alá,  s amikor egy felső szinten azt hittem végre találok egy tiszta, és szabad wc-t, valaki figyelmeztetett, hogy ott fekszik valaki, aki nagyon felbosszantotta őt, és valóban odaérkeztemkor egy hulla, vagy legalábbis életveszélyesen összevert ember feküdt ott.

Magyarázat: A wc. a méregtelenítés, a salaktól, feleslegektől való megszabadulás helye, aki ezt nem tudja mérgeit, salakjait, feleslegeit könnyedén, gátlásoktól, függetlenül kiadni magából, túl érzékeny, vagy túl igényes, az sok nehézséggel találkozik.   

 

 

2005.04.21

Egy kiterjedt, bonyolult földalatti, metróállomáson kavarogtam ide-oda, és vécét kerestem. Elmentem egy ingyenes vécé mellett, ami bizalomgerjesztő is volt, de mire észbe kaptam, már nem találtam, csak fizetősöket, és ráadásul nem is voltak olyan tiszták, és gusztusosak, hogy rászánjam magam, így aztán csak keveregtem, sodródtam ide oda a metróállomáson. A metrós álom is visszatérő, sokszor metrózok a föld alatt, eltévedek, rossz irányba megyek, stb.

Magyarázat: A wc. a méregtelenítés, a salaktól, feleslegektől való megszabadulás helye, aki nem adja ki időben mérgeit, salakjait, feleslegeit magából, az később meg kell fizesse a késedelem árát.    

 

 

2005. július 28.

Megint nyomasztó wc kereső álmom volt. Vagy foglaltak voltak a wc-k, vagy nem is üzemeltek, esetleg romosak voltak, amikbe az ember be sem ment volna,  s amikor végre akadt egy, amiben volt egy üres kabin, kiderült, hogy az meg női wc. Sehol nem tudtam könnyíteni magamon.

Magyarázat:  Nem tudom kiadni magamból lelki mérgeimet, salakjaimat

 

 

2005. szeptember 14.

Wc-re kellett mennem, bementem a wc-be, a két fülke ajtaját megpróbáltam megmozdítani, de látszott, hogy zárva van, és vannak benn. Vártam egy kicsit, majd az egyikből előjött egy lány. Csodálkozva néztem rá, talán eltévesztette? De a másikból is egy lány jött elő. Elnézést kértem, hogy a női wc-be mentem, de amikor kimentem, és megnéztem, láttam, hogy a férfi szimbólum volt az ajtón, tehát én jó helyre mentem be, ők voltak rossz helyen.

Aztán a sógorom egy tányéron egy csomó szivarszopókát kínált nekem. Számba vettem, próbálgattam őket, milyen lenne ezekkel szivarozni, de egyszer csak eszembe jutott, hogy ezek használt szopókák, melyeket más már a szájukba vett, ezért gyorsan kivettem a számból, és szappanos vízben elkezdtem tisztítgatni őket, s eközben a torkomon akadt valami, amitől krákogtam, s majd megfulladtam annyira erőlködtem, krákogtam, de nem bírtam megszabadulni tőle.

Magyarázat:  A füst(ölés) szellemi, spirituális tevékenység, ha amin keresztül magunkhoz vesszük ( a szivarszopóka) használt, más maradéka, akkor undor ébred bennünk.

 

 

2010. március  2.

Álmomban külföldön voltam, egy családnál vendégségben aludtam. Amikor felébredtem, el akartam menni vécézni, mielőtt hazautazom, de vagy foglalt volt a wc, vagy épp jöttek ki belőle, és nem akart közvetlenül más után menni. Egy néptelen helyen találtam wc-ket, de pottyantós volt. Rászántam magam még arra is, bár a talpamat hideg víz csiklandozta, de amikor leguggoltam a művelethez, akkor láttam, hogy egy csomó szöcskeméretű hatalmas szúnyog vár lenn, hogy rárepüljenek a hátsómra.

Magyarázat: A földi életemet lefokozott (alvó) tudattal éltem szellemi rokonaim közelében. Szellemi ébredésem kikényszerítené méregtelenítésemet, lelki salakanyagoktól való megszabadulásomat, mely akadályokba ütközik.

 

 

2010. május  31.

Egy nagy csarnokban voltunk rengetegen (valószínűleg reptéri váróban) amikor megjelent a főnök, és hangosan azt mondta, 9-kor indulás haza. Rápillantottam a faliórára, láttam hogy 2 perc múlva 9, már nagyon kevés idő van hátra, ezért sovány malac vágtában elrohantam vécézni. Nem találtam vécét, ezért az épületből kimászva az állványzaton intéztem el a dolgomat, egy kötélbe kapaszkodtam, és eltoltam magamat az állványtól, nehogy az alacsonyabb szinteken dolgozó munkások közül valaki a nyakába kapja az áldást.

Magyarázat: Mint az előző álom előrevetíti, már nagyon kevés idő van hátra. Igyekszem gyorsan szellemi mérgeimtől megszabadulni, de másokra is tekintettel vagyok.

 

 

2010. szeptember 15.

A második álmomban valahol voltam, és felkapott a szél, és egyre magasabbra emelt. Elég félelmetes volt, mert bármit tettem, nem volt behatásom semmire és egyre messzebbre vitt a szél. Próbáltam vízszintesen állni, hogy egye kisebb felületet nyújtsak, és ereszkedjek, de a szél egyre magasabbra emelt, és egyre messzebb vitt. Beleakadt a kezembe egy hosszú de vékony gyenge alumínium karnis, azzal próbáltam valahogy lassítani a repülést a földet karcolni fékezni vele, és abban reménykedtem, valahol közel leszek a földhöz és azon óvatosan, lassan a földre ereszkedem, de a szél csak vitt, és vitt tovább.

Végül valahogy a földre kerültem, de talán elájulhattam, mert amikor magamhoz tértem, nem emlékeztem a körülményekre. Találtam magamnál egy különleges útlevelet. agy album formája volt, a címlapján az állt németül, hogy az Európai Közösség állampolgára, fénykép nem volt benne, a névnek hely lett volna kipontozva, hogy kézzel beleírják, de nem volt kitöltve. Először azt hittem, hogy ez egy gazdátlan útlevél, vagy csak egy üres nyomtatvány, nem tudtam, mit kereshet nálam.  Aztán továbblapoztam a nagyalbumba, ahol fényképek és fotók voltak az Európai Közösség történelméről, és itt már voltak kipontozott helyek, amelyek kézírással ki voltak töltve.

Nézegettem, hogy ott vannak benne például a fotók egy erdélyi város villamosairól és az, hogy Wohnort (lakhely) Dohnanyi str. és ez nekem olyan kuszának tűnt, hogy arra gondoltam, talán külföldön, ahol kiállították nekem ezt az útlevelet, megbolondultam, vagy beütöttem a fejem és összevissza beszélhettem, mert a mostani tudatállapotomban ez az egész nem érthető.

De azért nem dobtam el az útlevelet, magamnál tartottam és elindultam vécét keresni, mert nagyon kellett volna trónolnom. Sajnos nem jártam sikerrel. Vagy női vécék voltak, vagy a férfi vécékben is nők voltak, vagy olyan vécék voltak, ahol kisgyerekes anyukák a gyereküket vécéztették. Egyre elkeserítőbb volt a helyzet, és egy idő után az kezdett felsejleni bennem, hogy talán nincs is sehol férfi vécé, mert a közhit szerint a férfiak szennyesebben hagyják maguk után a vécét, gondatlanabbul vécéznek, és nem találtak takarítónőt, aki a férfivécé takarítását vállalta volna, ezért a férfivécék üzemeltetését beszüntették.

Magyarázat: A Földön a leszületés előtti tudattartalom jó része "le van takarva" így az ember számára saját korábbi döntése is oktalanságnak, értelmetlennek tűnhet.  A fénykép és név, mint az elkülönültség attribútumai szellemi szempontból a fejletlenséghez kapcsolódnak, eltűnésük, hiányuk a magasabb szint. Mérgeimet nem tudom kiadni magamból.

 

 

2010. december 27.

Kisebbik fiammal álmodtam. A föld alatt voltunk a földalatti egyik állomásán. Profi csavargó-hajléktalan volt, mindent tudott, hogy lehet megélni, melyik állomáson lehet aludni. Én átmeneti munkanélküli voltam, és nagyon kellett vécéznem. Elmondta, hol vannak jó állomások, van, ahol lehet éjszakázni, sőt csak 10 Ft. a wc belépő és még tusolási lehetőség is van, de én azt mondtam, haza akarok menni, otthon akarok vécézni. Erre elmondta, hogy a szemközti állomásról kell indulni, és hogy jutok haza.

Elköszöntem tőle, átmentem lent a síneken, de amikor mentem be a falhoz simulva a megállóba, akkor jött a fölalatti, és a vezető meglátott, és a balesetveszély elkerülése végett fékezett. Nem volt vészes a helyzet, de azért egy kicsit megzavartam a földalatti működését, szabálytalanul mentem át a síneken, a vezető és a közben odaérkezett ellenőr is igazoltattak. Az ellenőr elég kekec volt, mert bár volt jegyem, és voltak szabályos irataim, nem volt munkahely a személyimben. Mondtam, hogy nem vagyok dologtalan munkakerülő, csak pillanatnyilag vagyok munka nélkül, még nem találtam állást, mire a földalattit vezető kitöltött egy ilyen esetekre rendszeresített nyomtatványt, és mondta, hogy azzal a központban igazolhatom magam, mert ott a rendelkezésükre áll rólam minden információ.

Magyarázat: Nem találom a helyem, feladat nélkül érzem magam, a bennem felgyülemlett szellemi salaktól nem tudok megszabadulni, igazi otthonomba, a szellemvilágba vágyom.

 

 

2013. január  15.

Ma éjszaka két álmom volt, az egyikben fehéres viszonylag kemény és ruganyos habot hánytam. Nem görcsösen, könnyedén, de rengeteget, aztán rá is pisiltem (bocs) és eldugult tőle a vécé le kellett pumpálni...

Magyarázat: Mérgeimet nagy mennyiségben könnyedén adom ki magamból.

 

 

2013. november 27.

Álmomban egy ismerősöm szólt, hogy megy egy marhahússzállítmány hajóval az USA-ba és a szállítmánnyal ki lehet utazni. Útközben kezembe került a szállítólevél és megállapítottam, hogy nem lehet nagy üzlet a kiszállítás, kicsi a mennyiség, alacsony a haszonkulcs, biztos ezért utazhatnak emberek is a szállítmánnyal. Kiérve egy fehér csempével kirakott hűtőházba rakodták ki a húst, az utasok pedig a hűtőházi dolgozók kantinjában vásároltak. A legtöbben filléres bóvlikat, kacatokat vásároltak nagy tételben, műanyag gyöngysor színes cukorkákkal, golyóstollal egy rózsaszín neszeszerben pár centért, amit aztán jó áron el tudnak adni itthon. (mint a rendszerváltás előtti hetvenes években) Nem vittem magammal pénzt, nem izgatott fel túlzottan az üzlet lehetősége, de azt gondoltam kint maradhatnék az USA-ban, hiszen voltak a hűtőházban is kivándoroltak, vagy tartózkodási engedéllyel rendelkezők. Elkezdtem kóborolni a csempés hűtőház folyosóin, wc-t kerestem, de egy ottani munkafelügyelő rám förmedt, hogy mit keresek ott. Elslisszoltam, éreztem, hogy ebből nem lesz USA, kerestem tovább wc-t de csak foglaltakat, zártakat, vagy erősen szennyezetteket találtam.

Magyarázat: Megszabadultam a haszonelvűségtől, de a szellemi méregtelenítésem nem zavartalan.

 

 

2014. június  13.

Álmomban vécéznem kellett, nem bírtam már visszatartani, de a munkahelyen csak a főnök vécéjén volt lehetőség. Amikor rá akartam ülni, a többiek figyelmeztettek, hogy ebből baj lehet, hogy gondolom én, hogy a főnök vécéjét használom. Mégis ráültem, de sokáig tartott, a többiek sürgettek, hogy mindjárt jön a főnök, még törölgettem a hátsóm, amikor szóltak, hogy megjött, akkor gyorsan befejeztem. A többiek arra számítottak, hogy bajom lesz belőle, de az idős, tekintélyes, szakállas főnök joviálisan mosolygott rám.

Magyarázat: Isten előtt vállalom hibáimat, árnyoldalammal együtt.

        

 

2014. augusztus 30.

Egy gépkocsioszlop élén haladtam a forgalomban. Amikor piros lámpához értünk, kiugrottam az autóból elvégezni a dolgomat. Ez többször megismétlődött. Valaki a mögöttem lévő konvojból előszaladt és leplezetlen haraggal, ellenszenvvel azt mondta, az igazgató úr még megjárja, teszek róla, hogy ez a pökhendi, nyikhaj alak megüsse a bokáját. Csodálkozva meredtem rá, mivel váltottam ki benne ekkora ellenszenvet. Amikor a következő pirosnál ismét elmentem vécézni, nagyon kellett igyekeznem, hogy visszaérjek a lámpa zöldre váltása előtt, akkor tűnt fel, hogy jómagam is kék lámpás rendőrségi autóban utaztam, tehát mindnyájan rendőrök voltunk. Aztán megérkeztünk a célállomásra, kiszálltunk az autóból, ott meg egy magas, baltával faragott arcú, bajuszos férfi jött oda hozzám szemében haraggal. Kinyújtottam a karom, ökölbe szorítottam a kezem, és azt mondtam, törje szét a földön fekvő két vastag forgácslapot rajta. Összefogta a két forgácslapot, magasra emelte, majd teljes erejével lesújtott az öklömre. A lapok nem törtek el, de az öklöm nem rezdült, álltam a csapást.

Magyarázat: Nehéz úgy élni, hogy ne váltson ki valakiből ellenszenvet az ember.

 

 

2016. szeptember 10

Álmomban wc dugulás elhárítása volt a feladatom.

Magyarázat: Fel kell számolnom a szellemi salakanyagok felhalmozódását.

 

 

2016. október 16

Álmomban feleségem szüleivel, testvéreivel és nagyszüleivel utaztam együtt. A vasúti fülke közepén, a két pad között volt a wc kagyló, s mivel nagyon kellett elintéznem a dolgomat, kénytelen voltam ráülni. Igen kellemetlen volt kétoldalt a térdeik között a szükségem elvégeznem, de nem bírtam visszatartani. Mikor kész voltam, azt mondtam,  köszönöm a türelmüket, elnézést az okozott kellemetlenségért.

Magyarázat: Szükség törvényt bont.

 

 

2017. március 3

Álmomban vidéken voltam tanfolyamon, továbbképzésen. Jól szerepeltem, de egy idő után lerontotta a közérzetem és teljesítményem, hogy a wc használhatatlan volt, le volt szerelve a wc kagyló és bokáig állt a szennyvíz a wc-ben.

Magyarázat: Szellemi méreg és salakanyagaimat nem tudom kiadni magamból.

 

 

2017. március 8

Álmomban a nadrágom hátul beszennyeződött, igyekeztem gyorsan kézzel kimosni.

Magyarázat: Testi-lelki salakanyagaimat igyekszem nem kimutatni

 

 

2017. május 2

Álmomban katona voltam és a laktanyában a legénységi épületben egy emelettel feljebb kerültem, itt azonban nem találtam a wc-t. Jó darabig keresgéltem, aztán azt gondoltam, visszamegyek a megszokott, eggyel lejjebb lévő szintre, de ott sem jártam sikerrel, vagy foglalt volt a wc, vagy épp akkor jöttek ki belőle és szagokat hagytak maguk után stb.

Magyarázat: Magasabb szintre kerülve nem tudom kiadni magamból szellemi mérgeimet, salakanyagaimat, ezért az alsóbb szinten próbálom (sikertelenül) megoldani.

 

 

2017. szeptember 15

Álmomban egy nagy irodaházban kóvályogtam wc-t keresve. Kezemben egy nagy rajzmappát vittem, amilyet a művészek és a tervezőmérnökök szoktak maguknál hordani. Egyre magasabb szintre mentem, de még a harmadikon is infernális állapotok uralkodtak, egy kb. 110 cm magas 50-60 körüli nő részegen imbolygott, a testén alvadt vérdarabokból álló hányások, kikerültem, nehogy a tervrajzos mappám bepiszkolja, valaki epésen megjegyezte, ez nemcsak okosivott, hanem okosevett is. Féltettem a rajzmappám ebben a közegben, így magasabb szintre igyekeztem.

Magyarázat: Méregtelenítésem akadályokba ütközik.       

 

 

2017. december 16 

Álmomban hatalmas mennyiségű széklet távozott belőlem, nagyobb volt a halmaz, mint saját testtömegem és csak jött, jött, jött....

Magyarázat: Megszabadulok lelki salakanyagaimtól.

 

 

2018. július  15

Álmomban wc-t kerestem, de vagy foglalt volt, vagy trükkösen foglaltnak állították be, vagy le volt törve a kagyló, nem lehetett rá ülni sajnos. 

Magyarázat: Méreg és salakanyagaimat nem tudom kiadni magamból.

 

 

2019. február 17

Álmomban aludtam és az éjszaka közepén (az álmon belül) felébredtem. Indultam a wc felé, hogy könnyítsek magamon, de közben meghallottam, hogy valaki halkan sustorog és valaki válaszol rá, hogy "Rendőrség".Hangosan odaszóltam abba az irányba, hogy "halló, ide jöjjenek".

Magyarázat: Szellemi ébredésem idején örömmel fogadom a szellemi törvényszerűségek beköszöntét életembe.

 

 

2019. szeptember 5

Álmomban vécéztem. Épp hogy cseresznyényi volt, de amikor lehúztam a wc-t, eldugult, és a víz  már térdig állt a wc-ben s ide oda hullámzott.

Magyarázat: Szellemi salaktalanításom hullámokat kavart.

 

 

2019. szeptember 5

Álmomban a főiskolán vécét kerestem, de mind foglalt volt, vagy női wc volt. Végigkerestem az egész főiskola épületét, de nem volt szabad wc, így aztán elindultam hazafelé, de csak az épület külső homlokzatán lévő vékony munkalépcsőn tudtam leereszkedni, az is megszűnt félúton, én meg ott álltam, most mit tegyek?.

Magyarázat: Szellemi  salaktalanításom, méregtelenítésem sikertelen.

 

 

2019. december 23

Álmomban hosszú vonatutazáson vettem részt. Elég szedett-vedett vonat volt nagy tömeggel, sok cókmókkal, zötykölődéssel. Az egyik állomáson sokan leszálltak, a sínek mellett tömörültek, és a mellettünk lévő vágányon haladó vonat néhány embert elsodort, balesetet okozott. A végállomáson el akartam menni wc-re még a vonaton. Aggódtam, hogy a hosszú út végén lesz-e még víz a tartályban az öblitéshez és a kézmosáshoz, illetve lesz-e még wc papír, de nem tudtam sorra kerülni, mert egyrészt voltak is előttem, másrészt fegyelmezetlen gyerekek állandóan elém tolakodtak és gyorsan besurrantak a wc-be.

Magyarázat: Lelki salakanyagaimtól nem tudok megszabadulni.

 

 

2020. április 8

Álmomban  wc-t kerestem, de majdnem mind foglalt volt. Végül nagy nehezen elintézhettem a dolgom, de nehezített körülmények között, egy bárszék magasságú oszlop tetején egy nagy üveg fagylaltos kehelyre kellett rákuporodnom.

Magyarázat: Szellemi salakanyagaimtól ha nehezen is, de szabadulok.

 

 

2020. december 24

Álmomban megint wc-t kerestem. Egy kórházban, vagy rendelőintézetben bolyongtam keresés közben. Találtam egy wc kagylót, rá is ültem, de olyan mulatozó-táncoló tömeg vett körül, hogy majdnem a lábamra tapostak, így nem tudtam ellazulni, nem ment  a dolog, noha már belülről kényszerített volna. Bementem egy WC feliratú helységbe, annak is a legmélyére, ott is megpróbáltam, de a padlócsempe üvegből volt, és ott is kukucskált valaki. Végül egy törülközőt terítettem le, úgy sikerült félig-meddig valamennyit könnyítenem magamon. Úgy gondoltam, még le is tusolok, mielőtt hazamegyek.

Magyarázat: Salakanyagaimtól nehézkesen tudok csak megszabadulni. A világból való távozásom előtt meg akarok tisztulni.

 

 

2021. augusztus 17

Álmomban  wc-t kerestem, de sikertelenül. Benéztem egy résnyire nyitott wc ajtón, hogy foglalt-e a wc, de rámkiabáltak, mit leselkedek, a wc-ből pedig bűz áradt ki, ezért bosszankodtam.  Egy másik részen több wc volt, a sok wc között találtam végre egy szabad wc-t, megörültem, hogy végre lekuporodhatok, de amíg letettem a táskám, az alatt elfoglalták. A többi wc-n is ültek, volt ahol szeretkeztek a kabinban. Taszított az egész környezet.

Magyarázat: Szellemi salakanyagaimtól nem tudok szabadulni.

 

 

2022. január 16

Álmomban nagyon kellett wcznem, de nem találtam sehol szabad wc-t. Vagy zárva volt, vagy foglalt volt, de a helyzet egyre jobban szorított. Végre találtam egy orvosi rendelőt, ahová betelepedtem, de mire nekikezdtem, elkezdett emelkedni a víz, már derékig árt, onnan is ki kellett jönnöm, végül már a számon keresztül jött ki, aminek alul kellett volna. .

Magyarázat: Szellemi salakanyagaimtól beszéd útján szabadulok.

 

 

2022. június 20

Álmomban kimentem a repülőtérre utazáshoz felkészülve, de rám jött a sürgető szükség, azonban. sehol nem találtam szabad wc-t. Amikor végre találtam egyet, és kinyújtottam a kezem a kilincs felé, valaki gyorsan megelőzött, és besurrant előttem.

Magyarázat: készülök a szellemvilágba való "nagy utazásra". Szellemi salakanyagaimtól nem tudok megszabadulni..

 

 

2023. június 24

Álmomban anyagcserém szorított, de nem találtam sehol nyilvános wc-t ahol könnyithettem volna magamon. .Ha nagy nehezen ajánlottak is egyet, vagy nem találtam, vagy mire odaértem, eltűnt, nagyon kellemetlen szorongó álom volt.

Magyarázat: A léleknek fontos a lelki salakanyagoktól megszabadulni

 

Ha tanácstalan vagy álmod jelentésében, írj!


 

VISSZA

TOVÁBB