Care pot lassio

 

 

Jól sejtitek olasz kaja, méghozzá nem is akármilyen. Szegény Anitát tér és idő elszakította a vargánya megismerésétől, ezért az elszenvedett lelki fájdalmakért és testi gyötrelmekért kárpótolni akartam, így lett kárpótlás a mai kaja nave, olaszosan care pot lassio.

Aki figyelte a fényképeket, az láthatta, hogy a vargányának csak a kalapját használtam fel, a tönkjét gondosan eltettem a mélyhűtőbe szűkösebb időkre. Kiolvasztottam két szelet sovány karajt hozzá, előszedtem ezt-azt, frissen vettünk az Auchanban zsályát 99 pénzért, és már készült is a care pot lassio. 

 

Hozzávalók:  1 db vargánya tönkje felszeletelve, 2 szelet sertéskaraj felcsíkozva, 1/2 újfokhagyma, 1 lila hagyma, 25 szem olajbogyó, 1/2 cukkini, 1 paradicsom, 1 citrom,  szarvasgombás olívaolaj, chilis pácolt fokhagyma, szerecsendió, bors, zsálya, bazsalikom, só, 20 dkg maccheroni. 

 

Készülődés

 

 

A húscsíkokat és a gombát kis vajjal kevert olívaolajon megpároltam a zsályával és a bazsalikommal, leszűrtem a tésztát, összekevertem a hozzávalókat, elővettem a dekoratív nagy tányérokat, Anitával vetélkedtünk, ki hogyan díszíti, és máris nekiálltunk a lakomának.

Decorated & styled by Anita

 

 

Boldog mosoly by Anita

 

 

Decorated & styled by Avi

 

 

Happy smile by avi

 

Elárulom a hosszú élet titkát!

Jókat enni, jól aludni, dolgokra legyinteni tudni, embereket és tárgyakat elengedni tudni, jókat nevetni, és szeretni az életet úgy, ahogy van!

 

VISSZA TOVÁBB