OKOSSÁGOK

Kicsit félrevezető a cím, inkább a mai köznyelv szerinti okosságokat szeretnék közreadni. Olyan weboldalak, ahol online lehet képeket manipulálni, dokumentumokat átalakítani, tréfás, vicces dolgokat előállítani magunk és mások szórakoztatására.

Certificate maker Ezen az oldalon különböző tréfás bizonyítványokat készíthetünk  
Error Message Generator Ezen az oldalon igazinak látszó hibaüzeneteket készíthetünk természetesen tetszés szerinti szöveggel és ikonokkal. Aki kreatív, itt egy fél napot eltölthet!  
Office Building Sign Generator! Itt egy épület előtti táblára készíthetünk tetszés szerinti feliratot, mintha a miénk lenne, vagy mi lennénk az igazgatók  
Chinese Restaurant Sign Generator! Kínai étterem tábláját tölthetjük ki. Sajnos csak az angol abc betűit lehet használni.  
Bar-B-Q Sign Generator! Barbecue étterem táblájára írhatunk  
Pack Place Sign Generator! Egy múzeum táblájára írhatunk  
Nagyméretű fájlok megosztása Gyakran okoz gondot, hogyan osszuk meg nagyméretű fájljainkat másokkal, mert a levelező szerverek legtöbbje méretkorlátot alkalmaz. Ezen az oldalon feltölthetjük fájlunkat és rögtön linket is kapunk hozzá, amit elküldünk ismerősünknek, aki a fájlt a linkkel le tudja tölteni.  
Érme generátor Érméket készíthetünk, beállíthatjuk a névértéket, a szöveget, feltölthetjük saját fotónkat, verdefényes, vagy karcos érme legyen, kiváló szórakozás esős délutánokon.  
Újság generátor Tetszés szerinti újság címlapjára kerülhetünk, vagy írhatjuk ismerősünket. Képeket tölthetünk fel, újságnevet írhatunk be, itt is lehet alkotni.  
Igazolvány generátor Avatatlan szem, vagy felszínes megfigyelő számára eredetinek tűnő német személyi igazolványt készíthetünk saját fénykép feltöltésével.  
Arc átalakító A feltöltött fényképet gyerek, felnőtt, idős, ázsiai, afrikai, majomember kinézetűre alakíthatjuk.  
Személyes bankjegy generátor 1, 10 dollárost és száz yenest manipulálhatunk saját fényképünkkel.  
Térképes üzenetküldő Google műholdas térképre füstjeles üzeneteket, illetve gabonakörök formájában szerelmi vallomást írhatunk és küldhetünk.  
ScriptFX.com Weblapkészítéshez segédeszközök kezdőknek is.  
Muglets Saját fénykép feltöltésével vidám mozgó figurákat készíthetünk, melyek a neten maradnak, és linkjét elküldhetjük ismerőseinknek. Próbálj ki minden gombot!  
The Turkey reverse makeover A nagy tréfás arcátalakító. Ha a No i want the regular celebrities feliratra kattintunk, a your photo gombbal tölthetjük fel saját fényképünket. Kreativitásunk határtalanul kiélheti magát.  
Web Page Analyzer Ezen az oldalon weblapunkat optimalizálhatjuk elérhetőség szempontjából. Enter URL to diagnose: felirat után írjuk be oldalunk címét.  
Image speller Beírt szövegünket képbetűkké alakítja. Ötletes, de sajnos ékezetes betűk nélkül.  
Strange reports.com Online bosszantó, cikkek, honlapok előállításával, sajnos csak angolul.  
Pdf online Különböző formátumú dokumentumainkat, képeinket feltölthetjük, melyeket a szerver pdf formátumra konvertál, és elküld az általunk megadott email címre.  
Amazing fun Virtuális gusztustalanságokat (inkább nem részletezem) készíthetünk és küldhetünk ismerőseinknek.  
Amazing fun Virtuális fagylalt, pizzaküldés, egóépítés, ölelés küldése, virágküldés, pusziküldés, imaküldés, tortadobálás, és hipnózis. Itt is el lehet tölteni egy délutánt.  
Flaming text Lángoló és egyéb különféle betűkből feliratokat készíthetünk online. Ingyenes, de be kell regisztrálni magunkat hozzá.  
Gif Works Gif formátumú képeket tölthetünk fel és manipulálhatunk online.  
Href.hu Zseniális ötlet, a túl hosszú webcímeket, linkeket lerövidíthetjük vele.  
Alexa.com Az összes domain látogatottságáról kaphatunk megbízható információt.  
Megaupload.com Akár 500 Mb-os fájlokat küldhetünk ismerőseinknek!  
Wigwam.sztaki.hu Itt ellenőrizheti az ember, hogy a gépén vannak-e nyitott portok.  
 IP cím lokátor Ha IP címhez jutottunk, itt behatárolhatjuk,  hogy földrajzilag honnan kaptuk az emailt.  
Anonymiser Ha esetleg olyan országban élsz, mint Kína, ahol korlátozzák bizonyos oldalak elérhetőségét, akkor ezzel az oldallal kiküszöbölheted a korlátozást.  
down for everyone Ha nem érsz el egy oldalt, itt leellenőrizheted, hogy az oldalban, vagy nálad van hiba.  
Árgép.hu Érdemes megnézni több ajánlatot ezen az árösszehasonlító oldalon, mielőtt vásárol az ember, senki sem szeret több pénzt kiadni, mint szükséges.  
Pontos idő Kijelzi a gépünkön beállított, és a pontos időt is.  

 

Vissza