Davidoff Adventure

 

 

 

 

 

 

 

Kezdjük a kályhánál, azaz azzal az illattal, amelyiknek a tv reklámja beindította  az egész folyamatot. Markáns borostás férfiarccal, kalandos, talán sivatagi vagy őserdei környezettel reklámozták, jó volt a film, hatott. A Parfümcenter oldalán találtam rövid, felületes keresés után a legolcsóbbnak és meg is vettem az 50 ml-eset 9.400 Ft-ért, pontosabban rögtön hármat, mert gondoltam, a fiaim mellé magamat is megajándékozom, és három üveg rendelése esetén már 1.200 Ft árengedményt is kap az ember az ingyenes kiszállítás mellé.

Azt hittem, üzletemberi képességeim csúcsán járok a beszerzésnél, amikor azonban Gergő fiamnak átadtam szülinapján, egyből felvilágosított, hogy van 100 ml-es is, és az alig kerül többe, és valóban, meg is találtam a Parfümexpressz honlapján a 100 ml-est 11.100-ért, ami bizony püffentésre leosztva jóval olcsóbb lett volna, még akkor is, ha a Parfümexpressz nem ad 1.000 Ft engedményt 3 db rendelése esetén.

De ne vesztegessük az időt mellékes kérdésekre, térjünk a lényegre. Egy kicsit jellegtelen, és semmitmondó a barna doboz, de rájöttem, épp ez illik egy igazi machohoz. Az üveg formája, veretes fémrésze, kupakja tökéletes összhangban a termékkel, az illat azonban meglepetést okoz. Egy lovon ülő izmos, borostás cowboyhoz az ember valami erős illatot társít széna, vagy fű, dohány és bőr keverékéből, ehelyett egy könnyű citromos, nagyon enyhén fűszeres hangulat fogad minket.

Kellemes, finom, decens, csak meglepő. Jó idő kellett hozzá, hogy rájöjjek, akiben erő van, annak nem kell azt hangsúlyozni, hozzá épp a finomság  és a könnyedség illik. Ilyen szemmel nézve tehát kiváló macho parfüm, és méltán nyerte el mindkét fiam rokonszenvét.

 

VISSZA TOVÁBB