ÁLMAIM ÉS JELENTÉSÜK

2010


 

2010. január  29.

Volt egy teherhordó lovam, be volt fogva egy kocsi elé, azt húzta. Aztán egy nagyon meredek szakasz elé érkeztünk, megetettem, megitattam, de egy idő után képtelen volt haladni szegény. Elkezdtem a kocsit tolni, aztán már olyan meredek volt, hogy nem csak a kocsit toltam, hanem a lovat is, én is nagyon megfeszítettem minden erőmet, de feljutottunk a csúcsra. Szegény pára kimerülten lihegett, lefeküdt, én meg gondoltam hátha szegény megint szomjas, viszek neki gyorsan vizet. Belelefetyelt és valami végtelen hálával nyalogatta a kezemet, azzal hatalmas nyelvével úgy nyalt, hogy majd eltörte... Lentről meg nézett a tömeg minket, éljeneztek és tapsoltak... 

Felejthetetlen álom volt... üdén, frissen, mély nyugalommal, nagyon kellemes közérzettel ébredtem...

Magyarázat: A ló a szabadság és a lélek szimbóluma. Hálás a szellemnek a támogatásért, hisz együvé tartoznak, együtt kell végigvinniük a fejlődés nehéz emelkedőin a terhet.

 

 

2010. február  3.

Ma is a Nagyfőnökkel álmodtam. Én kisfőnök voltam, a cégünknek török turistákat kellett szervezni, de nem ment valami fergetegesen, kínunkban azt találtuk ki, hogy ornitológiai látványosság címén egy pulykafarmra vittük a törököket. De csak 3-4 török lézengett, nem voltak nagy csoportok....  A nagyfőnök nem szólt semmit, de én nem voltam megelégedve az eredményeinkkel...

Magyarázat: A mai világban ufónak nézik, aki komolyan keresi Isten országát. 

 

 

2010. február  12.

Álmomban gyakran jártam nyugatra és azt tervezgettem, ott sokkal jobb lenne, és egy következő utamon ott maradok, nem jövök vissza.

Magyarázat: Szellemi otthonom, hazám iránti vágyam igen erős. A földről nézve nyugati élet csábít, legszívesebben egy reggel már fel sem ébrednék, hanem ott maradnék a szellemvilágban.

 

 

2010. február  17.

Álmomban a munkahelyi főnököm a lehető legkedvesebb hangján felhívott telefonon és finoman, lágyan kérdezte, hogy volna-e kedvem dolgozni, én meg nem válaszoltam neki, csak hallgattam a telefonban, mert a feleségemmel való problémák miatt kedvetlen és sértődött voltam. A feleségem valamivel nagyon megbántott,  én meg kedvetlen, és bosszús voltam, és emiatt voltam csendben, a főnökkel nem volt semmi bajom.

Magyarázat: belső problémáim, egómmal, alszemélyiségeimmel való viszonyom Istennel való kapcsolatomat is befolyásolja.

 

 

2010. február  18.

Közmunkán voltunk, és ki mennyit dolgozott, annyi értékben írtak jóvá a hitelkártyáján, amivel lehetett ebédszünetben, meg munkaidő végén a gyógyszertárban vásárolni. Orbán Viktor is ott volt a közmunkán, elég nagy mellénnyel járkált ide - oda, és a gyógyszertárban is összefutottunk. Én elég jól kiválasztottam a gyógyszereimet, olyat választottam, ami nem is méregdrága, természetes, és hat is, például gyógyfüvekkel ízesített zselés gumicukrot. Amikor mentem fizetni a pénztárhoz, Orbán Viktor is ott kóválygott, lerakta a pultra a cuccait, de még elment, így aztán amikor számoltak nekem az ő egyik cuccát is hozzá akarták számolni. Észrevettem, hogy az nem az enyém, egy csomagban homeopatikus levegő volt. Gondoltam a homeopátia is már egy kérdéses dolog, mert hatóanyag nélküli, plusz ez még levegő, tetejébe méreg drága, gyorsan szóltam, az nem az enyém, hanem az Orbán úré, és fizettem a dolgaimat, még pénzem is maradt, pedig több gyógyszert is vettem.

Magyarázat: Üresen hangzó ígéretek (homeopatikus levegő) a Fidesztől, aminek az árát az emberek fizetik meg a végén. (nagyobbik fiam megfejtése) Nekem annyi az álom üzenete, hogy jól sáfárkodom a hitelkártyámon lévő összeggel, felhalmozott szellemi tartalékaimat jól osztom be.

 

 

2010. február  19.

Ma azt álmodtam, hogy valahol főnök voltam, 12-14 beosztottam volt, és elég jól mentek a dolgok. Aztán elaludtam, másnap visszamentem, de akkorra más emberek voltak ott, és bizony eléggé elkanászodtak, csak tessék-lássék kóvályogtak, és nem csináltak semmi érdemlegeset.

Magyarázat: Az elaludtam, másnap visszamentem, a  meghaltam, újra leszülettem analógiája. Egy korábbi életemben sikeresebben, zökkenőmentesebben mentek a dolgok.

 

 

2010. február  26.

Érdekes álmom volt. Nem is álom volt, hanem egy álomsorozat. Mindegyikben gyerekekkel foglalkoztam, mindegyikben másikkal, és mind azt mondta apa, apa. Volt, hogy a sötétben mentem, és hallottam a hangot, hogy kiabál, apa, apa... Volt amelyikben karomon vittem, volt amelyikben játszottunk egy kicsit, aztán a nyakamban vittem a gyereket.

Magyarázat: A felnőtt szellemileg érett, a gyermek szellemileg éretlen. "Őrzője vagyok mindenkinek, aki nálam gyengébb, ahogy engem köteles mindenki őrizni, aki nálam erősebb." Hamvas Béla Karnevál

 

 

2010. március  1.

Álmomban egy kórházban voltam. Ismertem minden zegét-zugát, az összes alkalmazott kezelést, mivel már nagyon sokszor jártam ebben a kórházban. Már untam emiatt az ott tartózkodást, és szerettem volna hazamenni.

Magyarázat: A földi élet gyógyító kórházikezelés.

 

 

2010. március  2.

Álmomban külföldön voltam, egy családnál vendégségben aludtam. Amikor felébredtem, el akartam menni vécézni, mielőtt hazautazom, de vagy foglalt volt a wc, vagy épp jöttek ki belőle, és nem akart közvetlenül más után menni. Egy néptelen helyen találtam wc-ket, de pottyantós volt. Rászántam magam még arra is, bár a talpamat hideg víz csiklandozta, de amikor leguggoltam a művelethez, akkor láttam, hogy egy csomó szöcskeméretű hatalmas szúnyog vár lenn, hogy rárepüljenek a hátsómra.

Magyarázat: A földi életemet lefokozott (alvó) tudattal éltem szellemi rokonaim közelében. Szellemi ébredésem kikényszerítené méregtelenítésemet, lelki salakanyagoktól való megszabadulásomat, mely akadályokba ütközik.

 

 

2010. március  5.

Egy nagy cégnél dolgoztam, és a cégnél elég nagy volt a lazítás, a munkaidőt is sokan alig tartották be. Épp az udvaron haladtam keresztül, tán valami kézikocsit toltam, amikor látom, hogy az udvar közepén a főépület előtt ott áll a nagyfőnök. Még egyfajta elégedettség is volt bennem, lám van itt főnök a cégnél, sokan már azt hitték, bármit megengedhetnek maguknak, nincs is, mert sosem lehetett látni. És elégedettség volt bennem, mert úgy éreztem, én akkor is dolgoztam, amikor nem volt szem előtt, most pedig láthatóan ellenőrzi a dolgozókat.

Ahogy közeledtem felé úgy tűnt, hogy kézfogásra tartja a karját, készültem, hogy kezet fogjak vele, de még közelebbről láttam, hogy műkeze, fakeze van. Ennek ellenére úgy éreztem, hogy fakéz, nem fakéz kezet fogok vele, de amikor már egészen közel voltam, biccentett, intett egy aprót a fejével, hogy menjek tovább, nem lesz kézfogás.

Magyarázat: Sokaknak alszik az ébersége, mert nem látják Istent összefont karral a főépület előtt állni, amint ellenőriz. Azt még valamennyire értem, hogy az udvar közepén nem lesz kézfogás, nem fog velem Isten nyilvánosan közösséget vállalni. talán nem aktuális, Ő biztos jobban tudja. A fakéz ellenben megfejthetetlen rejtély marad, mert a szememben Isten tökéletes.

 

 

2010. március  7.

Ildivel álmodtam, akivel 2001-2003 között éltem együtt. Valami farsangszerű rendezvényen voltam, valami tömeges buliban, ilyesmin, ahol nagyon jól éreztem magam. Hirtelen felbukkant a tömegben az Ildi, nagyon megrökönyödött, ahogy meglátott, és persze igyekezett úgy tenni, mintha mi sem történt volna, de láttam rajta, hogy mély indulatok kezdtek kavarogni benne.

Magyarázat: Nem lehet az életben elspórolni semmit, amit az ember a múltjából még nem dolgozott fel, az felkavarja. Biztos eszébe jutottam, vagy valamilyen formában találkozott a nevemmel.

 

 

2010. március  7.

Ezenkívül ma még több álmomban is nagyon sokat röpködtem, sőt mást is vittem, egy idősebb (50-60 körüli, ugyanis én 20-30 körüli voltam az álomban) hölgyet, átölelte hátulról a nyakam, mondtam, hogy jó szorosan, és ne féljen, és vittem őt is fel 10 emelet magasra meg a házak fölé is egy kicsit. Klassz álmok voltak, szeretek 
nagyon röpködni. 

Magyarázat: Szellemi szárnyalásom másokat is magával ragad.

 

 

2010. március  9.

Ma rengeteg álmom volt éjszaka, egy maradt meg az emlékezetemben. Hosszú úton voltam hazafelé, jó messze elcsavarogtam otthonról. Amikor már egész közel voltam, majdnem hazaértem, egy különös szokatlan helyre tévedtem. Egy csomó nyitott ól állta el az utat, nagy kövér bulldogkutyák és sertések voltak benne és nekem az egyetlen lehetőség az volt, hogy fent a fal peremén végigmenjek. Először nem voltam elég óvatos, lelógtak a lábaim, és a nagy kövér harapós kutyák elkezdték harapdálni a lábam, de nem volt életveszélyes, hamar felkaptam a lábam, a sertéseket ügyesen megúsztam, és így végigjutottam az ólak felett. 

Magyarázat: mielőtt hazaérek (szellemi vagy fizikai értelemben)  találkozom/találkoztam különböző kísértésekkel, mint az agresszió (harapós kutyák) és földies, anyagi jellegű vágyak (sertések) ezeken kell ügyesen felülemelkednem. 

 

 

2010. március  11.

Ma kissé félelmetes álmom volt, először csak véres volt a vizeletem, majd sűrű vér bugyogott csak belőlem. Nem volt rossz kedvem, tudtam, hogy ez azt jelenti, nemsokára meghalok.

Magyarázat: Bár nagyon plasztikus és reális volt az álom, felébredve úgy éreztem, ez nem fizikai, hanem szellemi halálra, a régi halálára és az új születésére, újjászületésre vonatkozik. 

 

 

2010. március  12.

Álmomban darus voltam, egy nagy daruval kellett bonyolult feladatokat elvégeznem, például egy teherautót egy szűk helyről kiemelnem, és egy ferde szűk másik helyre beraknom. Néha kockázatos volt a helyzet, megbicsaklott a teherautó, de nem ütődött és a lánc sem szakadt el, és a daru karja sem törött le,  probléma nélkül megúsztam.

Aztán később megint darus voltam, akkor egy hang mondta mindig, hogy emeld, állj, lengesd meg, most tedd le, akkor tökéletesen, precízen ment minden, pedig akkor már még nagyobb daruval dolgoztam, és például vasúti motorvonatot tettem le a sínre, ahol milliméter pontosan kell dolgozni.

Magyarázat: nagy erőkkel, energiákkal dolgozom, hatékonyságom növekszik, ha a belső hangomra, a magasabb szellemi irányításra hagyatkozom.

 

 

2010. március  13.

Ma álmomban különböző szimbólumok jelentéséről tartottam előadást, az aum jelről, a Dávid csillagról és a keresztről, a Dávid csillagról még vázlatot is készítettem, melyik részének mi a jelentése.

Magyarázat: a szimbolikák ismerete, az analógiás gondolkodás képessége sok problémára megoldást adhat.

 

 

2010. március  14.

Álmomban egy rádióadóbál dolgoztam, de a kollegáim, kolleganőim nem szerettek, kiközösítettek. Például Katalin napi műsor volt, ők mindent stúdióvendéget körbekedveskedtek, megpuszilgattak, én meg azt mondtam, nincs olyan, hogy nekem mindenki egyformán szimpatikus legyen, aki Katalin, én csak annak adok puszit, aki olyan szimpatikus.

Beviharzott egy férfi, rögtön riport volt vele, és amikor elment akkor is csak róla beszéltek a műsorban, én meg azt mondtam, miért kéne nekünk őt reklámozni, amikor neki van saját rádióadója, reklámozza ő ott saját magát.

Magyarázat: Nézeteim nem vágnak egybe a koreszménnyel,  a mindenki felé irányuló szirupos jóságossággal, kényszeredett segíteni akarással, mely a "jó" egyoldalúságát igyekszik izzadságszagúan megcélozni.

 

 

2010. március  15.

Tanulságos álmom volt. Egy nő szegény nagyon rosszul nézett ki, lerítt róla, hogy beteg. Odament hozzá egy nagy madár, talán strucc, és elkezdte a csőrével kopácsolni a fejét, ahogy a harkály szokta a fát. nagyon fájt szegény nőnek, de türelemmel viselte. Ekkor láttam, hogy a kopogás hatására gilisztaméretű kukacok másznak elő a fejéből, és a madár azokat megeszi. Még integettem is a madárnak, hogy van még kukac, és a nőnek is integettem, aztán amikor véget ért a tortúra, odamentem a nőhöz, és elmondtam neki, hogy mi történt, mennyi kukac volt a fejében, és hogy most mennyivel jobban néz ki. Volt pár rózsaszín folt a homlokán és a hajas fejbőrén a csőrök nyomán, de az arcáról eltűnt a szürkés sárga szín, és egész bájos, vonzó lett.

Magyarázat: A gyógyulás szenvedéssel jár, a szenvedés gyógyulással, ezért sosem  hiábavaló.

 

 

2010. március  17.

Egy embercsoport közepén álltam, és nitroglicerin volt rám bízva, hogy őrizzem. Hogy ne legyen túl egyszerű, egy régi magyaros szarukürtbe volt töltve, valami szarvasmarhának a szarvából készült, a hegye lukas volt, oda egy kis kupak volt húzva, vagy kis dugó volt, hogy ne folyjon ki belőle és madzaggal vállon tartottam ezt az igen veszélyes dolgot. Éreztem, hogy nagy felelősség a robbanószerre vigyázni, és akármennyire körültekintő voltam, a hegyén lévő kis kupak, vagy dugó meglazult, és a nitroglicerin elkezdett kifolyni a földre. Óvatosan letettem a földre, mert egyre jobban folyt, majd hangosan kiabáltam és integettem az embereknek, hogy el innen,  el innen, mert tudtam, hogy ha berobban, akkor hatalmas lesz az ereje. Én is elfutottam, és fedezékből néztem, amikor bekövetkezett az esemény. Meglepetésemre és szerencsére azonban nem berobbant a nitroglicerin, hanem belobbant, hatalmas fehér láng lett belőle és ez hatalmas fényt, világosságot támasztott.

Magyarázat: A magyar közönségnek szóló könyvem figyelemfelkeltő, ébresztő hatású, harsány, akár a harsona, vagy szarvkürt. Tartalma robbanékony, felkavarta már eddig is az embereket, és ahogy a nitroglicerin egyre jobban folyik, a könyvem egyre ismertebb lesz, tartok   a heves reakcióktól. Magam is fedezékbe menekülök, de végül világosságot, megvilágosodást hoz sokaknak a rám bízott üzenet.

 

 

2010. március  18.

Álmomban egy elefánt hasában két hatalmas tojás volt, amit megettem. 

Magyarázat: Az elefánt a nyugodt bölcs erő jelképe, a két tojás a dualitásból, polaritásból új születése, az új csírája.

 

 

2010. március  21.

Álmomban nagyon mélyen aludtam, felébredtem, felkeltem, és elindultam a céges autómmal a munkahelyemre a kedvesemért, hogy együtt menjünk tovább kiküldetésbe. Ő már korábban bement dolgozni. Annyira álmos, álomittas voltam még, hogy túlmentem a munkahelyen, nem vettem észre, aztán nagyon figyelve, vigyázva visszatolattam, nehogy elüssek valakit, visszafelé is túlhaladtam, aztán megint előre kellett menni, míg odaértem a munkahelyhez és keresni kezdtem a párom.

 Magyarázat: a szellemi felébredés nem jelent azonnali teljes éberséget főleg hosszú mély szellemi alvás után. Adódhatnak kezdeti ügyetlenkedések.

 

 

2010. március  24.

Egy kisebb társasággal autóztunk hazafelé. Akinek az autójában ültem utasként, nagyon sietett haza, nagyon nyomta a gázt, és egy gödrös terepen felborultunk. Nekem nem esett semmi bajom, mert jól ismertem a terepet, tudtam, hogy ilyen sebességnél csak borulás lehet, kiugrottam az autóból még a gödörbe csapódás előtt, és a falevelekből halmazából álló puha ágyon hemperegtem végig. Aztán tudtuk folytatni utunkat, és egy benzinkúthoz értünk, ahol jól feltankoltunk, hogy elég legyen hazáig. Valaki a társaságból eltűnt a benzinkútnál, az ő kocsijába is töltöttem annyit, hogy hazaérjen vele, de mivel nem került elő, nem vártunk rá, hanem haladtunk tovább hazafelé

 Magyarázat: Lassan járj, tovább érsz! Hosszú úton időnként meg  kell állni feltöltődni.

 

 

2010. március  25.

Álmomban filmforgatáson dolgoztam világosítóként. Nem voltam megelégedve a fényviszonyokkal, ezért további reflektorok alkalmazásáról döntöttem.

 Magyarázat: Ha elégedetlenek vagyunk munkánk hatékonyságával, nem tudunk elég szellemi világosságot teremteni, akkor fokozni kell erőfeszítéseinket, több eszközt kell bevetnünk.

 

 

2010. március  31.

Álmomban egy  városban kóvályogtam ide-oda, de sehol sem találtam a helyem, ezért felültem a hazafelé tartó buszra.

 Magyarázat: Nem találom a helyem a Földön, szellemi hazámba vágyom.

 

 

2010. április  2.

Álmomban nehéz, nagy koncentrációt igénylő vizsgán vettem részt. A világtérképet kellett egy perc alatt egy nagy hártyapapírra lerajzolni és ollóval kivágni. A vizsgáztató objektív volt, de éreztem, hogy drukkol nekem, és a vizsgám sikerült.

 Magyarázat: Szellemi világomat, világképemet újrarajzoltam.

 

 

2010. április  3.

Több álmom is volt, mindegyikben vizsgáztam, különféle vizsgákon vettem részt és mindegyik sikerült.

 Magyarázat: Eljött az érettség ideje.

 

 

2010. április  4.

Álmomban behívtak tartalékos kiképzőnek a laktanyába. Nosztalgikus érzés volt bevonulni, ismertem minden kövét a laktanyának, bejártam a régi körleteket, a régi hálóhelyeimet. A századparancsnokom szigorú, igazságos, de emberséges főnök volt, szerettem, és ő is szeretett, mert én is ilyen kiképző voltam. Mint öreg katona tegezhettem, de tisztelettel beszéltem vele. Összefutottam egy képmutató tiszttel, vele távolságtartó voltam, és még rengeteg régi ismerősöm volt, az újoncokon kívül gyakorlatilag mindenki.

Az újoncok nehezen kezelhetők voltak, olyan alap dolgokat nem akartak megérteni, hogy alakzatba kell rendeződni, hogy dohányozni csak engedéllyel és meghatározott helyen szabad, mintha süketek lettek volna, és nem hallották  volna, amit mondok, vagy nem jutott volna el az agyukig.

Belegondoltam, hogy már többszörösen leszolgáltam a katonaidőmet, a fájdalmas betegségem miatt egy szavamba kerülne, hogy felmentsenek a szolgálat alól, de a beszédben nem akadályoz, és végülis olyan mindegy, hogy hol vagyok.

Magyarázat: Jelen életem itt a Földön.

 

 

2010. április  5.

Álmomban volt egy főnök-tulajdonos, nála dolgoztam, mint Magyarország szakértő-tanácsadó. Izraelből jöttek befektetők, valami bio dologba akartak belevágni, bionövénytermesztésbe, és valami wellness témába. Elmagyaráztam nekik a lehetőségeket, és amikor valamit adni akartak, azt mondtam, a főnökkel rendezzék, én a főnökkel vagyok viszonyban, nekem az a fontos, hogy ő elégedett legyen a munkámmal.

 Magyarázat: A főnök Isten, az izraeli befektetők talán a szellemi Jeruzsálemből jötteket jelképezik. A bio növény a természetes, egészséges szellemi táplálék.

 

 

2010. április  6.

Két álmom is volt. Az elsőben a jelenlegi lakásomban voltam, és a volt feleségem meglátogatott, és bebújt mellém az ágyba. Kérdeztem, hogy akkor most le akarsz feküdni velem?

 Magyarázat: A régi egóm egyesülne velem.

 

2010. április  6.

A másodikban olyanféle helyen voltam, mint egy siófoki nyaralókomplexum.Gombára horgásztam, majd utána amikor mentem vissza olyan érzésem volt, hogy valaki figyel, és suttyomban a bokorban elrejtettem a pecabotot. Hátranéztem, de láttam, hogy messze van tőlem, így újra kézbe vettem a pecabotot és mentem tovább.

 Magyarázat: A gomba az élősködés analógiája, ezt pécézem (pecázom) ki, de nem nyíltan.

 

 

2010. április  7.

Álmomban főiskolás voltam a Külkereskedelmi Főiskolára jártam. 3 évet nagy hajtásban szorgalmasan végigtanultam, de belefásultam, elfáradtam, és elkezdtem kerülni az iskolát. A városban kóvályogva összebarátkoztam egy sráccal, akiről kiderült ugyanebben a helyzetben van. Ahogy beszélgettünk elkezdett nyomasztani a mulasztás, rádöbbentem, hogy idén be sem iratkoztam az évfolyamra, ezért megbeszéltük, hogy most este még bemegyünk a Főiskola éttermébe, mint hallgatóknak ehhez jogunk van, és másnap együtt bemegyünk a tanulmányi osztályra beiratkozni, és szépen mindketten elvégezzük rendesen a főiskolát.

 Magyarázat: A külkereskedelem a szellemvilággal való információcsere analógiája. Ebben van még tanulnivalóm.

 

 

2010. április  9.

Álmombam, egy családnál voltam vendégségben, és rengeteg kenyeret, kenyérlepényt sütöttem. A házban nagyon kedvesek voltak, szép, ápolt, tiszta ház volt, de alig volt hely, sok bútor és kacat között kellett ügyesen manőverezni. Például befőttesüvegek elmosott kupakjai voltak a konyhában és az előszobában szépen a oadlóra rakva. Volt a családnak egy tekintélyes szép Mercedese, amit az asszony vezetett. Én a hátsó ülésen ültem, és a kéziféket kiakasztottam, mert behúzott kézifékkel indult el, és az problémás.

Magyarázat: A kenyér az alapvető táplálék, "mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma" az álomban alapvető szellemi táplálékra vonatkozik. A ház a személyiség, az ő családjuk csoportlelke, mely szép és rendezett, de kevés a mozgástér benne, mert egy kicsit túlzsúfolt, vannak benne felesleges dolgok is. Az autó a közös gyors előrehaladás eszköze, jelen esetben a szellemi előrehaladást jelenti, az anya vezet, tehát ő a vezéregyéniség a családban, és a kézifékkel indulás a belső gátakat, belső fékeket jelenti, ezek oldódnak a közös szellemi előrehaladásukban.

 

 

2010. április  10.

Több álmom is volt éjszaka, de mindegyikben megállás nélkül főztem különböző ételeket

Magyarázat: A főzés szellemi táplálék készítése, szellemi alkotómunka.

 

 

2010. április  11.

Álmomban új dolgozó voltam egy külkereskedelmi vállalatnál. Nagy nyugalom, lezserség, lazaság volt a cégnél, de bennem már ágaskodott a munkavágy a tenni akarás. Egy régi barátom, akivel együtt jártunk a Főiskolára, ott volt, felajánlottam, hogy elvégzem valami munkáját, míg elmegy az irodából, de nem lett belőle semmi, nem tartott rá igényt. Aztán egy másik kollega, aki nem rég volt ott, de hozzám képest törzsgárda tag volt, azt mondta főz egy jó erős kávét kettőnknek.

Magyarázat: A külkereskedelem a szellemvilággal való információcsere, kapcsolattartás allegóriája. Már türelmetlenül várom a feladatokat, egyelőre szellemileg frissülök, élénkülök.

 

 

2010. április  13.

Álmomban csecsemő voltam és egy idős, tekintélyes férfi bébirugdalózót adott rám.

Magyarázat:    Mt.18.2. Bizony, mondom néktek, ha meg nem tértek, és olyanok nem lesztek, mint a kisgyermekek, nem mentek be a mennyek országába.
Jn.3.3. Bizony, bizony, mondom néked: ha valaki nem születik újonnan, nem láthatja meg az Isten országát.

 

 

2010. április  14.

Két álmom is volt éjszaka. Az elsőben válogatott módszerekkel próbáltak megtörni, de mindent kiálltam. Kemény álom volt, de pozitív volt a  végkicsengése.

Magyarázat: Hű maradok önmagamhoz a külvilág behatásai ellenére is.

 

 

2010. április  14.

A második álomban azt álmodtam, hogy tartalékos szolgálatra visszamentem a laktanyába. Volt bennem valamiféle nosztalgia,  feltolultak a régi emlékek, hogy újra szolgálatba állok. Még civilben voltam, amikor útban a régi századom felé egy irodában egy izgága, pökhendi, kötekedő fiatal hadnagyba botlottam. Az a bizonyos Jockey Ewing tipus volt, még hasonított is rá, csak kigyúrt izmokkal és verekedős hajlammmal, Sugárzott belőle az agresszivitás, látszott, hogy  mindjárt üt, szereti és keresi az alkalmat hogy üthessen. Már nem emlékszem pontosan, hogy engem bántott, vagy valaki mást, de az  igazságérzetem annyira nem tűrte, hogy akármilyen erős volt, és magasabb rendfokozata volt mint hivatásosnak, egy marha nagyot behúztam neki, amitől megroggyant így aztán kvázi móresre tanítottam, bár számítani lehetett rá, hogy ezzel nem lesz a dalnak vége, vagy összeszedi magát és újra jön verekedni, hogy az "arcát" helyre tegye, vagy valamilyen alattomos módon bosszút áll.

Közben mentem tovább, hogy keressem a régi századomat és szolgálatra jelentkezzek a régi századparancsnokomnál, és nagyon sok régi tiszttel találkoztam. Régen nagyhatalmú feletteseim voltak, most pedig lecsúszott, amortizálódott részeges emberek. Engem is be akartak csalni kocsmába, ahol ittak, mulatoztak, de én igyekeztem a századomhoz vissza, mert szolgálatba akartam lépni. Sajnáltam, hogy ennyire le tudtak csúszni, és tekintélyüket vesztve bratyiztak volna velem, hogy legyek ivócimborájuk. Egy volt közülük, aki még nagyjából megőrizte tartását, régen is őt tiszteltem leginkább. Örültem, hogy legalább egy ilyen akadt köztük. Mentem tovább, hogy keressem a századom, épp a régi legénységi épülethez érkeztem, amikor felébredtem.

Magyarázat: Hű maradok önmagamhoz a külvilág behatásai ellenére is.

 

 

2010. április  15.

A kisebbiek fiammal álmodtam. Egy tandem biciklin mentünk, ő ült elől a kormánynál, de fáradt volt a lába, és én hajtottam erősebben a biciklit.

Magyarázat: Együtt, egymást segítve haladunk a szellemi úton.

 

 

2010. május  1.

A kisebbiek fiammal álmodtam. Egy katonai teherautó utánfutóján ülve, a lábunkat lógázva, nagy lazán begördültünk a laktanyába. Mindketten tudtuk, hogy tapasztalt, sokat látott katonák vagyunk, és kisujjunkban van minden, ami várhat ránk. Egy idős tiszthelyettes langyos levest kínált nekünk, de nem ízlett, távolról úgy nézett ki, mintha megettük volna, Gergő apró sugárban feltűnés nélkül kispriccelte a száján a híg lét. Aztán valahonnan szereztem egy jó nagy szelet átsült bifszteket, szép rózsaszín volt, csak a közepe volt enyhén pirosas, és mondtam neki, nézd Gergő! Ő meg bólogatott, hogy ez igen, ez már igen! Jó álom volt, nagyon kellemes hangulatban, jó közérzetben ébredtem belőle.

Magyarázat: Együtt végezzük "szolgálatunkat", a híg szellemi táplálékot nem vesszük magunkhoz, inkább tartalmas tápláló szellemiségre fáj a fogunk.

 

 

2010. május  6.

Két álmom is volt. az elsőben katona voltam, elegem volt már a szolgálatból, hónom alá csaptam a betegkartotékomat, miben fel voltak jegyezve betegségeim, szenvedéseim, és fontolgattam, hogy elmegyek a megfelelő helyre, ezekkel biztos leszerelnek.

Magyarázat: Fontolgatom a Földről való távozást.

 

 

2010. május  6.

A másik álomban egy éjszaka vonatozás volt, a határállomásnál jött egy fekete ruhás hamiskás szemű ember, nagy mosolyogva elkezdett ölelgetni, mintha csak a rajtam levő bolhákat akarná agyonnyomni, mint bolhairtó. Nem tetszett és próbáltam eltolni magamtól, mert éreztem, hogy csak mímeli ezt a dolgot. Igazam is lett mert a határ után észrevettem, hogy minden iratom és pénzem eltűnt. Elkezdtem keresni hogy felelősségre vonjam, de nem találtam.

Aztán megállt a vonat leszálltunk róla, és valaki hidegvérrel gyilkolni kezdett, lelőtte, akivel valami baja volt.

Magyarázat:Az anyagi lét határain átlépve megszabadulunk azonosító jegyeinktől, földi eszközeinktől, és automatizmusok keretében attól, ami  szükségtelen, és hátráltató számunkra.

 

 

2010. május  7.

Kint aludtam a repülőtéren, már felébredtem, összepakoltam, készültem a hazautazásra, már a szobát is elhagyta mindenki, még visszaszaladtam a szobába egy pössentésre.

Magyarázat:A földi lét befejezése előtt még ki tudtam adni a mérgeket magamból, megkönyebbültem

 

 

2010. május  8.

Álmomban egy nagy mozikomplexum előtt álltam, ahol három nagy teremben folyt az előadás. Mivel éppen kezdődött az egyikben a film, megkerestem a pénztárost és a legdrágább, de legjobb filmre vettem jegyet. Unott idős férfi volt, még borravalót is elvárt a kiszolgálásért, így az összes maradék aprómat nekiadtam.   Elindultam a mozitermet keresni, de tévedésből másik előadásra csöppentem be, amit észrevettem, és kijöttem onnan, hogy nekem nem arra a filmre van jegyem. Kerestem a másik mozicsarnokot, igyekeztem, mert attól tartottam, hogy közben már megy a film, és lemaradok az elejéről. Végül egy dombos hegyes területre keveredtem, ahol meredek szakadék volt, onnan vissza fordultam egy kicsit és lejjebb próbálkoztam, ott meg vad kutyák acsarogtak, ugattak.   Végül beértem egy nagy épületbe, kerestem, hol lehet a moziterem, amikor egy nagyon szimpatikus, kedves, idős tekintélyes férfivel találkoztam. Mielőtt megszólaltam, mondta, hogy halkan beszéljek itt a folyosón, mert bent értekezlet van. Valószínűleg egy oktatási intézmény volt, aminek ő az igazgatója. Elmondtam, hogy a mozit keresem, felmutattam, hogy érvényes mozijegyet vettem a drága, jó, izgalmas filmre, és eltévedtem, nem találom az előadást.   Erre roppant kedvesen és bölcsen azt mondta, nem arról van szó, hogy eltévedtem, hanem arról, hogy én egy kereső vagyok. Erre azt válaszoltam, mert közben beugrott, hogy a egész életem végülis a keresés analógiája. Megmutatta a mozihoz vezető utat, és megkönnyebbültem, megnyugodva mentem tovább, már nem izgatott, hogy lemaradok-e a film elejéről, vagy akár az egész filmről

Magyarázat:Egész életem keresés.

 

 

2010. május  15.

Ma álmomban útközben betértem egy helyre, láttam, hogy nagyon szép lángosuk van, friss a tészta, ettem két lángost, és ittam hozzá csapolt sört, nem volt nálam pénz, kimentem az autómhoz, hogy hozzak be pénzt és fizessek. Közben összetalálkoztam a hely tulajdonosával, akinek szimpatikus voltam, ő egy középkorú tiszteletreméltó férfi volt. Levitt a pinceborozó részbe, mint mondta, az a főprofiljuk, és ott elképzelhetetlen mennyiségű és választékú bor volt, amit megmutatott nekem, és a pincér már hozta is a kóstolót.

Magyarázat: Egyre tartalmasabb szellemi táplálékot veszek magamhoz, megízeltem a lélek italát.

 

 

2010. május  16.

Ma álmomban tekintélyes beosztású emberként vidéki kiküldetésre mentem Szegedre. A kiküldetéshez egy vadi új, gyönyörű kényelmes Mercedest kaptam. Megéreztem Szegedre, beköltöztem egy hatalmas, modern elegáns, kényelmes szállodába.   Kisebb-nagyobb zűrök voltak, amikor tusolni mentem, nem találtam vissza a szobába. Aztán amikor elmentem sétálni a városba, nem találtam vissza először a szállodához, csak kérdezősködéssel, elkeveredtem a városban, először egy régi tekintélyes szállodába akartam menni, azt hittem, az az enyém,  és amikor visszataláltam, elfelejtettem a szobaszámomat és nem tudtam elkérni a kulcsot a portástól.  

Nagy nehezen ez is megoldódott, valahogy tudtam igazolni magam, indultam volna hazafelé a kiküldetésből, de nem találtam a gyönyörű kocsimat, nem emlékeztem, hol parkoltam vele.   Amikor meg volt, nem találtam a kulcsát, vissza kellett mennem a szállodába, és újra megkeresni a szobámat és ott felforgatni mindent, míg végül a kofferemben eldugva megtaláltam.   Persze nem volt könnyű, mert a legmodernebb kulcs volt, ami nem is kulcs formájú, és amit nem is kell a kormányoszlopba dugni.   Ezzel magyarázkodtam a londiner előtt, aki megjegyzést tett, hogy a sok keresésem botrányt okoz a szállodában.

Nem értettem, mi ebben a botrányos? Emberi dolog, gondoltam fújja fel magát, ha nem tetszik neki.   Mielőtt végleg távoztam volna a hotelből, a londiner bemutatta a vendégeknek való ingyenes szolgáltatásukat. találomra nyomkodta a telefon gombját, és így véletlenszerűen beszélgethettem telefonon valakivel.   Elsőre egy külföldi számmal jött létre összeköttetés, de amikor a londiner meghallotta, hogy németül beszélek, megszakította a vonalat, gondolom a költségek miatt. Mondta, hogy külfölddel nem szabad, arra nem vonatkozik az ingyenes akció.   Még egyszer nyomogatta a tárcsázó gombokat, akkor belföldi szám jött be, bemutatkoztam, hogy a hotel véletlenszerű szolgáltatása kapcsán jelentkezem, kedvesen elbeszélgettünk egy fél percet, és elbúcsúztunk, én pedig végre elindultam hazafelé.

Magyarázat: Készülődöm a földi élet befejezésére, végetér a nonstop keresés:) .

 

 

2010. május  17.

Ma azt álmodtam, hogy ballagás volt. Egyes sorban ballagtunk, mint a vonatozós játéknál. Egy osztálytársnőm állt a sor elején, én voltam mögötte. Mindkét kezét kissé hátratette, én mindkét kezem előre, összekulcsoltuk a kezeinket, ez volt akkor a szokás és így ballagtunk. Közben azért olykor viszketett neki itt-ott a teste, hol a hóna alatt, hol  derekánál, és hogy ne engedjük el egymás kezét az én kezemmel együtt, vagy szinte az én kezemmel vakarózott. Én szívesen benne voltam ebben az élményben, mert a hóna alá kicsit előrébb és lejjebb csúszott, egy bizonyos kellemes puhább területre, és a dereka is inkább popótáji lett.

Magyarázat: Egymás segítése örömteli is lehet.

 

 

2010. május  18.

Ma álmomban tekintélyes beosztású emberként vidéki kiküldetésre mentem  Szegedre. A kiküldetéshez egy vadi új, gyönyörű kényelmes Mercedest  kaptam. Megéreztem Szegedre, beköltöztem egy hatalmas, modern elegáns, kényelmes szállodába.

Kisebb-nagyobb zűrök voltak, amikor tusolni mentem, nem találtam vissza a szobába. Aztán amikor elmentem sétálni a városba, nem találtam vissza először a szállodához, csak kérdezősködéssel, elkeveredtem a városban, először egy régi tekintélyes szállodába akartam menni, azt hittem, az az enyém,  és amikor visszataláltam, elfelejtettem a szobaszámomat és nem tudtam elkérni a kulcsot a portástól.

Nagy nehezen ez is megoldódott, valahogy tudtam igazolni magam, indultam volna hazafelé a kiküldetésből, de nem találtam a gyönyörű kocsimat, nem emlékeztem, hol parkoltam vele.

Amikor meg volt, nem találtam a kulcsát, vissza kellett mennem a szállodába, újra megkeresni a szobámat és ott felforgatni mindent, míg végül a kofferemben eldugva megtaláltam.

Persze nem volt könnyű, mert a legmodernebb kulcs volt, ami nem is kulcs formájú, és amit nem is kell a kormányoszlopba dugni.

Ezzel magyarázkodtam a londiner előtt, aki megjegyzést tett, hogy a sok keresésem botrányt okoz a szállodában. Nem értettem, mi ebben a

 botrányos? Emberi dolog, gondoltam fújja fel magát, ha nem tetszik neki.

 

 Mielőtt végleg távoztam volna a hotelből, a londiner bemutatta a vendégeknek való ingyenes szolgáltatásukat. ötletszerűen nyomkodta a

 telefon gombját, és így véletlenszerűen beszélgethettem telefonon valakivel.

Elsőre egy külföldi számmal jött létre összeköttetés, de amikor a londiner meghallotta, hogy németül beszélek, megszakította a vonalat,

 gondolom a költségek miatt. Mondta, hogy külfölddel nem szabad, arra nem vonatkozik az ingyenes akció.

Még egyszer nyomogatta a tárcsázó gombokat, akkor belföldi szám jött be, bemutatkoztam, hogy a hotel véletlenszerű szolgáltatása kapcsán

 jelentkezem, kedvesen elbeszélgettünk egy fél percet, és elbúcsúztunk, én pedig végre elindultam hazafelé.

Magyarázat: Kiváló lehetőségekkel, és adottságokkal érkeztem a földi életbe. A többség szellemi struktúrájában nem találom a helyem, és keresésem botrányt okoz. Itt a szellemvilággal való kapcsolattartásom sem engedélyezett. Készülök elhagyni a többségi szellemi struktúrát.

 

 

2010. május  22.

Álmomban egy nagyon magas hegyre mentem, másztam fel egy keskeny, meredek úton. Volt lépcső, de nagyon meredek, de nem volt korlát, nem voltkapaszkodó, csak a lépcsőfokok. Fent a csúcs közelében, a mászás vége felé már nagyon elfáradtam, ráadásul nem volt lépcső sem, és a sziklafal a sok mászástól kikopott, nem élek voltak, hanem lekerekített, gömbölyded formációk. Félelmetesnek tűnt, fáradt is voltam, izomlázam is volt, de összeszedtem minden erőmet és felkapaszkodtam, túljutottam ezen a nehéz szakaszon, ahol néha a lábam csak a levegőben kalimpált.

Egyet szusszantam a tetőn, láttam, hogy közben beesteledett, és le kéne indulni a hegyről, hogy aludni, pihenni tudjak. Elindultam visszafelé, de tudtam, lefelé még nehezebb, most képtelen lennék rá, inkább keresek egy szelídebb, lankásabb lejáratot a hegyről, és ha leértem, majd lefekszem aludni és kipihenem magam.

A második álmomban (feltehetően) ugyanennek a hegynek a gyomrában voltam egy társammal, mint ügyeletes karbantartó munkás, és a társam épp megkérdezte, hogy akarok-e egy jó frissítő kávét inni.

Magyarázat: Aki szellemi csúcsra ér, annak sajátosságából adódóan érzi, hogy vissza kell mennie a többieknek segíteni. Előtte pihennie, majd frissülnie kell.

 

 

2010. május  23.

Álmomban a bonctanon dolgoztam.

Magyarázat: Szellemi halál okait keresem.

 

 

2010. május  26.

Azt álmodtam, hogy egyszemélyes cég ügyvezetője vagyok, nincsenek beosztottaim, és csak a külföldi tulajdonos irányít.

Magyarázat: Küldetésem egyszemélyes.

 

 

2010. május  27.

Ma azt álmodtam, hogy egy nagy laktanyában vagyok, az épületek szép világosra festve, az utak és a parkok ápoltak. Csend és nyugalom volt, a laktanya közepén voltam, ott egy kőből faragott iránytű volt, mint a NATO emblémája, az is szépen karban volt tartva, épp ráfröccsent valami, és azt is rögön letisztítottam egy ronggyal.

Magyarázat: A szellemi iránytűk, pl. Evangéliumok, Biblia, Buddha tanításai, Bhagavad Gitá, Korán,  a "Szövetség iránytűi"  tisztasága fontos, mert sok embernek nyújtanak eligazítást.

 

 

2010. május  29.

Egy hatalmas téren voltunk rengetegen katonák különböző fegyvernemekből, alakulatokból, díszszemlére készültünk. Ekkor egy nyitott fekete autóban lassan méltóságteljesen begördült a tér közepére egy komoly tekintélyes idős féri, a hadseregek főparancsnoka. Emelkedett pillanat volt. l

Magyarázat: A Seregek Ura ószövetségi kifejezés Istenre.

 

 

2010. május  31.

Egy nagy csarnokban voltunk rengetegen (valószínűleg reptéri váróban) amikor megjelent a főnök, és hangosan azt mondta, 9-kor indulás haza. Rápillantottam a faliórára, láttam hogy 2 perc múlva 9, már nagyon kevés idő van hátra, ezért sovány malac vágtában elrohantam vécézni. Nem találtam vécét, ezért az épületből kimászva az állványzaton intéztem el a dolgomat, egy kötélbe kapaszkodtam, és eltoltam magamat az állványtól, nehogy az alacsonyabb szinteken dolgozó munkások közül valaki a nyakába kapja az áldást.

Magyarázat: Mint az előző álom előrevetíti, már nagyon kevés idő van hátra. Igyekszem gyorsan szellemi mérgeimtől megszabadulni, de másokra is tekintettel vagyok.

 

 

2010. június 4.

Egy gonosz kis ember akart megölni. Elég sikeresen védekeztem, aztán elővette a kését és a torkomnak szegezte. Annyira tudtam elnyomni magamtól, hogy szúrni ne tudjon, de a kés hegye a torkomon volt, és arra ébredtem, hogy fojtott hangon azt kiabálom: - Segítség, segítség! Nem tudtam kitátani a szájam, mert akkor már a kés pengéjébe ütköztem

Magyarázat: Nehezen bírok egómmal.

 

 

2010. június 4.

A második álmomban egy bölcs tanító ült előttem fehér ruhában, és előadást tartott nekem A valóság öntörvényei címmel.

Magyarázat: Alapokat tanulok.

 

 

2010. június 9.

Egy hölgyismerősömmel álmodtam. Rengeteg húst adtam neki, féldisznókat, marhahúst, hatalmas darabokat. Látom, hogy a ház előtt a férje pakolgatja őket a kocsim csomagtartójába, kérdem, miért? Azt mondja a Sári köszöni a húst, de tároljam én, majd ő apránként, amikor szüksége lesz rá, akkor elvisz egy-egy darabot belőle, kint a hidegben az autóm csomagtartójában hűtve marad. Én meg mondtam, nem úgy van az, ha odaadtam, akkor az övé, vigye el, s tárolja, ne kényelmeskedjen, hogy az övé, de én tárolom.

Magyarázat: Az ajándékot vagy elfogadjuk, vagy ha nem kell, visszautasítjuk.

 

 

2010. június 26.

Angliában voltam az anyavállalatunk magas rangú vezetőivel találkoztam egy presszóban. A legmagasabb rangú megkínált egy hatalmas krémessel, volt vagy 20 cm átmérőjű, én meg azon gondolkoztam, hogyan fogok ennyi édességet megenni…

Magyarázat: Komoly szellemi örömök várnak.

 

 

2010. június 27.

Egy démoni nővel találkoztam. Elég volt a közelébe kerülni, mintha megbabonázta volna az embert, az ember a szemébe nézett, ha akarta, ha nem. Ha az ember a szemébe nézett, akkor késztetése lett, hogy megcsókolja, és ha megcsókolta, akkor szinte bármit meg tudott csináltatni az emberrel. Nem volt szép, nem volt csinos, nem volt nőies, nem volt művelt, de iszonyú rafinált, ravasz, démoni ő volt.

Magyarázat: Az egó, a polaritás, az anyagvilág, ha úgy tetszik sátán rafinált és ravasz.

 

 

2010. június 28.

Álmomban az elkerülő úton keltem át, kívülről jöttem a város felé. Kijelölt gyalogátkelőhelyen, zebrán, lámpás átkelőnél jöttem á az úton. Ahogy elindultam, balra tekintettem megszokásból és láttam, hogy mintha egy ködfal lenne, a zebrán világos, napos idő, jó láthatóság, de akik az úton jönnek, azok sűrű tejszínű ködben vannak.

Belegondoltam, hogy akik nem jól látnak, azok akár el is üthetnek engem. Aztán amikor már majdnem az út felénél voltam, egy hang azt mondta, a lámpák nem világítanak. Így még világosabb lett, hogy semmi sem figyelmezteti az autósokat, és fennáll a veszély, hogy nem látnak és elütnek. De szépen eljutottam az út közepéig, ahol járdasziget van, és ép azon gondolkodtam, hogy itt megállok, hogy továbbmenjek-e vagy nem, és előtte mindenképp jobbra nézek, hogy jobboldalt mi a helyzet, látnak-e, vagy nem és csak akkor folytatom a átkelést, ha tisztázódnak a viszonyok. Ekkor felébredtem.

Magyarázat: Sajnos még a szellemi szabályok betartása mellett is érheti az embert baleset, ha olyanokkal találkozik akiknek szellemi látása hiányzik.  Mt.10.16. Legyetek tehát okosak, mint a kígyók, és szelídek, mint a galambok.

 

 

2010. július 5.

Egy nagy cégnél voltunk ketten egy kollegámmal marketingesek. A következő időszak marketing tervét kellett kidolgoznunk és prezentálnunk a cég egy magas vezetőjének. Kicsit sajnáltuk, hogy nem az idős, tekintélyes tulajdonosnak prezentálunk, mert ő emberibb volt, kevésbé volt háklis, de így sem volt rossz a prezentáció, minden rendben ment, a terveket elfogadták.

Magyarázat: Minden jó, ha a vége jó, a tervre a szellemvilág áldását adta.

 

 

2010. július 26.

Egy hatalmas raktáráruházban bolyongtam, melynek föld feletti és föld alatti részei is voltak, jól ismertem az áruház minden zugát, és magabiztosan közlekedtem a magasabb és mélyebb szintek között.

Magyarázat: Aki önmagát ismeri a világot ismeri.

 

 

2010. július 27.

Álmomban sokat dolgoztam a munkahelyemen, sokszor késő estig is bent maradtam, mégis, vagy talán pont ezért elkezdték terjeszteni rólam, hogy nem dolgozom, hanem magánügyeket intézek, és túl sokba kerülök a cégnek. Ezekre még válaszolni is méltatlan lett volna, nem akartam magyarázkodni, inkább fontolóra vettem, hogy felmondok és más munkahelyet keresek.

Magyarázat: A túlbuzgóság a hiúság szülőanyja, és a restekben irigységet gerjeszt.

 

 

2010. július 31.

Álmomban egy egyszerű rollerrel közlekedtem, ami nagyon begyorsult, és veszélyes volt, ezért nagyon óvatos voltam, főleg a kanyaroknál, hogy ki ne sodródjak, vagy a túl nagy sebesség miatt fel ne bukjak. Ugyanis menet közben láttam másokat felbukni ugyanilyen rollerrel. Hála Istennek, én balesetmentesen közlekedtem.

Magyarázat: Szellemi előrehaladásomhoz egyszerű, könnyű, gyors, de veszélyes eszközt kaptam.

 

 

2010. július 31.

A másik álmomban egy hatalmas hajón voltam matróz. Valahol aludtam, úgy kezdődött az álom, hogy felébredtem a hajón, és indultam a fedélzetmesterhez, hogy munkára jelentkezzek. lassan ébredeztem, és azzal arányosan tudatosodott bennem, hogy hol vagyok, és hogy igyekszem munkára jelentkezni. Elég kalandos, veszélyes volt a munkába menet, mély raktárak felett csüngő ingatag láncokon kellett átlépegetnem, átugranom, hogy a főnökség felé haladjak, kiszálkásodott drótkötelekbe lehetett itt-ott kapaszkodni, kicsit félelmetes volt, hogy egy rossz lépés, és a mélybe zuhanok, de legyőztem a félelmet, és mentem a célom felé a mostoha körülmények között.

Magyarázat: Szellemi ébredésemmel párhuzamosan ráébredtem küldetésemre és feladatomra, mely nem könnyű, és nem jár veszélyek nélkül.

 

 

2010. augusztus 2.

Egy nagy tengerjáró hajón voltam fedélzeti matróz. Lent voltam a gépészek lakókabinjainak folyosóján, ahol a gépházból kicsapódó, kipárolgó olajos levegő a porral elegyedve lerakódott a felületen, és megállapítottam, hogy itt bizony a srácok elhanyagolták a takarítást.

Megjelent a hajó kapitánya, és éktelen haragra gerjedt, leszidta a gépészeket és rájuk parancsolt, hogy azonnal kezdjenek takarítani, mert az esztétikum a legkevesebb, de a jelenlegi állapot magukra a gépészekre és az ott közlekedőkre is balesetveszélyes, és ezen túlmenően, ha a porral keveredett olaj, az ún. dzsuva lerakódik, a gépek is tönkremehetnek, balesetet okozhatnak, sőt az egész hajó elsüllyedését is eredményezhetik.

Mivel én fedélzeti matróz voltam, a szidás rám nem vonatkozott, de beálltam én is takarítani segíteni, hogy minél hamarabb rend és tisztaság legyen.

Magyarázat: Ez az álom akár Jézus egyik példabeszéde is lehetne, ha a hajó kapitányát helyettesítjük a földesúrral, a gépészeket a bérlőkkel.

 

 

2010. augusztus 6.

A munkahelyemen annyira nem volt munkám, és annyira akartam már tenni valamit, hogy a szemeteseket papírkosarakat kezdtem el rendezgetni, ürítgetni. nagy szemetes, kis szemetes, másik szemetes,  papírkosár, asztali papírkosár, hamutartó etc.

Magyarázat: Das Rennpferd schart schon, azaz a ló már kapar a lábával a versenypályán, mert .már a verseny lázában ég, és futni szeretne.

 

 

2010. augusztus 9.

Álmomban külföldön voltam, és metróval utaztam, de átszálláskor eszembe jutott, hogy jegy nélkül utaztam. Hamar mentem jegyet venni, de amikor fizetni akartam, akkor láttam, hogy felesleges, mert rengeteg használatlan jegy van a pénztárcámban, és a pénz is csak úgy dőlt belőle, alig tudtam visszagyömöszölni.

Aztán elmentem egy információs ablakhoz, ahol bekérték az útlevelemet és zavartan motyogtam, hogy bocsánat, de én most azt sem tudom, hogy melyik országban vagyok, Németországban, vagy Angliában, csak azt tudom, hogy külföldön vagyok. Visszaadták a magyar útlevelemet de kilyukasztással érvénytelenítették, és kaptam helyette egy tágabb érvényességű, magasabb szintű ún. Európai Únió állampolgára útlevelet, amiben nagyon sok apró belső zseb volt, terepszínű és nem volt benne fotó, amit hiányoltam. Kaptam még egy kisebb táskaféleséget rengeteg apró üvegcsével, fiolával, amiben a legkülönbözőbb betegségekre voltak gyógyszerek, ellenszerek.

Magyarázat: Sok szellemi tőkém, és hagyományos szellemi úton való közlekedésre vonatkozó jogosultságom van. A szellemi fejlődéssel párhuzamosan csökken az egyediség, az elkülönültség

 

 

2010. augusztus 12.

nagyobbik fiammal álmodtam. Egy hatalmas önkiszolgáló étteremben voltunk, ahol rengeteg ember volt, és rengeteg kaja, én még a nadrágomba is pakoltam tartaléknak.

Magyarázat: Mindketten nagy mennyiségű szellemi táplálékot veszünk magunkhoz.

 

 

2010. augusztus 16.

Egy nagy Mercedes volt a szolgálati autóm. Néhányan irigykedtek rám miatta, ezért amikor szervizbe adtam, jelentkeztem az igazgatónál, hogy talán túl tekintélyes a nagy Mercedes hozzám, ha gondolja, eljárok és egy Volgával is, az kevesebbet is fogyaszt és a célnak megfelel, de azt mondta, járjak csak nyugodtan a Mercivel.

Magyarázat: Lehetőségeimet túl soknak tartom, kevesebbel is beérném.

 

 

2010. augusztus 18.

Álmomban egy különös hölggyel voltam, aki félig a volt nejemből, félig Ildiből volt összegyúrva, nagyon vonzódtam hozzá és feleségül akartam venni.

Magyarázat: Az egó és a magasabb én, vagy ha úgy tetszik polaritás és egység egyesülése, pont ahogy Buddha leírta a Középső út tanításában…

.

 

2010. augusztus 20.

Kikerültem a kórházból, és a nagyobbik fiamat el akartam vinni fagylaltozni, meg akartam mutatni neki a kórház melletti fagylaltozót, ahol nagyon jó fagyikat ettem, de meglepetésemre zárva volt. Elkezdtem kutatni a memóriámban jó fagylaltozók után, de közben kiderült, hogy Gyurcsány hozott egy rendeletet, miszerint augusztus 20-án még a fagylaltozóknak is zárva kell tartani, így a fagylaltozás meghiúsult.  

Magyarázat: Túl vagyok életem fejlesztő szakaszán, szeretném a fiamnak átadni az élet örömeivel kapcsolatos tapasztalataimat, de most nincs itt az ideje.

 

 

2010. augusztus 20.

A második álmomban egy öreg jósnő/boszorkány jósolt valakinek, aki nagyon el volt ájulva tőle. Mikor keverte a kártyát, imádkozott, hogy édes jó Istenem, segítsd meg ezt az asszonyt, hogy úgy tűnjön isteni közbenjárásra történik a lapjárás, közben én átláttam az egész trükköt, hogy hogyan csal a lapokkal.

Magyarázat: Lk.8.17. Mert nincs olyan rejtett dolog, amely napvilágra ne kerülne, és nincs olyan titok, amely ki ne tudódna, és ismertté ne válna.

 

 

2010. augusztus 23.

Álmomban Orbán Viktor elsőszülött, legnagyobb fia, olyan nagykamasz korú lehetett, egy napra be volt osztva hozzám, hogy tanítsam az élet dolgaira. Gondoltam olyasmire tanítom, amit mástól nem tud megtanulni, és megtanítottam repülni. Kimentünk a Duna egy holtágához, ahol csak 50-80 m széles volt, és azt átrepültük. Aztán még repkedtem vele egy darabig, de jött az est véget ért a nap, láttam, hogy már boldogul a repüléssel, ezért búcsút vettem tőle, és mentem haza.

Magyarázat: Lelkem szárnyal és ezt a tudást másnak is át tudom adni.

 

 

2010. augusztus 25.

Egy főiskola épületében voltam, és nyári szünet, vagy valami miatt kihasználatlanok voltak a vécék, fürdők, és láttam, hogy paradox módon attól megy szép lassan minden tönkre, hogy nem használják. Érdekes a házak is jobban leromlanak lakatlanul… Azon gondolkodtam, mit kéne tenni, kitakarítani mindenütt és bezárni, vagy pedig gondoskodni a használatról…

Magyarázat: Aki a kapott talentumokkal nem jól sáfárkodik, az jobb, ha nem foglalkozik pénzügyekkel.

 

 

2010. augusztus 26.

Egy harminc centis favonalzóval a kezemben álltam a bikával szemben az arénában. Nyugodt voltam, és vártam a fejleményeket.

Magyarázat: A Bika princípium a bizalmatlanság, a lassúság, az élvhajhászás, és a bosszú, ezeket fegyelmezem magamban.

 

 

2010. augusztus 30.

Egy nagy kórház pincéjében/alagsorában  voltam a patológiai osztályon. Tudtam, hogy nekem most itt a helyem, ide jöttem dolgozni, de nem fogadott senki, látszólag nem igen törődtek velem. Hatalmas nagy sürgés-forgás volt, figyeltem, hogy mit dolgoznak, igyekeztem ellesni, és beszállni a munkába. Voltak tekintélyes orvosok, idősebb boncmesterek, fiatal boncsegédek, műtősfiúk, idősebb és fiatal ápolónők, és sok fiatal, vidám, szeleburdi orvostanhallgató.

Láttam, hogy például egy soron ki voltak készítve a hullák, és szőrtelenítő tapasszal távolították el az arcukról a borostát. Figyeltem, hogy csinálják, aztán legyőztem a viszolygásomat, hogy egy hullához érjek, s én is nekiálltam dolgozni.

Jó sokat dolgoztam már mindenféle munkát, amikor eszembe jutott, hogy itt a pincében azt sem lehet tudni, mikor van reggel és este, munkaidő vége, úgy éreztem elszállt már az idő, sok új arc is volt, ezért elkezdtem kérdezgetni, hogy gyerekek, hogy van itt a műszakbeosztás, mikor lehet hazamenni, de nem  válaszoltak, csak dolgoztak tovább. Két boncsegéd srác nagy energiával a boncterem takarításával foglalkozott, a felhalmozódott vastag réteg szennyet távolították el, beszálltam én is a nagy munkába, toltuk, lapátoltuk, söpörtük, vízzel csapattuk, hogy szép tiszta legyen a kövezet.

Utána összejöttem egy ott dolgozó ápolónővel, románc szövődött közöttünk.

Magyarázat: A  szellemi halottakkal való foglalkozáshoz le kell küzdeni a viszolygást. Míg munka van, dolgozni kell. Párt is találhat az ember hasonszőrűt.

 

 

2010. augusztus 31.

Továbbszolgáló katona voltam a laktanyában, tiszthelyettes, vagy alacsonyabb tiszt, de a lényeg, hogy hivatásos. 24 órás szolgálatban voltam, mint zászlóaljügyeletes. Ebédre felkészülés volt. A konyhán a konyhásoknak megmutattam milyen kell legyen a tiszta tányér, magam mosogattam el egyet mintának.

Kint az ebédlő előtt is rendet kellett raknom. A zászlóalj egyes századainak meg van a sorrendje, hogy melyik század hol sorakozik fel az ebédlő előtt, de voltak akik éhesek voltak, hamarabb levonultak az ebédlőhöz, és nem a helyükre álltak, hogy közelebb legyenek az ebédlőhöz, őket helyre kellett igazítanom.

Jött a laktanya parancsnoka, jelentkeztem nála, először tévedésből századügyeletesként jelentettem, de helyesbítettem zászlóaljügyeletesre.

Magyarázat: Míg a sorkatona bent lakik a laktanyában és hébe-korba, ha engedik, kijár kimenőre, addig a hivatásos kint lakik az otthonában és bejár dolgozni. Munkámat végzem, a szellemi táplálékot tiszta körítésben szabad tálalni. Olykor alulértékelem magam.

 

 

2010. szeptember 3.

Egy nyaralóban, vagy hétvégi házban voltam egyedül, és lefekvéshez készülődtem. csöngettek, és a kapunál egy öreg cigányasszony állt, és azt valamilyen ürüggyel ki akarta nyittatni az ajtót, de egyből tudtam, és átláttam, hogy csak ki akar csalni, hogy aztán beférkőzzön a házba. Udvariasan, de határozottan elutasítottam, mentem vissza a házba, és ahogy a házban mentem fel az emeletre, fentről láttam, hogy bár a kapunál úgy tett, mintha elment volna a dolgára, gyorsan hátraszaladt-lopódzott a kert végében lévő kiskapuhoz, és ott akart besurranni valahogy.

Nagyon nehezen tudtam kinyitni a szám, nagy erőlködésbe telt, de ki tudtam nyitni, és félig hörögve kiabáltam neki, hogy látom, és menjen innen.

Magyarázat: Az egó minden lehetőséget megragad, hogy visszaköltözzön a személyiségbe. Egómmal kilátástalan harcot folytatok.

 

 

2010. szeptember 4.

Egy nagy élelmiszeripari üzemben dolgoztam minőségellenőrként. Készételeket készítettünk egy hatalmas csarnokban, a csarnok tetején volt egy üvegkalickába az irodám, ahonnan a magasból mindent beláttam. Jöttek külföldi vendégeink, őket meghívtuk ebédre és ebéd közben kérdezték tőlem a lecsó receptjét.

Magyarázat: Jó rálátásom van mindarra, amit ma szellemi táplálékként kínálnak. Egyszerű, könnyen emészthető szellemi táplálék receptjét kérdezik tőlem.

 

 

2010. szeptember 4.

A második álmomban a cég marketing vezetője voltam. Volt egy asszisztensem, mivel minden új belépőnek, távozó dolgozónak, és vendégnek egy-egy ruhát adtunk adtunk, neki mondtam meg, hogy ki, melyik ruhát kapja. Volt aki sárga-fehér csíkos inget kapott, volt aki kék-fehér kosztümöt, mindenki az egyéniségéhez illőt. Volt, akinek én adtam át személyesen a ruhát.

Magyarázat: Minden lélek ruhaként személyiséget ölt magára testetöltéskor.

 

 

2010. szeptember 5.

Egy nagy utasszállító géppel repültünk sokan haza. Felszállás előtt tartottak balesetvédelmi bemutatót. Bemutatták, hogy viharban, villámlás esetén feltétlenül kerüli kell azt a szituációt, hogy a kijárati ajtó fémkeretét a padlóval rövidre zárjuk, mert ebben az esetben az üzemanyag, és vele az egész gép felrobbanhat.  Repülés közben többször volt vihar villámlás, ami a gyenge idegzetűekben félelmet kelthetett, én nyugodt voltam. Aztán jött egy nagy vihar, nagy villámokkal, és az egyik balfék, aki vagy nagyon gyenge szellemi képességekkel rendelkezett, vagy csak álmos volt, és a viharra felébredt, és azért cselekedett értelmetlenül, de felpattant, a kezébe vett egy fémtárgyat, és imbolyogva odament a kijárati ajtóhoz, és  próbálta a fémtárgyat hozzáértetni és ezzel rövidre zárni.

Rákiáltottam többször, hogy neeeeeee, neeeeeeeeeeee, mert ő butaságában, kábaságában pont az ellenkezőjét tette, mint amit kellett volna, de nem hallgatott rám, talán nem is hallotta nagy zajban, imbolygásban, zivatarban, villámlásban, viharban. Aztán áthúzott rajta az ív, kiáltottam, hogy hülyeeeeeeeeeeeeeeee, mert nem csak ő hal meg, hanem mindenkit pusztulásba visz, de már késő volt, ő megégett, meghalt, a repülő rázkódott, már vártam a robbanást és a zuhanást, de csak az áram ment el, és végül sötétben, de sikeresen, egyben leszálltunk.

Magyarázat: A világ nagy átalakulás kapujában áll. olykor úgy tűnik, hogy a nem kitisztult tudatú emberek pusztulásba vihetik a világot, de ettől nem kell tartani.

 

 

2010. szeptember 5.

A második álmomban külföldi kiküldetésben voltunk két társammal, kollegámmal. Lejárt a kiküldetés, hazatértünk, és a cég központjában a dolgozók hatalmas hullámzó tömegében haladtunk, amikor a tömegben összeakadt a tekintetünk a cég idős, tekintélyes vezérigazgatójával. Szívesen szaladtam volna hozzá pár szóban beszámolni a kiküldetésről, mert tiszteltem, és szerettem őt, de tudtam, most nem jött el az ideje, majd másnap, így tisztelegtem neki, és azt mondtam, tiszteletem főnök úr.

Magyarázat: Istennel való találkozásom még várat magárai.

 

 

2010. szeptember 7.

Haza felé igyekeztem, lementem a metróba, jött egy szerelvény, gyorsan felszálltam rá, de nem néztem mg, hogy melyik irányba megy, így aztán kivitt a külszini végállomásra. Érdekes hely volt, hipermodern, csupa üveg, króm és csiszolt  kő, mégis el lehetett tévedni benne. megéheztem, jól beettem egy keleti étteremben, és elkezdtem keresni, hol indulnak a kocsik.  

Még egy csábító kínai étterem mellett haladtam el, rákok, polipok, egzotikus ételek, de nem álltam meg, mert az volt a fejemben, hogy megyek, igyekszem hazafelé.

Nagy nehezen eltaláltam egy helyre, ahol mások is várták a metrót, egy darabig vártunk, de észrevettem, hogy ott nincsenek is sinek, csak hasonlóan néz ki, mint egy metrófelszállóhely. Szóltam az ott lévőknek, hogy ott hiába várnak, keresgéltem, kérdezősködtem, végül sikerült a vágányhoz jutnom, de itt is először a kocsiszín felé vezető oldalra, aztán mindenféle aluljárón és felüljárón keresztül végre oda, ahol a város belseje felé mentek a kocsik.

Végre beállt egy metrószerelvény, hipermodern volt, és vadonatúj, még az illata is friss volt, erre felszálltam, és néztem a táblát, hogy hány megálló még a Kálvin tér, mert az a legközelebbi megálló Szentkirályi utcai otthonomhoz. Erősen figyeltem, nehogy megint túlmenjek a célállomáson.

Magyarázat: Aki túl nagy igyekezettel, körültekintés nélkül halad célja felé, könnyen túl is mehet rajta és felesleges kerülőt iktathat be magának.

 

 

2010. szeptember 8.

Álmomban volt  galako vagy gakalo nevű indiai gyökerem, ha bármi bajom volt, azt rágcsáltam, és elmúlt a betegség.

Magyarázat: Korábbi Indiában töltött életeim mai problémáim megoldásában is segítenek.

 

 

2010. szeptember 8.

A második álmomban mentem egy kanyargós úton, és azt mondtam, ha bárki itt megtámad, azt mondom neki, Jézus tanítása, ti egymásnak mind testvérei legyetek! Mentem az úton és ezt mondogattam magamba, ti egymásnak mind testvérei legyetek.. Arra jött egy másik vándor, neki is elmondtam, ha megtámadják, mondja azt, Jézus tanítása, ti egymásnak mind testvérei legyetek.

Mentem tovább és egy hang végig azt visszhangozta a fülemben, ti egymásnak mind testvérei legyetek…

Magyarázat: Jézus tanítását élem, és javaslom másoknak is.

 

 

2010. szeptember 9.

Lent voltam a folyónál, több edénybe vizet merítettem, és útban hazafelé adtam a szomjas embereknek. Megállított egy ápolatlan cigány ürge is, de kedves és tisztelettudó volt, hogy ő is kér inni. Ráadásul külföldinek nézett és tört angolsággal szólított meg. Meghagytam a hitében, angolul válaszoltam, ás odaadtam a teáskannámat, mert már csak abban volt víz. Nagyon szomjas volt jóizűen ivott, bekapta és összenyálazta a teáskanna csövét, de gondoltam, majd otthon jól elmosogatom.

Hazaértem, a Széchenyi utcában laktunk (ahol a  feleségemmel kezdtük a közös életet) , beállított anyám, egy kistányérban valami fekete falatkákat hozott, nem volt gusztusom enni belőle, és a beszélgetés elég kényszeredett volt. Azt mondtam, nem haragszom rájuk, csak kérem, hogy hagyjanak békén.

Aztán lejött volt anyósom (már elhunyt, nagyon rossz viszonyban voltunk), felettünk lakott, szép ősz hajjal, mosolyogva, rózsaszín, enyhén lilás, koronacsakra színű pulóverben, mosolyogva, sugárzón, és gondolatátvitellel azt mondta, hogy bánja a dolgokat és béküljünk ki. Szeretettel átöleltük egymást és kibékültünk.

Aztán a volt nejem is előkeveredett, olyan volt, mint amikor pár éves házasok voltunk, kézzel kötött egyszerű pulóver volt rajta, kedvesen közeledett hozzám, épp megöleltük volna egymást, amikor felébredtem.

Magyarázat: Élete(i)m folyamán begyűjtött tudást szívesen megosztom másokkal. Tudok békülni, még egómmal is megbékélek.

 

 

2010. szeptember 11.

Laktanyában voltam, elindultam a kapuhoz hazafelé, aztán a kapunál meggondoltam magam, és visszafordultam.

Magyarázat: Elvágyódásom megszűnt, folytatom a munkám.

 

 

2010. szeptember 11.

A másik álmomban az osztrák-magyar határ közelében voltam egy kutyatenyésztő családnál, akik patkányfogó terriereket tenyésztettek. Tudtam, hogy Ausztria közelsége miatt jó vérvonalú kutyáik vannak, és bejelentettem az igényem, hogy szeretnék egyet, mert friss, eleven, energikus, és nagyon okos kutya.

Magyarázat: A szellemvilág közelsége lehetővé teszi olyan alszemélyiség kiépítését, amelyik a szellemi kártevők kiiktatására alkalmas.

 

 

2010. szeptember 12.

Álmomban kaviáros pezsgőt ittam. Először csak pezsgőnk hittem, alig volt észrevehető a pezsgővel azonos színű sok kaviár, aztán felkavartam, és úgy ittam meg.

Magyarázat: A szellemi pezsgés termékeny, ha felkavar.

 

 

2010. szeptember 12.

A második álmomban tárva nyitott ablaknál aludtam a hálószobában és azt gondoltam, nem baj, ha bejön a hűvös, nekem fontos a friss levegő. érdekes volt, hogy álmomban is aludtam, és mégis láttam a nyitott ablakot, aztán álmomban el is gondolkodtam, ez most hogy lehet, alszom is, meg ébren is vagyok, ha alszom, hogy láthatom a nyitott ablakot?

Magyarázat: Fontos számomra a nyitottság és a friss szellemiség.

 

 

2010. szeptember 13.

Egy nővel gyógyító kötéseket, pakolásokat raktunk egymásra és mindketten gyógyultunk tőle.

Magyarázat: Valakivel kölcsönösen gyógyítgatjuk egymás lelkét.

 

 

2010. szeptember 13.

A második álmomban a svéd nagykövetségen voltam vízumot intézni. Mindenki olyan alacsonyrendű volt a nagy svédekhez képest, nagy volt a tülekedés az ablaknál, ahol bevették az okmányokat, ha egy svéd kijött az ügyféltérbe, mindenki elcsendesedett. Már egy jó ideje nem volt kész a vízumom, felmentem az emeleti szintre, hogy a büfében fogyasszak valamit, és ott is volt egy ügyfélablak. Egy szőke svéd nő volt ott, akinek tetszettem, éreztem. Én nem alázkodtam meg, udvarias, tisztelettudó voltam, de volt tartásom, ez imponálhatott a nőnek. Elsőre nem voltam oda tőle, de ahogy nézegettem, egyre szebbnek láttam, meg gondoltam, ha már ő úgyis odavan értem, hát elkezdtem flörtölni vele…

Magyarázat: Magasabb énemmel közeledünk egymáshoz

 

 

2010. szeptember 13.

A harmadik álmomban az alsó szomszédasszonyom lányának a nyaralójában, vagy családi házában voltam. Valami bűnügybe keveredhetett, mert gyilkosok jöttek, és mindenkit megöltek, hogy az eldugott sok pénzt megkaparintsák. Én a belső szobában voltam, és nem vettek észre. Amikor a gyilkosok elmentek, jött az alsó szomszédasszony, na gondoltam, komoly kárpótlást kapok ezért, de egy nagyon pici cserepes virágot hozott, azt is kis műanyag cserepecskében, de mosolyogva hozta hát átvettem, és megköszöntem.

Útban volt a rendőrség, köztük volt egy régi barátom is, elmeséltem neki a történteket, és belefűztem, hogy amikor ott hullottak az emberek körülöttem, mint a legyek, eszembe jutott, hogy érett vagyok egy párkapcsolatra, miért éljek egyedül, ha az élet rövid és bármikor meghalhatunk.

Magyarázat: Alsóbb rétegeim megélése nem okozott végzetes problémákat, érettnek érzem magam egy párkapcsolatra.

 

 

2010. szeptember 14.

Egy kiscsoportos ezoterikus tanfolyamon voltam, egy nő tartotta. Feltette a kérdést, hogy megy ki Indiába egy nyelvtanfolyammal, bátorságpróbával egybekötött beavatásra, ami nem könnyű, nagy kihívás, és hogy van-e jelentkező, hát elsőnek jelentkeztem nagy lelkesen. A többiek csak néztek, hogy milyen bátor vagyok, én meg azt kezdtem számolni, mennyit kell befizetni, van-e annyi pénzem, hogy fogom összegyűjteni addig.

Magyarázat: Van merszem szokatlan helyzetekbe kerülni, szeretem a kihívásokat.

 

 

2010. szeptember 15.

Rengeteg linóleum metszetet készítettem, és elajándékozgattam, szétosztogattam őket

Magyarázat: nyomokat hagyok magam mögött a világban.

 

 

2010. szeptember 15.

A második álmomban valahol voltam, és felkapott a szél, és egyre magasabbra emelt. Elég félelmetes volt, mert bármit tettem, nem volt behatásom semmire és egyre messzebbre vitt a szél. Próbáltam vízszintesen állni, hogy egye kisebb felületet nyújtsak, és ereszkedjek, de a szél egyre magasabbra emelt, és egyre messzebb vitt. Beleakadt a kezembe egy hosszú de vékony gyenge alumínium karnis, azzal próbáltam valahogy lassítani a repülést a földet karcolni fékezni vele, és abban reménykedtem, valahol közel leszek a földhöz és azon óvatosan, lassan a földre ereszkedem, de a szél csak vitt, és vitt tovább.

Végül valahogy a földre kerültem, de talán elájulhattam, mert amikor magamhoz tértem, nem emlékeztem a körülményekre. találtam magamnál egy különleges útlevelet. agy album formája volt, a címlapján az állt németül, hogy az Európai Közösség állampolgára, fénykép nem volt benne, a névnek hely lett volna kipontozva, hogy kézzel beleírják, de nem volt kitöltve. Először azt hittem, hogy ez egy gazdátlan útlevél, vagy csak egy üres nyomtatvány, nem tudtam, mit kereshet nálam.  Aztán továbblapoztam a nagyalbumba, ahol fényképek és fotók voltak az Európai Közösség történelméről, és itt már voltak kipontozott helyek, amelyek kézírással ki voltak töltve.

Nézegettem, hogy ott vannak benne például a fotók egy erdélyi város villamosairól és az, hogy Wohnort (lakhely) Dohnanyi str. és ez nekem olyan kuszának tűnt, hogy arra gondoltam, talán külföldön, ahol kiállították nekem et az útlevelet, megbolondultam, vagy beütöttem a fejem és összevissza beszélhettem, mert a mostani tudatállapotomban ez az egész nem érthető.

De azért nem dobtam el az útlevelet, magamnál tartottam és elindultam vécét keresni, mert nagyon kellett volna trónolnom. Sajnos nem jártam sikerrel. Vagy női vécék voltak, vagy a férfi vécékben is nők volta, vagy olyan vécék voltak, ahol kisgyerekes anyukák a gyereküket vécéztették. Egyre elkeserítőbb volt a helyzet, és egy idő után az kezdett felsejleni bennem, hogy talán nincs is sehol férfi vécé, mert a közhit szerint a férfiak szennyesebben hagyják maguk után a vécét, gondatlanabbul vécéznek, és nem találtak takarítónőt, aki a férfivécé takarítását vállalta volna, ezért a férfivécék üzemeltetését beszüntették.

Magyarázat: A Földön a leszületés előtti tudattartalom jó része "le van takarva" így az ember számára saját korábbi döntése is oktalanságnak, értelmetlennek tűnhet.  A fénykép és név, mint az elkülönültség attribútumai szellemi szempontból a fejletlenséghez kapcsolódnak, eltűnésük, hiányuk a magasabb szint. Mérgeimet nem tudom kiadni magamból.

 

 

2010. szeptember 15.

Egy több épületből álló kórház egyik épületébe akartam bemenni. A portás megkérdezte, hová megyek, és rávágtam, az ortopédiára, és továbbmentem a lifthez. Gondoltam az a lényeg, hogy ne lásson határozatlannak, ha azt mondom, még nem tudom, bent akarom megkeresni a megfelelő osztályt, akkor feltartóztat, telefonálgat és ezt el akartam kerülni.

Pechemre nem jó osztályt mondtam, ebben az épületben nem is volt ortopédia, a portás utánam szaladt, és amikor már a liftajtó becsukódott akkor látta, hogy mutogat és bosszúsan visszafordul.

A lift elindult felfelé, de fent rögtön megnyomtam a földszint gombot, azt gondoltam a portás rám küldi a biztonsági őröket, én törvénytisztelő vagyok, nem akartam kalamajkába keveredni. Leértem, de láttam, felesleges volt az aggódásom, a portás bent gubbasztott a fülkéjében, így valaki beszállt mellém,  megint elindultam felfelé.

Közben csípést éreztem a fejemen, odacsaptam, és egy csomó kullancsot sodortam le magamról. De ezzel nem volt vége, egyre újabb helyeken éreztem kullancscsípést így emelkedés közben nagy kullancselhárításba kezdtem.

Magyarázat:A szellemi emelkedéssel párhuzamosan igyekszem megszabadulni az életerőt elszívó élősködőktől.

 

 

2010. szeptember 17.

Vidéken laktam egy faluban családi házban a feleségemmel. Egyszer egy patkányt fedeztem fel a pincében, de akárhogy hajszoltam, nem bírtam elkapni. Szaladtam szólni a feleségemnek. Észrevettem egy idő múlva, hogy már egy egér is van, összevesztek, gondoltam, majd a patkány elpusztítja, de nem. Látom egyszer, hogy a patkány sebet kapott, na gondoltam az egér így megharapta, de egy hód volt, egyre nagyobb állatok. A patkány nagyon szívós volt még sebesülten sem bírtam elkapni.

Gondoltam megpihenek a nagy hajsza után, felmentem a házba, és ahogy benyitok a nappaliba, teli mindenféle állattal, majmok, kecskék, bivalyok, és középen két hatalmas tigris heverészett.

Kiszaladtam a házból, és a faluban alaki azt mondta, egy vándorcirkusz jött a faluba az én házam mellet telepedtek le, biztos az ő állataik szöktek ki. Megkerestem a cirkuszos, szóltam neki, hogy gyorsan vigye az állatait a házamból, különben hívom a rendőrséget. Megígérte, hogy intézkedik, ettől megkönnyebbültem, de amikor hazaértem, a házban már csótányok, és különféle rovarok tízezrei is voltak, én pedig belegondoltam, édes Istenem, mikorra fogom én teljesen kitisztítani a házat?

Magyarázat: Minél inkább harcol az ember vad, animális aspektusai ellen, azok annál inkább szaporodnak a személyiségében.

 

 

2010. szeptember 18.

Bent voltam az irodában amelyik közös a cég igazgatójának irodájával. Belegondoltam, milyen hosszú telt el azóta, hogy fizikai munkásként kezdtem a cégnél, és mennyire megérte megbecsülni magam, hogy ilyen magas beosztásba kerültem, az igazgató közvetlen munkatársa vagyok. Még a fehér ingeinket, nyakkendőinket, öltönyeinket is egy közös szekrényben tartjuk. Egymás kölcsönös tiszteletén és megbecsülésén és mély bizalmon alapul a kapcsolatunk, amire az a kifejezés illik, hogy idilli.

Épp a kivasalt fehér ingeimet tettem be a közös szekrényünkbe, amikor benyitott az igazgató, mert csörgött a telefonja. Felvette, majd kezét a kagylóra tapasztva megkérdezte, nem tudom-e, hogy reggeli kiszállítás passzolt-e, volt-e minőségi probléma. Valamilyen reklamáció lehetett a telefonban. Mondtam, hogy rendben volt, reggel ott voltam a felrakodásnál.

Magyarázat: Isteni Énemhez, legbelsőbb önvalómhoz közel érzem magam, boldogságom idilli.

 

 

2010. szeptember 22.

Álmomban egy óvónővel jártunk óvodába, de nem csak gyerekekkel, hanem a többi nevelővel, óvónővel, óvóbácsikkal is foglalkoztunk, magatartási és nevelési hiányosságaikat korrigáltuk, javítottuk. Az óvónő kocsijával mentünk, mondtam is, hogy még nem láttam ilyen svungos vezetőt, gyorsan haladt az úton, aztán csikorogva fékezett és csikorogva bevette a kanyart az óvoda elé.

Magyarázat:A fejlődőben lévő lelkeknek óvásra, tanításra van szüksége, és nem mindegy, hogy ez hogyan történik, ezért az oktatással foglalkozóknak van szüksége módszertani oktatásra.

 

 

2010. szeptember 23.

Egy különös kirakatsor elé kerültem, kövér, elhízott, ronda, bajszos, szőrös nők, az egyiknek még a melle is szőrös volt, ültek kirakati kabinokban, önkielégítést végeztek, és közben sóhajtozták, nyögték, kiabálták Delhusa Gion nevét. Végig kellett néznem a látványt, de nagyon taszított, és haza akartam menni. Mentem, mentem, egyre fáradtabban, aztán egy hegyhez értem, gondoltam a lábánál szépen elmegyek, de buzgárok, iszapfolyam állták az utamat, míg valaki tudatosította bennem, egy másik ember, hogy fel kell menni a hegyre, csak úgy juthatok el a célomhoz.

Feljutottam a hegy tetejére, ott egy üvegtetejű helységbe kerültem, és egy meleg orgánumú, együttérző  éteri hang megkérdezte. Sokat bántanak evilágon? Nem válaszoltam, de elérzékenyültem, és sírni kezdtem, mert költői kérdés volt, a kérdező tudta, hogy egész életemben idegennek éreztem magam itt a Földön.

Kikerültem a teremből, egy kicsit azt sem tudtam, fiú vagyok-e, vagy lány, és kint találkoztam két régi barátommal. Akkor vettem észre, hogy kaptam a teremben egy szép, színes, érdekes mobiltelefont, valahogy a teremben a kezembe került, de már nem emlékeztem, hogyan.

Nézegettem, forgattam a telefont, mutattam nekik is, próbáltam felfedezni, de majdnem használhatatlanak hittem, mert sütőpapír, zsírpapírféle fóliával le volt fóliázva. Sikerült a körmömmel egy saroknál megkezdeni a fóliát és szép óvatosan lefejtette, akkor látszott tulajdonképpen, hogy mobiltelefon, pont kézreálló, tenyérbeillő formájú, és igényes kialakítású, és valami egyedi szép festés, színes kialakítás van rajta. Elkezdtem próbálgatni, nyomogatni, mert még nem tudtam, mire fogom használni, és ekkor felébredtem.

Magyarázat: Evilág, a mammon, a nagy parázna (Jelenések Kömyve.17.5.) önmaga élvezetében fetreng, és hamis Istenek után kiált. Csak az juthat innen Isten országába, aki előtte megmássza a szellemi magasságokat.

 

 

2010. szeptember 25.

Valamiféle házibuliban, vagy szórakozóhelyen voltam. Nagy rendetlenség volt, rossz volt a zene, recsegett és halk volt, az emberek egy része veszekedett, verekedett, más része álmosan táncolt, egymásba kapaszkodva kóvályogtak.
Békítettem a verekedőket, veszekedőket, rendet csináltam, helyére tettem a dolgokat, kerestem a rádión egy jobb adót, megütögettem a rádiót, egyből hangosabban szólt, és a jó zene kiszűrődött az utcára is, várható, hogy többen is be fognak majd jönni, mert jobb a hangulat.

Magyarázat:Igyekszem hangulatot teremteni a környeztemben, és aktivitásom fokozódik.

 

 

2010. szeptember 26.

Korán bementem a munkahelyemre, ahol az igazgató titkára voltam. A többiek folyamatosan érkeztek be. Kerestem a helyem, mint új ember, ebben a beosztásban, rendezkedtem a titkárságon, elrámoltam áthelyeztem dolgokat. Különös pozíció ugyanis az igazgató személyi titkárának leni. A legfelsőbb vezető közvetlen beosztottja, neki beosztottja nincs, de mivel munkája során a főnök akaratát is közvetíti, a legfelsőbb vezető hatalmából és tekintélyéből is rávetül, ugyanakkor mégis csak egy titkár, csak egy beosztott, akinek egyetlen beosztottja sincs.
Még egy  osztályvezető is magasabb beosztás, pláne egy főosztályvezető, vagy a gazdasági igazgató, akik sok beosztott munkáját irányítják, de mégis ott van, hogy bár csak egy titkár, azonban a legfelsőbb vezető személyes munkatársa.

A nagyvállalatnál ennek megfelelően vegyes volt a fogadtatásom az új pozíciómban. Voltak, akik korábban is kedveltek, és örültek az előléptetésemnek, és gratuláltak. A titkárságon dolgozott két titkárnő, az egyik barátságos volt, a másik kifejezetten szívből szeretett és támogatott. Jól is jött ez nekem, mert például volt egy idősebb osztályvezető, vagy főosztályvezető, aki az én helyemre pályázott, és kígyót-békát kiabált rám minden lehetséges fórumon, és el akart lehetetleníteni. Bármit tettem, mindent kiforgatott és valami rosszat magyarázott bele.
Voltak különböző vezetők, akiket tiszteltem, becsültem a munkájuk miatt, ők is barátságosak voltak velem, de pl. a gazdasági igazgató egy tarka afrikai inget vett fel, és úgy gondoltam, neki nem illene ilyen öltözékben munkába járni. Rám nézett, látta, hogy öltönyben vagyok, és elszaladt hamar átöltözni, mielőtt bejön az igazgató.

Egyre nagyobb volt a sürgés-forgás, lassan közeledett a munkaidő kezdete, az igazgató még nem volt bent a cégnél, éreztem, hogy valami miatt szűk a zakóm, azt hittem vastag mellényt vagy pulóvert vettem  a zakóm alá, és le akartam vetni, még mielőtt az igazgató beérkezik. Ahogy magamra pillantottam, észrevettem, hogy két inget vettem fel, ráadásul egy sötétbarnát vettem felülre, noha fehér vagy legalábbis világos ing illett volna, ezért gyorsan kigomboltam, és lehúztam.

Magyarázat:Szerepem ellentmondásos, nem rázódtam bele, fogadtatásom vegyes, anyagi vágyaimat levetem Isten (országának) megérkezése előtt.

 

 

2010. szeptember 27.

Egy nagy csarnok mennyezetére feliratokat festett egy páros. A férfi fent volt a létrán és festett, a nő kezében volt a terv és ő lentről instruálta. Én voltam  a minőségellenőr, figyeltem, hogy ne legyenek hibák, illetve jó irányban legyenek a betűk, hogy az emberek lentről felfelé nézve el tudják olvasni, és közben ne törjön ki a nyakuk…

Magyarázat:A mennyezetre festett szöveg a menny üzenete, szellemi tanítások.

 

 

2010. szeptember 28.

Riasztó módon kezdődött az álom, vagy legalábbis innentől emlékszem rá, a levágott herezacskóm volt a kezemben. Nézegettem, megtapogattam benne a heréimet, és azt mondtam, na vége mindennek, ez a férfiasság legalapvetőbb hordozója, herék nélkül mi lesz velem. Aztán lenyúltam a lábam közé, megtapogattam, és azt tapasztaltam, hogy ott is van két here, többször odanyúltam, hogy megbizonyosodjak felőle, és azt mondtam, gyerekek, nekem négy herém volt!. Meg is nyugodtam, és elmúlt a kellemetlen érzés, amit a levágott herék látványa okozott.

Magyarázat:Hátam görbe, testem merev, járásom bicegő, de férfias vagyok.

 

 

2010. szeptember 29.

Az első álmomban készítettem egy szép cserépfazekat, még szolid mintát is festettem rá, majd húslevest főztem benne sok hússal.

A második álmomban egy nagy múzeumban dolgoztam.

Magyarázat:Erőt adó szellemi táplálékot készítek.  Szellemi kincsek megőrzésén munkálkodom.

 

 

2010. szeptember 30.

Hagyományos, hatalmas nagy Kraz betonkeverő mixerautó vezetője voltam, és fáradhatatlanul róttam a kilométereket, kerültem, fordultam, még most is fülemben a motor kerregése

Magyarázat:Szellemi építőanyagot szállítok

 

 

2010. szeptember 30.

Második álmomban romos bazilikák között jártam-keltem, amit munkások tataroztak, restauráltak, de szemmel láthatóan sikertelenül. Ledőlt toronycsúcs a földön, mindenfelé törmelék, kosz zűrzavar. Tudtam, hogy pl az egyiknél a két torony között 1,20 m volt a különbség. valaki kérdezte tőlem, hogy mi a baj a toronycsúccsal, azt válaszoltam, a bazilikák restaurálásával nem foglalkozom.

Magyarázat: A meglévő vallások eddigi hagyományainak helyreállításával nem foglalkozom.

 

 

2010. október 01.

Álmomban egy hatalmas serpenyőben rántottát sütöttem, egy nagy tálca (min.25-30) tojásból

Magyarázat: Új élet csíráját hordozó szellemi táplálék..

 

2010. október 02.

Egy nagy mezőn, a harcmezőn vártunk teljes sötétségben, hogy mikor tör ki a csata, mikor támad az ellenség. Mindenki félt, ki jobban, ki kevésbé.

Magyarázat: A régi halála és az új születése egyfajta harc közben megy végbe a lelkünkben.

 

 

2010. október 03.

Mahjongot játszottam, egy nagy asztalra rengeteg tányér étel volt kirakva, és a tányér ételekkel mahjongoztam. ( a játék lényege két azonos feliratú bábú, kocka felfedezése)

Magyarázat: Keresem az azonosságokat, párhuzamokat a szellemi tanításokban.

 

 

2010. október 03.

A második álmomban egy tónál, vagy tengernél fogtam egy nagy halat és elindultam hazafelé, hogy megegyem. Elérkeztem egy folyóhoz annak mentén vezetett az út, ott is próbáltam halat fogni, de nem ment, és különben is két nő bajba került, és nekik segítettem, azzal elment az idő. Megtapogattam a halat, hogy nem romlott-e meg a parton, míg a nőknek segítettem, de még merev volt, tudtam, hogy még ehető. Még az is felmerült bennem, hogy tüzet rakok a parton és megsütöm, de áradt, nem lehetett tüzet rakni a két nőnek is az áradás miatt segítettem. Gondoltam finomabb lesz az a hal otthon serpenyőben, olajban kisütve, már éreztem az orromban az illatát.

Magyarázat: A hal a Krisztus szellem analógiája, melynek kellemességeit szellemi hazámba visszatérve fogom magamba fogadni .

 

 

2010. október 14.

Egy barátommal együtt voltunk egy helyen, ami egy nagy raktár is volt, kicsit laktanya is volt, mert katonaság őrizte és szögesdrót volt még belül is az egyes raktárok között, csak jogosultsággal lehetett ide-oda közlekedni. A barátom el volt ragadtatva, hogy egy dobbantással át tudtam ugrani a szögesdrótot.

Mivel tudni lehetett, hogy tulajdonosváltás lesz, azt tervezte, hogy bent marad éjszakára, és a zűrzavart kihasználva majd eltulajdonít ezt-azt, megvesztegeti az őrséget. Engem is rá akart beszélni, de semmi kedvem nem volt hozzá. Egyrészt nem érdekeltek a raktárban lévő anyagok, másrészt túl kockázatosnak, sőt kivitelezhetetlennek ítéltem a dolgot. Az értékeket minden tulajdonos igyekszik védeni, hiába lesz éjszaka, tulajdonosváltás, é kavarodás, úgy gondoltam, nem lesz megvalósítható a terve.

Elindultam hazafelé, de a raktár belseje felé mentem, és az egyes raktárok közötti szögesdrótnál egyre több zűr volt, nehezen jutottam át, el akart kapni a katonaság, ezért visszafordultam a külső kerítéssel határos raktárhoz, ott találkoztam a barátommal, és elbúcsúztam tőle. ő is sajnálta, hogy megyek, én azt, hogy marad, de más volt a koncepciónk, én hazavágytam, sötét is volt már, késő is volt már, ő meg nyüzsgött az éjszakában, és alig várta, hogy véghez vihesse a tervét.

Ott voltak azonban a szögesdrótok, és én már fáradt voltam a kerítés átugrásához, nem volt hozzá erőm, ellenben segített a megérzés, mert odamentem az egyik kapuhoz, két ujjal megpöccintettem, és kinyílt. A barátom megint csak csodálkozott, hogy milyen ötletes megoldást találtam, én pedig búcsút intettem neki, átléptem a kapun, és mentem hazafelé…

Magyarázat: A földi korlátokat leküzdöttem, indulok hazafelé.

 

 

2010. október 19.

Egy hajón voltam, ami egy nagy széles folyón halad felfelé. Vihar kerekedett, láttam, hogy a hajó orra akkorákat  kanalaz a vízben, hogy nemsokára elsüllyed. Szaladtam figyelmeztetni a személyzetet, tippeket adtam, hogy változtatni kéne az irányon, csökkenteni a sebességen, illetve leszaladtam a gépházba megnézni, hogy nincs-e szivárgás, mert akkor be kell indítani a szivattyúkat, mert a merülési vonal alatt voltunk rég, és tudtam, ez nem rendeltetésszerű állapot.

Segítettem az egyes kikötéseknél is, elég gyakorlatlannak tűnt a személyzet, bennem meg felderengtek az emlékek, hogy én gyakorlott hajós vagyok, már nagyon sokszor végigjártam az utat, és megküzdöttem a problémákkal. Egy részen olyan alacsony volt a vízállás, hogy félő volt, fennakadunk. nagy sebességgel vitték a hajót, és lendületből átszaladt a száraz részeken, legalábbis majdnem, mert végül megfeneklett. itt is tippet adtam, hogy vizet kell hordani a hajó alá, és végül sikerült újra elindulnunk.

Ahogy egyre feljebb értünk, már szinte a személyzethez tartoztam, annyit foglalkoztam velük és dolgoztam a hajón. Már nemcsak a matrózokkal és hajó alapvető dolgival, hanem az irányítással is törődtem. Felmentem a parancsnoki hídra, és láttam, hogy egyre keskenyebb a folyó a hajóhoz képest, mint a korinthoszi csatornában, hogy szinte kilóg a vízből kétoldalt a hajó.

Gyakorlatlanul, ügyetlenül irányították a hajót, túl gyorsan haladtak, félő volt, hogy partnak megyünk, többször meg kellett fognom a kormányt, és korrigálni az irányt, és nem tudták, hogy lehet lassítani is, ha ún. visszaveret az ember, tehát ellenkező irányba forgatja a hajócsavart.

Ezzel tudtam megakadályozni, hogy egy csomó embert agyonüssenek a hajóval.

Magyarázat: Egyre ügyesebben hajózom az élet vizén.

 

 

2010. október 25.

Chile legdélibb részén a Tűzföldön voltam, Patagóniában egy fogadóban. A kedves fiatal fogadós tudott magyarul, és egy különleges tálat tett elém, amin halak, rákok, kagylók, és fóka steak volt, majd leültette az asztalhoz velem szemben a háznál tartott fókát, aki szintén tudott magyarul.

Magyarázat: Különös szellemi élmények várnak rám.

 

 

2010. október 26.

Nagy kihívással találkoztam, egy sivatagi átkelésre jelentkeztem. Figyelmeztettek, hogy veszélyes, embert próbáló feladat, megeshet, hogy az ember otthagyja a fogát. Társaimtól nem számíthatok segítségre, mindenki arra koncentrál, hogy ő maga túléljen. Minimális segédeszközt lehet vinni, ők szörfdeszkát választottak, ami szél esetén nagyon jó, lehet szörfölni a sivatagban is, szélcsend idején ellenben teher. Én sítalpakat választottam, amelyekkel lejtőkön siklani lehet, megóv a homokban való elsüllyedéstől, de folyamatos teher. Ők gyakorlott átkelők, hoznak digitális  filmfelvevőt, az átkelés filmen meg lesz örökítve. Örültek nekem, bíztak bennem, de alaposan tudatosították bennem, hogy nagyon nagy igénybevétel, nagyon veszélyes, én pedig lenéztem a lábaimra, meg a sima utcai cipőmre és tudtam, hogy csak a lelkierőmben bízhatok, a kitartásomban ás abban ellenben nagyon bíztam. Az indulás előtti optimista izgalom állapotában voltam. alig vártam, hogy kezdődjön az átkelés.

Magyarázat: beavató megpróbáltatások előtt állok. Jézus küldetése megkezdése előtt 40 napig böjtölt a sivatagban

 

 

2010. október 28.

A második álmomban egy céghez mentem dolgozni. A csoportunk feladata a cég reklámozása volt. Voltak helyeink közterületeken, és oda kellett a cég plakátjait, reklámjait kiragasztani. Noha mindenki tudta, hogy szigorú az igazgató, és alaposan leellenőrzi, számon kéri a munkát, nem szereti a kihasználatlan lehetőségeket, és elbocsátja, aki trehány, sokan még sem törődtek a munkával, hatalmas felületek maradtak reklám nélkül, és éreztem, ebből nekik még bajuk lesz. Én még a cég hagyományos felületein túlmenően is gondolkoztam, új felületeken járt az eszem, ahol hirdethetnénk a cég tevékenységét.

Magyarázat: A kapott talentumokkal el kell számolni.    Mt.25.14-30.

 

 

2010. október 30.

Hatalmas nagy kiterjedésű munkahelyen dolgoztam, a munkaidő végeztével indultam haza. Közben bekeveredtem egy épületbe, ahonnan nem találtam a kijáratot. Egyszerre csak egy táblát láttam, Csak zsidóknak! Kicsit kellemetlenül éreztem magam, egyrészt mert a felirat kissé barátságtalannak tűnt, másrészt érthető is volt, hogy egy zsidó közösségi házban a zsidók maguk közt akarnak lenni. Volt ebédlő, imatarem, különféle helyiségek, irodák. Ezek között bolyongtam, volt ahol még építkezés folyt, nem volt kész teljesen, és nagy nehezen találtam csak meg a kijáratot. Nem akartam kellemetlen helyzetbe kerülni, hogy illetéktelenül tartózkodom ott. Aztán az épület kapujában megláttam egy kolleganőmet, aki a központban a titkárságon dolgozott, ahol én is, ő pedig megkérdezte, átvette már a részvényeit?

Abból kiderült, hogy nem hogy illetéktelenül jártam a zsidó közösségi házban, hanem mint részvényes résztulajdonosa vagyok, mert a központ a tulajdonosa, ahol dolgozom, és mint dolgozó nekem is jár a részvényekből.

Magyarázat: Minden vallás egy Istent tisztel, aki Istent szolgálja, az mindenvallásban otthon van valamelyest.

 

 2010. december 12.

Álmomban Dávid királynál voltam vacsoravendég. Méltóságteljes, tekintélyt sugárzó, ugyanakkor kedves és közvetlen volt. Jól éreztem magam a fennkölt, de ugyanakkor kellemes hangulatú vacsorán. 

Magyarázat: Az Evangéliumokban Jézust Dávid király fiaként említik, tőle származtatják. Magas szintű szellemi táplálékot vettem magamhoz.

 

2010. december 27.

Kisebbik fiammal álmodtam. A föld alatt voltunk a földalatti egyik állomásán. Profi csavargó-hajléktalan volt, mindent tudott, hogy lehet megélni, melyik állomáson lehet aludni. Én átmeneti munkanélküli voltam, és nagyon kellett vécéznem. Elmondta, hol vannak jó állomások, van, ahol lehet éjszakázni, sőt csak 10 Ft. a wc belépő és még tusolási lehetőség is van, de én azt mondtam, haza akarok menni, otthon akarok vécézni. Erre elmondta, hogy a szemközti állomásról kell indulni, és hogy jutok haza.

Elköszöntem tőle, átmentem lent a síneken, de amikor mentem be a falhoz simulva a megállóba, akkor jött a földalatti, és a vezető meglátott, és a balesetveszély elkerülése végett fékezett. Nem volt vészes a helyzet, de azért egy kicsit megzavartam a földalatti működését, szabálytalanul mentem át a síneken, a vezető és a közben odaérkezett ellenőr is igazoltattak. Az ellenőr elég kekec volt, mert bár volt jegyem, és voltak szabályos irataim, nem volt munkahely a személyimben. Mondtam, hogy nem vagyok dologtalan munkakerülő, csak pillanatnyilag vagyok munka nélkül, még nem találtam állást, mire a földalattit vezető kitöltött egy ilyen esetekre rendszeresített nyomtatványt, és mondta, hogy azzal a központban igazolhatom magam, mert ott a rendelkezésükre áll rólam minden információ.

Magyarázat: Nem találom a helyem, feladat nélkül érzem magam, a bennem felgyülemlett szellemi salaktól nem tudok megszabadulni, igazi otthonomba, a szellemvilágba vágyom.

 

 

 

 

Ha tanácstalan vagy álmod jelentésében, írj!


 

VISSZA

TOVÁBB

freeaudit.hu