ÁLMAIM ÉS JELENTÉSÜK

2011 

2011. január 16.

Álmomban bent voltam a katonaságnál, de már közel a leszereléshez. Nem is egyéni leszerelés volt, úgy emlékszem, hanem csoportos, tehát egy időszak bevonulói egyszerre szerelnek le ilyenkor. Ruhacsere volt, ahogy a seregben előfordul, egy nagy halomban a földre volt dobva az egész század tiszta katonaruhája, de ahogy ez lenni szokott nagy tülekedés, marakodás után csak használhatatlan vickek-vackok maradtak ott, mert egyesek több személyre való ruhát is elvittek, és ahogy a maradék halmot nézegettem, volt benne penge nélküli zsebkés, törött Ikarus busz felirat, de semmi használható. Haragra gerjedtem, és azt mondtam a fene egye meg, a leszerelésig tartó maradék kis időt szeretném normális katonaként eltölteni a megszokott katonasági komfortomban, amibe a tiszta katonaruha is beletartozik. Aztán megnyugodtam, mert szembe jutott, hogy a szekrényemben van tartalék katonaruha szépen kimosva, kivasalva, összehajtogatva.

Magyarázat: Elégedetlen vagyok anyagi körülményeimmel, testi egészségemmel, mindkettőt méltatlannak tartom.

 

2011. január 31.

Álmomban pap voltam és prédikáltam a templomban. Egy kérdést tettem fel a prédikáció közben, s miközben a választ vártam, végigpásztáztam a hívőkön, és ekkor vettem észre, hogy egy-két kivétellel mindenki háttal áll nekem. Voltak, ketten-hárman, akik  válaszoltak, még a háttal állók közül is.

Magyarázat: Szellemi-spirituális küldetéssel rendelkező embernek tartom magam, de az emberek reakciója csekély, nem tartanak rám igényt.

 

2011. február 2.

Álmomban a hálószobámban feküdtem az ágyban és néztem ki az ablakon. Hirtelen egy fecskeraj jelent meg az ablakom előtt, 10-15 fecske i lehetet, ott kerengtek, csiviteltek, aztán leszálltak az ablaküvegre és benéztek hozzám.

Magyarázat: Új, nyüzsgő korszak következik életemben.

 

 

2011. április 29.

Nagyobbik fiammal álmodtam. Egy francia tulajdonú gyár volt Magyarországon, de a franciák nagyon slamposak voltak, nem voltak erősek a szervezés terén, a szállítóleveleken hol a mennyiség, hol a megnevezés, hol az egységár hiányzott, emiatt káosz volt az üzemben, hiányzott a motiváció, és a rend. Vele együtt dolgoztam a gyárban és készültem szóvá tenni az anomáliákat a jobb működés érdekében. Egy nagy értekezlet előtt álltunk, megírtam a beszédemet és úgy terveztem ő lesz a tolmácsom, ő tud franciául, amelyik szavakat ismerem  azokat én magam mondom, a többit Tőle kérdezem, vagy ő mondja, együtt összehozzuk a beszédet.

Közeledett az értekezlet, hívtam, Viki gyere, Viki gyere, alig vártam, hogy nagy tömegben sorra kerüljünk a sok téma között és szóhoz jussunk. Véget értek a beszédek, mentünk volna  együtt ki a pódiumra, de a franciákból álló elnökség, management már szétoszlott és elmentek onnan, csak pár munkás és középkáder lézengett.

Kezemben  papírommal izgatottan járkáltam egyik embertől a másikhoz, hogy össze kell hívni újra a gyűlést, az értekezletet, nekem el kell mondani a problémákat, azokat orvosolni kell. Mindenki unottan, közömbösen reagált, nem történt semmi, ezért elhatároztam, megkeresem a francia nagyfőnököt, a főigazgatót, és neki mondom el a problémákat és megoldási javaslataimat.

Magyarázat: Nagyobbik fiamban szellemi segítőmet látom. Felvetéseink nem találnak visszhangra, Istenhez fordulok segítségért.

 

 

 

 

 

Ha tanácstalan vagy álmod jelentésében, írj!


 

VISSZA

TOVÁBB

freeaudit.hu