ÁLMAIM ÉS JELENTÉSÜK

2015

 

2015. január 5.

Álmomban bementem egy trafikba vagy hasonló kis üzletbe és több árú mellett 4 csomag 10-es papírzsebkendőt is vettem. Mikor hozta volna a fiatal kiszolgálólány, épp árut hoztak, vagy valami közbejött, ezért elmentem és azt mondtam, majd másnap visszajövök érte.
Másnap egy fiatal mosolygós szőke fiú volt a boltban, aki mit sem tudott a tartozásukról/követelésemről, hitte is, meg nem is és nem tudta, mi tévő legyen….

Magyarázat: Karmikus követelésem nem tudom érvényesíteni.

 

 

2015. január 10.

Álmomban a fiaimmal és még másokkal, tán a szüleimmel utaztam egy autóban, én vezettem, valamilyen VW modell volt a Szabadság hídon Budáról Pestre. A híd közepén elterelték a sávot hirtelen, de nem tudtam bevenni a kanyart, éreztem, ha bevenném, akkor nekimennék az elválasztó oszlopnak, ezért egyenesen haladtam tovább szembe a szembejövő forgalommal, de a következő oszlopnál már átmentem a nekem kijelölt sávba és megnyugtattam utasaimat is.

Magyarázat: Rövid ideig ijesztő volt szellemi előrehaladásom, de visszatértem a rendes kerékvágásba.

 

2015. január 10.

Álmomban a tengeren úsztam, és jött egy hatalmas hullám. Lenyomott a víz alá, mélyre, de azt gondoltam majd elmegy a hullám, addig kibírom levegővel és majd felszínre kerülök, de nem kerültem, hanem megfulladtam.

Magyarázat: Feloldódtam az Egységben.

 

 

2015. január 12.

Álmomban megtudtam, hogy új céges autót kapok. Egy alig használt Mercedes SL sport coupé volt, amit a szervízben fémig lekapartak, hogy újrafesthessék. A szerelő ajánlására kiválasztottam a formához illő színt, metál türkizzöldet gyöngyházfénnyel. A szerelő intézkedett a festék beszerzéséről, de szót, hogy másnap szabadságon lesz, majd a kollegáival intézzem a festést. Amikor másnap bementem a szervízbe, a szerelők udvariasan, tisztelettudóan „pattantak” de közölték, nem festhetnek, mert az autó kormányművéhez egy alkatrész nem érkezett meg..

Magyarázat: Karmikus követelésem nem tudom érvényesíteni. 

 

 

2015. január 31.

Álmomban a házunk teraszán a kerítésnél állt (15 éve elhúnyt) kislányom és egy fekete puma meg akarta kaparintani. Rákiabáltam, hogy vigyázzon és jöjjön onnan, fiaimnak is kiabáltam, hogy gyertek segíteni, én pedig egy pokrócot tekertem magamra és úgy közelítettem a fekete pumához, hogy megbirkózzak vele…..

Magyarázat: Személyiségem külső, anyagi rétegeit szellemi "szülötteimmel", "termékeimmel" karöltve védelmezem a kisértésektől .

 

 

2015. január 31.

Álmomban álmomban egy kövérkés nő egy idősebb férfit megalázott és szexuálisan élvezkedett vele, (afféle Babilon a nagy parázna hangulata volt) én pedig dörgedelmeket zengtem rá és megfeddtem..

Magyarázat: Az anyag uralma a szellem felett törvénytelen "parázna".

 

 

2015. február 3.

Álmomban egy húsipari üzemben voltam. Ahogy mentem, láttam a sütésre előkészített malachúst, bizonyos értelemben ínycsiklandozó volt, azonban egy idő után az előkészítő fázishoz értem, ahol egy nagy lábosban főttek a kismalacok. Észrevettem, hogy mozognak, tehát még élnek, és amikor az egyiknek a szemébe néztem, éreztem az ártatlanságát, az értetlenségét, a szenvedését és sírni kezdtem..

Magyarázat: Az anyagba szorított élet törvényszerűen szenvedéssel jár.

 

 

2015. február 4.

Álmomban egy hatalmas teremben hosszú asztalsoroknál ültünk rengetegen. Velem szemben egy idős, tekintélyes, bár inkább joviális férfi ült, aki elkezdett kezelni. Mozdulatai hatására éreztem a koronacsakrámon a fokozott aktivitást és arra gondoltam, na ilyen egy gyógyító, ezek után még azt sem merem mondani, hogy megkezelek valakit. A kezelés végén azt mondtam neki, olyan érzés volt, mintha egy piszkos felmosórongyot, vagy piszkos mosogatórongyot húzott volna ki a fejemből.

Magyarázat: Tisztító beavatást/kezelést kaptam.

 

 

2015. február 4.

Álmomban rengeteget repültem, sokkal jobban ment, mint régebben, de még mindig gyakorlás jellegű volt. Nem akadtam el a vezetékekben, csak egyszer súroltam egy elektromos vezetéket és nem lett semmi bajom. Érdekes volt, hogy felrepültem magasra, a nap állása alapján elindultam hazafelé, de egy idő után falba ütköztem, ott megint feljebb kellett emelkedni a korábbihoz képest. Ott is feljebb emelkedtem, de ott is előbb utóbb jött a fal, és észrevettem, hogy bár csak gondolni kell hozzá, hogy repüljek, a gondolati erő koncentrálása is kimerítő volt, és ha egy pillanatra kihagytam, akkor süllyedni, majd zuhanni kezdtem, ezért volt bennem még bizonyos mennyiségű félelem. Elrepültem a következő szint végét jelentő falig, ott megkapaszkodtam egy dróthálóban, miközben segítő kezek nyúltak felém, de megköszönve elhárítottam, hogy ezt magamnak kell megoldanom..

Magyarázat:  Minden szinten szükség van erőfeszítésre, nem lehet lazítani.

 

 

2015. február 22.

Álmomban néhány katonaszökevény társammal együtt megszöktünk a katonaságtól. Már el is távolodtunk, amikor kiderült, hogy egyikünknek találkozója van más katonákkal. Izgultunk, nehogy rajtuk keresztül lebukjunk, de megértettek minket, sőt kiderült, maga a katonaság sem fog üldözni, csak bennünk maradt egy kis rossz érzés, hogy elszöktünk, nem pedig leszereltek minket.

Magyarázat: Szabadulnék a szolgálattól, de lelkiismeretem visszatart.

 

 

2015. február 24.

Álmomban autóban ültem Adival, én vezettem a budapesti forgalomban, de nagyon sokan nekünk jöttek, elénk vágtak szabálytalanul és akárhogy vigyáztam fékeztem, lehorzsolták, behorpasztották a kocsit. Az autó működőképes maradt, de nagyon horpadásos-törött lett az eleje. Eleinte még tűrtem, aztán amikor valaki nagyon agresszíven elém kanyarodott és utána eliszkolt, elhatároztam, hogy utána megyek és felelősségre vonom, de aztán hagytam annyiban.

Magyarázat:  Szellemi utamon sok ütközésben van részem.

 

 

2015. március  2.

Álmomban utolsó munkahelyemen, Bittner úr svédcseppes cégénél dolgoztam ügyvezetőként. Ügyvezetői címem volt, de egyszemélyes cég volt, üzletkötések, beosztottak nélkül, inkább kapcsolattartás, ügyintézés, jelentés, adminisztráció volt a feladatom. Minden rendben volt, csak nem elégített ki a munka, nem volt kihívás. Ebben a lelkiállapotban ért, hogy megkerestek előző munkahelyemtől, a Maresi cégtől, ahonnan jó pár éve eljöttem, és felajánlottak egy Nyugat Magyarországi területi vezetői állást. Nagy dilemmába kerültem, ugyanis a Maresinél cégvezető voltam, titkárnővel, beosztottakkal, 14 fő és egy nagyforgalmú kereskedő cég munkáját irányítottam, tudtam, hogy most csak ideiglenes ügyvezető van és talán ha területi vezetőként jól dolgozom, akkor még én lehetek a cégvezető, de túl nagy visszalépésnek tűnt beosztott vezetővé válni, régen VW Passatom volt, most Skoda Fabiába kéne átülnöm, s most a a Maresinél a cégvezető is Skoda Octaviával jár. Bementem a cég irodájába körülnézni, egy foghíjas, ápolatlan külsejű boltlátogató rámköszönt, „szevasz” és láttam, hogy lezüllött a cég. Beszéltem a Kelet Magyarországi területi vezetővel, azt mondta, küszködnek, kicsi az árrés, magasak a költségek, alig termel hasznot a cég. Mielőtt döntöttem volna, felébredtem.
.

Magyarázat:  Szellemi teljesítményemmel elégedetlen vagyok.

 

 

2015. március  9..

Álmomban épp reggeliztem, a kezemben kávé, amikor kiderült, hogy valamiért le kéne menni a pincébe. Feleségem (aki személyként nem volt teljesen beazonosítható) le akart beszélni, hogy sötét van lent, gödrös a talaj, el eshetek, de elhárítottam aggodalmait, és kávécsészével a kezemben lementem, hogy majd menet közben megiszogatom a kávém. Lent hamar megtaláltam a kérdéses pincét, a legutolsó pince volt, a falakat fehérnek láttam, és nem volt túl sötét sem a pincéhez képest, sőt ahhoz képest világos volt. Hamar elhoztam a pincéből, amiért le kellett mennem, de a pince kijáratánál eszembe jutott, hogy egy pincefordulóban letettem a kávéscsészét, ahol egy nő volt még rajtam kívül a pincében valamit rámolni a pincerészében. Visszaszaladtam a bögréért, megtaláltam, és bögrével együtt vidáman, lendületesen kijöttem a pincéből..
.

Magyarázat:  Az élet mélységeit derűvel viselem.

 

 

2015. március 11.

Álmomban hatalmas tűzhelyeken hatalmas másfél méterszer másfél méteres tepsikben pecsenyéket sütöttem, járkáltam ide oda a pecsenyés tepsik között és a lefolyó zsírral locsoltam a sülteket.
.

Magyarázat:  Tartalmas szellemi táplálékot készítek.

 

 

2015. március 13.

 Álmomban egy házaspár alkalmazottja, kisegítője voltam bevásárlásaiknál. Amikor a férfi 100 üveg pezsgőt rendelt, helyeseltem, hogy én is ezt mondom mindig, nagy tételben olcsóbb. Aztán a férfi kiadta a jelszót, vontatókötelet kidobni! Az autónak volt csörlője és a drótkötél végén volt egy kampó, azzal vontattuk be a kisteherautó platójára a pezsgősládákat. Észrevettem valami apró kéket a kampóba szorulva, kiharaptam onnan és szétrágtam, de rossz íze volt, ezért kiköptem, akkor láttam, hogy egy apró kékszínű, pikkelyes patkány volt, amitől megundorodtam.

Magyarázat:  A nagyvonalúság híve vagyok, de annak is vannak kellemetlenségei

 

 

2015. március 13.

Álmomban Álmomban Adi nem tudott teherbe esni, ezért a megtermékenyített petesejtet az én hasamba ültették be, olyan jó 6-7 hónapos terhes voltam, nagy volt a hasam és meséltem valakinek hogy miért vagyok én terhes. Aztán elindultam meztelenül a székesfehérvári Tesco áruházba, ahol az üres áruházban nézgelődtem. Csak hittem, hogy üres, mert meghallottam, hogy fiatal lányok, nők mögöttem sutyorognak, nézd de égő, az a férfi meztelen! Ezért egyik kezemmel elől takartam el derekam, másikkal hátul a fenekem, óvatosan kisomfordáltam az áruházból és gyorsan elindultam haza..

Magyarázat:  Közeledem az újjászületéshez, nyíltságom másoknak megbotránkoztató.

 

 

 

2015. március 14.

Álmomban megszöktem észak Koreából. Amikor az első sajtónyilatkozatot adtam, úgy fogalmaztam, minden vágyam, hogy hazám felszabaduljon. Ez alatt nem az Észak Koreai társadalmi rendszer ledöntését és a Dél Koreai rendszerbevezetését értettem, hisz a maga módján mindkét rendszer elnyomó, hanem hazám egyesülését, a megosztottság megszüntetését, a dicső múlt visszaállítását. Olyan történelmi személyiségekkel példálóztam, akiket egyik rendszer sem sajátíthatott ki magának.

Magyarázat:  Nem a rossz jóval való helyettesítésére, hanem a polaritás megszüntetésére, az ellentétek kiegyenlítődésére, a paradicsomi boldogság visszaállítására törekszem.

 

 

2015. szeptember 6.

Álmomban a munkahelyemen meglátogatott a pénzügyi osztályvezető három pénzügyessel és nagyobb összegű valutát adtak elszámolási előlegnek, ahogy néztem, többet, mint amennyit szükségesnek tartanék.

Magyarázat:  Életfeladatom teljesítéséhez eszközök, lehetőségek formájában segítséget kapok a szellemvilágból.

 

 

 

2015. szeptember 24.

Összes eddigi álmomban én voltam én,  lett légyen bármilyen zűrös is az álom,tudatában voltam, hogy én álmodom, megmaradt álom közben is az önazonosságom, a háttérben sokszor tudtam is, hogy csak álmodom, ma éjszaka azonban az álom cselekménye is nagyon idegen volt és maga az álmodó is, aki álmodta. Nem is tudom, hogy egy korábbi életem énje álmodott, vagy valaki egészen másszemély álmodott bennem, de ébredés után jó ideig tartott magamhoz térnem.

Magyarázat:  Talán valami próba, vagy tanítás  ez az élmény.

 

 

2015. szeptember 25.

Álmomban karon ülő csecsemő gyermekemmel igyekeztem hazafelé, de nagyon sok holmit tettem a kofferembe, ezért át kellett adnom a csecsemőt egy rendőrnek, hogy vigyázzon rá, amíg rendet teszek a kofferemben. A rendőr kezében nagyon sírt a csecsemő, de rögtön megnyugodott, amikor visszavettem.

Magyarázat:  Szellemi hazámba vezető úton túl sok csomagot (vágyak, elutasítások) cipelek, ami akadály az újjászületettség megélésében.

 

 

2015. szeptember 28.

Álmomban egy hatalmas étteremben voltam, (elhúnyt) édesapám is ott volt. Rengetegen tolongtak ott, egy kedves, vidám szakácsnő merített egy hatalmas kondérból és szedett nekem narancslevest, közben bíztatott, egyszerű étel, de finom, nem lesz semmi bajom tőle, majd felnyújtotta hozzám a folyosóra, ahol álltam.

Magyarázat:  Szellemem meglátogatta volt édesapámat túlvilági szférájában.

 

 

2015. szeptember 29.

Álmomban a görög szigetvilágban (Kos szigete környékén lehettem) voltam egy kis házban. Kinyitottam az ajtót és láttam a csodálatos türkizkék tengert, még sosem láttam ébren a tengert ilyen szépnek, fújt a szél, tajtékzott a tenger, de gyönyörű kékes-zöldes türkiz színe volt. Ki akartam lépni a házból, de aztán meggondoltam magam, mert úgy gondoltam a helyi konzervatív görögök nem értékelik a meztelenségem....

Magyarázat:  Nem merek a külvilág előtt teljesen feltárulkozni.

 

 

2015. szeptember 30.

Álmomban egy nagy toronyházban voltam, ami szálloda és étterem volt. Volt egy lift, ami csak a harmadikig ment, abba beszállt velem egy ismerős, de a harmadik szintről egy lift a legfelső szintig ment, oda nem jött velem. Egyedül voltam a felfelé szálló, száguldó liftben és kissé félelmetes is volt, mert olyan gyorsan haladt felfelé, meg lengett ide-oda a liftaknában, hogy attól féltem, kirepülök majd a tetején mert elromlott a lift. Végre ki tudtam szállni és lementem megint a földszintre. Ott megláttam ismerősöm anyukáját egy szép arcú, vékony szőke kislánnyal, akivel beszédbe elegyedtem, miközben mások társaságában beszálltunk a liftbe. Sebes volt a jobb könyöke, puszit adtam rá, és még valami alkalmat kerestem, hogy gyöngédségem puszival fejezhessem ki neki. .

Magyarázat:  A gyors szellemi fejlődés magányossá tesz és kissé félelmetes is.

 

 

2015. október 6.

Álmomban betértem egy étterembe, ahol a konyhában a szakács elvitelre ajánlott egy különleges halfajtából készült ételt. Megrendeltem Adinak. Utána azt mondta a szakács, hogy van ebből a különleges halból mélyhűtött nyers is, azt is vihetek, hogy magamnak elkészítsem. Kérdeztem mennyi. 25 dkg 25.000 Ft mondta, de magamra nem akartam ennyit költeni, ezért ezt lemondtam .

Magyarázat:  A különleges szellemi táplálékért nagy árat kell fizetni.

 

 

2015. október 6.

Álmomban valaki  megajándékozott egy különleges étellel, ami egy hatalmas, nápolyiból, vagy marcipánból készült pillangó volt, persze a mérete volt hatalmas, de a tömege nem. Rózsaszín potrohát cipzáras rózsaszín ruha borította és egy villamoson lehetett elfogyasztani, ahol külön kísérő volt, hogy elmagyarázza a fogyasztás etikettjét. Nem voltam elragadtatva. . .

Magyarázat:  A külsőséges szellemi  táplálékból nem kérek.

 

 

2015. október 7.

Álmomban a szervízbe mentem a céges VW Passatomért. Beültem, mentem vele pár métert és feltűnt valami. Kiszálltam és akkor vettem észre, hogy elől egy 60 évvel ezelőtti Borgward hűtőrácsa van, az autó ezüstmetál helyett fehér és világoskék, régimódi fecskefarkú, és az indexbúrák helyén sebtapasszal rögzített színes celofán van. Felháborodottan mentem vissza a szervízbe, hogy ellopták az autóm karosszériáját.

Magyarázat:  Testi egészségem hiányzik.

 

 

2015. október 9.

Álmomban   feleségem és három gyermekünk volt,  mindhárman egész kicsik voltak. Támadt egy gondolatom, hogy edzésként, meg hogy próbára tegyem a képességeiket, mindhármójukat begyömöszölöm a gáztűzhely begyújtott sütőjébe. A két kicsi (2 év körüliek) volt a sütő felső részében a rácson, a nagyobbik meg, mint valamivel nagyobb (3 éves féle) a sütő alsó felében. (még belegondolni és félelmetes, ezért gondolom, hogy hogy ez valami szimbólum lehet...
Álmomban feleségem közönyösen nézte ezt, aztán egyszer csak a fejembe nyilallt, hogy milyen marhaságot csináltam, hogy ebbe bele is halhatnak, gyorsan kinyitottam a sütő ajtaját, nagy lendülettel szellőztetni kezdtem, és kihúztam őket, kissé összegémberedve, de túlélték és nagyon megkönnyebbültem, hogy nem tettem kárt bennük...

Magyarázat:  Magasabb énemmel való kapcsolatomból született szellemi produktumaimmal mostohán bánok.

 

 

2015. október 23.

Álmomban hazafelé készülődtem és a bőröndjeimet pakoltam be. Elég sok cuccom volt, rendetlenül voltak a bőröndbe dobálva. Sámfa, tasakos bor, pulóver, etc. Volt egy hatalmas, súlyos üvegképernyőm, amit elajándékoztam annak, akivel egy szobában laktam, hogy ne kelljen annyit cipelni.

Magyarázat:  Még nem szabadultam meg az összes ballaszttól, ami a könnyű halál feltétele lenne.

 

 

2015. október 27.

Álmomban egy nagy vásárcsarnokban voltam, egy ismerősöm, vagy barátom talán, aki mellé szegődtem, érdekes munkát végzett. Mivel nem volt ott a tulajdonos a vásárcsarnokban, ő járta a kereskedőket, pultokat és egy műszerrel ellenőrizte, hogy ott csalnak-e... Egy vékony drótot a pulthoz érintett és a műszer rögtön kijelezte, hogy ott csalnak...  Aztán elindultam hazafelé, még eszemben járt, hogy ha beállok tankolni a benzinkúthoz, ott is meg lehetne mérni, hogy csalnak-e, de amikor beálltam, elkezdett havazni és tudtam, innen már csak gyalog tudok továbbjutni. Egyre magasabb lett a hó és keskenyebb az út, csak úgy tudtam haladni, hogy egy hólapáttal keskeny utat vágtam magamnak az egyre magasabb hóban...

Magyarázat:  A mai fagyos világban csak a keskeny úton lehet szellemileg előehaladni.

 

 

2015. november 1.

Álmomban 3 napos Svájci buszos kirándulást kaptam a munkahelyemtől. Indulás előtt 40 perccel megjelentem, de észrevettem, hogy otthon felejtettem a költőpénzt és az útlevelet. Budán voltam a Lánchíd és az Erzsébet híd között, a lakásom Pesten volt a Szentkirályi utcában. Kilátástalannak tűnt, hogy ilyen rövid idő alatt megjárjam az utat megjárjam, ráadásul két híd között voltam, előbb a hidat kell elérni, hogy átjussak a Dunán. Nem baj, gondoltam, hazamegyek az útlevelemért, és legfeljebb személyautóval utolérem a csoportot. Elindultam, és a Duna partján összefutottam egy barátommal, , aki vitorlás hajóján egy perc alatt átrepített a túlsó partra, hazaszaladtam, visszavitt a budai oldalra, és futva odaértem a busz indulása előtt. A vámosok ott lődörögtek, gyorsan elintéztem a formaságokat és útra készen álltam.

Magyarázat:  Szellemi kirándulásom nem éppen problémamanetes.

 

 

2015. november  7.

Álmomban kenyérsütést (kelesztés, dagasztás, sütés) tanítottam egy csoportnak.

Magyarázat:  Szellemi alaptáplálék készítését tanítom.

 

 

2015. november 7.

Álmomban banki műveletekkel, átcsoportosítással, "portfólió managementtel" növeltem pénzkészletemet.

Magyarázat:  Szellemileg gyarapodom.

 

 

2015. november 8.

Álmomban kaptam ajándékba egy Volga személyautót. Kicsit ormótlan, nem éppen kecses, sokat fogyaszt, de elnyűhetetlen, és jól bírja a rossz terepet is. Elindultam vele, de szokatlan volt az imbolygása, és azt sejtettem, hogy a kerekek is kopottak lehetnek, bizonytalan volt vezetni, le is csúsztam vele az útról. Szerencsére nagy fizikai erőfeszítéssel, lábbal a földet nyomva vissza tudtam farolni az útra. Láttam, hogy rendőrök ellenőriznek, , aggódtam is, hogy fennakadok, de megúsztam. Közben észrevettem, hogy a fék is alig működik, ezért eldöntöttem, haladéktalanul szerelőhöz viszem a Volgát, ahhoz, aki a többi autómat is javítani szokta. Eközben jutott eszembe, hogy több autóm is van, jobb, nyugati, márkás kocsik is, de elfeledkeztem róluk, némelyiket azt sem tudom, hol parkoltam le.

Magyarázat:  Szívós szellemi előrehaladást segítő eszközt kaptam.

 

 

2015. november 10.

Álmomban cégvezető voltam és eszembe jutott, túl sokat vagyok "terepen" hajtom a cég ügyeit, de elhanyagoltam a könyvelést és ebből bajok lehetnek. Nem is voltam biztos, hogy melyik könyvelő cégnél fut a könyvelésünk, ezért elkezdtem keresni, hogy rendbe tegyem a dolgokat. Úttalan utakon kóboroltam, mire elég "legatyásodva" megérkeztem a könyvelőhöz. Az ajtót nyitó titkárnő döbbenten kérdezte, hogy kit keresek, de aztán tisztázódott a helyzet, megismertek és kiderült, a pénzügyesem rendszeresen hordta a bizonylatokat a könyvelőhöz, a könyvelés rendben van, csak nem tudtam róla, mert nem személyesen intéztem és nem fordítottam rá kellő figyelmet.

Magyarázat:  A munka mellett fontos a számvetés is.

 

 

2015. november 12.

Álmomban behívtak egy hatósághoz, ahová valamilyen kérelmet adtam be, talán útlevélkérelmet. Egy rokonomnak hatóságilag kötelező volt egy kitöltött adatlapot mellékelni hozzá, az ügyintéző kérő tekintettel mutatta nekem, hogy a fotó össze van hajtogatva, nyomogatva és az arc nem látszik rajta, ezért behívatta rokonomat a folyosóról. Az ilyesmiért alapesetben büntetés jár, rokonom elkezdte a hivatalt, meg az ügyintézőt szidni, hogy biztos ők rontották el, én pedig igyekeztem az ügyintézőtől elnézést kérni, rokonomat meg csitítani, nehogy nagyobb baja legyen belőle.

Magyarázat:  A szellemi rendet megszegőknek célszerű belátásra térni.

 

 

2015. november 12.

Álmomban főiskolára jártam, harmadikos voltam, de elhanyagoltam a tanulást, nem volt hozzá energiám. Be-be járogattam még, a tornatanár is megjegyezte, hogy az ő órájára is többet járhatnék, de az járt a fejemben, vagy jövőre összeszedem magam és többet tanulok és elvégzem a sulit, vagy ha a tananyag egymásra épül és jövőre nem bírom a tempót, akkor kimaradok. Kissé nyomasztó, bűntudatos álom volt....

Magyarázat:  Testem és a testmozgást elhanyagolom.

 

 

2015. november 26.

Álmomban egy nagy építkezés ért véget, én voltam a beruházó, az építésvezetővel tárgyaltam, hogyan rendezzük az ilyenkor szokásos ünneplést, átadást, felavatást. Az építésvezető szerintem túlzó igényeket támasztott. Míg én úgy gondoltam, hogy a vezetőket kellene meghívni korlátozott számban egy szerény kisétterembe egy finom, de mértéktartó ebédre, ő azt szorgalmazta, hogy minden dolgozót hívjunk meg családostul egész napos wellnesre szállodai ottalvással, korlátlan fogyasztással.

Magyarázat:  Egy szellemi  fejlődési szakasz véget ért, vagy végéhez közeledik életemben.

 

 

2015. november 28.

Álmomban Álmomban egy közvetlenül befejezés előtt álló nagy épületkomplexum tetején voltam és egy kiugró márványkiszögellésre igyekeztem egy fém élvédőt felkalapálni. A komplexumban volt koncertterem, uszoda, társalgó, és boltos, meg zsibvásár rész is, valamint éttermek. Édesapám figyelte, illetve én mutattam neki, hogyan haladok és közben szóltam Andrisnak, hogy hozzon szöget meg kalapácsot. Andris rögtön elkezdett dicsekedni, hogy ezt meg azt ő csinálta, de azt mondtam, Andriskám, párszor odahívtalak, mint kisinast segíteni, de egyszer sem tomboltál, hogy jaj segíteni akarok, jaj mit segíthetek, maradjunk a realitások talaján. l.

Magyarázat:  Egy szellemi  fejlődési szakasz véget ért, vagy végéhez közeledik életemben.

 

 

2015. november 30.

Álmomban pénzügyi műveletekkel, átcsoportosításokkal, befektetésekkel, portfóliómanagementtel növeltem pénzkészleteimet. .

Magyarázat:  Szellemi eszközeimmel jól gazdálkodom.

 

 

 

2015. december 1.

Álmomban egy szegény legényekből, földművesekből álló harcos sereg vezetője voltam Japánban. Mivel híján voltunk a fegyvereknek, kitaláltam, hogy mindenki adja be a kését, a késeket olvasszuk be és kovácsoljunk kardokat belőlük.

Magyarázat:  Fel merem vállalni és koncentrálom marsi energiáimat.

 

 

2015. december 1.

Álmomban haza felé tartottam Erdélyből és egy kis falu határában megálltam egy sekély vízű tónál. A helyiek jelentéktelennek tartották, de én elhatároztam, hogy ruhástól megfürdök benne, mivel csodatevő gyógyhatású. kicsit somolyogtak rajtam a helyiek, ahogy a pocsolyaszerű sekély részen próbáltam tempózgatni és elirányítottak a tó másik fele irányába, ahol mélyebb a víz és lehet úszni is. . .

Magyarázat:  Szellemi utamat, tisztulásomat sokan jóindulatú elnézéssel figyelik.

 

 

2015. december 6.

Álmomban egy patkányokkal, egerekkel, csótányokkal teli konyhában kényszerültem étkezni .

Magyarázat:  Szellemi táplálékom kedvezőtlen szellemi környezetben veszem magamhoz

 

 

2015. december 7.

Álmomban egy közepes méretű, 40-50 fős céghez neveztek ki ügyvezetőnek. A dolgozók el voltak kanászodva, a cég veszteséges volt, de azért benne voltak a jó lehetőségek, csak rendbe kellett szedni. Nyugodtan, nem kapkodva, következetesen, és nagyon határozottan láttam neki a munkának. A titkárnőmnek pl. kifejtettem, hogy a cégnél az egyik legfontosabb pozíció az övé, mert ha a főnök nem jól dolgozik az erős helyettesei vállán még elmegy a cég, de a jó titkárnőt senki sem tudja helyettesíteni. Bekértem a cég mérlegét, a költségvetést, a számlákat, hogy megállapítsam, hol szivárog, folyik el a pénz, hogy a lyukakat könyörtelenül betömjem.
Ott aludtam bent a cégnél, annyi volt a munka, de reggel felháborodtam, amikor egy dolgozó kopogás nélkül benyitott a szobámba és egy koszos tányéron égy poros sajtdarabot adott át reggeli gyanánt. A sajt is, de mi az, hogy nem tanították meg kopogni, mielőtt a szobámba belép?
Feltűnt, hogy a cég képviselői céges pénzen kaptak hétköznapi és ünnepi öltönyt. Amikor átadták a hivatalos meghívót a cégtulajdonos ünnepségére, rajta az állt, hogy fekete öltöny, fehér ing, ezért még saját szürke öltönyömet is félre kellett tennem és a cégtől kapott ünnepi öltönyt vettem fel. 

Magyarázat:  Megnövekedett szellemi energiáimat, erőimet igyekszem irányításom alatt tartani. A szellemi ébredésem nem zökkenőmentes, de lelkem ünneplőbe öltözik az únió mystica alkalmából.

 

 

2015. december 7.

Álmomban egy üveglapra keleti írásjeleket festettem zöld, piros, sárga és szürkésbarna színekkel. 

Magyarázat:  Önkifejezésem egyedi, csak a  szellemi rokonok számára érthető.

 

 

2015. december 11.

Álmomban egy nagy épületben voltam, ahonnan nem mehettem ki csak este a munkaidő végén, ezért az épületen belül a folyosókon, meg a nagyobb helyiségekben repültem ide-oda lebegve. Volt aki figyelte ténykedésem és követett, és azt mondta, én vagyok az edzője. Noha nem az voltam, csak példát mutattam, mégis jólesett az elismerés.

Magyarázat:  Testetöltésem alatt szárnyalok, amit követnek is.

 

 

2015. december 11.

Álmomban különleges képességem volt, akár behunyt szemmel is tapintásra meg tudtam mondani egy tárgyról vagy fémdarabról, hogy az arany, vagy nem. A Klapka féle Vámház téri arany üzletben emiatt, meg jó kedélyű, vicces természetem miatt szerettek az eladók, gondoltam benézek hozzájuk egy jó beszélgetésre..   

Magyarázat:  Az arany szimbolikus jelentése: üdvösség, boldogság, fény, paradicsomi létállapot. Ennek felismerés szellemi szempontból létkérdés.

 

 

2015. december 12.

Álmomban Álmomban elhatároztam, hogy az állatkereskedésben lévő 6 szép kutyakölyköt megveszem. Odamentem az autómmal, szeretettel megnéztem a kölyköket, érdeklődtem a kereskedőtől, hogy mivel tápláljam őket és nézgelődők körében nekiálltam bepakolni a kölyköket az autómba.

Magyarázat:  Új, fejlődésem szolgáló alszemélyiségekre, tulajdonságokra teszek szert.

 

 

2015. december  13.

Álmomban a jobb kezem középujját megnyomtam és először szürkésfehér genny, majd egy vastag kukac jött ki belőle...    

Magyarázat:  A dolgok megragadásának férfi(as) oldala gyógyul bennem.

 

 

2015. december  13.

Álmomban színes nagyméretű oktatótáblát készítettem, hogy a drágaköveket hogyan lehet a színükről felismerni.

Magyarázat:  A valódi értékek felismerése fontos képesség.

 

 

2015. december 14.

Álmomban egy nagy (sült) halat ettem jóízűen.    

Magyarázat:  Halak princípium, keresztény szimbólum.

 

 

2015. december  16.

Álmomban külföldön voltam Olaszországban, Rómában. Elfáradtam az egész napos sétától és gondoltam veszek egy utcai árusnál valami finom, ízletes, lédús, egzotikus gyümölcsöt, mangót, karambolát, ananászt, vagy valami hasonlót. Sajnos nemigen volt zöldséges, amelyik boltban árultak más, pl. újság mellett gyümölcsöt, ott is csak dinnye volt, de az is furcsán, kibelezve, a beltartalom felszecskázva és visszatöltve a héjába. A buszpályaudvar közelében sétáltam, nem voltam elragadtatva a helyzettől, ráadásul még ezek a boltok előtt is hosszú sorban álltak az emberek, de végül fogtam magam és beálltam egy sorba és aztán sorra is kerültem. Elég szedett-vedett újságos bódé volt, egy rosszarcú fickó szolgált ki, és ahogy a pultnál álltam, elvette a kezemből a pénztárcám és az útlevelem. Először azt hittem, csak segíteni akar, hogy kiveszi a gyümölcs árát, de kiderült, be akar szervezni egy buszos városnéző kirándulásra és azért vette el a pénztárcámat, hogy ne tudjak elmenni, Csodálkoztam és bosszankodtam, mert nem volt túl sok pénz a pénztárcámban, de azt még a a maradék római tartózkodás apó kiadásaira szántam, nem pedig egy felesleges buszos esti programra. határozottan és egyértelműen mondtam olaszul a fickónak, hogy nem akarok a programon részt venni és adja vissza a pénztárcám, meg az útlevelem, de mintha meg sem hallotta volna. Felemeltem a hangom, és azt mondtam angolul, adja viasza, vagy hívom a rendőrséget. A fickó csak folytatta tovább a kiszolgálást, senki nem törődött velem, sem ő, sem a többi vásárló.
Felmerült bennem, hogy talán az olaszországi rendőrség olyan korrupt, hogy a boltos javára sülne el a dolog, mégis kitartottam igazam mellett és elkezdtem rendőrt keresni. Egyre messzebb kerültem a bódétól, közben attól is tartottam, nehogy eltévedjek és ne találjak vissza a bódéhoz, de nem találtam rendőrt. Végül megpillantottam egy aranyozott sujtásos ruhában egy személyt, gondoltam, valami magas rangú rendőrtiszt, de közelről láttam, hogy egy idős, ősz férfi, aki aranymintás köntösben, vagy pizsamában kiszolgál a saját éttermében. Elgondolkoztam, milyen különös hely ez az Olaszország, az idősek még ebben a korban is dolgoznak, sehol sincs rendőr, és visszaindultam a zöldséges bódéhoz, mondván lesz, ami lesz....    

Magyarázat:  Életem szándékom ellenére fordulatot vett.

 

 

2015. december  17.

Álmomban egy elhagyott üzermanyag kútnál álltam éjszaka. Egy régebbi vihar letéphette a tetőt, így a fém részek rozsdásodni kezdtek, a szél lóbálta a csövön lógó töltőpisztolyokat és minden lóbálásnál kiloccsant az értékes üzemanyag, valószínűleg folyékony hidrogén. Az igaz, hogy kevés autó van az országban, amelyik ilyen üzemanyaggal jár, de mégis elkeserítő, szívfacsaró látvány, hogy se kutas, se autós és szép lassan megy tönkre minden érték.

Magyarázat:  A benzinkútban meg nem valósult lehetőségeimet látom.

 

 

2015. december  21.

Álmomban több régi panelházat, jószerivel egy egész lakótelepet kellett kitataroznom.  Végignéztem a házakat, azt mondtam, egy kivételével biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog, az egynek nincsenek meg már a villamos kapcsolási rajzai, azért lesz nehéz, de azzal is megbirkózom majd.

Magyarázat:  Optimistán állok sok személyiség átalakításához.

 

 

 

2015. december  21.

Álmomban németül azt mondtam "ich suche nach etwas gefähliches" tehát valami veszélyes után kutakodom, keresgélek.

Magyarázat:  Meglátjuk, mi lesz az (talán a 2013.szeptember 28-i álom valósul meg).

 

 

2015. december  22.

Álmomban egy nagy emberi testet tataroztam, javítgattam úgy, hogy különböző méretű tapaszokat ragasztgattam rá, de jó sokra volt szükség.

Magyarázat:  Javítgatom magam.

 

 

2015. december  29.

Álmomban felkértek, hogy menjek vissza a Maresi céghez ügyvezetőnek és vegyem át a céget attól az ügyvezetőtől, akinek annak idején átadtam. Az Üllői úton sétálgattam ráérősen, amikor eszembe jutott a felkérés és hogy ez bizony sürgős lenne, nem kéne olyan ráérősen sétálgatnom. Nem volt villamosjegy a pénztárcámban, úgy kértem valakitől, majd a cég irodájában tartotta szemlét. Némelyik régi dolgozó elég szúrós szemmel nézett rám, sok új ember volt, a cég létszáma 14-ről 62 főre növekedett. Különböző fogyatékosok is voltak ott, becsültem az utódom a szociális érzékenysége miatt. Készültem a nyitóbeszédemre, határozott voltam és tetterős, hogy gatyába rázom a céget és sikeresen fogom irányítani.

Magyarázat:  Erőim, energiáim irányítását újra kézbe veszem.

 

 

2015. december  30.

Álmomban a postaközpontban dolgoztam. Többen közülünk hálálkodó képeslapot, vagy levelet kaptak a küldemények gyors, pontos továbbításáért.  .

Magyarázat:  Információk továbbításával foglalkozom, mint mindenki a Földön.

 

 

2015. december  30.

Álmomban szakács voltam és egy nagy adag ételt főztem. Nagyon ügyeltem a nyersanyagok minőségére és a hozzávalók pontos mennyiségére.

Magyarázat:  Fontos a pontos.

 

 

2015. december  31.

Álmomban kaptam egy egyedi kőrisfából faragott furulyát, aminek az volt a különlegessége, hogy nem csak felül , hanem alul is volt 7 lyuk, és az alsó lyukaknak fémkerete, karimája is volt. Tudtam, hogy értékes komoly hangszer, de eleinte csak fals tirádákat tudtam játszani rajta, de figyeltem a komolyabb művészeket, hogy ők, hogy játszanak rajta és lassan eltanultam és egyre jobban játszottam. Volt idő, hogy egy elég bűzös helységben játszottam, de aztán onnan kikerültem egy normál helyiségbe és ott játszottam tovább.  .

Magyarázat:  A tanulás fő módja az utánzás és a gyakorlás.

 

 

 

 

Ha tanácstalan vagy álmod jelentésében, írj!


 

VISSZA

TOVÁBB

freeaudit.hu